Reviews over Better Places

Pagina 4 van 8 met 790 resultaten

op 13 december 2018 bestemming: Jordanië, reisperiode: oktober 2018

Mijn man en ik hebben een geweldige reis gehad dankzij Elena van Better Places. Alles was perfekt geregeld. We hadden vaak contact met Elena en ze gaf ons in elke locatie leuke tips en advies; zowel van te voren als tijdens de reis!

  • Algemeen 10
op 13 december 2018 bestemming: , reisperiode: november 2018

We hadden een reis van 4 weken door Thailland en Laos van 13 november tot en met 10 december. Onze reis klopte van het begin tot einde het is een 9 omdat er 1 element niet geboekt was maar dat is heel goed opgelost! Anders was het een 10 geweest. We hadden prima hotels van gewoon tot vrij lux in gezellige buurten. Goede gidsen en alles verder stipt volgens afspraak.een reis waar we met veel plezier op terug kijken .

  • Algemeen 9




op 9 december 2018 bestemming: Iran / Kashan, Yazd, Shiraz, Esfahan, reisperiode: november 2018

Onze 10-daagse reis door Iran was echt goed georganiseerd en onvergetelijk! Doordat de mensen enorm aardige waren, hebben we op straat veel gesprekjes gehad en voelden we ons heel welkom. De archeologische opgravingen van Persepolis waren voor ons een hoogtepunt. De accommodaties varieerden van eenvoudige homestays tot luxere bling-bling hotels. Onze favoriet was Amir's local house. En niet te vergeten: we hebben overal heerlijk gegeten!

  • Algemeen 9
op 9 december 2018 bestemming: Indonesië / Java, reisperiode: oktober 2018

Wij zijn met het gezin -5 volwassenen - door Java getrokken van Oost naar West. Alles was prima georganiseerd. Het contact voorafgaand aan de reis was heel prettig en persoonlijk, in overleg is een prachtig programma samengesteld, waarbij aan al onze wensen is voldaan. Wij hadden leuke en originele hotels met prettige hosts en gidsen. Alle chauffeurs waren zeer aardig en betrokken. Ze hebben ons prima door zeer druk, maar prachtig Java gereden.

  • Algemeen 9
op 7 december 2018 bestemming: Costa Rica, reisperiode: november 2018

Samen met mijn vriendin heb ik in november een prachtige reis gemaakt door Costa Rica. De reis werd samengesteld door de reisexperts van Better Places. Door hun persoonlijke benadering en goed luisterend oor werd de reis helemaal op onze wensen aangepast. We hebben optimaal genoten van de schitterende natuur, de vogels en prachtige rustige plekken waar we verbleven. Vorig jaar hadden we met Better Places al een topreis door Madagaskar en deze reis deed daar niet voor onder.
Bedankt dames voor deze geweldige ervaring!
Heb je reisplannen dan raden we je aan om eerst op de site van Better Places te kijken!!

  • Algemeen 9
op 7 december 2018 bestemming: Peru, reisperiode: november 2018

Simone&Peter
Wij zijn net terug van een prachtige reis door Peru. We hebben al eerder door Latijns-Amerikaanse landen gereisd met diverse organisaties en ook wel met z’n tweeën. Better Places was nieuw voor ons en de keus om hen de reis te laten organiseren is prima bevallen. De persoonlijke voorbereiding van de reis met aanpassingen die we graag wilden, de organisatie van transfers, de chauffeurs en gidsen, de B&B’s en vooral ook de overnachtingen bij families op locaties waren fantastisch en overtroffen onze verwachtingen. We voelden ons welkom en vonden het een eer om even deel te nemen aan het leven van een boer, een koffieplanter en een dappere vrouw met een fruitboomgaard.
We zagen het enthousiasme en de trots van de gidsen als ze vertelden over hun land en tradities. Vooral Eloy krijgt van ons vijf sterren, als dat zou kunnen, omdat hij niet alleen veel kennis had, maar ook een persoonlijke benadering. Peru zou voor ons niet zo mooi zijn geweest zonder hem.
Het is een prachtig land met aardige, hardwerkende mensen. Het was voor ons mooi om te zien dat deze manier van toerisme ook werkelijk ten goede komt aan de lokale bevolking. We hebben veel bewondering voor de manier waarop Better Places het toerisme probeert te combineren met respect voor de natuur, sociale initiatieven en de lokale bevolking. Met dank!

  • Algemeen 9
op 4 december 2018 bestemming: Cuba / steden, reisperiode: november 2018

Wij zijn met zijn tweeen in 3 weken tijd van West naar Oost Cuba gereisd. De reis werd door de Cuba specialist van Better Places geheel naar onze wensen samengesteld. Alles was perfect georganiseerd met prima prive transfers en verblijf in fijne casas particularis. We hebben genoten van de lokale activiteiten/excursies met fijne en deskundige gidsen

  • Algemeen 10
op 3 december 2018 bestemming: Suriname / Paramaribo, Dan Pati, Bigi Pan , Marienbosch, reisperiode: november 2018

Alles klopte zoals we dat afgesproken hadden. Alle transfers waren op tijd. Dit zorgde ervoor dat we al snel onze afwachtende houding of het allemaal zou kloppen kwijt waren . We hebben ons geen zorgen hoeven maken over hoe komen we waar en zijn we wel op tijd. Het contact met Better Places was uiterst vriendelijk en persoonlijk zonder dat we iemand gezien of gesproken hebben . Alles ging on line via what app. Ook was er een mogelijkheid om extra activiteiten snel en goed te regelen. Zou zorgden ervoor dat we niet tegen elkaar hoefden te zeggen "no span" omdat er geen span was.

  • Algemeen 9
op 3 december 2018 bestemming: Argentinië / rondreis, reisperiode: november 2018

Goed georganiseerde reis. Niks werd aan het toeval overgelaten. Er werd rekening gehouden met onze wensen. Zeer flexibel. Ook tijdens de reis prima whats-app contact. Prima hotels en prima excursies.

  • Algemeen 9
op 2 december 2018 bestemming: Ecuador / Quito, reisperiode: november 2018

We hebben genoten van onze reis in Ecuador. René had een mooi programma voor ons samengesteld, waarbij er ruimte was om aanpassingen te doen. Super geregeld!

  • Algemeen 10
op 1 december 2018 bestemming: Jordanië / Rondreis, reisperiode: november 2018

Jordanië overtrof onze verwachting. Better Places zorgde voor een gevarieerd aanbod, communicatie en informatie was top. We waardeerden de snelle opvolging van hun specialiste ter plaatse (Elena). We ervaarden ter plaatse de plotse modderstroom in Petra. Deze attractie werd prompt gesloten door de overheid. Elena zorgde ervoor dat onze chauffeur ons de volgende dag vroeger naar Wadi Rum bracht. Wij boekten zelf de vluchten en onze laatste overnachtingen in Aqaba. Wij kozen voor Saraya La Manara 5+, een aanrader! Één opmerking, de jeep Tour in Wadi Rum voorzien in het pakket is 2 uren. Wij hebben ter plaatse bijbetaald voor 4 uren, zodat we de “bridge” konden bezoeken. Better Places kunnen wij ten zeerste aanraden.

  • Algemeen 10
op 30 november 2018 bestemming: Bhutan, reisperiode: november 2018

De reis naar dit bijzonder unieke land heeft exact gebracht wat we van te voren bedacht hadden, ter plekke beleefd hebben en erna enorm van genoten hebben.

  • Algemeen 10
op 30 november 2018 bestemming: Bhutan, reisperiode: november 2018

Fantastische reis naar Assam( India) en vervolgens naar Bhutan gemaakt. Alles was zeer goed geregeld. Goede chauffeurs en gidsen gehad. De accomodaties waren soms wat basic maar er was dan ook niets beters beschikbaar, muv Thimphu daar was misschien wel een iets gezelliger hotel mogelijk geweest. Wel jammer dat we geen Festival in Bhutan konden meemaken terwijl dat in eerste instantie wel in de planning stond . Verder alleen maar lof voor Betterplaces en Jan onze adviseur voor India en Bhutan

  • Algemeen 9
op 28 november 2018 bestemming: Myanmar / Rondreis, reisperiode: november 2018

We zouden 11 op 10 geven. De reis overtrof al onze verwachtingen. Perfect georganiseerd. Wij hebben genoten van iedere minuut. In de watten gelegd, veel mogen zien en ervaren. Geweldige gidsen. De ene ervaring op de andere. We gaan deze reis ons hele leven meedragen. Wat een prachtig land met prachtige mensen en een geweldige cultuur. We zijn ruim een week thuis en zijn er nog steeds vol van.
Wij reisden van Yangon naar Mandalay, dan naar Bagan om over Kalaw te eindigen in Inlelake. De beste route volgens ons: van druk naar rustig en steeds meer natuur. En alle verplaatsingen perfect!

  • Algemeen 10
op 21 november 2018 bestemming: Jamaica / rondreis, reisperiode: november 2018

De reis was gewoonweg perfect en we vonden het geweldig.Van begin tot einde.

  • Algemeen 10
op 21 november 2018 bestemming: Cuba, reisperiode: november 2018

De reisspecialisten hebben mij zo ontzettend goed geholpen bij het vastleggen van mijn reis. Ze reageren snel, zijn ontzettend flexibel, denken met je mee en samen tot een perfecte reis op maat gekomen. De prijs kwaliteitsverhouding vind ik echt top! In Cuba maakte ik gebruik van een app en alles en iedereen was geregeld. Ik heb een ontspannen reis gehad door Better Places en beveel ze ook ten harte aan. Dank jullie wel daarvoor.

  • Algemeen 10
op 19 november 2018 bestemming: Guatemala, reisperiode: oktober 2018

In oktober zijn mijn man en ik naar Guatemala geweest voor onze huwelijksreis. Het contact voorafgaand aan deze reis was heel prettig en laagdrempelig, en ook tijdens onze reis was Petra heel goed bereikbaar. We hebben een waanzinnig mooie reis gemaakt (15dagen) waarin er goed is geluisterd naar onze wensen. Het was heel fijn dat al het vervoer al geregeld was, hierdoor hebben we heel ontspannen kunnen reizen. De hotels waren schoon en comfortabel. Alle activiteiten waren zoals we hadden gehoopt en goed geregeld. We willen Better Places absoluut aanraden!

  • Algemeen 9
op 19 november 2018 bestemming: Suriname / Paramaribo, reisperiode: oktober 2018

Onze vakantie in Suriname was geweldig. Wat een bijzonder land! Lizet (reisleidster ter plaatse) van Better Places had een uitstekende planning voor ons gemaakt en daarbij goed rekening gehouden met onze voorkeuren en wensen. Alle tours vanuit Paramaribo liepen prima in elkaar over en de verdeling tussen actieve en wat minder actieve uitstapjes beviel ons heel goed. Ook het wisselen van eenvoudige naar wat luxere overnachtingen gaf een goede balans. Hoogtepunten waren Gunsi, Kabalebo en het varen met de korjaal in het algemeen, elke keer weer genieten. Petje af voor de bootsmannen!

  • Algemeen 10
op 15 november 2018 bestemming: Costa Rica, reisperiode: oktober 2018

Zeer tevreden over onze rondreis door Costa Rica, goed georganiseerd

  • Algemeen 9
op 15 november 2018 bestemming: Jordanië, reisperiode: oktober 2018

Prachtige ervaring dankzij de uiterst vriendelijke en efficiënte Elena, aanpassingen aan het programma gingen vlot, regelmatige contacten ter plaatse, kortom, een pluim voor better places!

  • Algemeen 10
op 13 november 2018 bestemming: Thailand / Rondreis, reisperiode: oktober 2018

In oktober zijn mijn man en ik voor de 2de keer op rondreis door Thailand geweest. Nadat we onze wensen met Seb hadden gedeeld heeft hij er weer een fantastisch voorstel van gemaakt. Het is heerlijk dat hij zo goed rekening houdt met je wensen, dat hij, zelfs last minute, nog even informeert als er boekingen niet helemaal meer overeenstemmen met wat we hadden afgesproken. Dat je dan alsnog wijzigingen mag aanbrengen, dat maakt dat je met een heel goed gevoel op reis kan.
Het was voor ons de tweede keer Thailand, en weer compleet anders dan de eerste keer. Opnieuw werden we enorm warm van de gastvrijheid en de wijze waarop mensen daar met elkaar omgaan. Er is zoveel respect voor elkaar, op alle vlakken. In onze reis zat ook de Mae Hon Son tour van 5 dagen, die is echt spectaculair mooi. Daarnaast hebben we ook 3 dagen in een Eco HomeStay verbleven, even helemaal weg van wat allemaal zo vanzelfsprekend is. Elektriciteit geleverd door een zonnepaneel en wassen met opgevangen regenwater. Even het leven instappen zoals de lokale mensen echt leven, in Nederland waren we huiverig bij de gedachte, maar uiteindelijk hebben we dit voor geen goud willen missen! Tja, eenmaal terug in Nederland komen we tot de conclusie dat we zonder twijfel nog meer moeten zien van Thailand, en boeken uiteraard weer bij Seb via Better Places!

  • Algemeen 9
op 11 november 2018 bestemming: Costa Rica, reisperiode: september 2018

Wij hebben een fantastische reis gehad in Costa Rica!
Reisplanners Nadieh & Liesbeth hebben ons zeer goed geholpen met het plannen van een reis op onze maat en met hun interessante tips & mooie locaties werd het een onvergetelijke reis! Bedankt!

  • Algemeen 9
op 5 november 2018 bestemming: Marokko, reisperiode: oktober 2018

Na op een persoonlijke manier fijn contact te hebben gehad met Rikkert en Wendy hebben wij een reis naar Marokko geboekt. Alles was goed geregeld en uitgebreid vermeld in een reisschema en op de reisbescheiden. De reis was prachtig en zelfs tijdens de reis kregen we snel reactie op een vraag! Wij zouden zeker nog een keer via better places boeken

  • Algemeen 9
op 4 november 2018 bestemming: Tanzania / Safari en zonvakantie, reisperiode: september 2018

We hebben echt met volle teugen kunnen genieten van de onvergetelijke safari door Tanzania en de relaxweek op Zanzibar, mede door de flexibele inzet van Karin van Better Places. Karin heeft onze reis op maat gemaakt en meer... Geen vraag leek Karin te gek en ze stond voor ons klaar als we haar nodig hadden. Naast het bezoeken van 4 nationale parken, hebben we - op aanraden van Karin - een mountainbiketocht gemaakt naar rijstvelden, een markt, een bananenplantage, houtsnijwerk-‘factory’ en een Tanzaniaanse lunch gegeten. Dit geeft naar mijn idee een meerwaarde aan je reis, omdat je met de lokale bevolking in contact komt, waardoor het reizen alleen maar leuker en interessanter wordt. Daarnaast heeft Karin voor afwisselende, leuke overnachtingsplekken gezorgd. We hebben m.n. in tented lodges gezeten, maar ook een paar nachten bij de Maasai doorgebracht. Ook hebben we door Karin een geweldige chauffeur/gids/automonteur/etc. tijdens de safari gehad. Door deze multi-tasking chauffeur, Adam, hebben wij waarschijnlijk 90% meer van de flora en fauna gezien, dan wanneer we de safari alleen hadden gedaan. Daar komt nog bij dat Adam het presteerde om uren achter elkaar in volle concentratie de auto op de weg te houden en tegelijkertijd dieren met schutkleuren te spotten. Dankzij Adam hebben we de mooiste dingen gezien en de mooiste foto’s kunnen nemen. De lekke band – iets dat regelmatig voorkomt tijdens een bezoek aan de nationale parken – was ook zo verholpen. Wat een belevenissen! Asante sana, Karin & Adam! Karibu sana, whenever you’re in NL again! And “lala salama”! ;-)

  • Algemeen 10
op 3 november 2018 bestemming: Suriname, reisperiode: oktober 2018

Nadat wij vooraf goed waren geinformeerd over de mogelijkheden, hebben we een goed georganiseerde rondreis gemaakt. Het programma was leuk en afwisselend, de reisleiding was prettig, de accommodaties waren goed en de reisorganisatie was tijdens de reis via WhatsApp bereikbaar om ter plekke nog een programmawijziging door te voeren. Een prettige ervaring!

  • Algemeen 9
op 31 oktober 2018 bestemming: Peru, reisperiode: september 2018

Onze wens was Machu Pichu zien en naar de Rainbow mountains + nog meerdere andere bestemmingen binnen 21 dagen. Door Better places was dit mogelijk. We zijn nog altijd enorm tevreden over onze keuze om voor het 2e jaar onze vakantie te boeken via Better Places. Agnes en Guido hebben er alles aangedaan om aan onze wensen te voldoen en dit is ook zeker gelukt. Nogmaals bedankt voor deze prachtige reis, cultuur en vooral nieuwe vrienden die we hebben mogen ontmoeten

  • Algemeen 10
op 30 oktober 2018 bestemming: Bhutan, reisperiode: september 2018

Dit was een reis uit duizenden! We zijn in 12 dagen van oost- naar west-Bhutan gereisd, op aanraden van Jan, de reisexpert, en dat was perfect advies. De reis is ook goed zelf samen te stellen en je kan van tevoren alles overleggen met Jan. We hadden er graag langer over gedaan, maar we hadden maar twee weken, en heen en terug via Delhi kost twee dagen. Maar we hadden het oosten niet willen overslaan! Het oosten is meer ongerept, schitterend groen en in de vele tempels waren we vaak de enigen. Wij kozen voor een combinatie van cultuur (tempels), natuur (hikes) en een festival in Bumthang. Onze gids probeerde ook steeds extra wandelingen in te passen, om de vele uren in de auto te compenseren. En de natuur is prachtig, dus dat is echt aan te raden. Het is even wennen dat je constant vergezeld wordt door een gids + chauffeur, maar: 1. je wil hier niet zelf over de wegen rijden en 2. je hebt altijd iemand bij je aan wie je alles kan vragen. Daarbij waren ze goed gezelschap. Onderweg stopten we voor thee met koekjes, fruit uit de bomen, bananenchips bij een stalletje en af en toe een picknick als lunch, echt heel fijn! Ze hebben uitstekend voor ons gezorgd. De wegen zijn best avontuurlijk, op de meeste plaatsen wordt er nog flink aan gewerkt. De (meeste) hotels onderweg waren prima en voldeden aan de verwachtingen. Al met al is deze vakantie een blijvende herinnering. Dank!

  • Algemeen 9
op 26 oktober 2018 bestemming: India / Noord-India en Himalaya, reisperiode: oktober 2018

We hebben een fantastische reis gehad. Bijzonder land. Reis vooraf zelf samengesteld met India-specialist ter plekke. Die alles vervolgens perfect heeft georganiseerd. Boven verwachting verlopen. Per stad/staat stonden agent/gids/chauffeur/porter klaar, geweldig. Met Better Places inderdaad dicht bij lokale cultuur gekomen. Gidsen wisten veel achtergronden en stonden open voor voorstellen. Kortom: we zijn heel tevreden en gaan graag opnieuw reizen aan met Better Places. TOP!

  • Algemeen 9
op 25 oktober 2018 bestemming: Bhutan / Rondreis, reisperiode: september 2018

Onze Bhutan reis (2 personen) met gids en chauffeur vonden we een geweldig mooie reis met veel cultuur (traditioneel, Boeddhistisch) , ongerepte natuur en mooie, vrolijke en open mensen. De reisorganisator heeft goed geluisterd en gereageerd op onze wensen, vragen en twijfels. Met name de opbouw van de reis - van oost naar west Bhutan, van laag naar hoog- heeft goed uitgepakt. Ook was prettig dat wij 3 keer een telefoontje kregen van de reisorganisator of te kijken of alles naar wens verliep. Het verblijf in hotels en ook in een homestay, en de diverse maaltijden ( incl picknicks) waren goed georganiseerd en zijn goed bevallen .
Onze gids en chauffeur waren fantastisch, en zij pasten de dagelijkse uitvoering van de reis aan aan onze mogelijkheden en voorkeuren, b.v. minder tempels bezoeken of inbouwen van meer rust.
Het systeem in Bhutan van het reizen met gids & chauffeur hield wel in dat je soms verlangde naar meer persoonlijke vrijheid; maar daar kan Better Places niets aan doen. We hebben in Bhutan een mooie tijd gehad.

  • Algemeen 9
op 25 oktober 2018 bestemming: Madagaskar, reisperiode: september 2018

Het was een fantastische reis, alles was tot in de puntjes geregeld. Op voorhand was er een goede communicatie: vragen werden snel en uitgebreid beantwoord. Ter plaatse was er goede begeleiding, we moesten ons van niets aantrekken.
Het was allemaal heel persoonlijk en op maat, de reis werd aangepast naar onze wensen.
Prijs-kwaliteit zijn we ook heel tevreden!
Wij overwegen het om volgend jaar terug een reis te boeken via Better Places!

  • Algemeen 10
op 23 oktober 2018 bestemming: Suriname / meerdere plaatsen, reisperiode: oktober 2018

Vanaf het eerste moment een prettige communicatie, goede inventarisatie van onze wensen en na het eerste reisvoorstel waren we al voor 80% enthousiast. Vanuit onszelf een aanvullend voorstel gedaan en daarna kregen we een reisprogramma vol afwisseling, niet te vol en helemaal naar onze wensen. Eenmaal in Suriname was er geregeld app contact met Better Places, vragen werden vlot beantwoord en een overboeking in een accommodatie werd perfect opgelost met een upgrade naar een andere accommodatie. Better Places is voor ons de organisatie die het meest geluisterd heeft naar onze wensen!

  • Algemeen 10
op 22 oktober 2018 bestemming: Ecuador / Rondreis+Galapagos, reisperiode: september 2018

Voor onze huwelijksreis de perfecte combinatie tussen heel actief bezig zijn, natuur, stad en ontspanning. In Ecuador omtmoet je allemaal lieve mensen die allemaal stuk voor stuk hun best doen je te helpen of een gesprekje met je aangaan ookal kan je de taal bijna niet. We hebben ons laten verwonderen door de natuur...wie wil er nou geen vulkaan zien vanuit zijn bed? Fantastisch gesnorkeld op de galapagos. In de drukte van een mercado gestaan om te lunchen en in tegenstelling bij een fantastisch restaurant de keuken van het land mogen proeven inclusief overheerlijke cuy. Bij de hot springs zijn we tot rust gekomen. We hebben ons door de straten gewaand in de steden die ongelofelijk mooi kunnen zijn. Kortom wie wil dit nu niet? Bedankt aan better places die voor ons het grootste deel geregeld heeft. Dank voor jullie flexibiliteit om onze eigen extra wensen in te passen en toen het even tegenzat en onze vlucht verplaatst werd hebben jullie ons super geholpen zodat alles gewoon door kon gaan!

  • Algemeen 9
op 21 oktober 2018 bestemming: Peru / Rondreis, reisperiode: oktober 2018

Heel erg mooi land met interessante historie
Alles klopte, problemen werden snel en adequaat opgelost. Gidsen waren vriendelijk, behulpzaam en hadden goede tot zeer goede kennis van land en historie.

Onze reis door Peru ging voor een groot deel door de Andes (3500m +). Hiermee moet wel rekening worden gehouden (zuurstof 50%).
Goed dat de rainforest activiteit in het laatste deel van de reis was opgenomen. Alles wordt nat en is niet meer droog te krijgen.

  • Algemeen 9
op 17 oktober 2018 bestemming: Mongolië / Olgyi, reisperiode: oktober 2018

We hebben een schitterende reis gemaakt naar Mongolie, mn ingericht rondom het Golden Eagle Festival in het Westen van het land. Uitstekend georganiseerd met een prima locale gids. Het programma voldeed helemaal aan onze wensen om vooral veel van het dagelijks leven van de nomaden en Eagle hunters mee te krijgen. Tijdens de reis wilden we nog enkele kleine aanpassingen doen in het programma, wat geen enkel probleem was. Voorafgaand aan onze reis prima en accuraat contact met de locale organisatie. Kortom, we zijn erg tevreden en kijken terug op een prachtige ervaring!

  • Algemeen 9
op 15 oktober 2018 bestemming: Jamaica / rondreis, reisperiode: september 2018

Karin heeft een mooie, individuele drieweekse rondreis geheel volgens wens georganiseerd. Een prima huurauto en afwisselende accomodaties geregeld. Nuttige informatie vooraf en snel contact via de mail en telefoon. Ook ter plaatse. Een aanrader!

  • Algemeen 10
op 15 oktober 2018 bestemming: Zuid-Afrika / Kaapstad, reisperiode: september 2018

Inmiddels m'n derde reis via Better Places gemaakt en erg enthousiast over de werkwijze van Better Places. Persoonlijk en accuraat maar ze weten ook goed de wensen in te schatten zodat er een super mooie reis georganiseerd is. Helaas was het weer een beetje een spelbreker, maar dat werd goed en flexibel opgepakt en er werden voldoende alternatieven aangeboden.

  • Algemeen 9
op 9 oktober 2018 bestemming: Tanzania / Safari Noorden + Zanzibar, reisperiode: september 2018

Alles was goed geregeld, de verantwoordelijke ter plaatse was makkelijk bereikbaar via whatsapp. We werden goed geïnformeerd op voorhand over wat te doen en wat niet. Overnachtingsplaatsen waren verzorgd, mensen waren vriendelijk.

  • Algemeen 10
op 8 oktober 2018 bestemming: Jordanië, reisperiode: september 2018

Prachtige rondreis in Jordanië gemaakt dankzij Elena van Better Places. Ze heeft een reis uitgestippeld die volledig op maat en naar onze wens was. Zelfs op het laatste moment zijn we nog van hotel kunnen veranderen.
Gestart in Amman, daarna Ajloun & Jerash, Madaba & Mount Nebo om naar de Dode Zee te gaan. We hebben de reis verder gezet via (Little) Petra naar Wadi Rum en uiteindelijk Aqaba. Elena was constant in contact met ons via e-mail en gaf ook tips. Het was fijn om te weten dat ze altijd voor ons klaarstond. Zeker een aanrader!

  • Algemeen 9
op 5 oktober 2018 bestemming: Marokko / Marrakech, reisperiode: september 2018

Ik heb een fantastische reis gehad met een perfecte ondersteuning van Helma van Better Places. Ook de reisleidster ter plaatse Marriet verdient alle lof. Ik heb Better Places nu een paar keer meegemaakt en kies nooit meer voor een ander bureau. De voorbereiding is uitmuntend, tijdens en daarna kan ook niet beter. Zeer service en klantgericht. Ik raad iedereen aan dit reisbureau te nemen. Bedankt Helma en Mariet.

  • Algemeen 10
op 4 oktober 2018 bestemming: Jordanië / Rondreis, reisperiode: september 2018

Wij hebben een prachtige rondreis gemaakt. Natuur, cultuur, steden en strand. Voor de overnachtingen hadden we prachtige locaties. De organisatie vooraf en de contacten tijdens de reis met Elena de lokale reisagenten waren helemaal prima. Met de huurauto konden we zo helemaal onze eigen reis maken waarbij alles goed geregeld was.

  • Algemeen 9
op 4 oktober 2018 bestemming: Georgië / diverse steden, reisperiode: oktober 2018

Werkelijk alles klopte. Voorbereiding maatreis. Fijne hotels. Een perfecte chauffeur, mr. Gela.

  • Algemeen 10
op 1 oktober 2018 bestemming: Colombia, reisperiode: september 2018

Top georganiseerd!! Door deze fijne samenwerking hebben wij een onvergetelijke vakantie gehad! Alles was geregeld, erg fijn! Zeker een aanrader!

  • Algemeen 10
op 29 september 2018 bestemming: Colombia, reisperiode: september 2018

We reisden als koppel, hotels, transferts en enkele gidsen gereserveerd. Toffe reis. Voorbereiding werd ondersteund door zeer vlotte communicatie met Eddy, deskundige in Bogota... Vlucht A'dam-Bogota en Cartagena-A'dam bood ook perspectief. Goede hotels mét evident couleur locale. Erg stipte chauffeurs en gidsen. Museo del Oro, Villa de Leyva, Barichara, tatacoa, San Agustin, Tierradentro, Popayan, Koffieregio, Medellin, Cartagena: telkens 2 of 3 dagen, steeds boeiend, natuur, architectuur, kultuur, archeologie, goed eten en aardige Colombianen die van een babbeltje houden. Binnenvlucht eens verlààt, eens geannuleerd, ietsje zelfredzaamheid is nuttig, BP steeds bereikbaar... Prijs-kwaliteit oké!

  • Algemeen 9
op 25 september 2018 bestemming: Colombia, reisperiode: september 2018

Een reis geheel op de persoonlijke wensen afgestemd. Na een vriendelijk persoonlijk mailcontact, met steeds snel antwoord is de reis samengesteld zoals wij deze wilden maken. De uiteindelijke reis overtrof al onze verwachtingen... keurige hotels op de meest fraaie locaties in de verschillende steden en dorpen. De verschillende trips/tours in het programma waren onder begeleiding van zeer goede en vriendelijke gidsen.

  • Algemeen 9
op 23 september 2018 bestemming: Peru, reisperiode: juli 2018

Een 10 voor de organisatie en begeleiding van Elena. De reis was prachtig, evenwichtig, gevarieerd en indrukwekkend. Daar waar het mis ging bleef zij in contact om een oplossing te bieden. Op de koffieroute was gids Eloy een zeer sympathieke reisgenoot. Belezen, goed in Engels, behulpzaam en uiterst gezellig. Vooral de homestays hebben veel indruk op ons gemaakt. Een aanrader.

  • Algemeen 9
op 21 september 2018 bestemming: Tanzania / meerdere plekken, reisperiode: september 2018

Better Places is een professionele organisatie met veel individuele aandacht. Wij hebben als stellen echt de vakantie van ons leven gehad en dit kwam door de bestemming, maar ook door de organisatie en het reisvoorstel. Better Places bedankt en in de toekomst zullen we zeker nog eens op reis met deze organisatie.

  • Algemeen 10
op 20 september 2018 bestemming: Tanzania / rondreis, reisperiode: september 2018

Waarom een 10. Het begon al bij het boeken. Onze rondreis zou eindigen met een soort strandvakantie op Zanzibar, wij hadden daar niet zo'n zin in, dat was geen enkel probleem: Zanzibar werd geschrapt, de rondreis met een dag bij de Maasai verlengd. Nog een reden: Op onze tweede stop zagen we twee metalen witte uilen ter decoratie rond het zwembad staan. Heel mooi, die kopen we in het vervolg van de reis wel ergens als souvenir, niet dus! Nergens meer gezien. Op initiatief van onze gids/chauffeur via onze contactpersoon, de manager van het hotel en een derde medewerkster van Better Places werden de uilen (ontdaan van hun nauwelijks te vervoeren standaard) tegen kostprijs afgeleverd op onze laatste stop. Naast deze ongebruikelijk goede en persoonlijke service was de totale organisatie perfect. Ik kom dus niet lager uit dan een 10
Bert Nooteboom

  • Algemeen 10
op 18 september 2018 bestemming: Jordanië, reisperiode: september 2018

Ik probeer minimum 4 keer per jaar op vakantie te gaan en nieuwe landen te ontdekken, maar Jordanië was ongetwijfeld een een van de mooiste reizen die ik ooit hebt gemaakt. Alles was ook tot in de puntjes verzorgd en we konden makkelijk Elena (de reisspecialist die Better Places aanbiedt voor Jordanië) bereiken met vragen of opmerkingen. Ik keer zeker nog terug en kan alleen maar met lof spreken over het werk van Elena en de werking van Better Places!

  • Algemeen 9
op 18 september 2018 bestemming: Georgië / Tbilisi, reisperiode: augustus 2018

We zijjn een jong stel die 15 dagen een rondreis hebben gemaakt. Vooraf hadden wij contact met Mari, we stuurden haar een aantal plekjes waar we zeker heen wilden en zij maakte er een mooi reisvoorstel van! Ze reageerde heel snel en begreep onze wensen goed. We waren heel blij dat we voor een gids hadden gekozen, dat was echt een aanvulling op de reis. Niet alleen omdat je meer van het landschap kan genieten tijdens het autorijden, ook vanwege de toch soms wel weinig Engelssprekenden Georgiers. Heerlijk eten, heerlijke wijn, een gastvrij land, mooie accommodaties en dankzij de gids hebben we het idee dat we de cultuur goed hebben leren kennen in twee weken. Een aanrader!!

  • Algemeen 9
op 18 september 2018 bestemming: Jordanië / rondreis, reisperiode: september 2018

Pas vrij laat boekten wij onze reis naar Jordanië via Elena van Better Places. Elena had een leuk reisvoorstel voor ons op maat gemaakt. Ze zorgde ervoor dat alles naar onze wens was. We hebben een mooie rondreis gemaakt met mooie accomodaties (vooral die van RSCN!)! We werden telkens erg hartelijk ontvangen en er werd tijdens de reis goed voor ons gezorgd. Vanaf het moment dat we uit het vliegtuig stapte werden wij goed verzorgd :) , zowel door de chauffeurs, door de gidsen, maar ook op de accomodaties waar wij verbleven. Elena bleef ook tijdens onze reis met ons in contact, om ervoor te zorgen dat alles naar wens verliep. (alles verliep heel goed, en zeker naar wens!)
De hoogtepunten: Jerash, de dode zee (in wadi mujib chalets), de canyoning tocht in wadi mujib, Petra, overnachten bij een bedouin familie in de woestijn en het overheerlijke eten! maar eigenlijk waren alle accomodaties heerlijk en is Jordanië gewoon een ontzettend leuk land!
Bedankt Elena dat je onze reis zo goed hebt samengesteld en voor alle tips :)

  • Algemeen 10
op 18 september 2018 bestemming: Peru, reisperiode: augustus 2018

In nauw overleg met Better Places (BP) hebben we een rondreis door Peru gemaakt. Na een aantal wensen van onze kant te hebben doorgegeven heeft BP een eerste voorstel gedaan, welke we na enkele keren heen en weer via de email hebben aangepast tot een definitief programma. BP heeft daarna alle reserveringen en boekingen voor ons gedaan en ons daarna per Skype nadere uitleg gegeven.
Alles is prima verlopen en de planning en afspraken werden punctueel nagekomen, zonder dat we tussentijds nog veel contactmomenten nodig hadden.
Alles prima voor elkaar.

  • Algemeen 9
op 18 september 2018 bestemming: Georgië / Tbilisi, reisperiode: augustus 2018

Alles was geweldig georganiseerd,en Georgië is een enorm mooi en veelzijdig land om te bezoeken met name als je interesse in cultuur, historie en natuur hebt.Ook de georgische gerechten zijn absoluut de moeite waard om te proberen..... kortom het was voor ons een geweldige ervaring en we zijn ook zeker van plan dit prachtige land vaker te bezoeken

  • Algemeen 9
op 17 september 2018 bestemming: Indonesië / Sumatra - Bali - Java, reisperiode: augustus 2018

Een prachtige reis die volledig op onze interesses afgestemd was. Zelf kozen we voor Better Places / Nettert na het lezen van de vele positieve reviews waarin hij, indien nodig "the extra mile" ging, iets waar we veelvuldig gebruik van moeten maken hebben door de zware aarbevingen die plaats vonden op het eiland Lombok tijdens de eerste week van onze vakantie. Ondanks de ongetwijfeld stressvolle momenten voor hem wist hij ons toch een verder prachtige alternatieve vakantie uit te werken, waarin we zelf amper extra inspanning moeten leveren hebben (enkel onze retourvlucht laten omboeken). Daar waar je vele verhalen hoorden over in de steek gelaten toeristen konden wij nog 2 weken volop genieten van het volwaardige alternatief. We kunnen echt geen enkele reden vinden waarom je niet voor Nettert en Better places zou kiezen, een echte aanrader!

  • Algemeen 10
op 16 september 2018 bestemming: India / Ladakh, reisperiode: augustus 2018

Het was al jaren een wens om opnieuw Ladakh te bezoeken, maar na bijna 40 jaar en nu met de familie moest het wel een heel speciale reis worden. Dat is met Better Places voor 100% gelukt! Jan hielp ons vakkundig met het samenstellen van de reis; zijn grote kennis van het gebied, creatieve suggesties, persoonlijke stempel en wijze raad zorgden voor een aaneenschakeling van fantastische belevenissen. Elke accommodatie was bijzonder en had eigen charme, we reisden met uitstekende chauffeurs en deskundige, flexibele en vriendelijke gidsen, en het was heel fijn dat we Jan op elk moment konden bellen. We hebben ons de hele reis veilig en verzorgd gevoeld. Toen een van ons ziek werd op de tweede dag van een trekking in Ladakh waren we in no time weer in Leh. Petje af voor Jan en Better Places om in een land waar de dingen vaak anders gaan dan je verwacht zo’n uitstekende kwaliteit neer te zetten.

  • Algemeen 10
op 14 september 2018 bestemming: Indonesië / Oost-Java en Bali, reisperiode: juli 2018

Reis door Oost-Java en Bali met ons gezin met 2 'kinderen' van 20 en 22 jaar die graag actie hebben. Nettert heeft voor ons een schitterende, erg afwisselende reis samengesteld, helemaal afgestemd op onze wensen : Cultuur in Yogja, fietsen naar tempels, vulkanen afgewisseld met de jungle en het schildpaddenreservaat, overal vriendelijke en behulpzame mensen. In Bali hebben wij genoten van snorkelen, warmwaterbaden in het hotel, watervallen, en met de scooter rijden door het prachtige landschap naar mooie tempels. Bedankt voor de mooie reis Nettert.

  • Algemeen 9
op 13 september 2018 bestemming: Georgië / Tblisi, reisperiode: september 2018

Super georganiseerd, geweldige gids (Lahsa) en overnachtingen in schone, gezellige hotels/homestays, goed eten.
Gids waakte voor onze veiligheid in de bergen en deed alles in overleg.
Goede chauffeur en sprak goed Engels. We willen zeker nog een keer naar Georgie of andere plekken met Better Places!

  • Algemeen 9
op 12 september 2018 bestemming: Colombia, reisperiode: augustus 2018

Wij hadden vooraf onze wensen voor een rondreis door Colombia kenbaar gemaakt bij Aster van Better Places en zij heeft hier een reisvoorstel op gemaakt wat helemaal aansloot bij onze wensen. Alle tours die door Better Places waren georganiseerd, waren perfect geregeld met goede gidsen die ook Engels spraken. Wij hadden gekozen voor privé vervoer wat heel erg prettig was, en ook dit was allemaal prima geregeld met goede chauffeurs die steeds op tijd waren. Twee accommodaties voldeden niet helemaal aan onze verwachtingen maar dat mocht de pret niet echt drukken. We hebben een fantastische rondreis gemaakt door een geweldig mooi land!! Voor ons waren de hoogtepunten Valle de Cocora, Guatapé en Tayrona National Park. Er is veel aan gedaan om het land veiliger te maken waardoor het toerisme in Colombia van de grond is gekomen en dit een een land is om verliefd op te worden! De bevolking is erg vriendelijk, ze zijn nieuwsgierig waar je vandaan komt en ze zeggen regelmatig "bedankt dat je naar mijn land bent gekomen". Helemaal top!

  • Algemeen 9
op 10 september 2018 bestemming: Indonesië / Sumatra en Bali, reisperiode: juli 2018

We hebben een kleine drie weken doorgebracht in Sumatra en Bali. De reis werd vooraf uitgestippeld samen met Nettert, Indonesië-specialist. We hebben een paar keer met elkaar gemaild om het programma te bespreken. Het was een fantastische reis, perfect georganiseerd, als er een afspraak was met een chauffeur of plaatselijke gids dan stond die er ook, op tijd en meestal zelfs te vroeg.

  • Algemeen 9
op 10 september 2018 bestemming: Indonesië / Java, reisperiode: juli 2018

Avontuurlijke maar ontspannen reis door een prachtig land. Nettert had de juiste balans weten te treffen tussen "must see" bestemmingen en bijzondere lokale excursies. Vervoer en gidsen ter plekke waren flexibel en vriendelijk. Piekfijn geregeld allemaal.

  • Algemeen 10
op 9 september 2018 bestemming: Ecuador / Amazone, Quito, Andes, en Galapagos, reisperiode: augustus 2018

Het was een geweldige reis. In de amazone hadden we fantastische excursies en een hele leuke accommodatie. Mooie vulkanen en excursies in de Andes met veel afwisseling en geweldige accomodaties. Galapagos een prachtig landarrangement met bezoek aan Plaza’s en Kicker Rock. Tussen de haaien en zeeschildpadden snorkelen is heel bijzonder. Alles was prima geregeld en er werd goed naar onze wensen geluisterd. Prijs/kwaliteit verhouding was top.

  • Algemeen 10
op 7 september 2018 bestemming: Georgië, reisperiode: augustus 2018

Georgië is een prachtig, veelzijdig land met overweldigende natuur, een rijke geschiedenis, boordevol cultuur, lekker eten en aardige mensen. De reis die door Mari van Better Places werd samengesteld liet de veelzijdigheid goed zien en was fantastisch georganiseerd.

  • Algemeen 10
op 5 september 2018 bestemming: Marokko / rondreis, reisperiode: augustus 2018

Leuke avontuurlijke reis! Met hele aardige mensen in contact gekomen. Excursies waren goed verzorgd. De overnachtingen op eenvoudige maar bijzondere plekken. Wel soms lastig te vinden.
Verder was alles heel goed geregeld! Super leuke tijd gehad in Marokko!

  • Algemeen 8
op 3 september 2018 bestemming: Costa Rica, reisperiode: augustus 2018

Bijzondere reis in een prachtig land. Goed georganiseerd met goede hotels en een fijne afwisseling van natuur en strand. Ook Bocas del Toro in Panama was heel leuk. Fijn het snelle app contact met antoinet en de reis app met leuke suggestie met wat te doen en restaurants.

  • Algemeen 9
op 31 augustus 2018 bestemming: China, reisperiode: augustus 2018

Geweldige rondreis door China, prima georganiseerd door Leena van Better Places. Leuke hotels, betrouwbare chauffeurs, veel afwisseling in vervoer. Veel ruimte om zelf te bepalen waar je heen gaat en hoe je dingen wilt doen. Wij zullen deze indrukwekkende reis niet snel vergeten

  • Algemeen 9
op 30 augustus 2018 bestemming: Costa Rica, reisperiode: augustus 2018

Het was een hele mooie reis met de juiste afwisseling tussen actie en ontspanning. Leuke hotels en goed advies. Heel fijn was t makkelijke what'sapp contact met lokale reisagent en de app met de hele reis erin.

  • Algemeen 9
op 29 augustus 2018 bestemming: China, reisperiode: augustus 2018

We hebben met ons gezin een individuele rondreis gemaakt door China. Daarbij hebben we de reis deels zelf georganiseerd en deels laten organiseren door Better Places. Hun lokale reisagent in China heeft voor ons een fantastisch programma gemaakt met alle hoogtepunten van China verwerkt en voldoende ruimte om onderdelen zelf in te vullen. Alle tickets, hotels en transfers waren perfect geregeld. Tijdens de reis is contact met de lokale reisagent altijd mogelijk. De flexibiliteit van lokale gidsen is groot. Wij vinden het bovendien prettig dat Better Places uitsluitend met lokale mensen werkt, waardoor je ook meer mee krijgt van de lokale hoogtepunten en cultuur.

  • Algemeen 9
op 28 augustus 2018 bestemming: Indonesië / Sulawesi, reisperiode: augustus 2018

Better Places heeft voor ons een prachtige afwisselende reis door het authentieke Sulawesi georganiseerd met veel persoonlijke aandacht. Alles was perfect geregeld zodat we heerlijk konden genieten!

  • Algemeen 9
op 28 augustus 2018 bestemming: Indonesië, reisperiode: juli 2018

Leuke accomodaties, goede excursies, goed vervoer, prachtig land en heel goed georganiseerd! Helemaal zoals wij het wilden: onze eigen, unieke rondreis!

  • Algemeen 10
op 25 augustus 2018 bestemming: Colombia / bogota,amazone,yopal,juan solito,cano cristales, reisperiode: juli 2018

Het was een prachtige avontuurlijke reis die we met onze 2 (in Colombia geboren) kinderen (21 en 23) hebben mogen beleven. Zeer goed samengesteld in samenspraak met Ed. goed afgewisseld met het meer "primitieve" leven (slapen in een authentiek dorp of in een boomhut) met wat meer luxe ( overnachting in een floathouse op de Amazone rivier) Iedere dag een nieuw avontuur beleefd, de meest mooie dieren gezien van Anaconda , capibara's in de tuin tot doodskopaapjes (op schoot) leguanen hangend in een boom, kaaimannen in het water enz.met vele soorten vliegtuigjes gereisd van booing tot 4 persoons sportvliegtuigje. we werden vergezeld door leuke, lieve en zeer kundige gidsen, wel makkelijk om wat spaans te kunnen. wanneer er iets niet liep zoals we gepland hadden (b.v met vervoer) zijn de zeer gastvrije Colombianen zo lief om met (onderhand) een heel dorp een oplossing te vinden (en dat is tot 2x toe gelukt.)
Het was de vierde keer dat wij met onze kinderen een gedeelte van hun geboorteland hebben ontdekt en zeker niet de laatste keer! We hebben in de jaren Colombia zien veranderen in een land waar de mensen keihard werken om het prachtige land toegankelijk te maken voor toeristen (een mooie toekomst voor de jongeren) en dat lukt zeer goed!

Bedankt Ed voor de geweldige organisatie

  • Algemeen 10
op 24 augustus 2018 bestemming: Peru, reisperiode: augustus 2018

Een echte inleefreis met contact met locale bevolking , aandacht voor het
milieu, originele activiteiten, super goede gidsen en alles loopt ongelooflijk stipt, zonder wachten. Echt top.

  • Algemeen 10
op 22 augustus 2018 bestemming: Peru / Rondreis, reisperiode: juli 2018

Wat een geweldige reis naar een super mooi land. Op maat gemaakt voor ons gezin, tot in de puntjes geregeld en uitgevoerd. Agnes en team super bedankt hiervoor!! Ook al met Better Places naar Costa Rica geweest en wederom een geweldige ervaring met deze reisorganisatie.

  • Algemeen 9
op 21 augustus 2018 bestemming: Panama / Rondreis, reisperiode: augustus 2018

Reis samenstellen met Better places ging gemakkelijk en snel...........wat me nog het meest verraste was het app-contact met samensteller van het paket gedurende de reis....

  • Algemeen 8
op 20 augustus 2018 bestemming: Panama, reisperiode: augustus 2018

Het is nog mooier dan de plaatjes en foto's die je er over kan zien. En de gedachtes die je er over hebt, maakt in het echt nog vele malen beter. Een beleeft een Sprookje in een Paradijs!

  • Algemeen 10
op 20 augustus 2018 bestemming: Suriname, reisperiode: juli 2018

We hebben een korte, maar fantastische reis in Suriname gemaakt met behulp van Better Places. Better Places heeft ons vooraf goed geadviseerd wat zou passen bij ons korte verblijf en wat specifiek paste bij onze wensen. (Bijna) alle lokaties voldeden ook meer dan volledig aan onze verwachtingen.

  • Algemeen 9
op 20 augustus 2018 bestemming: Suriname / Paramaribo, reisperiode: augustus 2018

Een hele avontuurlijke reis die perfect geregeld was. Veel gezien en gedaan zeker voor herhaling vatbaar.

  • Algemeen 8
op 20 augustus 2018 bestemming: Jamaica / Rondreis, reisperiode: augustus 2018

Vooraf goede suggesties voor reisplan. Er werd zeer snel gereageerd op vragen en aanpassingen. Ter plekke ook goede en snelle communicatie met Karin.
Een rondreis gemaakt rond het hele eiland met huurauto. Dit is goed te doen, ondanks erg slechte wegen. Schitterende natuur en mooie stranden. Buiten de toeristische centra (Negril en Montego Bay) zeer vriendelijke bevolking. Negril en Montego Bay duidelijk commerciëler. Ik zou het zuiden zeker niet overslaan . Accomodaties waren over het algemeen bijzonder (Holywell park) en aangenaam (Jake's) Een accommodatie viel door drukte wat tegen. Suggesties hierover zijn door Karin adequaat opgepikt.

  • Algemeen 9
op 17 augustus 2018 bestemming: Indonesië / Flores, reisperiode: augustus 2018

Wij hebben een individuele reis per auto gemaakt over het eiland met aan het begin en einde een strandverblijf. In samenwerking met Emile van Betterplaces keuzes gemaakt waar en hoelang te verblijven en goede adviezen en tips gekregen.
Door een goed engelssprekende driver (Yulius) werdt onze reis onvergetelijk, hij kent overal mensen waardoor wij zelfs een ceremonie in een traditioneel dorp mochten bijwonen als speciale gasten.
Heel bijzonder dat Betterplaces zo goed let op m.n. het plasticprobleem in de wereld en dat de hotelovernachtingen en activiteiten bij lokale ondernemingen wordt gedaan.
Wij weten nu dat een groot deel van onze vakantieuitgaven zijn besteed aan de lokale bevolking.
Dit eiland is nog behoorlijk authentiek met name als je naar de oostkant reist. Als je wilt ervaren hoe een land echt is en je niet lokaal nog van alles wilt regelen, raad ik je aan via Betterplaces te boeken.

  • Algemeen 10
op 17 augustus 2018 bestemming: Mongolië, reisperiode: augustus 2018

In één woord: geweldig! Samen met mijn 2 volwassen kinderen heb ik een 14-dgs. rondreis gemaakt onder leiding van de enthousiaste, zorgzame gids Byambaa en de goedlachse chauffeur Nyamaa die zijn 4W bus bekwaam door het ruige landschap stuurde. Ik sluit me aan bij voorgaande schrijvers: alles was tot in de puntjes geregeld (hulde aan Serjee waarmee ik veel email contact had en zij geduldig alle wensen in een programma samen bracht). Tot onze grote verrassing hebben wij vrijwel overal vegetarisch kunnen eten, wat een luxe. Uiteraard hebben we wel “Khorkhog” de echt Mongoolse BBQ geproefd. Onze reis werd Contrast of Mongolia genoemd en dat hebben we ervaren; van little Gobi tot het vulkanische Orkon Valley, tot de mooie natuurparken met onvoorstelbaar veel bloeiende plantjes, enorme kuddes vee en roofvogels, te veel om op te noemen. Een volgende verre reis boek ik vast weer bij Better Places.

  • Algemeen 10
op 16 augustus 2018 bestemming: Peru, reisperiode: juli 2018

We hebben dit cijfer gegeven omdat alles erg goed geregeld was en de medewerkers van Better Places altijd op de achtergrond paraat voor je stonden. Voorafgaand aan de reis kregen we veelal binnen enkele uren reactie op onze vragen. Tijdens de reis heeft Better Places o.a. de vertraagde ontvangst van onze koffers geregeld, terwijl we de vlucht zelf geboekt hebben. Ze waren dus ofwel fysiek standby of via de groepsapp. Voorts was het programma zodanig, dat vrijwel elke dag onze verwachtingen heeft overtroffen. Daarnaast sprak het duurzaamheidskarakter ons ook erg aan. Al met al een unieke ervaring dankzij Agnes, Elena, Guido en de overige lokale medewerkers!

  • Algemeen 10
op 16 augustus 2018 bestemming: Indonesië / Flores, reisperiode: juli 2018

Van te voren hebben we de reis besproken met de adviseur.Onze persoonlijke wensen zijn prima verwerkt. Het contact was intensief en helder.De organisatie ter plekke was uitstekend. Chauffeur en (lokale) gidsen waren altijd op tijd aanwezig. We kijken zeer tevreden terug op een mooie trip van 12 dagen op Flores.

  • Algemeen 9
op 15 augustus 2018 bestemming: Jamaica, reisperiode: juli 2018

Het land is fantastisch, de mensen zo aardig, vooral aan de noordkust. Lekker gegeten, ook op straat. De onderkomens vond ik mooi klein, alleen kwam je wel dezelfde mensen tegen met het rondje eiland in dezelfde onderkomens. Ik vond de onderkomens soms erg afgelegen enkel te bereiken door slechte wegen, waardoor je veel tijd kwijt was in de auto. Ik zou dan liever iets kiezen voor een onderkomen in het binnenland dan aan de kust, om zo iets meer rust te creeeren in de reis. Een volgende x zou ik alleen de noordkust doen, heen en weer terug, puur voor de aardige mensen en de dreadlocks...

  • Algemeen 9
op 15 augustus 2018 bestemming: Georgië / divers, reisperiode: juli 2018

Geweldige self drive rondreis gemaakt in Georgie, een reis op maat met geweldige slaapmogelijkheden. De helft van de tijd hebben wij gekampeerd (eigen tent) op adembenemende plekken in de bergen of bij mensen in te tuin (guesthouses). De overige nachten in mooie guesthouses of hotels. Mooie huurauto Jeep 4x4 tot onze beschikking. Rijden is ruig en avontuurlijk in Georgie. Het lokale eten is heerlijk en de mensen zijn zeer gastvrij. Mari regelt alles echt top! We kregen een lokale simkaart om te kunnen navigeren met de auto. Zo konden we ook makkelijk contact houden met haar gedurende de reis. Helemaal top!

  • Algemeen 10
op 15 augustus 2018 bestemming: Chili, reisperiode: juli 2018

Marion, de locale Chili-expert gaf ons uitstekende adviezen bij het uitstippelen van de reis. Haar terreinkennis en contacten hielpen bij het uitwerken van een uitgebalanceerd en avontuurlijk reisplan en bij het selecteren van de uitstekende gidsen. Hotelkeuze was eveneens prima. Ook tijdens de reis hielden we contact zodat laatste aanpassingen en tips mogelijk waren. Dit was onze eerste ervaring met deze formule (vroeger deden we alles zelf), en we zijn zeer tevreden met onze keuze, topreis !

  • Algemeen 10
op 14 augustus 2018 bestemming: Tanzania, reisperiode: augustus 2018

Geweldige reis! Direct vanaf het eerste contact met Karin was het gevoel goed. Karin kwam met een goed en duidelijk voorstel en vragen werden altijd op zeer korte termijn beantwoord. De reis heeft onze verwachtingen overtroffen. Heerlijke accomodaties, prima eten en wat een vriendelijke mensen. Niets is ze te veel. De Ranger heeft ons veel verteld en we hebben de Big Five gespot. Stone Town was na een week safari een hele andere wereld, maar ook erg mooi om een dag te verblijven. De afsluiting in Jambiani was fantastisch. Casa del Mar is een prima hotel, mooie kamers, lekker eten en vriendelijk personeel. Het contact met de lokals op het strand was ook erg leuk! Kortom wij hebben genoten met elkaar! Wij zullen Better Places zeker aanbevelen!

  • Algemeen 10
op 14 augustus 2018 bestemming: , reisperiode: april 2018

Better places heeft voor ons een topreis samengestelt en heeft ons tijdens de reis goed geholpen waar nodig. De reis was divers en interessant. De manier van reizen was avontuurlijk met minivans van plaats naar plaats. Ik heb enorm genoten en zou zeker nog een keer via better places een reis boeken.

  • Algemeen 9
op 13 augustus 2018 bestemming: , reisperiode: juli 2018

Madagascar is een hele unieke mix van Afrika en Azie met een zeer afwisselende natuur. Van regenwoud tot hoogvlaktes en van 'dry forest' tot schitterende witte stranden met palmbomen. De mensen zijn zeer vriendelijk en open. Wij waren met onze tieners (13, 15 jaar) en het was een super mooie reiservaring. Vooral de 2-daagse hike in park Isalo en de verschillende lemurs die je overal tegenkomt waren heel bijzonder. Vergeet alleen je warme trui en regenjas niet als je in juli reist :-)

  • Algemeen 10
op 13 augustus 2018 bestemming: Georgië / rondreis, reisperiode: juli 2018

Afgelopen zomer zijn we met Better Places naar Georgië geweest. Vooraf met Mari (vanuit Georgië) eerst een planning gemaakt en onze wensen aangegeven. Hierbij gaf zij nog wat tips wat we beter wel en niet konden doen. De reis zag er prima uit. De eerste reisdag bij aankomst werden we prima op tijd door onze gids afgehaald vanaf het vliegveld in Tbilisi. Deze gids en tevens chauffeur heeft ons de gehele rondreis bijgestaan. De gids Irakli had erg veel kennis over het land, gaf nog leuke tips wat we ook konden doen en niet geheel onbelangrijk zijn rijgedrag was prima.
Kortom een prachtig land wat zeker de moeite waard is om te bezoeken.En de complimenten aan Better Places want alles was echt tot in de puntjes geregeld.

  • Algemeen 9
op 12 augustus 2018 bestemming: Tanzania, reisperiode: augustus 2018

Reis overtrof onze verwachtingen, goed georganiseerd, hele mooie ervaringen en zeer ervaren en prettige gids op onze jeep. Met de locale reisexpert kun je desgewenst tevoren en tijdens de reis heel makkelijk en snel contact onderhouden

  • Algemeen 9
op 11 augustus 2018 bestemming: Peru, reisperiode: december 2017

We hebben enorm genoten van onze drieweekse reis naar Peru in december/januari 2017/2018. Better Places heeft een geweldig programma op maat voor ons samengesteld, waarin alle highligts én onze speciale verzoeken perfect gecombineerd waren. We waren voorbereid op wat Zuid-Amerikaanse flexibiliteit, maar de logistiek was werkelijk voortreffelijk geregeld. Overal werden we hartelijk verwelkomd en op de meest afgelegen plekjes en onmogelijke tijdstippen stonden de hartelijke chauffeurs van Better Places weer voor ons klaar. Het meest bijzondere waren de overnachtingen bij lokale families, waar we enorm veel van geleerd hebben. Maar ook de andere hotelletjes hadden steeds een bijzonder verhaal, doordat Better Places plekjes uitkiest waarvan de eigenaren vaak lokale goede doelen steunen. Een mooie verdieping van onze reis! Ook waren we super tevreden over alle deskundige gidsen, die prima Engels spraken. We zullen nooit vergeten hoe we op 1 januari op Macchu Picchu de zon zagen opkomen, samen met onze humorstische én een tikje sprituele gids Leo... Maar het beste bewijs van de zorgzaamheid van Better Places is dat één van onze reisgenoten direct terug moest naar Nederland wegens een plotseling overlijden in de familie. Guido en zijn team zijn de hele eerste Kerstdag voor ons in touw geweest om alle de logistiek te regelen, nieuwe vluchten te boeken en ons programma om te gooien. We raden iedereen aan om Better Places te kiezen voor een reis naar Peru!

  • Algemeen 10
op 10 augustus 2018 bestemming: Suriname, reisperiode: augustus 2018

We hebben een fantastische reis gemaakt door een prachtig land. Lizet van Better places heeft mooie plekjes voor ons en onze kinderen uitgezocht. Het was heel bijzonder om op best afgelegen plaatsen in je eigen taal te horen hoe mensen leven. We hebben veel dieren van dichtbij bekeken, veel gevaren in een korjaal en lekker gegeten.

  • Algemeen 9
op 10 augustus 2018 bestemming: Ecuador, reisperiode: juli 2018

Persoonlijke aandacht, grote lokale kennis en contacten, goed programma en alles klopte

  • Algemeen 10
op 10 augustus 2018 bestemming: Peru / rondreis, reisperiode: juni 2018

Prachtig en goed georganiseerde reis met uitstekende begeleiding en alle afspraken zijn nagekomen. Zelfs na een persoonlijke tegenslag uitstekend afgerond ivm verzekeringskwestie. Uitstekende gidsen en taxi's en bussen, treinen en vliegtuigen keurig op tijd. Goede overnachtingen. Dus een dikke 10.

  • Algemeen 10
op 10 augustus 2018 bestemming: Tanzania, reisperiode: juli 2018

Een reis om nooit te vergeten

  • Algemeen 10
op 10 augustus 2018 bestemming: Peru / roadtrip, reisperiode: juli 2018

We hebben een prachtige roadtrip gemaakt door Peru. Een reis op maat met Guido samengesteld, en door het zelf rijden (dat overigens heel goed gaat, alleen de steden erg druk) veel vrijheid om de dag in te delen naar eigen wens. Daardoor bijv. 15 Condors zien vliegen en op de terugweg pas de stops gedaan waar de busjes stonden op de heenweg. Zeer diverse overnachtingen gehad: bij locals erg aan te raden met goede bedden én in mooie hotels met een super goede ligging zoals Colca Lodge. De Peruanen zijn zo vriendelijk en gastvrij! Drie dagen(dagdelen) off road gereden, erg leuk en goed te doen met een 4-wheel drive. De mooiste landschappen, bijv rondom Lampa gezien, waar weinig mensen komen. Door de winter helaas weinig mensen op het land bezig, maar prachtige vergezichten en bochtige wegen. Een bezoek aan Julia, koffieroute, mag je niet missen. Fantastische rondleiding van haar gehad, veel fruit geproefd en natuurlijk zelf koffiebonen geplukt en verwerkt tot koffie maar ook tijd om een boek te lezen in haar tuin.
De communicatie voor en tijdens de reis was top met team in Peru (makkelijk via whatsapp groep). Tevens goede gidsen gehad op diverse locaties, die ook blij zijn voor deze organisatie te werken. Dit geeft voor mij een stuk duurzaamheid aan waarmee BP zich profileert.
Een aanrader!

  • Algemeen 9
op 9 augustus 2018 bestemming: Peru / Rondreis, reisperiode: juli 2018

We hebben veel fantastische vakanties gehad, maar dit was echt geweldig. Vanaf de reisplanning, voorbereiding en briefing tot aan de thuiskomst, alles is tot in de puntjes verzorgd. Zeer punctueel, helder en met een goede back-office. Via Whatsapp is direct contact mogelijk en alles wordt op de achtergrond geregeld (printen tickets, aankomst taxis, etc). Ook geweldige gidsen gemaakt die het verschil maakten. Het programma is niet het standaard toeristische rondje. Met aandacht voor de lokale bevolking en het milieu is het echt responsible travel. Een heel fijn gevoel voor, tijdens en na je vakantie!

  • Algemeen 10
op 7 augustus 2018 bestemming: Peru / rondreis Zuid Peru, reisperiode: juli 2018

Van dag 1 tot we door Walter terug op de luchthaven werden afgezet, zijn we -letterlijk - geen minuut bezorgd geweest. Alle gidsen, chauffeurs, bussen, vluchten , ... waren stipt op afspraak. 13 logies, 7 gidsen, 6 chauffeurs en 18 uitstappen op 22 dagen, en steeds met de glimlach en een hulpvaardigheid, bezorgdheid, ervaring en professionalisme die je in Europa niet gemakkelijk zal vinden. Onze vertragingen waren de vertrekvlucht van Zaventem en de bagage, opnieuw terug in Zaventem.

  • Algemeen 10
op 7 augustus 2018 bestemming: Suriname, reisperiode: juli 2018

Fantastische reis en service!

  • Algemeen 9
op 7 augustus 2018 bestemming: Cuba, reisperiode: juli 2018

Better Places maakt waar wat ze beloven en de reis app is een uitstekende tool om je voor te bereiden en op locatie voor de tips en kaarten

  • Algemeen 8
op 6 augustus 2018 bestemming: Peru / rondreis, reisperiode: juli 2018

Alles wat gezegd is, is geregeld!

  • Algemeen 10
op 5 augustus 2018 bestemming: Cuba / rondtrekken, reisperiode: juli 2018

Reis hebben we samen met Better Places samengesteld Ben zeer tevreden over de kwaliteit van kennis en het meedenken tijdens de samenstelling. Snelle reactie. Reis goed georganiseerd en toen er twijfel was over doorgaan binnenlandse vlucht snelle reactie gekregen.
Alles met casa particulare geregeld. Zeer tevreden over. We bevelen Better Places zeker aan.

  • Algemeen 8
  • Vorige
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Volgende