Schrijf een ervaring over srprs.me en maak kans op mooie prijzen!

srprs.me

Url: https://srprs.me/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: stedentrips

Logo van srprs.me
srprs.me won in 2018 de Reisgraag award

srprs.me is anders dan andere reisorganisaties. Bij deze organisatie weet je van te voren namelijk niet welke bestemming je gaat bezoeken. Stap uit je comfort-zone, laat je verrassen en ga op reis zonder ook maar iets geregeld te hebben. Hiermee voorkom je een volledig uitgestippelde vakantie en creëer je een unieke en vooral spontane reis. Je laat alles over aan het team van srprs.me en komt er pas op de luchthaven achter waar je naartoe gaat.

Doordat srprs.me een bestemming, fijne vlucht en goed hotel voor je uitzoekt voorkom je de onnodige keuzestress. Hierdoor is de hele reis een verrassing. Het enige wat je vooraf te weten krijgt is de temperatuur op de plaats van bestemming en hoe laat je op de luchthaven moet zijn.

srprs.me is ontstaan in 2014 nadat een van de oprichters in Barcelona was voor zijn werk. Na zijn werkweek stond er voor het weekend nog niets op de planning, waarna hij zijn collega vroeg een willekeurige vlucht te boeken en slechts de tijd en de gate te laten weten. Zo gezegd zo gedaan en zo stond Stefan een paar uur later in Marrakesh, wat uiteindelijk een fantastisch weekend werd. Dit onbezorgde gevoel wilde hij meer mensen laten ervaren.

Bij srprs.me kan je diverse soorten thema's boeken, namelijk City Tripping, Broke, Pick a Side, Road Tripping, Multi City en Solo Together. Ieder thema heeft weer een andere prijsklasse en/of tijdsduur. Kies bijvoorbeeld voor een driedaagse stedentrip naar een onbekende bestemming en laat je compleet verrassen, of hou de controle een klein beetje in eigen hand door zelf een windstreek in Europa te kiezen. Heb je wat minder te besteden maar wil je toch op stedentrip? Kies dan voor Broke. Er is voor iedereen een geschikte srprs.me.

op 8 juli 2019

Ik kan dit zeker aanraden, leuk concept en werkelijk ontspannend als je op voorhand niet heel je trip vol kan plannen.
We waren reeds ingecheckt op onze vluchten en konden dus met de boardingpas meteen langs de security gaan. Het hotel was heel netjes, proper, leuk gelegen en heel vriendelijk personeel.
Praag is ook een enorm mooie, leuke en propere stad! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 12 juni 2019

We hebben een fantastische city trip gemaakt met srprs.me! De reis bracht ons naar Liverpool; een enorm leuke, verrassende en hippe stad met lieve mensen. Genoeg te zien, te doen en heerlijk gegeten. Goede vluchten en fijn hotel verzorgd door srprs.me. Zeker een aanrader! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 11 juni 2019

Al jaren boeken we onze jaarlijkse citytrip zelf. Dit jaar lieten we het over aan srprm. Spannend! Perfect geregelde vluchten, transfer naar mooie accommodatie...en bovenop de wondermooie stad Praag (en stralend weer)! Dit zorgde voor een relaxe en zalige glimlach op de gezichten van 6 vriendinnen! Dikke duim voor de organisatie! Tip: een welkomsgeschenkje terugvinden in de accommodatie zoals stadsplan/aanraders musea/resto... zou de reis helemaal afmaken. Top! ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws