Schrijf een ervaring over Crusj en maak kans op mooie prijzen!

Crusj

Url: https://www.crusj.com/
Aangesloten bij: VvKR / STO
Type reizen: singles reizen

Logo van Crusj
Crusj won in 2013 de Reisgraag award Crusj won in 2014 de Reisgraag award Crusj won in 2015 de Reisgraag award Crusj won in 2016 de Reisgraag award

Crusj is een reisorganisatie die singlereizen organiseert voor singles in de leeftijd van 25-45 jaar en van 45-65 jaar. Hierbij richten ze zich voornamelijk op mensen met een opleidingsniveau van HBO+. Crusj organiseert geen datingreizen, de kans bestaat dat je de ware ontmoet natuurlijk, maar het gaat er vooral om dat je een leuke en nieuwe groep vrienden leert kennen.

Als je zin hebt om op vakantie te gaan, maar je hebt geen idee met wie, dan is Crusj de uitkomst. Je vrienden kunnen bijvoorbeeld niet in de periode dat jij wilt gaan of ze zijn al gesetteld zijn. Je gaat met Crusj alleen op vakantie, maar komt terug met een grotere vriendenkring. Misschien ontmoet je er zelfs een nieuwe liefde.

De reisorganisatie organiseert hele relaxte reizen naar de zon, maar er is ook de mogelijkheid tot een wintersportvakantie. Bovendien kent de professionele reisleiding alle gebieden op haar duimpje en staat de reisleiding 24/7 voor je klaar, waardoor het je werkelijk aan niets zal ontbreken. Crusj heeft reizen naar onder andere Portugal, Griekenland, Curaçao of Bali. De groepen zijn tijdens de reizen niet al te groot, zodat de reizen een persoonlijk karakter blijven houden.

Het hoofdkantoor van Crusj is gevestigd in Lijnden. Voor vragen kun je altijd per mail of telefonisch contact opnemen met de organisatie.

op 4 december 2017 bestemming: Colombia, reisperiode: november 2017

Crusj heeft in een relatief korte tijd dankzij een hele goede planning en begeleiding en hele leuke excursies een heel divers Colombia laten zien door de vele diverse plaatsen en gebieden te bezoeken die op mij een onvergetelijke indruk heeft achtergelaten! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 9 november 2017 bestemming: Spanje / Fuerteventura, reisperiode: november 2017

Organisatie en reisbegeleiding was uitstekend geregeld. Zeer leuke vakantie gehad! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 4 november 2017 bestemming: Cyprus / Kyrenia, reisperiode: oktober 2017

Mijn eerste ervaring met Crusj dus vandaar een 8. Ten eerste leuk om te lezen dat zo ieder zijn eigen ervaring heeft. IK heb er een hele leuke herinnering bij. Een geweldige reisleidster volgend jaar zit zij op Samos. En als ik weer op vakantie zou gaan met Crusj grote kans dat ik daarom voor Samos kies. Het hotel was prima. Mooie kamer goed geslapen, dicht aan het zwembad, vriendelijk personeel. De groep was ook heel gezellig. Het eten gezamenlijk gedaan met de groep nadeel vond ik de beperkte keuze, mijn voorkeur gaat uit naar vaker a la carte. excursies die ik gedaan heb waren prima en voldeden aan mijn verwachting.
Cyprus, het Turkse gedeelte zou ik niet aanraden. Het land is bezaaid met afval wat zonde is want de natuur is mooi maar verliest daardoor zijn schoonheid. ... Lees meer

  • Algemeen 8

Meer ervaringen

Nieuws