Schrijf een ervaring over Sunweb en maak kans op mooie prijzen!

Sunweb

Url: http://www.sunweb.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: strandvakantie

Logo van Sunweb
Sunweb won in 2018 de Reisgraag award

Sunweb is sinds 2000 expert in voordelige zonvakanties, wintersportvakanties en autovakanties. De reisorganisatie heeft zonvakanties in verschillende soorten: all-inclusive vakanties, kindvriendelijke familievakanties, romantische vakanties, sportieve vakanties en kleinschalige vakanties. Elk van deze soorten vakanties hebben hun eigen kenmerken en voordelen die gecombineerd worden met de excellente service van Sunweb.

Zowel voor zomerse zonvakanties of winterzonvakanties kun je bij deze reisorganisatie terecht. Denk aan de heerlijke zomers in bijvoorbeeld Spanje, Portugal en Turkije of aan de winters in Egypte, Kaapverdië en op de Canarische Eilanden. En mocht je tijdens de winter langer dan 29 dagen weg willen, dan heeft Sunweb een speciaal 'overwinteren aanbod', waarbij je voor een zacht prijsje voor een lange tijd op één zonbestemming blijft tijdens de winter.

Sinds april 2015 maakt Sunweb een selectie van de zonvakanties die een extra hoge beoordeling krijgen. Bij deze zonvakanties geeft Sunweb aanvullende service in de vorm van Nederlands sprekende reisleiding en transfers naar het hotel vanaf de luchthaven. De Sunweb selections hotels liggen in Turkije, Griekenland, Spanje, Tunesië en Cyprus. Net zoals bij al het aanbod van Sunweb kun je voor de selections je voorkeur aangeven voor bijvoorbeeld een familievakantie, wellnessvakantie of kleinschalige vakantie. Bij de kleinschalige vakanties heb je geen last van massatoerisme en kun je genieten van rust om je heen en zijn er bij de kindvriendelijke familievakanties veel faciliteiten en activiteiten aanwezig voor de kinderen.

Als je meer voelt voor een wintersportvakantie, kun je kiezen uit 150 bestemmingen waaronder Zwitserland, Frankrijk en Oostenrijk. Bij deze vakanties is de skipas altijd inbegrepen, net als gratis skigarantie. Als er onvoldoende sneeuw op de vakantiebestemming valt, kun je dankzij de skigarantie kosteloos de vakantie omboeken of annuleren. Ook biedt Sunweb mini-skivakanties, waarbij je een aantal dagen kunt genieten van wintersport. Als je meer luxe wilt tijdens de wintersportvakantie, kun je kiezen voor een van de luxere wellnessvakanties.

Houd je er meer van om met eigen vervoer te reizen als je op vakantie gaat? Kies dan voor een autovakantie. De bestemmingen van de autovakanties zijn Frankrijk, Italië, Spanje, Kroatië, Hongarije, Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland. Per land kun je kiezen uit verschillende plaatsen waar je verblijft in een hotel, camping of appartement.

Alle vakanties van Sunweb zijn alleen online te boeken via de website en niet bij een reisbureau. Verder kun je op de website ook losse vliegtickets kopen en zijn er altijd een paar leuke aanbiedingen te vinden. Voor vragen, opmerkingen en ondersteuning kun je naar de reisorganisatie bellen of mailen, een bericht plaatsen op het Sunweb Forum of contact opnemen via de sociale media.

op 2 december 2018 bestemming: ItaliŽ / Taormina, reisperiode: augustus 2018

De vakantie zelf was erg mooi maar het hotel waar we verbleven daar hebben we vastgezeten in de lift in een rots en hachelijke momenten beleefd. T was traumatisch! Er was geen communicatie vanuit de lift mogelijk en t duurde een uur dat er ieman kwam. Er was geen zuurstof dus mijn man heeft de deur open geforceerd en er was toen we eindelijk eruit konden niemand van t hotel om ons te helpen, we werden zelfs genegeerd. Hotel Capo dei Greci heet het hotel en ik zou er nooit heen gaan. Ook later werd vanuit t hotel weinig gedaan om ons gevoel beter te maken. Zelfs na gesprekken met de manager. De hostess van Sunweb deed wel wat hoor ter plaatse maar niet genoeg. En nu ik niet meer zomaar in een lift durf en met Sunweb probeerde tot een compensatie te komen laten ze je eerst een maand wachten en komen dan nog niet met een reactie, bijna nog weer een maand later met de melding dat ze niets kunnen doen. Daar hebben ze overigens een half uur voor nodig aan de telefoon en laten je eerst het hele verhaal werd doen zodat dat angstige gevoel weer helrmaal daar was en dan sorry we kunnen niets doen. Het hotel zou ons al ruim gecompenseerd hebben, een klinklare leugen maar Sunweb is er duidelijk niet voor haar gasten/klanten maar voor de hotels om geld te verdienen. wij reizen nooit meer met Sunweb want hebben eerder ook al een slechte ervaring gehad maar dit sloeg werkelijk alles. Waardeloze communicatie vanuit de juridische afdeling en geen empathie. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 15 november 2018 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: september 2018

Deze reis was voor ons geweldig.mooie plaats en mooi hotel.
de service van sunweb was weer geweldig fijne uitleg wat betreft het vliegveld.en de plaats opzich.wij willen niet anders meer als met sunweb.
gaan hier al jaren mee in zee en iedere keer weer geweldig onze dank is groot voor deze organisatie van begin tot het eind nogmaals bedankt hiervoor. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 4 november 2018 bestemming: Griekenland / Kos, reisperiode: september 2018

De reis op zich geen probleem tot dat wij aan aankwamen in het hotel.Wij kom er al jaren en opeens moesten wij meer betalen voor een kamer met havenzicht.Na veel heen en weer bellen kwam er een hostess van Sunweb, ook zij kon niets voor ons betekenen, Na een klacht naar Sunweb was het wachten op een reactie ( 4 werkweken) nu 10 weken geleden NOG G E E N REACTIE VAN SUNWEB. Met sunweb gaan wij niet meer op vakantie. LET OP mensen, als je naar Kos stad gaat en je hotel is Kosta Palace dan moet je per dag 15 euro meer betalen voor een kamer met havenzicht, dit vermeld Sunweb niet op de site. Terwijl Sunweb ,volgens de manager hier al 2 jaar van weten. DIKKE MIDDELVINGER VOOR SUNWEB ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen