Schrijf een ervaring over Riksja Travel en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Riksja Travel

Pagina 1 van 40 met 395 resultaten

op 9 januari 2019 bestemming: Vietnam, reisperiode: december 2018

De reis was fantastisch! Heel gevarieerd.

  • Algemeen 9
op 24 oktober 2018 bestemming: Thailand / Rondreis, reisperiode: september 2018

Geweldig afwisselende en boeiende reis door Thailand

  • Algemeen 9
op 21 oktober 2018 bestemming: Sri Lanka, reisperiode: september 2018

Genoten van het land, tempo van de reis, goed geregeld allemaal

  • Algemeen 8
op 12 oktober 2018 bestemming: Sri Lanka / Rondreis, reisperiode: september 2018

Goede briefing voor de vakantie, alles goed geregeld en conform onze wensen

  • Algemeen 9




op 4 oktober 2018 bestemming: China / Rondreis, reisperiode: september 2018

De reis was tot in de puntjes geregeld, echt top! Soms waren de hotels wat minder, maar dat ligt (denk ik) meer aan het land dan aan Riksja Travel.
Ook de communicatie en service was fantastisch, de mensen zijn betrokken, aardig en weten waar ze het over hebben. Aanrader!

  • Algemeen 9
op 29 augustus 2018 bestemming: Thailand, reisperiode: juli 2018

Wij hebben met onze drie kinderen (13, 16 en 17) een fantastische rondreis van ruim 2 weken door Midden- en Zuid-Thailand gemaakt met Riksje Travel. De bouwstenenformule vonden wij super. De informatie was duidelijk, alles klopte en het was erg goed geregeld. Wij vinden het erg leuk aan dit concept dat je met je eigen gezin/gezelschap reist, soms met gids (zelfs ook voor meerdere dagen) maar dat er ook gelegenheid is om je dagen zelf in te vullen. De afwisseling in overnachtingslocaties (van primitief tot luxe) vonden wij ook erg leuk. Aanrader!

  • Algemeen 9
op 24 augustus 2018 bestemming: Costa Rica / rondreis, reisperiode: juli 2018

Fantastische reis gehad in Costa Rica. Voor vertrek kregen we een informatiepakket over de bestemming opgestuurd. Ook via de mail werden we snel en goed geholpen.

Tijdens de reis verliep alles redelijk volgens plan. Het weer zorgde wel voor wat problemen in ons reisplan. Hier ging de lokale partner van Riksja travel uiteindelijk goed mee om. Op alle andere bestemmingen was alles prima geregeld. Goede accomodaties en leuke bouwstenen.

Bij elkaar een erg goede ervaring gehad.

  • Algemeen 9
op 23 augustus 2018 bestemming: Ecuador, reisperiode: juli 2018

Een gelweldige reis mt mooie elementen! We kijken terug op een fantastische reis en een goede service van Riksja. Helaas hebben we wel de zaterdagochtend markt in Otavalo gemist ondanks dat we onze bouwstenen hebben omgedraaid op advies van Riksja om zo alsnog de markt te kunnen bezoeken. Dit was wel erg jammer. Verder prima!

  • Algemeen 8
op 22 augustus 2018 bestemming: China, reisperiode: juli 2018

Mooie, veelzijdige reis. (soms wel vermoeiend), maar zeker de moeite waard! Fantastische, vrolijke, behulpzame inwoners. (misschien handig om een beetje Chinees te spreken)

  • Algemeen 10
op 21 augustus 2018 bestemming: Cuba / Havana, reisperiode: augustus 2018

Slechte verblijfplaatsen voor heel veel geld

  • Algemeen 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende