Schrijf een ervaring over Oad en maak kans op mooie prijzen!

Oad

Url: https://www.oad.nl/
Aangesloten bij: SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: excursiereizen

Logo van Oad
Oad won in 2012 de Reisgraag award Oad won in 2013 de Reisgraag award

De reisorganisatie Oad (Overijsselse Autobusdiensten) is opgericht in 1924. Oad begon als aanbieder van openbaar vervoer en korte groepsuitjes. De busreizen waren hierbij een succesvol onderdeel. De organisatie maakte na haar faillissement dan ook een succesvolle doorstart in 2013 als 'Oad Bus bv'. Reisorganisatie Oad organiseert reizen naar veel Europese landen maar ze hebben ook reizen naar verre bestemmingen zoals Canada, Bali en Zuid-Afrika. Daarnaast hebben ze verschillende soorten vakanties waar je uit kunt kiezen: busreizen en rondreizen, fietsvakanties, muziekreizen, verre rondreizen, riviercruises, Disneyland Parijs, wintersport en meer.

Op haar website heeft Oad een overzicht van de vijf populairste bestemmingen opgesteld. Op dit moment zijn die bestemmingen: Oostenrijk, Duitsland, Wales, Scandinavië en Italië. De reisorganisatie biedt maar liefst 51 bestemmingen aan waar je naar op vakantie kunt. Ook kun je bij Oad kiezen uit een aantal themareizen. Kies bijvoorbeeld uit tuinreizen, muziekreizen, de wandel 4-daagse Marbella, de wandel 4-daagse Mallorca en de Walk Challenge Japan 2020. Een groepsreis kan op maat gemaakt worden zodat de reis precies wordt zoals jij wil.

Oad heeft een aantal aspecten waarin zij uniek zijn. De chauffeurs en reisleiders van Oad hebben veel kennis over de specifieke reis en bestemming en er is een unieke Oad taxiservice die je ophaalt van je huisadres en naderhand ook weer thuis brengt. Daarnaast is Oad aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

op 4 januari 2020 bestemming: BelgiŽ, reisperiode: december 2019

De reis met het schip Dutch Melody was op zich goed op een paar dingen na. En dat waren: Vrriendelijkheid van hoger personeel liet te wensen over. Bediening en schoonmaak personeel geweldig. Muziek in de avond klonk veels te hard en als men vroeg of het wat zachter mocht kreeg men te horen: dan moet je maar ergens anders gaan zitten. Deze uitspraak kun je volgens mij niet maken tegenover je klanten. Verder was het schip prima en de hutten goed en ook het eten was prima en verder was het een mooie reis vandaar deze 8. ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 2 januari 2020 bestemming: ItaliŽ, reisperiode: oktober 2019

Oad belooft veel maar doet helemaal niets.Er kan niets veranderd worden en ze geven verkeerde informatie. Door zelf een reis te boeken ben je goedkoper en beter uit! Heel onbetrouwbare reisorganisatie! ... Lees meer

  • Algemeen 4
op 5 november 2019 bestemming: Duitsland / Mecklenburg-Vorpommern, reisperiode: december 2018

Waardeloze kerstreis. Excursies niet volgens afspraak. Geen nachtmis. Slecht kerstdiner. ... Lees meer

  • Algemeen 3

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen