Schrijf een ervaring over Van Nood Reizen en maak kans op mooie prijzen!

Van Nood Reizen

Url: https://www.vannood.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: stedentrips

Logo van Van Nood Reizen
Van Nood Reizen won in 2012 de Reisgraag award Van Nood Reizen won in 2013 de Reisgraag award Van Nood Reizen won in 2014 de Reisgraag award Van Nood Reizen won in 2015 de Reisgraag award Van Nood Reizen won in 2016 de Reisgraag award

Ruim 80 jaar geleden is Van Nood opgericht en uitgegroeid tot een van de grootste stedenspecialisten van Nederland. De laatste jaren waren ze zoekende om de concurrentie voor te blijven en na een goed gesprek met Effeweg is er besloten om een intensieve samenwerking aan te gaan. Effeweg heeft Van Nood inmiddels overgenomen maar de busreizen blijven onder de naam Van Nood verkocht worden. Boeken bij Van Nood Reizen betekent kiezen voor de zekerheid en betrouwbaarheid van een Nederlandse reisorganisatie. Van Nood Reizen is niet voor niks al 5 jaar op rij de beste reisorganisatie in de categorie 'Stedentrips' met een score van maar liefst 8,7.

Ze zijn aangesloten bij brancheverenigingen SGR, ANVR en Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Dit zorgt ervoor dat je als vakantieganger zeker bent van eerlijke voorwaarden en bescherming en duidelijkheid krijgt bij calamiteiten. De bestemmingen van Van Nood Reizen zijn o.a. Londen, Berlijn, Parijs, Praag, Kopenhagen. Wellicht is een bezoek aan Disneyland Parijs ook wel iets voor jou? Hoe uitgebreid de reis mag zijn kun je ook helemaal zelf kiezen. Het reisprogramma is altijd flexibel en je kunt zelf de onderdelen kiezen die jou het leukst lijken. Met Van Nood reizen kun je met een gerust hart op reis naar een superleuke bestemming.

Stedentrips.nl
8,1
op basis van 14 reviews
Lees meer
srprs.me
8,0
op basis van 400 reviews

1 consumenten award

srprs.me won in 2018 de Reisgraag award
Lees meer
op 22 december 2018 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: september 2018

Goede verzorging in het algemeen. De deskundige chauffeur/reisleider wist veel over de stad (en het verleden ervan) te vertellen. Veel interessante plekken gezien. Prima hotel, in goede en gezellige restaurants in de avond gegeten. Een prachtige reis!

  • Algemeen 10
op 21 december 2018 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: november 2018

3x In maart zelf musea bezocht in april vacantie met 2 jongens 13 en14, alle aan biedingen van van Nood gedaan, ze waren enthousiast. November weer musea

  • Algemeen 10
op 21 december 2018 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2018

De reisleidster / buschauffeur was top! Vriendelijk, servicegericht, wist heel veel, was in voor een beetje humor en ze reed smouth, ook als het druk was op de weg of als het lang duurde bij een stoplicht. Ze deed extra haar best voor ons om eerder dan andere bussen aan te komen in Versailles, zodat wij maar heel even hoefden te wachten bij de ingang. Ophalen was goed geregeld, het diner bij het hotel was geweldig en ook het ontbijt. En het was heel fijn om in Parijs te zijn! Een aanrader!

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws