Better Places wint Reisgraag Award 2021

Geschreven op 9 april 2021 door Gina

Team Better Places met Reisgraag Award
Team Better Places met Reisgraag Award
Better Places heeft de Reisgraag Award voor beste reisorganisatie 2021 gewonnen. De awards zijn uitgereikt aan de reisorganisaties die in dit jaar met veel negatieve reviews, juist positieve reviews van hun klanten hebben ontvangen. Better Places is een van deze reisorganisaties. Daarom hebben zij dit jaar deze publieksprijs in ontvangen mogen nemen. 

Quote

"Het team van Better Places is blij verrast dat we in dit lastige corona jaar toch een award ontvangen. Het afgelopen jaar zijn stond in het teken van mensen terughalen en reizen omboeken en annuleren. Wij doen er alles aan om goed persoonlijk contact te houden met al onze klanten en samen een goede oplossing te vinden voor de geboekte reis. Ons belangrijkste doel is dat onze reizigers tevreden zijn over onze service. Het zal nog wel even duren voordat we weer verre reizen uit kunnen voeren, maar gelukkig is er binnen Europa ook voldoende te beleven." - Saskia, Better Places

Reisgraag Awards 2021

Dit is alweer de 10e editie van de Reisgraag Awards waarbij de beste reisorganisaties en bestemming een award winnen. Alle reviews worden uitvoerig gekeurd en op basis van deze reviews worden de winnaars van de Reisgraag Award gekozen. De reviews van de klanten bepalen de winnaars en daarmee is de Reisgraag Award de enige echte publieksprijs binnen de reisbranche in Nederland. 

Bekijk alle winnaars van de Reisgraag Awards 2021 op: https://www.reisgraag.nl/awards/2021/

Nieuws