Schrijf een ervaring over Crusj en maak kans op mooie prijzen!

Crusj

Url: https://www.crusj.com/
Aangesloten bij: SGR / VvKR / STO
Type reizen: singles reizen

Logo van Crusj
Crusj won in 2013 de Reisgraag award Crusj won in 2014 de Reisgraag award Crusj won in 2015 de Reisgraag award Crusj won in 2016 de Reisgraag award

Crusj organiseert al bijna 10 jaar vakanties naar de mooiste bestemmingen voor hoger opgeleide singles. Als je zin hebt om op vakantie te gaan, maar je hebt geen idee met wie, dan is Crusj de uitkomst. Je vrienden kunnen bijvoorbeeld niet in de periode dat jij wilt gaan of ze zijn al gesetteld. Er zijn reizen voor deelnemers in de leeftijd van 25-45 jaar en van 45-65 jaar. Het gaat er bij deze reizen vooral om dat je een leuke en nieuwe groep vrienden leert kennen.

De reisorganisatie organiseert verschillende soorten themareizen. Zo worden er actieve vakanties, maar ook strandvakanties aangeboden. Ook zijn er bijvoorbeeld tennisreizen, wintersportreizen en yogareizen. De reizen van Crusj kenmerken zich door de gemoedelijke sfeer, leuke activiteiten en professionele reisleiding die altijd voor je klaar staat. De groepen zijn klein waardoor de reizen een persoonlijk karakter hebben.

Bovendien kent de professionele reisleiding alle gebieden op haar duimpje en staat de reisleiding 24/7 voor je klaar, waardoor het je werkelijk aan niets zal ontbreken. Crusj heeft reizen naar Brazilië, Curaçao, Cyprus, Griekenland, Iran, Italië, Portugal, Roemenië, Spanje, Turkije en Vietnam.

Crusj is aangesloten bij de SGR, Calamiteitenfonds en VvKR. Het hoofdkantoor van Crusj is gevestigd in Lijnden. Voor vragen kun je altijd per mail, via WhatsApp of per telefoon contact opnemen met de organisatie.

Crusj heeft al vier jaar op rij de Reisgraag Award gewonen voor Beste Singlereis Organisatie.

op 15 april 2019 bestemming: Curaçao, reisperiode: april 2019

Een goede vakantie gehad, alles was goed geregeld! Top! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 18 maart 2019 bestemming: Turkije / Lara, reisperiode: maart 2019

Super hotel! Blanca geeft goede yogalessen en ik vind haar een fantastisch mens. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 6 maart 2019 bestemming: Italië / Varena, reisperiode: februari 2018

Onder andere vanwege de enthousiaste begeleiding van Mario. Naast het feit dat hij veel praktische informatie met ons deelde, met ons mee ging de piste op, waar ik door tips van hem, ook mijn skivaardigheid heb verbeterd, heeft hij ons meegenomen naar een super leuk klein Italiaans kroegje voor de après ski, waar hij op de proppen kwam met hilarische spelletjes...!

Het hotel was prima, het eten goed;
De pistes waren gevarieerd, het weer geweldig!😎
En onze groep natuurlijk, wat was het gezellig!
Alleen het slapen in de bus viel mij wat tegen, het vervoer ga ik daarom de voldoende keer wellicht anders regelen. ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws