Schrijf een ervaring over Alamo en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Alamo

Pagina 1 van 1 met 7 resultaten

op 14 april 2020 bestemming: , reisperiode: februari 2019

Onze slechte ervaring met Alamo..
Wij hadden een grote auto voor onze vakantie in Orlando gehuurd via Vakantiediscounter. ( type Toyota Camry )
Bij aankomst vroeg ik aan de medewerker wat het mij zou kosten om een cabrio te huren.
De medewerker van Alamo gaf aan dat hij deze niet had maar ons wel een gratis upgrade naar een Dodge Challenger kon geven.
Na het tekenen van het contract vonden we het een heel leuk gebaar van deze medewerker en waren we helemaal in onze sas.
Echter twee weken na thuiskomst kwam het creditkaart overzicht en bleek dat we 238 dollar extra voor deze auto te hebben betaald.
In het contract wat ik had ondertekent stond het bedrag maar door de euforie heb ik dit niet goed gelezen.
Voor de toekomstige huurders van een Alamo auto zou ik adviseren dit wel goed te doen. ... Lees meer

  • Algemeen 3
op 11 januari 2020 bestemming: Dominicaanse Republiek / Punta Cana, reisperiode: december 2019

Alamo nachtmerrie! Wagen gereserveerd in April 2019. Op de bestemming in december blijkt geen wagen voor ons te zijn. Na 11u vliegen met een peuter en een zwangere vrouw kunnen we niet doorreizen, Veel roaming kosten, onveilige taxi's, geen antwoord op hun antwoord apparaat. Veel stress want geen wagen en geen eten bij aankomst. Als nog een wagen kunnen huren bij een andere verhuurmaatschappij. Meer dan 1400Ä extra moeten uitgeven waar ondertussen nog niets van hebben terug gekregen. ... Lees meer

  • Algemeen 1




op 27 februari 2019 bestemming: AustraliŽ / Perth, reisperiode: februari 2018

Wat een waardeloze service van Alamo en dan met name ook via Target travel services waar je blijkbaar boekt. Na 2,5 week hoorden wij dat onze no risk clausule niet geldig was omdat wij rechtstreeks 6 dagen bijgeboekt hadden. Als je pretendeert Alamo (Alamo logo en boekt via de website Alamo. Nl) te zijn dan verwacht je dat de voorwaarden ook gelijk zijn of in elk geval doorlopen. Ons dossier was in Nederland niet bekend. Gesloten nadat we de auto opgehaald hadden. Dat vonden we verontrustend maar gingen uit van de expertise van Alamo Perth. In Perth zeiden ze dat we de extra dagen via hun moesten boeken. Alamo Nederland zou ons toch naar ze doorsturen. Ook de unlimited mileage bleek gelogen, dit blijkt een maximum van 4200 km te zijn. Op de dag dat wij oorspronkelijk de auto in zouden leveren hoorden we dat we helemaal niet verzekerd waren geweest. En op dat moment ook niet verzekerd waren voor de komende dagen 6 dagen. We werden van het kastje naar de muur gestuurd. Perth stuurt ons naar Nederland en Nederland wijst weer naar Perth. Al met al word je er niet wijzer van. En blijk je dus weken zonder no risk rond gereden te hebben waar je wel voor betaalt hebt. In Perth zeggen ze ook zonder WA casco, erg onduidelijk. En helaas Target travel services luistert ook niet naar je. Geen excuses niets. Ze boeken zogenaamd na aandringen de extra service voor 6 dagen tegen de kosten van 2,5 week. Een betaallink die niet werkt. En als je vraagt om uitleg of een nieuwe betaallink reageren ze niet meer. Diep teleurstellend. Wij zullen dan ook nooit meer via Alamo/ target travel services boeken. Door al dit gedoe hebben wij onze vlucht een dag vervroegd. Zijn we niet naar de Wave Rock geweest ivm de kilometers die we dan zouden overschrijden. En hebben we de huurauto een dag eerder ingeleverd. Voor ons een behoorlijke domper. Buiten al deze ellende was de auto wel goed en is een reis door de westkust van AustraliŽ een absolute aanrader. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 16 januari 2018 bestemming: Oostenrijk / Wenen, reisperiode: januari 2017

In het kort: auto gehuurd via (Ryan Air auto verhuur) bij Alamo Wenen/Vienna Airport. De reis duurde drie dagen.

Gecheckt of naar het buitenland rijden mogelijk was, wat het geval was. Dit komt volkomen overeen met concurrenten van Alamo waar ik in het verleden bij gehuurd heb.
Op de airport aangekomen vraag ik voor mogelijke tips voor plekken waar ik tol vignettes het beste kan kopen. Hierop werd geen antwoord gegeven maar direct gezegd dat er een extra rekening komt van 46,- euro. Mijn totaal bedrag was rond de 85,- (voor drie dagen, kleinste auto) dus een 46,- extra charge is behoorlijk van den zotte. De medewerker in kwestie loog dat dit bedrag voor alle autoverhuur bedrijven verplichte is - verzekering dacht hij. Dit heb ik nagevraagd en is 100% onwaar.
Bedrag van 46,- daar moeten aftikken voordat ik mijn vooraf gereserveerde auto kon krijgen. De hele huur annuleren was natuurlijk geen optie ivm grote annuleringskosten.
Ik ben zwaar over de zeik dat mijn gehele autoverhuur uitgaven ruim 50% duurder geworden zijn.

  • Algemeen 1
op 6 oktober 2017 bestemming: Verenigde Staten / Boston, reisperiode: juli 2017

Zijn gewoon oplichters. Inmiddels via vele revieuw sites continue zelfde verhaal. Troggelen je meer geld af als je voor hun balie staat na lange reis.

  • Algemeen 1
op 13 juni 2013 bestemming: Verenigde Staten / Los Angeles, reisperiode: mei 2013

Wij hebben nu voor de zesde keer via Alamo een auto gehuurd. Wij zijn heel blij met de auto's van Alamo. Ze zijn jong, mooi, rijden heerlijk en altijd volop keus. De service van Alamo is uitstekend; klantgericht en efficiŽnt. Dit jaar hadden we een probleem met onze Garmin (Tom Tom), gewoon even omgeruild te LA. Helaas hield ook deze er na 14 dagen mee op, even naar de plaatselijke Alamo te Vegas gereden en weer een andere gekregen! Ideaal, volgend jaar zeker weer Alamo!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 7 december 2007 bestemming: Spanje, reisperiode: november 2007

Zeer nette auto gekregen van Alamo.

  • Algemeen 7
  • Accommodatie 7
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 8
  • Prijs / kwaliteit 8
  • 1