Schrijf een ervaring over Corendon en maak kans op mooie prijzen!

Corendon

Url: http://www.corendon.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: strandvakantie

Logo van Corendon

Corendon staat bekend om haar voordelige reizen naar verschillende bestemmingen, waaronder Europese landen zoals Spanje, Griekenland en Italië maar ook de Nederlandse Antillen, Verenigde Arabische Emiraten, Afrika, Azië en het Midden-Oosten. De reisorganisatie heeft voor iedere doelgroep een passende aanbieding. Van een last-minute zonvakantie tot een rondreis en van een familievakantie tot een adults-only vakantie. De missie van Corendon is om jou en je reisgezelschap de beste vakantie tegen de beste prijs te bieden. Daarbij staat persoonlijke aandacht en service hoog in het vaandel. Hun motto is dan ook niet voor niks: 'Altijd de beste vakantiedeals!'

Sinds 2005 heeft Corendon zelfs een eigen luchtvaartmaatschappij: Corendon Airlines. De luchtvaartmaatschappij heeft 16 verschillende toestellen die vanuit 28 landen naar 143 verschillende luchthavens vliegen. De thuishaven van de maatschappij is Antalya in Turkije. In 2011 heeft Corendon een Nederlandse tak toegevoegd onder de naam: Corendon Dutch Airlines. Naast een eigen luchtvaartmaatschappij heeft de reisorganisatie ook een eigen hotelportefeuille: Corendon Hotels & Resorts. Deze bestaat momenteel uit tien hotels in onder andere Curaçao, Turkije, Spanje en Nederland.

Corendon is in 2000 opgericht in Haarlem. De reisorganisatie begon als Turkije-specialist en is uiteindelijk gegroeid tot een toonaangevende en succesvolle touroperator met bestemmingen binnen en buiten Europa. Momenteel ligt het hoofdkantoor in Lijnden. Naast Corendon Airlines, Corendon Dutch Airlines en Corendon Hotels & Resorts heeft de organisatie nog andere dochterondernemingen: GoFun Jongerenreizen, Karin's Choice, Maris Life, Corendon Golf en Corendon Estate.

In 2015 won Corendon maar liefst vijf Zoover-awards:
- Populairste luchtvaartmaatschappij
- Beste luchtvaartmaatschappij
- Beste allround touroperator
- Populairste aanbieder zonvakanties
- Beste aanbieder jongerenvakanties GoFun.nl

8,5
op basis van 961 reviews

6 consumenten awards

De Jong Intra Vakanties won in 2019 de Reisgraag award
Lees meer
6,3
op basis van 470 reviews

1 consumenten award

Sunweb won in 2018 de Reisgraag award
Lees meer
6,0
op basis van 986 reviews
Lees meer
op 15 januari 2019 bestemming: Portugal / Albufeira, reisperiode: oktober 2018

Ik geef een 3 voor onprofessioneel handelen aan Corendon. Wij voelen ons niet serieus genomen toen we een klacht indiende.

  • Algemeen 3
op 7 januari 2019 bestemming: Spanje / Tenerife, reisperiode: januari 2016

7 uur op de vlieger wegens tussenstop en constant gebel omdat ik zogezegd geen ontbijt geboekt. Geldwolven.

  • Algemeen 4
op 5 januari 2019 bestemming: Turkije / Lara, reisperiode: oktober 2018

Lees hier de revieuw van susan
net zoals haar .. hadden wij met ons gezin de reis geboekt voor de herfst vakantie in hotel miracle lara Turkije, ik had de aanbieding oudjaarsavond al gezien maar nog niet geboekt.. denk als het morgen nog staat ga ik boeken .. het was een heel aantrekkelijke prijs van 1652 voor 4 personen incl ruimbagage dus nieuwjaars dag geboekt bevestiging binnen de aanbetaling gedaan .. dus onze kinderen wakker gemaakt .. van we hebben vakantie geboekt .. wat waren ze blij eindelijk weer eens naar ons geliefde hotel miracle...nou die droom werd de dag er op wreed verstoord.. kreeg een mail , ze herroepen de boeking en de reis was in eens meer dan 1600 euro duurder...we moesten voor 4 jan iets laten weten of we dit door lieten gaan of annuleren ..ten eerste de 1600 euro er boven op ligt ver boven ons budget , over en weer mailen enz.. ja ik had de algemene voorwaarden geaccepteerd en ja daarom kon corendon zich herroepen .. nou je moet die voorwaarden accepteren anders kan je de boeking niet compleet maken nog weer een mail gestuurd.. maar weer nee we kunnen niets voor je doen klaar, vrienden van ons leek de aanbieding ook iets dus die keken de dag er op ... wederom werd de reis nog goedkoper aangeboden maar konden niet boeken hebben vervolgens gebeld en werd tegen hun gezegd dat het om een dag aanbieding ging ...en corendon er geen invloed op had.. tegen hun word er zo gezegd en tegen ons weer wat anders...kan me oren niet geloven ...ben er ziek van .. dat zo n groot bedrijf geen oplossing of een midden weg kan geven .. ik heb geen fout gemaakt dat zijn zij toch ..maar ok ff laten rusten want ben er gewoon ziek van ..vandaag weer reactie geplaatst op fb ... dr kwam reactie op of we ons boekings nr wilden geven in pb...gedaan .. ze konden mij niet te woord staan mijn man moesten ze spreken via de telefoon , aan het einde van de middag gebeld en wederom ...deksel op je neus ..geen middenweg ..geen tegemoet koming geen oplossing ...we komen er niet uit..denk het lijkt wel een macht spel.. ze winnen altijd...word niet gedacht aan de klanten ..ik vind het vreselijk en heb de telefoniste van middag toen mijn man aan de telefoon was duidelijk gemaakt dat ik het er niet bij laat zitten ... ben dr nog niet klaar mee..het kan gewoon niet ...corendon .. geef je fout toe en neem die dan ook .. of een middenweg maar niet zo de klanten afschepen met een standaard antwoord

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen