De Jong Intra Vakanties

Url: https://www.dejongintra.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: allround

Logo van De Jong Intra Vakanties
De Jong Intra Vakanties won in 2014 de Reisgraag award De Jong Intra Vakanties won in 2015 de Reisgraag award De Jong Intra Vakanties won in 2016 de Reisgraag award De Jong Intra Vakanties won in 2017 de Reisgraag award De Jong Intra Vakanties won in 2018 de Reisgraag award De Jong Intra Vakanties won in 2019 de Reisgraag award De Jong Intra Vakanties won in 2020 de Reisgraag award

De Jong Intra Vakanties bestaat sinds 1972 en heeft al ruim 45 jaar ervaring. Het is een echte allround reisorganisatie met een geschikte bestemming voor iedereen. De onafhankelijke touroperator heeft vele reizen in haar aanbod en bovendien heb je ook nog de keus uit verschillende vervoersmogelijkheden. Samen doen zij er alles aan om de juiste vakantie voor iedereen samen te stellen. De organisatie verdiept zich in de vakantiewensen van de klant en zorgt ervoor dat de vakantie zo goed mogelijk geregeld wordt.

Bij reisorganisatie De Jong Intra Vakanties kun je terecht voor een zonnige vakantie naar bestemmingen over de hele wereld, maar ook een actieve wintersportvakantie ontbreekt niet in het aanbod. Je boekt er een leuke stedentrip naar bijvoorbeeld Lissabon, Londen of Berlijn. Maar ook voor jouw verre reis naar bijvoorbeeld de Verenigde Staten, Indonesië of Zuid-Afrika, zowel individueel als met een groep, ben je hier aan het juiste adres. Dit alles organiseren zij met veel persoonlijke aandacht.

De allround reisorganisatie heeft als doel iedere klant een onbezorgde en onvergetelijke vakantie te bieden. Door middel van een ruim aanbod, het meedenken met de klant, kwaliteit bieden en de klant te ontzorgen van boeking tot aan thuiskomst, willen zij dit bereiken. Daarnaast is De Jong Intra aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Je kunt hier met een gerust gevoel een vakantie boeken. De Jong Intra Vakanties heeft de afgelopen 6 jaar de Reisgraag Award in de categorie allround reisorganisatie ontvangen.

Het hoofdkantoor van de organisatie vind je in Ridderkerk. Je kunt telefonisch contact opnemen of de reisorganisatie volgen op Facebook en Instagram.

Reisbureau Reisgraag.nl is officieel partner van De Jong Intra Vakanties. U kunt bij ons de reizen van De Jong Intra Vakanties boeken tegen dezelfde prijs; maar dan wel met de service van een reisbureau. Vraag een offerte aan.

op 3 december 2021 bestemming: Italië / Pisa, reisperiode: oktober 2020

Deze reis ook in 2019 gemaakt👍! Wegens “Corona” in 2021 niets geboekt. Normaal één à twee maal per jaar een Stedentrip. Ben zeer tevreden over De Jong Intra Vakanties! Alles altid goed geregeld!

  • Algemeen 10
op 3 december 2021 bestemming: Nederland / Aduard, reisperiode: juli 2021

Hotel prima en ook het busvervoer met de excursies op ruime afstand van elkaar volgens de Coronaregels.

  • Algemeen 9
op 3 december 2021 bestemming: Polen / Gdansk, reisperiode: september 2021

Alles was perfect geregeld. Nog 5 reisjes tegoed

  • Algemeen 10
op 3 december 2021 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: juli 2021

Sympathiek te woord gestaan. En een snelle afhandeling.
Met een geweldige prijs/kwaliteit verhouding.

  • Algemeen 10
op 3 december 2021 bestemming: Finland / Helsinki, reisperiode: juli 2021

Alles perfect geregeld; het is zoals vooraf beschreven; niet mooier voorgesteld dan de werkelijkheid.

  • Algemeen 10
op 3 december 2021 bestemming: Oostenrijk / Saalbach, reisperiode: september 2021

Alles was in orde. Fijne kamer, goed eten, veel kunnen wandelen, de kaart waarbij je gebruik van liften en bus kunt maken. En gelukkig geen coronabeperkjngen toen wij er waren

  • Algemeen 10
op 3 december 2021 bestemming: Oostenrijk / Feichten-Kaunertal, reisperiode: september 2021

Alles was precies wat in de gids van de Jong Intra Vakanties stond .En alles uitstekend geregeld. Beste klantenservice ook.

  • Algemeen 10
op 3 december 2021 bestemming: Spanje / Nvt, reisperiode: mei 2018

Alles goed geregeld goede prijs kwaliteit verhouding en duidelijke beschrijving

  • Algemeen 9
op 15 augustus 2021 bestemming: Oostenrijk / Nauders, reisperiode: augustus 2021

Vooraf hadden we onze bedenkingen door de coronamaatregelen. We zijn ook niet zo onbezorgd op reis gegaan als anders. We hebben ons goed voorbereid en gezorgd, dat de hele papierwinkel in orde was. Aan geen enkele grens controle gehad. Alleen als je wat ging eten of drinken moest men de qr code laten zien. Het eten en drinken in hotel Erika was prima. Ook had iedereen een grote, ruime en schone kamer. De eerste dag hadden we echt alleen maar stromende regen in het Kaunertal en Samnaun. Daarna hadden we rond de 22 graden met zon.Alle excursies waren erg mooi en goed uitgevoerd. Kortom: we zijn dik tevreden!!!

  • Algemeen 9
op 24 december 2020 bestemming: Zweden, reisperiode: juni 2020

Bah, wat een organisatie, bij ons hebben ze hun kansen verspeeld. Wacht al meer dan 6 maanden op geld terug van mijn reisvoucher. Krijg je als kerstcadeau acht E-books en luisterboeken cadeau, ik wil nou gewoon eens mijn geld terug.

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen