VillaVibes

Url: https://www.villavibes.nl/
Aangesloten bij: SGR
Type reizen: singles reizen

Logo van VillaVibes
VillaVibes won in 2023 de Reisgraag award

Reisorganisatie VillaVibes organiseert al sinds 2001 spectaculaire groepsreizen en weekenden voor hoger opgeleide singles. Jaarlijks worden 10.000 alleenstaanden aangetrokken tot de singlereizen van VillaVibes. Voor welke bestemming je ook kiest alles draait om de juiste Vibe.

Van wintersport singlereizen met meerdere hotels tot zeilvakanties in Griekenland. En van waanzinnig gezellige single weekenden in de Ardennen tot bruisende feestweken in Ibiza.

VillaVibes gelooft er namelijk in dat de mooiste Vibes ontstaan als je samen iets beleeft. Met gelijkgestemde singles waar je écht een klik mee hebt. Daarom bieden ze ook als enige reisorganisatie van groepsreizen de unieke 'gelijkgestemden garanties'. Zo reis je bijvoorbeeld altijd met mensen van ongeveer jouw leeftijd. En is iedereen single en hoger opgeleid (hbo+).

VillaVibes is aangesloten bij de ANVR, het calamiteitenfonds en de SGR. Je kunt dus boeken zonder zorgen.

Ervaringen met VillaVibes

VillaVibes krijgt gemiddeld een 9,7
op basis van 69 ervaringen:

9,7 + Ervaring delen
op 17 januari 2023 bestemming: , reisperiode: januari 2023

Het was in ťťn woord: Waardeloos!

Als zelfverkozen single dacht ik dat het leuk zou zijn om met andere singles O&N samen door te brengen op Texel. VillaVibes (VV) schermt met een 5 daagse experience, maar van de 5 dagen zijn het er in werkelijkheid maar 3. Want je bent de 1e dag pas na 19 uur welkom en de avond is om voordat je het weet. Hetzelfde geldt voor de 5e dag. De avond ervoor krijg je te horen dat je weinig tijd hebt voor het ontbijt want er zijn nog allemaal klusjes te doen die je geheel vrijwillig (maar heel dwingend gebracht) nog moet doen. Ik zag foto's terug waarop iemand de tafels stond af te soppen. Dezelfde persoon betaalde dus net als ik iets van 800 Euro voor deze drie dagen, hŤ!

Waar ging het mis? De activiteiten konden niet doorgaan vanwege het slechte weer en volgens de VV crue omdat het vroeg donker werd. Raar hoor, dat het om deze tijd in het jaar vroeg donker is, gevalletje overmacht dus! In plaats van met een Ribboot de zee op te gaan, gingen we gezellig bowlen. Op baan 3 was een kinderfeestje aan de gang en wie wilde kon met Goofy op de foto. Ook het blowkarten kon niet doorgaan. In plaats daarvan gingen we een vlieger oplaten; dezelfde vlieger als die ik vorig jaar voor mijn 12 jarige zoon kocht. VV noemt dit overigens een passend alternatief.

En dan de deelnemers: Heel ander publiek dan op een single wintersportreis van 10 jaar terug. Dat de meesten van de deelnemers undateable zijn, was geen verrassing. Een paar waren in het autismespectrum vrij ver gevorderd en het werd pas echt ongemakkelijk toen het merendeel van de deelnemers voor alles begon te klappen. We gaan zo eten (klapklapklap). We hebben te weinig ingekocht, maar we bedenken wel iets (klapklapklap). We zoeken afwassers en drogers (klapklapklap). Echt! Je zou denken dat je per ongeluk de debielenreis hebt aangevinkt. Als klap op de klapperdeklap vuurpijl ging ťťn iemand helemaal uit z'n bolletje en gaf op de laatste avond een staande ovatie aan de crue. Ik kon niet anders dan uit plaatsvervangende schaamte laf mee te klappen. Achteraf met grote spijt natuurlijk.

Er is een groepsapp. Er wordt van je verwacht dat je daarin heel enthousiast foto's van blije groepsleden en positieve reacties appt. Als je de vraag stelt of het niet allemaal een beetje weinig voor heel veel geld was, dan word je gelijk neergesabeld. Het moet natuurlijk wel gezellig blijven! Omdat er toch wel meer ontevreden deelnemers bleken te zijn (wel minder uitgesproken dan ik) kregen we een mail van VV met een hele riedel over dat het overgrote deel genoten had van de 5 daagse experience, maar dat er ook een heel klein beetje onvrede was over de activiteiten. Een ieder die meende dat VV tekortgeschoten was, kon dit individueel kenbaar maken. Wel werd er in dezelfde mail gewezen op de voorwaarden en voor de zekerheid werd die ook nog even copy-pasted zodat je alvast weet dat je geen poot hebt om op te staan.

 • Algemeen 1
Reactie van VillaVibes: Beste Harald,

We hebben natuurlijk al contact met elkaar gehad. Jammer om ook hier te lezen dat je ontevreden bent over jouw Oud & Nieuw-weekend op Texel. We proberen het altijd zo goed mogelijk te doen. Daarom stoppen we ook veel tijd in het organiseren onze singlereizen en de activiteiten ter plaatse.

Het is voor iedereen natuurlijk balen als bepaalde activiteiten door de harde wind niet door kunnen gaan. Daar hadden wij niet alleen last van, ook grote voorwerkshows in Amsterdam en Rotterdam werden met Oud & Nieuw geannuleerd. Dit is overmacht. In zoín situatie kijken we altijd naar wat we nog wťl kunnen regelen. En hoe we als groep toch nog een hoop plezier kunnen beleven.

De enquÍte van jouw Oud & Nieuw reis is achteraf door 36 deelnemers beoordeeld. Op de vraag ĎHoe beoordeel je deze singlereisí is het gemiddelde een 8,2. Veel bedrijven zouden dit zien als een dikke voldoende, maar wij willen het graag nog beter doen. Vandaar ook de email die we achteraf hebben gestuurd naar alle deelnemers. Jammer dat jij ook dit gebaar niet waarderen. We realiseren ons dat we het niet altijd voor iedereen goed kunnen doen. Dat is jammer, maar okť.

Maar Harald, wil je echter graag ook iets teruggevenÖ

Bij VillaVibes vinden we respect voor elkaar belangrijk. Iedereen mag zichzelf zijn. De manier hoe jij hieronder Ė maar ook tijdens de reis - over andere deelnemers praat vinden we niet okť. Dit is disrespectvol en staat ver af van wie wij willen zijn. Zo gaan we niet met elkaar om.

Om die reden zien we ons dan ook genoodzaakt om jou in te toekomst te weren van VillaVibes-activiteiten. Ondanks dat je misschien nog een keer mee zou willen met onze single reizen Ė laten we je niet meer toe. Wat dat betreft is het net als een relatie die niet matcht.

Met vriendelijke groet,
Roy Ė van VillaVibes
op 11 november 2022 bestemming: Frankrijk / Montalivet, reisperiode: juni 2022

Leuke leeftijdsgroep en goed geregeld

 • Algemeen 10
op 7 november 2022 bestemming: Nederland / Baarlo, reisperiode: augustus 2022

Goed georganiseerd, top sfeer en leuke activiteiten !

 • Algemeen 10
op 4 november 2022 bestemming: Cyprus / Ayia Napa, reisperiode: oktober 2022

Alles was goed verzorgd, de reisleider deed het prima en kwam met goede voorstellen. Het hotel bood goede service. Ik wou geen koffer de trap op sjouwen, maar toen werd er stante pede een kamer geregeld, die je met de lift bereiken kon.

 • Algemeen 9
op 2 november 2022 bestemming: Nederland / Terschelling, reisperiode: juni 2022

OEROL was een groot feest!

 • Algemeen 10
op 1 november 2022 bestemming: Nederland / Vechtdal, reisperiode: juni 2022

Heerlijke locatie, heerlijk eten en leuke activiteiten.

 • Algemeen 9
op 1 november 2022 bestemming: Cyprus, reisperiode: juni 2022

Heerlijke bestemming op slechts 4 uur vliegen. Top hotel, heerlijk weer en goed eten. Leuke activiteiten en leuke groep medereizigers

 • Algemeen 9
op 31 oktober 2022 bestemming: Nederland / Slagharen, reisperiode: augustus 2022

Alles top geregeld. Heerlijk verzorgd weekend gehad. Leuke mensen leren kennen

 • Algemeen 10
op 31 oktober 2022 bestemming: Nederland / Vechtdal, reisperiode: oktober 2022

Ik heb een ontzettend leuk weekend gehad in Vechtdal! Ik heb een hoop nieuwe mensen leren kennen, erg lekker gegeten en er was een groot aantal aan activiteiten om uit te kiezen. Het is echt een ervaring die je moet meemaken!

 • Algemeen 10
op 30 oktober 2022 bestemming: Finland / Lapland, reisperiode: februari 2022

Super mooie en mega gezellige reis met leuke mensen en top reisleider!

 • Algemeen 10
op 30 oktober 2022 bestemming: ItaliŽ / Toscane, reisperiode: september 2022

Toffe manier om nieuwe mensen te leren kennen!

 • Algemeen 10
op 30 oktober 2022 bestemming: Portugal / Ericeira, reisperiode: augustus 2022

Top om deze manier nieuwe mensen te leren kennen.

 • Algemeen 10
op 30 oktober 2022 bestemming: ItaliŽ / Amalfikust, reisperiode: september 2022

De reizen van VillaVibes zijn altijd goed georganiseerd en begeleid door leuke reisleiders. In september heb ik met een super gezellige groep de Amalfikust verkend op Vespa's... hoe leuk is dat!
Wij waren niet alleen zelf onderweg naar bezienswaardigheden als de kustlijn, het berggebied of PompeÔ, zelf waren we voor zowel de locals als toeristen een bezienswaardigheid terwijl we onderweg waren met 32 vespa's. We zaten in een goed hotel met heel fijne bedden en de uitgestippelde routes waren zoals beloofd fantastisch, een schitterend gebied.

Een singlereis met VillaVibes is een absolute aanrader! Je bent met een groep gelijkgestemden, op een mooie locatie, goed verzorgd en je hebt alle vrijheid om te doen en laten wat je wil. De eerste keer mee op reis is misschien spannend, maar zodra je de eerste mensen leert kennen in de FB-groep vooraf aan de reis om carpoolafspraken te maken of op het vliegveld, is het "enge" randje er af en kan je vanaf dat moment volop genieten.

 • Algemeen 10
op 30 oktober 2022 bestemming: KaapverdiŽ / Sal, reisperiode: november 2022

Goede bestemming, organisatie, reisleider, sfeer en activiteiten. Goede communicatie met kantoor

 • Algemeen 10
op 30 oktober 2022 bestemming: BelgiŽ / St Hubert, reisperiode: oktober 2022

Hoge mate van betrokkenheid vd crew, afstemmend op de vibe vd groep, locatie top, dagindeling fijn... Voor herhaling vatbaar

 • Algemeen 8
op 29 oktober 2022 bestemming: KaapverdiŽ / Sal, reisperiode: april 2022

Heerlijke vakantie gehad met een fijne gezellige groep singles. Zowel de accomodatie, activiteiten en organisatie waren top.

 • Algemeen 9
op 29 oktober 2022 bestemming: Frankrijk / Alpe dHuez, reisperiode: januari 2022

Alles top geregeld en supergezellige groep.

 • Algemeen 10
op 29 oktober 2022 bestemming: Nederland / Overijssel, reisperiode: februari 2022

Op een ontspannen manier heel veel leuke nieuwe mensen leren kennen!

 • Algemeen 10
op 29 oktober 2022 bestemming: BelgiŽ / Ardennen, reisperiode: mei 2022

Alles is goed georganiseerd en tot in de puntjes verzorgd.

 • Algemeen 10
op 28 oktober 2022 bestemming: Oostenrijk / St Christoph, reisperiode: januari 2022

Fantastische week skiŽn met een leuke groep en top crew!

 • Algemeen 10
op 28 oktober 2022 bestemming: Finland / Lapland, reisperiode: februari 2022

Zo veel leuke georganiseerde activiteiten, super leuke gezellige groep en top reisleiding!

 • Algemeen 10
op 28 oktober 2022 bestemming: BelgiŽ / Ardennen - St. Hubert, reisperiode: oktober 2022

Hoewel je - zeker een eerste keer - over een drempel moet (durven gaan) is VillaVibes een verrijkende ervaring (mits je je daarvoor openstelt) die je niet wilt missen; niet alleen wat betreft de goede faciliteiten, het lekkere eten, organisatie en (bege)leiding, maar en zeker ook wat betreft de vele mooie en hartverwarmende (levens)verhalen en ont-moetingen met prachtige (en verrassende) individuen.

 • Algemeen 10
op 28 oktober 2022 bestemming: Nederland / Baarlo, reisperiode: juli 2022

Geweldige reis met leuke mensen! Deze organisatie doet zo zín best om het voor hun gasten zo goed mogelijk te regelen!

 • Algemeen 10
op 28 oktober 2022 bestemming: Oostenrijk / St Christoph, reisperiode: februari 2022

Was een goed georganiseerde en super gezellige week. Strak geregeld en ongedwongen sfeer. Topcrew!

 • Algemeen 10
op 28 oktober 2022 bestemming: Cyprus / Ayia Napa, reisperiode: oktober 2022

Mooie locatie, super begeleiding, gevarieerd eten en leuke uitjes

 • Algemeen 10
op 28 oktober 2022 bestemming: Oostenrijk / Saalbach, reisperiode: februari 2022

Best georganiseerde wintersport week te boeken! Top georganiseerd met goede reisbegeleiding!

 • Algemeen 10
op 28 oktober 2022 bestemming: Finland / Lapland, reisperiode: januari 2022

Totaalpakketje, super reis, top georganiseerd en leuke sfeer!

 • Algemeen 10
op 28 oktober 2022 bestemming: Nederland / Texel, reisperiode: juni 2022

Geweldige reis vol met leuk georganiseerde activiteiten en goed eten en dranken

 • Algemeen 10
op 28 oktober 2022 bestemming: Griekenland / Cyprus, reisperiode: oktober 2022

Geweldig gezellige reis, super goed georganiseerd, leuke reisleider, organisatie houdt heel goed rekening met leeftijdindeling, singlereizen met goede man/vrouw verdeling! Goed aanbod van sportieve en zonreizen.

 • Algemeen 10
op 28 oktober 2022 bestemming: Griekenland / Kos, reisperiode: september 2021

Een reis met VillaVibes is voor mij elke keer weer een geweldig leuke vakantie geweest met enorm veel positieve vibes. Louter singles die allen zin hebben om een leuke tijd te hebben met elkaar; heerlijk kletsen lachen dansen eten en drinken In 2018 ging ik voor het eerst mee en sindsdien ben ik met verschillende weekend-reizen en ook wat strand-vakanties mee geweest en elke keer weer ben ik aangenaam verrast. En ik heb er een aantal leuke vrienden en vriendinnen aan overgehouden, hoe gaaf is dat!

 • Algemeen 10
op 28 oktober 2022 bestemming: BelgiŽ / Saint Hubert, reisperiode: oktober 2022

Goed georganiseerde reis in een sfeervolle accommodatie in een mooie omgeving.

 • Algemeen 10
op 28 oktober 2022 bestemming: Nederland / Texel, reisperiode: juni 2022

Lekker zorgeloos genieten van een all inclusive vakantie met gelijkgestemde in een mooie accommodatie! Alles wordt voor je geregeld, je hoeft nergens over na te denken. Heerlijk!

 • Algemeen 10
op 28 oktober 2022 bestemming: Nederland / Coevorden, reisperiode: februari 2022

Fijne sfeer, leuke deelnemers en supercrew die ervoor zorgt dat iedereen het naar de zin heeft!

 • Algemeen 10
op 28 oktober 2022 bestemming: Oostenrijk / St. Christoph, reisperiode: februari 2022

Vriendje ontmoet! :-)

 • Algemeen 10
op 28 oktober 2022 bestemming: ItaliŽ / Toscane, reisperiode: september 2022

Een goed georganiseerde rondreis door het prachtige Toscane op Vespa's. De reis verliep voorspoedig en het programma stak goed in elkaar!

 • Algemeen 9
op 28 oktober 2022 bestemming: Frankrijk / Alpe d'Huez, reisperiode: september 2022

Top sfeer, altijd feestje en goed geregeld.

 • Algemeen 10
op 28 oktober 2022 bestemming: Cyprus / Ayia Napa, reisperiode: oktober 2022

Een Super leuke vakantie met een perfecte reisleider!

 • Algemeen 10
op 28 oktober 2022 bestemming: Cyprus / Ayia Napa, reisperiode: oktober 2022

Geweldig periode om op vakantie te gaan, nog even lekker genieten van de zon.

 • Algemeen 9
op 28 oktober 2022 bestemming: Cyprus / Ayia Napa, reisperiode: oktober 2022

Top groep, top reisleider, top hotel, top geregeld.

 • Algemeen 10
op 28 oktober 2022 bestemming: Cyprus / Ayia Napa, reisperiode: oktober 2022

Enthousiaste, bekwame reisleider, leuke groep met gelijkgestemden, prima hotel in buurt van strand en uitgaansleven

 • Algemeen 10
op 28 oktober 2022 bestemming: Cyprus / Ayia Napa, reisperiode: oktober 2022

Goede reisbegeleiding door Jip. We werden in de watten gelegd. Netjes geÔnformeerd van te voren via de app Goede informatie van Villa Vibes en wij hadden een super leuke groep. Zo een vakantie van Villa Vibes moet je echt meegemaakt hebben en dan Jip als reisleider mee.

 • Algemeen 10
op 28 oktober 2022 bestemming: Cyprus / Ayia Napa, reisperiode: oktober 2022

Ik ga al jaren met VillaVibes op vakantie en ook dit keer was het helemaal geweldig! Aanrader!!!

 • Algemeen 10
op 28 oktober 2022 bestemming: Cyprus / Ayia Napa, reisperiode: oktober 2022

De organisatie, de reisbegeleiding ťn vibes waren magisch!

 • Algemeen 10
op 28 oktober 2022 bestemming: Cyprus / Ayia Napa, reisperiode: oktober 2022

Leuke groep, leuke reisleider, leuk hotel . Er was een hele leuke sfeer.

 • Algemeen 10
op 28 oktober 2022 bestemming: Cyprus / Ayia Napa, reisperiode: oktober 2022

Het was iedere dag genieten.
Een hele leuke groep gelijkgestemde mensen die allemaal wilden genieten. De man - vrouw verdeling, leeftijdsverhouding en niveau gelijkwaardig. VillaVibes maakt iedere reis zo 1 groot feest

 • Algemeen 10
op 28 oktober 2022 bestemming: KaapverdiŽ / Santa Maria, reisperiode: januari 2022

Leuke groep, leuke reisleidster. Ivm corona omstandigheden veel tijdrns de reis aangepast zodat wij een enorme leuke vakantie hebbrn gehad

 • Algemeen 10
op 28 oktober 2022 bestemming: Griekenland / Athene, reisperiode: augustus 2022

Leuke groep, leuke zeilreis, leuke schippers. Alles goedgeorganiseerd

 • Algemeen 10
op 28 oktober 2022 bestemming: Cyprus / Ayia Napa, reisperiode: oktober 2022

De groep was enorm leuk. Alles perfect georganiseerd, leuke reisleider, fantastisch eten, leuke lokatie

 • Algemeen 10
op 28 oktober 2022 bestemming: Cyprus / Ayia Napa, reisperiode: oktober 2022

Leuke groep, vrijheid blijheid, lekker weer, goede begeleiding, heerlijk eten en veel lol en gezelligheid!

 • Algemeen 10
op 28 oktober 2022 bestemming: BelgiŽ / Manoir, reisperiode: september 2022

Het was een groepsreis (weekend) waarbinnen alles al geregeld was. Dus verblijf, activiteiten, eten en drinken. Je kon als gast werkelijk achterover leunen en verzorgd worden. Heel relaxt!

 • Algemeen 10
op 27 oktober 2022 bestemming: BelgiŽ / Saint Hubert, reisperiode: september 2022

Erg leuke reis, met een hele goede sfeer. Leuke activiteiten en een leuke groep

 • Algemeen 10
op 27 oktober 2022 bestemming: Spanje / Ibiza, reisperiode: augustus 2022

Een heerlijk eiland, mooie feesten een fantastische reisorganisatie. Vrijheid blijheid

 • Algemeen 10
op 25 oktober 2022 bestemming: BelgiŽ / Saint-Hubert, reisperiode: oktober 2022

Top Team met enthousiastelingen, top locatie, goed eten, goede sfeer.

 • Algemeen 9
op 25 oktober 2022 bestemming: BelgiŽ / Ardennen, reisperiode: oktober 2022

Gewoon stifgoed

 • Algemeen 9
op 25 oktober 2022 bestemming: BelgiŽ / Saint hubert, reisperiode: september 2022

Villavibes doet er alles aan je een onbezorgde reis te bieden. Van aankomst tot vertrek in een heerlijke bubbel gezeten. Eten is top! Crew is fantastisch!

 • Algemeen 10
op 25 oktober 2022 bestemming: BelgiŽ / Saint-Hubert, reisperiode: september 2022

Prachtige locatie met gezellige mensen. Het weekend was perfect georganiseerd door VillaVibes. Enthousiaste crew, heerlijk eten en voldoende leuke activiteiten. Echt een top weekend gehad!

 • Algemeen 10
op 25 oktober 2022 bestemming: BelgiŽ / Saint Hubert, reisperiode: september 2022

De reisleiding heeft voor een onvergetelijke ervaring gezorgd. De sfeer, de andere singles in mijn gezelschap en de reisleiding waren bepalend voor het weekend en ik zou het zo weer over doen. Ik kan villavibes bij iedereen aanraden

 • Algemeen 10
op 25 oktober 2022 bestemming: Griekenland / Rhodos, reisperiode: juli 2022

Heerlijke vakantie! Mooi hotel en goed verzorgd. Daarnaast worden en leuke activiteiten aangeboden. Alles kan, niets moet!

 • Algemeen 10
op 25 oktober 2022 bestemming: Nederland / Slagharen, reisperiode: oktober 2022

Super gezellig weekend! Op en top verzord met heerlijk eten. En de crew is echt onderdeel van de groep. Dikke aanrader voor alle singels!

 • Algemeen 10
op 25 oktober 2022 bestemming: Nederland / Slagharen, reisperiode: oktober 2022

Het was fantastisch geregeld. Alles kon niets moest.

 • Algemeen 10
op 25 oktober 2022 bestemming: BelgiŽ / Ardennen, reisperiode: september 2022

Wat een geweldig weekend: van de accommodatie tot de leuke activiteiten en het heerlijke eten. En dat alles met gelijkgestemde mensen en een top crew. Zeker een aanrader.

 • Algemeen 10
op 24 oktober 2022 bestemming: Cyprus / Ayia Napa, reisperiode: oktober 2022

Goede organisatie, enorm leuke groep + reisleider en heerlijk hotel. Activiteitenprogramma kan iets beter, maar daar wordt aan gewerkt hoorde ik. Top!

 • Algemeen 10
op 23 oktober 2022 bestemming: Griekenland / Kos, reisperiode: september 2022

Eerste groepsreis die ik ooit heb gemaakt en zal waarschijnlijk nooit meer overtroffen worden

 • Algemeen 10
op 21 oktober 2022 bestemming: Griekenland / Kos, reisperiode: september 2022

Gezellig

 • Algemeen 10
op 21 oktober 2022 bestemming: Griekenland / Kos, reisperiode: september 2022

Het was Fantastisch en zou zo weer mijn koffer inpakken en vertrekken. Van begin tot eind genoten! Een dikke 10 verdiend!

 • Algemeen 10
op 21 oktober 2022 bestemming: Griekenland / Kos, reisperiode: september 2022

Geweldige ervaring! Vakantie was echt perfect. De groeps was geweldig en zijn in een korte tijd heel hecht met elkaar geworden. Vrijheid blijheid, niks is verplicht.

 • Algemeen 10
op 21 oktober 2022 bestemming: Griekenland / Rhodos, reisperiode: oktober 2022

Super goed georganiseerd, fijne communicatie, top reisleidster en hele leuke groep mensen die meegingen.

 • Algemeen 10
op 23 september 2022 bestemming: Portugal / Ericeira, reisperiode: juni 2022

Ik ben mee geweest op de surfvakantie naar Ericeira. Echt een aanrader. Leuke groep, gezellig surfhouse en goede lessen. Ik ga zeker nog een keertje mee met de singlereizen van VillaVibes (mits ik single blijf natuurlijk 😉)

 • Algemeen 10
op 9 september 2022 bestemming: BelgiŽ / Ardennen, reisperiode: augustus 2022

Ik ben mee geweest tijdens een single weekend van VillaVibes in de Ardennen. Best spannend moet ik eerlijk zeggen. Ik kende vooraf niemand en wist eigenlijk niet goed wat ik kon verwachten.

Ik vond het echt geweldig. Ik heb zoveel leuke mensen leren kennen. De sfeer was gemoedelijk en helemaal niet geforceerd dan waar ik ergens bang voor was. Echt een aanrader voor als je single bent. Ik ga zeker nog een keertje mee.

 • Algemeen 10

Nieuws