De Jong Intra Vakanties wint Reisgraag Award 2020

Geschreven op 14 januari 2020 door Gina

Coby van De Jong Intra met Reisgraag Award
Coby van De Jong Intra met Reisgraag Award
De Jong Intra Vakanties heeft de Reisgraag Award voor beste reisorganisatie binnen de categorie Allround gewonnen. Uit meer dan 7600 reviews die zijn binnengekomen in 2019 heeft de reisorganisatie gemiddeld een 8,8 gekregen. Met dit prachtige cijfer hebben zij deze publieksprijs in ontvangst mogen nemen.

"Zeven jaar geleden wonnen wij voor het eerst de publieksprijs 'De Reisgraag Award' in de categorie allround reisorganisatie. Sindsdien mogen wij, ook in 'twintig/twintig' deze prijs jaarlijks in ontvangst nemen. De prijzenkast kleurt weer een beetje meer blauw en geel. We zijn er super trots op en willen onze klanten heel hartelijk bedanken voor hun stem, hun feedback maar vooral voor hun loyaliteit. Wij stellen jaarlijks met veel aandacht onze reizen samen. Wij passen reizen aan naar aanleiding van nuttige informatie die wij van onze klanten, chauffeurs, reisleiders of inkopers ontvangen, maar we ontwerpen ook veel nieuwe reizen. De Jong Intra is bekend om haar mooie bus- en vliegbusreizen, haar complete wintersport programma, een zeer uitgebalanceerd autorondreizen en fly drives aanbod in Europa, in Amerika, Azië en Zuidelijk Afrika. En als onze klanten hun droomreis niet in ons aanbod vinden, dan stellen wij een reis op maat samen, geheel naar wens van onze klanten. Op en top maatwerk, samengesteld met veel aandacht voor de klant. Aandacht is de belangrijkste content!"

Dit is alweer de 9e editie van de Reisgraag Awards waarbij de beste reisorganisaties en bestemmingen binnen verschillende categorieën vakanties een award winnen. Er zijn meer dan 7600 reviews over bestemmingen en reisorganisaties binnengekomen. Alle reviews worden uitvoerig gekeurd en op basis van deze reviews worden de award winnaars gekozen. Alleen de reviews van klanten geven de doorslag. Daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche van Nederland.

Review klant

"Prima verzorgd, uitstekende accommodatie, goede gidsen, prima touringcar met vakkundige chauffeur", aldus een review van een klant.

Bekijk alle winnaars van de Reisgraag Awards 2020 op: https://www.reisgraag.nl/awards/2020/

Nieuws