Schrijf een ervaring over De Jong Intra Vakanties en maak kans op mooie prijzen!

De Jong Intra Vakanties

Url: https://www.dejongintra.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: allround

Logo van De Jong Intra Vakanties
De Jong Intra Vakanties won in 2014 de Reisgraag award De Jong Intra Vakanties won in 2015 de Reisgraag award De Jong Intra Vakanties won in 2016 de Reisgraag award De Jong Intra Vakanties won in 2017 de Reisgraag award

De Jong Intra Vakanties is een echte allround reisorganisatie met een geschikte bestemming voor iedereen. De onafhankelijke touroperator heeft vele reizen in haar aanbod en bovendien heb je ook nog de keus uit verschillende vervoersmogelijkheden.

De reisorganisatie bestaat al sinds 1972 en heeft op het moment 90 medewerkers. Samen doen zij er alles aan om de juiste vakantie voor iedereen samen te stellen. De organisatie verdiept zich in de vakantiewensen van de klant en zorgt ervoor dat de vakantie zo goed mogelijk geregeld wordt.

De Jong Intra Vakanties: 4x Award winnaar
De Jong Intra Vakanties: 4x Award winnaar


Bij reisorganisatie De Jong Intra kun je terecht voor een zonnige vakantie naar bestemmingen over de hele wereld, maar ook een actieve wintersportvakantie ontbreekt niet in het aanbod. Ben je op zoek naar een leuke stedentrip naar bijvoorbeeld Lissabon, Londen of Berlijn? Ook dat kan je er boeken. Zelfs voor jouw verre reis naar bijvoorbeeld de Verenigde Staten, Indonesië of Zuid-Afrika, zowel individueel als met een groep, ben je hier aan het juiste adres. Dit alles organiseren zij met veel persoonlijke aandacht.

De allround reisorganisatie heeft als doel iedere klant een onbezorgde en onvergetelijke vakantie te bieden. Door middel van een ruim aanbod, het meedenken met de klant, kwaliteit bieden en de klant te ontzorgen van boeking tot thuiskomst, willen zij dit bereiken. Daarnaast is De Jong Intra is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Het hoofdkantoor van de organisatie vind je in Ridderkerk.

Reisbureau Reisgraag.nl is officieel partner van De Jong Intra Vakanties. U kunt bij ons de reizen van De Jong Intra Vakanties boeken tegen dezelfde prijs; maar dan wel met de service van een reisbureau. Vraag een offerte aan.

op 17 januari 2018 bestemming: Thailand / khao SOK, reisperiode: september 2017

RAINFOREST RESORT WAS VIES EN SMERIG. een helehoop schimmel in de badkamer.
geklaagd en uit einelijk 50pp terug gekregen over een reis ven 3000 euro
belachelijk. maar zie nu tot mijn verbijstering dat het hotel nog steeds in de reis zit ... Lees meer

  • Algemeen 3
op 1 januari 2018 bestemming: Duitsland / Aystetten, reisperiode: december 2017

Ik voelde me misleid door de Jong intra tours tijdens deze reis. De groep bleek te bestaan uit 2 groepen: Een groep gewone reizigers en een groep ongewone bridgers waarmee de Jong afspraken had gemaakt waarvan medereizigers en de reisleider niet op de hoogte waren gebracht.
Deze reis was daardoor zijn reissom niet waard. Ik zal in een officiŽle klacht een deel van de reissom terug vragen. Het had een aantal vervelende gevolgen en een enigszins overspannen reisleider. ... Lees meer

  • Algemeen 4
op 31 december 2017 bestemming: Nederland / rijs, reisperiode: december 2017

Waren fantastische dagen,alles goed geregeld,een prima chauffeur en behulpzaam.Leuke kerstdagen gehad ... Lees meer

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen