Schrijf een ervaring over Corendon en maak kans op mooie prijzen!

Corendon

Url: http://www.corendon.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: strandvakantie

Logo van Corendon

Bij Corendon boek je een goedkope reis naar onder andere Aruba, Bonaire, Curaçao, Cyprus, Bulgarije, Macedonië, Egypte, Griekenland, Sri Lanka, Turkije en Tunesië. Voor zonvakanties, last-minutes, rondreizen en vliegtickets moet je bij Corendon zijn. Zo kan je een rondreis maken door het mooie Griekenland, een familievakantie naar het warme Turkije of een winterzonvakantie naar Cyprus. Er is genoeg keuze aan hotels en appartementen op een van de gekozen vakantiebestemmingen. Als je nog niet precies weet waar je naartoe wilt, kan je een persoonlijk reisadvies aanvragen bij een van de Corendon Travel Agents. Zij voorzien je van een deskundig advies en helpen je bij het vinden van een geschikte bestemming. Je wilt een fijne vakantie, maar niet teveel betalen? Dan biedt Corendon Vliegvakanties volop aanbod!

Corendon bestaat sinds 2000 en is sindsdien uitgegroeid tot een onderneming met meer dan 230 medewerkers. Ooit begon Corendon als Turkije specialist. Tegenwoordig worden er al 20 landen aangeboden en 1.100 accommodaties. Daarnaast heeft Corendon ook twee airlines, namelijk Corendon Airlines en Corendon Dutch Airlines. Gomundo, GoFun Jongerenreizen, Karin`s Choice, Maris Life, Corendon Golf en Corendon Estate zijn ook onderdeel van Corendon. Corendon Hotels & Resorts is in 2014 begonnen als de nieuwste dochteronderneming van Corendon Group. Het hoofdkantoor van Corendon ligt in Lijnden. Alleen het hoofdkantoor van Corendon Hotels & Resorts is in Amsterdam.

Wil je op vakantie met Corendon? Bekijk dan eerst eens onderstaande organisaties die mogelijk beter aan je wensen voldoen.

8,4
op basis van 857 reviews

5 consumenten awards

De Jong Intra Vakanties won in 2018 de Reisgraag award
Lees meer
6,6
op basis van 404 reviews

1 consumenten award

Sunweb won in 2018 de Reisgraag award
Lees meer
6,2
op basis van 870 reviews
Lees meer
op 16 mei 2018 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: mei 2018

Heenreis 3.45 uur vertraging en een hele dag weg, terug idem dito. Wordt ook drie uur vertraging en met een volstrekt onbekende maatschappij terug. Nooit meer met Corendon!

  • Algemeen 3
op 16 mei 2018 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: mei 2018

Diep triest. We zouden 13.25 vliegen vanuit Amsterdam. Komen we bij de gate blijkt dat er iets is veranderd en we net op de andere kant van Schiphol op moeten stappen met 1.5 uur vertraging. Uiteindelijk na 2 uur en 50 min mogen we instappen. We worden met de bus naar het vliegtuig gebracht en daar schrokken we ons rot. De kap van de motor stond nog omhoog en 2 monteurs waren nog druk bezig met een reparatie. Erg fijn als je vlieg angst hebt! Na nog een uur naar de reparatie te kunnen kijken vertrokken we 4 uur later dan verwacht. Heel erg bedankt corendon voor mij nooit weer met jullie en raad het een ander ook echt niet aan!

  • Algemeen 1
op 16 mei 2018 bestemming: Nederland / Amsterdam, reisperiode: mei 2018

Heenreis 4 uur vertraging en zitten nu op terug weg alweer 2 uur te wachten en nog steeds geen nieuws. als het goed is hebben de prutsers nu een vliegtuig weten te regelen die hier met 3 uur zou moeten zijn. Afwachten maar.. dat zou uitkomen op 9 uur vertraging op een vlucht van 3 uur. Nooit meer voor mij en raad het niemand aan!!

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen