Schrijf een ervaring over Cirkel Vakanties en maak kans op mooie prijzen!

Cirkel Vakanties

Url: https://www.cirkel.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: singles reizen

Logo van Cirkel Vakanties

Cirkel Vakanties is ontstaan in 1985 tijdens het samenzijn van enkele enthousiaste bergwandelaars in Zuid-Frankrijk. Het jaar erop werd op kleine schaal het eerst Cirkel-kamp voor jongeren in Zuid-Frankrijk georganiseerd onder de naam Stichting Cirkel Jeugdvakanties. De officiële oprichtingsdatum is 18 augustus 1987. Na het eerste jaar raakten de ontwikkelingen in een stroomversnelling. Het programma-aanbod werd uitgebreid en per 1 januari 1990 werd Cirkel Vakanties officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als reisbureau en touroperator. In 2010 werd Cirkel overgenomen door de Benga Travel Group, waardoor uitbreiding van het programma en het nog meer verhogen van de kwaliteit van de uitvoering van de reizen mogelijk werd.

Cirkel Vakanties biedt zomer- en wintervakanties aan voor singles en eenoudergezinnen. Tijdens de reizen staat individuele vrijheid en gezelligheid voorop, maar wel met het gemak van een groepsreis. Je kunt kiezen voor een reis naar België, Costa Rica, Cuba, Frankrijk, Italië, Kroatië, Marokko, Nederland, Spanje, Sri Lanka en Thailand. Bij elke reis van Cirkel Vakanties gaat er gezellige, enthousiaste en deskundige Nederlandse begeleiding mee. Voor de kinderen is er ook een animatie team aanwezig. Hierdoor hebben ze de tijd van hun leven.

op 3 september 2018 bestemming: Spanje / Platanen d aro, reisperiode: augustus 2018

Zeer slecht geregeld. Slechte communicatie. Weinig begeleiders. Had ervaring met Estivant, dan is Cirkel een dikke domper! ... Lees meer

  • Algemeen 2
op 30 juli 2018 bestemming: KroatiŽ / Fazana, reisperiode: juli 2018

Heel slecht georganiseerd. Sun en fun sloeg nergens op. Deden geen leuke spelletjes. Die persoon had grof taal gebruik. Ga nooit meer mee met cirkel. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 18 september 2017 bestemming: , reisperiode: juli 2017

Taxi bestellen 2 busjes voor vervoer kinderen van Bergerhoeve Bergeijk om te gaan zwemmen op de Kempervenne in westerhoven tegen een speciale prijs zoals afgesproken met de leidster, taxi Netjes zijn werk gedaan weg gebracht en weer op gehaald op rekening.
Maar helaas zit het taxi bedrijf nu nog op zijn centen te wachten na 2.5 maand na veel mailen, bellen en herineringen zelf beantwoorden is te veel werk .
Erg spijtig van jullie zeker omdat het nog over de rug van kinderen gaat.
Dit is geen zuivere koffie en zeker geen goed reclame hopenlijk gaan jullie zo niet met jullie reiziger en klanten om
Dit was eens maar nooit meer echt geen aanrader. ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen