Schrijf een ervaring over Crusj en maak kans op mooie prijzen!

Crusj

Url: https://www.crusj.com/
Aangesloten bij: SGR / VvKR / STO
Type reizen: singles reizen

Logo van Crusj
Crusj won in 2013 de Reisgraag award Crusj won in 2014 de Reisgraag award Crusj won in 2015 de Reisgraag award Crusj won in 2016 de Reisgraag award

Crusj is een reisorganisatie die singlereizen organiseert voor singles in de leeftijd van 25-45 jaar en van 45-65 jaar. Hierbij richten ze zich voornamelijk op mensen met een opleidingsniveau van HBO+. Crusj organiseert geen datingreizen, de kans bestaat dat je de ware ontmoet natuurlijk, maar het gaat er vooral om dat je een leuke en nieuwe groep vrienden leert kennen.

Als je zin hebt om op vakantie te gaan, maar je hebt geen idee met wie, dan is Crusj de uitkomst. Je vrienden kunnen bijvoorbeeld niet in de periode dat jij wilt gaan of ze zijn al gesetteld zijn. Je gaat met Crusj alleen op vakantie, maar komt terug met een grotere vriendenkring. Misschien ontmoet je er zelfs een nieuwe liefde.

De reisorganisatie organiseert hele relaxte reizen naar de zon, maar er is ook de mogelijkheid tot een wintersportvakantie. Bovendien kent de professionele reisleiding alle gebieden op haar duimpje en staat de reisleiding 24/7 voor je klaar, waardoor het je werkelijk aan niets zal ontbreken. Crusj heeft reizen naar onder andere Portugal, Griekenland, Curaçao of Bali. De groepen zijn tijdens de reizen niet al te groot, zodat de reizen een persoonlijk karakter blijven houden.

Het hoofdkantoor van Crusj is gevestigd in Lijnden. Voor vragen kun je altijd per mail of telefonisch contact opnemen met de organisatie.

op 2 december 2018 bestemming: , reisperiode: juni 2018

Alles was goed georganiseerd! Reisleider Anouk was Top!!!! Het was ook een super, gezellige en leuke lieve groep mensen!! Ik kan niet wachten op de volgende reis.... ... Lees meer

  • Algemeen 10
Reactie van Crusj: Beste Seka,

Bedankt voor je enthousiasme.
Wij vinden het enorm leuk om dit soort reviews te mogen ontvangen.

Hopelijk tot een volgende reis!

Groeten,

Crusj
op 2 december 2018 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: juli 2018

Was heel goed georganiseerd, leuke bestemming en prima restaurants uitgezocht! ... Lees meer

  • Algemeen 8
Reactie van Crusj: Beste Monique,

Bedankt voor jouw review!
Wat enorm leuk om dit soort enthousiast feedback te mogen ontvangen.

Wij hopen jou terug te zien op één van onze reizen.

Groeten,
Crusj
op 1 december 2018 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: augustus 2018

Was een onwijze leuke vakantie! Mijn eerste single reis, zonder verplichtingen maar wel onwijs leuke gemotiveerde reisleidster! ... Lees meer

  • Algemeen 10
Reactie van Crusj: Beste Isja,

Bedankt voor het schrijven van een review.
Wij doen erg ons best om voor vele singles een zorgeloze vakantie te organiseren. Een 10 als cijfer maakt ons dan ook erg trots.

Hopelijk tot een volgende reis!

Groeten,
Crusj

Meer ervaringen

Nieuws