Schrijf een ervaring over Sunweb en maak kans op mooie prijzen!

Sunweb

Url: http://www.sunweb.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: strandvakantie

Logo van Sunweb
Sunweb won in 2018 de Reisgraag award

Sunweb is sinds 2000 expert in voordelige zonvakanties, wintersportvakanties en autovakanties. De reisorganisatie heeft zonvakanties in verschillende soorten: all-inclusive vakanties, kindvriendelijke familievakanties, romantische vakanties, sportieve vakanties en kleinschalige vakanties. Elk van deze soorten vakanties hebben hun eigen kenmerken en voordelen die gecombineerd worden met de excellente service van Sunweb.

Zowel voor zomerse zonvakanties of winterzonvakanties kun je bij deze reisorganisatie terecht. Denk aan de heerlijke zomers in bijvoorbeeld Spanje, Portugal en Turkije of aan de winters in Egypte, Kaapverdië en op de Canarische Eilanden. En mocht je tijdens de winter langer dan 29 dagen weg willen, dan heeft Sunweb een speciaal 'overwinteren aanbod', waarbij je voor een zacht prijsje voor een lange tijd op één zonbestemming blijft tijdens de winter.

Sinds april 2015 maakt Sunweb een selectie van de zonvakanties die een extra hoge beoordeling krijgen. Bij deze zonvakanties geeft Sunweb aanvullende service in de vorm van Nederlands sprekende reisleiding en transfers naar het hotel vanaf de luchthaven. De Sunweb selections hotels liggen in Turkije, Griekenland, Spanje, Tunesië en Cyprus. Net zoals bij al het aanbod van Sunweb kun je voor de selections je voorkeur aangeven voor bijvoorbeeld een familievakantie, wellnessvakantie of kleinschalige vakantie. Bij de kleinschalige vakanties heb je geen last van massatoerisme en kun je genieten van rust om je heen en zijn er bij de kindvriendelijke familievakanties veel faciliteiten en activiteiten aanwezig voor de kinderen.

Als je meer voelt voor een wintersportvakantie, kun je kiezen uit 150 bestemmingen waaronder Zwitserland, Frankrijk en Oostenrijk. Bij deze vakanties is de skipas altijd inbegrepen, net als gratis skigarantie. Als er onvoldoende sneeuw op de vakantiebestemming valt, kun je dankzij de skigarantie kosteloos de vakantie omboeken of annuleren. Ook biedt Sunweb mini-skivakanties, waarbij je een aantal dagen kunt genieten van wintersport. Als je meer luxe wilt tijdens de wintersportvakantie, kun je kiezen voor een van de luxere wellnessvakanties.

Houd je er meer van om met eigen vervoer te reizen als je op vakantie gaat? Kies dan voor een autovakantie. De bestemmingen van de autovakanties zijn Frankrijk, Italië, Spanje, Kroatië, Hongarije, Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland. Per land kun je kiezen uit verschillende plaatsen waar je verblijft in een hotel, camping of appartement.

Alle vakanties van Sunweb zijn alleen online te boeken via de website en niet bij een reisbureau. Verder kun je op de website ook losse vliegtickets kopen en zijn er altijd een paar leuke aanbiedingen te vinden. Voor vragen, opmerkingen en ondersteuning kun je naar de reisorganisatie bellen of mailen, een bericht plaatsen op het Sunweb Forum of contact opnemen via de sociale media.

op 6 april 2018 bestemming: Frankrijk / Les orres, reisperiode: april 2018

Wees gewaarschuwd. Een opeenstapeling van ellende. Busreis 3x overstappen in de stromende regen. Stoelen zijn vreselijk, korte zittingen maken het onmogelijk om te slapen.
Hotel balcon des airelles vreselijk smerig! Vieze matrassen, lakens, etenresten, zwembad. Stempel uitgewoond! Yes, we kunnen weer naar huis. Wel dat valt vies tegen. 10:00 uitchecken en 20:00 vertrekken!!!!! Tussentijds lekker op straat zwerven. Sunweb, dit wens je niemand toe!

Heel heel heel slecht. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 1 maart 2018 bestemming: Frankrijk / Oz en Oisans, reisperiode: februari 2018

Onze reisgroep, bestaande uit 4 personen, had een skireis geboekt naar Oz en Oisans via Sunweb. Bij aankomst bleek al dat er miscommunicatie plaats had gevonden. Ons appartement, voor 5 personen voorzien, was bijzonder klein met een twijfelaarsbed (voor 1.5 persoon geschikt) en 3 kleine slaapplaatsen in de living op de zetel. Dit terwijl was aangegeven op de site van Sunweb dat ons appartement zou bestaan uit 3 bedden in een aparte kamer en 2 slaapplaatsen in de living. Het was dus andersom. De receptie in de residentie (Rťsidence Couleurs Soleil) was ook niet vriendelijk, na dit aangegeven te hebben aan Sunweb werden ons excuses van het personeel uit beloofd. Dit is er echter nooit gekomen. Ook was er onduidelijkheid over het uur van in- en outcheck. Tot overmaat van ramp verliep onze busreis terug bijzonder moeizaam. Er waren blijkbaar niet voldoende zitplaatsen op de bus voorzien en bij de overstap in Luik was er enorme vertraging, waardoor onze reis met 3 uur werd verlengd. Bovendien werden wij niet op de hoogte gebracht voor vertrek maar pas reeds op de bus. Na het versturen van klachten naar Sunweb kwam er altijd een standaard antwoord dat onze klacht behandeld zou worden binnen 2 weken. Echter na 2 weken nog steeds geen reactie. ... Lees meer

  • Algemeen 2
op 26 februari 2018 bestemming: Frankrijk / Saint sorlin d'avres, reisperiode: februari 2018

Wij waren in hotel edenard. Er stonds een tof en behulpzaam taem klaar. Echt een dikke duim. Waren 3 top dagen ... Lees meer

  • Algemeen 8

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen