Schrijf een ervaring over Sunweb en maak kans op mooie prijzen!

Sunweb

Url: http://www.sunweb.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: strandvakantie

Logo van Sunweb

Sunweb is sinds 2000 expert in voordelige zonvakanties, wintersportvakanties en autovakanties. De reisorganisatie heeft zonvakanties in verschillende soorten: all-inclusive vakanties, kindvriendelijke familievakanties, romantische vakanties, sportieve vakanties en kleinschalige vakanties. Elk van deze soorten vakanties hebben hun eigen kenmerken en voordelen die gecombineerd worden met de excellente service van Sunweb. Zowel voor zomerse zonvakanties of winterzonvakanties kun je bij deze reisorganisatie terecht. Denk aan de heerlijke zomers in bijvoorbeeld Spanje, Portugal en Turkije of aan de winters in Egypte, Kaapverdië en op de Canarische Eilanden. En mocht je tijdens de winter langer dan 29 dagen weg willen, dan heeft Sunweb een speciaal 'overwinteren aanbod', waarbij je voor een zacht prijsje voor een lange tijd op één zonbestemming blijft tijdens de winter. Sinds april 2015 maakt Sunweb een selectie van de zonvakanties die een extra hoge beoordeling krijgen. Bij deze zonvakanties geeft Sunweb aanvullende service in de vorm van Nederlands sprekende reisleiding en transfers naar het hotel vanaf de luchthaven. De Sunweb selections hotels liggen in Turkije, Griekenland, Spanje, Tunesië en Cyprus. Net zoals bij al het aanbod van Sunweb kun je voor de selections je voorkeur aangeven voor bijvoorbeeld een familievakantie, wellnessvakantie of kleinschalige vakantie. Bij de kleinschalige vakanties heb je geen last van massatoerisme en kun je genieten van rust om je heen en zijn er bij de kindvriendelijke familievakanties veel faciliteiten en activiteiten aanwezig voor de kinderen. Als je meer voelt voor een wintersportvakantie, kun je kiezen uit 150 bestemmingen waaronder Zwitserland, Frankrijk en Oostenrijk. Bij deze vakanties is de skipas altijd inbegrepen, net als gratis skigarantie. Als er onvoldoende sneeuw op de vakantiebestemming valt, kun je dankzij de skigarantie kosteloos de vakantie omboeken of annuleren. Ook biedt Sunweb mini-skivakanties, waarbij je een aantal dagen kunt genieten van wintersport. Als je meer luxe wilt tijdens de wintersportvakantie, kun je kiezen voor een van de luxere wellnessvakanties. Houd je er meer van om met eigen vervoer te reizen als je op vakantie gaat? Kies dan voor een autovakantie. De bestemmingen van de autovakanties zijn Frankrijk, Italië, Spanje, Kroatië, Hongarije, Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland. Per land kun je kiezen uit verschillende plaatsen waar je verblijft in een hotel, camping of appartement. Alle vakanties van Sunweb zijn alleen online te boeken via de website en niet bij een reisbureau. Verder kun je op de website ook losse vliegtickets kopen en zijn er altijd een paar leuke aanbiedingen te vinden. Voor vragen, opmerkingen en ondersteuning kun je naar de reisorganisatie bellen of mailen, een bericht plaatsen op het Sunweb Forum of contact opnemen via de sociale media.

op 21 april 2017 bestemming: Egypte / elgouna, reisperiode: maart 2017

Al 5 xmet sunweb naar Egypte geweest .altijd goed verzorgd en netjes behandeld. Goede taxi transfer,sorry. Ondanks de lage prijs.... Lees meer

  • Algemeen 8
op 18 april 2017 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: juli 2017

Wij wilden vandaag onze vakantievak naar Turkije, welke voor 25 juli staat ,omboeken naar Gran Canaria, dit kan alleen tegen 15% Annuleerkosten over de reissom van de reeds geboekte vakantie, slechte service, ooit kon je tegen 27,50€ omboeken zo vaak je wilde tot zes weken vóór vertrek dus nu zitten we nagenoeg vast hieraan ondanks de gespannen situaties daar in Turkije. Geen klantvriendelijkheid !... Lees meer

  • Algemeen 1
op 26 maart 2017 bestemming: Frankrijk, reisperiode: maart 2017

De wintersport was prima en goed verzorgd. Reisleiding alleen aan begin en eind van vakantie gezien. Terugreis belabberd. Hele rit geen gebruik kunnen maken van de wc. Geen toiletpapier en over de randen geplast door anderen.
Buschauffeurs hadden beiden de gehele rit harde Hollandse meezingers opstaan, ook na 23.00. Eenmaal gevraagd of het zachter kon, een tikje naar beneden. Reden ook als een schildpad, max 70 km p/uur zelfs op nl snelwegen (gehele reis prima weer...)

Mooie week gehad maar jammer van de afsluiter.... Lees meer

  • Algemeen 5

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen