Schrijf een ervaring over De Jong Intra Vakanties en maak kans op mooie prijzen!

De Jong Intra Vakanties

Url: https://www.dejongintra.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: allround

Logo van De Jong Intra Vakanties
De Jong Intra Vakanties won in 2014 de Reisgraag award De Jong Intra Vakanties won in 2015 de Reisgraag award De Jong Intra Vakanties won in 2016 de Reisgraag award De Jong Intra Vakanties won in 2017 de Reisgraag award De Jong Intra Vakanties won in 2018 de Reisgraag award De Jong Intra Vakanties won in 2019 de Reisgraag award

De Jong Intra Vakanties bestaat sinds 1972 en heeft al ruim 45 jaar ervaring. Het is een echte allround reisorganisatie met een geschikte bestemming voor iedereen. De onafhankelijke touroperator heeft vele reizen in haar aanbod en bovendien heb je ook nog de keus uit verschillende vervoersmogelijkheden. Samen doen zij er alles aan om de juiste vakantie voor iedereen samen te stellen. De organisatie verdiept zich in de vakantiewensen van de klant en zorgt ervoor dat de vakantie zo goed mogelijk geregeld wordt.

Bij reisorganisatie De Jong Intra Vakanties kun je terecht voor een zonnige vakantie naar bestemmingen over de hele wereld, maar ook een actieve wintersportvakantie ontbreekt niet in het aanbod. Je boekt er een leuke stedentrip naar bijvoorbeeld Lissabon, Londen of Berlijn. Maar ook voor jouw verre reis naar bijvoorbeeld de Verenigde Staten, Indonesië of Zuid-Afrika, zowel individueel als met een groep, ben je hier aan het juiste adres. Dit alles organiseren zij met veel persoonlijke aandacht.

De allround reisorganisatie heeft als doel iedere klant een onbezorgde en onvergetelijke vakantie te bieden. Door middel van een ruim aanbod, het meedenken met de klant, kwaliteit bieden en de klant te ontzorgen van boeking tot aan thuiskomst, willen zij dit bereiken. Daarnaast is De Jong Intra aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Je kunt hier met een gerust gevoel een vakantie boeken. De Jong Intra Vakanties heeft de afgelopen 6 jaar de Reisgraag Award in de categorie allround reisorganisatie ontvangen.

Het hoofdkantoor van de organisatie vind je in Ridderkerk. Je kunt telefonisch contact opnemen of de reisorganisatie volgen op Facebook en Instagram.

Reisbureau Reisgraag.nl is officieel partner van De Jong Intra Vakanties. U kunt bij ons de reizen van De Jong Intra Vakanties boeken tegen dezelfde prijs; maar dan wel met de service van een reisbureau. Vraag een offerte aan.

op 4 november 2019 bestemming: ItaliŽ / Rome, reisperiode: oktober 2019

De reis was prima georganiseerd en een uitstekende reisleiding
Door Anita Engelen

  • Algemeen 8
op 16 oktober 2019 bestemming: KroatiŽ / Crickvenica, reisperiode: mei 2019

Bus prima chaufeur prima, hotel Kastel slecht

  • Algemeen 6
op 1 oktober 2019 bestemming: KroatiŽ / Opatija, reisperiode: september 2019

In september 2019 12 daagse reis naar KroatiŽ gemaakt.
Buschauffeur zeer goed
Gids ter plaatse heel goed.
Hotel : Dat was wat minder , vooral omdat de airco niet werkte en wij dus sliepen in een kamer met 31 gr. Ook het raam open zetten bracht nauwelijks afkoeling.
Dat betekende onrustige nachten bij een reis met veel excursies, en vaak zeer vroeg vertrek met de bus. Deze combi maakte dat me niet fit voelde tijdens de dagtripjes.
De verklaring van de niet werkende airco was ook nogal verschillend zoals:
1.Elk jaar gaat per 1sept de airco uit.
2.De airco is kapot
3.Er wordt een nieuwe airco geplaatst, maar de onderdelen zijn nog niet geleverd.
Er werden ook geen ventilators geleverd, dat had toch enige verlichting kunnen geven.
Het buffet was redelijk.
De kamers ruim genoeg.
Gordijnen schoven niet over de rails, konden dus niet goed dicht.
Bevolking in KroatiŽ over het algemeen niet vriendelijk..meer kortaf.
Gelukkig hadden we een gezellige groep mensen en met een chauffeur als
Maurice was het een gezellige boel, hij had aandacht voor de mensen in de groep en nam ook de tijd om met diverse mensen even een persoonlijk gesprekje te voeren.

  • Algemeen 7

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen