Schrijf een ervaring over De Jong Intra Vakanties en maak kans op mooie prijzen!

De Jong Intra Vakanties

Url: https://www.dejongintra.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: allround

Logo van De Jong Intra Vakanties
De Jong Intra Vakanties won in 2014 de Reisgraag award De Jong Intra Vakanties won in 2015 de Reisgraag award De Jong Intra Vakanties won in 2016 de Reisgraag award De Jong Intra Vakanties won in 2017 de Reisgraag award De Jong Intra Vakanties won in 2018 de Reisgraag award

De Jong Intra Vakanties bestaat sinds 1972 en heeft al ruim 45 jaar ervaring. Het is een echte allround reisorganisatie met een geschikte bestemming voor iedereen. De onafhankelijke touroperator heeft vele reizen in haar aanbod en bovendien heb je ook nog de keus uit verschillende vervoersmogelijkheden. Samen doen zij er alles aan om de juiste vakantie voor iedereen samen te stellen. De organisatie verdiept zich in de vakantiewensen van de klant en zorgt ervoor dat de vakantie zo goed mogelijk geregeld wordt.

Bij reisorganisatie De Jong Intra Vakanties kun je terecht voor een zonnige vakantie naar bestemmingen over de hele wereld, maar ook een actieve wintersportvakantie ontbreekt niet in het aanbod. Je boekt er een leuke stedentrip naar bijvoorbeeld Lissabon, Londen of Berlijn. Maar ook voor jouw verre reis naar bijvoorbeeld de Verenigde Staten, Indonesië of Zuid-Afrika, zowel individueel als met een groep, ben je hier aan het juiste adres. Dit alles organiseren zij met veel persoonlijke aandacht.

De allround reisorganisatie heeft als doel iedere klant een onbezorgde en onvergetelijke vakantie te bieden. Door middel van een ruim aanbod, het meedenken met de klant, kwaliteit bieden en de klant te ontzorgen van boeking tot aan thuiskomst, willen zij dit bereiken. Daarnaast is De Jong Intra aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Je kunt hier met een gerust gevoel een vakantie boeken. De Jong Intra Vakanties heeft de afgelopen 6 jaar de Reisgraag Award in de categorie allround reisorganisatie ontvangen.

Het hoofdkantoor van de organisatie vind je in Ridderkerk. Je kunt telefonisch contact opnemen of de reisorganisatie volgen op Facebook en Instagram.

Reisbureau Reisgraag.nl is officieel partner van De Jong Intra Vakanties. U kunt bij ons de reizen van De Jong Intra Vakanties boeken tegen dezelfde prijs; maar dan wel met de service van een reisbureau. Vraag een offerte aan.

op 20 mei 2019 bestemming: ItaliŽ / Rondreis, reisperiode: april 2019

Prachtige rondreis door Zuid Italie en SiciliŽ. Extra bijzonder door de enthousiaste, bevlogen gids Theo en zijn maatje, chauffeur Enzo. Samen maakten zij deze toch al mooie route tot een belevenis. Veel gezien, veel geleerd, veel geproefd van streekproducten. Top. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 6 mei 2019 bestemming: Duitsland / Geen, reisperiode: juni 2019

Wij hadden geboekt voor 3 juni 2019 voor onze vakantie naar En dingen Duitsland met de gegarandeerd vertrek vakantie en wat gebeurd er deze reis wordt geannuleerd terwijl de reis zeker zou door gaan. Moet nu op het laatste moment nog opzoek naar een andere vakantie.
Voor mij is het zeker niet meer op reis met deze organisatie. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 30 april 2019 bestemming: ItaliŽ / Otranto, reisperiode: april 2019

We zaten in hotel Corte Di Nettuno, wat een geweldig hotel, een hele fijne kamer, schoon, alles heel netjes, zeer vriendelijk personeel, direct tegen de mooie oude stad aan. Een echte aanrader vinden wij. Vanuit Otranto zijn we naar diverse mooie plaatsen geweest onderin de Hank van ItaliŽ. Hierbij een dikke 10. ... Lees meer

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen