Ervaringen Better Places

op 2 maart 2020 bestemming: IndonesiŽ, reisperiode: februari 2020

Zeer persoonlijke begeleiding van ons reisplan. Jullie kunnen goed luisteren, jullie hebben goed begrepen wat onze wensen waren. Perfecte organisatie, zeer plezierige kleinschalige hotels. Alles tot in de puntjes georganiseerd. Betrouwbare fijne chauffeurs en gidsen. Volledige extra informatie over gewoontes van het land. We reizen zeker weer met Better Places.We kregen zelfs nog heel attent geld terug van plaatselijke vertegenwoordiger voor een ruil in goedkopere vliegtuigtickets, zeer attent!

  • Algemeen 10
op 14 november 2019 bestemming: IndonesiŽ / Sumba & Flores, reisperiode: oktober 2019

We hebben een fantastisch georganiseerde reis gehad. Better Places heeft allereerst onze wensen heel goed in acht genomen, daar een mooi reis voorstel voor gemaakt en vlak voor de reis plaats vond een heel duidelijke en gedetailleerde uitleg gestuurd wat het plan per dag was, waar we op moesten letten en wat er voor additionele opties waren. Tijdens de reis is alles ontzettend goed georganiseerd geweest en is alles precies gegaan zoals afgesproken. We hebben heel veel mooie cultuur leren kennen, prachtige natuur gezien, leuke activiteiten ondernomen en veel lokale mensen ontmoet. Wat ons erg aanspreekt aan Better Places, is dat zij duurzaamheid hoog in het vaandel hebben. Er is vooral bij eco lodges geboekt, er wordt gelet op zo min mogelijk plastic verbruiken (dmv refill watertanks, metalen rietjes gebruiken, etc.), de CO2 wordt afgekocht en er wordt met locals gewerkt. Dit geeft een extra glans aan de reis, omdat je hiermee ook nog eens een steentje bijdraagt. Bovenal een fantastische reis gehad, heel goed georganiseerd en het contact met Better Places als zeer persoonlijk ervaren. Ik raad het absoluut aan om bij hen een reis te organiseren!

  • Algemeen 10




op 29 oktober 2019 bestemming: IndonesiŽ / Java - Bali, reisperiode: oktober 2019

Voor onze huwelijkreis hebben we via BetterPlaces 3 weken gereisd door Java en Bali. De contactpersoon heeft heel goed naar onze wensen geluisterd en deze perfect in de reis verwerkt. Alles was van top tot teen perfect georganiseerd. Alle hotels, transfers, tours en bezichtigingen waren op een prettige manier gepland. Soms bewust op momenten dat het helemaal niet druk was! Ideaal! Dankzij Better Places hebben we de mooiste plekjes kunnen bezichtigen, ook in minder touristisch gebied. We hebben de hele reis per mail- contact samengesteld. We kregen uiteindelijk een zeer uitgebreid draaiboek met niet alleen de planning van de dag, maar ook met beschrijving van opties, tips, weetjes en 101 mogelijkheden. Ook belangrijke zaken zoals geldzaken, telefoonnummers, mileubewust reizen en aandacht voor de lokalve bevolking geeft BetterPlaces voldoende aandacht.
Wij hebben in elk geval een onvergelijke reis gemaakt en we zullen zeker een volgende keer met met Better Places reizen.

  • Algemeen 9
op 27 augustus 2019 bestemming: IndonesiŽ / Sumatra, reisperiode: augustus 2019

Voor het eerst op reis met Better Places. Een hele goede keus! Wij hadden Emile (de IndonesiŽ-specialist van Better Places) gevraagd om voor het Sumatra deel van onze uitgebreidere IndonesiŽreis een programma samen te stellen. Een schot in de roos, want wij hebben ontzettend genoten van de Jungle-trekking in Bukit Lawang, de autorit naar Samosir in het Tobameer en het eiland Samosir zelf. Los van de prachtige natuur, cultuur en de mooie hotels waren het de gidsen van de trekking en de fietstochten die het voor ons speciaal maakten. Zij wisten met hart en ziel te vertellen over hun leefomgeving. Hadden veel aandacht voor duurzaamheid. Maar vooral hun bereidwilligheid om zich met beperkte middelen in te zetten voor de kinderen in hun leefomgeving die het moeilijk hebben, heeft ons geraakt.
Onze ervaring met Better Places is zeer zeker positief! Goede snelle communicatie via e-mail, de reis zat organisatorisch goed in elkaar en prima chauffeurs en gidsen. En als zich onvoorziene omstandigheden voordeden, dan was het zo opgelost.
Dank Emile, voor deze mooie ervaring!

  • Algemeen 9
op 27 augustus 2019 bestemming: IndonesiŽ / Bali, reisperiode: augustus 2019

Mooie reis, op maat gemaakt. Hij sloot prima aan bij onze wensen en de gekozen accommodaties waren voor het overgrote deel precies waar we van houden. Bovendien werd de reis vlekkeloos uitgevoerd door de lokale reisorganisatie. Nergens hoeven zoeken of wachten op vervoer, de chauffeurs stonden ruim op tijd op de afgesproken plek en de meesten gaven veel interessante informatie onderweg. Een enkel probleem werd snel en vlot opgelost. Wij zijn (opnieuw) heel tevreden.

  • Algemeen 9
op 13 augustus 2019 bestemming: IndonesiŽ / Java/Bali, reisperiode: juli 2019

We kijken terug op een fantastische reis! Alles was zo goed geregeld : vervoer, fijne en ervaren chauffeurs, verrassende hotels zodat we alleen maar hoefden te genieten ! Fijn dat we in de hotels steeds twee kamers naast/ vlakbij elkaar hadden. Zelfs de plaatsen in de trein waren perfect: achter elkaar met aan de goede kant met de vele mooie vergezichten! Emile, super bedankt !

  • Algemeen 10
op 9 augustus 2019 bestemming: IndonesiŽ / Bali, reisperiode: juli 2019

Het samenstellen van de reis verliep zeer vlot met goede voorstellen en feedback vanuit de lokale experts. Er werd rekening gehouden met het reis gezelschap (ouders met 2 kinderen van 8 & 10) om correcte accomodaties en activiteiten in te plannen. Ook in aanloop naar de reis kregen we extra tips mee en eens aangekomen was er ook ee goede opvolging daar waar nodig. Heel de familie vond het een geweldige ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is. Een grote aanrader!

  • Algemeen 10
op 9 augustus 2019 bestemming: IndonesiŽ / Java, reisperiode: juli 2019

Onze reis naar IndonesiŽ is onvergetelijk geworden mede door de goede adviezen en service van Better Places! Met z'n vieren zorgeloos genoten van mensen, flora en fauna, en eten. alles was of werd perfect geregeld en de betrouwbare en goede gidsen leidden ons naar de mooiste plekjes. Emile bedankt en graag tot een volgende keer!

  • Algemeen 9
op 8 augustus 2019 bestemming: IndonesiŽ / Bali, reisperiode: juli 2019

Ik zou eigenlijk een 9.5 als cijfer willen geven (10 is wel hťťl perfect).
Wij hebben een supervakantie gehad als gezin met twee tieners. Met hulp en advies van Emile een mooie reis op Java en Bali samengesteld. Ontzettend veel gezien en gedaan, en wat een aardige mensen daar: altijd vriendelijk, behulpzaam en geÔnteresseerd.
Alles was keurig geregeld en kleine onduidelijkheden konden ter plekke (en direct) opgelost worden via lokale reisagent. Aanrader!

  • Algemeen 9
op 2 augustus 2019 bestemming: IndonesiŽ, reisperiode: juli 2019

Wij reizen veel en merken dat de meeste reis organisaties gewoon hun standaard pakket aanbieden. Better places was echt anders. Emile heeft onze wensen perfect weten te vertalen naar een reis voor ons gezin. Werkelijk subliem, geweldige hotels en verrassende plekjes. 100% aanrader voor een zorgeloze vakantie die helemaal voldoet aan je wensen.

  • Algemeen 10
op 1 augustus 2019 bestemming: IndonesiŽ, reisperiode: juni 2019

Uitstekende vakantie gehad met prachtige accomodaties en een grote variatie aan activiteiten. De activiteiten waren leuk, avontuurlijk, cultureel en/of prachtig. Prettig contact met de mensen van Better Places en indien er problemen waren werden deze meteen opgelost. Je kan zelf aangeven wat je graag wil doen en hier wordt dan rekening mee gehouden. Ze hebben verstand van het land en de cultuur en weten daarom ook wat de hoogtepunten zijn en bijvoorbeeld hoe je de drukte kan vermijden. Better Places is ook milieubewust door bijvoorbeeld tips te geven hoe je minder plastic kan gebruiken. Dit vind ik ook een plus punt!

  • Algemeen 10
op 28 juli 2019 bestemming: IndonesiŽ / Bali - Lombok, reisperiode: juli 2019

Fantastische reis gehad met Better Places naar Bali en Lombok. Ook voor onze kinderen van 16 en 18 was het een hele mooie en intense eerste AziŽ-ervaring. De reis sloot perfect aan bij de wensen die we op voorhand hadden geformuleerd. Geen platgetreden toeristische paden, afwisseling tussen cultuur en natuur, actie en rust. Fietsen op Lombok was ťťn van de vele hoogtepunten. Maar ook het relaxen en snorkelen op het eilandje Gili Asahan was zalig. We kijken er met plezier naar terug...

  • Algemeen 9
op 7 mei 2019 bestemming: IndonesiŽ / Bali, reisperiode: april 2019

Na de sprookjesachtige bruiloft van onze dochter op Bali vertrokken wij op een doorBetter Places samengestelde rondreis door Bali en Java. Het contact met Emile tijdens het samenstellen van de reis was bijzonder prettig verlopen, onze verwachtingen hoog! Het werd een fantastische, onvergetelijke reis waarin alles klopte:
de chauffeurs waarmee we rondreisden waren geweldig, hun zorg voor ons hartverwarmend, daarbij gaven ze ons ook een uitgebreide kijk op hun leven, hun cultuur en was niets te veel voor ze,
Tickets, vouchers, uitgebreide handleiding, tips voor bezienswaardigheden, het was allemaal tot in de puntjes verzorgd ;
De hotels waren goed, het ene luxe, het andere wat eenvoudiger, kleinschalig, met het meest vriendelijke personeel;
De mogelijkheid om via Whatsapp vragen te stellen was heel handig, de enkele vraag die we hadden werd meteen beantwoord, ook hier was de begeleiding heel erg goed.
Wat een prachtig land, IndonesiŽ! De mooiste natuur, de liefste mensen en het lekkerste eten! We hebben van begin tot eind genoten en willen absoluut terug om meer van het land te zien. We zullen zeker volgende reizen laten samenstellen door Better Places vanwege hun concept, kennis, professionaliteit, punctualiteit.

  • Algemeen 10
op 6 mei 2019 bestemming: IndonesiŽ / Java, reisperiode: april 2019

Er zijn geen negatieve punten te noemen, die afbreuk zouden doen aan onze onvergetelijke rondreis over Java (en Bali). Alles wat nodig was voor deze reis, was prima geregeld. Beginnend bij de informatie vanuit Nederland en daarna een vlotte offerte vanuit IndonesiŽ zelf (Emile / Nettert). Zowel de accommodaties als ook onze vriendelijke en goede chauffeur Tofik, die ons veilig Java heeft laten zien op een manier, die bij ons veel indruk heeft achtergelaten.
Tofik kent Java heel goed en wist ons regelmatig te verrassen om plekken te bezoeken.
Al met al een score van 100 %.

  • Algemeen 10
op 2 mei 2019 bestemming: IndonesiŽ / Medan, reisperiode: april 2019

In overleg met better places deze reis samengesteld. op een minpuntje na voldeed alles aan onze verwachtingen : verblijf - de bezienswaardigheden en ook met onze chauffeur(Ruslan) en plaatselijke gidsen hadden wij het goed getroffen. een reis waar we altijd met plezier aan zullen terugdenken.

  • Algemeen 9
op 20 februari 2019 bestemming: IndonesiŽ / Bali, reisperiode: februari 2019

Omdat ik niet een nog hoger cijfer kan geven. Als alles perfect is dan is dar een 10 waard

  • Algemeen 10
op 20 februari 2019 bestemming: IndonesiŽ / Sumatra, reisperiode: januari 2019

Het voldeed helemaal aan mijn verwachtingen. Goed contact met specialist Emiel van het gebied. Hij heeft alles goed geregeld. Ik verbleef op 3 plekken. De Harau vallei, Bukettingi en ecolodge Rimba aan de kust onder Padang. Prachtige en afwisselende plekken waar natuur cultuur en ontspanning elkaar afwisselden.

  • Algemeen 9
op 15 februari 2019 bestemming: IndonesiŽ / Karimunjawa, reisperiode: februari 2019

Ik geef dit cijfer omdat het Better Places een goed reisvoorstel gaf! Ze gaven mij een goede service! Ze zijn zeker meedenkend, want er viel een vlucht uit van Lion Air en kwamen met een goede oplossing! Het is een reisorganisatie met een PERSONAL TOUCH! Als ik weer een reis ga maken dan zal ik ze zeker weer benaderen. Het is een aanrader om deze organisatie in de arm te nemen. Ik hoop niet als ze groter worden dat hun Personal Touch verleiezen!

  • Algemeen 10
op 2 januari 2019 bestemming: IndonesiŽ / Java, reisperiode: december 2018

Doordat we maar een beperkt aantal dagen hadden, hebben we Emile ingeschakeld om voor ons een reis op maat te maken door Java. We wilden Java op een zo goed mogelijke manier ervaren en dat hebben we gedaan! Het waren 10 intensieve dagen, maar we hebben enorm genoten. De balans tussen luxe en basic was perfect. Het verblijf in de homestay vonden we het gaafst! Zo'n ervaring blijft toch het langst hangen.

De reis was goed geregeld: leuke chauffeurs en altijd op tijd, goede accommodaties op bijzondere plekken, mooie bezienswaardigheden.

We zullen hier nog lang met plezier op terug kijken!

  • Algemeen 10
op 9 december 2018 bestemming: IndonesiŽ / Java, reisperiode: oktober 2018

Wij zijn met het gezin -5 volwassenen - door Java getrokken van Oost naar West. Alles was prima georganiseerd. Het contact voorafgaand aan de reis was heel prettig en persoonlijk, in overleg is een prachtig programma samengesteld, waarbij aan al onze wensen is voldaan. Wij hadden leuke en originele hotels met prettige hosts en gidsen. Alle chauffeurs waren zeer aardig en betrokken. Ze hebben ons prima door zeer druk, maar prachtig Java gereden.

  • Algemeen 9
op 17 september 2018 bestemming: IndonesiŽ / Sumatra - Bali - Java, reisperiode: augustus 2018

Een prachtige reis die volledig op onze interesses afgestemd was. Zelf kozen we voor Better Places / Nettert na het lezen van de vele positieve reviews waarin hij, indien nodig "the extra mile" ging, iets waar we veelvuldig gebruik van moeten maken hebben door de zware aarbevingen die plaats vonden op het eiland Lombok tijdens de eerste week van onze vakantie. Ondanks de ongetwijfeld stressvolle momenten voor hem wist hij ons toch een verder prachtige alternatieve vakantie uit te werken, waarin we zelf amper extra inspanning moeten leveren hebben (enkel onze retourvlucht laten omboeken). Daar waar je vele verhalen hoorden over in de steek gelaten toeristen konden wij nog 2 weken volop genieten van het volwaardige alternatief. We kunnen echt geen enkele reden vinden waarom je niet voor Nettert en Better places zou kiezen, een echte aanrader!

  • Algemeen 10
op 14 september 2018 bestemming: IndonesiŽ / Oost-Java en Bali, reisperiode: juli 2018

Reis door Oost-Java en Bali met ons gezin met 2 'kinderen' van 20 en 22 jaar die graag actie hebben. Nettert heeft voor ons een schitterende, erg afwisselende reis samengesteld, helemaal afgestemd op onze wensen : Cultuur in Yogja, fietsen naar tempels, vulkanen afgewisseld met de jungle en het schildpaddenreservaat, overal vriendelijke en behulpzame mensen. In Bali hebben wij genoten van snorkelen, warmwaterbaden in het hotel, watervallen, en met de scooter rijden door het prachtige landschap naar mooie tempels. Bedankt voor de mooie reis Nettert.

  • Algemeen 9
op 10 september 2018 bestemming: IndonesiŽ / Sumatra en Bali, reisperiode: juli 2018

We hebben een kleine drie weken doorgebracht in Sumatra en Bali. De reis werd vooraf uitgestippeld samen met Nettert, IndonesiŽ-specialist. We hebben een paar keer met elkaar gemaild om het programma te bespreken. Het was een fantastische reis, perfect georganiseerd, als er een afspraak was met een chauffeur of plaatselijke gids dan stond die er ook, op tijd en meestal zelfs te vroeg.

  • Algemeen 9
op 10 september 2018 bestemming: IndonesiŽ / Java, reisperiode: juli 2018

Avontuurlijke maar ontspannen reis door een prachtig land. Nettert had de juiste balans weten te treffen tussen "must see" bestemmingen en bijzondere lokale excursies. Vervoer en gidsen ter plekke waren flexibel en vriendelijk. Piekfijn geregeld allemaal.

  • Algemeen 10
op 28 augustus 2018 bestemming: IndonesiŽ / Sulawesi, reisperiode: augustus 2018

Better Places heeft voor ons een prachtige afwisselende reis door het authentieke Sulawesi georganiseerd met veel persoonlijke aandacht. Alles was perfect geregeld zodat we heerlijk konden genieten!

  • Algemeen 9
op 28 augustus 2018 bestemming: IndonesiŽ, reisperiode: juli 2018

Leuke accomodaties, goede excursies, goed vervoer, prachtig land en heel goed georganiseerd! Helemaal zoals wij het wilden: onze eigen, unieke rondreis!

  • Algemeen 10
op 17 augustus 2018 bestemming: IndonesiŽ / Flores, reisperiode: augustus 2018

Wij hebben een individuele reis per auto gemaakt over het eiland met aan het begin en einde een strandverblijf. In samenwerking met Emile van Betterplaces keuzes gemaakt waar en hoelang te verblijven en goede adviezen en tips gekregen.
Door een goed engelssprekende driver (Yulius) werdt onze reis onvergetelijk, hij kent overal mensen waardoor wij zelfs een ceremonie in een traditioneel dorp mochten bijwonen als speciale gasten.
Heel bijzonder dat Betterplaces zo goed let op m.n. het plasticprobleem in de wereld en dat de hotelovernachtingen en activiteiten bij lokale ondernemingen wordt gedaan.
Wij weten nu dat een groot deel van onze vakantieuitgaven zijn besteed aan de lokale bevolking.
Dit eiland is nog behoorlijk authentiek met name als je naar de oostkant reist. Als je wilt ervaren hoe een land echt is en je niet lokaal nog van alles wilt regelen, raad ik je aan via Betterplaces te boeken.

  • Algemeen 10
op 16 augustus 2018 bestemming: IndonesiŽ / Flores, reisperiode: juli 2018

Van te voren hebben we de reis besproken met de adviseur.Onze persoonlijke wensen zijn prima verwerkt. Het contact was intensief en helder.De organisatie ter plekke was uitstekend. Chauffeur en (lokale) gidsen waren altijd op tijd aanwezig. We kijken zeer tevreden terug op een mooie trip van 12 dagen op Flores.

  • Algemeen 9
op 4 augustus 2018 bestemming: IndonesiŽ / Sumatra en Java, reisperiode: juli 2018

BetterPlaces stelde een reis samen die precies aan onze wensen voldeed. En de reis klopte gewoon! Fijn dat de busjes van het vervoer steeds erg ruim waren, belangrijk voor ons gezin met drie pubers

  • Algemeen 10
op 29 juli 2018 bestemming: IndonesiŽ / rondreis, reisperiode: juli 2018

Prima voortraject en persoonlijk reisvoorstel. Emile, de lokale expert, reageerde snel en goed. Accomodatie voldeed aan verwachting of beter. Alles verliep volgens schema. Het was een super vakantie.

  • Algemeen 8
op 22 mei 2018 bestemming: IndonesiŽ / Flores/Komodo, reisperiode: april 2018

Wij hebben genoten van onze rondreis door Flores en Komodo. Via de mail heeft Emile ons heel goed en vriendelijk geholpen om de reis naar onze wens te krijgen. Eenmaal aangekomen op Flores was alles super goed geregeld. Wij hadden een ontzettend vriendelijke chauffeur die veel over het eiland vertelde en ons super heeft begeleid. Alle gidsen die wij gehad hebben op de excursies en boottocht waren wat dat betreft ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Flores is een heel mooi eiland echt een aanrader. Het meest hebben wij genoten van de 2 daagse boottocht naar Komodo en Rinca. Heel leuk om te overnachten op zo'n bootje.

  • Algemeen 10
op 4 mei 2018 bestemming: IndonesiŽ / Flores, reisperiode: april 2018

Wat een prachtig eiland is Flores. Wij zijn nog steeds onder de indruk van de mooie natuur en de vriendelijke mensen. Flores biedt alles. Van mooie rustige stranden, de vulkaan Kelimutu, bergen, traditionele dorpen, prachtige eilandjes tot mooie snorkelplekken. Wij hebben ook genoten van de autoritten vanwege de indrukwekkende omgeving. Maar het meest hebben wij genoten van de boottocht bij Riung en de boottocht van 2 dagen naar pulau Rinca, Komodo en Padar. Alles was super goed geregeld via Emile van Better Places. Heel prettig e-mailcontact gehad met als eindresultaat een goed en divers programma. De chauffeur die wij hadden gedurende onze reis was top.

  • Algemeen 10
op 18 januari 2018 bestemming: IndonesiŽ / Java, reisperiode: oktober 2017

Rondreis Java, deels zelf georganiseerd en deel door Better Places, Emile. Emile heeft ons fantastisch geholpen. Een 10. Een rondreis door heel Java zou ik aan niemand meer aanbevelen. Vies, arm, heel druk verkeer, islam, aaneengeschakelde lintdorpen, overal scooters, diesel uitlaatgassen van vrachtauto's. Alles wat Better Places heeft georganiseerd was uitstekend, contact met Emile fantastisch. Emile is op de hoogte hoe wij de reis voorstellen te doen als we het over mochten doen. Ga zeker een volgende keer weer gebruik maken van Better Places.

  • Algemeen 7
  • Reisbegeleiding 10
op 28 november 2017 bestemming: IndonesiŽ, reisperiode: september 2017

Wij hebben in september/oktober een heel mooie rondreis op Java en Bali gemaakt. Alles was goed verzorgd en er werd vooraf goed met ons meegedacht over de invulling van de reis. Het lokale reisbureau waarmee Better Places samenwerkt in IndonesiŽ is erg professioneel en was tijdens de reis ook goed bereikbaar. Daarnaast vind ik het geweldig dat Better Places een sociale onderneming is en daarmee veel aandacht heeft voor duurzaamheid en belangen voor de lokale bevolking. Ik ben fan :-).

  • Algemeen 9
op 14 november 2017 bestemming: IndonesiŽ, reisperiode: oktober 2017

Wij hebben onze persoonlijke reis door IndonesiŽ samengesteld met de lokale reisexpert van Better Places. De reis was een fantastische ervaring. We hebben veel van IndonesiŽ gezien, hele leuke en bijzondere activiteiten gedaan en op fantastische locaties geslapen. De transfers (binnenlandse vlucht, treinreis, boottochten) waren goed geregeld en de chauffeurs stonden optijd voor ons klaar. Erg relaxt reizen met nog voldoende vrijheid in het programma om ook per dag nog te kijken wat die dag brengt! Een volgende reis zouden we zo weer met Better Places boeken.

  • Algemeen 9
op 16 september 2017 bestemming: IndonesiŽ / Sumatra, Java, Bali, reisperiode: juli 2017

IndonesiŽ is een prachtig land, maar zonder een perfecte voorbereiding en organisatie kan het allemaal in het honderd lopen. Dat is zeker niet gebeurd! Wij zijn bijzonder te spreken over het contact voorafgaand aan de reis, waarbij we met onze contactpersoon alle mogelijkheden hebben kunnen bespreken. Al onze wensen zijn uitgekomen en we hebben zinvolle suggesties gekregen. De informatie over de gehele reis was zeer accuraat; nergens werden zaken mooier voorgesteld. Bijna alles was zeer goed georganiseerd (accommodaties, transfers, activiteiten). Slechts ťťn keer was er een kleine miscommunicatie, maar dit is naar volle tevredenheid opgelost (vandaar geen 10!). Ook tijdens ons verblijf in IndonesiŽ werden we door onze Nederlandse contactpersoon goed geÔnformeerd over een kleine aanpassing in ons accommodatieschema. Ook dit is naar volle tevredenheid opgelost.
Wat ons betreft is Better Places bijzonder aan te bevelen.

  • Algemeen 9
op 12 september 2017 bestemming: IndonesiŽ / Sumatra, Java, Bali, reisperiode: februari 2017

Prachtige droomreis gemaakt. Passende accommodaties en veel avontuur. Afwisseling. Persoonlijk.

  • Algemeen 9
op 10 september 2017 bestemming: IndonesiŽ / Bali, reisperiode: augustus 2017

Alles is prima verlopen! Alles was super geregeld waardoor we ons geen zorgen moesten maken en enkel konden genieten!

  • Algemeen 10
op 31 augustus 2017 bestemming: IndonesiŽ / Java, reisperiode: augustus 2017

Emile van Better Places had snel na ons eerste contact een mooi reisplan klaar. Ruim een week naar Java, ruim een week naar Flores en een paar dagen ontspannen op Bali. De reis was zeer afwisselend, mooie dingen zien, reizen, snorkelen, fietstochtje, wandeling enz. Het was fantastisch. We reisden met ons gezin van twee ouders en 4 kinderen. Het is prettig wanneer er dan geen onverwachte hick ups zijn tijdens de vakantie. Daar is nooit sprake van geweest. Alles verliep volgens planning en we hadden hele leuke gidsen ter plekke en verantwoordelijke chauffeurs. Bij een volgende reis zal ik zeker weer gebruik willen maken van Better Places!

  • Algemeen 10
op 14 augustus 2017 bestemming: IndonesiŽ / Rondreis, reisperiode: juli 2017

Better Places heeft naar aanleiding van onze wensen een top reis voor ons gezin georganiseerd. Ze dachten mee en de afwisseling tussen reisdagen en rust was goed. Ook waren de accommodaties stuk voor stuk erg mooi gelegen en goed van kwaliteit. Ook de vooraf geregelde excursies waren erg goed en heel leuk! Wij zullen zeker nog een keer onze reis laten regelen door Better Places!

  • Algemeen 9
op 6 juli 2017 bestemming: IndonesiŽ, reisperiode: juni 2017

We hebben een fantastische reis gemaakt op Java en Bali! Alles was tot in de puntjes georganiseerd door Emile. Zelfs tijdens de reis was er nog regelmatig contact. We hebben zoveel gezien en gedaan. Dat hadden we zelf nooit kunnen bedenken!

  • Algemeen 9
op 3 juni 2017 bestemming: IndonesiŽ / Java/Bali, reisperiode: mei 2017

Goede reisorganisatie goede hotels reageert snel op probleempjes en leuk samen een goed reisplan samengesteld, lokale experts

  • Algemeen 9
op 29 november 2016 bestemming: IndonesiŽ, reisperiode: november 2016

Alles was perfect geregeld

  • Algemeen 8
  • 1