Schrijf een ervaring over Cirkel Vakanties en maak kans op mooie prijzen!

Cirkel Vakanties

Url: https://www.cirkel.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: singles reizen

Logo van Cirkel Vakanties

Cirkel Vakanties is ontstaan in 1985 tijdens het samenzijn van enkele enthousiaste bergwandelaars in Zuid-Frankrijk. Het jaar erop werd op kleine schaal het eerst Cirkel-kamp voor jongeren in Zuid-Frankrijk georganiseerd onder de naam Stichting Cirkel Jeugdvakanties. De officiële oprichtingsdatum is 18 augustus 1987. Na het eerste jaar raakten de ontwikkelingen in een stroomversnelling. Het programma-aanbod werd uitgebreid en per 1 januari 1990 werd Cirkel Vakanties officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als reisbureau en touroperator. In 2010 werd Cirkel overgenomen door de Benga Travel Group, waardoor uitbreiding van het programma en het nog meer verhogen van de kwaliteit van de uitvoering van de reizen mogelijk werd.

Cirkel Vakanties biedt zomer- en wintervakanties aan voor singles en eenoudergezinnen. Tijdens de reizen staat individuele vrijheid en gezelligheid voorop, maar wel met het gemak van een groepsreis. Je kunt kiezen voor een reis naar België, Costa Rica, Cuba, Frankrijk, Italië, Kroatië, Marokko, Nederland, Spanje, Sri Lanka en Thailand. Bij elke reis van Cirkel Vakanties gaat er gezellige, enthousiaste en deskundige Nederlandse begeleiding mee. Voor de kinderen is er ook een animatie team aanwezig. Hierdoor hebben ze de tijd van hun leven.

op 18 september 2017 bestemming: , reisperiode: juli 2017

Taxi bestellen 2 busjes voor vervoer kinderen van Bergerhoeve Bergeijk om te gaan zwemmen op de Kempervenne in westerhoven tegen een speciale prijs zoals afgesproken met de leidster, taxi Netjes zijn werk gedaan weg gebracht en weer op gehaald op rekening.
Maar helaas zit het taxi bedrijf nu nog op zijn centen te wachten na 2.5 maand na veel mailen, bellen en herineringen zelf beantwoorden is te veel werk .
Erg spijtig van jullie zeker omdat het nog over de rug van kinderen gaat.
Dit is geen zuivere koffie en zeker geen goed reclame hopenlijk gaan jullie zo niet met jullie reiziger en klanten om
Dit was eens maar nooit meer echt geen aanrader. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 14 maart 2017 bestemming: Oostenrijk / saalbach, reisperiode: februari 2017

Als je 2 weken voor vertrek een mail ontvangt waarin vermeld staat dat de reis niet door kan gaan wegens een zogenaamde overboeking van het hotel wordt je niet blij! Zeker niet als het aangeboden alternatief geen echt alternatief is als je reist met jonge kinderen en op eens ipv in het hotel zelf iedere avond een stuk moet gaan lopen om te gaan eten ergens in een restaurant. Daarvoor boek je juist HP bij je wintersport! Geheel niet tevreden dus. ... Lees meer

  • Algemeen 2
op 21 februari 2017 bestemming: KroatiŽ / Pakostane, reisperiode: augustus 2016

Uitstekende camping in Pakostane, enthousiaste reisbegeleiding die meedenken. Prima tent accommodatie. Schone en nette faciliteiten. Prachtige locatie. Alleen een rotsstrand, beetje oncomfortabel, maar je zit toch in het glasheldere water. Verder geen dure bestemming en vriendelijke Kroaten. Echte aanrader, maar niet met de bus gaan.....gruwelijke reistijd. Gewoon lekker vliegen. ... Lees meer

  • Algemeen 8

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen