Schrijf een ervaring over Corendon en maak kans op mooie prijzen!

Corendon

Url: https://www.corendon.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: strandvakantie

Logo van Corendon

Corendon is bijna 20 jaar geleden begonnen als Turkije-specialist en is in die tijd uitgegroeid tot een grote touroperator voor veel populaire strandbestemmingen binnen en buiten Europa. Zo worden er vakanties aangeboden naar Spanje, Griekenland en Italië maar ook de Nederlandse Antillen, Verenigde Arabische Emiraten, Afrika, Azië en het Midden-Oosten behoren tot het reisaanbod. De reisorganisatie heeft voor iedere doelgroep een passende aanbieding. Van een lastminute zonvakantie tot een rondreis en van een familievakantie tot een adults only vakantie. De missie van Corendon is om jou en je reisgezelschap de beste vakantie tegen de beste prijs te bieden. Daarbij staat persoonlijke aandacht en service hoog in het vaandel.

Sinds 2005 heeft Corendon een eigen luchtvaartmaatschappij, Corendon Airlines. Deze Turkse luchtvaartmaatschappij heeft een hoofdkantoor in Antalya en vliegt vanuit Antalya voornamelijk naar diverse bestemmingen binnen Europa, waaronder Nederland. In 2011 is daar de Nederlandse tak Corendon Dutch Airlines bijgekomen. Naast een eigen luchtvaartmaatschappij heeft de reisorganisatie ook een eigen hotelportefeuille: Corendon Hotels & Resorts. Deze bestaat uit 4 hotels in de toeristische gebieden Antalya, Bodrum en Çeşme en een all inclusive hotel op Ibiza.

Corendon is in 2000 opgericht in Haarlem. De reisorganisatie begon als Turkije-specialist en is uiteindelijk gegroeid tot een toonaangevende en succesvolle touroperator met bestemmingen binnen en buiten Europa. Momenteel ligt het hoofdkantoor in Lijnden. Naast Corendon Airlines, Corendon Dutch Airlines en Corendon Hotels & Resorts heeft de organisatie nog andere dochterondernemingen: GoFun Jongerenreizen, Karin's Choice, Maris Life, Corendon Golf en Corendon Estate.

De Jong Intra Vakanties
8,4
op basis van 1104 reviews

6 consumenten awards

De Jong Intra Vakanties won in 2019 de Reisgraag award
Lees meer
Sunweb
5,7
op basis van 628 reviews

1 consumenten award

Sunweb won in 2018 de Reisgraag award
Lees meer
TUI
5,4
op basis van 1290 reviews
Lees meer
op 18 januari 2021 bestemming: CuraÁao, reisperiode: mei 2020

Corendon past de facaliteiten aan zonder dat dit vanuit overheidswegen moet. Als je hier contact overzoekt wordt je afgescheept.
Na het inschakelen van de geschillen commissie sturen ze een incasso bureau op je af.

Zeer slechte service!!!

  • Algemeen 1
op 13 januari 2021 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: juli 2019

4 week voor onze reis krijg je de kans om om te boeken na volgend jaar, wegens zeer gebrekkig info van correndon maar gedaan, 2 dagen later worden alle vluchten voor 5-6 weken geannuleerd, heel toevallig. Eerst proberen ze je zelf te laten annuleren.
Maar na omboeken kregen we mail met daarin info betreft omboeken.
Omdat we van begin juli naar begin augustus gaan snappen we dat t duurder zou worden. Maar we hoorden maar niks meer en ik meerdere malen in juni, juli en augustus geprobeerd deze reis te boeken maar dan stond er: prijzen deze data nog onbekend en kon dus niet boeken. Keek ik begin januari in de corendon app dat onze reis er nu wel in staat, dik Ä700 duurder. Ik gebeld en kreeg antwoord, u heeft 15 juni mail gehad dus u wist t. Wij hebben 100% zeker nooit mail gehad, checken ook altijd spam en ongewenste mail maar ook daarbij nooit mail gehad. Dat we meer gingen betalen was duidelijk maar de manier waarop ze met info omgaan waardeloos.
Als we al gaan vliegen dit jaar....t zal zeker de laatste keer zijn met coren(ot)don(e)

  • Algemeen 1
op 7 januari 2021 bestemming: Spanje / Ibiza, reisperiode: mei 2020

Ik had een reis geboekt voor mei 2021, maar gezien Corona is dan nog niets te doen in Ibiza. Daarom wilde ik de planning aanpassen. Ik wilde niet eens annuleren, gewoon in september gaan. Dit was alleen mogelijk als ik 30% van de kosten als annuleringskosten betaal. Wat een ontzettend slechte service. We hebben allemaal last van Corona. Daarom wilde ik niet eens annuleren, maar nu dus mijn verlies genomen van 600 euro en geannuleerd. Never nooit meer Corendon. Wat een verschrikkelijke organisatie. Vooral aan de korte termijn denken. Ik zou zeggen snel in de verkoop met het bedrijf, zodat ze over 5 jaar nog bestaan.

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen