Schrijf een ervaring over srprs.me en maak kans op mooie prijzen!

srprs.me

Url: https://srprs.me/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: stedentrips

Logo van srprs.me
srprs.me won in 2018 de Reisgraag award

srprs.me is anders dan andere reisorganisaties. Bij deze organisatie weet je van te voren namelijk niet welke bestemming je gaat bezoeken. Stap uit je comfort-zone, laat je verrassen en ga op reis zonder ook maar iets geregeld te hebben. Hiermee voorkom je een volledig uitgestippelde vakantie en creëer je een unieke en vooral spontane reis. Je laat alles over aan het team van srprs.me en komt er pas op de luchthaven achter waar je naartoe gaat.

Doordat srprs.me een bestemming, fijne vlucht en goed hotel voor je uitzoekt voorkom je de onnodige keuzestress. Hierdoor is de hele reis een verrassing. Het enige wat je vooraf te weten krijgt is de temperatuur op de plaats van bestemming en hoe laat je op de luchthaven moet zijn.

srprs.me is ontstaan in 2014 nadat een van de oprichters in Barcelona was voor zijn werk. Na zijn werkweek stond er voor het weekend nog niets op de planning, waarna hij zijn collega vroeg een willekeurige vlucht te boeken en slechts de tijd en de gate te laten weten. Zo gezegd zo gedaan en zo stond Stefan een paar uur later in Marrakesh, wat uiteindelijk een fantastisch weekend werd. Dit onbezorgde gevoel wilde hij meer mensen laten ervaren.

Bij srprs.me kan je diverse soorten thema's boeken, namelijk City Tripping, Broke, Pick a Side, Road Tripping, Multi City en Solo Together. Ieder thema heeft weer een andere prijsklasse en/of tijdsduur. Kies bijvoorbeeld voor een driedaagse stedentrip naar een onbekende bestemming en laat je compleet verrassen, of hou de controle een klein beetje in eigen hand door zelf een windstreek in Europa te kiezen. Heb je wat minder te besteden maar wil je toch op stedentrip? Kies dan voor Broke. Er is voor iedereen een geschikte srprs.me.

op 23 februari 2018

Super georganiseerd , geweldig hotel, waar wij ook een aantal verrassingen kregen . Wil je iets avondtuurlijks , boek dan bij SRPRS ME . ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 22 januari 2018

Voor de kerst heb ik van mijn vriend een trip cadeau gekregen via Sprsme. Leuk initiatief van hem. De spanning voorafgaand aan de reis was erg leuk. Dat was allemaal leuk gedaan door sprsme. Onze locatie was uiteindelijk Wenen. Super mooie stad. Ons hotel was zeer centraal gelegen waardoor we veel gewoon lekker wandelend konden doen. Bij aankomst kwamen we binnen op onze kamer. Een oude kamer met twijfelaar boven de drukbezochte bar van het hotel. Bij de receptie hebben we een upgrade gevraagd en voor een klein extra bedrag hadden we een prachtige kamer. Dit verbaasde ons omdat we voor sprsme in totaal 500 euro voor een weekend hebben betaald. Voor dit budget hadden wij niet de de hotelkamer verwacht die we hadden gekregen. Na je vertrek houd verder alle contact of verrassingseffect van sprsme op. Zou leuk zijn als je op locatie nog wat verrassende tips krijgt. ... Lees meer

  • Algemeen 6
op 21 januari 2018

Ik was zeer benieuwd naar de bestemming en was bang dat het een bestemming ging worden waar ik misschien toch al eens ben geweest. Ik was dan ook zeer tevreden toen ik zag het dit niet het geval was. De reis kon toen eigenlijk al niet meer stuk. Ik kwam in een hostel terecht (wat waarschijnlijk logisch is voor een broke-reis). Dit was een zeer net hostel met zeer vriendelijk personeel. Ik ben eerlijk gezegd dat dit mijne eerste ervaring was met een hostel want ik zou zo terug voor een hostel gaan. Ik was wat sceptisch tegenover het concept van een hostel maar ik had geen ervaring dus ik ging er gewoon voor. Leuke mensen leren kennen, een hostel geeft je ook veel vrijheid. Zeer leuk allemaal.
De stad zelf was ook top. Hoewel ik bang was dat 5 dagen te lang ging zijn voor een citytrip, heb ik toch de 5 dagen netjes kunnen vullen. Een heel budgetvriendelijke stad qua eten ook, wat natuurlijk ook niet onbelangrijk is als je iemand op een 'broke' trip stuurt.

Ik heb alleen maar lof voor de organisatie! Bedankt.

Ik geef een 9 omdat het mijn eerste reis is met surprise.me en ik verwacht zowiso nog topreis van jullie! Ik kijk er al naar uit. ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws