Schrijf een ervaring over Corendon en maak kans op mooie prijzen!

Corendon

Url: http://www.corendon.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: strandvakantie

Logo van Corendon

Bij Corendon boek je een goedkope reis naar onder andere Aruba, Bonaire, Curaçao, Cyprus, Bulgarije, Macedonië, Egypte, Griekenland, Sri Lanka, Turkije en Tunesië. Voor zonvakanties, last-minutes, rondreizen en vliegtickets moet je bij Corendon zijn. Zo kan je een rondreis maken door het mooie Griekenland, een familievakantie naar het warme Turkije of een winterzonvakantie naar Cyprus. Er is genoeg keuze aan hotels en appartementen op een van de gekozen vakantiebestemmingen. Als je nog niet precies weet waar je naartoe wilt, kan je een persoonlijk reisadvies aanvragen bij een van de Corendon Travel Agents. Zij voorzien je van een deskundig advies en helpen je bij het vinden van een geschikte bestemming. Je wilt een fijne vakantie, maar niet teveel betalen? Dan biedt Corendon Vliegvakanties volop aanbod!

Corendon bestaat sinds 2000 en is sindsdien uitgegroeid tot een onderneming met meer dan 230 medewerkers. Ooit begon Corendon als Turkije specialist. Tegenwoordig worden er al 20 landen aangeboden en 1.100 accommodaties. Daarnaast heeft Corendon ook twee airlines, namelijk Corendon Airlines en Corendon Dutch Airlines. Gomundo, GoFun Jongerenreizen, Karin`s Choice, Maris Life, Corendon Golf en Corendon Estate zijn ook onderdeel van Corendon. Corendon Hotels & Resorts is in 2014 begonnen als de nieuwste dochteronderneming van Corendon Group. Het hoofdkantoor van Corendon ligt in Lijnden. Alleen het hoofdkantoor van Corendon Hotels & Resorts is in Amsterdam.

Wil je op vakantie met Corendon? Bekijk dan eerst eens onderstaande organisaties die mogelijk beter aan je wensen voldoen.

8,4
op basis van 855 reviews

5 consumenten awards

De Jong Intra Vakanties won in 2018 de Reisgraag award
Lees meer
6,7
op basis van 401 reviews

1 consumenten award

Sunweb won in 2018 de Reisgraag award
Lees meer
6,2
op basis van 843 reviews
Lees meer
op 16 maart 2018 bestemming: Egypte / Hurghada, reisperiode: maart 2018

8 dagen voor vertrek wordt de vertrektijd aangepast. In plaats van vertrek 08.30 is deze verschoven naar 20.30. Daardoor aankomst in Egypte midden in de nacht. Ook vertrek vanuit Egypte is met 13 uur opgeschoven waardoor aankomst op Schiphol ook pas om 03.45 uur is i.p.v. eerder geplande 20.00 uur.
Ook vliegtuigmaatschappij is ineens veranderd van Corendon naar Almasria airlines.
In contact met Corendon wordt alleen eindeloos herhaald dat bij boeking reeds gemeld wordt dat vliegtijden e.d. veranderd kunnen worden en van enige compensatie geen sprake kan zijn. Er wordt moeiteloos voorbij gegaan aan extra kosten t.a.v. parkeren op Schiphol en eerder gemaakte afspraken in Egypte wat betreft geplande duiken.

  • Algemeen 4
op 14 maart 2018 bestemming: Spanje / Fuerteventura, reisperiode: maart 2018

28022018 zou het vliegtuig om 07.40 vertrekken, werd 0840, vleugel ontdooien, wat te voorzien was, bij aankomst pech met de bus naar hotel Jandia Golf, aankomst 17.30, zwembad niet verwarmd, sinds november 2017 bekend dat verwarming stuk was, niemand kon er zwemmen , water te koud, luidruchtige muziek bij zwembad.

  • Algemeen 5
op 13 maart 2018 bestemming: MacedoniŽ / Ohrid, reisperiode: oktober 2017

Alles was vrij slecht. Corendon reageert 1malig tijdens vakantie verder niet en laten je stikken geen hulp en klachten worden naar ons verweert!! Als er iets gebeurt in je hotel loop weg want CORENDON draait alles naar je toe alsof jij fout bent omdat je hulp biedt!!!

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen