Schrijf een ervaring over Srprs.me en maak kans op mooie prijzen!

Srprs.me

Url: https://srprs.me/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: allround

Logo van Srprs.me

srprs.me is anders dan andere reisorganisaties. Bij deze organisatie weet je van te voren namelijk niet welke bestemming je gaat bezoeken. Stap uit je comfort-zone, laat je verrassen en ga op reis zonder ook maar iets geregeld te hebben. Hiermee voorkom je een volledig uitgestippelde vakantie en creëer je een unieke en vooral spontane reis. Je laat alles over aan het team van srprs.me en komt er pas op de luchthaven achter waar je naartoe gaat.

Doordat srprs.me een bestemming, fijne vlucht en goed hotel voor je uitzoekt voorkom je de onnodige keuzestress. Hierdoor is de hele reis een verrassing. Het enige wat je vooraf te weten krijgt is de temperatuur op de plaats van bestemming en hoe laat je op de luchthaven moet zijn.

srprs.me is ontstaan in 2014 nadat een van de oprichters in Barcelona was voor zijn werk. Na zijn werkweek stond er voor het weekend nog niets op de planning, waarna hij zijn collega vroeg een willekeurige vlucht te boeken en slechts de tijd en de gate te laten weten. Zo gezegd zo gedaan en zo stond Stefan een paar uur later in Marrakesh, wat uiteindelijk een fantastisch weekend werd. Dit onbezorgde gevoel wilde hij meer mensen laten ervaren.

Bij srprs.me kan je diverse soorten thema's boeken, namelijk Adventure, City Tripping, Broke, Sunsation, Multi City en Worldwide. Ieder thema heeft weer een andere prijsklasse en/of tijdsduur. Kies bijvoorbeeld voor een driedaagse stedentrip naar een onbekende bestemming of laat je verrassen tijdens een 11-daagse avonturenreis buiten Europa, waarbij alleen de eerste en laatste nacht geregeld zijn. Heb je wat minder te besteden maar wil je toch op stedentrip? Kies dan voor Broke. Er is voor iedereen een geschikte srprs.me.

op 19 oktober 2017

Goed georganiseerd.
Leuke bestemmingen.
Aandacht voor feestelijkheid door wijn op kamer en champagne bij restaurant.
Open.communicatie. ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 19 oktober 2017

Top vlucht, top Hotel alles super ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 18 oktober 2017

Alles was super geregeld. Echt leuk om zo op reis te gaan. Prachtig hotel met heerlijk ontbijt ook maar kamers verouderd en dingen stuk plus liften stuk en werden niet gemaakt ook. Het trappenhuis smerig. Zo zonde. Locatie van het hotel de hal, ontbijt en buitenkant prachtig. ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws