Schrijf een ervaring over Corendon en maak kans op mooie prijzen!

Corendon

Url: http://www.corendon.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: strandvakantie

Logo van Corendon

Bij Corendon boek je een goedkope reis naar onder andere Aruba, Bonaire, Curaçao, Cyprus, Bulgarije, Macedonië, Egypte, Griekenland, Sri Lanka, Turkije en Tunesië. Voor zonvakanties, last-minutes, rondreizen en vliegtickets moet je bij Corendon zijn. Zo kan je een rondreis maken door het mooie Griekenland, een familievakantie naar het warme Turkije of een winterzonvakantie naar Cyprus. Er is genoeg keuze aan hotels en appartementen op een van de gekozen vakantiebestemmingen. Als je nog niet precies weet waar je naartoe wilt, kan je een persoonlijk reisadvies aanvragen bij een van de Corendon Travel Agents. Zij voorzien je van een deskundig advies en helpen je bij het vinden van een geschikte bestemming. Je wilt een fijne vakantie, maar niet teveel betalen? Dan biedt Corendon Vliegvakanties volop aanbod!

Corendon bestaat sinds 2000 en is sindsdien uitgegroeid tot een onderneming met meer dan 230 medewerkers. Ooit begon Corendon als Turkije specialist. Tegenwoordig worden er al 20 landen aangeboden en 1.100 accommodaties. Daarnaast heeft Corendon ook twee airlines, namelijk Corendon Airlines en Corendon Dutch Airlines. Gomundo, GoFun Jongerenreizen, Karin`s Choice, Maris Life, Corendon Golf en Corendon Estate zijn ook onderdeel van Corendon. Corendon Hotels & Resorts is in 2014 begonnen als de nieuwste dochteronderneming van Corendon Group. Het hoofdkantoor van Corendon ligt in Lijnden. Alleen het hoofdkantoor van Corendon Hotels & Resorts is in Amsterdam.

Wil je op vakantie met Corendon? Bekijk dan eerst eens onderstaande organisaties die mogelijk beter aan je wensen voldoen.

8,4
op basis van 867 reviews

5 consumenten awards

De Jong Intra Vakanties won in 2018 de Reisgraag award
Lees meer
6,6
op basis van 417 reviews

1 consumenten award

Sunweb won in 2018 de Reisgraag award
Lees meer
6,1
op basis van 906 reviews
Lees meer
op 20 juli 2018 bestemming: ItaliŽ / SardiniŽ, reisperiode: juli 2018

Uren gewacht op de bagage na de tijd. ( wegens te weinig personeel zeiden ze)

  • Algemeen 1
op 20 juli 2018 bestemming: MacedoniŽ / Ohrid, reisperiode: september 2017

3 🌟 excursiereis geboekt. Voor de kostprijs prima meegevallen. Verwacht geen grote luxe, maar moet dat dan voor een 200Ä voor een week? Excursies waren mooi. Helaas moesten we eerder terugkeren omdat mijn moeder op sterven lag. Verzekering deed een beetje moeilijk, maar al bij al is alles nog in orde gekomen. Ik heb zin om weer terug te gaan

  • Algemeen 8
op 18 juli 2018 bestemming: Portugal / Albufeira, reisperiode: juni 2018

Voor de goede orde, de reis was goed geregeld. Echter, we hadden via Corendon een auto gehuurd. Voor aanvang van de reis was het nog niet duidelijk of we de auto af moesten halen, of dat deze, zoals afgesproken was, bij het appartement afgeleverd zou worden. Op het vliegveld bij Faro gaven ze aan dat we naar een verhuurbedrijf Airauto werden gebracht. Daar konden we nog een keer voor de auto betalen of er werd beslag gelegd op de Visa card. Dat laatste wilden we niet omdat dit een vrijbrief is om ieder krasje om te zetten in een peperdure rekening. Toch maar betaald, terwijl we ook bij de boeking reeds betaald hadden. Probeer je de kosten bij Corendon terug te krijgen, geven ze niet thuis. Laatste keer met Corendon gevlogen!

  • Algemeen 4

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen