Schrijf een ervaring over Corendon en maak kans op mooie prijzen!

Corendon

Url: https://www.corendon.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: strandvakantie

Logo van Corendon

Corendon is bijna 20 jaar geleden begonnen als Turkije-specialist en is in die tijd uitgegroeid tot een grote touroperator voor veel populaire strandbestemmingen binnen en buiten Europa. Zo worden er vakanties aangeboden naar Spanje, Griekenland en Italië maar ook de Nederlandse Antillen, Verenigde Arabische Emiraten, Afrika, Azië en het Midden-Oosten behoren tot het reisaanbod. De reisorganisatie heeft voor iedere doelgroep een passende aanbieding. Van een lastminute zonvakantie tot een rondreis en van een familievakantie tot een adults only vakantie. De missie van Corendon is om jou en je reisgezelschap de beste vakantie tegen de beste prijs te bieden. Daarbij staat persoonlijke aandacht en service hoog in het vaandel.

Sinds 2005 heeft Corendon een eigen luchtvaartmaatschappij, Corendon Airlines. Deze Turkse luchtvaartmaatschappij heeft een hoofdkantoor in Antalya en vliegt vanuit Antalya voornamelijk naar diverse bestemmingen binnen Europa, waaronder Nederland. In 2011 is daar de Nederlandse tak Corendon Dutch Airlines bijgekomen. Naast een eigen luchtvaartmaatschappij heeft de reisorganisatie ook een eigen hotelportefeuille: Corendon Hotels & Resorts. Deze bestaat uit 4 hotels in de toeristische gebieden Antalya, Bodrum en Çeşme en een all inclusive hotel op Ibiza.

Corendon is in 2000 opgericht in Haarlem. De reisorganisatie begon als Turkije-specialist en is uiteindelijk gegroeid tot een toonaangevende en succesvolle touroperator met bestemmingen binnen en buiten Europa. Momenteel ligt het hoofdkantoor in Lijnden. Naast Corendon Airlines, Corendon Dutch Airlines en Corendon Hotels & Resorts heeft de organisatie nog andere dochterondernemingen: GoFun Jongerenreizen, Karin's Choice, Maris Life, Corendon Golf en Corendon Estate.

De Jong Intra Vakanties
8,4
op basis van 984 reviews

6 consumenten awards

De Jong Intra Vakanties won in 2019 de Reisgraag award
Lees meer
Sunweb
6,1
op basis van 533 reviews

1 consumenten award

Sunweb won in 2018 de Reisgraag award
Lees meer
TUI
5,7
op basis van 1143 reviews
Lees meer
op 16 september 2019 bestemming: Turkije / Lara, reisperiode: september 2019

Geen Nederlands sprekende stewardessen, belachelijk. Vies vliegtuig!

  • Algemeen 4
op 16 september 2019 bestemming: Griekenland / Chersonissos, reisperiode: september 2019

Na een uitgestelde landing, eindelijk op Kreta aan gekomen. Nergens werd aan gegeven welke bus we moesten hebben of waar we moesten staan. We moesten aan andere reis organisatieís vragen waar onze bus stond. Eenmaal in de bus werd de hotel omgeroepen door de chauffeur. Wij achter in de bus verstonden er niks van. Reis begeleider van Corendon heeft hele rit niks gezegd. Een maal aan gekomen kwamen we bij het hotel aan. Na een nacht boven een discotheek gelegen te hebben, Hadden we de reisbegeleider van Corendon gevraagd om een andere kamer. Hier kregen wij het antwoord op: Dit is wat u geboekt heeft. Ik noteer het en bel u later terug. Ik ben nooit terug gebeld. Toen had ik het hoofdkantoor van Corendon gebeld, waar ik via de telefoon gewoon uitgelachen werd en het zelfde antwoord kreeg. Veder kwamen de fotoís,kwaliteit,voorzieningen niet overheen met wat vermeld op de site. Na wat klachten heeft het hotel ons een andere kamer aangeboden. Corendon heeft ons voor ledig in de steek gelaten. Zijn er totaal niet voor hun reizigers. Dit was mijn eerste en laatste ervaring met Corendon.

  • Algemeen 1
op 15 september 2019 bestemming: Turkije / Tosmur, reisperiode: augustus 2019

Ben voor de eerste keer met begeleiding gereisd, ivm zware longziekte, alleen maar lof, heel goed geholpen, vriendelijke mensen. Alleen jammer dat Corendon op Antalya vliegt dus drie uur in de bus naar Alanya , Gazipaza is half uurtje, daarom 9 anders 10

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen