Schrijf een ervaring over Corendon en maak kans op mooie prijzen!

Corendon

Url: http://www.corendon.nl
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: strandvakantie

Logo van Corendon

Corendon staat bekend om haar voordelige reizen naar verschillende bestemmingen, waaronder Europese landen zoals Spanje, Griekenland en Italië maar ook de Nederlandse Antillen, Verenigde Arabische Emiraten, Afrika, Azië en het Midden-Oosten. De reisorganisatie heeft voor iedere doelgroep een passende aanbieding. Van een last-minute zonvakantie tot een rondreis en van een familievakantie tot een adults-only vakantie. De missie van Corendon is om jou en je reisgezelschap de beste vakantie tegen de beste prijs te bieden. Daarbij staat persoonlijke aandacht en service hoog in het vaandel. Hun motto is dan ook niet voor niks: 'Altijd de beste vakantiedeals!'

Sinds 2005 heeft Corendon zelfs een eigen luchtvaartmaatschappij: Corendon Airlines. De luchtvaartmaatschappij heeft 16 verschillende toestellen die vanuit 28 landen naar 143 verschillende luchthavens vliegen. De thuishaven van de maatschappij is Antalya in Turkije. In 2011 heeft Corendon een Nederlandse tak toegevoegd onder de naam: Corendon Dutch Airlines. Naast een eigen luchtvaartmaatschappij heeft de reisorganisatie ook een eigen hotelportefeuille: Corendon Hotels & Resorts. Deze bestaat momenteel uit tien hotels in onder andere Curaçao, Turkije, Spanje en Nederland.

Corendon is in 2000 opgericht in Haarlem. De reisorganisatie begon als Turkije-specialist en is uiteindelijk gegroeid tot een toonaangevende en succesvolle touroperator met bestemmingen binnen en buiten Europa. Momenteel ligt het hoofdkantoor in Lijnden. Naast Corendon Airlines, Corendon Dutch Airlines en Corendon Hotels & Resorts heeft de organisatie nog andere dochterondernemingen: GoFun Jongerenreizen, Karin's Choice, Maris Life, Corendon Golf en Corendon Estate.

In 2015 won Corendon maar liefst vijf Zoover-awards:
- Populairste luchtvaartmaatschappij
- Beste luchtvaartmaatschappij
- Beste allround touroperator
- Populairste aanbieder zonvakanties
- Beste aanbieder jongerenvakanties GoFun.nl

8,4
op basis van 887 reviews

5 consumenten awards

De Jong Intra Vakanties won in 2018 de Reisgraag award
Lees meer
6,3
op basis van 465 reviews

1 consumenten award

Sunweb won in 2018 de Reisgraag award
Lees meer
6,0
op basis van 970 reviews
Lees meer
op 12 november 2018 bestemming: Griekenland / Samos, reisperiode: september 2018

Koffer beschadigd tijdens rit naar vliegveld Samos. Corendon wil geen schade vergoeden omdat aankoopbon van 75 Euro ontbreekt! Wel eindeloze mailwisseling wat al veel meer geld voor hun heeft gekost. Stelling CORENDON is " als wij er maar onderuitkomen " en vooral wijzen naar aankoop bon. Nee ik heb erom gevraagd om mijn koffer stuk te maken!

  • Algemeen 6
op 7 november 2018 bestemming: ItaliŽ / SiciliŽ, reisperiode: oktober 2018

Excursie geboekt in het hotel bij Corendon maar uitgevoerd door locale organisatie. Heel slecht geregeld en die dag niets gezien. Gereclameerd bij Corendon maar helaas schuld ligt niet bij hun. Weg geld en Corendon hoopt dat we de volgende keer toch weer bij hun boeken. Wij dachten het niet!!

  • Algemeen 4
op 6 november 2018 bestemming: Egypte / Hurghada, reisperiode: september 2018

Wat een drama... Geboekt bij Corendon voor resort Caves in Hurghada, meteen ook maar even een upgrade genomen. 2200 euro lichter vol goede moed afgereisd naar deze 5 sterren accommodatie. Nou weet ikzelf ook wel dat Egyptische sterren geen Europeesche sterren zijn, maar dit is puur bedrog en volksverlakkerij. Voor die 2200 euro had ik vast wel iets anders kunnen vinden wat dichter in de buurt kwam van 5 sterren.
Meubilair defect, schimmel in het plafond, vuile bankstelkussens met onverklaarbare vlekken ook in de gordijnen, koud en eenzijdig eten en slechte bediening. Absuluut GEEN 5 sterren waard. Vervolgens klacht ingediend bij Corendon en na 7 weken een briefje met een aanbod van 75 euro.....niet omdat we een kutvakantie hebben gehad, maar omdat ze te laat waren met antwoord geven.......WAARDELOZE REISORGANISATIE DIE DE KLACHTENAFHANDELING NIET SERIEUS NEEMT.

  • Algemeen 2

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen