Schrijf een ervaring over Riksja Travel en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Riksja Travel

Pagina 1 van 35 met 344 resultaten

op 8 december 2017 bestemming: IndonesiŽ / Bali, reisperiode: november 2017

Riksja heeft prima begrepen wat wij tijdens de reis wilden doen en zien en ook in welk tempo. Deze aandacht vooraf en het geduld waarmee dit gebeurde kregen we dubbel en dwars terug tijdens onze reis over Java, Bali en Lembogan. De organisatie was perfect, zodat we optimaal konden genieten van alle moois dat IndonesiŽ te bieden heeft. Voor ons is Riksja een echte aanrader.

 • Algemeen 10
op 26 november 2017 bestemming: IndonesiŽ / Ubud, reisperiode: oktober 2017

Het is een mooie afwisselende reis! Precies waar we zin in hadden: Cultuur snuiven in verschillende dorpjes op Bali, Actie op Lombok en Relaxen op Gili Air! Op Bali was het even bijkomen van de reis - maar dat gaat makkelijk tussen de rijstvelden in Ubud! Daarnaast zijn we doorgegaan naar Seraya en hebben daar genoten van de rust en onze fantastische kookles! Daarna hebben we Vulkaan Angun achter ons gelaten en naar Lombok vertrokken om daar Vulkaan Rinjani te beklimmen. Het is inderdaad niet zomaar een hike omhoog - maar wat hebben we genoten! Neem thermo ondergoed, wandelschoenen, blarenpleisters, wandelstokken en zonnenbrand mee en ga het avontuur aan! Na deze prachtige hike was het tijd voor wat rust in de benen! En dat kan in het kleine tropische paradijs: Gili Air! Snorkelen met schildpadden, zwemmen met mooie vissen en lekker eten! Wat wil een mens nog meer behalve hier blijven!:-)

 • Algemeen 9
op 21 november 2017 bestemming: IndonesiŽ / Java en Bali, reisperiode: oktober 2017

Wat een geweldig land en ongelooflijk veel hoogtepunten; en dit gecombineerd met de altijd unieke die Riksja voor je regelt, helemaal top!

 • Algemeen 9
op 18 november 2017 bestemming: NamibiŽ, reisperiode: oktober 2017

Het is een prachtige reis geworden! We hebben met advisering van Namibieonline onze bouwstenen samengesteld. We hebben in tenten, maar ook in exclusieve lodges geslapen. Riksja weet bijzondere plekken/ lodges te bieden. Alles klopte. Alle lof. Dank aan iedereen.

 • Algemeen 9
op 16 november 2017 bestemming: India, reisperiode: oktober 2017

Bouwstenen heel goed samengesteld, individuele aanpassingen mogelijk en goed bespreekbaar, zeer goede hotelkeuze

 • Algemeen 9
op 14 november 2017 bestemming: China / Diversen, reisperiode: oktober 2017

Wij hebben een geweldige reis gehad, veel indrukken op gedaan. Alles was perfect georganiseerd door Riksja, zeer zeker een aanrader.

 • Algemeen 8
op 13 november 2017 bestemming: India / Jaipur, Ranthambore National Park, Agra en Delhi, reisperiode: oktober 2017

Alles was tot in de puntjes verzorgd en liep op rolletjes! India was adembenemend mooi en samen met Riksja hebben we de voor ons perfecte reis in elkaar gezet. Tijdens het boekingsproces en tijdens de reis verliep alles perfect. Het personeel is zeer vriendelijk, heeft veel kennis en denkt met je mee. Aanrader!!!

 • Algemeen 10
op 9 november 2017 bestemming: IndonesiŽ / Java en Bali, reisperiode: oktober 2017

Wij hebben in nauw overleg met de reisadviseur JoŽl een prachtige reis kunnen samenstellen; deels gebruik makend van de bouwstenen, aangevuld met hier en daar een verlenging. Er werd goed meegedacht met onze wensen, heel fijn! De reis was een mooie mix van natuur en cultuur. De afwisseling met ook ruimte voor activiteiten als wandelen en fietsen sprak ons erg aan. En alles was perfect geregeld!

 • Algemeen 8
op 6 november 2017 bestemming: NamibiŽ / Windhoek, reisperiode: oktober 2017

NamibiŽ is 20x groter dan Nederland en 2 miljoen inwoners!Je reis per gehuurde auto over stille gravelwegen met alleen de natuur om je heen!Daar kun je de stilte horen.Het wild op je pad is overweldigend !De hele dierentuin krijg je te zien vooral bij de drinkplaatsen van Etosha het mooiste en grootste wildpark van Afrika. s,avond in je Lodge wordt het heerlijkste eten opgediend en slaap je in een comfortabel bed nadat je eerst de prachtige sterrenhemel hebt bekeken.

 • Algemeen 10
op 5 november 2017 bestemming: IndonesiŽ / Bali, reisperiode: september 2017

We hadden een aantal Ďbouwstenení uitgezocht bij Riksja Travel en bij een aantal daarvan een nachtje bijgeboekt wat we als heel prettig hebben ervaren. Dit was voor ons de 3e keer dat we via Riksja hebben geboekt en wat ons betreft niet de laatste keer. Leuke, schone, kleinschalige hotels met vrijwel altijd met goede bedden en vriendelijk personeel. Het vervoer tussen de hotels wordt gedaan door een erkend vervoersbedrijf met goede chauffeurs en voertuigen, daarnaast zijn ze op tijd aanwezig.
Bezoek aan Bali is dus prima verlopen qua organisatie maar ook het land zelf was prachtig en interessant. De natuur, de tempels, de mensen en hun leefwijze en de vriendelijkheid is iets wat je zou moeten zien en ervaren. Zet Ďm op je bucketlist !!

 • Algemeen 9
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • Volgende