Schrijf een ervaring over Corendon en maak kans op mooie prijzen!

Corendon

Url: https://www.corendon.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: strandvakantie

Logo van Corendon

Corendon is bijna 20 jaar geleden begonnen als Turkije-specialist en is in die tijd uitgegroeid tot een grote touroperator voor veel populaire strandbestemmingen binnen en buiten Europa. Zo worden er vakanties aangeboden naar Spanje, Griekenland en Italië maar ook de Nederlandse Antillen, Verenigde Arabische Emiraten, Afrika, Azië en het Midden-Oosten behoren tot het reisaanbod. De reisorganisatie heeft voor iedere doelgroep een passende aanbieding. Van een lastminute zonvakantie tot een rondreis en van een familievakantie tot een adults only vakantie. De missie van Corendon is om jou en je reisgezelschap de beste vakantie tegen de beste prijs te bieden. Daarbij staat persoonlijke aandacht en service hoog in het vaandel.

Sinds 2005 heeft Corendon een eigen luchtvaartmaatschappij, Corendon Airlines. Deze Turkse luchtvaartmaatschappij heeft een hoofdkantoor in Antalya en vliegt vanuit Antalya voornamelijk naar diverse bestemmingen binnen Europa, waaronder Nederland. In 2011 is daar de Nederlandse tak Corendon Dutch Airlines bijgekomen. Naast een eigen luchtvaartmaatschappij heeft de reisorganisatie ook een eigen hotelportefeuille: Corendon Hotels & Resorts. Deze bestaat uit 4 hotels in de toeristische gebieden Antalya, Bodrum en Çeşme en een all inclusive hotel op Ibiza.

Corendon is in 2000 opgericht in Haarlem. De reisorganisatie begon als Turkije-specialist en is uiteindelijk gegroeid tot een toonaangevende en succesvolle touroperator met bestemmingen binnen en buiten Europa. Momenteel ligt het hoofdkantoor in Lijnden. Naast Corendon Airlines, Corendon Dutch Airlines en Corendon Hotels & Resorts heeft de organisatie nog andere dochterondernemingen: GoFun Jongerenreizen, Karin's Choice, Maris Life, Corendon Golf en Corendon Estate.

De Jong Intra Vakanties
8,4
op basis van 988 reviews

6 consumenten awards

De Jong Intra Vakanties won in 2019 de Reisgraag award
Lees meer
Sunweb
6,1
op basis van 547 reviews

1 consumenten award

Sunweb won in 2018 de Reisgraag award
Lees meer
TUI
5,7
op basis van 1165 reviews
Lees meer
op 19 november 2019 bestemming: Turkije / Cide, reisperiode: december 2019

Wij boeken een reis om in Kerstvakantie een weekje lekker weg te gaan, we vliegen oudjaarsdag aankomst op airport 15:05 iedeaal (je wil natuurlijk toch lekker oud en nieuw vieren) Het hotel zal ook wat leuks in petto hebben want voor oudjaar is er een toeslag, superleuk. Nu de relaliteit. Corendon heeft doodleuk de tijden van de vlucht gewijzigd, aankomst nu 19:30 op airport weg leuke oudjaarsavond en weggegooid geld mbt toeslag hotel wat een afknapper. dat dat zomaar kan belachelijk ze wisten het natuurlijk al lang maar ja geen zinnig mens zou boeken als deze tijden bekend waren tijdens boeking (wij zeker niet) Het ergste is dat de reis nog moet beginnen

  • Algemeen 1
op 11 november 2019 bestemming: ItaliŽ / SiciliŽ, reisperiode: september 2019

Reis is in eerste instantie geannuleerd door Corendon. Te weinig passagiers voor de terugvlucht. Vervolgens op het nieuwe aanbod de vroegboek korting a 155 euro ingehouden. Corendon is onbetrouwbaar, vluchten kunnen zomaar geannuleerd worden.

  • Algemeen 2
op 11 november 2019 bestemming: Turkije / Kemer, reisperiode: oktober 2019

De reis was goed alleen het hotel minder snacht,s om 02.00 ging de airco uit dus een warme kamer,als je een klacht bij Corendon indient dan krijg je als antwoord dit is een besparing je klacht wordt niet serieus genomen door Corendon dus voor mij geen Corendon meer.

  • Algemeen 8

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen