Schrijf een ervaring over Crusj en maak kans op mooie prijzen!

Crusj

Url: https://www.crusj.com/
Aangesloten bij: SGR / VvKR / STO
Type reizen: singles reizen

Logo van Crusj
Crusj won in 2013 de Reisgraag award Crusj won in 2014 de Reisgraag award Crusj won in 2015 de Reisgraag award Crusj won in 2016 de Reisgraag award

Crusj is een reisorganisatie die singlereizen organiseert voor singles in de leeftijd van 25-45 jaar en van 45-65 jaar. Hierbij richten ze zich voornamelijk op mensen met een opleidingsniveau van HBO+. Crusj organiseert geen datingreizen, de kans bestaat dat je de ware ontmoet natuurlijk, maar het gaat er vooral om dat je een leuke en nieuwe groep vrienden leert kennen.

Als je zin hebt om op vakantie te gaan, maar je hebt geen idee met wie, dan is Crusj de uitkomst. Je vrienden kunnen bijvoorbeeld niet in de periode dat jij wilt gaan of ze zijn al gesetteld zijn. Je gaat met Crusj alleen op vakantie, maar komt terug met een grotere vriendenkring. Misschien ontmoet je er zelfs een nieuwe liefde.

De reisorganisatie organiseert hele relaxte reizen naar de zon, maar er is ook de mogelijkheid tot een wintersportvakantie. Bovendien kent de professionele reisleiding alle gebieden op haar duimpje en staat de reisleiding 24/7 voor je klaar, waardoor het je werkelijk aan niets zal ontbreken. Crusj heeft reizen naar onder andere Portugal, Griekenland, Curaçao of Bali. De groepen zijn tijdens de reizen niet al te groot, zodat de reizen een persoonlijk karakter blijven houden.

Het hoofdkantoor van Crusj is gevestigd in Lijnden. Voor vragen kun je altijd per mail of telefonisch contact opnemen met de organisatie.

op 8 oktober 2018 bestemming: Spanje / Ibiza, reisperiode: september 2018

Deze single reis naar Ibiza overtrof al mijn verwachtingen. Jeetje wat heb ik het geweldig gehad! De kamers waren prachtig, mooi schoon en straalde rust uit. We hadden een geweldige groep en hebben zoín lol met elkaar gehad. Ook de excursies waren super leuk!
Het contact voor de reis met Crusj verliep ook zeer prettig, heel behulpzaam en vriendelijk. Al met al, echt voor herhaling vatbaar! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 5 oktober 2018 bestemming: ItaliŽ / Mazara del Vallo, reisperiode: september 2018

Het was mijn eerste singlereis en ik vond het redelijk spannend.
Maar dat was nergens voor nodig geweest. Het was een hele leuke groep, ook een grote groep waardoor er Altijd wel iemand bijzit waar het mee klikt.

Het Hotel:
Het Hotel had wel iets beter gekund.
Mijn kamer was bij aankomst niet helemaal schoon, vieze vlekken in de handdoeken, tandpasta vlekken op de zeephouder, balkondeur sloot niet optimaal.
Ik heb 3x bij de receptie moeten melden dat het toilet niet wilde doorspoelen, daar kwam keurig iemand naar kijken en bij de 3e keer is ook het ťťn en ander vervangen. Kamers zijn erg gehorig. Het ontbijt was prima, wel elke dag hetzelfde. Ook de pizza's waren lekker. Ik begreep dat ze het een en ander al gerenoveerd hadden, nu alleen de kamers nog.

Reisleidster Sterre:
Wat een topper is dat! Een spontane meid (altijd met een grote glimlach) die 24/7 voor je klaarstaat. Niets is haar teveel en wil het iedereen naar de zin maken. Echt niks anders dan lof voor deze topper!!

Excursies:
Niets moet, alles mag. Zit er iets tussen wat je niet ziet zitten, geen probleem. De excursies zijn goed geregeld door Sterre.

Mazara del Vallo:
een ontzettende leuke badplaats, genoeg leuke restaurantjes en een hele leuke cocktailbar waar we geregeld hebben gezeten.
Het strand is niet heel denderend maar er zijn 2 beachclub waarvan er 1 bij het hotel hoort.

Ik heb een ontzettende leuke vakantie gehad, leuke mensen leren kennen en mocht ik volgend jaar nog single zijn, weet ik Crusj te vinden ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 5 oktober 2018 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: september 2018

Het was een geweldige vakantieweek!! het weer was niet altijd zonnig en kregen zelfs een staartje mee van orkaan Zorba maar onze reistleidster Anouk heeft haar ontzettende best gedaan om alles zo te regelen dat de excursies en leuke activiteiten omgezet konden worden naar de zonnige dagen...
De uitgezochte eettentjes waren stuk voor stuk geweldig met verrukkelijk eten, sirtaki over straat....
Het hotel/ontbijt was goed, mooie locatie met uitzicht op de, soms zeer woeste, zee.
Het gezelschap was super, lange tijd geleden dat ik zo heb gelachen, zoveel lol heb gehad....karaoke gedaan, gedanst....maar ook onzin gesprekken en goede gesprekken gehad....mooie, soms ontroerende, levensverhalen gedeeld!
Ik raad iedereen aan die twijfels heeft om te gaan! Het is echt super, en ook gehoord van andere reisgenootjes die vaker met Crusj gingen, dat het hun altijd bevallen is! In een grote groep gaat het vanzelf dat je je de mensen zoekt die bij jou passen, maar daarnaast heb je met het eten en uitstapjes weer de gezelligheid van de hele groep!
Crusj en bovenal Anouk, ontzettend bedankt voor de geweldige reis....ik heb dubbeldik genoten!!! ... Lees meer

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws