Schrijf een ervaring over De Jong Intra Vakanties en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen De Jong Intra Vakanties

Pagina 1 van 12 met 1104 resultaten

op 24 december 2020 bestemming: Zweden, reisperiode: juni 2020

Bah, wat een organisatie, bij ons hebben ze hun kansen verspeeld. Wacht al meer dan 6 maanden op geld terug van mijn reisvoucher. Krijg je als kerstcadeau acht E-books en luisterboeken cadeau, ik wil nou gewoon eens mijn geld terug.

  • Algemeen 1
op 28 september 2020 bestemming: Spanje / Malgrat de Mar, reisperiode: september 2020

Deze reis zouden we in mei maken. Geannuleerd door de Jong i.v.m. corona. Daarna geboekt voor 21 september. Deze reis ging ook niet door om dezelfde reden. De betaling is doorgeboekt naar de kerstreis. Wij hebben geen enkel probleem ondervonden maar hebben ook rustig afgewacht, hoe alles zich zou ontwikkelen. Dus een tip voor alle mensen, die niet tevreden zijn over de afwikkeling van hun reis, die niet doorging : WACHT AF !!!!!!

  • Algemeen 10




op 21 september 2020 bestemming: IndonesiŽ / Bali, reisperiode: november 2020

K heb vorige week gebeld met de klantenservice over een geboekte reis naar Bali. Zoals iedereen weet is Bali tot eind 2020 op slot. Ik heb deze vakantie in november 2019 geboekt en aanbetaald en dus al een keer verzet naar het najaar omdat het in de zomer ook niet door kon gaan. Nu wil De Jong Intra dat ik het restant bedrag a 2000 euro ga betalen ondanks dat IEDEREEN weet dat de reis niet doorgaat. Sterker nog, ik heb berichtjes via Facebook van de klantenservice ontvangen dat de reis niet door zal gaan. Gebeld met de klantenservice en ze willen geen enkele moeite doen voor een oplossing. Ik wil namelijk niet nog 2000 euro betalen voor een reis die gegarandeerd niet doorgaat. Nee, ik moet maar zelf annuleren tegen 400 euro kosten. De boekeing naar voren halen is ''onhandig'' dus dan doen we maar lekker niks en heb je als klant gewoon vette pech. Een voucher voor de aanbetaling kan pas als De Jong Intra annuleert maar ze hebben al via Messenger laten weten pas een paar weken van tevoren te gaan bekijken of de reis door kan gaan, oftewel als de restbetaling gedaan moet zijn. Wat een walgelijk bedrijf zijn jullie! Staan helemaal niet open voor een oplossing. Ik zal NOOIT meer een reis boeken bij jullie en iedereen waarschuwen voor jullie ''service''.

  • Algemeen 1
op 3 augustus 2020 bestemming: Verenigde Staten / Rondreis, reisperiode: september 2020

Ivm Corona reis geannuleerd.Hoge kosten gemaakt zonder voucher.Zij hebben reizen zelf geannuleerd t/m 31/8. Op 3/9 niet.Zij willen totale reissom en daar voucher voor geven.Boek nooit meer bij hen. Bah!

  • Algemeen 1
op 3 juli 2020 bestemming: Nederland / Callantsoog, reisperiode: september 2019

Je krijgt niet eens de kans om die reis te maken Waardeloze bereikbaarheid Er wordt niet teruggebeld Op Facebook bericht wordt niet reageerd Heel lang in de wacht aan de telefoon en dan wordt de verbinding door hun verbroken Waardeloze service

  • Algemeen 1
op 8 juni 2020 bestemming: Oostenrijk, reisperiode: september 2020

Omdat we niet mogen reizen vanwege corona maar wel veel geld voor annulering

  • Algemeen 1
op 7 mei 2020 bestemming: Oostenrijk / Maria Alm, reisperiode: juni 2020

Wij hebben de reis moeten annuleren, dit ivm het risico op onze leeftijd voor besmetting corona. Wij horen tot de risicogroep. We hadden een pakketreis. Andere hotels rekenen 10% of 15% kosten maar het hotel Alpenland Sport Hotel rekent maar liefst 100%! Dit, terwijl het nergens in de gids vermeld staat! Schandalig!

  • Algemeen 1
op 22 februari 2020 bestemming: ItaliŽ / Rome, reisperiode: februari 2020

Een tikfoutje in een naam (Enggel) viel alleen op te lossen door een volledig nieuw ticket te boeken. We kwamen hier een week van te voren mee..Het zette een grote domper op de vakantie zette. Extra kosten: 274 euro voor iets wat eigenlijk gratis even in orde gemaakt zou moeten worden. Waardeloze club.

  • Algemeen 1
op 10 januari 2020 bestemming: Oostenrijk / Freistadt, reisperiode: december 2019

Het Hotel Goldener Adler is niet meer van deze tijd.Heel oud bollig.
M.n kamer ward alleen de wastafel en toilet schoongemaakt niet het plancet er boven en ook geen schoon glas voor je mond te spoelen.
Het avond eten was afschuwelijk discussie gehad over gebakken aardappelen en aardappel kroketten bleven volhouden dat dit gebakken aardappelen waren.Personeel was ook niet echt vriendelijk.Een persoon krijgt van mij een dikke 10 dat is Henk de Chaffeur wat een toffe man en wat een geduld TOP.

  • Algemeen 5
op 6 januari 2020 bestemming: Oostenrijk / Freistadt, reisperiode: december 2019

Goed hotel Goldener Adler in Freistadt,geweldige chauffeur Henk, prachtige bus van de firma Beuk,prima overnachting hotels in Duitsland.

  • Algemeen 9
op 4 januari 2020 bestemming: Duitsland / Ditzingen, reisperiode: november 2019

Het was in een woord vreselijk

  • Algemeen 1
op 15 december 2019 bestemming: , reisperiode: november 2019

Hotelkamers waren niet beschikbaar bij aankomst. De kamer ter plekke weer betaald. Op Noodnummer was ook geen medewerker beschikbaar. En dan sta je daar in New York. Zeet triest

  • Algemeen 1
op 10 december 2019 bestemming: , reisperiode: augustus 2019

Alles was perfect geregeld en nog mooier dan in de reisgids vermeld was.

  • Algemeen 9
op 8 december 2019 bestemming: Oostenrijk / Pertisau, reisperiode: maart 2019

De reis naar Oostenrijk verliep vlot met een nieuw uitziende bus ( met extra been ruimte) en met 2 chauffeurs. Dat gaf ons direct een vertrouwd gevoel. Vertrek, de stops en ook de aankomst was volgens schema. Een broodje kroket voor de reis en een ontbijt na de reis was smakelijk en goed verzorgd. Hotel Bergland is een zeer goede keuze om te verblijven.
Al met al: zeer tevreden en de volgende reis is al weer geboekt!

  • Algemeen 9
op 8 december 2019 bestemming: Portugal / Divers, reisperiode: juni 2019

Uitstekende hotels. Mooie reisbeschrijvingen en reisgids bij boeking. Alles gewoon super geregeld!

  • Algemeen 10
op 7 december 2019 bestemming: ItaliŽ / Florence, reisperiode: november 2019

Het was super geregeld. Hotel lag goed. Alles op loopafstand. Prima service. Het was een heerlijk lang weekend.

  • Algemeen 10
op 5 december 2019 bestemming: Schotland / Diverse plaatsen, reisperiode: september 2019

Het was een fantastische reis. We zijn in de Schotse Hooglanden, op de Orkney- en de Shetland Eilanden geweest. Leuke chauffeur, leuke reisleidster en leuk reisgezelschap. Een aanrader.

  • Algemeen 9
op 5 december 2019 bestemming: Frankrijk / Reims, reisperiode: april 2019

Reisleiding van het hoogste niveau,
Zeer kundige en aardige chauffeur.Alles top geregeld

  • Algemeen 10
op 5 december 2019 bestemming: Frankrijk / Reims, reisperiode: april 2019

Prima verzorgd,uitstekende accomodatie ,goede gidsen,prima touringcar met vakkundige chauffeur

  • Algemeen 10
op 4 december 2019 bestemming: Frankrijk / Reims, reisperiode: april 2019

Alles top verzorgd , we hoefden zelf nergens aan te denken hierdoor hebben we een zorgeloze stedentrip gehad.

  • Algemeen 10
op 4 december 2019 bestemming: Malta / Gozo, reisperiode: oktober 2019

Heel mooie accomodatie op het kleine eiland Gozo wat naast Malta ligt. We hadden een appartement gesitueerd rondom een zwembad in een klein dorpje. Als was erg schoon en goed verzorgd. We hebben prachtige wandelingen gemaakt over het eiland.

  • Algemeen 10
op 4 december 2019 bestemming: Oostenrijk / igls, reisperiode: juni 2019

Het was een mooi hotel. Vriendelijk personeel, goed eten en een mooie ligging vlakbij Innsbruck.

  • Algemeen 9
op 3 december 2019 bestemming: Schotland / rondreis, reisperiode: september 2019

Uitstekende reisleidster en chauffeur, goede hotelkamers, variatie in Om het programma, Niet alleen de Highlands, maar ook Orkney en Shetland met de ferry. Gezien het volle programma had de reis wel een paar dagen langer mogen duren. Prettig reizen in een niet overvolle bus.

  • Algemeen 9
op 3 december 2019 bestemming: Schotland / div., reisperiode: mei 2019

Alles was goed geregeld. Zowel de overtocht en busreis.
Chauffeur Andrea is een kei in het rijden en onderweg
alles regelen. Kupers mag blij met haar zijn.
In de loop der jaren heb ik haar al diverse keren getroffen.

  • Algemeen 10
op 3 december 2019 bestemming: ItaliŽ / Rpme Napels etc, reisperiode: september 2019

De reis geeft alles wat je er van verwacht, Je gaat op reis om dingen te zien waarvan je vermoed hoe dit zal zijn. De reis maakt dit meer dan waar en geeft naast gezeligheid met de groep heel ontspannen dag waarvan je niet alleen vooraf, maar ook tijdens en zeker achteraf nog steeds van kunt genieten.

  • Algemeen 10
op 2 december 2019 bestemming: Spanje / AndalusiŽ, reisperiode: april 2019

Veelzijdig, mooie accommodaties, heel veel gezien en leuke mensen ontmoet. Alles klopte.

  • Algemeen 10
op 2 december 2019 bestemming: ItaliŽ / Premeno, reisperiode: augustus 2019

Het was een goede reis op een goede plaats in een schitterende periode. We hebben veel gezien en gedaan.Het was een geweldige reis.

  • Algemeen 9
op 1 december 2019 bestemming: Duitsland / Wunsiedel, reisperiode: juli 2019

De reis was goed; mooie tochten door de bergen; alleen jammer, dat de Jong Intra BV tegenwoordig chauffeurs inhuren; die weten niet altijd de juiste plekken van de excursies..

  • Algemeen 8
op 1 december 2019 bestemming: Portugal / olhos d aquaaaa, reisperiode: oktober 2019

In Oktober zijn wij via de Jong reizen naar Portugal geweest alles was prima geregeld en de accommodatie voldeed aan onze verwachtingen .we hebben al meerdere reizen via de Jong geboekt dit was altijd prima geregeld.

  • Algemeen 10
op 30 november 2019 bestemming: Oostenrijk / Westendorf, reisperiode: februari 2019

Goed georganiseerde busreis

  • Algemeen 8
op 30 november 2019 bestemming: Portugal / Armacao de Pera, reisperiode: oktober 2019

Alles was prima in orde, zowel de boeking als de accommodatie waren helemaal okť

  • Algemeen 10
op 30 november 2019 bestemming: Oostenrijk / Nauders, reisperiode: augustus 2019

Goed georganiseerde reis mooi hotel goed eten prima chauffeur heel veel gezien een heerlijke vakantie echt een aanrader.

  • Algemeen 9
op 29 november 2019 bestemming: Oostenrijk / PŲrtschach, reisperiode: juni 2019

Fantastische reis, uitstekend hotel, leuk gezelschap en fantastische chauffeur

  • Algemeen 10
op 29 november 2019 bestemming: Verenigde Staten / Rondreis, reisperiode: mei 2019

Wij hebben een goed georganiseerde reis mogen beleven

  • Algemeen 9
op 29 november 2019 bestemming: Oostenrijk / Wenen, reisperiode: augustus 2019

Het was een prima bus, de organisatie was goed en onze chauffeur Marco ging tot het uiterste om het ons naar de zin te maken.

  • Algemeen 10
op 29 november 2019 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: november 2019

Boeking, treinreis en hotel waren zeer goed, ook de extra excursies. Alles klopte, geen klachten.

  • Algemeen 10
op 28 november 2019 bestemming: Noorwegen / Wijk bij Duurstede, reisperiode: juni 2019

Leuke chauffeur, gezellige groep. Alles was prima geregeld, zelfs de hele onverwachte gebeurtenissen waar 'onze 'chauffeur mee te maken kreeg.

  • Algemeen 9
op 28 november 2019 bestemming: Duitsland / rijn, reisperiode: mei 2019

We hebben een Rijncruise gemaakt "Rhein im Flammen" met de MS Rembrandt van Rijn. De verzorging de boeking van De Jong Intra was snel geregeld. We kregen de hut die we graag wilden. De verzorging aan boord was prima.

  • Algemeen 9
op 28 november 2019 bestemming: Engeland / Hastings, reisperiode: oktober 2019

Wij waren hier al een keer geweest, ook via Jong Intra. Deze keer ook prima geregeld. Wij hebben het super naar ons zin gehad. Je krijgt wat je via de website hebt gelezen. Ook het contact wat ik had ivm de auto en een dakkoffer verliep prima.

  • Algemeen 10
op 28 november 2019 bestemming: Zwitserland / Brienz, reisperiode: juli 2019

Was een rondreis door zwitserland en was prima geregeld.veel gezien dankzij de info die we meekregen.

  • Algemeen 10
op 28 november 2019 bestemming: ItaliŽ / napels/Rome, reisperiode: september 2019

Een mooie en drukke reis met soms weinig tijd voor de bestemming

  • Algemeen 8
op 28 november 2019 bestemming: Engeland / Allhallows, reisperiode: mei 2019

Het was helemaal top geregeld door De Jong Intra en voor een heel redelijke prijs. Zorgeloze reis gehad en alles tot in de puntjes geregeld inclusief de overtocht met de auto op de boot van Duinkerken naar Dover.

  • Algemeen 10
op 28 november 2019 bestemming: KroatiŽ / opatieja, reisperiode: september 2019

We vonden een 10 overdreven,maar we vonden de reis PRACHTIG!

  • Algemeen 9
op 28 november 2019 bestemming: Oostenrijk / Wenen, reisperiode: juni 2019

Prima bus en geweldige reisleider.
Interessant programma.
Aantal dagen precies goed

  • Algemeen 8
op 28 november 2019 bestemming: Zwitserland / Treinreis, reisperiode: juli 2019

Het was een fantastische reis. In ťťn woord geweldig! Prachtig programma. Goed georganiseerd en Piet is een voortreffelijk en humoristische chauffeur. Dat maakte het geheel helemaal af.

  • Algemeen 10
op 28 november 2019 bestemming: Ierland / Dublin - Dublin, reisperiode: september 2019

Voor de eerste maal mee met een vlieg-busreis van De Jong Intra Tours. Voor het eerst gebruik gemaakt van de door de reisorganisatie geregelde Assistentie op de vliegvelden. Voor het eerst van begin tot einde kunnen genieten van de charmante, welbespraakte, communicatieve reisleidster Deborah Vlak. WŠt een vakvrouw, wat een bron van informatie maar ook: wat een mensenkenner. We genoten zodoende van een vlekkeloze rondreis door zonnig, groen Ierland, we zagen alle highlights die voorspeld waren en die stuk voor stuk overeenkwamen met de gedane beloftes. De hotels waren goed tot ťťn keer zelfs erg luxueus, maar ook ťťn keer wat lachwekkend door alles war beter had gekund. De sfeer die bekwame chauffeur John en goed op de hoogte zijnde Deborah elke dag wisten te creŽren, maakte dat het gezelschap kleine missertjes vrolijk weglachte. Geen wonder dat de reis eindigde met welverdiende cadeautjes voor Deborah en John, met grappige liedjes voor hen die luidkeels werden gezongen door het hele reisgezelschap dat daarna als vrienden uit elkaar ging. Hulde en dank, reisorganisatie De Jong Intratours!

  • Algemeen 10
op 28 november 2019 bestemming: Oostenrijk / Mayrhoven, reisperiode: augustus 2019

Omdat dit een super vakantie was .voor herhaling vatbaar!!!

  • Algemeen 10
op 28 november 2019 bestemming: Engeland / diverse, reisperiode: augustus 2019

De reis was super alleen die werd gereden door kuperus en daar was is minder tevreden mee. geef mij maar een chauffeur van beuk.andere reizen waren wel met beuk en dat vond ik fijner

  • Algemeen 7
op 28 november 2019 bestemming: Noorwegen / Noordkaap, reisperiode: juni 2019

Wij zijn zeer zeer tevreden hoe het allemaal was georganiseerd.En een heeeele dikke 10 voor Olaf de chauffeur. Wat een prettig persoon.Hij lette werkelijk op alles ! Een bonus voor hem van de Jong Intra.

  • Algemeen 10
op 28 november 2019 bestemming: Ierland, reisperiode: augustus 2019

We hebben echt alles van het land gezien en genoten met volle teugen!

  • Algemeen 9
op 28 november 2019 bestemming: Frankrijk / NormandiŽ, reisperiode: juni 2019

Het was een erg indrukwekkende reis. Veel gezien, vakbekwame chauffeur het was gewoon TOP ook de overnachtings hotels waren gezien de prijs goed. Ik zeg vooral zo door gaan.

  • Algemeen 10
op 28 november 2019 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: januari 2019

We hadden een heel klantvriendelijke chauffeur die rekening hield met de wensen van de mensen .Ook de gids was geweldig.

  • Algemeen 9
op 28 november 2019 bestemming: Ierland / Rondreis, reisperiode: mei 2019

De reis was geweldig, omdat we van alles wat hebben gezien. De hotels waren prima, een fijne bus, een geweldige chauffeur, Micky, en een super gezellige en leuke reisleidster , Margot.
Alles was bespreekbaar, Micky en Margot wisten veel van het land en maakten zo de vele kilometers heel gezellig. De reis zelf was rijk aan verrassingen en erg afwisselend. Ook voldoende vrije tijd in de bezochte plaatsen. Voor mij is het een heerlijke vakantie geweest.

  • Algemeen 10
op 28 november 2019 bestemming: Schotland / Pitlochry, reisperiode: september 2019

Prachtige reis, mooie omgeving , goed hotel
chauffeur was vreselijk aardig en goed , maar miste nog ietsjes reiservaring

  • Algemeen 9
op 28 november 2019 bestemming: Duitsland / Neureichenau, reisperiode: juli 2019

Mooie omgeving, vriendelijk hotel, aangenaam gezelschap, afwisselend, maar wel een druk programma. Fijne chauffeur.

  • Algemeen 8
op 28 november 2019 bestemming: Zweden, reisperiode: mei 2019

Bestaande reis op ons verzoek aangepast en uitgebreid, zodat we alle plaatsen die we wilden bekijken ook hebben gezien. Leuke hotels met goede ligging in de verschillende plaatsen. Prima organisatie.

  • Algemeen 10
op 28 november 2019 bestemming: Zwitserland / Rondreis, reisperiode: juni 2019

Eerste reis met De Jong Intra Vakanties, Een 10, omdat er werkelijk op deze reis niets maar dan ook niets aan te merken was. Goed eten, goede hotels en een geweldige chauffeur Piet.

  • Algemeen 10
op 28 november 2019 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: juni 2019

Reis was prima Alleen onze koffers waren 2 dagen weg van 6 pers Waren niet bijde bestemming Zelf alles moeten regelen en geen tegemoet koming Jammer

  • Algemeen 6
op 28 november 2019 bestemming: Spanje / Malgrat de Mar, reisperiode: oktober 2019

Wij reisden met de KLM- super vlucht, alles op tijd! De transfer was o.k. Het hotel, Luna Club, ligt centraal maar toch rustig. Het heeft een mooie wellness, een prachtig buitenbad. Het eten was goed. We hadden een superieur kamer geboekt met een groot dakterras. Daarvoor was een toeslag maar dat was het wel waard.

  • Algemeen 9
op 28 november 2019 bestemming: ItaliŽ / Pisa, reisperiode: oktober 2019

Voldeed aan mijn verwachtingen!

  • Algemeen 9
op 28 november 2019 bestemming: Portugal / Estoril, reisperiode: juli 2019

Fijne reis. Mogelijkheid om zelf vlucht te kiezen, fijne transfer van en naar luchthaven en goed hotel. Reispapieren snel binnen en handige info bijgevoegd. Bij vragen snel antwoord van De Jong Intra. Echt goed bevallen!

  • Algemeen 9
op 28 november 2019 bestemming: Spanje / Cambrils, reisperiode: mei 2019

Busreis en chaufeurs waren prima,zeer goede reisgids. Verlang ernaar om weer zo'n reis te maken met de Jong Intra

  • Algemeen 9
op 28 november 2019 bestemming: Oostenrijk / Oostenrijk, reisperiode: september 2019

Dit appartement had eigenlijk een 11 verdiend .zo mooi.

  • Algemeen 10
op 28 november 2019 bestemming: Oostenrijk / Wenen, reisperiode: september 2019

Een reis tot in de puntjes verzorgd.
Dŗt was pas echt vakantie vieren.

  • Algemeen 10
op 27 november 2019 bestemming: ItaliŽ / CalabriŽ, reisperiode: mei 2019

Slechte klachten afwikkeling

  • Algemeen 2
op 27 november 2019 bestemming: Noorwegen / Rondreis, reisperiode: september 2019

Alles klopte : voorbereiding , service , uitvoering: 100%

  • Algemeen 10
op 27 november 2019 bestemming: Canada, reisperiode: september 2019

Rondreis door de Jong Intra vakanties prima uitgestippeld

  • Algemeen 9
op 27 november 2019 bestemming: Zwitserland / rondreis, reisperiode: juli 2019

Het was eenschitterende reis maar met name de chauffeur was erg enthousiast maar wist ook erg veel te vertellen over wat we onderweg allemaal zagen Verder was de chauffeur erg betrokken bij het wel en wee van de reizigers en verzorgde hij alles perfect.

  • Algemeen 10
op 27 november 2019 bestemming: Polen / Krakau, reisperiode: juli 2019

Alles prima geregeld. Reis eenvoudig en snel geboekt

  • Algemeen 9
op 27 november 2019 bestemming: Noorwegen, reisperiode: juli 2019

Alles wat beloofd werd in de folder/website is uitgekomen. Prachtige rondreis die mede door de kennis van chauffeur Olaf fantastisch is geweest.

  • Algemeen 10
op 27 november 2019 bestemming: Oostenrijk / Gerlos, reisperiode: februari 2018

Prima reis, goede begeleiding, daarom ga ik nu in Januari weer met De Jong Intra!

  • Algemeen 9
op 27 november 2019 bestemming: ItaliŽ / Letojanni, reisperiode: juni 2019

Deze reis was een puzzel voor de medewerkers van De Jong Intra omdat we met meerdere personen op vakantie gingen op verschillende data. Keurig en vriendelijk te woord gestaan en alles netjes per mail bevestigd aan ons. De vlucht was prima, het appartement was super!

  • Algemeen 10
op 27 november 2019 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: augustus 2019

Alles was zo netjes en keurig geregeld. Erg duidelijk papieren op tijd. Fijn dat je op pagina's kon kijken voor je reis.

  • Algemeen 10
op 27 november 2019 bestemming: Oostenrijk / Zell am see, reisperiode: juli 2019

Het hotel was echt een prachtige meevaller, vooral de badkamer was prachtig afgewerkt. De kamer was verder ruim met een door een schuifdeur afgesloten extra slaapgedeelte voor onze dochter.
Het ontbijtbuffet en het keuzeavondmenu waren perfect verzorgd.
Uiteraard was bij aankomst alles perfect geregeld en ging het inchecken heel gemakkelijk.

  • Algemeen 9
op 27 november 2019 bestemming: Oostenrijk / ell am See, reisperiode: juli 2019

Het is heel eenvoudig om uit te leggen dat wij voor deze reis het cijferr "10 " geven omdat we geen enkel negatief punt kunnen vinden die deze 10 zou kunnen verminderen

  • Algemeen 10
op 27 november 2019 bestemming: Oostenrijk / Portschach, reisperiode: september 2019

Ik heb dit cijfer gegeven, omdat alles goed was georganiseerd, het opstapschema was prima en de reis naar de vakantiebestemming was allemaal dik in orde. De chauffeur was heel goed in ijn vak en bovendien in het entertainen en zorgen dat iedereen het naar zijn zin had. De bestemming was prachtig en een mooie omgeving.

  • Algemeen 10
op 27 november 2019 bestemming: Thailand / Jomtien, reisperiode: februari 2019

De gehele reis klopte exact zoals wij dat in onze gedachte hadden
boeking klopte, vliegreis verliep prima op tijd, en het hotel verblijf was uitstekend. Dus voor ver weg De Jong Intra

  • Algemeen 9
op 27 november 2019 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: oktober 2019

In augustus de 5 daagse reis naar Berlijn gemaakt met de Jong Intra Vakanties. Ik moest daar in Berlijn nog een heleboel dingen bekijken zodat ik in oktober weer met dezelfde reis terug gegaan ben. Zelfde chaufeur,hotel en Nederlands sprekende gids in Berlijn. Super trips naar deze Superstad Berlijn. Ga zeker nog weer terug met hen. Een aanrader.

  • Algemeen 9
op 27 november 2019 bestemming: Verenigde Staten, reisperiode: mei 2019

De rondreis was prima verzorgd, comfortabele bus en goede hotels.

  • Algemeen 10
op 27 november 2019 bestemming: Ierland / All of Ireland, reisperiode: mei 2019

Prachtige reis en verblijf in goede hotels. Ook erg tevreden over de chauffeur en de reisbegeleiding.

  • Algemeen 10
op 27 november 2019 bestemming: Oostenrijk / Lermoos, reisperiode: maart 2019

Alles goed georganiseerd

  • Algemeen 10
op 27 november 2019 bestemming: Oostenrijk / Wald, reisperiode: juni 2019

Alles klopte(papieren) goede chauffeur/
reisleider.
Veel persoonlijk kontakt

  • Algemeen 10
op 27 november 2019 bestemming: ItaliŽ / Lago da Levico terme, reisperiode: juni 2019

Op de eerste.plaats hadden we een hele goede chauffeur die ons een hoop wist te vertellen en heel goed was voor de mensen,bijzonder zorgzaam,en goede service verleende
Wist een hoop over het land te vertellen ,dus dan zie je ook een hoop
Verder hebben we elke dag de dingen gezien die er ook op het reisschemastonden ,onder andere VenetiŽ, ja een hele drukke stad,maar vreselijk duur met de restaurantjes,
Maar alles bij elkaar een zeer geslaagde reis ,echt om terug te kunnen kijken

  • Algemeen 9
op 27 november 2019 bestemming: BelgiŽ / Dinant, reisperiode: oktober 2019

Fantastische hulp bij de keuze en afwikkeling van mijn vakantie. Een reisbureau, dat mijn complimenten verdient...

  • Algemeen 9
op 27 november 2019 bestemming: Portugal / Cascais, reisperiode: juni 2019

Perfecte accommodatie tegen een zeer vriendelijke prijs!

  • Algemeen 10
op 27 november 2019 bestemming: BelgiŽ / Antwerpen, reisperiode: januari 2019

De reis was heerlijk en het hotel was heel compleet. Heerlijke bedden, ruime kamer, vriendelijk personeel. Echt goede service van de Jong Intra vakanties

  • Algemeen 10
op 27 november 2019 bestemming: Duitsland / Ludwigshafen, reisperiode: augustus 2019

Het uitstekende hotel, de geweldige chauffeuse en de fijne excursies.

  • Algemeen 9
op 27 november 2019 bestemming: Oostenrijk / Pertisau, reisperiode: januari 2019

Alles was prima georganiseerd (zoals alle voorgaande keren)

  • Algemeen 10
op 27 november 2019 bestemming: ItaliŽ / Costa Rei, reisperiode: oktober 2019

De informatievoorziening en toesturing van documenten liep prima (tijdig en compleet). Ter plekke voldeed alles helemaal aan onze verwachtingen, waardoor we een fijne en onbezorgde vakantie hebben gehad.

  • Algemeen 10
op 27 november 2019 bestemming: Duitsland / Lof, reisperiode: augustus 2019

Mooie omgeving hotel zur traube goed hotel nette kamer en ontbijt en diner vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Algemeen 9
op 27 november 2019 bestemming: Schotland / Pitlochry, reisperiode: mei 2019

Fantastisch gevarieerde rondreis door de schitterende natuur en grote diversiteit aan landschappen met een geweldige chauffeur/reisleider die met veel gevoel voor humor de geschiedenis van Schotland op de reizigers weet over te brengen.

  • Algemeen 9
op 27 november 2019 bestemming: Zwitserland / Zwitserland, reisperiode: juli 2019

Mooie omgeving om te verblijven. Nette kamers. Eten was ook wel ok, maar niet veel
Keus om uit te kiezen. Personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Fijne verblijf gehad.

  • Algemeen 8
op 27 november 2019 bestemming: Duitsland / Corbach, reisperiode: september 2019

We hebben onze vakantie doorgebracht op het schip de Azolla en daar ontzettend van genoten.
Er is was totaal niets op aan te merken.
Ook de reisbegeleiding was perfect.
Het eten was geweldig en alles was uiterst hygiŽnisch.
De kapitein, zijn vrouw en al het personeel waren stuk voor stuk lieve mensen.
Het zal zeker niet onze laatste keer zijn!

  • Algemeen 10
op 27 november 2019 bestemming: ItaliŽ / Pisa, reisperiode: september 2019

Geweldige reis veel gezien en een goede reisleider die heel veel wist te vertellen.

  • Algemeen 10
op 27 november 2019 bestemming: Malta / Gzira, reisperiode: november 2019

Alles was prima geregeld

  • Algemeen 9
op 27 november 2019 bestemming: Schotland / Rondreis, reisperiode: juni 2019

Goed verzorgd, leuke excursies, hele leuke en goede chauffeur/reisleider. Prima bus.
Wij hebben veel gezien en genoten van onze reis.
In een woord: geweldig.

  • Algemeen 10
op 27 november 2019 bestemming: Oostenrijk / 3 lokaties, reisperiode: augustus 2019

Reis geboekt voor voor een rondreis Oostenrijk 2 hotels waren erg goed 3e iets minder maar alles klopte prima gegeten en geslapen.

  • Algemeen 9
op 27 november 2019 bestemming: Spanje / MŠlaga, reisperiode: maart 2019

Alles was prima geregeld vlucht, transfer en de accomodatie

  • Algemeen 10
op 27 november 2019 bestemming: Duitsland / Endingen, reisperiode: augustus 2019

Was uitstekend verzorgd en goed voor oudere mensen te doen. Chauffeur was ook zeer behulpzaam en vriendelijk. Met veel te zien en te doen.

  • Algemeen 10
op 27 november 2019 bestemming: Polen / Krakau, reisperiode: juli 2019

Super geregeld. Makkelijk via internet. Prima hotel en excursies die via de site zijn geregeld. Aanrader.

  • Algemeen 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende