Schrijf een ervaring over srprs.me en maak kans op mooie prijzen!

srprs.me

Url: https://srprs.me/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: stedentrips

Logo van srprs.me
srprs.me won in 2018 de Reisgraag award

srprs.me is anders dan andere reisorganisaties. Bij deze organisatie weet je van te voren namelijk niet welke bestemming je gaat bezoeken. Stap uit je comfort-zone, laat je verrassen en ga op reis zonder ook maar iets geregeld te hebben. Hiermee voorkom je een volledig uitgestippelde vakantie en creëer je een unieke en vooral spontane reis. Je laat alles over aan het team van srprs.me en komt er pas op de luchthaven achter waar je naartoe gaat.

Doordat srprs.me een bestemming, fijne vlucht en goed hotel voor je uitzoekt voorkom je de onnodige keuzestress. Hierdoor is de hele reis een verrassing. Het enige wat je vooraf te weten krijgt is de temperatuur op de plaats van bestemming en hoe laat je op de luchthaven moet zijn.

srprs.me is ontstaan in 2014 nadat een van de oprichters in Barcelona was voor zijn werk. Na zijn werkweek stond er voor het weekend nog niets op de planning, waarna hij zijn collega vroeg een willekeurige vlucht te boeken en slechts de tijd en de gate te laten weten. Zo gezegd zo gedaan en zo stond Stefan een paar uur later in Marrakesh, wat uiteindelijk een fantastisch weekend werd. Dit onbezorgde gevoel wilde hij meer mensen laten ervaren.

Bij srprs.me kan je diverse soorten thema's boeken, namelijk City Tripping, Broke, Pick a Side, Road Tripping, Multi City en Solo Together. Ieder thema heeft weer een andere prijsklasse en/of tijdsduur. Kies bijvoorbeeld voor een driedaagse stedentrip naar een onbekende bestemming en laat je compleet verrassen, of hou de controle een klein beetje in eigen hand door zelf een windstreek in Europa te kiezen. Heb je wat minder te besteden maar wil je toch op stedentrip? Kies dan voor Broke. Er is voor iedereen een geschikte srprs.me.

op 19 december 2018

Allereerst moet ik zeggen dat de reis, de accomodatie en de transfer super goed geregeld waren. Erg mooi hotel, op loopafstand van het centrum en een fijne kamer. We hadden war bijbetaald voor gunstige vliegtijden en een transfer en dat was het zeker waard. Ook werden we goed op de hoogte gehouden als er iets wijzigde of gewoon om te checken of het was gelukt. Moet eerlijk bekennen dat we na het lezen van een aantal recensies een beetje huiverig waren. Maar niets van dat hebben wij gemerkt.
Wel hadden wij een totaal andere idee van de bestemming ! Hoewel de stad leuk was, mooi aan de kust maar als je een soort hoofstad idee in je hoofd hebt met genoeg bezienswaardigheden dat is Nice ietsje minder uitgebreid. Zou ons heel handig hebben gelijken als er een kleine to-do list is zodat je de eerste dag doorkomt tot je in je hotelkamer verder kan uitzoeken wat je de dagen erna kan gaan doen.
Bedankt srprs me voor deze leuke ervaring! ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 11 december 2018

Via srprs.me een citytrip geboekt en vervolgens via het bekende verrassingssyteem terecht gekomen in Växjö. Je verwacht van een citytrip toch wel een bestemming waar je een aantal dagen je kunt vermaken met allerlei bezienswaardigheden en dingen om te doen. Helaas biedt deze bestemming weinig perspectief. Het is een plaats van omme nabij 50.000 inwoners waar in de wintermaanden buiten een plaatselijke kroeg en een paar restaurants weinig tot niets is te beleven. Ik had me betere bestemmingen kunnen voorstellen waar je een stel op surprise vakantie naar toe laat gaan. Ben zeer teleurgesteld in de organisatie, ook als je bij terugkomst je ervaring met hun deelt, ze verschuilen zich dan achter de algemene voorwaarden. Nee, voor mij geen citytrip meer bij deze organisatie ook al is hun formule tot de dag dat we aankwamen heel leuk. ... Lees meer

  • Algemeen 4
op 7 november 2018

Het begon voor de reis al met de slechte klantenservice van srprs.me. We hadden een kortingsvoucher gekregen maar helaas vergeten in te wisselen bij het afrekenen. Er bestond geen mogelijkheid om dit met terugwerkende kracht te doen. Vervolgens kregen we onze vliegtijden door. Heen om half 2 's middags, terug om 11 uur 's ochtends al. Zeer ongunstig dus. Op bestemming konden we het hotel niet goed vinden. Eenmaal gevonden konden we het hotel niet binnen, want niemand nam op en de reactie van sprs.me was dat we voor het verkeerde hotel stonden. Via een Facebook berichtje naar het hotel zijn we uiteindelijk binnengekomen. Al met al, hele slechte service van sprs.me. Zal het zeker niet aan iemand aanraden!!! ... Lees meer

  • Algemeen 3

Meer ervaringen

Nieuws