Bentour

Url: https://www.bentour.nl/

Type reizen: strandvakantie

Logo van Bentour

Bentour is een Zwitserse touroperator die in 2004 opgericht is. De reisorganisatie organiseert reizen vanuit Nederland, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk naar 20 landen. Bij Bentour gaat kwaliteit boven kwantiteit. Vriendelijkheid, respect en duurzaam toerisme staan hoog in het vaandel bij de reisorganisatie. Je kunt dus zeker een goede service verwachten bij deze reisorganisatie. Het reisaanbod is zeer uitgebreid en je boekt hier vakanties voor zeer scherpe prijzen.

Bentour staat bekend om de zonvakanties naar Turkije, maar biedt ook reizen aan naar andere bestemmingen. De Canarische Eilanden, Spanje, Portugal, Cyprus, Griekenland en de Verenigde Arabische Emiraten zijn andere populaire bestemmingen van de reisorganisatie. De meeste vakanties die worden aangeboden zijn pakketreizen inclusief vliegreis. Daarnaast zijn er ook een aantal hotels los te boeken, waarbij je zelf verantwoordelijk bent voor het vervoer. De medewerkers van Bentour helpen je graag bij het uitzoeken van je reis. Zij hebben de juiste expertise om jouw vakantiewensen waar te maken. Deskundigheid is erg belangrijk en Bentour streeft er altijd naar je zo goed mogelijk te helpen.

Ondanks dat Bentour een Zwitserse touroperator is, is het gemakkelijk om vanuit Nederland een boeking te maken. Bovendien vertrekken de vluchten van Bentour ook vanaf de Nederlandse luchthavens. Er is een Nederlandstalige website en de medewerkers kunnen je ook in het Nederlands te woord staan.

Ervaringen met Bentour

Bentour krijgt gemiddeld een 1,0
op basis van 1 ervaring:

1,0 + Ervaring delen
op 5 december 2023 bestemming: , reisperiode: juni 2023

Klachten van af 10-07-2023 nog niet behandeld ... Lees meer

  • Algemeen 1