Schrijf een ervaring over Local Hero Travel en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Local Hero Travel

Pagina 1 van 1 met 29 resultaten

op 6 mei 2019 bestemming: Madagaskar / Rondreis, reisperiode: april 2019

Na onze rondreis door Madagaskar hebben we dit land en de mensen echt in ons hart gesloten. Dit was een onvergetelijke ervaring. Onze gids/chauffeur, Audier, regelde alles tot in de puntjes. Hij had snel door waar onze interesses lagen en paste hier in overleg verschillende stops op aan. Hij legde uit, regelde, vertaalde, vertelde, gidste en begeleidde ons tijdens de hele reis. En toch kreeg hij het voor elkaar om telkens op de achtergrond te zijn. Restaurants en gidsen voor de natuurparken werden van tevoren geregeld en gereserveerd. Gidsen waarvan hij wist dat ze betrouwbaar waren en goed Engels spraken. We hebben genoten van het land, de mensen, de natuur, de dieren, de ontmoetingen en bijzondere plekken die we hebben gezien. De overnachtingsplekken waren top. Kleinschalig, mooi gelegen, stuk voor stuk bijzonder. Er is niks dat we anders hadden willen doen (behalve langer blijven...). Toen uit contact met andere gidsen bleek dat de kans bestond dat onze binnenlandse vlucht gecancelled was (hierover heeft de vliegmaatschappij niet gecommuniceerd), ging Audier er meteen achteraan waardoor we overgeboekt werden op de latere vlucht die wel ging en we dus in plaats van uren op het vliegveld nog heerlijk in het hotel konden blijven. Perfect geregeld dus. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 9 april 2019 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: maart 2019

Soms kom je een organisatie tegen en voel je meteen dat het klopt. Dat overkwam mij bij Local Hero Travel. En dus boekte ik samen met mijn moeder en zus een onvergetelijke reis naar Zuid-Afrika. Geen spijt van gehad! Dat de reis wordt geregeld door een local ter plaatse vind ik erg bijzonder. Zo doe je toch iets terug voor de lokale economie en onze local hero Tanja wist de mooiste plekjes voor ons te vinden. Hele fijne dame: ze weet alles over het land en maakte op basis van onze wensen een mooi reisvoorstel. Wij reisden 22 dagen met een huurauto het land door. Van Johannesburg via de Panoramaroute richting Kruger en via Swaziland en Durban naar Kaapstad en Stellenbosch. Onvergetelijk waren het Timbavati Private Game Reserve waar we tijdens de eerste safari zo ontzettend veel wilde dieren zagen en onze bushlodge in Nelspruit waar de wilde zebra’s in onze tuin liepen. Wauw! Tanja checkte regelmatig hoe het met ons ging en of ze nog iets kon betekenen. We wilden onze moeder verrassen en Tanja regelde een nature drive met aansluitend een private bush dinner bij zonsondergang. Kampvuurtje, wijn, en een geweldig diner bij zonsondergang, helemaal omringd door olielantaarntjes. Super speciaal! Wat een fijne organisatie met het hart op de juiste plek, aanrader! ... Lees meer

  • Algemeen 9




op 14 februari 2019 bestemming: Costa Rica / The Hague Area, Netherlands, reisperiode: juli 2018

Supergeregelde familiereis Costa Rica
Op vakantie naar Costa Rica met het hele gezin was een super ervaring. Een eigen stoere 4WD-auto waar we allemaal inpasten, een mooie doebare route en met het hoogtepunt Torteguero National Park waar schildpadden uit de zee kwamen om eieren te leggen. Goed geregeld! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 10 januari 2019 bestemming: Ecuador, reisperiode: december 2018

Het is een ruime voldoende. Alles was top geregeld.

  • Algemeen 8
op 5 januari 2019 bestemming: Cuba / Uden, reisperiode: december 2018

Goede service van Local Hero en vooral de locaties van de hele mooie accommodaties waren top.

  • Algemeen 9
op 13 december 2018 bestemming: , reisperiode: november 2018

Er is werkelijk niets 'mis' gegaan en dat voor een reis met meer dan 30 overnachtingen in 20 hotels, 10 transfers en 8 geplande excursies!

  • Algemeen 10
op 10 december 2018 bestemming: Peru, reisperiode: november 2018

Mijn reis door Peru was echt fantastisch!! Ik wilde veel hiken en een echt gave meerdaagse trip diep de Amazone in maken. Met 'maar' 3 weken vakantie en een dubbel zo lange wensenlijst moet je kiezen en puzzelen. Daarbij heeft mijn Local Hero, Carmen, me super fijn geholpen met goed advies. Naast de geweldige, 6-daagse trip naar de Amazone kon ik mijn wandelenthousiasme kwijt in de trips naar de Colca Canyon, Santa Cruz, Machu Picchu en de gekleurde bergen van Vinicunca.

  • Algemeen 9
op 30 november 2018 bestemming: Marokko / Diverse, reisperiode: oktober 2018

Voor ons was dit de eerste ervaring met Local Hero Travel. Vanaf het eerste moment viel de expert ter plaatse (Brahim) op door z'n vriendelijke en razendsnelle communicatie. Eenmaal in het land zelf was alles perfect geregeld. Hetgeen was afgesproken werd door hem voor de volle 100% nagekomen. Desondanks informeerde Brahim af en toe hoe wij alles ervaarden. Klasse, wát een service en klantvriendelijkheid! Wat ons betreft is Local Hero Travel zeker voor herhaling vatbaar!

  • Algemeen 10
op 31 augustus 2018 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: augustus 2018

Zeer goed contact met Tanja vanaf het begin. We konden de reis aanpassen tot ze helemaal naar onze zin was. Er was een ontmoeting op de luchthaven waar we nog eens het gedetailleerde reisoverzicht kregen en een heleboel informatiefolders. De reis is heel vlot verlopen, alles klopte tot in de puntjes! We zouden Local Hero Travel zeker aanraden als je verre reisplannen hebt!

  • Algemeen 10
op 26 augustus 2018 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: augustus 2018

Een geweldige mix van natuur, cultuur en culinaire verassingen. Werken met een local Hero heeft als voordeel dat je iemand hebt die de omgeving zeer goed kent, je brengt naar plekken die de standaard toeristische organisaties niet kennen en, in ons geval, altijd voor je klaar staat.

  • Algemeen 10
op 24 augustus 2018 bestemming: Cuba, reisperiode: augustus 2018

Het verblijf bij mensen thuis, stuk voor stuk even behulpzaam en gastvrij, heeft een extra dimensie gegeven aan onze reis. Als je je best doet om in gesprek te komen, - een beetje Spaans helpt daarbij -, kom je enorm veel te weten over het land, het dagelijks leven en de geschiedenis. Een aanrader is om één van de avonden te eten bij de casa, als dat kan. Zeker zo lekker als in een restaurantje en ze zetten iets heerlijks voor! We hebben gezellig domino gespeeld met onze gastheer in Viñales, hebben ontzettend bijzondere verhalen gehoord in onze casa in Havanna, de liefste mensen die je je kunt wensen. Ondanks de schaarste waarmee iedereen op Cuba te maken heeft, staat men altijd klaar om het je naar de zin te maken. Geweldig!

  • Algemeen 8
op 24 augustus 2018 bestemming: Vietnam, reisperiode: juli 2018

Fantastische reis die onze hooggespannen verwachtingen meer dan overtroffen heeft

  • Algemeen 10
op 8 augustus 2018 bestemming: China / Rondreis, reisperiode: juli 2018

Wij hebben een geweldige reis gemaakt door China. Alles was super goed geregeld door Stella en haar team. Tijdens onze reis hadden we ook contact met hen, zodat ze ons tijdens onze reis konden adviseren bijv over welke bus of metro we moesten pakken. Dit was super fijn, want je bent soms in China wel aan de goden overgeleverd aangezien er vrij weinig Engels gesproken wordt en je van het schrift ook niet veel kunt maken. Het is goed reizen door China met de high speed treinen. Dit zijn echt hele mooie treinen en ze brengen je vrij snel van A naar B waardoor je toch in een relatief korte tijd een mooie rondreis kunt maken. Wij hebben echt genoten van de combinatie van oudheid, steden en schitterende natuur. Heel afwisselend en voor ieder wat wils.

  • Algemeen 10
op 15 juni 2018 bestemming: China / Rondreis, reisperiode: mei 2018

Deze week zijn we terug gekomen van een 3,5 week durende rondreis door China. Het is een indrukwekkende trip geweest. Een en ander is mede mogelijk gemaakt door / dank zij de inzet van Local Heroes: Stella en Emily.

Bij het ontwerpen van de reis is het prettig dat je direct contact hebt met een locale reisagent (de dames kennen betere locaties en mooiere activiteiten dan de Nederlandse operators).
Het contact in het ‘voortraject’ verliep steeds vriendelijk, duidelijk, snel. De dames stelden zich steeds opnieuw zeer flexibel en meedenkend op.
Tijdens de reis was alles tot in de puntjes verzorgd (afspraken werden stipt nagekomen, tickets waren altijd beschikbaar, goede gidsen beschikbaar, prettig vervoer, etc., enz.)
De enkele keer dat we vragen hadden c.q. hulp nodig hadden waren de dames 24/7 met raad en daad beschikbaar (!!!). En werd er tot onze grote tevredenheid handelend voor ons opgetreden.

Mijn ongevraagde advies voor ieder die in China wil reizen: neem contact op met deze dames (ik ben er van overtuigd dat je een geweldige trip zult hebben).

By the way: door het uitschakelen van diverse 'tussenpersonen' is prijs van de reis zeker acceptabel te noemen (uitstekende verhouding prijs - kwaliteit)... niet onbelangrijk voor de meeste Nederlanders

  • Algemeen 10
op 20 mei 2018 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: mei 2018

Wij hebben met onze agente Tanja een hele fijne reis kunnen samenstellen met al onze wensen. Al onze vragen werden in een dag beantwoord. Tanja is zeer begaand en heeft ons goed geïnformeerd. Onze reis in Zuid Afrika was genieten.

  • Algemeen 8
op 15 mei 2018 bestemming: Sri Lanka, reisperiode: mei 2018

Het fijne aan het organiseren van een reis met Local Hero is dat je schakelt met een locale reisagent, die toch net met wat leukere en originelere hotels en activiteiten komt dan de reguliere Nederlandse reisbureau's. In ons geval was de local hero (de locale reisagent) zeer flexibel en meedenkend. Zo hebben we samen een reis uitgedacht (en zelfs mijn vierde aanpassing op een reisvoorstel werd verder onderzocht). Op deze manier kwam ik tot een reisplan dat echt voldeed aan mijn wensen: een relatief korte rondreis met drie jonge kinderen (6-11jr oud) waar voor ieder wat wils in terugkwam.

Wij hebben een fantastische en gevarieerder rondreis gemaakt. Alles was goed geregeld. Een prettige en bekwame chauffeur; leuke (ook gevarieerde) hotels en gave activiteiten (safari, tuk tuk trip door de theeplantages, badende olifanten, etc). Kortom, een reis die je zo nog eens over zou willen doen en iedereen zou aanraden!

  • Algemeen 8
op 15 mei 2018 bestemming: Marokko / rondreis, reisperiode: april 2018

We zijn zeer tevreden over Local Hero, Brahim had alles goed geregeld en we hebben per email contact gehad. Ik heb ook een keer naar het kantoor in Nederland gebeld.
We hadden informatie gevraagd voor de 9 daagse "rondreis betaalbaar". De vliegreis moesten we zelf boeken. We zouden in Fes landen met het vliegtuig en aangezien we vanuit Marrakesh terugvlogen hebben we een nacht langer geboekt. Dit was allemaal geen probleem.
We hebben wat vragen gesteld over autoverhuur en daar kregen we ook duidelijk antwoord over, autohuur was n.l. nogal prijzig.
Ver voer vanaf het vliegveld was goed geregeld en naar het vliegveld ook.
De chauffeurs stonden klaar. Hotels met ontbijt waren allemaal geregeld.
De kamelentocht was leuk en het overnachten in de woestijn ook.
We hadden via Brahim ook een auto gehuurd en dat klopte ook allemaal.
Voordat je vertrekt krijg je nuttige informatie over het land en de gebruiken, de gewoontes, autorijden , geld , fooien etc. En een hele rij telefoonnummers voor nood. Over de grote steden geeft hij ook tips wat te gaan zien.

  • Algemeen 9
op 9 februari 2018 bestemming: Myanmar / allerlei, reisperiode: februari 2018

Alles heel goed geregeld; prima gidsen, goed en afwisselend vervoer..alles liep gestroomlijnd

  • Algemeen 9
op 19 januari 2018 bestemming: Thailand / Rondreis, reisperiode: december 2017

We hebben een culturele rondreis gemaakt om met name de Kmer tempels in het noordoosten te bezoeken.
Daarnaast natuurlijk ook de "normale" hoogtepunten van Thailand bezocht.
Fantastische ervaring met een goede chauffeur en een super gids die ons begreep.
Heb veel reisorganisaties benadert maar Henk van Local Hero Travel begreep precies wat we wilden en heeft dit vervolgens ook voor ons geregeld.
Zonder zijn adviezen was de reis niet zo mooi geweest.
Een dikke pluim voor Local Hero Travel en met name Henk.

  • Algemeen 10
op 2 november 2017 bestemming: Colombia, reisperiode: oktober 2017

Het was een geweldig mooie reis die goed georganiseerd is, zonder dat het als een georganiseerde reis aanvoelt. Je bent vrij om je eigen ding te doen, maar weet wel waar je elke avond slaapt. Top!

  • Algemeen 9
op 25 september 2017 bestemming: Zuid-Afrika / Rondreis, reisperiode: augustus 2017

Onze local hero, Tanja, heeft voor ons een indrukwekkende en avontuurlijke rondreis door Zuid afrika samengesteld. . De big five en walvissen op zee gezien en heerlijke wijn geproefd in Franschhoek. Onze local hero had fantastische, sfeervolle , kleinschalige en daardoor persoonlijke locaties voor ons uitgezocht. De documentatie vooraf en de uitgebreide reisbeschrijving hebben voor een probleemloze vakantie gezorgd! Met een koffer vol ervaringen en indrukken zijn we weer teruggekeerd in Nederland.
Local Hero is voor ons een organisatie waar goed geluisterd wordt naar je wensen en die in staat is om een onvergetelijke reis samen te stellen !

  • Algemeen 10
op 25 september 2017 bestemming: Chili, reisperiode: augustus 2017

Doel van onze reis was het huwelijk van onze zoon bijwonen. Ervoor wilden wij graag iets van Chili zien. Aangeboden reizen via reisbureau's bleken niet aan te sluiten bij onze tijd en wensen. Gelukkig was daar Local Hero Travel! Lilian heeft prima met ons meegedacht en dit heeft gezorgd voor een zorgeloze, onvergetelijke tijd in Chili. Echt alles was super geregeld. Chauffeur Fernando die vloeiend Engels sprak en ons niet alleen naar onze bestemming bracht maar ook vol enthousiasme over Chili vertelde. Fijne hotels in Santiago en San Pedro de Atacama (absolute aanrader!), prima geregelde excursies met enthousiaste, Engels sprekende gidsen. Voor 2 excursies, waarvoor we om 06.00 uur op stap gingen, bleek warme kleding belangrijk omdat het -15 graden was (we waren er augustus, eind van de winter) . Daar hadden we niet op gerekend en dat bleek dus even afzien! Overigens was het huwelijk eveneens een prachtige gebeurtenis.

  • Algemeen 9
op 29 augustus 2017 bestemming: Ecuador / Rondreis, reisperiode: augustus 2017

Ervaring met Local Hero was top. Accommodatie en activiteiten waren van een hoog nivo. Daarnaast was voor, tijdens en na de vakantie de service van zowel het Nederlandse als het lokale team fantastisch. Persoonlijk, to the point en enorm klantgericht. Vanwege een goed begrip van je wensen en een uitstekende kennis van de lokale situatie heb je ervaringen die je zelf nooit zou kunnen organiseren. Zo'n goede service heb ik bij een normale reisorganisatie nog nooit meegemaakt. Een absolute aanrader.

  • Algemeen 9
op 14 augustus 2017 bestemming: China / meerdere, reisperiode: augustus 2017

Alles wat top geregeld! aanraader

  • Algemeen 8
op 19 juni 2017 bestemming: Cuba / Diverse, reisperiode: juni 2017

Cuba verrast, verbaasd en swingt de hele dag. Helemaal als alles goed geregeld is.

  • Algemeen 9
op 12 juni 2017 bestemming: Peru, reisperiode: mei 2017

Samen met Local Hero Carmen een fantastische reis samengesteld, binnen ons budget. We wisten vooraf wat we wilden en Carmen heeft ons geholpen daar een mooie, realistische reis van te maken. Want Peru is zo een fantastisch land, dat we eigenlijk te veel wilden doen in de tijd die we hadden. Het mailcontact ging heel fijn en we kregen altijd snel reactie. Ook tijdens de reis is er nog contact geweest of alles volgens plan verliep, of we nog vragen hadden. Van de Colca Canyon tot Machu Picchu en de amazone. Het was een heerlijke reis, mede dankzij Local Hero en alle goede voorbereidingen.

  • Algemeen 8
op 6 juni 2017 bestemming: Ecuador, reisperiode: mei 2017

We hebben een reis 'op maat' gemaakt samen met Local hero Javier. We hebben onze persoonlijke wensen verweven met de standaard budgetreis. Zo sliepen we bijvoorbeeld ook bij een familie thuis en hebben we de reis met 2 dagen verlengd. De hostels, de chauffeurs en gidsen waren goed. Tijdens ons verblijf hadden we ook contact met Javier die heel aardig en behulpzaam is. Wij hielden onze energie over om daadwerkelijk van het prachtige Ecuador te genieten. Een aanrader.

  • Algemeen 9
op 13 maart 2017 bestemming: Marokko / Marrakech, reisperiode: maart 2017

Perfect reis gehad. Alles goed geregeld en een goede back-up door Local Hero. Je kunt altijd bellen en zijn altijd bereikbaar. Eerst vertraging op Schiphol, gebeld en de gereserveerde taxi stond netjes te wachten toen we terug kwamen. Ook de kwaliteit van de besproken riads en overige zaken zijn erg goed. Tussendoor werden we nog gebeld of alles goed verliep. En toen we na de rondreis terug kwamen in onze Riad in Marrakesh stond er een bos rozen te wachten. Had niet gehoeven maar toch erg leuk en getuigd van betrokkenheid.
Een aanrader, bedankt Brahim

  • Algemeen 10
op 18 november 2016 bestemming: Cuba, reisperiode: augustus 2016

Perfect geregelde rondreis tussen 5 steden op Cuba. Mooie casa's. Prachtig eiland.

  • Algemeen 9
  • 1