Schrijf een ervaring over Sunweb en maak kans op mooie prijzen!

Sunweb

Url: http://www.sunweb.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: strandvakantie

Logo van Sunweb

Sunweb is sinds 2000 expert in voordelige zonvakanties, wintersportvakanties en autovakanties. De reisorganisatie heeft zonvakanties in verschillende soorten: all-inclusive vakanties, kindvriendelijke familievakanties, romantische vakanties, sportieve vakanties en kleinschalige vakanties. Elk van deze soorten vakanties hebben hun eigen kenmerken en voordelen die gecombineerd worden met de excellente service van Sunweb.

Zowel voor zomerse zonvakanties of winterzonvakanties kun je bij deze reisorganisatie terecht. Denk aan de heerlijke zomers in bijvoorbeeld Spanje, Portugal en Turkije of aan de winters in Egypte, Kaapverdië en op de Canarische Eilanden. En mocht je tijdens de winter langer dan 29 dagen weg willen, dan heeft Sunweb een speciaal 'overwinteren aanbod', waarbij je voor een zacht prijsje voor een lange tijd op één zonbestemming blijft tijdens de winter.

Sinds april 2015 maakt Sunweb een selectie van de zonvakanties die een extra hoge beoordeling krijgen. Bij deze zonvakanties geeft Sunweb aanvullende service in de vorm van Nederlands sprekende reisleiding en transfers naar het hotel vanaf de luchthaven. De Sunweb selections hotels liggen in Turkije, Griekenland, Spanje, Tunesië en Cyprus. Net zoals bij al het aanbod van Sunweb kun je voor de selections je voorkeur aangeven voor bijvoorbeeld een familievakantie, wellnessvakantie of kleinschalige vakantie. Bij de kleinschalige vakanties heb je geen last van massatoerisme en kun je genieten van rust om je heen en zijn er bij de kindvriendelijke familievakanties veel faciliteiten en activiteiten aanwezig voor de kinderen.

Als je meer voelt voor een wintersportvakantie, kun je kiezen uit 150 bestemmingen waaronder Zwitserland, Frankrijk en Oostenrijk. Bij deze vakanties is de skipas altijd inbegrepen, net als gratis skigarantie. Als er onvoldoende sneeuw op de vakantiebestemming valt, kun je dankzij de skigarantie kosteloos de vakantie omboeken of annuleren. Ook biedt Sunweb mini-skivakanties, waarbij je een aantal dagen kunt genieten van wintersport. Als je meer luxe wilt tijdens de wintersportvakantie, kun je kiezen voor een van de luxere wellnessvakanties.

Houd je er meer van om met eigen vervoer te reizen als je op vakantie gaat? Kies dan voor een autovakantie. De bestemmingen van de autovakanties zijn Frankrijk, Italië, Spanje, Kroatië, Hongarije, Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland. Per land kun je kiezen uit verschillende plaatsen waar je verblijft in een hotel, camping of appartement.

Alle vakanties van Sunweb zijn alleen online te boeken via de website en niet bij een reisbureau. Verder kun je op de website ook losse vliegtickets kopen en zijn er altijd een paar leuke aanbiedingen te vinden. Voor vragen, opmerkingen en ondersteuning kun je naar de reisorganisatie bellen of mailen, een bericht plaatsen op het Sunweb Forum of contact opnemen via de sociale media.

op 13 augustus 2017 bestemming: Turkije / Bodrum, reisperiode: augustus 2017

We hebben via Sunweb ons reis naar Bodrum geboekt. Een kamer met balkon waar we ook extra voor hadden betaald. Eenmaal aangekomen bleek dat we wel een kamer met balkon hadden maar keken vanuit het balkon met ons neus tegen een muur aan. Ook was ons kamer onder de grond dus in principe hadden we ook niets aan ons balkon...
De volgende dag contact gehad met Sunweb. Zij vertelde ons dat bij deze kamer een omschrijving stond met beperkt uitzicht. Vanuit het balkon met je neus tegen een muur aankijken kun je niet omschrijven als beperkte uitzicht maar beter gezegd GEEN uitzicht...
Eenmaal met de manager te hebben gesproken kregen we de 3e dag van onze vakantie (zonder extra kosten) een zeezicht kamer.
Echter viel de uitzicht op de zee tegen. Voor ons balkon bevonden zich andere kamers waardoor de uitzicht op de zee beperkt was.
Al met al is het goedgekomen maar hier zit je op je vakantie niet op te wachten...... Lees meer

  • Algemeen 6
op 9 augustus 2017 bestemming: Spanje / Malgrat de Mar, reisperiode: juli 2017

Met Sunweb zijn wij met z'n drieŽn naar Malgrat de Mar gegaan. Na aankomst onze reisleiders ontmoet die voor ons klaar zouden staan tijdens onze vakantie. Via Sunweb hebben we een excursie naar Barcelona en Kamp Nou geregeld. We zouden dan met de bus naar Barcelona gaan en alles zou door Sunweb geregeld worden. Eenmaal aangekomen bij de bus bleek dat we niet op de lijst stonden. Wel betaald, maar niet ingepland. Het enige wat wij te horen hebben gekregen is: 'Ja sorry, de bus zit vol. Jullie kunnen echt niet meer mee, maar het geld krijgen jullie terug'. Een verdere oplossing is door Sunweb niet gezocht. In plaats daarvan kregen we te horen dat een taxi zo'n 400 euro kost en dat de trein een ongeluk had gehad en we die dus beter niet konden nemen. Oplossingen ho maar... Gelukkig zijn we er uiteindelijk zelf gekomen en hebben we toch de trein genomen. Vervolgens hebben we zitten wachten op ons geld. Afspraken voor het teruggeven van het geld zijn tot 2 maal toe geannuleerd, waardoor we pas op de laatste dag van onze vakantie ons geld terug hebben gekregen.
Over de terugvlucht hing geen informatie in het hotel, dus hebben wij contact opgenomen met onze reisleiding, die verschillende ophaaltijden voor de transfer doorgaven... Uiteindelijk op de gok gekozen voor een tijdstip (achteraf de goede), staan we wťťr niet op de lijst voor de bus. Gelukkig heeft de buschauffeur ons in de bus gelaten. Een voorstel van de Sunweb reisleiding kwam er namelijk niet. Al met al behoorlijk wat meegemaakt met Sunweb, en voor ons ook absoluut de laatste keer.... Lees meer

  • Algemeen 4
op 8 augustus 2017 bestemming: Griekenland / Rhodos, reisperiode: augustus 2017

Nooit meer doen met sunweb ,
Als er iets gebeurd sta je helemaal alleen ze verzinnen allerlei smoesjes om je niet te helpen. Je word van kastje naar de muur gestuurd... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen