Schrijf een ervaring over Corendon en maak kans op mooie prijzen!

Corendon

Url: https://www.corendon.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: strandvakantie

Logo van Corendon

Corendon is bijna 20 jaar geleden begonnen als Turkije-specialist en is in die tijd uitgegroeid tot een grote touroperator voor veel populaire strandbestemmingen binnen en buiten Europa. Zo worden er vakanties aangeboden naar Spanje, Griekenland en Italië maar ook de Nederlandse Antillen, Verenigde Arabische Emiraten, Afrika, Azië en het Midden-Oosten behoren tot het reisaanbod. De reisorganisatie heeft voor iedere doelgroep een passende aanbieding. Van een lastminute zonvakantie tot een rondreis en van een familievakantie tot een adults only vakantie. De missie van Corendon is om jou en je reisgezelschap de beste vakantie tegen de beste prijs te bieden. Daarbij staat persoonlijke aandacht en service hoog in het vaandel.

Sinds 2005 heeft Corendon een eigen luchtvaartmaatschappij, Corendon Airlines. Deze Turkse luchtvaartmaatschappij heeft een hoofdkantoor in Antalya en vliegt vanuit Antalya voornamelijk naar diverse bestemmingen binnen Europa, waaronder Nederland. In 2011 is daar de Nederlandse tak Corendon Dutch Airlines bijgekomen. Naast een eigen luchtvaartmaatschappij heeft de reisorganisatie ook een eigen hotelportefeuille: Corendon Hotels & Resorts. Deze bestaat uit 4 hotels in de toeristische gebieden Antalya, Bodrum en Çeşme en een all inclusive hotel op Ibiza.

Corendon is in 2000 opgericht in Haarlem. De reisorganisatie begon als Turkije-specialist en is uiteindelijk gegroeid tot een toonaangevende en succesvolle touroperator met bestemmingen binnen en buiten Europa. Momenteel ligt het hoofdkantoor in Lijnden. Naast Corendon Airlines, Corendon Dutch Airlines en Corendon Hotels & Resorts heeft de organisatie nog andere dochterondernemingen: GoFun Jongerenreizen, Karin's Choice, Maris Life, Corendon Golf en Corendon Estate.

De Jong Intra Vakanties
8,5
op basis van 1096 reviews

6 consumenten awards

De Jong Intra Vakanties won in 2019 de Reisgraag award
Lees meer
Sunweb
6,1
op basis van 564 reviews

1 consumenten award

Sunweb won in 2018 de Reisgraag award
Lees meer
TUI
5,6
op basis van 1192 reviews
Lees meer
op 14 februari 2020 bestemming: Egypte / Hurghada, reisperiode: februari 2019

Zijn terug gevlogen op zondag bij de hevige storm
Zeer goede piloot die gelukkig ervaring had om,ons veilig aan de grond te zetten.
Valiezen niet uit geladen
Dinsdag vernomen dat valiezen in Hannover waren
Vrijdag bagage aan huis geleverd
Topper

  • Algemeen 10
op 11 februari 2020 bestemming: Spanje / Ibiza, reisperiode: mei 2020

Betaal je p.p. 82,60 aan annuleringsverzekering. Zodra je daadwerkelijk gaat annuleren, betaal nogmaals voor het annuleren p.p. 200. Dit was uiteindelijk bij elkaar de helft van wat de vakantie zou gaan kosten. En daarbij hebben we het niet last minute, maar 3 maanden van te voren geannuleerd.

  • Algemeen 1
op 9 februari 2020 bestemming: Turkije / Side, reisperiode: juni 2019

Ik lees op deze site heel veel over om geboekte tijden en vluchten. Ben in de afgelopen jaren regelmatig (4x) met Corendon op stap geweest, Nooit problemen gehad. Alleen in Ohrid een slechte hostes. 2019 in hotel SAYANORA SIDE geweest, Een hotel goed voor een 10. Wij wilden dit jaar weer, helaas in Nederland niet te boeken. In de afgelopen jaren paar keer gebeld met de klantenservice en de probleempjes die er waren werden altijd goed opgelost. Twee jaar geleden in GUMBET naar SAMI BEACH geweest, Slecht hotel qua eten, maar dat had ik gelezen bij de recensies, maar top qua ligging. Prijs was laag, dus van de 10 dagen gewoon 6 dagen uit eten geweest, Dit jaar op naar BANU HOTEL in MARMARIS. Met wie? Ik heb het volste vertrouwen in CORENDON.

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen