Schrijf een ervaring over One2gether travel en maak kans op mooie prijzen!

One2gether travel

Url: https://www.one2gethertravel.nl/
Aangesloten bij: SGR
Type reizen: singles reizen

Logo van One2gether travel

One2gether Travel specialiseert zich in bijzondere vakanties voor singles of 1-oudergezinnen. Als je simpelweg zonder je partner op vakantie wilt kun je ook bij One2gether Travel een mooie vakantie vinden. Er is ruim keuze uit verschillende soorten reizen, zoals stedentrips, zonvakanties, cultuurreizen of skivakanties. Je kunt ervoor kiezen om niet te ver van huis te gaan en bijvoorbeeld een paar dagen naar de Ardennen of Friesland te gaan. Hou je van typische zonvakanties dan kun je bijvoorbeeld naar Griekenland, Macedonië of Kroatië. Ook kun je met One2gether Travel van alles ondernemen in Zweden of Noorwegen. Bij alle reizen gaat er een reisleider mee die ruime ervaring heeft met het soort reis dat je maakt met One2gether Travel. Zo kun je genieten van je vrijheid tijdens de reis en worden alle zorgen uit handen genomen. Je kunt zelf kiezen hoe actief je een vakantie wilt maken dankzij de ongedwongen sfeer van de reizen van One2gether Travel. Bij alle reizen is aangegeven voor welke leeftijdscategorie de reis bedoeld is, maar mocht je niet in de categorie vallen en toch mee willen kan dat zonder probleem. Er is een gevarieerd en groeiend reisaanbod voor singles vanaf 28 jaar; zonvakanties, cultuurreizen, rondreizen, vakanties met activiteiten en excursies, cruises en wintersport. Voor de alleengaande 60-Plusser is er een speciaal programma en voor de 1-oudergezinnen is er de onbezorgde all inclusive vakanties.

op 16 juli 2018 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: juli 2018

Onze reisleidster had alles voor de groep over, de excursies waren daardoor top geregeld. Champagneontbijt op de dag dat er iemand jarig was 😃 De restaurants waren divers. Vond wel dat er weinig bij de prijs inbegrepen zat. Topvakantie gehad ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 16 juli 2018 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: juli 2018

Er zijn veel afwisselende activiteiten mogelijk tijdens de reis.
Ideale ligging met strand en zwembad in de buurt. Verder erg goede begeleiding, met kennis van zaken.
De activiteiten waar je wel/niet aan meedoet kunnen zelf bepaald worden, waardoor je zeker vrijheid hebt tijdens de vakantie/reis.
Dit concept bevalt me verder erg goed op deze manier. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 16 juli 2018 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: juli 2018

Fantastische groep, fantastisch land en fantastische reisleiding! ... Lees meer

  • Algemeen 10

Meer ervaringen