Schrijf een ervaring over Riksja Travel en maak kans op mooie prijzen!

Riksja Travel

Url: https://www.riksjatravel.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: landenspecialist

Logo van Riksja Travel
Riksja Travel won in 2014 de Reisgraag award Riksja Travel won in 2015 de Reisgraag award Riksja Travel won in 2016 de Reisgraag award Riksja Travel won in 2017 de Reisgraag award

De reisorganisatie Riksja Travel is in 2000 gestart met de ambitie dat je de reis maakt die je dichterbij brengt. Dichter bij je bestemming én dichter bij jezelf. Inmiddels biedt de reisorganisatie ruim 40 bestemmingen wereldwijd aan, van Indonesië tot Zuid-Afrika en van Amerika tot Australië. Bovendien is er het Riksja Kids-label voor reizen met kinderen en het Zomerzin-label voor avontuurlijke reizen binnen Europa. Elk label heeft zijn eigen kenmerken en kwaliteiten, maar ze ademen wel allemaal het Riksja-DNA: je wordt meegenomen op een reis naar het hart van de bestemming, waardoor je het land en de mensen echt leert kennen.

Je kunt je individuele reis samenstellen met zogeheten ‘bouwstenen’. Dit zijn korte reizen van 3-4 dagen met (lokaal) vervoer, knusse slaapplekken en vaak een excursie. Slaap in drijvende huisjes, relax op een tropisch eilandje en ontmoet traditionele stammen. Kies jouw favoriete bouwstenen, de bestemmingsexperts puzzelen ze voor je aan elkaar. Die experts kennen hun eigen bestemming door en door. De China-gek verkoopt China, de Peru-fan weet je alles over ‘zijn’ Peru te vertellen. En ook tijdens de reis staan Riksja-collega’s ter plaatse 24/7 voor je klaar. Zo reis je individueel en avontuurlijk, maar wel met een ingebouwd vangnet.

Heb je liever al een kant-en-klare reis, dan kan dat ook. Riksja Travel heeft op elke bestemming een aantal kant-en-klare rondreizen staan, waarmee je nog sneller op weg bent. De rondreizen zijn wel flexibel: wil je ergens een dagje langer blijven, een extra excursie bijboeken of liever een luxere slaapplek, dan is dat allemaal mogelijk.

Riksja Travel heeft begin 2017 voor de vierde keer op rij de Reisgraag award voor de beste reisorganisatie in de categorie Landenspecialist in de wacht gesleept. En het cijfer liegt er niet om: reizigers beoordeelden de reisorganisatie met maar liefst een 8,9.

op 14 januari 2018 bestemming: Vietnam / Rondreis, reisperiode: december 2017

Een reis waaraan een hele ris herinneringen hangen. Wij waren twintigers toen de oorlog in Vietnam dagelijks in het nieuws kwam. Wij wilden wel eens zien hoe de mensen 45 jaar na het einde van die oorlog terug het leven hervat hadden. We moesten echter vaststellen dat het veeleer ‘overleven’ dan wel ‘leven’ was. We boekten via Riksja omdat ons dat een veilige maar toch avontuurlijke formule leek. We zijn nu reeds enkel weken terug en genieten nog dagelijks na van wat we meemaakten. De formule van de bouwstenen was echt wat wij ervan verwachtten. Ter plaatse werden we heel goed begeleid door, per activiteit, een andere gids. Vietnam online staat ook open voor opmerkingen waar (zoals ik hoop en er beloofd werd) ook rekening mee gehouden wordt.
Dit is de derde keer dat we met Riksja online op reis gaan naar een bestemming waarvan we niet weten wat we ervan moeten verwachten.
Ze hebben ons tot hiertoe nog niet teleurgesteld.

  • Algemeen 9
op 12 januari 2018 bestemming: Indonesië / Bali, reisperiode: december 2017

Alles goed geregeld, 5 verschillende accomodaties gehad, vervoer en snorkelen. Hebben het echte Bali gezien en gevoeld en kan het iedereen aanraden. Wat een prachtig eiland natuur en cultuur. Zou er best kunnen wonen.

  • Algemeen 9
op 5 januari 2018 bestemming: Vietnam / Rondreis, reisperiode: november 2017

Zeer mooi land, met goede afwisseling natuur & steden. Riskja werkt op maat van de klant en dat zie je in hoeveel ze luisteren naar onze wensen.

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen