Schrijf een ervaring over Sunweb en maak kans op mooie prijzen!

Sunweb

Url: https://www.sunweb.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: strandvakantie

Logo van Sunweb
Sunweb won in 2018 de Reisgraag award

Sunweb is sinds 2000 expert in voordelige zonvakanties, wintersportvakanties en autovakanties. De reisorganisatie heeft zonvakanties in verschillende soorten: all-inclusive vakanties, kindvriendelijke familievakanties, romantische vakanties, sportieve vakanties en kleinschalige vakanties. Elk van deze soorten vakanties hebben hun eigen kenmerken en voordelen die gecombineerd worden met de excellente service van Sunweb.

Zowel voor zomerse zonvakanties of winterzonvakanties kun je bij deze reisorganisatie terecht. Denk aan de heerlijke zomers in bijvoorbeeld Spanje, Portugal en Turkije of aan de winters in Egypte en op de Canarische Eilanden. En mocht je tijdens de winter langer dan 29 dagen weg willen, dan heeft Sunweb een speciaal 'overwinteren aanbod', waarbij je voor een zacht prijsje voor een lange tijd op één zonbestemming blijft tijdens de winter.

Sinds april 2015 maakt Sunweb een selectie van de zonvakanties die een extra hoge beoordeling krijgen. Bij deze zonvakanties geeft Sunweb aanvullende service in de vorm van Nederlands sprekende reisleiding en transfers naar het hotel vanaf de luchthaven. De Sunweb selections hotels liggen in Turkije, Griekenland, Spanje, Tunesië en Cyprus. Net zoals bij al het aanbod van Sunweb kun je voor de selections je voorkeur aangeven voor bijvoorbeeld een familievakantie, wellnessvakantie of kleinschalige vakantie. Bij de kleinschalige vakanties heb je geen last van massatoerisme en kun je genieten van rust om je heen en zijn er bij de kindvriendelijke familievakanties veel faciliteiten en activiteiten aanwezig voor de kinderen.

Als je meer voelt voor een wintersportvakantie, kun je kiezen uit 150 bestemmingen waaronder Zwitserland, Frankrijk en Oostenrijk. Bij deze vakanties is de skipas altijd inbegrepen, net als gratis skigarantie. Als er onvoldoende sneeuw op de vakantiebestemming valt, kun je dankzij de skigarantie kosteloos de vakantie omboeken of annuleren. Ook biedt Sunweb mini-skivakanties, waarbij je een aantal dagen kunt genieten van wintersport. Als je meer luxe wilt tijdens de wintersportvakantie, kun je kiezen voor een van de luxere wellnessvakanties.

Houd je er meer van om met eigen vervoer te reizen als je op vakantie gaat? Kies dan voor een autovakantie. De bestemmingen van de autovakanties zijn Frankrijk, Italië, Spanje, Kroatië, Hongarije, Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland. Per land kun je kiezen uit verschillende plaatsen waar je verblijft in een hotel, camping of appartement.

Alle vakanties van Sunweb zijn alleen online te boeken via de website en niet bij een reisbureau. Verder kun je op de website ook losse vliegtickets kopen en zijn er altijd een paar leuke aanbiedingen te vinden. Voor vragen, opmerkingen en ondersteuning kun je naar de reisorganisatie bellen of mailen, een bericht plaatsen op het Sunweb Forum of contact opnemen via de sociale media.

op 11 januari 2020 bestemming: Oostenrijk / Achenkirch, reisperiode: december 2019

Na overboeking van een wintersportvakantie Pertisau in de kerstvakantie december 2019 in Oostenrijk heeft Sunweb er alles aan gedaan om voor ons een ander hotel te zoeken. Het hotel Achentalerhof in Achenkirch, de taxi van Pertisau naar Achenkirch v.v., het contact met Sunweb was super. Wij hebben hierdoor een onbezorgde en een hele fijne vakantie gehad.
Sunweb dank je wel. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 11 januari 2020 bestemming: Spanje / Tenerife, reisperiode: januari 2019

Ik moet een annulatie factuur betalen voor een reis dat ik zogezegd heb geboekt, maar alle mails daaromtrent kwamen in mijn ongewenste emails! Hoe moet ik dan weten dat er een reis is geboekt?
Daarbovenop heel klantonvriendelijk en lang wachten tegen dat ze telefonisch bereikbaar waren! ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 10 januari 2020 bestemming: Oostenrijk / Kaprun, reisperiode: december 2019

2 dagen voor het vertrek op skireis krijg ik een ongeluk waarvoor het voor mij onmogelijk is om te vertrekken. Ik bel naar sunweb en leg de situatie uit. We hadden geen annulatieverzekering ( jammer genoeg ook niet met visagold betaald) maar hoopte toch om het geld van de niet gebruikte skipas terug te kunnen krijgen. Er werd mij gezegd om aan de reisleider daar ter plaatse alles door te geven en de hoofdboeker moest terug bellen om te annuleren. Bij aankomst was er geen reisleider dat is een. Twee er is ons telefonisch niets gezegd geweest over de skipas terwijl de situatie duidelijk geschetst is geweest.
Na een klachtmailtje naar sunweb was het ineens misschien toch mogelijk de voorlaatste dag van mijn vrienden hun reis om de skipas terug te gaan geven en het betaald bedrag terug te krijgen. Door het laattijdig ingrijpen van sunweb hadden mijn vrienden ondertussen mijn skipas voor de helft van het bedrag verkocht aan een gelukkige skiër. Absoluut niet tevreden van de gebrekkige service! ... Lees meer

  • Algemeen 3

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen