Better Places maakt een reisbureau overbodig

Geschreven op 22 mei 2014 door Laura

Better Places
Better Places
Better Places is een nieuw online initiatief dat reizigers de mogelijkheid biedt om in contact te komen met een reisexpert op de plaats van bestemming. Deze lokale reisexperts hebben veel kennis over hun land en samen met hen ontwerp je je droomreis. Zo creëer je niet alleen een unieke reis, maar betaal je ook nog eens een lagere prijs. Je hebt geen reisbureau meer nodig.

De website is opgericht om reizigers te laten ervaren hoe leuk het kan zijn om je te laten adviseren door een lokale reisexpert en om zo van de gebaande paden af te wijken. De lokale reisexperts weten precies waar de mooiste plekjes, de gezelligste hotelletjes en de leukste restaurants zijn. Je hebt niet alleen contact met hen voordat je aan je reis begint, maar ook tijdens je reis.

Op Better Places, opgericht door Saskia Griep, Ine Hustinx-Schaekers en Freek ten Broeke, kun je je reis helemaal zelf samenstellen, maar het is ook mogelijk om de voorbeeldreizen op de website te combineren met bepaalde bouwstenen. Één ding is zeker: je hebt het zelf in de hand.

Nieuws