Schrijf een ervaring over Better Places en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Better Places

Pagina 2 van 59 met 588 resultaten

op 22 mei 2019 bestemming: Thailand / Bangkok, reisperiode: mei 2018

De gehele reis was perfect geregeld en op onze persoonlijke wensen aangepast. Zowel de contacten met Seb ten aanzien van het reisvoorstel als Eric in Thailand zelf waren fijn. We starten op het kantoor van Better Places in Bangkok om de reis nog eens goed door te praten. Alle accommodaties en het vervoer waren top geregeld en alles verliep daardoor heel soepel. Een volgende keer gaan we weer met Better Places! ... Lees meer

 • Algemeen 9
op 21 mei 2019 bestemming: JordaniŽ, reisperiode: april 2019

De reis voldeed aan al onze verwachtingen. JordaniŽ is een schitterend land met een gastvrije bevolking. Onze reis was in nauw overleg met Elena samengesteld. Vanaf dat wij uit het vliegtuig stapten hoefden wij nergens aan te denken. Alles was geregeld en op elkaar afgestemd. De tips van Elena, de locaties die zij geregeld heeft waren fantastisch. Hoogtepunten waren de wandeling van Little Petra naar Petra en de sprookjesachtige overnachting in de ecolodge in Feynan.
Ook de fietstocht vanaf mount Nebo en de kookworkshop waren zeer geslaagd.
Tijdens de reis hield Elena contact om te checken of zij nog iets kon beteken. Zij tipte en reserveerde nog een fijn restaurant.
Wij kijken met veel plezier terug op deze geweldige rondreis! ... Lees meer

 • Algemeen 9
op 20 mei 2019 bestemming: Suriname, reisperiode: april 2018

Fantastisch geregeld alles door Better Places, ik hoefde nergens over na te denken en had daardoor ook echt vakantie. Hotels, vervoer, guids, uitstapjes echt heel fijn. Ik was met 2 puberdochters in Suriname maar had maar 8 dagen. Echt goede indruk van Suriname door Better Places, ... Lees meer

 • Algemeen 10
op 14 mei 2019 bestemming: Marokko, reisperiode: april 2019

Leuke, avontuurlijke reis, samengesteld op basis van onze wensen en prima adviezen. Mooie kleinschalige locaties en bijzondere gastheren en gidsen.

 • Algemeen 10
op 13 mei 2019 bestemming: Colombia / Rondreis, reisperiode: april 2019

Na een inspirerende lezing van Eddy op de vakantiebeurs van Berlage hebben wij voor Better Places en Colombia gekozen. Eddy heeft onze reis helemaal samengesteld naar onze wensen. We hebben hier regelmatig over gemaild. De route, de overnachtingsplekken en de lokale gidsen lagen vast en het avontuur kon beginnen. De uitgestippelde route was:Bogota-Tatacoa woestijn-San Agustin, Tierradentro, PopayŠn, Salento, Medellin, Rio Claro, Honda, Bogota. Vanaf de aankomst in Bogota verliep alles perfect. De lokale gidsen waren stuk voor stuk aardig, kundig en wisten super veel te vertellen. De plekken waar we sliepen waren superfijn en schoon. De activiteiten (o.a. paardrijden, raften, fietstour Bogota, verschillende bezoeken aan bijzondere plekken) waren indrukwekkend en leuk. Een van de hoogtepunten was de dag waarop we met Eddy in Medellin hebben doorgebracht. Naast een goede reisadviseur blijkt hij ook eigenaar te zijn van een prachtig project voor de straatkinderen in Medellin. Vol enthousiasme vertelde hij hierover, terwijl hij ons meenam naar de highlights van de stad van de eeuwige lente. Een mooi mens!
Net weer een week thuis moeten alle indrukken nog steeds een plekje krijgen. Better Places (in dit geval Eddy) heeft ervoor gezorgd dat wij een onvergetelijke reis hebben gemaakt waar geen enkel minpuntje te ontdekken is. Kortom: voor ons reden om voor onze volgende reis weer deze organisatie in te schakelen. Ons advies aan de lezers van dit verhaal: bezoek in januari de alternatieve vakantiebeurs in Berlage (Amsterdam) en laat je inspireren tijdens de presentaties van Better Places.

 • Algemeen 10
op 11 mei 2019 bestemming: Ecuador / GalŠpagos Eilanden, reisperiode: april 2019

We wilden samen als twee vriendinnen de Galapagoseilanden bezoeken . We hebben daarvoor regelmatig met Renť mailcontact gehad.Hij gaf goede tips en verwerkte in het reisadvies al onze wensen.
Het contact verliep erg prettig. En ook tijdens onze reis was er regelmatig contact via de app.Complimenten voor de zorgzaamheid en de toewijding van Renť en ook de medewerkers ter plekke.
Iedereen deed erg zijn best om het ons goed naar de zin te maken . We hebben ervan genoten . Alles klopte ....daarom een dikke tien.

 • Algemeen 10
op 11 mei 2019 bestemming: Suriname / Divers, reisperiode: april 2019

Suriname is een prachtig land. Prachtige vrolijke mensen en een wonderschone natuur. De organisatie door Better Places was super. Alles klopte. Ze zijn makkelijk met een app ter plekke te bereiken en denken mee. Prima, de volgende keer weer!

 • Algemeen 9
op 10 mei 2019 bestemming: Iran / Rondreis Iran, reisperiode: mei 2019

We hebben al heel wat reizen gemaakt en dit keer voor het eerst gekozen voor een organisatie en privť gids. Het contact met Nasim van Better Places was goed, persoonlijk, snelle reactie, steeds in overleg, flexibel t.a.v. de samenstelling van de route en een goede prijs/kwaliteit verhouding. We hebben zoveel prachtige dingen gezien en op de meest leuke plaatsen geslapen. Onze privť gids, Reza, was in het begin even wennen omdat je altijd gewend bent om alles zelf uit te zoeken en te regelen.
Maar wat een luxe, ontspanning, genieten dat er iemand is die alles voor je regelt en je overal naar toe brengt. Reza is zeer deskundig, spreekt goed Engels, is rustig, voelt feilloos aan wanneer we nog even willen rondkijken en weet Ďhoe het werktí in Iran. Daarnaast heeft hij ons kennis laten maken met allerlei soorten gebruiken, eten en drinken. Hij weet waar je het lekkerste eten kan krijgen, waar je moet zijn voor het beste theehuis en welke dingen je moet zien in Iran.
Ga je naar Iran, neem in ieder geval contact op met Better Places. En wil je Iran ontdekken met een gids (wat wij van harte aanbevelen) vraag dan naar Reza!

 • Algemeen 9
op 9 mei 2019 bestemming: Costa Rica, reisperiode: april 2019

Omdat we hebben genoten van het begin tot het eind

 • Algemeen 10
op 9 mei 2019 bestemming: JordaniŽ / Rondreis, reisperiode: april 2019

Vanwege de meer dan perfecte organisatie door Elena, de landen coŲrdinator. Ze heeft een prachtig programma samengesteld geheel aan onze wensen - authentiek en sportief - aangepast. Geslapen in ecolodges en uitdagende wandelingen gemaakt. Tijdens onze reis veelvuldig telefonisch contact met Elena gehad, zoveel betrokkenheid en zorgvuldigheid hebben wij niet eerder meegemaakt!
Een geweldig land met hele vriendelijke mensen en indrukwekkende cultuur maar ook natuur! Een aanrader!

 • Algemeen 10
 • Vorige
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • Volgende