Schrijf een ervaring over Riksja Travel en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Riksja Travel

Pagina 1 van 36 met 354 resultaten

op 16 februari 2018 bestemming: India / Rasjastan, reisperiode: februari 2018

Prachtig land, enorme cultuurshock, ideaal klimaatomstandigheden in februari, DOEN!

  • Algemeen 10
op 15 februari 2018 bestemming: Nieuw-Zeeland, reisperiode: december 2017

Bij riksja travel kun je dmv bouwstenen je eigen reis samenstellen. Eenvoudig online. Je selecteert de bouwstenen die je wilt ondernemen en stuurt het op, Riksja maakt daar een passende reis van. Daarnaast kun je zelf nog aangeven of je ergens een dag langer wilt blijven, een iets luxer hotel wenst, een excursie vast wilt vastleggen. Zo kun je je hele reis precies zoals je zelf wil samenstellen. Ook voor een gezin met kleinere kinderen weten ze waar je moet zijn en wat wel of niet handig is.
Vlak voor vertrek krijg je je reisdocumenten, met daarbij nog een heel aantal tips van bezienswaardigheden die in de buurt van je overnachtingen zijn.
Inmiddels een paar keer met Riksja een reis gemaakt en onze volgende 'grote' reis zal zeer waarschijnlijk ook met Riksja zijn.

  • Algemeen 9
op 19 januari 2018 bestemming: Mexico / diversen, reisperiode: december 2017

Riskja was voor ons geen onbekende, in het verleden hebben we al verre reizen gemaakt naar Cuba, Costa Rica en Suriname en dat alles via Riskja travel. Dit jaar was bijzonder omdat voor het eerst met onze dochter van 2 een verre reis gingen maken. Omdat we hele goede ervaringen met Riskja hadden hebben we onze reis naar Mexico bij Riskja kids laten samenstellen uit de diverse bouwstenen die door Riskja kids aangeboden werden aangevuld met door ons zelf gevonden verblijven. Zoals in het verleden was ook nu alles weer goed geregeld en werden we uitgebreid van informatie voorzien, zowel hier in Nederland als bij de aankomst in Mexico. We hebben prachtige dingen gezien en genoten van het rustige tempo waarin we alles konden doen, kortom een onvergetelijke vakantie, ook voor onze dochter. Wanneer we weer een verre reis gaan maken met onze dochter zullen deze haast zeker weer bij Riskja kids samen laten stellen!

  • Algemeen 9
op 14 januari 2018 bestemming: Vietnam / Rondreis, reisperiode: december 2017

Een reis waaraan een hele ris herinneringen hangen. Wij waren twintigers toen de oorlog in Vietnam dagelijks in het nieuws kwam. Wij wilden wel eens zien hoe de mensen 45 jaar na het einde van die oorlog terug het leven hervat hadden. We moesten echter vaststellen dat het veeleer Ďoverlevení dan wel Ďlevení was. We boekten via Riksja omdat ons dat een veilige maar toch avontuurlijke formule leek. We zijn nu reeds enkel weken terug en genieten nog dagelijks na van wat we meemaakten. De formule van de bouwstenen was echt wat wij ervan verwachtten. Ter plaatse werden we heel goed begeleid door, per activiteit, een andere gids. Vietnam online staat ook open voor opmerkingen waar (zoals ik hoop en er beloofd werd) ook rekening mee gehouden wordt.
Dit is de derde keer dat we met Riksja online op reis gaan naar een bestemming waarvan we niet weten wat we ervan moeten verwachten.
Ze hebben ons tot hiertoe nog niet teleurgesteld.

  • Algemeen 9




op 12 januari 2018 bestemming: IndonesiŽ / Bali, reisperiode: december 2017

Alles goed geregeld, 5 verschillende accomodaties gehad, vervoer en snorkelen. Hebben het echte Bali gezien en gevoeld en kan het iedereen aanraden. Wat een prachtig eiland natuur en cultuur. Zou er best kunnen wonen.

  • Algemeen 9
op 5 januari 2018 bestemming: Vietnam / Rondreis, reisperiode: november 2017

Zeer mooi land, met goede afwisseling natuur & steden. Riskja werkt op maat van de klant en dat zie je in hoeveel ze luisteren naar onze wensen.

  • Algemeen 9
op 3 januari 2018 bestemming: Zuid-Afrika / rondreis, reisperiode: november 2017

In november 2017 ben ik samen met mijn mama naar Zuid-Afrika gegaan voor 3 weken. Na enkele reisorganisaties in BelgiŽ gecontacteerd te hebben, maar niet het verwachte advies te krijgen, ben ik bij Riksja terecht gekomen. Zij maakten meteen een voorstel zoals ik het voor ogen had en enkele aanpassingen aan het voorstel waren ook nooit een probleem voor hun. De reis was goed georganiseerd en vooral de guesthouses waren zeer aangenaam. Telkens kleine en gezellige b&b's waar een leuk verblijven was. In het reisplan krijg je ook nog leuke tips mee. We hadden 1 guesthouse wat echt niet ons ding was. We hebben toen zelf een ander guesthouse gezocht & geboekt, maar dit ook gemeld aan hun. toen we terug in BelgiŽ waren heb ik zonder problemen het geld hiervan terug gestort gekregen. Zeer goede organisatie om naar Zuid-Afrika te gaan! Ik zou het zo opnieuw doen.

  • Algemeen 10
op 28 december 2017 bestemming: Nieuw-Zeeland, reisperiode: november 2017

Dit was onze 2e reis met Riksja Travel. De accomodaties zijn perfect, en de excursies zijn echt bijzonder.

  • Algemeen 9
op 19 december 2017 bestemming: Vietnam, reisperiode: november 2017

Reis was heel goed georganiseerd , excursies prima, gidsen prima, locaties prima. Alleen die nachttrein vonden wij niets. Je komt gebroken aan , lijkt alsof je weer een jetlag heb. Ben blij dat we van beneden naar boven reisde, omdat de steden erg druk zijn konden we lekker rustig de laatste dagen op de boot in halong bay doorbrengen.

  • Algemeen 8
op 14 december 2017 bestemming: Vietnam / Noord, reisperiode: november 2017

Alles was goed en in goed overleg geregeld. De verschillende modules sloten goed op elkaar aan, met eventueel "overstap" in hetzelfde hotel, waar de grote koffer kon blijven staan.
Het enige minpuntje dat ik kan noemen is dat je vantevoren niet weet dat er toch erg veel reistijd is om van de ene naar de andere plek te komen.
Ook een 9 omdat het weer erg tegenviel, maar dat ligt niet aan de reisorganisatie.

  • Algemeen 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende