Schrijf een ervaring over Crusj en maak kans op mooie prijzen!

Crusj

Url: https://www.crusj.com/
Aangesloten bij: SGR / VvKR / STO
Type reizen: singles reizen

Logo van Crusj
Crusj won in 2013 de Reisgraag award Crusj won in 2014 de Reisgraag award Crusj won in 2015 de Reisgraag award Crusj won in 2016 de Reisgraag award

Crusj organiseert al bijna 10 jaar vakanties naar de mooiste bestemmingen voor hoger opgeleide singles. Als je zin hebt om op vakantie te gaan, maar je hebt geen idee met wie, dan is Crusj de uitkomst. Je vrienden kunnen bijvoorbeeld niet in de periode dat jij wilt gaan of ze zijn al gesetteld. Er zijn reizen voor deelnemers in de leeftijd van 25-45 jaar en van 45-65 jaar. Het gaat er bij deze reizen vooral om dat je een leuke en nieuwe groep vrienden leert kennen.

De reisorganisatie organiseert verschillende soorten themareizen. Zo worden er actieve vakanties, maar ook strandvakanties aangeboden. Ook zijn er bijvoorbeeld tennisreizen, wintersportreizen en yogareizen. De reizen van Crusj kenmerken zich door de gemoedelijke sfeer, leuke activiteiten en professionele reisleiding die altijd voor je klaar staat. De groepen zijn klein waardoor de reizen een persoonlijk karakter hebben.

Bovendien kent de professionele reisleiding alle gebieden op haar duimpje en staat de reisleiding 24/7 voor je klaar, waardoor het je werkelijk aan niets zal ontbreken. Crusj heeft reizen naar Brazilië, Curaçao, Cyprus, Griekenland, Iran, Italië, Portugal, Roemenië, Spanje, Turkije en Vietnam.

Crusj is aangesloten bij de SGR, Calamiteitenfonds en VvKR. Het hoofdkantoor van Crusj is gevestigd in Lijnden. Voor vragen kun je altijd per mail, via WhatsApp of per telefoon contact opnemen met de organisatie.

Crusj heeft al vier jaar op rij de Reisgraag Award gewonen voor Beste Singlereis Organisatie.

op 1 oktober 2019 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: september 2019

Dit was mijn 2e singlereis met Crusj en wederom ontzettend goed bevallen.

Zakynthos is een heel mooi, groen eiland en stond hoog op mijn verlanglijstje .
Hoogtepunt is toch wel shipwreck beach, met het geweldige uitzicht en het helderblauwe water.
Helaas maar 1 schildpad kunnen zien.

Anouk is een geweldige reisleidster die ontzettend goed de balans weet te vinden tussen , wanneer ze onderdeel van de groep is en wanneer ze de gepaste afstand houd.
Ze weet ook ontzettend veel van het eiland en regelt alles voor je.

Het Hotel was erg basic maar wel gewoon schoon.
Meubels erg verouderd, bed heel erg laag en kraakt ontzettend, kon de buurman horen wanneer die zich omdraaide of uit bed stapte.
Handdoeken wissel maar 1x per week, vind ik erg weinig.
Hotel lag prima gelegen aan het einde van de strip, waardoor het rustiger is, geen lawaai etc. En toch alles op loopafstand.

Vanwege het hotel een 9 maar voor de rest een onvergetelijke, perfecte reis.
Zou zeker voor een 3e keer met Crusj meegaan. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 30 september 2019 bestemming: Griekenland / Samos, reisperiode: september 2019

Heb een topweek gehad met een hele leuke groep singles. Veel gelachen, gezien, gedaan. Kortom echt een aanrader. Was mijn eerste singlesreis (na een heleboel twijfel), maar kan alleen maar zeggen tegen degenen die (nog) twijfelen......gewoon doen! Samos was top met onze hele leuke reisleidster, Evelien! ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 28 september 2019 bestemming: Griekenland / Samos, reisperiode: september 2019

Goede voorbereiding door Crusj! Erg fijne reisleider Evelien die er mede voor gezorgd heeft dat ik een onvergetelijke vakantie heb gehad. Locatie was oke. Oke betekend dat de kamers prima waren, personeel erg vriendelijk. Ontbijt was qua prijs/kwaliteit niet in evenwicht, maar ondanks de goede sfeer en de leuke groep was dat snel vergeten. Zeker een aanrader om
Met Crusj mee te gaan! En dank aan Evelien. ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws