Schrijf een ervaring over Riksja Travel en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Riksja Travel

Rodina Travel
9,5
op basis van 47 reviews
Lees meer
TŪpica Reizen
9,2
op basis van 61 reviews

1 consumenten award

TŪpica Reizen won in 2013 de Reisgraag award
Lees meer
Heart of Argentina Travel
9,2
op basis van 50 reviews
Lees meer

Pagina 1 van 42 met 412 resultaten

op 16 november 2019 bestemming: Portugal, reisperiode: oktober 2019

Prima locaties en geweldige service van Riskja

  • Algemeen 10
op 15 november 2019 bestemming: Zuid-Afrika / Van Johannesburg naar Kaapstad, reisperiode: november 2019

De reis naar Afrika was een geweldige ervaring. Vooral ook omdat het mijn eerste verre reis was buiten Europa. Afrika is een prachtig land . De prachtige natuur, vriendelijke mensen, heerlijk eten en top wijn🍸. De safariís hebben de meeste indruk op mij gemaakt, zo geweldig. Als je voor het eerst een olifant in het ď echtĒ ziet weet je gewoon niet wat je meemaakt. Wat een enorm grote beesten. Heel wat anders dan dat je ze in de dierentuin ziet. De spanning als je een safari maakt is gewoon niet te beschrijven. Wat me erg opviel in Afrika was het contrast tussen arm en rijk. Zo rijd je langs een township en zo rijd je langs prachtige huizen. De reis was goed georganiseerd en we werden goed opgevangen op het vliegveld in Johannesburg. Ik heb mijn hart verloren aan Afrika en ga er zeker nog eens naartoe

  • Algemeen 9




op 15 oktober 2019 bestemming: Cuba / Rondreis, reisperiode: juli 2019

Voorbereiding leek prima. Uitwerking minder. Voor alle narigheid rondom kwijtgeraakte bagage zouden we een etentje krijgen. Nooit meer wat van gehoord. De meet en greetbijeenkomst gemist omdat de papieren niet aanwezig waren op ons eerstecadres in Havanna. Ook na het schrijven van een gedetailleerde evaluatie niks meer gehoord. Voor ons geen Riksja meer,al stond dat eerst wel op de planning...

  • Algemeen 6
op 4 oktober 2019 bestemming: Verenigde Staten / Oostkust, niagara, geen mountains, reisperiode: september 2019

Riksja zet het mooi op zijn site. Met vinkjes erbij wat je allemaal krijgt als je boekt. Alleen.. je krijgt het niet. In plaats van een hotel op loopafstand van de waterval bij niagara krijg je een hotel op 20 minuten rijden. Extra kosten en minder comfort. Hetzelfde in Stowe. geen trapp lodge (4*) maar een motel waar je 96 euro meer betaalt en 3* heeft. Navraag bij trapp lodge wijst uit dat er wel genoeg plaats was. Dit is de standaard methode van amerikaonline. Roepen dat er geen plaats is een en minder goed hotel bieden. Minder kosten.. meer winst. En dan nog een meer prijs rekenen...

  • Algemeen 3
op 20 september 2019 bestemming: China, reisperiode: augustus 2019

Uitstekende voor informatie en in china alles perfect geregeld zodat onze vakantie bijzonder mooi is geweest en een ervaring rijker!

  • Algemeen 10
op 20 september 2019 bestemming: Madagaskar, reisperiode: augustus 2019

Authentiek prachtig land, zeer vriendelijke maar arme bevolking, veel afwisseling en leuke activiteiten. Prettig vervoer met privť chauffeur en leuke overnachtingen. Alles weer goed geregeld, onze 10e keer met Riksja.

  • Algemeen 10
op 6 september 2019 bestemming: China / Rondreis, reisperiode: januari 2019

Naast een mooie rondreis was deze super georganiseerd. Hotels in de stijl van het land maar wel met bedden die lang genoeg waren (1,91). Taxi's en lokale gidsen waren altijd ruim op tijd. Een zorgeloze vakantie gehad.

  • Algemeen 10
op 20 augustus 2019 bestemming: China, reisperiode: augustus 2019

Wij (gezin met 2 tienerdochters) zijn net terug van 3 weken rondreizen door China met de trein. Het was fantastisch! Treinkaartjes waren prima verzorgd en lagen klaar bij de hotels, chauffeurs en gidsen waren stipt op tijd en de wijziging van een treinreis ivm een typhoon werd netjes geregeld, aangepast en goed gecommuniceerd door de lokale reisorganisatie. De gekozen hotels waren helemaal prima! Er was goed nagedacht over de sfeer maar ook over de locatie (tov bijv metro, uitvalswegen en restaurantjes). 3 weken reizen met veel indrukken was hierdoor toch heel ontspannend. Wij zouden zo weer voor Riksja kiezen.

  • Algemeen 9
op 18 augustus 2019 bestemming: Kenia / Safari, reisperiode: augustus 2019

We hebben via Riksja een safari reis geboekt in Kenia in combinatie met een strandvakantie in Diani beach. We zijn onder meer op safari geweest in de omgeving van Lake Navaisha, Amboseli en Tsavo. Dankzij de uitstekende keuze in accommodaties en de fantastische prive gids is deze reis een onvergetelijke ervaring geweest. Uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding

  • Algemeen 9
op 24 juni 2019 bestemming: NamibiŽ / rondreis, reisperiode: mei 2019

Lastig om de reis in 1 cijfer uit te drukken. De reis was nagenoeg perfect, misschien wat heftig qua kilometers. Het rijden was overigens erg leuk maar het blijven lange dagen in de auto.
Dankzij Riksja hebben we weer een topreis gehad en dit terwijl we pas 3 weken van te voren hadden geboekt vanwege het negatieve reisadvies van onze reis naar Sri lanka. Echt een topservice dat ze zo hebben meegedacht en zo snel de reis naar de nieuwe bestemming rond hadden. Meerdere reizigers die we onderweg tegenkwamen waren verbaasd dat het allemaal zo goed geregeld was op zo'n korte termijn.
De reis zelf, de lokaties, de lodges en de activiteiten waren ook weer top geregeld.

  • Algemeen 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende