Schrijf een ervaring over Sunweb en maak kans op mooie prijzen!

Sunweb

Url: http://www.sunweb.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: strandvakantie

Logo van Sunweb

Sunweb is sinds 2000 expert in voordelige zonvakanties, wintersportvakanties en autovakanties. De reisorganisatie heeft zonvakanties in verschillende soorten: all-inclusive vakanties, kindvriendelijke familievakanties, romantische vakanties, sportieve vakanties en kleinschalige vakanties. Elk van deze soorten vakanties hebben hun eigen kenmerken en voordelen die gecombineerd worden met de excellente service van Sunweb.

Zowel voor zomerse zonvakanties of winterzonvakanties kun je bij deze reisorganisatie terecht. Denk aan de heerlijke zomers in bijvoorbeeld Spanje, Portugal en Turkije of aan de winters in Egypte, Kaapverdië en op de Canarische Eilanden. En mocht je tijdens de winter langer dan 29 dagen weg willen, dan heeft Sunweb een speciaal 'overwinteren aanbod', waarbij je voor een zacht prijsje voor een lange tijd op één zonbestemming blijft tijdens de winter.

Sinds april 2015 maakt Sunweb een selectie van de zonvakanties die een extra hoge beoordeling krijgen. Bij deze zonvakanties geeft Sunweb aanvullende service in de vorm van Nederlands sprekende reisleiding en transfers naar het hotel vanaf de luchthaven. De Sunweb selections hotels liggen in Turkije, Griekenland, Spanje, Tunesië en Cyprus. Net zoals bij al het aanbod van Sunweb kun je voor de selections je voorkeur aangeven voor bijvoorbeeld een familievakantie, wellnessvakantie of kleinschalige vakantie. Bij de kleinschalige vakanties heb je geen last van massatoerisme en kun je genieten van rust om je heen en zijn er bij de kindvriendelijke familievakanties veel faciliteiten en activiteiten aanwezig voor de kinderen.

Als je meer voelt voor een wintersportvakantie, kun je kiezen uit 150 bestemmingen waaronder Zwitserland, Frankrijk en Oostenrijk. Bij deze vakanties is de skipas altijd inbegrepen, net als gratis skigarantie. Als er onvoldoende sneeuw op de vakantiebestemming valt, kun je dankzij de skigarantie kosteloos de vakantie omboeken of annuleren. Ook biedt Sunweb mini-skivakanties, waarbij je een aantal dagen kunt genieten van wintersport. Als je meer luxe wilt tijdens de wintersportvakantie, kun je kiezen voor een van de luxere wellnessvakanties.

Houd je er meer van om met eigen vervoer te reizen als je op vakantie gaat? Kies dan voor een autovakantie. De bestemmingen van de autovakanties zijn Frankrijk, Italië, Spanje, Kroatië, Hongarije, Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland. Per land kun je kiezen uit verschillende plaatsen waar je verblijft in een hotel, camping of appartement.

Alle vakanties van Sunweb zijn alleen online te boeken via de website en niet bij een reisbureau. Verder kun je op de website ook losse vliegtickets kopen en zijn er altijd een paar leuke aanbiedingen te vinden. Voor vragen, opmerkingen en ondersteuning kun je naar de reisorganisatie bellen of mailen, een bericht plaatsen op het Sunweb Forum of contact opnemen via de sociale media.

op 26 juni 2017 bestemming: Turkije, reisperiode: juni 2017

Fantastisch resort gekregen voor een super prijs... Lees meer

  • Algemeen 9
op 25 juni 2017 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: mei 2017

Ik regel bijna altijd m'n vlucht en accommodatie zelf, maar vond het fijn dat het weer eens voor ons werd geregeld (transfer en al) aangezien we een baby van een jaar hebben. Het begon al met jullie 'laagste prijs' en 'enorme vroegboekkorting'. Later bleek dat dezelfde vakantie voor 53 (!!) % lager werd aangeboden. Toen het online inchecken.. Wat me niet goed lukte met het vastzetten van de stoelen. Toen ik met de klanten service belde, kreeg ik weinig medewerking. Ik heb proberen uit te leggen dat we met een gezin met baby vlogen en vandaar graag bij elkaar wilden zitten.. Behalve dat de medewerker het 'jammer' en 'vervelend' vond, kon ze me niet helpen.. Tot zo ver de service voor vakantie.

Aangekomen bij de accommodatie (mooi, en de eigenaar was een enorme lieve man), bleek dat deze niet - zoals geadverteerd - kindvriendelijk was.. Behalve een apart badje was er niets! Wel waren er heel veel trappen (super handig met baby en kinderwagen..) en luide muziek tot diep in de nacht (geadverteerd met rustig gelegen accommodatie..). Nogmaals, met de accommodatie en de gastheer zelf was echt niets mis, WEL met de manier waarop sunweb op de website de accommodatie heeft aangeprezen!

Wij hebben welgeteld twee keer iemand van sunweb bij de accommodatie gezien, 1x om ons excursies te verkopen en 1x om de terminaal zieke man en zijn vrouw (op hun laatste vakantie samen, deze man was al enorm slecht ter been - ook niet gerekend op al die trappen - en echt aan het einde van zijn ziekte) ook excursies te verkopen. Dit echtpaar heeft de hostess op de hoogte gesteld van de man zijn terminale stadium, moeite met voortbewegen en met het feit dat dit zijn laatste vakantie is, maar er is hier NIETS mee gedaan.. Nog geen extra bezoek kon er bij de hostess vanaf.. Beschamend!

De dag voor vertrek probeerde ik weer in te checken en onze plaatsen vast te zetten, wat weer niet lukte.. Na een belletje moest ik dit op de luchthaven regelen (in dat zelfde belletje heb ik ook maar gevraagd wanneer de bus ons zou komen ophalen, aangezien dit op de dag van vertrek, 6 uur voor de ophaaltijd, nog steeds niet was opgeschreven bij ons..) maar je raad het al, geen plek naast elkaar! De hostess aldaar vond het ook weer 'heel vervelend' maar kon niets voor me doen..

Serieus Sunweb, waar betaal ik jullie voor? Voor de laagste prijs? Een eerlijk beschreven accomodatie? Hulp bij inchecken? Begaan zijn met jullie klanten? Gemakkelijker en minder stress omdat we met een baby reizen? Ik moest zelf nog om de ophaaltijden bellen! Ronduit een rampzalige manier van met jullie klanten omgaan dit!

Ik snap werkelijk niet hoe ze aan klantenbinding doen op deze manier.. Hier zijn ze er een paar kwijt geraakt..... Lees meer

  • Algemeen 2
op 21 juni 2017 bestemming: Egypte / Hurghada, reisperiode: juni 2017

Deze 8 is eigenlijk een 10 voor de geweldige ervaring op de boot.. Het personeel die dag op de boot was super aardig, gezellig gewoon Top. Basem de gids van jullie hoorde bij dit team en voornamelijk door zijn bijzijn hebben wij deze trip als geweldig ervaren. En zullen wij zeker nog eens terug keren op de boot alleen als basem dan weer de gids zal zijn.

De man die bij ons in het hotel kwam was ook erg vriendelijk ben zijn naam even kwijt. Hij sprak aardig Nederlands. Ook voor hem mijn complimenten.

En desert rose en zijn medewerkers waren ook top. Hamada ( palm restaurant)mohamed en mostafa (club soda) top.

De beschrijving voor het inchecken was slecht wij hebben jaren niet gevlogen en wisten dus op schiphol niet waar we heen moesten . dus vandaar de 8 ipv de 10... Lees meer

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 10
  • Vervoer 6

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen