Schrijf een ervaring over Better Places en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Better Places

Pagina 2 van 69 met 681 resultaten

op 5 september 2019 bestemming: Kenia, reisperiode: augustus 2019

Van het moment dat je het land (Kenia) in komt tot het moment dat je het verlaat: alles tot op de minuut perfect geregeld! Vriendelijke mensen die zeer gastvrij en flexibel ingesteld zijn alles met als doel ons de perfecte vakantie te bieden. En dat is gelukt! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 3 september 2019 bestemming: GeorgiŽ, reisperiode: augustus 2018

Wij (mijn man en ik) hebben via Better places bij de lokale reisbureau in GeorgiŽ bij Mari en George samen een prachtig reis uitgestippeld. Onze wensen en hun ervaring van het land resulteerde in een prachtige reis.
Wat een prachtig land is dit. We adviseren iedereen om dit land met een Privechauffeur te doen en zeker met een 4x4 Auto. We hebben in 3 weken heel veel gezien. Wat een mooie regioís met vele diverse soorten gebergtes maar ook leuke steden. Doordat we met een Privechauffeur overal kwamen waar je met de bus niet komt hebben we echt een unieke vakantie gehad. We hadden ook mazzel dat we zomaar boven op een berg en ook in een dorp een feest hebben mogen meemaken. Wat zijn de mensen daar gastvrij zeg. Ze wilden dat we mee aten en ook wijn meedronken. Wat een feest met deze lieve mensen.
We hadden ook geluk dat we een chauffeur hadden die goed engels sprak. ... Lees meer

  • Algemeen 9




op 3 september 2019 bestemming: Peru, reisperiode: augustus 2019

Wat maakte onze reis met Better Places nou zo'n enorm succes? Ik denk vooral de samenwerking met de plaatselijke agent (in ons geval Elena in Peru) vooraf. Maanden heb ik met haar gemaild om samen een prachtige rondreis samen te stellen voor ons gezin. Haar inlevingsvermogen en organisatietalent (Ceremonie met een Sjamaan? Bezoeken van een traditioneel genezer? Meedraaien in een onderzoeksinstituut in de Amazone? Onderkomens wijzigen? Regelde ze allemaal) hielpen ons daar enorm mee. En haar verbazingwekkende stiptheid van reageren! Heel professioneel en prettig. De tips die zij voor de reis inbracht droegen bij tot het succes. En hoe ze het deden weet ik niet, maar ook in Peru liep alles wat zij hadden geregeld op rolletjes: vervoer, gidsen, onderkomens. Alles was op tijd, klopte en was minimaal van de verwachte kwaliteit. Toen wij zelf besloten een excursie te laten schieten omdat we behoefte hadden aan een rustdag kwam iemand van Better Places naar ons onderkomen in Cusco om ons een envelop met geld terug te geven! Ze hebben een zeer goede indruk achter gelaten. Zeer grote kans dat we nog een keer bij ze gaan boeken. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 3 september 2019 bestemming: Costa Rica / diverse, reisperiode: juli 2019

Wij zijn van 24/7/19 tot en met 10/8/19 (2 volwassenen en 2 kinderen) via Better Places op reis geweest naar Costa Rica. Het land is geweldig mooi, de mensen zijn heel erg aardig en de wegen zijn goed te berijden. Ik had bij Better Places aangegeven wat wij zochten en binnen een paar dagen hadden we een super gaaf reisvoorstel liggen. We hebben hier nog een paar kleine wijzigingen in aangebracht. Tijdens de reis zelf was alles top geregeld. Ik had gevraagd om kleinschalige accomodaties en schone kamers en alles was kleinschalige en super schoon. Overal deden ze aan afvalscheiding en was er mogelijkheid tot gezuiverd water. De chauffeurs van vooraf geboekte excursies (paardrijden, raften, ziplinen) waren voor de afgesproken tijd aanwezig op de afgesproken locatie. Tijdens de reis kan je makkelijk met de meiden van Better Places app'en. Wij zijn super blij dat we deze reis met behulp van Better Places hebben kunnen maken en boeken een volgende keer zeker weer via Better Places. Bedankt allemaal

  • Algemeen 10
op 31 augustus 2019 bestemming: Peru, reisperiode: juli 2019

Het was geweldig hoe alles goed georganiseerd was, iedereen was zeer betrokken en enthousiast. Fijn om via de app makkelijk contact te kunnen hebben. Super reis gehad, mede door deze fijne organisatie!

  • Algemeen 9
op 27 augustus 2019 bestemming: IndonesiŽ / Sumatra, reisperiode: augustus 2019

Voor het eerst op reis met Better Places. Een hele goede keus! Wij hadden Emile (de IndonesiŽ-specialist van Better Places) gevraagd om voor het Sumatra deel van onze uitgebreidere IndonesiŽreis een programma samen te stellen. Een schot in de roos, want wij hebben ontzettend genoten van de Jungle-trekking in Bukit Lawang, de autorit naar Samosir in het Tobameer en het eiland Samosir zelf. Los van de prachtige natuur, cultuur en de mooie hotels waren het de gidsen van de trekking en de fietstochten die het voor ons speciaal maakten. Zij wisten met hart en ziel te vertellen over hun leefomgeving. Hadden veel aandacht voor duurzaamheid. Maar vooral hun bereidwilligheid om zich met beperkte middelen in te zetten voor de kinderen in hun leefomgeving die het moeilijk hebben, heeft ons geraakt.
Onze ervaring met Better Places is zeer zeker positief! Goede snelle communicatie via e-mail, de reis zat organisatorisch goed in elkaar en prima chauffeurs en gidsen. En als zich onvoorziene omstandigheden voordeden, dan was het zo opgelost.
Dank Emile, voor deze mooie ervaring!

  • Algemeen 9
op 27 augustus 2019 bestemming: Costa Rica / Rondreis, reisperiode: juli 2019

Wij hebben met onze twee kinderen van 5 en 7 een prachtige rondreis gemaakt in Costa Rica. We zaten op geweldige plekken en hebben heel veel dieren en overweldigende natuur gezien. Het was onze eerste verre reis met kinderen en hoewel we dachten dat het misschien vermoeiend voor ze was om na twee of drie dagen weer verder te trekken was dat totaal niet het geval. Dat kwam ook doordat bijna alle accomodaties erg kindvriendelijk waren met een zwembad. Een hoogtepunt van onze reis waren wel de zipplines in Monteverde. Wat een enorm avontuur is dat geweest. Simone en Nadieh bedankt voor het regelen van de accomodaties, de huurauto en de transfers. We hebben enorm genoten van onze vakantie in Costa Rica!

  • Algemeen 10
op 27 augustus 2019 bestemming: IndonesiŽ / Bali, reisperiode: augustus 2019

Mooie reis, op maat gemaakt. Hij sloot prima aan bij onze wensen en de gekozen accommodaties waren voor het overgrote deel precies waar we van houden. Bovendien werd de reis vlekkeloos uitgevoerd door de lokale reisorganisatie. Nergens hoeven zoeken of wachten op vervoer, de chauffeurs stonden ruim op tijd op de afgesproken plek en de meesten gaven veel interessante informatie onderweg. Een enkel probleem werd snel en vlot opgelost. Wij zijn (opnieuw) heel tevreden.

  • Algemeen 9
op 27 augustus 2019 bestemming: Madagaskar / rondreis, reisperiode: juli 2019

We zijn weer thuis na een onvergetelijke rondreis door Madagaskar. Deze langgekoesterde droomreis heeft onze verwachtingen overtroffen. Het was een reis met alleen hoogtepunten: de verscheidenheid van de landschappen, de unieke flora en fauna, de aardige en behulpzame mensen, de fijne accommodaties, de -soms avontuurlijke- activiteiten, het lekkere eten, het kleurrijke straatleven etc etc. Het programma voor de reis zat goed in elkaar en we hebben ook tijdens de lange autoritten genoten van iedere minuut. De gidsen ter plaatse waren stuk voor stuk goed geÔnformeerd, geduldig met onze Sil (geboren met het syndroom van Down) en vriendelijk. Alle gidsen spraken voldoende engels waardoor we over het algemeen goed met elkaar konden communiceren. In het bijzonder herinneren we ons Alain in Parc d'Anja en Tonga, de gids in Tsingy NP.
En wat waren we blij met onze chauffeur Johary! We hadden geen betere chauffeur kunnen treffen; zijn rijstijl was uitstekend (vooral op de gebrekkige wegen of bij inhaalmanoevres) en we hebben ons erg veilig gevoeld onderweg, hij was bescheiden maar als het nodig was stond ie zijn mannetje, hij regelde alles tot in de puntjes, checkte bij ons regelmatig of nog alles naar wens was en informeerde ons over alledaagse dingen. Professioneel en ervaren. Wij hebben hem hartelijk bedankt: hij verdient een grote pluim!
De accommodaties onderweg waren prima en vaak waren we prettig verrast door de ligging of het eten, zoals Isalo Ranch en Tsara camp. Au bois vert was heerlijk om aan te komen na de lange vlucht en als voorbereiding van de terugvlucht. En het management en personeel van Belle Vue, die er mede voor gezorgd hebben dat de 18-jarige verjaardag van onze dochter Pien onvergetelijk was. En speciaal het verblijf en bezoek van project van Stg Madelief: een aanrader voor andere reizigers!
Wij willen jullie erg bedanken voor jullie goede reisprogramma, de dienstverlening en service, inzet en het delen van jullie ervaring. Wij zijn dankbaar dat het voor ons mogelijk was om deze reis te ondernemen met de kinderen -en in het bijzonder met onze gehandicapte zoon Sil-.

  • Algemeen 9
op 25 augustus 2019 bestemming: Sri Lanka / Rondreis, reisperiode: juli 2019

In april 2019 hebben we zeer fijn contact gehad met de lokale reisexpert (Lea) in Sri Lanka voor een op maat gemaakte rondreis. Bij al onze wensen werd stilgestaan en we boekten er een droomreis. Een week later waren er aanslagen in het land met een negatief reisadvies tot gevolg. We werden direct door Better Places geÔnformeerd en uiteindelijk konden we kosteloos onze reis annuleren.

Met enige tegenzin gingen we op zoek naar een alternatief en uiteindelijk kwamen we opnieuw bij Better Places uit en werden we opnieuw goed geholpen bij de samenstelling van een reis naar Zuid-Afrika. Letterlijk op de dag dat we zouden boeken werd Sri Lanka weer vrijgegeven en hebben we er een weekendje over nagedacht. Uiteindelijk besloten we alsnog te kiezen voor Sri Lanka en het eerder geannuleerde voorstel weer van de plank te pakken. We wisten zelfs nog enkele kleine aanpassingen te doen waarmee lodges die eerst volgeboekt waren nu alsnog in onze reis waren opgenomen.

Al met al zijn we zowel door de reisspecialist uit Sri Lanka als uit Zuid-Afrika heel goed geholpen en was ook de communicatie met de organisatie in Nederland prettig en duidelijk. Wat ons betreft zeker een aanrader en een reden om een volgende keer hier weer te boeken!

  • Algemeen 10
  • Vorige
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende