GoMundo

Url: https://www.gomundo.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: strandvakantie

Logo van GoMundo

Met GoMundo vlieg je naar het Middellandse Zeegebied voor een heerlijke zonvakantie. GoMundo is in 2000 opgericht met als grootste doel het aanbieden van vakanties naar verschillende bestemmingen, voor een lage prijs. Hiervoor hebben een aantal reisorganisaties hun krachten gebundeld. De kennis en ervaring op het gebied van vakanties is een van de sterke punten van GoMundo. GoMundo is onderdeel van Corendon Vliegvakanties.

GoMundo biedt vakanties aan naar de volgende bestemmingen: Agadir, Lanzarote, Gran Canaria, Tenerife, Malta, Fuerteventura, Algarve, Costa Brava, Costa del Sol, Corfu, Cyprus, Dubrovnik, Ibiza, Kreta, Madeira, Mallorca en Rhodos.

Door de scherpe onderhandelingen met hoteliers en vliegtuigmaatschappijen en de grote inkoop bieden ze zeer scherpe prijzen aan. Als je op zoek bent naar een last minute vakantie ben je bij GoMundo aan het juiste adres. Op elk moment van de dag kun je het actuele aanbod van last minutes zien en direct, vlak voor de vertrekdatum, nog boeken. Daarnaast is het aanbod actueel en kan je als reiziger continu genieten van de nieuwste zonvakanties. GoMundo garandeert je daarbij de allerlaagste prijs. Volledig geïnformeerd begin je aan je droomreis naar een van de vele topbestemmingen dankzij de service van GoMundo.
 
GoMundo is aangesloten bij SGR en Calamiteitenfonds. Het hoofdkantoor van GoMundo is te vinden in Lijnden.

op 14 mei 2021 bestemming: / ??, reisperiode: augustus 2020

Was verrassingsreis,door corono een voucher die nu na jaar ineens opgesplitst werd,hotel en vliegticket,moesten nu zelf bij ryan air gaan claimen,doen we niet,dus vroeg gomundo €35 kosten,gingen we niet mee accoord.nu maar afw888 of we volledige bedrag nog terugkrijgen.inmiddels hotelkosten wel retour gehad.
Jammer daat je na meer dan jaar zoveel moeite moet doen,voor klein bedrag.
Zeer slechte zaak.gaan nooit meer via deze weg boeken dus.

  • Algemeen 1
op 23 oktober 2020 bestemming: Italië / Rome, reisperiode: november 2020

Gomundo slechtste reisorganisatie ever.

  • Algemeen 1
op 17 september 2020 bestemming: Spanje / Mallorca, reisperiode: september 2020

We zouden een verrassingsreis hebben, 2 weken tevoren hoor je de bestemming. Is dus Mallorca maar Spanje heeft al een tijd een oranje reisadvies. Tja, zegt GoMundo, tickets al geboekt en als Ryanair vliegt dan gaat alles gewoon door. Dat heet dan een verrassingsreis. Je MAG officieel niet naar oranje gebied als het niet noodzakelijk is. En dit gaat om een reis die ook naar Italië of Portugal kon. Wel veel contact gehad met de klantenservice maar zij bieden geen alternatief. Ja, nog een keer veel meer geld overmaken dan willen ze de reis wel wijzigen. Vouchers doen ze niet aan. Slecht! Go mundo heet toch een sgr reisbureau te zijn. Nooit meer dus. Trap er niet in zou ik zo zeggen. Wij gaan al jaren op allerlei manieren op reis en was altijd goed. Nu voor t eerst n verrassingsreis. Met Go Mundo. Nooit weer!

  • Algemeen 1
op 4 september 2020 bestemming: Spanje / Barcelona, reisperiode: september 2020

Via Vakantieveilingen 5 dagen all inclusieve verassingsreis naar Zuid-Europa gewonnen. Dit werd geregeld via GoMundo. Op zich nog niets aan te merken, alles verloopt volgens plan. Eind maart een knieoperatie ondergaan, dus reserveerde ik alles voor de week van 20/09/2020. Tegen dan zou ik voldoende herstelt geweest zijn. Maar dan begon de misserie pas !
Wegens corona eind maart werd mijn knieoperatie uitgesteld. Pas midden juni gaat mijn knieoperatie door. Aangezien ik zeker 4 maanden revalidatie nodig heb komt mijn reis in bedwang. Je legt dit uit aan GoMundo voor toch een compensatie te krijgen, niets van ze rekenen 100% kosten aan.
Paar weken later sturen ze jouw een mail dat je reis naar Spanje gaat (code rood-oranje) geld terug, compensatie, voucher… ? GoMundo geeft er geen gehoor aan, beter zelfs ze laten je dan opeens weten dat Ryanair de vluchtgegevens voor de terugreis omgeboekt heeft. Terwijl ik uitdrukkelijk gevraagd heb om alles te annuleren en wie wil er nu in deze periode naar Spanje ? Geld is het enige waar ze aan denken, dat mensenlevens op het spel kunnen staan ? Kunnen hun geen barst schelen ! Blijkbaar ben ik hier niet de enige met mijn ongenoegen over deze maatschappij ! Eén goeie raad boek nooit via GoMundo, het zijn zakkenvullers !!

  • Algemeen 1
op 31 augustus 2020 bestemming: Griekenland / Corfu, reisperiode: oktober 2019

We hadden graag wegens Corona eisen deze reis om geboekt, gomundo rekent hierbij 100% kosten aan ! Dwz alles kwijt, goede service, nooit meer boeken bij hun

  • Algemeen 1
op 29 april 2020 bestemming: Spanje / Málaga, reisperiode: maart 2020

Zijn niet geweest; corona, Spanje oranje/rood...maar gomundo laat niets van zich horen (geld terug, compensatie, voucher? Wij weten het niet!). Zeer slecht, moet niet kunnen.

  • Algemeen 1
op 18 maart 2020 bestemming: Malta / Nederland, reisperiode: maart 2020

Met Gomundo moet je niet boeken Beste heer, mevrouw,

Via dit bericht willen wij u informeren over uw reis naar Malta.

Zojuist hebben wij bericht ontvangen dat wanneer u afreist naar Malta u verplicht 14 dagen in quarantaine dient te verblijven. Wanneer u zich buiten uw accommodatie verplaatst kunt u een boete van €1000,- ontvangen.

Helaas kunnen wij u op dit moment niet voorzien van een restitutie, dit omdat het reisadvies nog niet is veranderd naar negatief. Wij willen u adviseren om niet af te reizen naar Malta. Indien u toch afreist naar Malta reist u op eigen risico.

Vertrouwende erop u hiermee voldoende te hebben geďnformeerd. Mocht u verder nog vragen hebben dan vernemen wij dat graag.

Met vriendelijke groet,

Dus Zij willen zeggen dat zij ons geld niet terug wil geven hier boek ik nooit meer een ook niet meer via actie van de dag

  • Algemeen 1
op 4 maart 2020 bestemming: Italië / Rome, reisperiode: februari 2019

Via vakantieveilingen een trip naar Rome geboekt met GoMundo. Alles was perfect. Geen verborgen kosten. We kregen een hotelletje stapvoets van het Colosseum. Dus we moesten geen openbaar vervoer gebruiken om in de stad te geraken. Goeie sneakers waren voldoende. Alle info kregen we mooi op tijd door via e-mail. Eigenlijk niets om over te klagen. Low budget naar Rome gaan was via GoMundo echt een aanrader!! We hadden dit niet verwacht na het lezen van alle recensies. Maar dus hier een positief verhaal!

  • Algemeen 10
op 4 januari 2020 bestemming: Italië / Rome, reisperiode: november 2019

Voor 300 euro naar Rome met hotel en ontbijt! Klagen kan maar wat verwacht je voor die prijs? Je maak het daar naar je zin. Je bent er en als je je een beetje voorbereid weet je dat je voor 6 euro met de bus tot in de stad wordt gebracht! Begrijp de klachten wel maar kijk ook naar de prijs en bedenk dan of het terecht is... als ik met de trein naar Amsterdam ga ben ik al 27 euro kwijt wel alles in perspectief Zien.

  • Algemeen 8
op 1 november 2019 bestemming: Italië / Rome, reisperiode: november 2019

Wij hebben de reis nog niet gedaan, maar hebben nu al spijt dat we
de reis via Vakantieveilingen hebben gewonnen!
Het gaat om een 5 daagse reis, maar omdat Ryanair de vlucht heeft verzet met aankomst in Rome 22:35 uur dan kan men niet meer van een 5 daagse reis zeggen! Ook het hotel ligt te ver van het vliegveld +/- 30 km. Vergeet ook niet dat men voor de bagage en stoelen moet betalen. Nooit meer iets boeken, wanneer te weinig bekend is zoals de locatie van het hotel, vliegmaatschappij enz.

  • Algemeen 5

Meer ervaringen