Ervaringen Riksja Travel

Pagina 1 van 5 met 472 resultaten

op 21 september 2020 bestemming: Vietnam / van Hanoi nar Ho Chi Minh, reisperiode: februari 2020

Het was een fantastische rondreis op zeer mooie locaties in zeer goede hotels. Alles goed geregeld door Riksja, het was nog wel spannend voordat wij vertrokken, omdat Vietnam net de grenzen had gesloten met China ivm Corona, maar dat was achteraf eigenlijk heel fijn, waardoor het overal heerlijk rustig was, zodat wij extra hebben kunnen genoten van de natuur en omgeving. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 7 januari 2020 bestemming: Myanmar, reisperiode: juli 2019

Afgelopen zomer een fantasische reis gemaakt met Riksja Travel naar Myanmar. Alles goed geregeld en in erg leuke hotels geslapen. Myanmar is absoluut een aanrader met dank ook aan de organisatie van rommy die onze reis perfect heeft samengesteld. De kinderen vonden het ook top ... Lees meer

  • Algemeen 10




op 2 januari 2020 bestemming: Marokko / Marrakech, reisperiode: april 2019

Het was de eerste keer dat we een reis volledig online hebben geboekt en hiervan hebben we geen moment spijt gehad. Samen met Riksja Travel hebben we een rondreis uitgestippeld waarbij we samen een uitdagend programma hebben opgemaakt voor onszelf en 3 tienerkinderen. Riksja Travel heeft alle hotels en uitstappen voor ons geboekt. Ook bij aankomst stond onze huurwagen klaar. Op basis van het gedetailleerde reisplan, inclusief handige tips voor restaurants of bezoekjes, hebben wij van een ontspannen reis genoten. Zelfs toen er tijdens onze reis een klein probleempje was is dit door Riksja Travel opgelost. Een aanrader dus. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 1 januari 2020 bestemming: NamibiŽ, reisperiode: oktober 2019

Dit was onze 3e boeking bij Riksja Travel. De huurauto was fantastisch. Volop ruimte voor 2 personen, cruise control en mťt service in het geval van een lekke band (waar we gelukkig geen gebruik van hebben hoeven maken, ondanks de vele gravelwegen). Het reistempo was pittig, maar daar hebben we zelf voor gekozen. Er zaten veel bijzondere accommodaties in onze reis. Andere highlights: kajakken tussen tientallen zeehonden, de vele safariís, een olifant zien zwemmen in Botswana en een dagtrip naar de Victoria watervallen.

  • Algemeen 9
op 30 december 2019 bestemming: IndonesiŽ / Java en Bali, reisperiode: december 2019

Alles perfect geregeld. Alles klopte alles op tijd. Leuke plekken om te overnachten.

  • Algemeen 10
op 28 december 2019 bestemming: Peru, reisperiode: juli 2019

Alles was perfect georganiseerd door Riksja! En we zijn op de mooiste plekken in Peru en Bolivia gekomen. Echt een super mooie herinnering!

  • Algemeen 10
op 27 december 2019 bestemming: China / Rondreis, reisperiode: maart 2019

Een bijzondere reis, die we met behulp van Riksja Travel zelf samenstelden. Daar waar we ondersteuning nodig hadden, kregen we die, maar verder konden we het zelf bepalen. Ideaal! Afspraken werden uitstekend nagekomen. Kortom, een zeer positieve ervaring met Riksja Travel.

  • Algemeen 9
op 26 december 2019 bestemming: China, reisperiode: mei 2019

Zeer goed georganiseerde reis die in overleg is samengesteld en daarbij goede adviezen gegeven. Gedurende de 6 weken dat we in China verbleven waren de hotels precies wat we wilden, eenvoudig, de treinreizen waren prima verzorgd en de taxi's die ons ophaalden waren altijd op tijd. Perfekte reis.

  • Algemeen 10
op 26 december 2019 bestemming: China / Tibet, reisperiode: oktober 2019

Geweldig !! Alles goed georganiseerd gladjes verlopen, leuke gids, leuke accomodaties etc etc

  • Algemeen 10
op 25 december 2019 bestemming: China / Rondreis, reisperiode: september 2019

Geen enkele klacht over de organisatie, hotels of programma. Elk transport was prima op tijd ( vluchten, trein en autoís met chauffeur), mooie slaapkamers met badkamer, goede ligging van de hotels, vriendelijk personeel, ontbijt soms eenvoudig maar voldoende. Voldoende vrijheid voor eigen inbreng zoal metro nemen in Beijing en Xiían, restaurantjes zoeken, wandelen. Veel verschillende dingen gezien, steden, platteland, rijstvelden, historische monumenten, bergen...

  • Algemeen 10
op 25 december 2019 bestemming: China / Rondreis, reisperiode: juni 2019

We hebben genoten van onze rondreis door China mede door de goede zorgen van onze begeleiding onderweg. Alles klopte. De overnachtingen waren prima geregeld, het vervoer. Echt top.

  • Algemeen 10
op 24 december 2019 bestemming: China, reisperiode: april 2019

De reis zat perfect in elkaar, prettige en heldere communicatie, hele goede verrassende hotels, niet de standaard toeristische plekken die je met Riksja bezoekt we hebben zelfs een gedeelte alleen op de Chinese muur gelopen dus al met al hebben wij gewoon een TOP reis gehad.

  • Algemeen 9
op 24 december 2019 bestemming: China / rondreis, reisperiode: april 2019

Dit was een prive-rondreis van geschakelde bouwstenen. Alles was perfect geregeld en sloot goed op elkaar aan. Overal stond bij het uitstappen weer een mannetje of vrouwtje klaar om ons op te pikken. De accomodaties waren sfeervol en heel goed gekozen. Ook het meedenken en advies van de lokale reisagent om een paar vrije dagen in te vullen was perfect!

  • Algemeen 10
op 24 december 2019 bestemming: China / Beijing, reisperiode: oktober 2019

Goede adviezen gekregen en vriendelijk te woord gestaan.

  • Algemeen 9
op 24 december 2019 bestemming: China / diversen, reisperiode: mei 2019

Bij het uitstippelen van de reis uitstekend geholpen door Riksja. Tijdens de rondreis bleek alles perfect geregeld te zijn met ophaal/wegbreng chauffeurs en lokale gidsen

  • Algemeen 9
op 24 december 2019 bestemming: China / rondreis, reisperiode: mei 2019

Alles klopte, prima georganiseerd! Leuke plekken om te overnachten!
Fijn dat alles naadloos op elkaar aansluit!

  • Algemeen 8
op 24 december 2019 bestemming: China / Diverse, reisperiode: augustus 2019

Goed advies en goed georganiseerd. Alle ophalers en weg brengers waren goed op tijd en vriendelijk. Prima hotels. En ook niet onbelangrijk: Riksja probeert je voor en gedurende de reis niet allerlei extra excursies aan te smeren.

  • Algemeen 9
op 15 december 2019 bestemming: , reisperiode: juni 2019

Nadat we veelvuldig persoonlijk contact hebben gehad met de reisadviseur van Riksja, hebben we gekozen voor een kampeerreis. Dat gaf echt een meerwaarde aan de reis. Je komt dichter bij het land en de mensen. Riksja zorgt ervoor dat je kampeert op unieke plekken, middenin de natuur, tussen de dieren. Je koopt hout langs de weg om je potje te kunnen koken en bij een klein mankement aan de auto hebben ze bij een garage ons weer op weg kunnen helpen met een provisorische oplossing. Leuke ervaringen waren dat! Daarnaast zijn er de hoogtepunten van de landen zelf: kanoŽn tussen de pelsrobben, de ruigte van de natuur, de parken zoals Etosha, de Victoria watervallen etc. Daarbij was alles perfect georganiseerd door Riksja en de lokale ondersteuning van SA Roadtrippers was ook geweldig, net als de auto zelf. Kortom: een top vakantie!

  • Algemeen 10
op 15 december 2019 bestemming: NamibiŽ, reisperiode: mei 2019

Goede accomodatie, fijne mix van verzorgde reis en vrijheid

  • Algemeen 9
op 13 december 2019 bestemming: Verenigde Staten / CaliforniŽ, reisperiode: juli 2019

Verrassend mooi maar behoorlijk prijzig

  • Algemeen 9
op 12 december 2019 bestemming: AustraliŽ / rondreis, reisperiode: mei 2019

Riksja gaf goede voorlichting over de verschillende mogelijkheden en maakte een pakket dat uitstekend aansloot op onze wensen. De door ons gevraagde boekingen werden snel en accuraat uitgevoerd.

  • Algemeen 9
op 11 december 2019 bestemming: Thailand / Overal, reisperiode: augustus 2019

Mooi land, afwisselende activiteiten, mooie locaties, reisinstructies en vouchers duidelijk en aanwezig.

  • Algemeen 10
op 10 december 2019 bestemming: Thailand / rondreis, reisperiode: april 2019

Zeer goed georganiseerde reis. ook een enorm goede correspondentie en snelle reacties van Riksja Travel bij vragen. de reis was een absolute topper !

  • Algemeen 9
op 10 december 2019 bestemming: Thailand / diversen, reisperiode: januari 2018

Fijne reis, een paar onregelmatigheden maar perfekt opgelost ter plaatse

  • Algemeen 8
op 10 december 2019 bestemming: , reisperiode: september 2019

Veel zelf kunnen regelen waaronder transport en transfers en dan kunnen werken met bouwstenen ,zeer goeie hotels niet ver van de centrums in de verschillende steden

  • Algemeen 9
op 9 december 2019 bestemming: , reisperiode: september 2019

Reis was erg goed gepland en de lodges waren erg goed. Er was achteraf onenigheid over een nog te betalen onduidelijk bedrag voor de huurauto. Frederike loste dit fantastisch goed op. Mijn complimenten.

  • Algemeen 9
op 8 december 2019 bestemming: Verenigde Staten / West, reisperiode: april 2019

Wij zijn zeer tevreden over de organisatie en het samenstellen van onze reis. Superfijn contact gehad zowel telefonisch als per e-mail. Een deels uitgestippelde reis is her en der aangepast aan onze wensen. Alles was super geregeld, de vluchten, autohuur en de slaaplocaties. Ook een duidelijke beschrijving van de reis en tips van Riksja zelf of andere reizigers waar wij ook wat aan hadden.

  • Algemeen 9
op 8 december 2019 bestemming: AustraliŽ, reisperiode: juli 2019

Prachtig land, mooie locaties uitgezocht door Riksja!

  • Algemeen 9
op 8 december 2019 bestemming: Verenigde Staten / Washington, NY, Boston, Cape Cod, reisperiode: juli 2019

Was een heerlijke vakantie en accommodaties en vervoer was perfect geregeld!

  • Algemeen 9
op 6 december 2019 bestemming: Verenigde Staten / San Francisco, reisperiode: augustus 2019

Een schitterende reis vol van onvergetelijke en unieke hoogtepunten tussen San Francisco en Los Angeles. Alles perfect georganiseerd door Riksja Travel.

  • Algemeen 10
op 6 december 2019 bestemming: Verenigde Staten, reisperiode: juli 2019

Het programma was top. Fantastische reis .prijs - kwaliteit zeer goed.
Voldeed volledig aan onze verwachtingen.

  • Algemeen 10
op 6 december 2019 bestemming: Verenigde Staten / Rondreis, reisperiode: augustus 2019

Een geweldige reis door het zuiden van de USA. Wij gingen voor de muziek en de Amerikaanse geschiedenis en zijn niet teleurgesteld. Heel veel gezien en gehoord. De reis was tot onze volle tevredenheid verzorgd door Riksja

  • Algemeen 10
op 6 december 2019 bestemming: AustraliŽ / Rondreis, reisperiode: juli 2019

De reis was perfect gepland volgens onze stijl van reizen die op voorhand besproken was. De accommodaties waar we verbleven waren bijna allemaal prachtige pareltjes in de natuur.

  • Algemeen 9
op 6 december 2019 bestemming: AustraliŽ / melbourne eo, reisperiode: januari 2019

Alles was goed geregeld van tevoren door Riksja travel, mooie en bijzondere lokaties en BB's.
Australie is voor ons een onvergetelijke vakantie geworden!

  • Algemeen 10
op 6 december 2019 bestemming: Verenigde Staten / westkust, reisperiode: juli 2019

Erg genoten van de reis!!! .Alles was zeer goed georganiseerd!!!
Top reisbureau!!

  • Algemeen 10
op 6 december 2019 bestemming: Verenigde Staten / Rondreis, reisperiode: september 2019

De medewerkers van Riksja hebben de gave om te luisteren naar wat je verwacht van een reis en op welke manier je de reis wil beleven. Door te luisteren kun je samen een mooie reis samenstellen. Meestal erg leuke accomodaties en een goed roadbook met veel leuke tips en een goede beschrijving van de route.
De reden dat ik geen 10 heb gegeven is dat een enkele accommodatie niet aan onze eisen voldeed en omdat ons het toeristische van de NP erg tegenviel, hier heeft uiteraard Riksja geen aandeel in.
Dit was onze 2de reis met Riksja. Erg tevreden!

  • Algemeen 8
op 6 december 2019 bestemming: AustraliŽ / Sydney, reisperiode: juli 2019

Om de goede adviezen en invulling van de bestemmingen

  • Algemeen 9
op 6 december 2019 bestemming: AustraliŽ / Melbourne, reisperiode: februari 2019

Alles was zo goed geregeld heerlijk echt fantastisch

  • Algemeen 10
op 5 december 2019 bestemming: BraziliŽ / rondreis 3 weken, reisperiode: augustus 2019

De reis was gewoon perfect georganiseerd door zeer deskundige medewerkers van Riksja travel. Daarnaast zeer goede adviezen gehad. Bedankt!

  • Algemeen 10
op 5 december 2019 bestemming: Marokko / Fez, Marrakech etc, reisperiode: april 2019

Super reis met kinderen i.v.m. 40-jarig huwelijk. Heeel veel gezien op onze 10-daagse reis van Fez naar Marrakech. alle vervoer, excursies en verblijven top geregeld door Riksja!

  • Algemeen 10
op 2 december 2019 bestemming: Marokko / rondreis, reisperiode: juli 2019

Super georganiseerd . Avontuurlijk en toch mis je geen enkele luxe.

  • Algemeen 10
op 1 december 2019 bestemming: NamibiŽ, reisperiode: september 2019

We hebben een hele mooie rondreis gemaakt van 3 1/2 week met een 4 wheel huurauto door Namibie, uitstekend en geheel georganiseerd door Riksja (Namibie Online) . We hebben eerst via internet de bouwstenen uitgezocht van de plaatsen, die ons interesseerden en daarna kregen wij goede tips over afstanden, route etc. De lodges waarin wij verbleven waren ook allemaal van goede kwaliteit evenals de geplande excursies. Wij zijn dan ook heel tevreden over Riksja en hopen nog vaker via hen op vakantie te kunnen gaan.

  • Algemeen 10
op 29 november 2019 bestemming: NamibiŽ, reisperiode: september 2019

De reis was in 1 woord perfect.
Vanaf het moment van aankomst was alles voor ons geregeld.
We werden opgehaald en naar onze auto gebracht, waarna ons avontuur kon beginnen.
Doordat riksja alles goed had geregeld hebben wij 100% kunnen genieten van de vakantie en nergens zorgen over moeten maken.
De reis was compleet af. Leuke slaap locaties en erg bijzondere excursies.
De tijdsbesteding die we overal kregen was goed ingeschat en we hebben daardoor alleen maar kunnen genieten.
Super goed geregeld riksja Travel NamibiŽ. Een aanrader voor iedereen.

  • Algemeen 10
op 28 november 2019 bestemming: Marokko / Divers, reisperiode: februari 2019

Prima geregelde reis, bijzondere plekjes, lokale gidsen, een prachtige manier om kennis te maken met Marokko

  • Algemeen 10
op 28 november 2019 bestemming: Marokko / Fez, reisperiode: januari 2019

We hebben een fantastische rondreis gemaakt waarbij alles tot in de puntjes door Riksja was geregeld....een prima routebeschrijving, goede accommodaties en een afwisselend programma....het kon gewoon niet beter. Houd je ervan om andere culturen te leren kennen dan is dit een aanrader alleen kun je dan beter in het voorjaar gaan want dan zijn te temperaturen wat aangenamer.

  • Algemeen 10
op 27 november 2019 bestemming: , reisperiode: oktober 2019

Staat nu op nr 1 van al mijn reizen.
Perfecte combi , zelf keuzes maken wat en welk deel je wilt zien van de landen.De mogelijkheid om zelf dagen/dingen in te plannen tussen de bouwstenen ....of alles te laten regelen .
Riksja geeft tips, denkt mee en bijna alles is mogelijk...
De gespecialiseerde medewerkers zijn er zelf geweest, de bereikbaarheid via mail en telefoon is persoonlijk en snel .
Info en kaarten ter plaatse goed geregeld...
Fantastische reis gehad !

  • Algemeen 10
op 27 november 2019 bestemming: NamibiŽ / bOTSWANA, reisperiode: mei 2019

Het was gewoon een geweldig goed georganiseerde reis met alle hoogte punten van deze 2 landen,

  • Algemeen 9
op 26 november 2019 bestemming: China / Peking (Beijing), reisperiode: oktober 2019

Transfer en excursies waren prima geregeld door Riksja Travel

  • Algemeen 9
op 26 november 2019 bestemming: NamibiŽ / Rondreis, reisperiode: juni 2019

Het reizen met zijn tweetjes langs prachtige,vaak desolate landschappen maakte een heel sterke indruk. Wij genoten ook van de vriendelijke mensen. Het spotten van de dieren was meer dan leuk en voor herhaling vatbaar.

  • Algemeen 10
op 26 november 2019 bestemming: NamibiŽ, reisperiode: augustus 2019

Super mooie reis. Alles was perfect geregeld. Accommodaties meer dan in orde en kloppend volgens de beschrijving.
Voor de reis begon heel vlotte afspraken kunnen maken en aanpassingen kunnen doen. Er wordt echt geluisterd naar je vragen en verwachtingen. Echt een aanrader!

  • Algemeen 10
op 26 november 2019 bestemming: NamibiŽ / Rondreis, reisperiode: oktober 2019

Mooie combinatie van cultuur en natuur en de wildparken, we hebben NamibiŽ en Botswana gedaan met Riksja travel. Je staat dicht bij de mensen en je ervaart door hun keuze van accommodaties beter het echte Afrika is onze mening.

  • Algemeen 10
op 26 november 2019 bestemming: NamibiŽ, reisperiode: oktober 2019

Prima samengesteld en opgebouwd, goede adviezen, goed voorbereid, geweldige accomodaties, helder voorlichting, heerlijk land, aardige mensen.

  • Algemeen 10
op 26 november 2019 bestemming: Zuid-Afrika, reisperiode: april 2019

Vanaf moment aankomst tot aan vertrek was alles goed geregeld.
Vriendelijke mensen en top locaties en accommodaties.

  • Algemeen 9
op 26 november 2019 bestemming: NamibiŽ / Rondreis, reisperiode: mei 2019

Ik heb erg getwijfeld tussen een 9 en een 10 maar er is altijd iets ruimte voor verbetering. De ene slaapplek was beter/leuker dan de andere. Maar gezien het feit dat we een paar weken voor vertrek boekten, vanwege de situatie in Sri Lanka mochten we kosteloos iets anders boeken, hebben ze (weer) een topprestatie geleverd.

  • Algemeen 10
op 19 november 2019 bestemming: Vietnam / diversen, reisperiode: augustus 2019

Weer een erg mooie reis met de mogelijkheid om dagen en bestemming aan te passen.

  • Algemeen 9
op 19 november 2019 bestemming: Vietnam / rondreis, reisperiode: augustus 2019

Alle puzzelstukken die je maar wenst worden geregeld. Ook ter plaatse zeer aangenaam verblijf in hotels en bij locals. 100% genoten van het nu!

  • Algemeen 9
op 19 november 2019 bestemming: IJsland / rondrit, reisperiode: augustus 2019

Riksja Travel biedt gedurende de hele reisvoorbereiding een uitstekende begeleiding: hun eerste reisvoorstel was al van bij het begin nagenoeg volledig op maat van onze wensen, met bestemmingen die soms minder bekend waren bij het grote publiek, maar daarom niet minder interessant. Na het eerste voorstel (volledig uitgewerkte 10-daagse rondrit rond het eiland in een huurwagen voor de hele familie: vader-moeder en twee kinderen van 14 en 12) werd op onze vraag de route onmiddellijk nog wat bijgetuned zodat de hele reis heel snel exact gepland was zoals wij het wilden. Onze vele vragen naar praktische bekommernissen werden steeds vriendelijk, correct en snel beantwoord. Op de bestemming zelf wachtten ons geen onaangename verrassingen, die ons zouden hebben kunnen afleiden van ons doel: een ontspannende, interessante kennismaking met een betoverend land. Door de gedegen voorbereiding hebben we geen hulp meer nodig gehad tijdens de reis en konden we ten volle genieten van al het moois dat IJsland te bieden heeft - en dat is hťťťl veel. Dankzij de hulp van Riksja Travel is deze trip een topreis geworden. Men zegge het voort. Voor onze volgende reis - naar ItaliŽ - heb ik al een idee wie die zal mogen helpen organiseren...

  • Algemeen 10
op 19 november 2019 bestemming: Vietnam, reisperiode: mei 2019

Reis was goed georganiseerd door Riksja. Het was een afwisselende interessante reis met mooie excursies en goede aardige gidsen. Tijdens de voorbereiding van de reis konden we altijd terecht bij een kundige medewerker van Riksja die heel veel over het land wist. Het contact was heel persoonlijk en vriendelijk.

  • Algemeen 10
op 19 november 2019 bestemming: Vietnam / Rondreis, reisperiode: juli 2019

Prachtige, goed georganiseerde rondreis met uitstekende accommodaties en activiteiten. Precies zoals wij dat fijn vingen. Riksja Travel heeft met haar bouwstenen en experts de flexibibele aanpak die past bij onze reispassie

  • Algemeen 9
op 19 november 2019 bestemming: Thailand / Bangkok, reisperiode: oktober 2019

Om onze reis door tijd goed beginnen hadden we de eerste paar dagen geboekt bij Riksja travel. Dit was echt super goed geregeld! Het is echt zorgeloos op vakantie en ondertussen de mooie plekken van Thailand ontdekken. Ook voor de reis krijg je genoeg en duidelijk informatie over waar je heen gaat etc. Kortom, helemaal niks te klagen en zeker een aanrader!

  • Algemeen 10
op 16 november 2019 bestemming: Portugal, reisperiode: oktober 2019

Prima locaties en geweldige service van Riskja

  • Algemeen 10
op 15 november 2019 bestemming: Zuid-Afrika / Van Johannesburg naar Kaapstad, reisperiode: november 2019

De reis naar Afrika was een geweldige ervaring. Vooral ook omdat het mijn eerste verre reis was buiten Europa. Afrika is een prachtig land . De prachtige natuur, vriendelijke mensen, heerlijk eten en top wijn🍸. De safariís hebben de meeste indruk op mij gemaakt, zo geweldig. Als je voor het eerst een olifant in het ď echtĒ ziet weet je gewoon niet wat je meemaakt. Wat een enorm grote beesten. Heel wat anders dan dat je ze in de dierentuin ziet. De spanning als je een safari maakt is gewoon niet te beschrijven. Wat me erg opviel in Afrika was het contrast tussen arm en rijk. Zo rijd je langs een township en zo rijd je langs prachtige huizen. De reis was goed georganiseerd en we werden goed opgevangen op het vliegveld in Johannesburg. Ik heb mijn hart verloren aan Afrika en ga er zeker nog eens naartoe

  • Algemeen 9
op 15 oktober 2019 bestemming: Cuba / Rondreis, reisperiode: juli 2019

Voorbereiding leek prima. Uitwerking minder. Voor alle narigheid rondom kwijtgeraakte bagage zouden we een etentje krijgen. Nooit meer wat van gehoord. De meet en greetbijeenkomst gemist omdat de papieren niet aanwezig waren op ons eerstecadres in Havanna. Ook na het schrijven van een gedetailleerde evaluatie niks meer gehoord. Voor ons geen Riksja meer,al stond dat eerst wel op de planning...

  • Algemeen 6
op 4 oktober 2019 bestemming: Verenigde Staten / Oostkust, niagara, geen mountains, reisperiode: september 2019

Riksja zet het mooi op zijn site. Met vinkjes erbij wat je allemaal krijgt als je boekt. Alleen.. je krijgt het niet. In plaats van een hotel op loopafstand van de waterval bij niagara krijg je een hotel op 20 minuten rijden. Extra kosten en minder comfort. Hetzelfde in Stowe. geen trapp lodge (4*) maar een motel waar je 96 euro meer betaalt en 3* heeft. Navraag bij trapp lodge wijst uit dat er wel genoeg plaats was. Dit is de standaard methode van amerikaonline. Roepen dat er geen plaats is een en minder goed hotel bieden. Minder kosten.. meer winst. En dan nog een meer prijs rekenen...

  • Algemeen 3
op 20 september 2019 bestemming: China, reisperiode: augustus 2019

Uitstekende voor informatie en in china alles perfect geregeld zodat onze vakantie bijzonder mooi is geweest en een ervaring rijker!

  • Algemeen 10
op 20 september 2019 bestemming: Madagaskar, reisperiode: augustus 2019

Authentiek prachtig land, zeer vriendelijke maar arme bevolking, veel afwisseling en leuke activiteiten. Prettig vervoer met privť chauffeur en leuke overnachtingen. Alles weer goed geregeld, onze 10e keer met Riksja.

  • Algemeen 10
op 6 september 2019 bestemming: China / Rondreis, reisperiode: januari 2019

Naast een mooie rondreis was deze super georganiseerd. Hotels in de stijl van het land maar wel met bedden die lang genoeg waren (1,91). Taxi's en lokale gidsen waren altijd ruim op tijd. Een zorgeloze vakantie gehad.

  • Algemeen 10
op 20 augustus 2019 bestemming: China, reisperiode: augustus 2019

Wij (gezin met 2 tienerdochters) zijn net terug van 3 weken rondreizen door China met de trein. Het was fantastisch! Treinkaartjes waren prima verzorgd en lagen klaar bij de hotels, chauffeurs en gidsen waren stipt op tijd en de wijziging van een treinreis ivm een typhoon werd netjes geregeld, aangepast en goed gecommuniceerd door de lokale reisorganisatie. De gekozen hotels waren helemaal prima! Er was goed nagedacht over de sfeer maar ook over de locatie (tov bijv metro, uitvalswegen en restaurantjes). 3 weken reizen met veel indrukken was hierdoor toch heel ontspannend. Wij zouden zo weer voor Riksja kiezen.

  • Algemeen 9
op 18 augustus 2019 bestemming: Kenia / Safari, reisperiode: augustus 2019

We hebben via Riksja een safari reis geboekt in Kenia in combinatie met een strandvakantie in Diani beach. We zijn onder meer op safari geweest in de omgeving van Lake Navaisha, Amboseli en Tsavo. Dankzij de uitstekende keuze in accommodaties en de fantastische prive gids is deze reis een onvergetelijke ervaring geweest. Uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding

  • Algemeen 9
op 24 juni 2019 bestemming: NamibiŽ / rondreis, reisperiode: mei 2019

Lastig om de reis in 1 cijfer uit te drukken. De reis was nagenoeg perfect, misschien wat heftig qua kilometers. Het rijden was overigens erg leuk maar het blijven lange dagen in de auto.
Dankzij Riksja hebben we weer een topreis gehad en dit terwijl we pas 3 weken van te voren hadden geboekt vanwege het negatieve reisadvies van onze reis naar Sri lanka. Echt een topservice dat ze zo hebben meegedacht en zo snel de reis naar de nieuwe bestemming rond hadden. Meerdere reizigers die we onderweg tegenkwamen waren verbaasd dat het allemaal zo goed geregeld was op zo'n korte termijn.
De reis zelf, de lokaties, de lodges en de activiteiten waren ook weer top geregeld.

  • Algemeen 9
op 12 juni 2019 bestemming: China / Peking (Beijing), reisperiode: mei 2019

Alles geweldig georganiseerd: hotels, treinreizen, gidsen, dagtrips, transfers. Hele bijzondere en indrukwekkende ervaring.

  • Algemeen 10
op 13 mei 2019 bestemming: China / Rondreis, reisperiode: maart 2019

Heel goed georganiseerd door Riskja, alles klopte met elkaar en ze hadden leuke hotels uitgezocht - niet te groot, maar wel op een goede locatie en van de juiste gemakken voorzien. Het was de eerste keer dat wij een geboekte rondreis deden en het enige negatieve puntje vond ik dat we (mede door onze eigen wensen) eigenlijk wat teveel bestemmingen en daarmee reizen hadden. Ik zou dat volgende keer wat ruimer plannen, maar verder zou ik het iedereen aanraden om het aan Riskja over te laten!

  • Algemeen 8
op 9 mei 2019 bestemming: China / Rondreis, reisperiode: april 2019

Geweldig tevreden over Riksja Travel alles verliep zoals gepland en ook goed geholpen door Danny om deze rondreis samen te stellen

  • Algemeen 9
op 17 april 2019 bestemming: Sri Lanka / Rondreis, reisperiode: februari 2019

Wij hadden zeer specifieke wensen omdat we al eens in Sri Lanka waren geweest. We wilden in ieder geval Anaradhapura en Jaffna bezoeken en veel oude cultuur zien. Op aanraden van Omar van Riksjatravel werd dit nog aangevuld met de Dutchcanneltour in Negombo en een prachtige safari onderweg van Negombo naar Anaradhapura.
Voor onze chauffeur Jude niets dan lof!! Hij vulde onze tour aan met onverwachte dingen, als een Sunset- beachparty in Negombo, een extra marktbezoek in Jaffna en op ons verzoek een bezoek aan een houtsnijwinkel, waar ze prachtige dingen maakten.
Alles was prima geregeld en wij hoefden alleen maar te genieten!!'

  • Algemeen 9
op 4 april 2019 bestemming: Nieuw-Zeeland / Zuidereiland, reisperiode: maart 2019

De reis was onvergetelijk, door het land zelf in de eerste plaats, maar door de goede organisatie van de reis door Riksja in de tweede plaats. Leuke accomodaties, fijn roadbook, persoonlijk contact (de handgeschreven kaart bij thuiskomst maakte het helemaal Šf!). Dit was onze 3e reis met Riksja, voor een verre reis zullen wij zeker weer contact met hen opnemen!

  • Algemeen 9
op 1 februari 2019 bestemming: ArgentiniŽ, reisperiode: december 2018

Corina van Riksja was zeer behulpzaam, zowel bij het plannen van een mogelijke route, het beantwoorden van al onze vragen, het daadwerkelijke boeken en de afronding! We hebben een paar overnachtingen en delen van de reis niet via Riksja geboekt, maar hadden nooit het idee dat dit een probleem was, en werden nog steeds vriendelijk geholpen om alles goed op elkaar aan te laten sluiten. De delen die we via Riksja hebben geboekt waren keurig verzorgd en top-ervaringen! We hadden na terugkomst 2 kleine puntjes waar we minder tevreden over waren en Riksja en de lokale partner hebben dit heel netjes opgelost met de desbetreffende lokale instanties.
Kortom, we hebben mede dankzij Riksja een top vakantie gehad en ik zou ze zeker aanraden aan iedereen die naar ArgenitiniŽ op reis wil!

  • Algemeen 9
op 17 januari 2019 bestemming: India / Rondreis, reisperiode: oktober 2018

Wij hebben de organisatie van Riksja Travel als voortreffelijk ervaren. Bij iedere afspraak stipt op tijd waardoor wij ons veilig en vrij van zorgen voelden. Een land als India hadden wij niet alleen gemaakt en op deze manier werd het toch een individuele beleving. We nemen alle indrukken van dit bijzondere land mee in ons hart.

  • Algemeen 9
op 9 januari 2019 bestemming: Vietnam, reisperiode: december 2018

De reis was fantastisch! Heel gevarieerd.

  • Algemeen 9
op 24 oktober 2018 bestemming: Thailand / Rondreis, reisperiode: september 2018

Geweldig afwisselende en boeiende reis door Thailand

  • Algemeen 9
op 21 oktober 2018 bestemming: Sri Lanka, reisperiode: september 2018

Genoten van het land, tempo van de reis, goed geregeld allemaal

  • Algemeen 8
op 12 oktober 2018 bestemming: Sri Lanka / Rondreis, reisperiode: september 2018

Goede briefing voor de vakantie, alles goed geregeld en conform onze wensen

  • Algemeen 9
op 4 oktober 2018 bestemming: China / Rondreis, reisperiode: september 2018

De reis was tot in de puntjes geregeld, echt top! Soms waren de hotels wat minder, maar dat ligt (denk ik) meer aan het land dan aan Riksja Travel.
Ook de communicatie en service was fantastisch, de mensen zijn betrokken, aardig en weten waar ze het over hebben. Aanrader!

  • Algemeen 9
op 29 augustus 2018 bestemming: Thailand, reisperiode: juli 2018

Wij hebben met onze drie kinderen (13, 16 en 17) een fantastische rondreis van ruim 2 weken door Midden- en Zuid-Thailand gemaakt met Riksje Travel. De bouwstenenformule vonden wij super. De informatie was duidelijk, alles klopte en het was erg goed geregeld. Wij vinden het erg leuk aan dit concept dat je met je eigen gezin/gezelschap reist, soms met gids (zelfs ook voor meerdere dagen) maar dat er ook gelegenheid is om je dagen zelf in te vullen. De afwisseling in overnachtingslocaties (van primitief tot luxe) vonden wij ook erg leuk. Aanrader!

  • Algemeen 9
op 24 augustus 2018 bestemming: Costa Rica / rondreis, reisperiode: juli 2018

Fantastische reis gehad in Costa Rica. Voor vertrek kregen we een informatiepakket over de bestemming opgestuurd. Ook via de mail werden we snel en goed geholpen.

Tijdens de reis verliep alles redelijk volgens plan. Het weer zorgde wel voor wat problemen in ons reisplan. Hier ging de lokale partner van Riksja travel uiteindelijk goed mee om. Op alle andere bestemmingen was alles prima geregeld. Goede accomodaties en leuke bouwstenen.

Bij elkaar een erg goede ervaring gehad.

  • Algemeen 9
op 23 augustus 2018 bestemming: Ecuador, reisperiode: juli 2018

Een gelweldige reis mt mooie elementen! We kijken terug op een fantastische reis en een goede service van Riksja. Helaas hebben we wel de zaterdagochtend markt in Otavalo gemist ondanks dat we onze bouwstenen hebben omgedraaid op advies van Riksja om zo alsnog de markt te kunnen bezoeken. Dit was wel erg jammer. Verder prima!

  • Algemeen 8
op 22 augustus 2018 bestemming: China, reisperiode: juli 2018

Mooie, veelzijdige reis. (soms wel vermoeiend), maar zeker de moeite waard! Fantastische, vrolijke, behulpzame inwoners. (misschien handig om een beetje Chinees te spreken)

  • Algemeen 10
op 21 augustus 2018 bestemming: Cuba / Havana, reisperiode: augustus 2018

Slechte verblijfplaatsen voor heel veel geld

  • Algemeen 4
op 18 augustus 2018 bestemming: AustraliŽ, reisperiode: juli 2018

Wij hebben een fantastische (individuele, 4-weekse) reis door Australie gemaakt met Riksja Travel. Overnachtingen, huurauto's, vluchten, excursies - alles klopte precies en was perfect geregeld. Het programma was goed uitgebalanceerd, met originele en kwa plaats goed uitgekiende overnachtingsplekken (bijvoorbeeld dicht bij de autoverhuur als dat handig was). Het reisprogramma bood voor het seizoen (Australische winter) precies de plekken in het land die prettig te bereizen waren, de geboden excursies waren uitstekend verzorgd en waren precies gericht op de dingen die je echt niet kon missen. Kortom, een fantastische reis die ook nog eens perfect was georganiseerd.

  • Algemeen 10
op 17 augustus 2018 bestemming: Cuba, reisperiode: augustus 2018

Samenstellen van reis en wijzigingen werden door Riksjatravel (Cubaonline.nl) zeer snel en effectief verwerkt met handige tips om het schema aan te passen. De gekozen locaties waren echt super, we logeerde steeds bij mensen thuis die ons allemaal warm en gastvrij onthaalden, de accomodaties waren allemaal top, zelfs beter dan wij hadden verwacht.
Verder was alles tot in de puntjes verzorgt waarbij we echt van een zorgeloze vakantie hebben kunnen genieten.
Alle complimenten aan de mensen van Riksjatravel!!!

  • Algemeen 9
op 15 augustus 2018 bestemming: Peru / Rondreis, reisperiode: juli 2018

Het programma was misschien net iets te vol. Bij een volgende boeking zouden we de vakantie iets langer maken en iets meer rust inbouwen. We hebben de afstanden iets onderschat en niet elk hotel was even goed. Blijkt dat er gekozen kan worden voor diverse classificaties en dat hebben wij over het hoofd gezien. Meestal regelen we alles zelf, dus mogelijk moeten we zelf iets scherper zijn als we het uit handen geven.

  • Algemeen 9
op 13 augustus 2018 bestemming: China, reisperiode: juni 2018

We vonden het best spannend om door China te reizen, vooral doordat men voornamelijk geen Engels spreekt en de voor ons onbegrijpelijke karakters. We hebben daarom bij Riksja de organisatie neergelegd. Zij hebben originele hotels voor ons gevonden. Leuk gelegen, vaak midden in het centrum. Wat een luxe om steeds opgehaald en weggebracht te worden naar de volgende passage van onze reis of excursie. De chauffeurs waren altijd op tijd en heel vriendelijk. We zijn op plekken gekomen waar we anders niet zouden zijn beland. We hebben genoten van onze reis.

  • Algemeen 9
op 11 augustus 2018 bestemming: Cuba, reisperiode: juli 2018

Cuba is een land waarbij een goede voorbereiding essentieel is, helemaal als je, zoals wij, met 7 personen reist. Na grondig vooronderzoek kwamen we uit bij Riksja Travel. Niet alleen hebben zij goede en leuke bouwstenen zodat je je eigen reis geheel op maat kunt samenstellen, ook namen ze uitgebreid de tijd, gaven advies en dachten mee. Het resultaat was een geweldige reis, geheel naar onze wens. Alle accommodatie en transport (2 auto's) waren keurig geregeld, iedereen verwachtte ons en bij alle geboekte activiteiten werden we verwacht. Met de informatie vooraf en dankzij de uitgebreide begeleiding tijdens het boekingstraject gingen we zeer goed voorbereid op pad. Bij aankomst op het vliegveld van Havana stond een lokale vertegenwoordiger klaar, en transport naar onze eerste casa was geregeld. Fijn dat dit na een lange reis uit handen werd genomen. De volgende dag was er een informatiebijeenkomst van de lokale agent, waarbij we nuttige tips kregen en werd gecheckt of alle boekingen klopten. Bij nood kon op deze mensen een beroep worden gedaan.
We hebben zoals gezegd een fantastische vakantie gehad, niet in de laatste plaats dankzij Dayna en haar collega's. Ik raad Riksja daarom van harte aan.

  • Algemeen 10
op 7 augustus 2018 bestemming: Verenigde Staten / Westkust, reisperiode: juli 2018

Dit was de tweede keer dat we geboekt hebben via Riksja Travel.
Eerst thuis kijken wat het globale plan is en dan via de bouwstenen de reis definitief vaststellen. De medewerkers van Riksja denken met je mee, doen suggesties en nemen echt de tijd om een reis met je samen te stellen die aan je wensen voldoet. Dit jaar kregen we zelfs tijdens de reis een mail in verband met de brand in Yosemite park, dat we nog wilden bezoeken. Hierin beschreven ze wat we konden doen om het park te bezoeken en gaven belangrijke telefoonnummers door. Kortom: prima service, vriendelijke en kundige medewerkers. Een aanrader voor elke reiziger!!
fam Jansen

  • Algemeen 9
op 7 augustus 2018 bestemming: Portugal / Casa de Casal de Loivos, reisperiode: juli 2018

Nadat we iets te ver waren gereden en op een onverhard pad terecht waren gekomen even met het hotel gebeld en op de plaats van bestemming gekomen.
Mooi oud landhuis, wat is omgebouwd tot een hotel (de BBC schijnt er ooit gefilmd te hebben en een documentaire ervan gemaakt te hebben).
In vitrines hangen authentieke spullen en klederdracht van vroeger waardoor je een betere voorstelling van vroeger kunt maken.
De kamers zijn groot genoeg en lekker koel ivm dikke muren en luiken die je kunt sluiten zodat de koelte binnen blijft.
Badkamer is van deze tijd.Schoon/grote spiegel/ruime douche incl.regendouche/fohn op verzoek.
Wij sliepen op een kamer met een authentiek bed wat de beleving nog beter maakte.
Ontbijt is prima.Gezamelijk dineren als je er gebruik van maakt, wat wel leuk is want je zit met andere gasten aan 1 gezamelijke tafel.In ons geval heel leuk 2 mensen uit Cuba ,2 uit Libanon en een stel uit Belgie.
Het uitzicht en de rust zijn de sleutelwoorden/unique selling points.
De ligging van het zwembad maakt het uitzicht vanuit daar, nog meer bijzonder.
Vanuit dit hotel ken je op bezoek bij diverse quinta (wijnhuis, met eigen wijngaarden)
Het oude treinstation in Pinhao is de moeite waard om even te bekijken.

  • Algemeen 9
op 1 augustus 2018 bestemming: IndonesiŽ, reisperiode: juli 2018

Geweldige reis. Geboekt bij Riksja Travel op aanraden van vrienden. Hele prettige communicatie, professioneel en toch informeel. Fantastische reis gehad, veel gezien samen met ons 4 (2 volwassenen en 2 pubers). De grote bezienswaardigheden, maar ook kleine dorpjes en het echte Indonesische leven. De excursies waren goed geregeld, gidsen die Engels spreken, leuke toeren met fiets, wandelend of met de auto/jeep. Ook tijd voor ontspanning aan het zwembad en eigen tijd voor lunch en bezichtigen van een stad. Goeie balans wat dat betreft.
Voor een reis naar een onbekend land zou ik zo weer boeken via Riksja Travel.

  • Algemeen 9
op 1 augustus 2018 bestemming: IndonesiŽ / Bali, reisperiode: juli 2018

Schitterend land, mooie natuur en excursies, mooie resorts en excellente service overal. Vooral de verlaten paadjes tussen de bananenbomen en cacaobomen in Penestanan Village (bij Ubud) en Belimbing vond ik erg leuk. Het is heel makkelijk om ter plekke bij een resort een taxichauffeur in te huren voor een halve of hele dag, en op pad te gaan wanneer het mij uit kwam. En het is goed te doen alleen op pad te gaan in Bali. De reis was ook prima op maat gemaakt voor mij door Riksja Travel.

De rechtstreekse KLM vlucht via Singapore viel erg mee ondanks de lange vliegreis (16,5-18 uur).

Het is goed vegetarisch eten ook in Bali. Vooral in Ubud en Candidasa waren goede restaurants die veel vegetarisch aanboden. Het Indonesische eten was voor mij wat aan de pikante kant, maar de vele heerlijke zoete pandan- en rijstdesserts maakten veel goed. Ik had na 3 weken wel genoeg van de tofu en tempeh, die ze daar als enige vleesvervanger aanbieden bij traditionele gerechten.

Het was ook goed te doen om zelf door traditionele dorpjes te wandelen, al kreeg ik wel veel waakhonden achter me aan en verstoorde daardoor een tempelceremonie -:). Maar de honden deden niks en de dorpelingen vonden het alleen maar erg lachwekkend -:).

  • Algemeen 9
op 28 juli 2018 bestemming: Verenigde Staten / Florida, reisperiode: juli 2018

Het was zo top dat het niet in 1,2,3 uit te leggen is.
Grz. Peter Nackaerts

  • Algemeen 10
op 23 juli 2018 bestemming: Vietnam, reisperiode: juni 2018

Vietnam is een superinteressant land. Riksja heeft ons goed geholpen bij de voorbereiding en planning van onze reis en het beantwoorden van onze vragen. Ze hebben onze wensen goed in elkaar gepuzzeld. Bovendien zijn ze altijd heel snel met reageren.

  • Algemeen 8
op 16 juli 2018 bestemming: Verenigde Staten / West, reisperiode: juni 2018

Goed georganiseerde reis van drie weken, maandenlang voorbereid, steeds vlotte reacties van Riksja medewerkers. Mooi reisvoorstel hoofdzakelijk door Riksja samengesteld. Vonden we heerlijk. Hier en daar wat rustmomenten ingebouwd. Alle afspraken/boekingen bleken te kloppen. Alle hotels goed, sommige zelfs mooi Amerikaans. Overal in die hotels was ontbijt te krijgen, bijna altijd was er de mogelijkheid om te dineren. Goede routebeschrijvingen. Leuke tips om te bezoeken voor onderweg. Leuke restaurants geadviseerd. Diverse trips meegemaakt. JeepTour Monument Valley prachtig; bijzonder indrukwekkende Navajogids. Rafting op Colorado was goed en veilig georganiseerd. Voor ons een topvakantie die zijn geld waard was.

  • Algemeen 10
op 10 juli 2018 bestemming: Ecuador, reisperiode: juni 2018

De rondreis in Ecuador was tot in de puntjes geregeld! Voorafgaand hebben we goed contact gehad met de vertegenwoordigster van de reisorganisatie en ze dacht ontzettend goed mee. De accomodaties en excursies waren leuk en afwisselend. Bovendien heeft Riskja goed oog voor wat wel en niet passend is in het land dat bezocht wordt. Zo bieden ze het liefst excursies aan waar de lokale bevolking optimaal van profiteert.
Groot pluspunt aan Riksja (in ieder geval de vertegenwoordigster die ons heeft geholpen) is de persoonlijke benadering. Daags voor vertrek werden we nog opgebeld om te informeren of we nog vragen hadden. En bij thuiskomst troffen we een kaartje aan om ons nogmaals te feliciteren met ons huwelijk! Een onvergetelijke huwelijksreis, mede dankzij Riksja!

  • Algemeen 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende