Schrijf een ervaring over De Jong Intra Vakanties en maak kans op mooie prijzen!

De Jong Intra Vakanties

Url: https://www.dejongintra.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: allround

Logo van De Jong Intra Vakanties
De Jong Intra Vakanties won in 2014 de Reisgraag award De Jong Intra Vakanties won in 2015 de Reisgraag award De Jong Intra Vakanties won in 2016 de Reisgraag award De Jong Intra Vakanties won in 2017 de Reisgraag award De Jong Intra Vakanties won in 2018 de Reisgraag award

De Jong Intra Vakanties is een echte allround reisorganisatie met een geschikte bestemming voor iedereen. De onafhankelijke touroperator heeft vele reizen in haar aanbod en bovendien heb je ook nog de keus uit verschillende vervoersmogelijkheden.

De reisorganisatie bestaat al sinds 1972 en heeft op het moment 90 medewerkers. Samen doen zij er alles aan om de juiste vakantie voor iedereen samen te stellen. De organisatie verdiept zich in de vakantiewensen van de klant en zorgt ervoor dat de vakantie zo goed mogelijk geregeld wordt.

De Jong Intra Vakanties: 5x Award winnaar
De Jong Intra Vakanties: 5x Award winnaar


Bij reisorganisatie De Jong Intra kun je terecht voor een zonnige vakantie naar bestemmingen over de hele wereld, maar ook een actieve wintersportvakantie ontbreekt niet in het aanbod. Ben je op zoek naar een leuke stedentrip naar bijvoorbeeld Lissabon, Londen of Berlijn? Ook dat kan je er boeken. Zelfs voor jouw verre reis naar bijvoorbeeld de Verenigde Staten, Indonesië of Zuid-Afrika, zowel individueel als met een groep, ben je hier aan het juiste adres. Dit alles organiseren zij met veel persoonlijke aandacht.

De allround reisorganisatie heeft als doel iedere klant een onbezorgde en onvergetelijke vakantie te bieden. Door middel van een ruim aanbod, het meedenken met de klant, kwaliteit bieden en de klant te ontzorgen van boeking tot thuiskomst, willen zij dit bereiken. Daarnaast is De Jong Intra is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Het hoofdkantoor van de organisatie vind je in Ridderkerk.

Reisbureau Reisgraag.nl is officieel partner van De Jong Intra Vakanties. U kunt bij ons de reizen van De Jong Intra Vakanties boeken tegen dezelfde prijs; maar dan wel met de service van een reisbureau. Vraag een offerte aan.

op 11 mei 2018 bestemming: ItaliŽ / Bibione, reisperiode: mei 2018

Seizoen nog niet begonnen, geen personeel, restaurant dicht, geen animatie. Verschrikkelijk! ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 8 mei 2018 bestemming: ItaliŽ / SardiniŽ, reisperiode: juni 2018

Bij boeking veel extra kosten meer dan je kan verwachten. Komt op Ä394 nog te voldoen bij aankomst in appartement. Dat is gelijk aan 25% vd reissom, zo kan je inderdaad een leuke aanbieding plaatsen met zwembad en airco. BV: Voor zwembad en airco moet je later Ä5 p/p/p/d extra voor betalen (Ä160?!). ... Lees meer

  • Algemeen 5
op 16 maart 2018 bestemming: IndonesiŽ / Kuta, reisperiode: maart 2018

We wilden een keer een andere vakantie als anders. Bali is echt wat wij zochten. Je kan er fantastisch stappen/zonnen aan mooie stranden en van alles bekijken. Ons resort Kartika Plaza was echt fantastisch. Hier zouden we zeker naar terug komen. Alles was super schoon en erg vriendelijke mensen. Via De Jong Intra hebben we Hein leren kennen. Hij was onze reis adviseur. Hij weet veel van Bali en is altijd bereikbaar als je vragen hebt. Nederlands sprekend was voor ons ideaal! We hebben mooie tours gedaan via hem maar ook vertelde hij leuke plekjes waar we kunnen eten en overdag/savonds bijvoorbeeld heen konden! Echt een aanrader! Wij zouden zeker nog een keer terug gaan. ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen