Schrijf een ervaring over Crusj en maak kans op mooie prijzen!

Crusj

Url: https://www.crusj.com/
Aangesloten bij: VvKR / STO
Type reizen: singles reizen

Logo van Crusj
Crusj won in 2013 de Reisgraag award Crusj won in 2014 de Reisgraag award Crusj won in 2015 de Reisgraag award Crusj won in 2016 de Reisgraag award

Crusj is een reisorganisatie die singlereizen organiseert voor singles in de leeftijd van 25-45 jaar en van 45-65 jaar. Hierbij richten ze zich voornamelijk op mensen met een opleidingsniveau van HBO+. Crusj organiseert geen datingreizen, de kans bestaat dat je de ware ontmoet natuurlijk, maar het gaat er vooral om dat je een leuke en nieuwe groep vrienden leert kennen.

Als je zin hebt om op vakantie te gaan, maar je hebt geen idee met wie, dan is Crusj de uitkomst. Je vrienden kunnen bijvoorbeeld niet in de periode dat jij wilt gaan of ze zijn al gesetteld zijn. Je gaat met Crusj alleen op vakantie, maar komt terug met een grotere vriendenkring. Misschien ontmoet je er zelfs een nieuwe liefde.

De reisorganisatie organiseert hele relaxte reizen naar de zon, maar er is ook de mogelijkheid tot een wintersportvakantie. Bovendien kent de professionele reisleiding alle gebieden op haar duimpje en staat de reisleiding 24/7 voor je klaar, waardoor het je werkelijk aan niets zal ontbreken. Crusj heeft reizen naar onder andere Portugal, Griekenland, Curaçao of Bali. De groepen zijn tijdens de reizen niet al te groot, zodat de reizen een persoonlijk karakter blijven houden.

Het hoofdkantoor van Crusj is gevestigd in Lijnden. Voor vragen kun je altijd per mail of telefonisch contact opnemen met de organisatie.

op 1 februari 2018 bestemming: Spanje / Ibiza, reisperiode: september 2017

Ik ben in september 2017 met Crusj naar Ibiza geweest en ik vond het organisatorisch erg slecht. Er was 1 onervaren begeleidster voor een hele grote groep. Zij kende het eiland totaal niet en had om die reden weinig toegevoegde waarde. Er waren ook wat organisatorische problemen tijdens de excursies en hier werd niet goed op gereageerd. Overigens hadden we de excursies hadden ook zelf kunnen boeken via het hotel. We hebben zelf mooie plekjes in de omgeving van het hotel ontdekt; de begeleiding was slecht op de hoogte.
Het hotel was goed, maar wel een beetje ver van Ibiza-Stad. Dat vond ik jammer. Voor een eerste keer Ibiza had ik daar graag dichterbij gezeten. Tip is wel om sowieso vantevoren een huurauto te huren op het vliegveld en niet via het hotel. Een auto huren voor een dag via het hotel, kost bijna net zoveel als voor een week via een huurmaatschappij op het vliegveld.

Daarnaast adverteert de site met reisgenoten van hbo+ niveau. In onze groep was daar niets van te merken. Als je hier niet op selecteert als organisatie, moet je hier ook niet op adverteren.

Er zaten ook een aantal reisgenoten bij die een grote stoorzender waren. De reisleiding heeft hier ook niets aan gedaan. 1 van de gasten werd zelfs handtastelijk. Dit alles is aangegeven in het evaluatieformulier dat ons is toegezonden na de reis, maar hierop is geen reactie gekomen.

Als je van verschillende personen een slechte review krijgt, dan is het minste dat je als organisatie kunt doen, contact opnemen met hen. Vooral als het gaat om handtastelijkheden. Ik zal nooit meer een reis met Crusj boeken en dan met name vanwege die slechte afhandeling. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 29 januari 2018 bestemming: Spanje / Ibiza, reisperiode: september 2017

Crusj houdt geen rekening met HBO plus niveau. Nou is dit opzich niet heel erg, maar als er mensen mee gaan met de groep die normaal gesproken 'begeleid wonen'en op de sociale werkplaats werken, dan wijkt dit nogal af van HBO+. Leg zo iemand maar uit dat je niet gediend bent van handtastelijkheid e.d. De vrouwen van de groep werden gewoon lastig gevallen door mannen van de groep, die dachten dat het gewoon is om een vrouw te betasten.

Daarnaast was de reisleidster Nikki totaal niet bezig met de groep, maar meer met haar eigen vermaak. Zij wist echt werkelijk waar NIETS over het eiland en was ook in geen velden of wegen te bekennen.

Al met al, mijzelf vermaakt met een aantal anderen van de groep. Maar wel aan Crusj bovenstaande feedback gegeven, waar nooit een reactie op terug is gekomen. Dat vind ik echt een tekort koming! Er zijn meerdere mensen van mijn groepsreis die dezelfde punten ter verbetering hebben aangegeven, Crusj heeft NOOIT met ons contact gezocht over deze feedback. Dat was het minste geweest wat zij hadden kunnen doen. Daarom boek ik NOOIT meer een reis met Crusj (en zo denken nog meer mensen van de groep erover). ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 28 december 2017 bestemming: Curaçao / livingstone, reisperiode: december 2017

Goede begeleiding, prijs/ kwaliteit verhouding in orde. Je bent vrij om te kiezen of je wilt meedoen of je eigen gang gaat. Ik heb een top vakantie gehad. ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws