Schrijf een ervaring over Corendon en maak kans op mooie prijzen!

Corendon

Url: https://www.corendon.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: strandvakantie

Logo van Corendon

Corendon is bijna 20 jaar geleden begonnen als Turkije-specialist en is in die tijd uitgegroeid tot een grote touroperator voor veel populaire strandbestemmingen binnen en buiten Europa. Zo worden er vakanties aangeboden naar Spanje, Griekenland en Italië maar ook de Nederlandse Antillen, Verenigde Arabische Emiraten, Afrika, Azië en het Midden-Oosten behoren tot het reisaanbod. De reisorganisatie heeft voor iedere doelgroep een passende aanbieding. Van een lastminute zonvakantie tot een rondreis en van een familievakantie tot een adults only vakantie. De missie van Corendon is om jou en je reisgezelschap de beste vakantie tegen de beste prijs te bieden. Daarbij staat persoonlijke aandacht en service hoog in het vaandel.

Sinds 2005 heeft Corendon een eigen luchtvaartmaatschappij, Corendon Airlines. Deze Turkse luchtvaartmaatschappij heeft een hoofdkantoor in Antalya en vliegt vanuit Antalya voornamelijk naar diverse bestemmingen binnen Europa, waaronder Nederland. In 2011 is daar de Nederlandse tak Corendon Dutch Airlines bijgekomen. Naast een eigen luchtvaartmaatschappij heeft de reisorganisatie ook een eigen hotelportefeuille: Corendon Hotels & Resorts. Deze bestaat uit 4 hotels in de toeristische gebieden Antalya, Bodrum en Çeşme en een all inclusive hotel op Ibiza.

Corendon is in 2000 opgericht in Haarlem. De reisorganisatie begon als Turkije-specialist en is uiteindelijk gegroeid tot een toonaangevende en succesvolle touroperator met bestemmingen binnen en buiten Europa. Momenteel ligt het hoofdkantoor in Lijnden. Naast Corendon Airlines, Corendon Dutch Airlines en Corendon Hotels & Resorts heeft de organisatie nog andere dochterondernemingen: GoFun Jongerenreizen, Karin's Choice, Maris Life, Corendon Golf en Corendon Estate.

De Jong Intra Vakanties
8,5
op basis van 1103 reviews

6 consumenten awards

De Jong Intra Vakanties won in 2019 de Reisgraag award
Lees meer
Sunweb
5,7
op basis van 627 reviews

1 consumenten award

Sunweb won in 2018 de Reisgraag award
Lees meer
TUI
5,5
op basis van 1272 reviews
Lees meer
op 14 oktober 2020 bestemming: Turkije, reisperiode: oktober 2020

Maffiapraktijken, slechte service en totaal gebrek aan communicatie. Vermijd deze vliegmaatschappij ten alle tijde

  • Algemeen 1
op 9 oktober 2020 bestemming: CuraÁao, reisperiode: oktober 2020

Vakantie geboekt bij Corendon, maar dit was eens en NOOIT meer.
Via Corendon hebben wij een auto geboekt en tevens betaald. Echter kwamen hier op het vliegveld nog allerlei niet eerder benoemde kosten bij. Na lange discussies met veel onduidelijkheid hebben wij tbesloten de auto mee te nemen. Bij aankomst in het hotel kwamen wij erachter dat de borg twee maal van de creditcard is afgeschreven. Na het zoeken van contact worden wij ondertussen al vier dagen van het kastje naar de muur gestuurd.nadat er eindelijk contact met ons opgenomen is worden wij uitgemaakt voor leugenaar; het klopt volgens de reisleiding niet dat er twee keer borg afgeschreven is.. er wordt niet thuisgegeven door Corendon. Er wordt niet gezocht naar een oplossing en zelfs het contacteren gaat met de dag moeilijker. Na uitgemaakt te zijn voor leugenaar door deze organisatie kan ik niet anders zeggen dat dit werkelijk waar de allerslechtste service is die ik ooit ervaren heb. Ik zou voor een andere organisatie kiezen voor het boeken van een reis.

  • Algemeen 1
op 5 oktober 2020 bestemming: ItaliŽ / SardiniŽ, reisperiode: september 2019

PRADALADDAHOTEL****
Hotel met achterstallig onderhoud.In principe nog geen 2**waard.Geen benul van het all-inclusive-principe Ä5,-extra betalen om van 22.00 tot 00.00 uur ook nog te kunnen halen.Covid toeslag aÄ3,-pppd(schoonmaakkosten)schone lakens en handdoeken waren al een probleem.
Een stroomstoring van 22 uur,Corendon onbereikbaar,na 17 uur kwam een andere Corendonvertegenwoordiger met kaarsjes en ledlampjes en een lading kletskoek.Er werd een noodgenerator neergezet en na twee dagen had een monteur alles weer gerepareerd.Zonder enig excuus van Corendon gewoon door.
Na al deze strubbelingen zou je enige coulance verwachten van het hotel maar toen wij bij vertrek(ivm laat vertrekken)vroegen of we kamer nog langer mochten gebruiken kostte dit gewoon Ä40,- voor 4 uur.Men wist niet van wijken,uiteindelijk het zondek zo lang mogelijk bezet en in zwembaddouche omgekleed voor de terugreis
Al met al een schandalige vertoning van zowel hotel als Corendon

  • Algemeen 4

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen