Schrijf een ervaring over Corendon en maak kans op mooie prijzen!

Corendon

Url: https://www.corendon.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: strandvakantie

Logo van Corendon

Corendon is bijna 20 jaar geleden begonnen als Turkije-specialist en is in die tijd uitgegroeid tot een grote touroperator voor veel populaire strandbestemmingen binnen en buiten Europa. Zo worden er vakanties aangeboden naar Spanje, Griekenland en Italië maar ook de Nederlandse Antillen, Verenigde Arabische Emiraten, Afrika, Azië en het Midden-Oosten behoren tot het reisaanbod. De reisorganisatie heeft voor iedere doelgroep een passende aanbieding. Van een lastminute zonvakantie tot een rondreis en van een familievakantie tot een adults only vakantie. De missie van Corendon is om jou en je reisgezelschap de beste vakantie tegen de beste prijs te bieden. Daarbij staat persoonlijke aandacht en service hoog in het vaandel.

Sinds 2005 heeft Corendon een eigen luchtvaartmaatschappij, Corendon Airlines. Deze Turkse luchtvaartmaatschappij heeft een hoofdkantoor in Antalya en vliegt vanuit Antalya voornamelijk naar diverse bestemmingen binnen Europa, waaronder Nederland. In 2011 is daar de Nederlandse tak Corendon Dutch Airlines bijgekomen. Naast een eigen luchtvaartmaatschappij heeft de reisorganisatie ook een eigen hotelportefeuille: Corendon Hotels & Resorts. Deze bestaat uit 4 hotels in de toeristische gebieden Antalya, Bodrum en Çeşme en een all inclusive hotel op Ibiza.

Corendon is in 2000 opgericht in Haarlem. De reisorganisatie begon als Turkije-specialist en is uiteindelijk gegroeid tot een toonaangevende en succesvolle touroperator met bestemmingen binnen en buiten Europa. Momenteel ligt het hoofdkantoor in Lijnden. Naast Corendon Airlines, Corendon Dutch Airlines en Corendon Hotels & Resorts heeft de organisatie nog andere dochterondernemingen: GoFun Jongerenreizen, Karin's Choice, Maris Life, Corendon Golf en Corendon Estate.

8,5
op basis van 962 reviews

6 consumenten awards

De Jong Intra Vakanties won in 2019 de Reisgraag award
Lees meer
6,3
op basis van 485 reviews

1 consumenten award

Sunweb won in 2018 de Reisgraag award
Lees meer
5,9
op basis van 1020 reviews
Lees meer
op 20 maart 2019 bestemming: Turkije / Antalya, reisperiode: maart 2019

Ten eerste vraagt corendon op de site wat je voorkeuren van de hotelkamer zijn waarbij je de keus hebt om bad aan te klikken inverband met onze 7 maanden oude baby, terwijl het hotel helemaal geen kamers heeft met een bad.
Daarna hebben we een excursie geboekt via de corendon reisgids, komen ze een half uur telaat, met een kleine shuttle bus, en er waren nog maar 4 plaatsen over terwijl er 6 personen uit het hotel dezelfde excursie hadden geboekt, en wordt er dan verteld dat we het maar onderling moeten oplossen met wie er wel en niet gaat. Schandalig vind ik dit, corendon hoort het probleem op te lossen aangezien zij een fout hebben gemaakt bij het aanmelden van de personen voor de excursie. Vervolgens brengen ze je naar de duden watervallen, en dan naar storks, een grote juwelier in antalya die in nederland bekend staan als grote oplichters. Is overigens ten sprake gekomen in het programma ďopgelicht in het buitenlandĒ. Dit was de eerste keer met corendon en nooit weer.

  • Algemeen 4
op 18 maart 2019 bestemming: Cyprus, reisperiode: september 2018

Op het terrein van acomodatie de 2e dag een ongeluk gehad. Host vond het erg spijtig. En dat was het. Ook in Nederland kon met Niets voor mij betekenen. Ik was te laat werd er gezegd. Dag vakantie! Dag spaargeld! Nog steeds heb ik ongemak van het voorval. Maar dat boeid Echt Niemand. Conclusie: Corendon, NOOIT MEER!!!

  • Algemeen 1
op 16 maart 2019 bestemming: TunesiŽ / Sousse, reisperiode: oktober 2018

Al vaak met corendon gevlogen, tot nu toe altijd tevreden. Wel jammer dat een tussenstop niet gewoon gemeld bij het boeken. Verder altijd goede prijs kwaliteit verhouding

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen