Schrijf een ervaring over Riksja Travel en maak kans op mooie prijzen!

Riksja Travel

Url: https://www.riksjatravel.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: landenspecialist

Logo van Riksja Travel
Riksja Travel won in 2014 de Reisgraag award Riksja Travel won in 2015 de Reisgraag award Riksja Travel won in 2016 de Reisgraag award Riksja Travel won in 2017 de Reisgraag award Riksja Travel won in 2018 de Reisgraag award

De reisorganisatie Riksja Travel is in 2000 gestart met de ambitie dat je de reis maakt die je dichterbij brengt. Dichter bij je bestemming én dichter bij jezelf. Inmiddels biedt de reisorganisatie ruim 40 bestemmingen wereldwijd aan, van Indonesië tot Zuid-Afrika en van Amerika tot Australië. Bovendien is er het Riksja Kids-label voor reizen met kinderen en het Zomerzin-label voor avontuurlijke reizen binnen Europa. Elk label heeft zijn eigen kenmerken en kwaliteiten, maar ze ademen wel allemaal het Riksja-DNA: je wordt meegenomen op een reis naar het hart van de bestemming, waardoor je het land en de mensen echt leert kennen.

Je kunt je individuele reis samenstellen met zogeheten ‘bouwstenen’. Dit zijn korte reizen van 3-4 dagen met (lokaal) vervoer, knusse slaapplekken en vaak een excursie. Slaap in drijvende huisjes, relax op een tropisch eilandje en ontmoet traditionele stammen. Kies jouw favoriete bouwstenen, de bestemmingsexperts puzzelen ze voor je aan elkaar. Die experts kennen hun eigen bestemming door en door. De China-gek verkoopt China, de Peru-fan weet je alles over ‘zijn’ Peru te vertellen. En ook tijdens de reis staan Riksja-collega’s ter plaatse 24/7 voor je klaar. Zo reis je individueel en avontuurlijk, maar wel met een ingebouwd vangnet.

Heb je liever al een kant-en-klare reis, dan kan dat ook. Riksja Travel heeft op elke bestemming een aantal kant-en-klare rondreizen staan, waarmee je nog sneller op weg bent. De rondreizen zijn wel flexibel: wil je ergens een dagje langer blijven, een extra excursie bijboeken of liever een luxere slaapplek, dan is dat allemaal mogelijk.

Riksja Travel heeft begin 2017 voor de vierde keer op rij de Reisgraag award voor de beste reisorganisatie in de categorie Landenspecialist in de wacht gesleept. En het cijfer liegt er niet om: reizigers beoordeelden de reisorganisatie met maar liefst een 8,9.

op 2 mei 2018 bestemming: IndonesiŽ / Bali, reisperiode: april 2018

Heel tevreden over de bouwstenen, minder tevreden over de inzet en service van Happy Trials, de partner van Riksja in Bali.

  • Algemeen 8
op 26 april 2018 bestemming: IndonesiŽ / Sulawesi, reisperiode: april 2018

Riksja heeft voor ons een 5-daagse trip in Sulawesi verzorgd. De voorbereiding was accuraat en vriendelijk. De trip zelf was uitstekend verzorgd, met werkelijk prima gidsen en adequate accommodaties. Alles klopte ook conform de afspraken, geen onaangename verrassingen. Dat is relaxed reizen!

  • Algemeen 9
op 21 april 2018 bestemming: , reisperiode: oktober 2018

Heb al diverse reizen met Riksja gemaakt naar AziŽ en Zuid-Amerika. Enthousiaste groep mensen die je helpen met samenstellen van de reis. Tevens hebben ze meestal leuke kleine, famiellere accommodaties. Top, tenzij je van groot en onpersoonlijk houd.

  • Algemeen 8

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen