Schrijf een ervaring over srprs.me en maak kans op mooie prijzen!

srprs.me

Url: https://srprs.me/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: stedentrips

Logo van srprs.me
srprs.me won in 2018 de Reisgraag award

srprs.me is anders dan andere reisorganisaties. Bij deze organisatie weet je van te voren namelijk niet welke bestemming je gaat bezoeken. Stap uit je comfort-zone, laat je verrassen en ga op reis zonder ook maar iets geregeld te hebben. Hiermee voorkom je een volledig uitgestippelde vakantie en creëer je een unieke en vooral spontane reis. Je laat alles over aan het team van srprs.me en komt er pas op de luchthaven achter waar je naartoe gaat.

Doordat srprs.me een bestemming, fijne vlucht en goed hotel voor je uitzoekt voorkom je de onnodige keuzestress. Hierdoor is de hele reis een verrassing. Het enige wat je vooraf te weten krijgt is de temperatuur op de plaats van bestemming en hoe laat je op de luchthaven moet zijn.

srprs.me is ontstaan in 2014 nadat een van de oprichters in Barcelona was voor zijn werk. Na zijn werkweek stond er voor het weekend nog niets op de planning, waarna hij zijn collega vroeg een willekeurige vlucht te boeken en slechts de tijd en de gate te laten weten. Zo gezegd zo gedaan en zo stond Stefan een paar uur later in Marrakesh, wat uiteindelijk een fantastisch weekend werd. Dit onbezorgde gevoel wilde hij meer mensen laten ervaren.

Bij srprs.me kan je diverse soorten thema's boeken, namelijk City Tripping, Broke, Pick a Side, Road Tripping, Multi City en Solo Together. Ieder thema heeft weer een andere prijsklasse en/of tijdsduur. Kies bijvoorbeeld voor een driedaagse stedentrip naar een onbekende bestemming en laat je compleet verrassen, of hou de controle een klein beetje in eigen hand door zelf een windstreek in Europa te kiezen. Heb je wat minder te besteden maar wil je toch op stedentrip? Kies dan voor Broke. Er is voor iedereen een geschikte srprs.me.

De Jong Intra Vakanties
8,5
op basis van 1096 reviews

6 consumenten awards

De Jong Intra Vakanties won in 2019 de Reisgraag award
Lees meer
Riksja Travel
9,0
op basis van 471 reviews

6 consumenten awards

Riksja Travel won in 2019 de Reisgraag award
Lees meer
Bolderman Excursiereizen
8,3
op basis van 968 reviews

8 consumenten awards

Bolderman Excursiereizen won in 2019 de Reisgraag award
Lees meer
op 17 januari 2020

Wat een klote bestemming zeg.. kunnen ze nog een suffere reis boeken dan dit. Weggegooid geld.

  • Algemeen 1
op 31 december 2019

Klok stond op 0 en de bestemming etc of iets van informatie komt er niet op, we weten dus niet waar we naartoe moeten en hoelaat we moeten vertrekken etc. Het noodnummer was dag en nacht bereikbaar?? Meermaals gebelt en het us gewoon een band die afspeelt en deze sluit vanzelf de lijn dus ik krijg niemand te horen om mij uit de nood te helpen? Leuke vakantie echt... wil zo graag mijn geld terug

  • Algemeen 3
op 18 december 2019

Ik houd van dit concept! Oké misschien niet zo milieuvriendelijk met het vliegtuig... maar ik heb echt een geweldige driedaagse citytrip gehad!
Alles was prima geregeld door Srprs.Me.
Zoals de bedoeling was, heb ik op het vliegveld de bestemming onthuld. Vervoer naar slaapverblijf zat er niet bij in, maar dit was allemaal heel makkelijk te doen vanaf het vliegveld, en ook in de stad alles prima geregeld qua openbaar vervoer.
Ik verbleef in een hostel, er werd eea gerenoveerd daar dus er was wat onrust, maar op de kamer merkte je daar niks van. Ik had als voorkeur een vrouwenkamer gevraagd en dat was gelukt. Zag er netjes uit voor een hostel.
Ik had gekozen voor een Europese citytrip waarbij je aan kon geven in welke steden je al geweest was. Daar is gehoor aan gegeven.
Het weerbericht kon ik, zoals aangegeven, een week voor vertrek online bekijken. De kraskaart kwam 2 dagen later met de post, maar goed op tijd.
Gewoon een hele leuke ervaring gehad, kan niet anders zeggen.

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws