Schrijf een ervaring over Crusj en maak kans op mooie prijzen!

Crusj

Url: https://www.crusj.com/
Aangesloten bij: SGR / Calamiteitenfonds / VvKR
Type reizen: singles reizen

Logo van Crusj
Crusj won in 2013 de Reisgraag award Crusj won in 2014 de Reisgraag award Crusj won in 2015 de Reisgraag award Crusj won in 2016 de Reisgraag award

Crusj organiseert al jaren vakanties naar de mooiste bestemmingen voor hoger opgeleide singles. Als je zin hebt om op vakantie te gaan, maar je hebt geen idee met wie, dan is Crusj de uitkomst. Je vrienden kunnen bijvoorbeeld niet in de periode dat jij wilt gaan of ze zijn al gesetteld. Er zijn reizen voor deelnemers in de leeftijd van 25-45 jaar en van 45-65 jaar. Het gaat er bij deze reizen vooral om dat je een leuke en nieuwe groep vrienden leert kennen.

De reisorganisatie organiseert verschillende soorten themareizen. Zo worden er actieve vakanties, maar ook strandvakanties aangeboden. Ook zijn er bijvoorbeeld wintersportreizen en yogareizen. De reizen van Crusj kenmerken zich door de gemoedelijke sfeer, leuke activiteiten en professionele reisleiding die altijd voor je klaar staat. De groepen zijn klein waardoor de reizen een persoonlijk karakter hebben.

Bovendien kent de professionele reisleiding alle gebieden op haar duimpje en staat de reisleiding 24/7 voor je klaar, waardoor het je werkelijk aan niets zal ontbreken. Crusj heeft reizen naar Curaçao, Cyprus, Griekenland, Italië, Portugal en Spanje.

Crusj is aangesloten bij de SGR, Calamiteitenfonds en VvKR. Het hoofdkantoor van Crusj is gevestigd in Lijnden. Voor vragen kun je altijd per mail, via WhatsApp of per telefoon contact opnemen met de organisatie.

Crusj heeft vier keer de Reisgraag Award gewonen voor Beste Singlereis Organisatie.

op 30 augustus 2020 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: september 2019

Mooi weer☀️boven de 30 įgraden.
Goed verzorgd Hotel aan de zee.
En Anouk regelde goed voor ons allemaal.
Iedere dag weer een leuk herinnering.
Waaronder de Griekse restauranten, een dag naar de olijfoliefabriek,een dagje naar het scheepswrak, s'avonds met de hele groep(minimaal 20 personen) uit eten🍽️ en drinken 🍾🥂,🍷.
Het is voor een herhaling heerlijk.
Om met zo'n reizen beglijtster van(crusj reizen) een leuk vakantie mee te maken.

  • Algemeen 10
op 31 december 2019 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: augustus 2019

Gezellig, goed geregeld, prachtig eiland, niet duur

  • Algemeen 9
op 27 december 2019 bestemming: Sri Lanka, reisperiode: februari 2019

Ik vond Sri Lanka een zeer interessant land met heel veel moois. Een hele leuke groep ook om mee om te gaan. En een zeer goede gids.En een leuk programma.

  • Algemeen 8

Meer ervaringen

Nieuws