Schrijf een ervaring over Riksja Travel en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Riksja Travel

Pagina 1 van 41 met 406 resultaten

op 6 september 2019 bestemming: China / Rondreis, reisperiode: januari 2019

Naast een mooie rondreis was deze super georganiseerd. Hotels in de stijl van het land maar wel met bedden die lang genoeg waren (1,91). Taxi's en lokale gidsen waren altijd ruim op tijd. Een zorgeloze vakantie gehad. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 20 augustus 2019 bestemming: China, reisperiode: augustus 2019

Wij (gezin met 2 tienerdochters) zijn net terug van 3 weken rondreizen door China met de trein. Het was fantastisch! Treinkaartjes waren prima verzorgd en lagen klaar bij de hotels, chauffeurs en gidsen waren stipt op tijd en de wijziging van een treinreis ivm een typhoon werd netjes geregeld, aangepast en goed gecommuniceerd door de lokale reisorganisatie. De gekozen hotels waren helemaal prima! Er was goed nagedacht over de sfeer maar ook over de locatie (tov bijv metro, uitvalswegen en restaurantjes). 3 weken reizen met veel indrukken was hierdoor toch heel ontspannend. Wij zouden zo weer voor Riksja kiezen. ... Lees meer

  • Algemeen 9




op 18 augustus 2019 bestemming: Kenia / Safari, reisperiode: augustus 2019

We hebben via Riksja een safari reis geboekt in Kenia in combinatie met een strandvakantie in Diani beach. We zijn onder meer op safari geweest in de omgeving van Lake Navaisha, Amboseli en Tsavo. Dankzij de uitstekende keuze in accommodaties en de fantastische prive gids is deze reis een onvergetelijke ervaring geweest. Uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 24 juni 2019 bestemming: NamibiŽ / rondreis, reisperiode: mei 2019

Lastig om de reis in 1 cijfer uit te drukken. De reis was nagenoeg perfect, misschien wat heftig qua kilometers. Het rijden was overigens erg leuk maar het blijven lange dagen in de auto.
Dankzij Riksja hebben we weer een topreis gehad en dit terwijl we pas 3 weken van te voren hadden geboekt vanwege het negatieve reisadvies van onze reis naar Sri lanka. Echt een topservice dat ze zo hebben meegedacht en zo snel de reis naar de nieuwe bestemming rond hadden. Meerdere reizigers die we onderweg tegenkwamen waren verbaasd dat het allemaal zo goed geregeld was op zo'n korte termijn.
De reis zelf, de lokaties, de lodges en de activiteiten waren ook weer top geregeld.

  • Algemeen 9
op 12 juni 2019 bestemming: China / Peking (Beijing), reisperiode: mei 2019

Alles geweldig georganiseerd: hotels, treinreizen, gidsen, dagtrips, transfers. Hele bijzondere en indrukwekkende ervaring.

  • Algemeen 10
op 13 mei 2019 bestemming: China / Rondreis, reisperiode: maart 2019

Heel goed georganiseerd door Riskja, alles klopte met elkaar en ze hadden leuke hotels uitgezocht - niet te groot, maar wel op een goede locatie en van de juiste gemakken voorzien. Het was de eerste keer dat wij een geboekte rondreis deden en het enige negatieve puntje vond ik dat we (mede door onze eigen wensen) eigenlijk wat teveel bestemmingen en daarmee reizen hadden. Ik zou dat volgende keer wat ruimer plannen, maar verder zou ik het iedereen aanraden om het aan Riskja over te laten!

  • Algemeen 8
op 9 mei 2019 bestemming: China / Rondreis, reisperiode: april 2019

Geweldig tevreden over Riksja Travel alles verliep zoals gepland en ook goed geholpen door Danny om deze rondreis samen te stellen

  • Algemeen 9
op 17 april 2019 bestemming: Sri Lanka / Rondreis, reisperiode: februari 2019

Wij hadden zeer specifieke wensen omdat we al eens in Sri Lanka waren geweest. We wilden in ieder geval Anaradhapura en Jaffna bezoeken en veel oude cultuur zien. Op aanraden van Omar van Riksjatravel werd dit nog aangevuld met de Dutchcanneltour in Negombo en een prachtige safari onderweg van Negombo naar Anaradhapura.
Voor onze chauffeur Jude niets dan lof!! Hij vulde onze tour aan met onverwachte dingen, als een Sunset- beachparty in Negombo, een extra marktbezoek in Jaffna en op ons verzoek een bezoek aan een houtsnijwinkel, waar ze prachtige dingen maakten.
Alles was prima geregeld en wij hoefden alleen maar te genieten!!'

  • Algemeen 9
op 4 april 2019 bestemming: Nieuw-Zeeland / Zuidereiland, reisperiode: maart 2019

De reis was onvergetelijk, door het land zelf in de eerste plaats, maar door de goede organisatie van de reis door Riksja in de tweede plaats. Leuke accomodaties, fijn roadbook, persoonlijk contact (de handgeschreven kaart bij thuiskomst maakte het helemaal Šf!). Dit was onze 3e reis met Riksja, voor een verre reis zullen wij zeker weer contact met hen opnemen!

  • Algemeen 9
op 1 februari 2019 bestemming: ArgentiniŽ, reisperiode: december 2018

Corina van Riksja was zeer behulpzaam, zowel bij het plannen van een mogelijke route, het beantwoorden van al onze vragen, het daadwerkelijke boeken en de afronding! We hebben een paar overnachtingen en delen van de reis niet via Riksja geboekt, maar hadden nooit het idee dat dit een probleem was, en werden nog steeds vriendelijk geholpen om alles goed op elkaar aan te laten sluiten. De delen die we via Riksja hebben geboekt waren keurig verzorgd en top-ervaringen! We hadden na terugkomst 2 kleine puntjes waar we minder tevreden over waren en Riksja en de lokale partner hebben dit heel netjes opgelost met de desbetreffende lokale instanties.
Kortom, we hebben mede dankzij Riksja een top vakantie gehad en ik zou ze zeker aanraden aan iedereen die naar ArgenitiniŽ op reis wil!

  • Algemeen 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende