Schrijf een ervaring over De Jong Intra Vakanties en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen De Jong Intra Vakanties

Pagina 1 van 98 met 978 resultaten

op 3 augustus 2019 bestemming: Andorra / Soldeu, reisperiode: juli 2019

Overal lekker kunnen eten,de chauffeur Boudewijn reed een mooie route. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 29 juli 2019 bestemming: Malta / Mgarr, reisperiode: juli 2019

Slecht geregelde transfer. Heenreis klopt de reisbescheiden niet. Terugreis is de transfer Łberhaupt niet (goed) geboekt, waardoor extra kosten. Jammer maar helaas! Zorg dus dat je geen transfer boekt bij deze maatschappij of bereid je voor op 0 service en extra kosten. ... Lees meer

  • Algemeen 2




op 22 juli 2019 bestemming: Duitsland / Endingen, reisperiode: juli 2019

Het is een mooie reis geweest die we voor de tweede keer maakte. Erik is een goede chauffeur en reisleider. de excursies waren mooi en het weer was prachtig en we overwegen om deze reis volgend jaar weer te maken .
Hotel Engel is geweldig en het eten is super goed.
Hartelijk bedankt voor de goed verzorgde vakantie. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 12 juli 2019 bestemming: Noorwegen / Bergen, reisperiode: augustus 2019

Dit cijfer betreft de beoordeling m.b.t. het handelen van de reisorganisatie. We boekten een rondreis met eigen auto en derhalve warden er hotelvouchers verstrekt. Op de vouchers stonden alleen de postbussen van de hotels dus geen fysiek adres waarnaar genavigeerd kon worden. Als antwoord op de vraag of ze de hotelgegevens konden verstrekken werd verteld dat dit alle info was die ze van hun partner-organisatie hadden ontvangen, en daar moesten we het maar mee doen. We vonden het maar een bijzondere houding van de reisorganisatie en kennelijk is daar nog een andere partij bij betrokken waar De Jong Intra de reizen inkoopt. Voor klantgerichtheid om deze reden een terechte 1 qua score. Als je een overnachting verkoopt, is het op zijn minst wel handig om met een adres te komen toch? Het valt natuurlijk niet te rijmen dat een reisorganisatie niet weet waar een bepaald hotel staat. Bijzonder

  • Algemeen 1
op 21 juni 2019 bestemming: Ierland / Rondreis, reisperiode: juni 2019

Het was een 13 daagse rondreis het was heel mooi maar onze reisleidster Marlies gaf er dat extraatje aan ze vertelde alles over het land en was super vriendelijk en vrolijk we zijn haar heel dankbaar zij was en is een onvergetelijk vrouw een vak vrouw.

  • Algemeen 10
op 21 juni 2019 bestemming: Polen / Gdansk, reisperiode: juni 2019

De reis is zondermeer een aanrader voor mensen die iets willen zien. Het zijn best veel ďbusurenĒ, maar als je iets wil zien moet je daar rekening mee houden. De hotels waren redelijk sommige waren gedateerd. Het eten was in het ene beter dan in het andere, dat weet je als je deze richting reist. Het cultuurgehalte was zeer hoog en daar hebben wij van genoten. Het is een reis waarbij een goede mobiliteit nodig is. Door het strakke reisschema is er weinig vrije tijd. Wat wij als zeer prettig hebben ervaren was de manier waarop chauffeur Frits zijn echtgenote Tienny deze reis uitvoerden. Frits is allereerste een prima chauffeur. Maar ook een top riesleider, wist overal het fijne van en vertelde het op een zeer prettige manier, terwijl Tienny ons prima verzorgde. Zij waren de kers op de taart.

  • Algemeen 8
op 19 juni 2019 bestemming: IndonesiŽ / Bali, reisperiode: mei 2019

Goed georganiseerde afwisselende rondreis. Zowel cultuur als sportieve activiteiten. Veel gezien op een rustig tempo. Enthousiaste lokale gids die veel vertelde en een prima chauffeur. Heb je echt nodig in het Balinese verkeer. We hadden een probleem met het hotel en dit is keurig en snel door De Jong Intra opgelost. Heel fijn te merken dat ver van huis met je wordt meegedacht.

  • Algemeen 9
op 16 juni 2019 bestemming: Ierland, reisperiode: juni 2019

Een fantastisch mooi land met prachtige natuur, en een fantastische reisleidster

  • Algemeen 10
op 13 juni 2019 bestemming: ItaliŽ / premeno, reisperiode: juni 2019

Chaufeur-top (karin) excursies zeer mooi,hotel:afschuwelijk, kamers waardeloos eten zeer slecht, eigenaar?? gestoord Hotel alleen tebereiken 400 meter steilomhoog,daarna nog100 mtr,rond het hoter niets tebeleven

  • Algemeen 6
op 10 juni 2019 bestemming: ItaliŽ / Scanzano, reisperiode: mei 2019

Het resort is een toplocatie en het stand perfect, alleen de reis er naar toe is een drama zeker als je in de avond aankomt om 22.00 en zonder tranfer maar moet uitzoeken hoe je bij het resort komt in het pikke donker, uit nood eerst maar een hotel geboekt op Bari en een dag later met een huurauto naar het resort gereden 150 km maar na de vakantie ook weer terug.
Zonder transfer is overdag geen probleem maar in de avond en nacht gevaarlijk.

  • Algemeen 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende