Schrijf een ervaring over Stedentrips.nl en maak kans op mooie prijzen!

Stedentrips.nl

Url: https://www.stedentrips.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: stedentrips

Logo van Stedentrips.nl

Stedentrips zijn een van de meest populaire soorten vakanties. Stedentrips.nl is dé reisorganisatie op het gebied van stedentrips en adviseert je over het gehele aanbod van meer van 60 steden en meer dan 500 hotels. Om het je gemakkelijker te maken om een bestemming te kiezen heeft de reisorganisatie alle bestemmingen ingedeeld in meerdere thema's. Zo weet je zeker dat je bestemming goed bij je interesses past. Je kunt kiezen uit lekker shoppen, overwinteren, moedercadeau's, cultuurerfgoed, kerstsfeer, winterwonderland en nog veel meer. De populairste bestemmingen zijn Barcelona, Londen en New York, maar ook voor minder bekende steden ben je bij Stedentrips.nl aan het juiste adres.

De hotels variëren van 2 tot 5 sterren zodat ze binnen ieders budget en wensen passen. Ook kun je kiezen voor charmehotels, die op een speciale locatie liggen of in een speciaal pand, zoals bijvoorbeeld in een Victoriaans monumentaal pand of een klooster in Rome. De designhotels van Stedentrips.nl kenmerken zich juist door de moderne architectuur. Wil je met een groep een stedentrip maken? Dat kan! Stedentrips.nl maakt een offerte op maat met zo scherp mogelijke prijzen. Naast de populaire excursies in alle steden is het voor groepen ook mogelijk om de stedentrip aan te vullen met teambuilding activiteiten. Tot slot zijn ook verschillende vervoersmogelijkheden via Stedentrips.nl te boeken. Stedentrips.nl is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds, zodat je met een gerust hart op vakantie kunt.

srprs.me
8,1
op basis van 397 reviews

1 consumenten award

srprs.me won in 2018 de Reisgraag award
Lees meer
op 11 november 2019 bestemming: Spanje / Málaga, reisperiode: november 2019

Prima georganiseerd, duidelijke reisbescheiden en uitstekend hotel (SOHO BAHIA), zeer gunstig gelegen

  • Algemeen 9
op 12 augustus 2018 bestemming: Griekenland / Athene, reisperiode: augustus 2018

Alles super geregeld en volgens afspraak. Reisbescheiden overzichtelijk en op tijd, prima hotel, transfer met privé taxi van en naar vliegveld keurig op tijd. Kortom, ik zou iedereen aanraden een stedentrip via Stedentrips.nl te regelen.

  • Algemeen 9
op 9 januari 2018 bestemming: Italië / Rome, reisperiode: oktober 2017

Alles was zeer goed geregeld. Bij vragen werd ik super goed geholpen

  • Algemeen 10

Meer ervaringen