Riksja Travel wint Reisgraag Award 2020

Geschreven op 14 januari 2020 door Gina

Team Riksja met Reisgraag Award
Team Riksja met Reisgraag Award
Riksja Travel heeft de Reisgraag Award voor beste reisorganisatie binnen de categorie Landenspecialist gewonnen. Uit meer dan 7600 reviews die zijn binnengekomen in 2019 heeft de reisorganisatie gemiddeld een 9,3 gekregen. Met dit prachtige cijfer hebben zij deze publieksprijs in ontvangst mogen nemen.

“Super trots! Voor het zevende jaar op rij mogen wij de award voor 'Beste Landenspecialist' in ontvangst nemen. De bestemmingsexperts zitten klaar om reizigers te helpen bij het samenstellen van de reis die bij hen past, waarbij we veel persoonlijk contact hebben. We bezoeken zelf de plekken, zodat we precies weten waar de reiziger naartoe gaat, wat je kunt verwachten en of het nog steeds unieke plekken zijn. Voor reizigers, door reizigers. Het is gaaf om te zien dat dit ook zo ervaren wordt door de reizigers die wij dit jaar op reis hebben mogen helpen. De wereld een stukje positiever maken, dat is wat wij graag doen. Door de bewuste keuze voor slaapplekken, lokale partners waar we mee samenwerken en de reizen volledig co2 te compenseren. Deze award is een enorme waardering. We hopen ook dat we in 2020 weer zoveel mogelijk reizigers mogen helpen bij hun reis naar een van de 48 bestemmingen van Riksja Travel.”

Dit is alweer de 9e editie van de Reisgraag Awards waarbij de beste reisorganisaties en bestemmingen binnen verschillende categorieën vakanties een award winnen. Er zijn meer dan 7600 reviews over bestemmingen en reisorganisaties binnengekomen. Alle reviews worden uitvoerig gekeurd en op basis van deze reviews worden de award winnaars gekozen. Alleen de reviews van klanten geven de doorslag. Daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche van Nederland.

Review klant

"Een bijzondere reis, die we met behulp van Riksja Travel zelf samenstelden. Daar waar we ondersteuning nodig hadden, kregen we die, maar verder konden we het zelf bepalen. Ideaal! Afspraken werden uitstekend nagekomen. Kortom, een zeer positieve ervaring met Riksja Travel.", aldus een review van een klant.

Bekijk alle winnaars van de Reisgraag Awards 2020 op: https://www.reisgraag.nl/awards/2020/

Nieuws