Schrijf een ervaring over Boosten en maak kans op mooie prijzen!

Boosten

Url: https://www.boosten.nl/
Aangesloten bij: SGR
Type reizen: strandvakantie

Logo van Boosten
Boosten won in 2013 de Reisgraag award

Boosten Reizen organiseert sinds 1949 dagtochten en meerdaagse trips door Europa. De pijlers hierbij zijn een lage prijs, uitstekende kwaliteit en prima service. De reisorganisatie is gespecialiseerd in reizen naar Spanje. Zo kun je afreizen naar de Costa Brava (Lloret de Mar, Blanes, Malgrat de Mar, Pineda en Calella) maar ook naar Salou en Benidorm. Er worden ook dagtochten naar Londen, Parijs en Disneyland Parijs aangeboden. Je reist altijd per luxe touringcar, waar voldoende ruimte is. Bovendien zijn de touringcars altijd uitgerust met verstelbare stoelen, airco, bar, TV en toilet.

Door heel Nederland zijn opstapplaatsen te vinden, zodat deze voor iedereen makkelijk en snel te bereiken zijn. Voor groepen, zoals bedrijven, verenigingen of clubs is er de mogelijkheid om een passende reis samen te stellen. De specialisten van Boosten Reizen kunnen je hier bij helpen. De bestemming van zo'n reis hoeft niet perse in Spanje te zijn. Andere leuke plaatsen in Europa, een park of dagtocht behoren ook tot de mogelijkheden. Op de website van Boosten vind je een actueel aanbod aanbiedingen met drie- en viersterrenhotels.

Het kantoor van Boosten vind je in Hoensbroek en is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9:00 uur tot 18:00 uur, op zaterdagen is dit tot 17:00 uur. Boosten is aangesloten bij de SGR.

op 24 december 2018 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: december 2018

De reis was wel ok, maar niet zoals aangegeven. We hadden de 2 daagse reis geboekt. Heenreis ging vrij snel en er werd nergens gestopt wat ik een nadeel vind want je kunt nergens behalve in de bus naar de wc.
We waren al om half 7 in london en mochten om half 8 de bus uit. S avonds werden we pas om half 9 opgehaald. Vond het veel te lang.
Het hotel was Ibis styles in london exel. Echt een vies en koud hotel. De kamers waren ijskoud bij binnenkomst en duurde uren om op te warmen. Badkamer zonder verwarming. Bij eerdere reizen kregen we betere hotels.
Dan hadden we om zondag naar 3 uurtjes vrije tijd. Ieder jaar korter. Op de site staat dat je tot 15.00 uur tijd hebt. Wij moesten om 13.00 uur al bij de bus zijn. Dit vind ik niet acceptabel. We hadden amper de tijd voor iets te doen. Alleen om de shuttle te halen. Ik vind de 1e dag was gewoon extreem lang en de 2e veel te kort. In het verleden vaker met boosten gegaan en toen was het beter geregeld. ... Lees meer

  • Algemeen 6
op 13 december 2018 bestemming: Spanje / Benidorm, reisperiode: november 2018

Boosten is altijd het goedkoopste naar benidorm. Ik en mijn vrouw huren een appartement dus nemen alleen de buspendel. Doordat mijn vrouw moeilijk kan lopen moeten we per se benden in de bus zitten, gelukkig kan dit bij Boosten gegarandeerd gereserveerd worden. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 13 december 2018 bestemming: Spanje / Salou, reisperiode: augustus 2018

Heerlijk! Echt goede busorganisatie en Salou is fantastisch. Veel nederlanders, mooi strand. Echt top!! ... Lees meer

  • Algemeen 8

Meer ervaringen

Nieuws