Schrijf een ervaring over Sunweb en maak kans op mooie prijzen!

Sunweb

Url: https://www.sunweb.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: strandvakantie

Logo van Sunweb
Sunweb won in 2018 de Reisgraag award

Sunweb is sinds 2000 expert in voordelige zonvakanties, wintersportvakanties en autovakanties. De reisorganisatie heeft zonvakanties in verschillende soorten: all-inclusive vakanties, kindvriendelijke familievakanties, romantische vakanties, sportieve vakanties en kleinschalige vakanties. Elk van deze soorten vakanties hebben hun eigen kenmerken en voordelen die gecombineerd worden met de excellente service van Sunweb.

Zowel voor zomerse zonvakanties of winterzonvakanties kun je bij deze reisorganisatie terecht. Denk aan de heerlijke zomers in bijvoorbeeld Spanje, Portugal en Turkije of aan de winters in Egypte, Kaapverdië en op de Canarische Eilanden. En mocht je tijdens de winter langer dan 29 dagen weg willen, dan heeft Sunweb een speciaal 'overwinteren aanbod', waarbij je voor een zacht prijsje voor een lange tijd op één zonbestemming blijft tijdens de winter.

Sinds april 2015 maakt Sunweb een selectie van de zonvakanties die een extra hoge beoordeling krijgen. Bij deze zonvakanties geeft Sunweb aanvullende service in de vorm van Nederlands sprekende reisleiding en transfers naar het hotel vanaf de luchthaven. De Sunweb selections hotels liggen in Turkije, Griekenland, Spanje, Tunesië en Cyprus. Net zoals bij al het aanbod van Sunweb kun je voor de selections je voorkeur aangeven voor bijvoorbeeld een familievakantie, wellnessvakantie of kleinschalige vakantie. Bij de kleinschalige vakanties heb je geen last van massatoerisme en kun je genieten van rust om je heen en zijn er bij de kindvriendelijke familievakanties veel faciliteiten en activiteiten aanwezig voor de kinderen.

Als je meer voelt voor een wintersportvakantie, kun je kiezen uit 150 bestemmingen waaronder Zwitserland, Frankrijk en Oostenrijk. Bij deze vakanties is de skipas altijd inbegrepen, net als gratis skigarantie. Als er onvoldoende sneeuw op de vakantiebestemming valt, kun je dankzij de skigarantie kosteloos de vakantie omboeken of annuleren. Ook biedt Sunweb mini-skivakanties, waarbij je een aantal dagen kunt genieten van wintersport. Als je meer luxe wilt tijdens de wintersportvakantie, kun je kiezen voor een van de luxere wellnessvakanties.

Houd je er meer van om met eigen vervoer te reizen als je op vakantie gaat? Kies dan voor een autovakantie. De bestemmingen van de autovakanties zijn Frankrijk, Italië, Spanje, Kroatië, Hongarije, Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland. Per land kun je kiezen uit verschillende plaatsen waar je verblijft in een hotel, camping of appartement.

Alle vakanties van Sunweb zijn alleen online te boeken via de website en niet bij een reisbureau. Verder kun je op de website ook losse vliegtickets kopen en zijn er altijd een paar leuke aanbiedingen te vinden. Voor vragen, opmerkingen en ondersteuning kun je naar de reisorganisatie bellen of mailen, een bericht plaatsen op het Sunweb Forum of contact opnemen via de sociale media.

op 22 mei 2019 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: mei 2019

Last minute Sunweb is nep! Mooie nieuwe slogan overigens! De echte scherpe last minutes hebben allemaal haken en ogen of addertjes onder het gras. Boeken voor een scherpe prijs is nagenoeg niet mogelijk. Vlucht vol, vertrek van een andere luchthaven (Groningen heen Amsterdam terug?!?), langer blijven, etc. krijg je te horen als je een half uur in de wacht hebt gezeten. Dit ondanks dat je wel via de site kan boeken maar uiteindelijk niet verder kan om hem definitief te maken. Diverse bestemmingen geprobeerd en allemaal hetzelfde resultaat. Pure misleiding wat TUI dan echt niet heeft. Jammer want toch voor niets verlof aangevraagd.... ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 21 mei 2019 bestemming: Griekenland, reisperiode: oktober 2019

Ze schommelen met de prijzen ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 16 mei 2019 bestemming: Spanje / Torremolinos, reisperiode: mei 2018

De reis was perfect geregeld. Van vlucht tot transfer. Netjes opgewacht door een Nederlands sprekende medewerker van sunweb. Verblijf was perfect het eten de zon het hotel de omgeving de lokatie. De ov verbindingen waren ook top. Op de terug weg was de transfer bus een half uur te laat. De omschrijving van de halte was op meerdere manieren te interpreteren en de aangegeven nummers waren lastig 't e bereiken. Ook niet kunnen toevoegen op WhatsApp. Voor de rest echt helemaal niets te klagen ... Lees meer

  • Algemeen 8

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen