Schrijf een ervaring over Corendon en maak kans op mooie prijzen!

Corendon

Url: https://www.corendon.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: strandvakantie

Logo van Corendon

Corendon is bijna 20 jaar geleden begonnen als Turkije-specialist en is in die tijd uitgegroeid tot een grote touroperator voor veel populaire strandbestemmingen binnen en buiten Europa. Zo worden er vakanties aangeboden naar Spanje, Griekenland en Italië maar ook de Nederlandse Antillen, Verenigde Arabische Emiraten, Afrika, Azië en het Midden-Oosten behoren tot het reisaanbod. De reisorganisatie heeft voor iedere doelgroep een passende aanbieding. Van een lastminute zonvakantie tot een rondreis en van een familievakantie tot een adults only vakantie. De missie van Corendon is om jou en je reisgezelschap de beste vakantie tegen de beste prijs te bieden. Daarbij staat persoonlijke aandacht en service hoog in het vaandel.

Sinds 2005 heeft Corendon een eigen luchtvaartmaatschappij, Corendon Airlines. Deze Turkse luchtvaartmaatschappij heeft een hoofdkantoor in Antalya en vliegt vanuit Antalya voornamelijk naar diverse bestemmingen binnen Europa, waaronder Nederland. In 2011 is daar de Nederlandse tak Corendon Dutch Airlines bijgekomen. Naast een eigen luchtvaartmaatschappij heeft de reisorganisatie ook een eigen hotelportefeuille: Corendon Hotels & Resorts. Deze bestaat uit 4 hotels in de toeristische gebieden Antalya, Bodrum en Çeşme en een all inclusive hotel op Ibiza.

Corendon is in 2000 opgericht in Haarlem. De reisorganisatie begon als Turkije-specialist en is uiteindelijk gegroeid tot een toonaangevende en succesvolle touroperator met bestemmingen binnen en buiten Europa. Momenteel ligt het hoofdkantoor in Lijnden. Naast Corendon Airlines, Corendon Dutch Airlines en Corendon Hotels & Resorts heeft de organisatie nog andere dochterondernemingen: GoFun Jongerenreizen, Karin's Choice, Maris Life, Corendon Golf en Corendon Estate.

8,5
op basis van 965 reviews

6 consumenten awards

De Jong Intra Vakanties won in 2019 de Reisgraag award
Lees meer
6,3
op basis van 497 reviews

1 consumenten award

Sunweb won in 2018 de Reisgraag award
Lees meer
5,8
op basis van 1042 reviews
Lees meer
op 20 mei 2019 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: juni 2018

Nooit meer Corendon voor ons. Dit is de eerste en laatste keer dat wij bij Corendon hebben geboekt. Eerst is onze reis aangepast van zaterdag naar zondag omdat er besloten is om op zaterdag niet meer van Amsterdam naar Heraklion te vliegen. Vervolgens hebben wij een tussen landing op Bodrum. Wij boeken juist een reis vanwege de vliegtijd voor onze dochter nu vliegen we i.p.v. 3,5 uur maar liefst 5,5 uur. Onze dochter heeft heel erg last van haar oren met stijgen en landen en nu heeft ze dit niet 2 keer, maar 4 keer! Enige wat je te horen krijgt van Corendon dat ze dit mogen doen. Bedankt voor de klant vriendelijkheid.

  • Algemeen 1
op 17 mei 2019 bestemming: Turkije / GŁmbet, reisperiode: mei 2018

Een heerlijke vakantie gehad in Parkim Ayaz. Murat,onze Corendon attachť in GŁmbet,heeft echt alles uit de kast gehaald en was pas tevreden als wij dat waren Een echte topper,ONZE Murat.

  • Algemeen 9
op 14 mei 2019 bestemming: Turkije / Lara, reisperiode: mei 2018

Boeken in December voor mei je vakantie, kijk extra near vertrektijden dus smorgens vroeg. Haal ik mijn papieren op wordt het laat in de middag.
Ieder jaar de terug reis problemen mee gehad nu ook de heenreis. Waardeloos

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen