Ervaringen De Jong Intra Vakanties

Pagina 1 van 12 met 1145 resultaten

op 15 januari 2022 bestemming: ItaliŽ / VenetiŽ, reisperiode: oktober 2021

Genoten! Goed hotel, zorgvuldig zelf gekozen als vaker gedaan bij DeJongIntra) Geweldige Locatie van het hotel. Alles beloopbaar in het centrum, Heel veel stappen gemaakt in 4 dagen. Ruim 84000!
Met Vaporetto Murano en Burano bezocht, Glasblazen erg mooi om te zien, Burano enig om te lopen.

  • Algemeen 10
op 30 december 2021 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: oktober 2021

1. omdat iets altijd beter kan, anders is er geen motivatie meer;
2. omdat ik de reis en reisleider als zeer goed ervaren heb. Wat ik verwachtte van de reis aan bezienswaardigheden en informatie heb ik voor de volle 100% gekregen. De reis verliep zeer aangenaam, aangepast aan de corona-regels en de stoelen waren zeer comfortabel; je voelde bij bestemming niet dat je al die tijd in dezelfde stoel had gezeten. De hotel was perfect met een zeer uitgebreid en goed verzorgd ontbijtbuffet; alles werd op tijd bijgevuld en aan persoonlijke wensen werd voldaan. Het lag midden in het centrum van de stad en je kon in je vrije tijd lopend het centrum van Berlijn verkennen; lopend om de Branderburger Tur de Duitse winkels gaan bekijken en heerlijk koffie drinken met iets lekkers erbij. De mensen zijn beleefd en beschaafd en bereid om je de weg te wijzen. De reisleider hield rekening met de wensen van zijn gasten en dat viel zeer goed in de smaak. Dit was mijn eerste reis met De Jong Intra Reizen, maar zeker niet de laatste....

  • Algemeen 9




op 22 december 2021 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: december 2021

Ondanks corona regels hier een fijne stedentrip gedaan
we hadden geboekt om naar de kerstmarkt te gaan die ging nu niet door
Maar praag is echt een aanrader er is zoveel te zien
gaan in de zomer nog een keer terug

  • Algemeen 9
op 22 december 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2021

Ontspannen reis met de Thalys van Rotterdam naar Parijs. Hotel op loopafstand van Gare du Nord. Prima drie sterren hotel. Goed aan te lopen naar centrum door een zeer levendige straat.

  • Algemeen 10
op 21 december 2021 bestemming: Zwitserland / Nvt, reisperiode: september 2021

Omdat we het fantastisch gehad hebben en we er nog steeds met plezier aan terug denken, of samen zo nu en dan herinneringen er aan ophalen. Het klopte gewoon allemaal.

  • Algemeen 10
op 21 december 2021 bestemming: Portugal / Lissabon, reisperiode: november 2021

Hotel Zenith was een prima hotel in combinatie met onze stedentrip. Nette schone kamer, ruim gesorteerd ontbijt en vriendelijke baliemedewerkers. Ligging zeer gunstig t.o.v. metrostation Alameda ( 3 minuten lopen). Lissabon is een geweldig sfeervolle stad met veel bezienswaardigheden. Wij combineerden dit met een bezoek aan een voetbalwedstrijd van Benfica wat ook supergaaf was.

  • Algemeen 9
op 21 december 2021 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: december 2021

Vooraf keurig geregeld met documentatie. Daarnaast enkele aanvullende opties benut die goed zijn bevallen, zoals taxi van luchthaven naar Praag vv en een goede fietsroute geregeld.

  • Algemeen 9
op 21 december 2021 bestemming: Verenigde Staten / Las Vegas, reisperiode: november 2021

Dit cijfer geef ik omdat de reis goed geregeld was en redelijk goedkoop was mooi prijsje voor betaald
Alles was duidelijk na betaling netjes bewijs van betaling.
Week van te voren kreeg ik alle benodigdheden gestuurd naar mijn email.
Na een paar keer contact gehad met de jong intratours wordt ik netjes behandeling en te wordt gestaan over vragen wat betreft de reis.
Aangekomen in Amerika lasvegas was alles goed geregeld.
Goed gedaan de jong intratours

  • Algemeen 10
op 21 december 2021 bestemming: ItaliŽ / VenetiŽ, reisperiode: oktober 2021

Alles was goed geregeld tijdens deze stedentrip. Prima hotel op Lido net buiten de stad, maar met de vaporetto snel te bereiken. Het hotel had heel vriendelijk personeel en een prima ontbijt. Prachtige stad die in deze periode heel rustig was. Ook de heen- en retourvlucht waren goed en mooi op tijd.

  • Algemeen 10
op 21 december 2021 bestemming: ItaliŽ / Napels, reisperiode: oktober 2021

Goed georganiseerd en verzorgd

  • Algemeen 10
op 21 december 2021 bestemming: Hongarije / Boedapest, reisperiode: december 2021

Budapest is een prachtige stad met veel bezienswaardigheden. De reis, inclusief vlucht, transfer en hotel, is verzorgt door De Jong Intra en alles is vlekkeloos verlopen.

  • Algemeen 9
op 21 december 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: november 2021

Parijs al redelijk in kerstsfeer, ronde november. Locatie en kwaliteit hotel prima. Afhandeling en informatie van een over de reis duidelijk.

  • Algemeen 9
op 21 december 2021 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: oktober 2021

Super reis zeer goede chauffeur en uitstekende deskundige gids in Berlijn.

  • Algemeen 10
op 21 december 2021 bestemming: Oostenrijk / nauders, reisperiode: augustus 2021

Heel goed geŲrganiseerd, fijn hotel, heel goede chauffeuse

  • Algemeen 10
op 21 december 2021 bestemming: Spanje / Barcelona, reisperiode: september 2021

Uitstekend geregeld, veel informatie voor vertrek, kregen ook ANWB reisgids. Heerlijk hotel met zwembad.

  • Algemeen 9
op 10 december 2021 bestemming: Oostenrijk / Westendorff, reisperiode: januari 2020

De heen en terugreis met bus was prima Hotel ook goed

  • Algemeen 10
op 8 december 2021 bestemming: ItaliŽ / SiciliŽ, reisperiode: augustus 2021

Fijne rondreis over SiciliŽ gemaakt, alles was tot in de puntjes goed verzorgd en vooraf geregeld

  • Algemeen 9
op 8 december 2021 bestemming: Nederland / Tegelen, reisperiode: juni 2021

Alles goed geregeld, duidelijke informatie vooraf over Corona maatregelen. goed advies over activiteiten in de regio. Hotel Bilderberg was ook prachtig, mooie locatie, goed bed en heerlijk eten.

  • Algemeen 9
op 8 december 2021 bestemming: ItaliŽ / Amalfi, reisperiode: augustus 2021

Langs de amalfikust en golf van napels: Hele goede rondreis langs de mooiste kust ter wereld, dat vinden wij. Mooie hotels en leuke tips voor onderweg.

  • Algemeen 9
op 8 december 2021 bestemming: Nederland / Maassluis, reisperiode: juli 2021

Ondanks dat onze reis niet doorging en we te maken kregen met een Coronavoucher, was de Jong Intra Vakanties coulant en konden we gemakkelijk omboeken voor een weekje Nederland. Vriendelijke organisatie en erg behulpzaam

  • Algemeen 10
op 4 december 2021 bestemming: ItaliŽ, reisperiode: juni 2021

Prima reis, maar wat ik nog mooier vind is dat we een voucher kregen toen onze reis niet doorging, vanwege corona. Daar hebben we gebruik van gemaakt. Toen nam een van de medewerkers contact met ons op omdat we het volledige bedrag nog niet hadden uitgegeven, dit wilden ze nog uitbetalen. Omdat het rond Ä10,00 was hebben we het geschonken. Maar alleen al het gebaar. Top!

  • Algemeen 8
op 4 december 2021 bestemming: Frankrijk / Chatel, reisperiode: maart 2019

We gaan al jaren naar ons favoriete hotel in Chatel! Dit boeken we online bij de jong intra en in al die jaren was het prima geregeld! Toen we in 2020 halsoverkop door de Corona moesten vertrekken werden we vrijwel meteen gebeld door een medewerker om ons te begeleiden! Ook de kosten van onze geannuleerde reizen worden snel terug betaald! Dus alle lof voor de Jong Intra tours!

  • Algemeen 10
op 4 december 2021 bestemming: Oostenrijk / Wenen, reisperiode: september 2021

Mijn 3e reis met de Jongtours en geef alle reizen een 10. Daarom , voor mij maar een reisorganisatie DE JONGTOURS!!!!

  • Algemeen 10
op 4 december 2021 bestemming: Nederland, reisperiode: september 2021

Goede buschauffeur / reisleiding , goed hotel en leuke excursies

  • Algemeen 8
op 3 december 2021 bestemming: Oostenrijk, reisperiode: maart 2021

Uitbraak corona in zowel Oostenrijk als in Nederland. Van de hotelleiding in Oostenrijk hoorden we weinig over dit nieuwe virus. De Jongh intra adviseerde ons telefonisch om onze reis n paar dagen eerder af te breken om zo de grote uittocht vůůr te zijn.

  • Algemeen 10
op 3 december 2021 bestemming: Oostenrijk / Breitenwang, reisperiode: januari 2021

Zo als de reis op de mail van de Jong intra vakanties staat vermeld , het Hotel en omgeving klopt 100 procent. Daar is de klant nog koning
ook de mensen achter de telefoon werken perfect.

  • Algemeen 10
op 3 december 2021 bestemming: Noorwegen / Rondreis, reisperiode: mei 2018

Meerdere reizen gemaakt met de Jong maar Noorwegen en Schotland staken er bovenuit. Goede chauffeurs en in Schotland ook reisleiding. Alles prima geregeld en verzorgd.

  • Algemeen 10
op 3 december 2021 bestemming: Zweden, reisperiode: mei 2020

De reisorganisatie heeft voor mij een standaard reis aangepast naar mijn eigen wensen. Dit proces is uitstekend verlopen, goede communicatie over de voortgang en status en de boekingen klopten perfect. Heel goede ervaring.

  • Algemeen 9
op 3 december 2021 bestemming: , reisperiode: november 2021

IK HEB DAAR ZELF OP GEREDEN BIJ DE JONG INTRA VAKATIT EN NOORD KAAP.

  • Algemeen 10
op 3 december 2021 bestemming: Oostenrijk / Nauders, reisperiode: september 2021

Een 9 omdat mijn eerste reis naar Nauders in mei 2016 een klein minpuntje had. De vrije dag is nu op zaterdag want op zondag was toen vrijwel alles gesloten. Een paar nieuwe excursies hebben de reis wat opgefrist en als dan ook nog de zon schijnt, heb je met de Bernina-express, de adembenemende Silvretta-Pas en het mondaine Merano en Samnaun een echte topreis. En onze prima chauffeur/reisleidster Yvonne bracht ons overal veilig naar toe en ook weer veilig thuis. Daarom reis ik met De Jong Intra Vakanties.

  • Algemeen 9
op 3 december 2021 bestemming: Portugal / Albufeira, reisperiode: november 2021

Dit cijfer geef ik omdat we deze reis voor de tweede maal hebben gedaan en de eerste reis was buitengewoon goed en de tweede ook alles klopte precies als we wat wilde weten gelijk de goede informatie het hotel top en het eten daar is enorm goed de mensen heel erg vrolijk en vriendelijk dus al met al via de jonginta een fantastische beleving ,als we het mogen beleven maken we daar graag weer gebruik van

  • Algemeen 10
op 3 december 2021 bestemming: Duitsland / Endingen, reisperiode: augustus 2021

Omdat ik voor 10 punten genoten heb van deze 10-daagse reis met de prachtige routes, omgeving, hotel en maaltijden, chauffeur en reisleider Erik en de dagelijkse programma's.

  • Algemeen 10
op 3 december 2021 bestemming: ItaliŽ / Pisa, reisperiode: oktober 2020

Deze reis ook in 2019 gemaakt👍! Wegens ďCoronaĒ in 2021 niets geboekt. Normaal ťťn ŗ twee maal per jaar een Stedentrip. Ben zeer tevreden over De Jong Intra Vakanties! Alles altid goed geregeld!

  • Algemeen 10
op 3 december 2021 bestemming: Nederland / Aduard, reisperiode: juli 2021

Hotel prima en ook het busvervoer met de excursies op ruime afstand van elkaar volgens de Coronaregels.

  • Algemeen 9
op 3 december 2021 bestemming: Polen / Gdansk, reisperiode: september 2021

Alles was perfect geregeld. Nog 5 reisjes tegoed

  • Algemeen 10
op 3 december 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2021

Sympathiek te woord gestaan. En een snelle afhandeling.
Met een geweldige prijs/kwaliteit verhouding.

  • Algemeen 10
op 3 december 2021 bestemming: Finland / Helsinki, reisperiode: juli 2021

Alles perfect geregeld; het is zoals vooraf beschreven; niet mooier voorgesteld dan de werkelijkheid.

  • Algemeen 10
op 3 december 2021 bestemming: Oostenrijk / Saalbach, reisperiode: september 2021

Alles was in orde. Fijne kamer, goed eten, veel kunnen wandelen, de kaart waarbij je gebruik van liften en bus kunt maken. En gelukkig geen coronabeperkjngen toen wij er waren

  • Algemeen 10
op 3 december 2021 bestemming: Oostenrijk / Feichten-Kaunertal, reisperiode: september 2021

Alles was precies wat in de gids van de Jong Intra Vakanties stond .En alles uitstekend geregeld. Beste klantenservice ook.

  • Algemeen 10
op 3 december 2021 bestemming: Spanje / Nvt, reisperiode: mei 2018

Alles goed geregeld goede prijs kwaliteit verhouding en duidelijke beschrijving

  • Algemeen 9
op 15 augustus 2021 bestemming: Oostenrijk / Nauders, reisperiode: augustus 2021

Vooraf hadden we onze bedenkingen door de coronamaatregelen. We zijn ook niet zo onbezorgd op reis gegaan als anders. We hebben ons goed voorbereid en gezorgd, dat de hele papierwinkel in orde was. Aan geen enkele grens controle gehad. Alleen als je wat ging eten of drinken moest men de qr code laten zien. Het eten en drinken in hotel Erika was prima. Ook had iedereen een grote, ruime en schone kamer. De eerste dag hadden we echt alleen maar stromende regen in het Kaunertal en Samnaun. Daarna hadden we rond de 22 graden met zon.Alle excursies waren erg mooi en goed uitgevoerd. Kortom: we zijn dik tevreden!!!

  • Algemeen 9
op 24 december 2020 bestemming: Zweden, reisperiode: juni 2020

Bah, wat een organisatie, bij ons hebben ze hun kansen verspeeld. Wacht al meer dan 6 maanden op geld terug van mijn reisvoucher. Krijg je als kerstcadeau acht E-books en luisterboeken cadeau, ik wil nou gewoon eens mijn geld terug.

  • Algemeen 1
op 28 september 2020 bestemming: Spanje / Malgrat de Mar, reisperiode: september 2020

Deze reis zouden we in mei maken. Geannuleerd door de Jong i.v.m. corona. Daarna geboekt voor 21 september. Deze reis ging ook niet door om dezelfde reden. De betaling is doorgeboekt naar de kerstreis. Wij hebben geen enkel probleem ondervonden maar hebben ook rustig afgewacht, hoe alles zich zou ontwikkelen. Dus een tip voor alle mensen, die niet tevreden zijn over de afwikkeling van hun reis, die niet doorging : WACHT AF !!!!!!

  • Algemeen 10
op 21 september 2020 bestemming: IndonesiŽ / Bali, reisperiode: november 2020

K heb vorige week gebeld met de klantenservice over een geboekte reis naar Bali. Zoals iedereen weet is Bali tot eind 2020 op slot. Ik heb deze vakantie in november 2019 geboekt en aanbetaald en dus al een keer verzet naar het najaar omdat het in de zomer ook niet door kon gaan. Nu wil De Jong Intra dat ik het restant bedrag a 2000 euro ga betalen ondanks dat IEDEREEN weet dat de reis niet doorgaat. Sterker nog, ik heb berichtjes via Facebook van de klantenservice ontvangen dat de reis niet door zal gaan. Gebeld met de klantenservice en ze willen geen enkele moeite doen voor een oplossing. Ik wil namelijk niet nog 2000 euro betalen voor een reis die gegarandeerd niet doorgaat. Nee, ik moet maar zelf annuleren tegen 400 euro kosten. De boekeing naar voren halen is ''onhandig'' dus dan doen we maar lekker niks en heb je als klant gewoon vette pech. Een voucher voor de aanbetaling kan pas als De Jong Intra annuleert maar ze hebben al via Messenger laten weten pas een paar weken van tevoren te gaan bekijken of de reis door kan gaan, oftewel als de restbetaling gedaan moet zijn. Wat een walgelijk bedrijf zijn jullie! Staan helemaal niet open voor een oplossing. Ik zal NOOIT meer een reis boeken bij jullie en iedereen waarschuwen voor jullie ''service''.

  • Algemeen 1
op 3 augustus 2020 bestemming: Verenigde Staten / Rondreis, reisperiode: september 2020

Ivm Corona reis geannuleerd.Hoge kosten gemaakt zonder voucher.Zij hebben reizen zelf geannuleerd t/m 31/8. Op 3/9 niet.Zij willen totale reissom en daar voucher voor geven.Boek nooit meer bij hen. Bah!

  • Algemeen 1
op 3 juli 2020 bestemming: Nederland / Callantsoog, reisperiode: september 2019

Je krijgt niet eens de kans om die reis te maken Waardeloze bereikbaarheid Er wordt niet teruggebeld Op Facebook bericht wordt niet reageerd Heel lang in de wacht aan de telefoon en dan wordt de verbinding door hun verbroken Waardeloze service

  • Algemeen 1
op 8 juni 2020 bestemming: Oostenrijk, reisperiode: september 2020

Omdat we niet mogen reizen vanwege corona maar wel veel geld voor annulering

  • Algemeen 1
op 7 mei 2020 bestemming: Oostenrijk / Maria Alm, reisperiode: juni 2020

Wij hebben de reis moeten annuleren, dit ivm het risico op onze leeftijd voor besmetting corona. Wij horen tot de risicogroep. We hadden een pakketreis. Andere hotels rekenen 10% of 15% kosten maar het hotel Alpenland Sport Hotel rekent maar liefst 100%! Dit, terwijl het nergens in de gids vermeld staat! Schandalig!

  • Algemeen 1
op 22 februari 2020 bestemming: ItaliŽ / Rome, reisperiode: februari 2020

Een tikfoutje in een naam (Enggel) viel alleen op te lossen door een volledig nieuw ticket te boeken. We kwamen hier een week van te voren mee..Het zette een grote domper op de vakantie zette. Extra kosten: 274 euro voor iets wat eigenlijk gratis even in orde gemaakt zou moeten worden. Waardeloze club.

  • Algemeen 1
op 10 januari 2020 bestemming: Oostenrijk / Freistadt, reisperiode: december 2019

Het Hotel Goldener Adler is niet meer van deze tijd.Heel oud bollig.
M.n kamer ward alleen de wastafel en toilet schoongemaakt niet het plancet er boven en ook geen schoon glas voor je mond te spoelen.
Het avond eten was afschuwelijk discussie gehad over gebakken aardappelen en aardappel kroketten bleven volhouden dat dit gebakken aardappelen waren.Personeel was ook niet echt vriendelijk.Een persoon krijgt van mij een dikke 10 dat is Henk de Chaffeur wat een toffe man en wat een geduld TOP.

  • Algemeen 5
op 6 januari 2020 bestemming: Oostenrijk / Freistadt, reisperiode: december 2019

Goed hotel Goldener Adler in Freistadt,geweldige chauffeur Henk, prachtige bus van de firma Beuk,prima overnachting hotels in Duitsland.

  • Algemeen 9
op 4 januari 2020 bestemming: Duitsland / Ditzingen, reisperiode: november 2019

Het was in een woord vreselijk

  • Algemeen 1
op 15 december 2019 bestemming: , reisperiode: november 2019

Hotelkamers waren niet beschikbaar bij aankomst. De kamer ter plekke weer betaald. Op Noodnummer was ook geen medewerker beschikbaar. En dan sta je daar in New York. Zeet triest

  • Algemeen 1
op 10 december 2019 bestemming: , reisperiode: augustus 2019

Alles was perfect geregeld en nog mooier dan in de reisgids vermeld was.

  • Algemeen 9
op 8 december 2019 bestemming: Oostenrijk / Pertisau, reisperiode: maart 2019

De reis naar Oostenrijk verliep vlot met een nieuw uitziende bus ( met extra been ruimte) en met 2 chauffeurs. Dat gaf ons direct een vertrouwd gevoel. Vertrek, de stops en ook de aankomst was volgens schema. Een broodje kroket voor de reis en een ontbijt na de reis was smakelijk en goed verzorgd. Hotel Bergland is een zeer goede keuze om te verblijven.
Al met al: zeer tevreden en de volgende reis is al weer geboekt!

  • Algemeen 9
op 8 december 2019 bestemming: Portugal / Divers, reisperiode: juni 2019

Uitstekende hotels. Mooie reisbeschrijvingen en reisgids bij boeking. Alles gewoon super geregeld!

  • Algemeen 10
op 7 december 2019 bestemming: ItaliŽ / Florence, reisperiode: november 2019

Het was super geregeld. Hotel lag goed. Alles op loopafstand. Prima service. Het was een heerlijk lang weekend.

  • Algemeen 10
op 5 december 2019 bestemming: Schotland / Diverse plaatsen, reisperiode: september 2019

Het was een fantastische reis. We zijn in de Schotse Hooglanden, op de Orkney- en de Shetland Eilanden geweest. Leuke chauffeur, leuke reisleidster en leuk reisgezelschap. Een aanrader.

  • Algemeen 9
op 5 december 2019 bestemming: Frankrijk / Reims, reisperiode: april 2019

Reisleiding van het hoogste niveau,
Zeer kundige en aardige chauffeur.Alles top geregeld

  • Algemeen 10
op 5 december 2019 bestemming: Frankrijk / Reims, reisperiode: april 2019

Prima verzorgd,uitstekende accomodatie ,goede gidsen,prima touringcar met vakkundige chauffeur

  • Algemeen 10
op 4 december 2019 bestemming: Frankrijk / Reims, reisperiode: april 2019

Alles top verzorgd , we hoefden zelf nergens aan te denken hierdoor hebben we een zorgeloze stedentrip gehad.

  • Algemeen 10
op 4 december 2019 bestemming: Malta / Gozo, reisperiode: oktober 2019

Heel mooie accomodatie op het kleine eiland Gozo wat naast Malta ligt. We hadden een appartement gesitueerd rondom een zwembad in een klein dorpje. Als was erg schoon en goed verzorgd. We hebben prachtige wandelingen gemaakt over het eiland.

  • Algemeen 10
op 4 december 2019 bestemming: Oostenrijk / igls, reisperiode: juni 2019

Het was een mooi hotel. Vriendelijk personeel, goed eten en een mooie ligging vlakbij Innsbruck.

  • Algemeen 9
op 3 december 2019 bestemming: Schotland / rondreis, reisperiode: september 2019

Uitstekende reisleidster en chauffeur, goede hotelkamers, variatie in Om het programma, Niet alleen de Highlands, maar ook Orkney en Shetland met de ferry. Gezien het volle programma had de reis wel een paar dagen langer mogen duren. Prettig reizen in een niet overvolle bus.

  • Algemeen 9
op 3 december 2019 bestemming: Schotland / div., reisperiode: mei 2019

Alles was goed geregeld. Zowel de overtocht en busreis.
Chauffeur Andrea is een kei in het rijden en onderweg
alles regelen. Kupers mag blij met haar zijn.
In de loop der jaren heb ik haar al diverse keren getroffen.

  • Algemeen 10
op 3 december 2019 bestemming: ItaliŽ / Rpme Napels etc, reisperiode: september 2019

De reis geeft alles wat je er van verwacht, Je gaat op reis om dingen te zien waarvan je vermoed hoe dit zal zijn. De reis maakt dit meer dan waar en geeft naast gezeligheid met de groep heel ontspannen dag waarvan je niet alleen vooraf, maar ook tijdens en zeker achteraf nog steeds van kunt genieten.

  • Algemeen 10
op 2 december 2019 bestemming: Spanje / AndalusiŽ, reisperiode: april 2019

Veelzijdig, mooie accommodaties, heel veel gezien en leuke mensen ontmoet. Alles klopte.

  • Algemeen 10
op 2 december 2019 bestemming: ItaliŽ / Premeno, reisperiode: augustus 2019

Het was een goede reis op een goede plaats in een schitterende periode. We hebben veel gezien en gedaan.Het was een geweldige reis.

  • Algemeen 9
op 1 december 2019 bestemming: Duitsland / Wunsiedel, reisperiode: juli 2019

De reis was goed; mooie tochten door de bergen; alleen jammer, dat de Jong Intra BV tegenwoordig chauffeurs inhuren; die weten niet altijd de juiste plekken van de excursies..

  • Algemeen 8
op 1 december 2019 bestemming: Portugal / olhos d aquaaaa, reisperiode: oktober 2019

In Oktober zijn wij via de Jong reizen naar Portugal geweest alles was prima geregeld en de accommodatie voldeed aan onze verwachtingen .we hebben al meerdere reizen via de Jong geboekt dit was altijd prima geregeld.

  • Algemeen 10
op 30 november 2019 bestemming: Oostenrijk / Westendorf, reisperiode: februari 2019

Goed georganiseerde busreis

  • Algemeen 8
op 30 november 2019 bestemming: Portugal / Armacao de Pera, reisperiode: oktober 2019

Alles was prima in orde, zowel de boeking als de accommodatie waren helemaal okť

  • Algemeen 10
op 30 november 2019 bestemming: Oostenrijk / Nauders, reisperiode: augustus 2019

Goed georganiseerde reis mooi hotel goed eten prima chauffeur heel veel gezien een heerlijke vakantie echt een aanrader.

  • Algemeen 9
op 29 november 2019 bestemming: Oostenrijk / PŲrtschach, reisperiode: juni 2019

Fantastische reis, uitstekend hotel, leuk gezelschap en fantastische chauffeur

  • Algemeen 10
op 29 november 2019 bestemming: Verenigde Staten / Rondreis, reisperiode: mei 2019

Wij hebben een goed georganiseerde reis mogen beleven

  • Algemeen 9
op 29 november 2019 bestemming: Oostenrijk / Wenen, reisperiode: augustus 2019

Het was een prima bus, de organisatie was goed en onze chauffeur Marco ging tot het uiterste om het ons naar de zin te maken.

  • Algemeen 10
op 29 november 2019 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: november 2019

Boeking, treinreis en hotel waren zeer goed, ook de extra excursies. Alles klopte, geen klachten.

  • Algemeen 10
op 28 november 2019 bestemming: Noorwegen / Wijk bij Duurstede, reisperiode: juni 2019

Leuke chauffeur, gezellige groep. Alles was prima geregeld, zelfs de hele onverwachte gebeurtenissen waar 'onze 'chauffeur mee te maken kreeg.

  • Algemeen 9
op 28 november 2019 bestemming: Duitsland / rijn, reisperiode: mei 2019

We hebben een Rijncruise gemaakt "Rhein im Flammen" met de MS Rembrandt van Rijn. De verzorging de boeking van De Jong Intra was snel geregeld. We kregen de hut die we graag wilden. De verzorging aan boord was prima.

  • Algemeen 9
op 28 november 2019 bestemming: Engeland / Hastings, reisperiode: oktober 2019

Wij waren hier al een keer geweest, ook via Jong Intra. Deze keer ook prima geregeld. Wij hebben het super naar ons zin gehad. Je krijgt wat je via de website hebt gelezen. Ook het contact wat ik had ivm de auto en een dakkoffer verliep prima.

  • Algemeen 10
op 28 november 2019 bestemming: Zwitserland / Brienz, reisperiode: juli 2019

Was een rondreis door zwitserland en was prima geregeld.veel gezien dankzij de info die we meekregen.

  • Algemeen 10
op 28 november 2019 bestemming: ItaliŽ / napels/Rome, reisperiode: september 2019

Een mooie en drukke reis met soms weinig tijd voor de bestemming

  • Algemeen 8
op 28 november 2019 bestemming: Engeland / Allhallows, reisperiode: mei 2019

Het was helemaal top geregeld door De Jong Intra en voor een heel redelijke prijs. Zorgeloze reis gehad en alles tot in de puntjes geregeld inclusief de overtocht met de auto op de boot van Duinkerken naar Dover.

  • Algemeen 10
op 28 november 2019 bestemming: KroatiŽ / opatieja, reisperiode: september 2019

We vonden een 10 overdreven,maar we vonden de reis PRACHTIG!

  • Algemeen 9
op 28 november 2019 bestemming: Oostenrijk / Wenen, reisperiode: juni 2019

Prima bus en geweldige reisleider.
Interessant programma.
Aantal dagen precies goed

  • Algemeen 8
op 28 november 2019 bestemming: Zwitserland / Treinreis, reisperiode: juli 2019

Het was een fantastische reis. In ťťn woord geweldig! Prachtig programma. Goed georganiseerd en Piet is een voortreffelijk en humoristische chauffeur. Dat maakte het geheel helemaal af.

  • Algemeen 10
op 28 november 2019 bestemming: Ierland / Dublin - Dublin, reisperiode: september 2019

Voor de eerste maal mee met een vlieg-busreis van De Jong Intra Tours. Voor het eerst gebruik gemaakt van de door de reisorganisatie geregelde Assistentie op de vliegvelden. Voor het eerst van begin tot einde kunnen genieten van de charmante, welbespraakte, communicatieve reisleidster Deborah Vlak. WŠt een vakvrouw, wat een bron van informatie maar ook: wat een mensenkenner. We genoten zodoende van een vlekkeloze rondreis door zonnig, groen Ierland, we zagen alle highlights die voorspeld waren en die stuk voor stuk overeenkwamen met de gedane beloftes. De hotels waren goed tot ťťn keer zelfs erg luxueus, maar ook ťťn keer wat lachwekkend door alles war beter had gekund. De sfeer die bekwame chauffeur John en goed op de hoogte zijnde Deborah elke dag wisten te creŽren, maakte dat het gezelschap kleine missertjes vrolijk weglachte. Geen wonder dat de reis eindigde met welverdiende cadeautjes voor Deborah en John, met grappige liedjes voor hen die luidkeels werden gezongen door het hele reisgezelschap dat daarna als vrienden uit elkaar ging. Hulde en dank, reisorganisatie De Jong Intratours!

  • Algemeen 10
op 28 november 2019 bestemming: Oostenrijk / Mayrhoven, reisperiode: augustus 2019

Omdat dit een super vakantie was .voor herhaling vatbaar!!!

  • Algemeen 10
op 28 november 2019 bestemming: Engeland / diverse, reisperiode: augustus 2019

De reis was super alleen die werd gereden door kuperus en daar was is minder tevreden mee. geef mij maar een chauffeur van beuk.andere reizen waren wel met beuk en dat vond ik fijner

  • Algemeen 7
op 28 november 2019 bestemming: Noorwegen / Noordkaap, reisperiode: juni 2019

Wij zijn zeer zeer tevreden hoe het allemaal was georganiseerd.En een heeeele dikke 10 voor Olaf de chauffeur. Wat een prettig persoon.Hij lette werkelijk op alles ! Een bonus voor hem van de Jong Intra.

  • Algemeen 10
op 28 november 2019 bestemming: Ierland, reisperiode: augustus 2019

We hebben echt alles van het land gezien en genoten met volle teugen!

  • Algemeen 9
op 28 november 2019 bestemming: Frankrijk / NormandiŽ, reisperiode: juni 2019

Het was een erg indrukwekkende reis. Veel gezien, vakbekwame chauffeur het was gewoon TOP ook de overnachtings hotels waren gezien de prijs goed. Ik zeg vooral zo door gaan.

  • Algemeen 10
op 28 november 2019 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: januari 2019

We hadden een heel klantvriendelijke chauffeur die rekening hield met de wensen van de mensen .Ook de gids was geweldig.

  • Algemeen 9
op 28 november 2019 bestemming: Ierland / Rondreis, reisperiode: mei 2019

De reis was geweldig, omdat we van alles wat hebben gezien. De hotels waren prima, een fijne bus, een geweldige chauffeur, Micky, en een super gezellige en leuke reisleidster , Margot.
Alles was bespreekbaar, Micky en Margot wisten veel van het land en maakten zo de vele kilometers heel gezellig. De reis zelf was rijk aan verrassingen en erg afwisselend. Ook voldoende vrije tijd in de bezochte plaatsen. Voor mij is het een heerlijke vakantie geweest.

  • Algemeen 10
op 28 november 2019 bestemming: Schotland / Pitlochry, reisperiode: september 2019

Prachtige reis, mooie omgeving , goed hotel
chauffeur was vreselijk aardig en goed , maar miste nog ietsjes reiservaring

  • Algemeen 9
op 28 november 2019 bestemming: Duitsland / Neureichenau, reisperiode: juli 2019

Mooie omgeving, vriendelijk hotel, aangenaam gezelschap, afwisselend, maar wel een druk programma. Fijne chauffeur.

  • Algemeen 8
op 28 november 2019 bestemming: Zweden, reisperiode: mei 2019

Bestaande reis op ons verzoek aangepast en uitgebreid, zodat we alle plaatsen die we wilden bekijken ook hebben gezien. Leuke hotels met goede ligging in de verschillende plaatsen. Prima organisatie.

  • Algemeen 10
op 28 november 2019 bestemming: Zwitserland / Rondreis, reisperiode: juni 2019

Eerste reis met De Jong Intra Vakanties, Een 10, omdat er werkelijk op deze reis niets maar dan ook niets aan te merken was. Goed eten, goede hotels en een geweldige chauffeur Piet.

  • Algemeen 10
op 28 november 2019 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: juni 2019

Reis was prima Alleen onze koffers waren 2 dagen weg van 6 pers Waren niet bijde bestemming Zelf alles moeten regelen en geen tegemoet koming Jammer

  • Algemeen 6
op 28 november 2019 bestemming: Spanje / Malgrat de Mar, reisperiode: oktober 2019

Wij reisden met de KLM- super vlucht, alles op tijd! De transfer was o.k. Het hotel, Luna Club, ligt centraal maar toch rustig. Het heeft een mooie wellness, een prachtig buitenbad. Het eten was goed. We hadden een superieur kamer geboekt met een groot dakterras. Daarvoor was een toeslag maar dat was het wel waard.

  • Algemeen 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende