Een trouwe klant aan het woord

Een groep reizigers voor de bus van Bolderman
Een groep reizigers voor de bus van Bolderman
Bolderman Excursiereizen is voor Piet de Louw de uitgelezen reisorganisatie: een goede bus, fijne reisleider, bekwame chauffeur en de prijs-kwaliteit is allemaal naar behoren. Niet gek dus dat hij samen met zijn vrouw al vele malen een reis heeft gemaakt met Bolderman Excursiereizen, om op deze manier al het moois van Europa te ontdekken. Wij interviewden Piet over zijn ervaringen met deze reisorganisatie.

1. Vertel eens wat over jezelf

Mijn naam is Piet en samen met mijn vrouw Maria ben ik tot mijn 54e zelfstandige geweest. Wij hadden een eigen horecabedrijf, door gebrek aan opvolging hebben wij enkele jaren geleden ons bedrijf van de hand gedaan. Sinds die tijd zijn wij tot op heden nog steeds voor een bepaald aantal uren werkzaam, hetgeen wij beiden met veel plezier doen. Daarnaast maken we natuurlijk ook tijd vrij om andere leuke dingen te doen, waaronder mooie reizen maken. Hierbij maken wij graag gebruik van het aanbod van Bolderman Excursiereizen.

2. Je bent al een aantal keer met Bolderman Excursiereizen op reis geweest, waarom deze reisorganisatie?

Bolderman Excursiereizen is voor ons een uitgelezen reisbureau dat naar volle tevredenheid aan onze wensen voldoet, waardoor wij hen graag trouw blijven. Met een busreis verwachten wij natuurlijk een goede bus (hoeft voor ons geen nieuwe te zijn) die comfortabel zit met verder o.a. goede verwarming, airco, geluid, vering en drankvoorziening. Daarnaast is voor ons de chauffeur/reisleider ook een zeer belangrijk persoon. In onze gedane ervaringen voldoet Bolderman hierin aan onze wensen en verwachtingen.

3. Hoe vaak ben je al op reis geweest met Bolderman Excursiereizen?

Wij hebben met hen al diverse verzorgde busreizen gemaakt naar o.a. Berlijn, Praag, Parijs, Wenen, Boedapest, Dresden en Blankenberg. Daarnaast hebben wij ook al diverse Middellandse Zee cruises gemaakt met Bolderman. We hebben ook de cruise gemaakt naar de Noordkaap, waarbij onderweg aangelegd werd bij diverse mooie Noorse aanleghavens en we door de adembenemende fjorden zijn gevaren.

De Noordkaap is een van de bezochte bestemmingen van Piet met Bolderman Excursiereizen
De Noordkaap is een van de bezochte bestemmingen van Piet met Bolderman Excursiereizen

4. Met welke persoon maak je de meeste reizen?

Wij maken graag reizen samen met vrienden, maar daarentegen vinden wij het vooral met een busreis ook super om saampjes op reis te gaan. Je ontmoet in het gezelschap altijd wel weer mensen waarmee het goed klikt.

5. Wat is de mooiste bestemming die je met Bolderman Excursiereizen hebt bezocht?

Er is voor ons geen tegenvaller bij geweest maar het hoogtepunt voor ons was de 12-daagse Rondreis Berlijn-Praag-Boedapest-Wenen. Het bijzondere aan deze reis was vooral de grote verschillen van de vier bezochte steden, daarnaast hebben we tussendoor als verrassing Dresden en Bratislava nog bezocht. Tussen de steden door was het een hele mooie rit met een topchauffeur, die over alles wat wist te vertellen. Ook de hotels voldeden aan onze wensen.

De bus van Bolderman
De bus van Bolderman

6. Wat staat er nog op jouw wensenlijstje qua bestemming?

Wij willen graag nog richting IerlandSchotlandRoemeniëKroatië – Baltische Staten. Ook heeft Bolderman diverse vlieg-busreizen in het programma, die ons ook zeer zeker wel aanspreken.

7. Is er al een volgende reis geboekt? Zo ja, waarheen?

We hebben zojuist een vliegreis met zonbestemming gehad, die wij ook bij Bolderman geboekt hadden. Wij zijn naar Kaapverdië (Boa Vista) geweest, wij hebben deze reis geboekt bij Bolderman.
De organisatie heeft zelf geen vliegtuigen, dus deze reis werd verder uitgevoerd door TUI. Bolderman was hierin dus onze tussenpersoon betreffende de nodige adviezen en naar volle tevredenheid! We gaan zeker weer op zoek in de spannende Boldermanreisgids naar een mooie busreis voor in de zomer.

8. Heb je nog tips voor Bolderman Excursiereizen?

Natuurlijk zijn wij bij Bolderman ook wel eens ergens tegenaan gelopen waarvan wij dachten dat het beter zou moeten kunnen, maar dat zijn voor ons peanuts en wat zeer belangrijk is,
is voor ons de prijs-kwaliteitverhouding en die klopt zeker. Dus onze tip richting Bolderman: Ga zo door!

De Noorse fjorden
De Noorse fjorden
Oad
7,1
op basis van 248 reviews

2 consumenten awards

Oad won in 2012 de Reisgraag award
Lees meer

Nieuws

Artikelen