Better Places wint Reisgraag Award 2019

Geschreven op 8 januari 2019 door Tl

Better Places viert feest!
Better Places viert feest!
Better Places uit Leiden heeft de Reisgraag Award voor beste reisorganisatie binnen de categorie lokale reisexperts gewonnen. Uit alle 7.000 reviews die zijn binnengekomen in 2018 heeft de reisorganisatie gemiddeld een 9,4 gekregen. Met dit prachtige cijfer hebben zij deze publieksprijs in ontvangst mogen nemen.

Saskia Griep (Better Places):"Het hele team van Better Places is ontzettend trots dat we opnieuw een Reisgraag award winnen. Het gemiddelde cijfer wat klanten ons geven is maar liefst een 9,4! Tevreden reizigers zijn voor ons de belangrijkste graadmeter voor succes en samen met onze lokale reisexperts werken we keihard om iedere reiziger een fantastische reis te bezorgen. Wij merken een toenemende belangstelling voor onze reizen op maat waarin persoonlijke aandacht en authentieke ervaringen centraal staan. Reizen brengt veel goeds, maar kan nog positiever. Van reizen word je gelukkig. Je krijgt meer begrip voor andere culturen en je ziet met eigen ogen hoe mooi onze wereld is. En wat je mooi vindt, wil je beschermen. Met onze reizen kom je direct in contact met de lokale bewoners en leer je een land écht kennen. Tegelijkertijd draag je bij aan het verbeteren van de leefomstandigheden van de bewoners en bescherm je de natuur. Dat noemen wij reizen met een positieve impact."

Dit is alweer de 8e editie van de Reisgraag Awards waarbij de beste reisorganisaties en bestemmingen binnen verschillende categorieën vakanties een award winnen. Er zijn 7.000 reviews over bestemmingen en reisorganisaties binnengekomen. Alle reviews worden uitvoerig gekeurd en op basis van deze reviews worden de award winnaars gekozen. Alleen de reviews van klanten geven de doorslag. Daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche van Nederland.

Nieuws