Better Places wint Reisgraag Award 2017

Geschreven op 17 januari 2017 door Roos

Better Places met de gewonnen Reisgraag Award 2017
Better Places met de gewonnen Reisgraag Award 2017
Better Places heeft voor de tweede keer op rij de Reisgraag Award gewonnen in de categorie Verre Reizen. De reisorganisatie uit Leiden krijgt van haar klanten gemiddeld maar liefst een 9,1.

Saskia Griep (Better Places): “Wij zijn ontzettend blij en trots met het winnen van deze award. Het winnen van de Reisgraag Award bewijst dat onze andere manier van reizen aanslaat. Persoonlijke aandacht, 100% maatwerk, duurzaamheid en de wensen van de klant staan bij ons centraal. We vinden het belangrijk dat je als reiziger een land leert kennen. Dat je in contact komt met de lokale bevolking en dat je het leven op een plek echt kunt ervaren. Daarom werken we samen met geselecteerde lokale reisexperts en brengen je rechtstreeks met hen in contact. Samen met hen ontwerp je je reis, helemaal zoals je zelf wilt. Ook in 2017 doen wij weer onze uiterste best om onze reizigers een onvergetelijke ervaring te bieden, waar ook de lokale bevolking van profiteert. Better places for people to live in, and better places to visit."

De Reisgraag Award is de enige publieksprijs in de reisbranche en wordt dit jaar voor de 6e keer uitgereikt. Er is dit jaar een recordaantal van maar liefst 10.000 reviews geschreven op Reisgraag.nl. Alleen de reviews die door de strenge keuring van de redactie heen komen dingen mee naar de titel 'beste reisorganisatie' of 'beste bestemming'.

Nieuws