Better Places wint Reisgraag Award 2018

Geschreven op 8 januari 2018 door Paula

Better Places wint Reisgraag Award 2018
Better Places wint Reisgraag Award 2018
Reisorganisatie Better Places uit Leiden wint de Reisgraag Award voor beste reisorganisatie binnen de categorie Lokale reisexperts. Met een gemiddelde van maar liefst een 9,2 uit alle reviews van 2017 binnen deze categorie, hebben zij deze publieksprijs in ontvangst mogen nemen. In 2016 en 2017 won Better Places ook al een Reisgraag Award.

Saskia Griep (Better Places): "Better Places biedt reizen op maat met veel persoonlijke aandacht. Tevreden klanten zijn voor ons het allerbelangrijkste en we doen er alles aan om hiervoor te zorgen. Uit de reviews blijkt dat onze klanten het persoonlijke contact zeer waarderen. Daarnaast merken wij dat reizigers het prettig vinden om in kleinschalige familiehotels te verblijven en excursies te boeken waarbij er veel aandacht is voor contact met locals, zoals een kookworkshop of een fietstocht met een lokale gids. We vinden het belangrijk dat je als reiziger een land leert kennen. Dat je in contact komt met de lokale bevolking en dat je het leven op een plek echt kunt ervaren. Door onze manier van reizen heeft de reiziger een onvergetelijke ervaring, waar ook de lokale bevolking van profiteert."

Jaarlijks reikt Reisgraag.nl awards uit aan reisorganisaties en bestemmingen binnen verschillende categorieën vakanties. Dit jaar is alweer de zevende keer dat de awards worden uitgereikt. Er zijn maar liefst 15.000 reviews over verschillende bestemmingen en reisorganisaties binnengekomen. Alle reviews worden van tevoren handmatig gekeurd en basis van deze gekeurde reviews worden de award winnaars gekozen. Alleen de reviews van klanten geven de doorslag. Daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche van Nederland.

Nieuws