Schrijf een ervaring over Riksja Travel en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Riksja Travel

Pagina 1 van 37 met 368 resultaten

op 24 mei 2018 bestemming: IndonesiŽ / Sumatra en Java, reisperiode: mei 2018

Alles was tot de puntjes geregeld maar toch hebben wij meer gezien als wij hadden verwacht. Gidsen waren super (wij zijn echt onder de locals geweest), hotels waren super, vliegmaatschappij (Garuda) was super. Onvergetelijke vakantie en zeker voor herhaling vatbaar!

  • Algemeen 10
op 22 mei 2018 bestemming: IndonesiŽ, reisperiode: mei 2018

De reis was fantastisch! Het weer en het land was prachtig. Daarnaast was het voor ons de eerste keer dat we met Riksja op pad gingen. Het beviel heel goed. De vouchers die we meekregen werkten perfect; alles stond klaar, was geregeld en keurig op tijd. Zonder zorgen konden wij dus van de reis genieten!
In IndonesiŽ waren de mensen heel vriendelijk. Ze ontvangen je gastvrij en helpen je graag. We hadden excursies met Riksja gepland, maar ook dagen vrij waarop we zelf konden bekijken wat we nog leuk vonden om te doen; op stap of gewoon een lekkere luie dag aan het zwembad :).
Een echte aanrader!

  • Algemeen 9
op 22 mei 2018 bestemming: IndonesiŽ / Surabaya, reisperiode: mei 2018

Ik ben met mijn moeder van bijna 80 jaar naar de kerk geweest waar zij was gedoopt, de priester die daar was vond het bijzonder dat wij daar waren zeker omdat we uit Nederland kwamen. Op mijn vraag of er nog een register was van af 1938 kwam hij met het antwoord dat er nog twee boeken bestonden uit die tijd. De volgende vraag was of we erin mochten kijken om te zien of het jaartal en datum van de doopplechtigheid van mijn moeder er in stond (hoopte die nl.te vinden voor mijn moeder ozo belangrijk) en wat schept onze verbazing zij stond erin wat was ze blij en zeker toen ze te horen kreeg dat ze een uitreksel ervan kon krijgen. De mensen werkte aan alles mee zo geweldig, ze konden mijn moeder niet gelukkiger maken. Het bewijs dat ze in die kerk gedoopt was na zoveel jaren van zoektochten is toch geweldig. Haar akte hangt nu op een prominente plaats in huis. Ook mede door de chauffeur is dit mogelijk geweest. Hij was bereid om extra de tijd te nemen om uit te zoeken waar diverse kerken stonden en in de buurt ook nog een kindertehuis stond vroeger of nu. Ook dat hebben we gevonden het kindertehuis waar mijn moeder was ondergebracht in 1946 omdat haar moeder niet voor haar kon zorgen en haar vader in Nederland bij de marine moest dienen. Het was een emotionele reis maar het was het waard. Wij hebben genoten en ook veel over vroeger te horen gekregen.

  • Algemeen 10
op 22 mei 2018 bestemming: IndonesiŽ / Sumatra, reisperiode: april 2018

Hebben goede ervaringen met Riksja zodoende verschillende bouwstenen geboekt. De vluchten had ik zelf geregeld. Via een tip terecht gekomen in Ketambe om daar echt de jungle in te gaan om oerang oetangs te spotten. Bouwsteen Bukit lawang hebben we daarom overgeslagen.
In Ketambe werden we opgehaald door Dolly (chauffeur/gids) van partner van Riskja in Indonesie. Ontzettend aardige, hulpvaardige man die de rest van de reis bij ons is gebleven tot aan Padang.
De aanpassingen die wij graag wilden hebben ze keurig voor ons geregeld. Accomodaties waren voortreffelijk. De gidsen die we hadden in Berastagi en Bukittingi waren top!
Kortom een top vakantie hebben we gehad.

  • Algemeen 9




op 2 mei 2018 bestemming: IndonesiŽ / Bali, reisperiode: april 2018

Heel tevreden over de bouwstenen, minder tevreden over de inzet en service van Happy Trials, de partner van Riksja in Bali.

  • Algemeen 8
op 26 april 2018 bestemming: IndonesiŽ / Sulawesi, reisperiode: april 2018

Riksja heeft voor ons een 5-daagse trip in Sulawesi verzorgd. De voorbereiding was accuraat en vriendelijk. De trip zelf was uitstekend verzorgd, met werkelijk prima gidsen en adequate accommodaties. Alles klopte ook conform de afspraken, geen onaangename verrassingen. Dat is relaxed reizen!

  • Algemeen 9
op 21 april 2018 bestemming: , reisperiode: oktober 2018

Heb al diverse reizen met Riksja gemaakt naar AziŽ en Zuid-Amerika. Enthousiaste groep mensen die je helpen met samenstellen van de reis. Tevens hebben ze meestal leuke kleine, famiellere accommodaties. Top, tenzij je van groot en onpersoonlijk houd.

  • Algemeen 8
op 28 maart 2018 bestemming: India / Zuid India, reisperiode: maart 2018

Het zuiden van India biedt heel veel afwisseling. Bergachtig met prachtige theevelden in Kerala, wildparken in Karnataka, cultuur in Tamil Nadu en dan tot slot de back waters van Kerala. De door Riksja georganiseerde reis heeft ons in twee weken met al die aspecten laten kennis maken.

  • Algemeen 9
op 24 maart 2018 bestemming: Tanzania / Kilimanjaro, reisperiode: maart 2018

Beklimmen van de Kilimanjaro was een super mooie ervaring. Zoals gezegd een once-in-a-lifetime ervaring.
De reis is goed georganiseerd. Vooraf prettig telefonisch contact gehad met Carin van Riksja. Alle verdere informatie was goed verzorgd en duidelijk. Lokale agent deed wat er van hem verwacht mocht worden. Expeditie-team van 12 personen deden prima werk. Ik ben een zeer tevreden klant. Riksja is misschien niet de goedkoopste, maar wel een hele goede. Je krijgt waar voor je geld.

  • Algemeen 9
op 23 maart 2018 bestemming: Marokko / Marrakech, reisperiode: maart 2018

Wij hebben een geweldige 9 dagen gehad vanaf Marrakech en dan de woestijn in bij M'Hamid. Alles is goed gelopen en prima verzorgd.

  • Algemeen 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende