Schrijf een ervaring over NS International en maak kans op mooie prijzen!

NS International

Url: https://www.nsinternational.nl

Type reizen: stedentrips

Logo van NS International

Een onderdeel van de Nederlandse Spoorwegen is NS International, met deze treinen kan je naar het buitenland reizen. Eerder was NS International bekend onder de naam NS Hispeed omdat toen de focus lag op de hogesnelheidslijnen naar Parijs en via België naar Londen maar dit veranderde door een internationaal karakter.

NS International biedt o.a. de Thalys treinen aan voor vervoer naar België en Parijs en ICE treinen voor vervoer naar Duitsland. De leukste bestemmingen van Europa zijn in slechts enkele uren te bereiken met de trein en je hebt je bagage bij de hand dus je hoeft er niet op te wachten.

NS International biedt veel deals aan. Zo kan je een treinreis combineren met een accommodatie. Je kan treinrondreizen maken die je zelf kan uitstippelen maar je kan ook advies verkrijgen van de reisorganisatie. Reizen met NS International is snel, comfortabel, gemakkelijk en duurzaam. Bij een internationale treinreis wordt minder CO2 uitgestoten dan als je dezelfde reis met een vliegtuig of de auto zou maken, dit wijzen berekeningen van Milieu Centraal uit.

Voor de actuele reisinformatie kan je de website van NS International checken of de App gebruiken. Deze is gratis te downloaden en beschikbaar voor Android en Apple gebruikers. Een treinticket boeken kun je snel online doen via de website.

op 19 oktober 2020 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2019

Ronduit onveilig door afwezigheid van personeel. Kaartjes werden niet zoals gebruikelijk gecontroleerd. Dus kon iedereen naar binnen inclusief dieven. Dit overkwam ons op Rotterdam CS afgelopen donderdag. Macbook en paspoort gestolen. Ook waren er, door afwezigheid treinpersoneel, reizigers zonder mondkapje. Dat versterkt het gevoel van onveiligheid. We raden iedereen aan om juist nu in een meer beschermde omgeving als vliegtuig of auto te reizen. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 3 oktober 2020 bestemming: Duitsland / Frankfurt am Main, reisperiode: september 2020

Verschrikkelijke klanten service hebben ze bij NS international. Ik ga hier nooit meer boeken echt een waardeloze dienstverlening. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 16 maart 2020 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: maart 2020

Fantastisch hoe adequaat ns international reageert op corona crisis ... Lees meer

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen