Schrijf een ervaring over Riksja Travel en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Riksja Travel

Pagina 1 van 41 met 403 resultaten

op 24 juni 2019 bestemming: NamibiŽ / rondreis, reisperiode: mei 2019

Lastig om de reis in 1 cijfer uit te drukken. De reis was nagenoeg perfect, misschien wat heftig qua kilometers. Het rijden was overigens erg leuk maar het blijven lange dagen in de auto.
Dankzij Riksja hebben we weer een topreis gehad en dit terwijl we pas 3 weken van te voren hadden geboekt vanwege het negatieve reisadvies van onze reis naar Sri lanka. Echt een topservice dat ze zo hebben meegedacht en zo snel de reis naar de nieuwe bestemming rond hadden. Meerdere reizigers die we onderweg tegenkwamen waren verbaasd dat het allemaal zo goed geregeld was op zo'n korte termijn.
De reis zelf, de lokaties, de lodges en de activiteiten waren ook weer top geregeld. ... Lees meer

 • Algemeen 9
op 12 juni 2019 bestemming: China / Peking (Beijing), reisperiode: mei 2019

Alles geweldig georganiseerd: hotels, treinreizen, gidsen, dagtrips, transfers. Hele bijzondere en indrukwekkende ervaring. ... Lees meer

 • Algemeen 10
op 13 mei 2019 bestemming: China / Rondreis, reisperiode: maart 2019

Heel goed georganiseerd door Riskja, alles klopte met elkaar en ze hadden leuke hotels uitgezocht - niet te groot, maar wel op een goede locatie en van de juiste gemakken voorzien. Het was de eerste keer dat wij een geboekte rondreis deden en het enige negatieve puntje vond ik dat we (mede door onze eigen wensen) eigenlijk wat teveel bestemmingen en daarmee reizen hadden. Ik zou dat volgende keer wat ruimer plannen, maar verder zou ik het iedereen aanraden om het aan Riskja over te laten! ... Lees meer

 • Algemeen 8
op 9 mei 2019 bestemming: China / Rondreis, reisperiode: april 2019

Geweldig tevreden over Riksja Travel alles verliep zoals gepland en ook goed geholpen door Danny om deze rondreis samen te stellen

 • Algemeen 9
op 17 april 2019 bestemming: Sri Lanka / Rondreis, reisperiode: februari 2019

Wij hadden zeer specifieke wensen omdat we al eens in Sri Lanka waren geweest. We wilden in ieder geval Anaradhapura en Jaffna bezoeken en veel oude cultuur zien. Op aanraden van Omar van Riksjatravel werd dit nog aangevuld met de Dutchcanneltour in Negombo en een prachtige safari onderweg van Negombo naar Anaradhapura.
Voor onze chauffeur Jude niets dan lof!! Hij vulde onze tour aan met onverwachte dingen, als een Sunset- beachparty in Negombo, een extra marktbezoek in Jaffna en op ons verzoek een bezoek aan een houtsnijwinkel, waar ze prachtige dingen maakten.
Alles was prima geregeld en wij hoefden alleen maar te genieten!!'

 • Algemeen 9
op 4 april 2019 bestemming: Nieuw-Zeeland / Zuidereiland, reisperiode: maart 2019

De reis was onvergetelijk, door het land zelf in de eerste plaats, maar door de goede organisatie van de reis door Riksja in de tweede plaats. Leuke accomodaties, fijn roadbook, persoonlijk contact (de handgeschreven kaart bij thuiskomst maakte het helemaal Šf!). Dit was onze 3e reis met Riksja, voor een verre reis zullen wij zeker weer contact met hen opnemen!

 • Algemeen 9
op 1 februari 2019 bestemming: ArgentiniŽ, reisperiode: december 2018

Corina van Riksja was zeer behulpzaam, zowel bij het plannen van een mogelijke route, het beantwoorden van al onze vragen, het daadwerkelijke boeken en de afronding! We hebben een paar overnachtingen en delen van de reis niet via Riksja geboekt, maar hadden nooit het idee dat dit een probleem was, en werden nog steeds vriendelijk geholpen om alles goed op elkaar aan te laten sluiten. De delen die we via Riksja hebben geboekt waren keurig verzorgd en top-ervaringen! We hadden na terugkomst 2 kleine puntjes waar we minder tevreden over waren en Riksja en de lokale partner hebben dit heel netjes opgelost met de desbetreffende lokale instanties.
Kortom, we hebben mede dankzij Riksja een top vakantie gehad en ik zou ze zeker aanraden aan iedereen die naar ArgenitiniŽ op reis wil!

 • Algemeen 9
op 17 januari 2019 bestemming: India / Rondreis, reisperiode: oktober 2018

Wij hebben de organisatie van Riksja Travel als voortreffelijk ervaren. Bij iedere afspraak stipt op tijd waardoor wij ons veilig en vrij van zorgen voelden. Een land als India hadden wij niet alleen gemaakt en op deze manier werd het toch een individuele beleving. We nemen alle indrukken van dit bijzondere land mee in ons hart.

 • Algemeen 9
op 9 januari 2019 bestemming: Vietnam, reisperiode: december 2018

De reis was fantastisch! Heel gevarieerd.

 • Algemeen 9
op 24 oktober 2018 bestemming: Thailand / Rondreis, reisperiode: september 2018

Geweldig afwisselende en boeiende reis door Thailand

 • Algemeen 9
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • Volgende