Schrijf een ervaring over Sunweb en maak kans op mooie prijzen!

Sunweb

Url: http://www.sunweb.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: strandvakantie

Logo van Sunweb

Sunweb is sinds 2000 expert in voordelige zonvakanties, wintersportvakanties en autovakanties. De reisorganisatie heeft zonvakanties in verschillende soorten: all-inclusive vakanties, kindvriendelijke familievakanties, romantische vakanties, sportieve vakanties en kleinschalige vakanties. Elk van deze soorten vakanties hebben hun eigen kenmerken en voordelen die gecombineerd worden met de excellente service van Sunweb.

Zowel voor zomerse zonvakanties of winterzonvakanties kun je bij deze reisorganisatie terecht. Denk aan de heerlijke zomers in bijvoorbeeld Spanje, Portugal en Turkije of aan de winters in Egypte, Kaapverdië en op de Canarische Eilanden. En mocht je tijdens de winter langer dan 29 dagen weg willen, dan heeft Sunweb een speciaal 'overwinteren aanbod', waarbij je voor een zacht prijsje voor een lange tijd op één zonbestemming blijft tijdens de winter.

Sinds april 2015 maakt Sunweb een selectie van de zonvakanties die een extra hoge beoordeling krijgen. Bij deze zonvakanties geeft Sunweb aanvullende service in de vorm van Nederlands sprekende reisleiding en transfers naar het hotel vanaf de luchthaven. De Sunweb selections hotels liggen in Turkije, Griekenland, Spanje, Tunesië en Cyprus. Net zoals bij al het aanbod van Sunweb kun je voor de selections je voorkeur aangeven voor bijvoorbeeld een familievakantie, wellnessvakantie of kleinschalige vakantie. Bij de kleinschalige vakanties heb je geen last van massatoerisme en kun je genieten van rust om je heen en zijn er bij de kindvriendelijke familievakanties veel faciliteiten en activiteiten aanwezig voor de kinderen.

Als je meer voelt voor een wintersportvakantie, kun je kiezen uit 150 bestemmingen waaronder Zwitserland, Frankrijk en Oostenrijk. Bij deze vakanties is de skipas altijd inbegrepen, net als gratis skigarantie. Als er onvoldoende sneeuw op de vakantiebestemming valt, kun je dankzij de skigarantie kosteloos de vakantie omboeken of annuleren. Ook biedt Sunweb mini-skivakanties, waarbij je een aantal dagen kunt genieten van wintersport. Als je meer luxe wilt tijdens de wintersportvakantie, kun je kiezen voor een van de luxere wellnessvakanties.

Houd je er meer van om met eigen vervoer te reizen als je op vakantie gaat? Kies dan voor een autovakantie. De bestemmingen van de autovakanties zijn Frankrijk, Italië, Spanje, Kroatië, Hongarije, Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland. Per land kun je kiezen uit verschillende plaatsen waar je verblijft in een hotel, camping of appartement.

Alle vakanties van Sunweb zijn alleen online te boeken via de website en niet bij een reisbureau. Verder kun je op de website ook losse vliegtickets kopen en zijn er altijd een paar leuke aanbiedingen te vinden. Voor vragen, opmerkingen en ondersteuning kun je naar de reisorganisatie bellen of mailen, een bericht plaatsen op het Sunweb Forum of contact opnemen via de sociale media.

op 21 juni 2017 bestemming: Egypte / Hurghada, reisperiode: juni 2017

Deze 8 is eigenlijk een 10 voor de geweldige ervaring op de boot.. Het personeel die dag op de boot was super aardig, gezellig gewoon Top. Basem de gids van jullie hoorde bij dit team en voornamelijk door zijn bijzijn hebben wij deze trip als geweldig ervaren. En zullen wij zeker nog eens terug keren op de boot alleen als basem dan weer de gids zal zijn.

De man die bij ons in het hotel kwam was ook erg vriendelijk ben zijn naam even kwijt. Hij sprak aardig Nederlands. Ook voor hem mijn complimenten.

En desert rose en zijn medewerkers waren ook top. Hamada ( palm restaurant)mohamed en mostafa (club soda) top.

De beschrijving voor het inchecken was slecht wij hebben jaren niet gevlogen en wisten dus op schiphol niet waar we heen moesten . dus vandaar de 8 ipv de 10... Lees meer

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 10
  • Vervoer 6
op 19 juni 2017 bestemming: Griekenland / Chios, reisperiode: mei 2017

Beloven goude bergen op de website, maar kunnen dit na waarmaken. Ik zou met de boot vanaf Lesbos doormoeten naar Chios, sluit niet aan. Ze bieden voor alternatieven, hierbij mocht je besluiten langer de blijven, zijn de kosten voor de reiziger, dit hoort niet zo te zijn. De info op de website is waardeloos, evenals de afhandeling op schrijven. Ze ballanceren op het randje van de wet. Ik ga ook verder uitzoeken hoe ik dit kan stoppen. Mijn vakantie zelf, ik heb me vermaakt, maar dat heb ik zelf gedaan, niet door sunweb. Geen excursies, niets maar ook niets was er.... Lees meer

  • Algemeen 1
op 17 juni 2017 bestemming: Portugal / Albufeira, reisperiode: juni 2017

Wij waren met een groep met mensen met een beperking hoe Jessica van sunweb daar mee om ging geweldig ik reis veel maar Jessica is de liefste vrouw die we bij sunweb als hosstes gehad hebben zelfs de verjaardagen van twee clienten was zij niet vergeten en kwamspeciaal naar ons hotel met een verassing ook op de terug weg op het vliegveld was zij een grote steun .Sunweb deze dame verdient een lintje .... Lees meer

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen