Schrijf een ervaring over Sunweb en maak kans op mooie prijzen!

Sunweb

Url: https://www.sunweb.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: strandvakantie

Logo van Sunweb
Sunweb won in 2018 de Reisgraag award

Sunweb is sinds 2000 expert in voordelige zonvakanties, wintersportvakanties en autovakanties. De reisorganisatie heeft zonvakanties in verschillende soorten: all-inclusive vakanties, kindvriendelijke familievakanties, romantische vakanties, sportieve vakanties en kleinschalige vakanties. Elk van deze soorten vakanties hebben hun eigen kenmerken en voordelen die gecombineerd worden met de excellente service van Sunweb.

Zowel voor zomerse zonvakanties of winterzonvakanties kun je bij deze reisorganisatie terecht. Denk aan de heerlijke zomers in bijvoorbeeld Spanje, Portugal en Turkije of aan de winters in Egypte en op de Canarische Eilanden. En mocht je tijdens de winter langer dan 29 dagen weg willen, dan heeft Sunweb een speciaal 'overwinteren aanbod', waarbij je voor een zacht prijsje voor een lange tijd op één zonbestemming blijft tijdens de winter.

Sinds april 2015 maakt Sunweb een selectie van de zonvakanties die een extra hoge beoordeling krijgen. Bij deze zonvakanties geeft Sunweb aanvullende service in de vorm van Nederlands sprekende reisleiding en transfers naar het hotel vanaf de luchthaven. De Sunweb selections hotels liggen in Turkije, Griekenland, Spanje, Tunesië en Cyprus. Net zoals bij al het aanbod van Sunweb kun je voor de selections je voorkeur aangeven voor bijvoorbeeld een familievakantie, wellnessvakantie of kleinschalige vakantie. Bij de kleinschalige vakanties heb je geen last van massatoerisme en kun je genieten van rust om je heen en zijn er bij de kindvriendelijke familievakanties veel faciliteiten en activiteiten aanwezig voor de kinderen.

Als je meer voelt voor een wintersportvakantie, kun je kiezen uit 150 bestemmingen waaronder Zwitserland, Frankrijk en Oostenrijk. Bij deze vakanties is de skipas altijd inbegrepen, net als gratis skigarantie. Als er onvoldoende sneeuw op de vakantiebestemming valt, kun je dankzij de skigarantie kosteloos de vakantie omboeken of annuleren. Ook biedt Sunweb mini-skivakanties, waarbij je een aantal dagen kunt genieten van wintersport. Als je meer luxe wilt tijdens de wintersportvakantie, kun je kiezen voor een van de luxere wellnessvakanties.

Houd je er meer van om met eigen vervoer te reizen als je op vakantie gaat? Kies dan voor een autovakantie. De bestemmingen van de autovakanties zijn Frankrijk, Italië, Spanje, Kroatië, Hongarije, Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland. Per land kun je kiezen uit verschillende plaatsen waar je verblijft in een hotel, camping of appartement.

Alle vakanties van Sunweb zijn alleen online te boeken via de website en niet bij een reisbureau. Verder kun je op de website ook losse vliegtickets kopen en zijn er altijd een paar leuke aanbiedingen te vinden. Voor vragen, opmerkingen en ondersteuning kun je naar de reisorganisatie bellen of mailen, een bericht plaatsen op het Sunweb Forum of contact opnemen via de sociale media.

op 19 juli 2019 bestemming: Griekenland / Chalkidiki, reisperiode: juli 2019

Zeer ontgoocheld in de touroperator. Ondanks een storm geen informatie of dergelijke gekregen. Bij de aankomst in Griekenland werd ons meegedeeld dat er schade kon zijn aan de hotels door de storm in Chalkidiki. Er ging niemand van Sunweb mee op de 2 uur durende reis van de luchthaven tot aan het hotel. Bij aankomst van on hotel werden wij afgezet aan een grote weg en moesten we vervolgens zelf onze weg naar het hotel vinden! Toen we in het hotel aankwamen werd ons meegedeeld dat er geen elektriciteit en water was, dit was natuurlijk meteen een opdoffer. Toen we ons wilde informeren wat er in de buurt allemaal te zien was, was er enkel een zeer miniem kaftje beschikbaar met amper informatie, die hebben we dan bij andere touroperators moeten zoeken. Vervolgens was het alleen mogelijk om iemand van Sunweb te spreken via de telefoon want ze kwamen zelf niet langs op het hotel. De moeder van mijn vriendin had vervolgens ook contact opgenomen met de algemene lijn van Sunweb waar ze haar verzekerde dat we overgeplaatst zouden worden. Zelf hebben we gedurende onze reis NIETS van Sunweb vernomen, enkel na een eigen verzonden mail. Het hotel en personeel was werkelijk fantastisch en is er in geslaagd om onze vakantie ondanks alles toch aangenaam te maken. Al hadden we veel meer van onze touroperator verwacht aangezien we een vakantie bij hun hadden geboekt en niet bij het hotel. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 13 juli 2019 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: juli 2019

De bus reis van de luchthaven naar hotel en terug is langer dan aangegeven staat op de site van sunweb. Onze reisleidster regelde helemaal niks, ze praat veel en regelt weinig. ... Lees meer

  • Algemeen 7
op 10 juli 2019 bestemming: Griekenland / Lesbos, reisperiode: juni 2019

Studio Afrodite in Anaxos, vies, achterstallig onderhoud, gevaarlijk voor kinderen. Sunweb makes bad memories. ... Lees meer

  • Algemeen 3

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen