Schrijf een ervaring over srprs.me en maak kans op mooie prijzen!

srprs.me

Url: https://srprs.me/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: stedentrips

Logo van srprs.me
srprs.me won in 2018 de Reisgraag award

srprs.me is anders dan andere reisorganisaties. Bij deze organisatie weet je van te voren namelijk niet welke bestemming je gaat bezoeken. Stap uit je comfort-zone, laat je verrassen en ga op reis zonder ook maar iets geregeld te hebben. Hiermee voorkom je een volledig uitgestippelde vakantie en creëer je een unieke en vooral spontane reis. Je laat alles over aan het team van srprs.me en komt er pas op de luchthaven achter waar je naartoe gaat.

Doordat srprs.me een bestemming, fijne vlucht en goed hotel voor je uitzoekt voorkom je de onnodige keuzestress. Hierdoor is de hele reis een verrassing. Het enige wat je vooraf te weten krijgt is de temperatuur op de plaats van bestemming en hoe laat je op de luchthaven moet zijn.

srprs.me is ontstaan in 2014 nadat een van de oprichters in Barcelona was voor zijn werk. Na zijn werkweek stond er voor het weekend nog niets op de planning, waarna hij zijn collega vroeg een willekeurige vlucht te boeken en slechts de tijd en de gate te laten weten. Zo gezegd zo gedaan en zo stond Stefan een paar uur later in Marrakesh, wat uiteindelijk een fantastisch weekend werd. Dit onbezorgde gevoel wilde hij meer mensen laten ervaren.

Bij srprs.me kan je diverse soorten thema's boeken, namelijk City Tripping, Broke, Pick a Side, Road Tripping, Multi City en Solo Together. Ieder thema heeft weer een andere prijsklasse en/of tijdsduur. Kies bijvoorbeeld voor een driedaagse stedentrip naar een onbekende bestemming en laat je compleet verrassen, of hou de controle een klein beetje in eigen hand door zelf een windstreek in Europa te kiezen. Heb je wat minder te besteden maar wil je toch op stedentrip? Kies dan voor Broke. Er is voor iedereen een geschikte srprs.me.

De Jong Intra Vakanties
8,5
op basis van 1100 reviews

6 consumenten awards

De Jong Intra Vakanties won in 2019 de Reisgraag award
Lees meer
Riksja Travel
9,0
op basis van 471 reviews

6 consumenten awards

Riksja Travel won in 2019 de Reisgraag award
Lees meer
Bolderman Excursiereizen
8,3
op basis van 970 reviews

8 consumenten awards

Bolderman Excursiereizen won in 2019 de Reisgraag award
Lees meer
op 17 maart 2020

Erg bijzonder hoe deze organisatie met je omgaat. Ze zijn enorm slecht bereikbaar. Vanwege de corona crisis zijn er door heel europa maatregelen dus we hebben eerder onze bestemming te horen gekregen. Onze bestemming is in gehele lockdown en mag je niet de straat op want dan komt er een boete. Dus hoe kom je de luchthaven af? Totaal geen flexibiliteit en medeleven. ‘Je kan gewoon gaan’. Voor mij nooit meer deze organisatie.

  • Algemeen 1
op 16 maart 2020

Als ik nul sterren kon geven deed ik dat. Wij wouden vanwege het corona virus een andere datum krijgen, we voelde ons niet veilig om te vertrekken. Toen ik hiervoor telefonisch contact opnam was het antwoord "probeer je gewoon zo goed mogelijk te amuseren". Ons weekendje kende dus geen goede start. Het werd nog erger toen we aankwamen op onze bestemming bleek er geen parking te zijn. De parkings in de buurt waren allemaal boven de 25 euro voor één dag. Voor 150 euro de nacht zonder ontbijt zou je verwachten dat je in een degelijk hotel ligt, maar niets bleek minder waar. Onze verblijf was gewoon een hostel. Hier vroegen ze dan ook nog eens 10 euro toeristen tax. Wij dachten dat bij deze reis alles in zat niet dus!!
Om in een kamer van 80 euro te liggen en 150 te hebben betaald voelde wij ons bedrogen.
DIT WAS EEN ABSOLUTE AFRADER. DIT NOOIT MEER.

  • Algemeen 1
op 26 februari 2020

Teleurstellend. Je betaald oneindig veel meer dan je zelf boekt. Het is dat ik een bon heb gekregen en het vervelend vond om niet te gebruiken maar we hebben meer dan €100,- per nacht te veel betaald voor een weggestopte kamer. Na terugkomst contact gehad met surprise me maar zij nemen geen enkele verantwoordelijkheid en compensatie voor de slechte prestatie.
een absoluut negatieve verrassing. Ik zou het je afraden.

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws