Schrijf een ervaring over Sunweb en maak kans op mooie prijzen!

Sunweb

Url: https://www.sunweb.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: strandvakantie

Logo van Sunweb
Sunweb won in 2018 de Reisgraag award

Sunweb is sinds 2000 expert in voordelige zonvakanties, wintersportvakanties en autovakanties. De reisorganisatie heeft zonvakanties in verschillende soorten: all-inclusive vakanties, kindvriendelijke familievakanties, romantische vakanties, sportieve vakanties en kleinschalige vakanties. Elk van deze soorten vakanties hebben hun eigen kenmerken en voordelen die gecombineerd worden met de excellente service van Sunweb.

Zowel voor zomerse zonvakanties of winterzonvakanties kun je bij deze reisorganisatie terecht. Denk aan de heerlijke zomers in bijvoorbeeld Spanje, Portugal en Turkije of aan de winters in Egypte en op de Canarische Eilanden. En mocht je tijdens de winter langer dan 29 dagen weg willen, dan heeft Sunweb een speciaal 'overwinteren aanbod', waarbij je voor een zacht prijsje voor een lange tijd op één zonbestemming blijft tijdens de winter.

Sinds april 2015 maakt Sunweb een selectie van de zonvakanties die een extra hoge beoordeling krijgen. Bij deze zonvakanties geeft Sunweb aanvullende service in de vorm van Nederlands sprekende reisleiding en transfers naar het hotel vanaf de luchthaven. De Sunweb selections hotels liggen in Turkije, Griekenland, Spanje, Tunesië en Cyprus. Net zoals bij al het aanbod van Sunweb kun je voor de selections je voorkeur aangeven voor bijvoorbeeld een familievakantie, wellnessvakantie of kleinschalige vakantie. Bij de kleinschalige vakanties heb je geen last van massatoerisme en kun je genieten van rust om je heen en zijn er bij de kindvriendelijke familievakanties veel faciliteiten en activiteiten aanwezig voor de kinderen.

Als je meer voelt voor een wintersportvakantie, kun je kiezen uit 150 bestemmingen waaronder Zwitserland, Frankrijk en Oostenrijk. Bij deze vakanties is de skipas altijd inbegrepen, net als gratis skigarantie. Als er onvoldoende sneeuw op de vakantiebestemming valt, kun je dankzij de skigarantie kosteloos de vakantie omboeken of annuleren. Ook biedt Sunweb mini-skivakanties, waarbij je een aantal dagen kunt genieten van wintersport. Als je meer luxe wilt tijdens de wintersportvakantie, kun je kiezen voor een van de luxere wellnessvakanties.

Houd je er meer van om met eigen vervoer te reizen als je op vakantie gaat? Kies dan voor een autovakantie. De bestemmingen van de autovakanties zijn Frankrijk, Italië, Spanje, Kroatië, Hongarije, Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland. Per land kun je kiezen uit verschillende plaatsen waar je verblijft in een hotel, camping of appartement.

Alle vakanties van Sunweb zijn alleen online te boeken via de website en niet bij een reisbureau. Verder kun je op de website ook losse vliegtickets kopen en zijn er altijd een paar leuke aanbiedingen te vinden. Voor vragen, opmerkingen en ondersteuning kun je naar de reisorganisatie bellen of mailen, een bericht plaatsen op het Sunweb Forum of contact opnemen via de sociale media.

op 6 april 2020 bestemming: Egypte, reisperiode: april 2020

Reis geannuleerd, Sunweb weigert geld terug te betalen. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 30 maart 2020 bestemming: Turkije / Antalya, reisperiode: mei 2020

Voor 4 april moest ik het restant van onze reis van 16 mei voldoen. Ik heb gevraagd of dat ook later kon ivm de onzekerheid van Covid19. Dat kon niet. Paar dagen later is opeens betalen 2 wk voor vertrek toegestaan en anders voucher voor de aanbetaling. Dat is precies wat ik wilde. Net nog gebeld, deze dame was heel erg aardig en bood aan de reis er alsnog weer in te zetten, maar de reis was nu 250 euro duurder en moest ik ook bijleggen op de aanbetaling. Hier maar vanaf gezien. Helaas 500 euro kwijt nu en sommige medewerkers doen hun stinkende best en sommige moet heel veel bijleren over "hoe ga ik om met klanten"" Ik haak in ieder geval voor een ooit volgende vakantie af bij de Sunweb. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 28 maart 2020 bestemming: Spanje / Gran Canaria, reisperiode: maart 2020

Sunweb heeft ons fantastisch geholpen! ... Lees meer

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen