Schrijf een ervaring over Van Nood Reizen en maak kans op mooie prijzen!

Van Nood Reizen

Url: https://www.vannood.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: stedentrips

Logo van Van Nood Reizen
Van Nood Reizen won in 2012 de Reisgraag award Van Nood Reizen won in 2013 de Reisgraag award Van Nood Reizen won in 2014 de Reisgraag award Van Nood Reizen won in 2015 de Reisgraag award Van Nood Reizen won in 2016 de Reisgraag award

Ruim 80 jaar geleden is Van Nood opgericht en uitgegroeid tot een van de grootste stedenspecialisten van Nederland. De laatste jaren waren ze zoekende om de concurrentie voor te blijven en na een goed gesprek met Effeweg is er besloten om een intensieve samenwerking aan te gaan. Effeweg heeft Van Nood inmiddels overgenomen maar de busreizen blijven onder de naam Van Nood verkocht worden. Boeken bij Van Nood Reizen betekent kiezen voor de zekerheid en betrouwbaarheid van een Nederlandse reisorganisatie. Van Nood Reizen is niet voor niks al 5 jaar op rij de beste reisorganisatie in de categorie 'Stedentrips' met een score van maar liefst 8,7.

Ze zijn aangesloten bij brancheverenigingen SGR, ANVR en Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Dit zorgt ervoor dat je als vakantieganger zeker bent van eerlijke voorwaarden en bescherming en duidelijkheid krijgt bij calamiteiten. De bestemmingen van Van Nood Reizen zijn o.a. Londen, Berlijn, Parijs, Praag, Kopenhagen. Wellicht is een bezoek aan Disneyland Parijs ook wel iets voor jou? Hoe uitgebreid de reis mag zijn kun je ook helemaal zelf kiezen. Het reisprogramma is altijd flexibel en je kunt zelf de onderdelen kiezen die jou het leukst lijken. Met Van Nood reizen kun je met een gerust hart op reis naar een superleuke bestemming.

8,4
op basis van 354 reviews

1 consumenten award

srprs.me won in 2018 de Reisgraag award
Lees meer
8,1
op basis van 13 reviews
Lees meer
op 18 augustus 2018 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2018

Allereerst voor de chauffeur Ronald. Gigantisch goede chauffeur en reisleider.Deze chauffeur heeft plezier in zijn werk en doet heel veel extra.
Leuk programma alleen wel lange dagen. Onze voorkeur zou uitgaan naar de mogelijkheid om met de bus begin van de avond al naar het hotel te kunnen gaan.

  • Algemeen 9
op 30 oktober 2017 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2014

…ťn van mijn eerste reizen was Parijs. Ik ging met de bus een lange afstand afleggen. Normaal gesproken ben ik iemand die niet veel geduld heeft en/of niet lang kan stilzitten. Met Van Nood was het reizen geen enkel probleem. Comfortabele stoelen, goed werkende verwarming en een prettige gids. De gids wist veel te vertellen en heeft een goede indruk bij mij achtergelaten. De gids was ook erg behulpzaam wat natuurlijk fijn is als je ergens voor de eerste keer naar toe gaat. Al met al een prettige reis en zeker weten een 9 waard!

  • Algemeen 9
op 8 augustus 2017 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: augustus 2017

Wij hadden een 4daagse busreis naar Praag. De busreis er naar toe was super gezellig met de andere reisgenoten en de leuke chauffeur/reisbegeleider. Het hotel Ilf was ook een goed hotel, de ligging was prima en de kamers niks op te aan merken. De stad zelf was adembenemend en we hebben in die paar dagen veel gezien. Aantal tours mee gedaan en een boottocht met buffet. We zijn 1 x met openbaar vervoer terug gegaan naar het hotel en dat was ook goed te doen. Wij gaan zeker nog eens terug naar deze mooie stad met van nood het was ons heel goed bevallen!

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws