Schrijf een ervaring over srprs.me en maak kans op mooie prijzen!

srprs.me

Url: https://srprs.me/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: stedentrips

Logo van srprs.me
srprs.me won in 2018 de Reisgraag award

srprs.me is anders dan andere reisorganisaties. Bij deze organisatie weet je van te voren namelijk niet welke bestemming je gaat bezoeken. Stap uit je comfort-zone, laat je verrassen en ga op reis zonder ook maar iets geregeld te hebben. Hiermee voorkom je een volledig uitgestippelde vakantie en creëer je een unieke en vooral spontane reis. Je laat alles over aan het team van srprs.me en komt er pas op de luchthaven achter waar je naartoe gaat.

Doordat srprs.me een bestemming, fijne vlucht en goed hotel voor je uitzoekt voorkom je de onnodige keuzestress. Hierdoor is de hele reis een verrassing. Het enige wat je vooraf te weten krijgt is de temperatuur op de plaats van bestemming en hoe laat je op de luchthaven moet zijn.

srprs.me is ontstaan in 2014 nadat een van de oprichters in Barcelona was voor zijn werk. Na zijn werkweek stond er voor het weekend nog niets op de planning, waarna hij zijn collega vroeg een willekeurige vlucht te boeken en slechts de tijd en de gate te laten weten. Zo gezegd zo gedaan en zo stond Stefan een paar uur later in Marrakesh, wat uiteindelijk een fantastisch weekend werd. Dit onbezorgde gevoel wilde hij meer mensen laten ervaren.

Bij srprs.me kan je diverse soorten thema's boeken, namelijk City Tripping, Broke, Pick a Side, Road Tripping, Multi City en Solo Together. Ieder thema heeft weer een andere prijsklasse en/of tijdsduur. Kies bijvoorbeeld voor een driedaagse stedentrip naar een onbekende bestemming en laat je compleet verrassen, of hou de controle een klein beetje in eigen hand door zelf een windstreek in Europa te kiezen. Heb je wat minder te besteden maar wil je toch op stedentrip? Kies dan voor Broke. Er is voor iedereen een geschikte srprs.me.

De Jong Intra Vakanties
8,4
op basis van 984 reviews

6 consumenten awards

De Jong Intra Vakanties won in 2019 de Reisgraag award
Lees meer
Riksja Travel
8,9
op basis van 406 reviews

6 consumenten awards

Riksja Travel won in 2019 de Reisgraag award
Lees meer
Bolderman Excursiereizen
8,3
op basis van 939 reviews

8 consumenten awards

Bolderman Excursiereizen won in 2019 de Reisgraag award
Lees meer
op 8 september 2019

De reis was, zoals het concept ook zegt, een verrassing. Dit moet je beseffen en je er ook voor openstellen. We hadden wel een ruim budget maar onze trip voldeed aan alle verwachtingen, en meer. Onze bestemming werd Stockholm en verbleven in het prachtige, moderne At Six hotel. Net aangekomen op onze hotelkamer voorzien van alle luxe waren we helemaal in gelukkig met de keuze die door SRPRS.ME voor ons heeft gemaakt. Als kers op de taart werd er ook nog een gekoelde fles wijn op onze kamer bezorgd met een persoonlijk bericht van het SPRS.ME team. Wij hebben 3 dagen genoten van een prachtige stad met vriendelijke mensen, en van elkaar natuurlijk. Dankjewel SRPS.ME , het was top en voor herhaling vatbaar.

  • Algemeen 9
op 29 augustus 2019

Hele leuke vakantie gehad. Alles was super goed geregeld en we belandden in een stad die we zelf nooit hadden uitgekozen maar die ons heel positief had verrast! Dat is nou net het leuke van het concept. We hadden om de kosten laag te houden aangegeven bereid te zijn in een hostel te slapen, maar als opmerking wel bijgevoegd dat we als jonge meiden ons het liefst wel veilig wilden voelen. Daar is perfect rekening mee gehouden. We zaten in een super leuk hostel met iedere avond activiteiten en hadden een eigen kamer met zijn zessen. Dus tip: als je met een groep bent kom je in een hostel waarschijnlijk wel in een kamer met elkaar zonder onbekenden, desnoods even in de opmerkingen vragen. Al met al een topvakantie gehad! Ook iedereen van srprsme met wie we contact hebben gehad waren erg vriendelijk.

  • Algemeen 10
op 26 augustus 2019

Suprise Me, de organisatie die je echt met een verrassing achterlaat.
Tot onze grote verbazing was onze eindbestemming (voor 2 meiden van 20 en 22 jaar) Wenen. Echter was deze bestemming weggestreept.
Hier hebben wij meerdere keren contact met Suprise Me over gehad, echter beweerde ze dat wij Berlijn i.p.v. Wenen weggestreept hadden en konden ze "helaas" niks voor ons betekenen.
Daarnaast lazen wij eerder dat je in de buurt van het centrum zou zitten, 3.3 km (45 minuten lopen) is alles behalve in de buurt van het centrum?! Maar ook hier heeft Suprise Me maling aan.
Tot slot dachten wij dat we voor een vierdaagse reis geboekt hadden. Je vliegt terug tussen 16.00 - 22.00 uur en dat hebben we geweten. Onze vlucht ging precies om 16.05 uur. Aangezien wij 45 minuten van het vliegveld afzaten hebben we niet een vierdaagse trip, maar eentje van 3 dagen gekregen.

Ik zou nooit meer met deze organisatie boeken want je komt letterlijk voor een verrassing te staan. Boek liever zelf een reis dat je de bestemming al weet, ben je nog een stuk goedkoper uit ook!

  • Algemeen 4

Meer ervaringen

Nieuws