Schrijf een ervaring over Corendon en maak kans op mooie prijzen!

Corendon

Url: http://www.corendon.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: strandvakantie

Logo van Corendon

Bij Corendon boek je een goedkope reis naar onder andere Aruba, Bonaire, Curaçao, Cyprus, Bulgarije, Macedonië, Egypte, Griekenland, Sri Lanka, Turkije en Tunesië. Voor zonvakanties, last-minutes, rondreizen en vliegtickets moet je bij Corendon zijn. Zo kan je een rondreis maken door het mooie Griekenland, een familievakantie naar het warme Turkije of een winterzonvakantie naar Cyprus. Er is genoeg keuze aan hotels en appartementen op een van de gekozen vakantiebestemmingen. Als je nog niet precies weet waar je naartoe wilt, kan je een persoonlijk reisadvies aanvragen bij een van de Corendon Travel Agents. Zij voorzien je van een deskundig advies en helpen je bij het vinden van een geschikte bestemming. Je wilt een fijne vakantie, maar niet teveel betalen? Dan biedt Corendon Vliegvakanties volop aanbod!

Corendon bestaat sinds 2000 en is sindsdien uitgegroeid tot een onderneming met meer dan 230 medewerkers. Ooit begon Corendon als Turkije specialist. Tegenwoordig worden er al 20 landen aangeboden en 1.100 accommodaties. Daarnaast heeft Corendon ook twee airlines, namelijk Corendon Airlines en Corendon Dutch Airlines. Gomundo, GoFun Jongerenreizen, Karin`s Choice, Maris Life, Corendon Golf en Corendon Estate zijn ook onderdeel van Corendon. Corendon Hotels & Resorts is in 2014 begonnen als de nieuwste dochteronderneming van Corendon Group. Het hoofdkantoor van Corendon ligt in Lijnden. Alleen het hoofdkantoor van Corendon Hotels & Resorts is in Amsterdam.

Wil je op vakantie met Corendon? Bekijk dan eerst eens onderstaande organisaties die mogelijk beter aan je wensen voldoen.

8,4
op basis van 852 reviews

4 consumenten awards

De Jong Intra Vakanties won in 2017 de Reisgraag award
Lees meer
6,8
op basis van 388 reviews
Lees meer
6,3
op basis van 820 reviews
Lees meer
op 16 januari 2018 bestemming: Turkije / Lara, reisperiode: oktober 2017

De reis was op zich goed, ik heb alleen SCHURFT opgelopen in het hotel , hiervan melding gemaakt bij corendon en ze zeggen bewijs het maar terwijl ik alleen wilde dat ze die kamer controleerde zodat er niemand meer besmet raakt maar ik moet zelf die kant op om het te bewijzen. Ze doen niets en via de chat met een medewerker word ik als leugenaar neergezet en daarbij teveel hotels dus gaan ze niets mee doen. Dus als u zin heeft in extra huisdieren ga naar een Corendon hotel

  • Algemeen 7
op 15 januari 2018 bestemming: TunesiŽ / Sousse, reisperiode: juli 2017

Reis geboekt bij corendon in januari. Een week voor vertrek word ik gebeld dat ik een week later kan vertrekken omdat volgens hun zeggen er te weinig animo was. Ik kreeg 3 dagen de tijd om te beslissen of ik hiermee akkoord wilde gaan....omdat het aanbod op korte termijn minimaal is ben ik vertrokken een week later. Bij aankomst kreeg ik te horen dat ik niet in het hotel zou komen waarvoor ik geboekt had. Het hotel wat mij toen is aangeboden was goed maar te ver van de bestemming waar ik voor gekozen hab. Voor mij is corendon zeer onbetrouwbaar en zal nooit meer met deze maatschappij mijn vakantie boeken.

  • Algemeen 2
op 12 januari 2018 bestemming: Egypte / Luxor + Hurghada, reisperiode: oktober 2017

Dit bericht betreft een boeking op maandag 8 januari 2018
Corendon geeft geen 50 euro vroegboekkorting, terwijl dat wel in de prijsberekening staat!!
Als je de nijlcruise inclusief 1 week verlenging voor oktober 2018 wilt boeken en op de prijs van een bepaalde dag klikt, verschijnt rechts in beeld de prijsopgave (kassabon):
Zie beschrijving Ä 1278,00
Administratiekosten Ä 25,00
Calamiteitenfonds Ä 2,50
Korting Ä -50,00
Vroegboekkorting Ä -119,00
 Totaal Ä 1136,50
Onder de data met prijzen staat:
LET OP: De prijs in de kassabon is de definitieve prijs.

Nou, zou je denken, dat is mooi. Ik moet dus 1136,50 te betalen. Dat kan niet missen. Omdat je lid bent van Club Corenden boek je telefonisch.
Je hebt nog in je hoofd dat je een bedrag van 1100 euro en nog wat moet betalen en maakt al elk jaar gebruik van Corendon vanaf de begintijd van deze organisatie en hebt daarmee Corendon geholpen om groot te worden. Al die boekingen zijn altijd naar tevredenheid verlopen en sinds je lid bent van Club Corendon heb je altijd naar tevredenheid telefonisch geboekt (ca 5 jaar achter elkaar).
Kortom: Je vertrouwt de organisatie volledig.
Je belt en vraagt expliciet aan de juffrouw of de vroegboekkorting is verrekend. MAAR CORENDON IS SLIM: KIJK EENS GOED NAAR DE KASSABON: ER STAAT VROEGBOEKKORTING 119 EN KORTING 50.
De juffrouw zegt " ja" en liegt niet.
Dan heb je het ook nog over ruimtebasgage en club corendonkorting en de juffrouw zegt: dat is dan euro 1172,50.
Je hebt gevraagd of de vroegboekkorting is verrekend, hebt een bedrag van 1100 euro en nog wat in je hoofd, vertrouwt Corendon volledig en zegt onnozel als je bent: ja
Vervolgens krijg je de factuur gemaild en ziet dat de 50 euro vroegboekkorting niet is verrekend. Protesteren bij de aftersalesafdeling via mail helpt niet (geen reactie) en de juffrouw die deze praktijk moet uitvoeren als een soort behandelaar van klachten als je belt en telefonisch hebt geklaagd, vertelt jou dat je akkoord bent gegaan met het totaalbedrag van 1172,59 euro. (zonder 50 euro vroegboekkorting)
Nu heb ik dit alles toevallig zwart op wit staan in een mail wisseling.

Als ik de rechtsbijstandverzekering zou inschakelen, zou ik die 50 euro korting zeer zeker kunnen vorderen. Er zijn de nodige artikelen in het Burgerlijk Wetboek te vinden. Niet het gesprek is bindend, maar de prijsopgave die op de site te zien is. Zeker als er nota bene staat:
deze prijs is de definitieve prijs.
Conclusie:
Corenden overtreedt de wet bij de boeking. Er is op zijn minst sprake van misleiding.
Maar weet je Corendon, deze paktijken zijn me te min om op te reageren met een rechtsbijstandsverzekering.
Als jullie op deze manier winst willen maken, nekken jullie jezelf na verloop van tijd. Er is geen weldenkend mens die hierin mee gaat.

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen