Schrijf een ervaring over srprs.me en maak kans op mooie prijzen!

srprs.me

Url: https://srprs.me/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: stedentrips

Logo van srprs.me
srprs.me won in 2018 de Reisgraag award

srprs.me is anders dan andere reisorganisaties. Bij deze organisatie weet je van te voren namelijk niet welke bestemming je gaat bezoeken. Stap uit je comfort-zone, laat je verrassen en ga op reis zonder ook maar iets geregeld te hebben. Hiermee voorkom je een volledig uitgestippelde vakantie en creëer je een unieke en vooral spontane reis. Je laat alles over aan het team van srprs.me en komt er pas op de luchthaven achter waar je naartoe gaat.

Doordat srprs.me een bestemming, fijne vlucht en goed hotel voor je uitzoekt voorkom je de onnodige keuzestress. Hierdoor is de hele reis een verrassing. Het enige wat je vooraf te weten krijgt is de temperatuur op de plaats van bestemming en hoe laat je op de luchthaven moet zijn.

srprs.me is ontstaan in 2014 nadat een van de oprichters in Barcelona was voor zijn werk. Na zijn werkweek stond er voor het weekend nog niets op de planning, waarna hij zijn collega vroeg een willekeurige vlucht te boeken en slechts de tijd en de gate te laten weten. Zo gezegd zo gedaan en zo stond Stefan een paar uur later in Marrakesh, wat uiteindelijk een fantastisch weekend werd. Dit onbezorgde gevoel wilde hij meer mensen laten ervaren.

Bij srprs.me kan je diverse soorten thema's boeken, namelijk City Tripping, Broke, Pick a Side, Road Tripping, Multi City en Solo Together. Ieder thema heeft weer een andere prijsklasse en/of tijdsduur. Kies bijvoorbeeld voor een driedaagse stedentrip naar een onbekende bestemming en laat je compleet verrassen, of hou de controle een klein beetje in eigen hand door zelf een windstreek in Europa te kiezen. Heb je wat minder te besteden maar wil je toch op stedentrip? Kies dan voor Broke. Er is voor iedereen een geschikte srprs.me.

op 18 juni 2018

Dinsdag 12 juni hadden wij onze eerste roadtrip met de hond via srpr me.
Speciaal verzocht een hondsvriendelijk hotel en omgeving, omdat onze 7 maanden ouden super enthousiaste pup mee ging.

Na 3 uur rijden aangekomen op erfgoed Bossem waar wij er achter kwamen dat wij in een tent zouden overnachten ( glamping) .
Onze eerste reactie was verbazing, want een tent vol losse kleine spulletjes,stekkers en stekkerblokken is nou niet echt hondsvriendelijk. Om de tent was ook nog eens geen omheining geplaatst, dus onze hond zo de hele dag en avond vast moeten liggen, want de kans op ontsnapping was best groot.
Wij hebben dit gelijk geweigerd en na overleg met de receptioniste van het erfgoed telefonisch contact opgenomen met srpr me, maar kregen helaas 0 op het rekest, want als je voor de verrassing koos was dit je risico...
Wij zijn toen met de denkbeeldige staart tussen onze benen aan de terug weg begonnen.
Dus geen leuke trip zoals we hadden gehoopt, maar een dikke vette domper.
Thuis gelijk gemaild met foto's van de tent, dat het echt niet hondsvriendelijk was, maar we hadden gewoon dikke vette pech en waren ons geld gewoon kwijt.
Wij begrepen hun kant volledig, dat ze niet alles konden compenseren maar dat we er toch wel samen uit moesten kunnen komen?
We kregen niet eens een telefoontje, nee heel laf een mailtje dat srpr me NIET in gebreken was gebleven en dat we dan maar niet voor hun organisatie hadden moeten kiezen.
Wij zijn al jaren fan geweest van srpr me, maar door deze super klantonvriendelijke manier zijn wij er helemaal op afgeknapt.
Dus bij deze raden wij iedereen af om een roadtrip met je hond te maken bij deze organisatie. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 30 mei 2018

Super. Op Schiphol er achter gekomen dat we naar Riga gaan. Zitten nu in Riga. Super. Alles goed geregeld. Mooi hotel. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 11 mei 2018

Heerlijke vakantie gehad. Alles was goed geregeld, fijne vluchten, geen gedoe met extra bagage, en een hotel die precies in het centrum lag. Van het hotel zelf een upgrade gekregen naar een grotere kamer, met 2 persoons bed. Heerlijk als je alleen reist. Ik kan niet wachten om mijn volgende reis via srprs.me te boeken. ... Lees meer

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws