Schrijf een ervaring over One2gether travel en maak kans op mooie prijzen!

One2gether travel

Url: https://www.one2gethertravel.nl/
Aangesloten bij: SGR
Type reizen: singles reizen

Logo van One2gether travel

Als je op zoek bent naar een bijzondere single reis of een eenouder vakantie dan is One2gether Travel zeker iets voor jou. Je kunt ervoor kiezen om een stedentrip te maken, een zonvakantie, een cultuurreis of een skivakantie. Je kunt voor een vakantie kiezen die lekker dicht bij huis is door bijvoorbeeld naar België te reizen. Maar je kunt met de reisorganisatie ook reizen naar landen die wat verder van huis af liggen zoals Curaçao, Gambia en Zweden. Bij verschillende reizen zijn een aantal onderdelen inbegrepen. Zo kan je in Zweden een sneeuwscootertocht maken en ijsvissen, heb je op Madeira een Nederlandse reisleiding en krijg je in Turkije een lekkere welkomstcocktail.

De groepsreizen voor singles bestaan uit gemiddeld twintig deelnemers. Tijdens deze reizen is er reisleiding aanwezig die de leukste activiteiten en excursies aanbiedt. Dit geldt ook voor de groepsreizen voor singles van 50+. Je mag al mee met een 50+ reis vanaf 45 jaar. Bij de eenoudervakanties onderneemt de reisleiding de leukste activiteiten voor de ouders en kinderen. Tijdens deze reizen kunnen kinderen spelen onder veilige begeleiding en kunnen de ouders genieten van quality time en in contact komen met andere alleenstaande ouders. Alle zorgen worden voor je uit handen genomen zodat jij kunt relaxen. Daarnaast is One2gether Travel aangesloten bij de SGR.

op 14 augustus 2019 bestemming: Griekenland / Ammoudia, reisperiode: juli 2019

Geweldige reis met alleen maar leuke mensen! Alles tot in de top geregeld, zeker voor herhaling vatbaar. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 9 december 2018 bestemming: Gambia / Kololi Beach, reisperiode: november 2018

Goede duidelijke reisbescheiden. Reis was precies zoals beschreven. Hele leuke groep met een hele fijne reisleidster. We werden goed begeleid hoe om te gaan met de cultuur van de Gambianen en we voelden ons daardoor al snel thuis. Het was echt een top vakantie! Als je enkel alleen voor een strandvakantie gaat, is Gambia misschien niet je bestemming. Maar zoek je daarbij ook cultuur en wil je eens wat nieuws beleven, dan zeker doen! Ik heb heel erg genoten en zou er graag nog een keer terug komen! ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 7 december 2018 bestemming: Gambia, reisperiode: november 2018

Omdat het gewoon een geweldige mooie reis was met een leuke groep en goeie reisleidster. ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen