Schrijf een ervaring over Sunny Cars en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Sunny Cars

Pagina 2 van 7 met 67 resultaten

op 13 december 2019 bestemming: Spanje / Málaga, reisperiode: november 2019

Prima service en goede auto ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 12 december 2019 bestemming: Verenigde Staten / Los Angeles, reisperiode: november 2019

Het is niet de eerste keer dat ik naar Los Angeles ga, want ik heb daar familie, maar wel de eerste keer dat ik via Sunny Cars een auto geboekt heb. Ik heb al eerder bij Alamo een auto gehad. Goede ervaring. Mooie auto's. Mijn "compacte" auto was een Nissan Sentra (4deurs, koffer en achteruitrij camera en start-stop knop). Ook het feit dat Sunny Cars ten allen tijde bereikbaar is ter ondersteuning indien nodig, geeft gemoedsrust. En ik vind de prijs-kwaliteitverhouding heel goed ... Lees meer

  • Algemeen 10




op 11 december 2019 bestemming: Schotland / Glasgow, reisperiode: november 2019

Sunny heeft alles heel netjes geregeld. Dat is een 10!
Maar je bent altijd afhankelijk van de interpretatie van de lokale verhuurder. In ons geval Herz.
Het type auto dat wij gehuurd hadden was niet beschikbaar. Dat gebeurt vaker, geen probleem.

Herz wilde ons een busje voor 6 to 8 personen "aansmeren" terwijl met 2 personen waren.Dat vond ik niet zo netjes.

Uiteindelijk kregen wijn een SUV mee, eigenlijk te groot voor de smalle Schotse wegen.

Wel goed opgelost door Herz. Daarom een 8 i.v.m. een 10.

Sunny doet het heel goed. Laat je per sms zelfs een nummer achter waarmee je kunt bellen als er ter plaatse zaken niet kloppen.

Vorig jaar heeff Sunny voor ons de auto's in de VS en Canada geregeld! Top! over twee weken weer in Oostenrijk! ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 11 december 2019 bestemming: Verenigde Staten / Los Angeles, reisperiode: november 2019

Los Angeles en Californie is prachtige bestemming waarbij gebruik auto belangrijk is om prachtige gebieden te zien.

  • Algemeen 9
op 11 december 2019 bestemming: Spanje / Gran Canaria, reisperiode: november 2019

Alles prima geregeld, auto stond klaar, geen gevraag over extra verzekering, kortom alles goed

  • Algemeen 10
op 11 december 2019 bestemming: Paraguay / Asunción, reisperiode: november 2019

Auto was precies zoals beloofd, reed goed, we hebben er een rondreis door bijna het het land mee kunnen maken. Geen autopech gehad, hield zich ook goed op onverharde wegen.

  • Algemeen 10
op 11 december 2019 bestemming: Verenigde Staten / Houston, reisperiode: november 2019

Reis via KLM was rechtstreeks en kalme reis gehad
Sunny cars heeft ons netjes en snel geholpen Wij hadden een normale auto besteld en konden bij het uitzoeken een grotere zonder meerprijs meekrijgen. Prima!

  • Algemeen 10
op 11 december 2019 bestemming: Spanje / Canarische Eilanden, reisperiode: november 2019

Fijn eiland fijne auto

  • Algemeen 9
op 11 december 2019 bestemming: Spanje / La Palma luchthaven, reisperiode: november 2019

Net als altijd mijn huurauto ook deze keer weer geregeld via Sunny Cars. Heerlijk idee dat daarmee alles goed geregeld is en ik niet bang hoef te zijn voor nare financiele gevolgen als ik per ongeluk schade rijdt. Huren snel online geregeld, alle documenten snel en overzichtelijk in mijn mail. Ophalen van de huurauto was top. Bij de balie van onze verhuurder stonden maar een paar mensen. Bij de balie ernaast stond een lange rij, dus wij waren alleen hierom al blij met de lokale partner van Sunny Cars. Invullen van de papieren was snel gedaan, zeer vriendelijke medewerker en min creditcard was zelfs niet nodig voor een waarborg. We kregen een prima auto mee, die heerlijk reed en ik keurige staat was. Het inleveren ging ook weer snel en makkelijk. Opnieuw een prima ervaring met zowel Sunny Cars als met de lokale partner.

  • Algemeen 10
op 11 december 2019 bestemming: Verenigde Staten / Washington D.C., reisperiode: november 2019

Snelle afhandeling. Zeer goede huurauto en zeer gemakkelijke voorwaarden. Bij volgende reis zeker weer Sunny Cars.

  • Algemeen 9
  • Vorige
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende