Schrijf een ervaring over Bolderman Excursiereizen en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Bolderman Excursiereizen

Pagina 1 van 20 met 972 resultaten

op 27 augustus 2020 bestemming: Oostenrijk / Gerlos, reisperiode: augustus 2020

Begin augustus zijn wij met de 8-daagse autovakantie van Bolderman naar Gerlos geweest. Genoten van een heerlijk verblijf in Hotel Oberwirt/Elisabeth in een ruime en schone kamer, met een vriendelijke hotelier en personeel en zeer goed ontbijt en diner. Naast wandelingen in de verschillende dalen rondom Gerlos zijn we ook naar Pertisau en Innsbruck geweest. In Pertisau hebben we op het meer gevaren na een leuke wandeling van 4,5 km langs het meer. En in Innsbruck zijn we naar de olympische skischans Bergisel en het centrum van deze mooie stad geweest. Een absolute aanrader deze reis! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 19 augustus 2020 bestemming: Oostenrijk / Kaprun, reisperiode: augustus 2019

Zowel de excursies als het hotel waren perfect. Onze chauffeur was zeer betrokken bij de groep van 43 personen. We konden met al onze vragen, opmerkingen en suggesties bij hem terecht. Het hotel was netjes evenals het zwembad en de sauna. Ook het personeel was vriendelijk en het eten, elke avond buffet, was goed verzorgd. Een aanrader ... Lees meer

  • Algemeen 9




op 6 juli 2020 bestemming: Oostenrijk, reisperiode: juni 2019

Reis ging niet door en na 7 emails en nog meer telefoongespreken wacht ik nog altijd op mijn geld terug. De klantenservice heeft geen telefoon en bolderman houd zich niet aan afspraken. Zo ga je niet met een vaste klant om. Mij zien ze er nooit meer terug! ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 29 januari 2020 bestemming: Oostenrijk / Nauru's, reisperiode: januari 2020

Het was een goede prijs kwaliteit verhouding .
Het eten was heerlijk.
Maar Pieter de chauffeur ,gastheer krijgt een 10 omdat voor hem niets te veel is.
Pieter bedankt voor de goede zorgen .

  • Algemeen 8
op 10 januari 2020 bestemming: RoemeniŽ, reisperiode: oktober 2019

N.a.v. mijn familiereis de 8 daagse vlieg/rondreis Roemenie het volgende:
" Dinerpaketten verplichten omdat niets anders ter plaatse is. Entreegelden in brochure niet verplicht, in reispapieren wel. Ter plaatse geen keuzevrijheid. Heel veel in de bus en geen koffie noch toilet. Geen luxe. Alleen water.
Rondreis aan de hand van de rijtijdenwet chauffeur. Strak schema. Om de 2 uur 5 min foto/ rookpauze of half uur pauze bij 90% in tankstations voor lange wachtrijen bij vieze en te weinig toiletten. Koffie, lange wachtrijen, niet te drinken. Tijd is om. Middagpauze 1 1/2 -2 uur veel.op industrieterrein bij kaufland, Lidl of tankstation. Heel soms aangewezen restaurant. Niets gezien van de stad of masr even sfeer geproefd.
Hotels zonder lift en op n industrieterrein/ truckersparkeerplaats waarbij de laatste in het truckersrestaurant werd gegeten.
RoemeniŽ slecht gezien door vieze ruiten van de bus.
Ik ben met veel bus/rondreizen geweest, ook in soortgelijke arme landen, maar dit was zwaar onvoldoende en is niet wat ik van Bolderman ken.

  • Algemeen 3
op 29 december 2019 bestemming: Zwitserland / Saas-Grund, reisperiode: december 2019

De reis was prima en het hotel in Saas-Grund en omgeving was meer dan fantastisch .Maar onze chauffeur R. was ronduit vervelend ,hij stoorde zich aan de gasten in de bus als die gezellig aan het praten waren ,bemoeide zich tijdens het rijden met de gesprekken op een zeer negatieve manier ,was gedurende reis veel aan het klagen over zijn werk omstandigheden.Als iemand hem nogmaals vroeg om een tijd van b.v hoe Laat was het ontbijt ?dan reageerde hij geÔrriteerd ďdat hij dat al meerdere keren had verteldĒDe druppel die de emmer deed overlopen was, nadat iemand een grap vertelde en daarom gelachen werd , hij het nodig vond om als een ďaapĒdeze na te doen op een sarcastische manier.
Hij is een goede chauffeur,maar in omgang met de mensen heeft hij nog veel te leren .

  • Algemeen 7
op 15 december 2019 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: december 2019

Veel te ver van het centrum.
Hotel goed, dinner slecht.
Ontbijt goed.
Geen ander ovv in de buurt.
Taxi 50 euro👀 heen 50 terug.
Hotel lindenbergerhof krijgt een 6.
Bus reis was gezellig.
Gids Gerrit in Berlijn is een aanwinst.

  • Algemeen 6
op 14 december 2019 bestemming: Duitsland / Oberfell, reisperiode: oktober 2019

De reis op zich was mooi, het hotel prima!!
Maar we hadden een buschauffeur die de reis pas voor de 2e keer reed, vertelde hij zelf.
Hij was heel aarzelend met alles, het rijden ook, menig stoeprandje raakte hij.
2 jaar geleden hebben wij een schitterende rondreis gehad met chauffeur Gert L., een topper!
Hij was zorgzaam, heel attent en vertelde veel leuke verhalen en leuke anekdotes, hij maakte op zijn tijd een grapje en was heel erg begaan met de mensen, hij zorgde voor een familie aangelegenheid.
Het was in 1 woord: AF!
Ik hoop echt nog een keer dat hij de c chauffeur xou zijn.
Ik hoop echt, dat als we de volgendereis boeken, dat Gert onze chauffeur zal zijn, dan weet ik, dat het een erg leuke reis zal zijn

  • Algemeen 6
op 13 december 2019 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: november 2019

Een fantastisch leuke, mooie reis gehad! Goed georganiseerd en een leuke en bekwame chauffeur. Samen met mijn man erg genoten van deze stad van de liefde.

  • Algemeen 9
op 13 december 2019 bestemming: , reisperiode: november 2019

We hadden een volle bus, maar het was een gezellige club bij elkaar. De chauffeur reed veilig en wist veel te vertellen.

  • Algemeen 8
op 13 december 2019 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: september 2019

Geweldige reis en super geregeld! De klantenservice heeft ons fijn te woord gestaan bij al onze vragen. Zeker voor herhaling vatbaar!

  • Algemeen 10
op 13 december 2019 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: november 2019

De 4 daagse stedentrip naar Praag gemaakt, eerste keer met de bus en eerste keer naar Praag en het is een echte aanrader! Je wordt met een bus opgehaald en nog voor het avondeten ben je in Praag. Het hotel, de chauffeur en excursies zijn prima geregeld. Ik ga het zeker nog eens doen op deze manier

  • Algemeen 9
op 13 december 2019 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: november 2019

4-daagse stedentrip naar Berlijn gemaakt, hele fijne reis gehad. De chauffeur was uitstekend en wist veel over de stad te vertellen. Het hotel waarin wij verbleven was een goede uitvalsbasis voor een stedentrip. Wij raden zeker aan een reis bij Bolderman Excursiereizen te resereveren, wij komen zeker terug.

  • Algemeen 9
op 13 december 2019 bestemming: ItaliŽ / Sorrento, reisperiode: juni 2019

Nog steeds aan het nagenieten van een prachtige reis! Alles was tiptop geregeld en de buschauffeur maakte alle excursies zo fijn en gezellig mogelijk. Je krijgt alle mogelijkheid om zoveel mogelijk te zien en te beleven. Voorafgaand zijn we heel goed geÔnformeerd en geholpen tijdens het zoeken naar een goede bestemming. Het personeel van Bolderman neemt alle tijd en helpen je zo goed mogelijk. Het is echt ongelooflijk hoe goed zoveel reizen nog steeds allemaal perfect uitgevoerd worden en elk jaar komen er weer prachtige reizen bij! De volgende keer willen we graag een mooie cruise gaan maken, ook daar hele goede verhalen over gehoord. Wij kijken nu al uit naar onze volgende reis met Bolderman!

  • Algemeen 9
op 10 december 2019 bestemming: KroatiŽ / Ddubrovnik, reisperiode: juli 2019

Fantastische reis gehad met Bolderman. Aan alles was gedacht om de vakantie voor 45 reizigers compleet te maken.

  • Algemeen 9
op 28 november 2019 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: november 2019

Goed verzorgde reis! Chauffeur was erg enthousiast en kon ons veel vertellen over de stad. Wij gaan zeker nog een meer reizen maken met Bolderman

  • Algemeen 9
op 28 november 2019 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: oktober 2019

Mooie reis naar een prachtige stad. Prima verzorgd en goede prijs kwaliteitsverhouding!

  • Algemeen 8
op 28 november 2019 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: november 2019

Een zeer goed verzorgd reis door Bolderman! Dit was alweer ons 17e reis met Bolderman.

  • Algemeen 10
op 28 november 2019 bestemming: Nederland / Assen, reisperiode: november 2019

Super leuke muziekreis bij de Bonte Wever in Assen. Erg goed geregeld en hele fijne reis.

  • Algemeen 10
op 28 november 2019 bestemming: Spanje / Sant Feliu de Guixols, reisperiode: juni 2019

Ideale combinatie tussen stad en strand. Heerlijk hotel, vlakbij het strand!

  • Algemeen 8
op 28 november 2019 bestemming: ItaliŽ, reisperiode: mei 2019

Het was een super mooie reis!

  • Algemeen 10
op 27 november 2019 bestemming: Duitsland / Sonthofen, reisperiode: augustus 2019

Prachtige reis naar Sonthofen Duitsland gehad! echt genoten

  • Algemeen 10
op 26 november 2019 bestemming: Spanje / diversen, reisperiode: november 2019

Het was een mooie reis met Remko als chauffeur als rots in de branding. Problemen werden deskundig en sympathiek opgelost. Wat een KANJER.

  • Algemeen 10
op 28 oktober 2019 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: oktober 2019

Voor ons de eerste keer met Bolderman reizen mee geweest naar Berlijn. Alles perfect geregeld met een geweldig chauffeur Frans.
Wat wist die man veel te vertellen, samen met Brigitte.
Alles top....maar het hotel.
Wij hadden geen vijf sterren hotel verwacht voor deze prijs maar een fatsoenlijke behandeling zou toch fijn geweest zijn. Met 47 gasten werken we in een veel te kleine ruimte gedreven en moesten in een half uur ons ontbijt naar binnen werken. Wat een vreselijk begin van de dag. Onverzorgd en onvriendelijk personeel. Echt een minpunt op deze verdere mooie reis. Hotel Panorama ligt in het centrum dat was het enige pluspuntje.

  • Algemeen 8
op 22 oktober 2019 bestemming: Spanje, reisperiode: oktober 2019

Geweldige reis, goede hotels, prima eten en een leuke en kundige chauffeur (Adri).

  • Algemeen 9
op 21 oktober 2019 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: oktober 2019

Wij hebben als groep leuk gehad.Feie onze chauffeur heeft ons goed geleid door Berlijn evenals onze gids Briggitte.Ons hotel Panorama was een drama.Wij zaten op de 8ste verdieping en werden verzocht om buitenom te lopen via de trap, er is nl maar ťťn lift in bedrijf de andere schijnt al twee jaar kapot te zijn.Dit gold ook voor degene die hoger zaten waaronder oudere mensen.Kun je voorstellen 16 trappen omhoog met koffer.Het ontbijt op zich daar konden wij niets van zeggen dat was goed,maar het personeel wat daar bediende daar had de hele bus geen goed woord voor over,wij werden als honden behandeld. Zal uitleggen waarom ,47 personen ontbijten wij moesten dit in een half uur wegwerken terwijl op deur vd lift en kamerdeur stond dat de ontbijttijden van 7.30 u t/m 9.30 We moesten eruit
omdat de familie kwam ontbijten.Mensen die om half negen kwamen werden weggestuurd. Zonder ontbijt!!! Het restaurant waar het avondeten werd geserveerd was uitstekend!!! Voor de rest Berlijn een prachtige stad.
Fam. Jonkers

  • Algemeen 7
op 20 oktober 2019 bestemming: Duitsland / Dresden, reisperiode: oktober 2019

Met tienen strooi ik niet want het kan altijd beter.nu voor de tweede keer met RIEN op stap geweest.luisterend voor iedereen en een fantastiese chauffeur.die weet wat hij doet en over praat.en devon en cornwall ook zeker een aanrader.

  • Algemeen 9
op 18 oktober 2019 bestemming: Spanje / Diverse, reisperiode: oktober 2019

Reis Barcelona-Andorra 30-9 t/m 11-10 2019
Mooie reis voor 499 euro 12 dagen per persoon dachten we maar er kwam nog wat bij 39 euro pluspakket en 88 euro per persoon aan excursies gidsen tuin boottocht, Je hoeft het niet te doen maar dan moet je alles zelf regelen.Ook de gidsen begeleiden je niet meer 100%. Spaanse dorp in Barcelona paar uur zelf gebouwen bekijken van heel Spanje. Centrum van Barcelona zelf maar bekijken maar op tijd bij de bus die bij de haven staat, veel loopwerk.
Kortom door grote steden lopen doen de gidsen niet meer.
Gids in Andorra heeft een makkelijk leven. 3 dagen geweest 2 middagen vrij en een lange lunch Kleine stadjes daarover hoef je weinig te vertellen en als je de mensen om 10.00u in Andorra la Vella afzet en niet meeloopt dan heb je je geld makkelijk verdient.
We hadden geluk met het weer in oktober, konden lekker wandelen en genieten van de omgeving maar de begeleiding was het minste.7-
Plaatsjes zijn leuk Cadaques, Blanes, Tossa de Mar, leuke markt in Pineda de Mar, bergen in Andorra, mooi hotel in Santa Susanna,Tahiti Playa mooi zwembad geweldig buffet daar doe je het ook voor.
Kortom geslaagde vakantie, maar verkijk je niet op wat er allemaal bijkomt

  • Algemeen 8
op 7 oktober 2019 bestemming: Oostenrijk / Tirol, reisperiode: september 2019

Mooie reis

  • Algemeen 10
op 6 oktober 2019 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: oktober 2019

We zijn met een hele aardige chauffeur (Frank) naar Londen geweest. Hij vertelde onderweg naar Engeland leuke dingen over de omgeving en was heel behulpzaam en vriendelijk.
We hebben in holliday inn stevenage geslapen op een uurtje rijden naar Londen. (Jammer alleen dat bolderman niet doorgegeven had dat we kamers naast elkaar wilden met onze kleine kinderen. Hotel heeft het gelukkig op kunnen lossen) We vertrokken zaterdag om 8:30 naar Londen waterloo place (verzamelpunt heel de trip) wij zijn ons eigen weg gegaan en hebben om 18:30 deelgenomen aan de lichtjes tocht met Marie louise, echt een aanrader!! Veel tips gehad die we de volgende dag konden gebruiken. Om 21:15 weer naar het hotel. De volgende dag om 8:30 naar Londen waar wij afscheid hebben genomen van de groep (die hebben nog een boottocht gedaan, georganiseerd door bolderman). Wij zijn naar harry potter studio's geweest met de kinderen. (Zelf geregeld) Ook een geweldige belevenis. Het hotel lag op een half uur afstand van de studio's en de taxi was 50 pond dus goed te doen en snel terug. Supermarkt asda lag vlakbij het hotel en is 24 uur per dag open. Daar lekker pizza gegeten en geshopt. Een super vakantie en alles goed geregeld door bolderman en onze chauffeur Frank.!!

  • Algemeen 9
op 27 september 2019 bestemming: KroatiŽ / Umag, reisperiode: september 2019

Wij hebben een hele mooie vakantie gehad in IstriŽ met vele uitstekende excursies. Het hotel was uitstekend met een goede keuken. Reisleider chauffeur Ben is een hele aardige man en zeer goede chauffeur. Hij gaf ook veel uitleg onderweg en ter plaatse, had daar duidelijk ook veel plezier in.
De organisatie van het overnachtingshotel was slecht maar Ben heeft de problemen keurig tot ieders tevredenheid opgelost, hulde hiervoor.
Deze reis is echt een aanrader, zeker met Ben.

  • Algemeen 9
op 26 september 2019 bestemming: KroatiŽ / Crikvenica, reisperiode: september 2019

Het mediterraan Hotel was, ondermaats!! Slechte kamer, vies/klein en vol gebreken. Het Eten was van minimale kwaliteit.
Dit was onze eerste kennis making met het veel geprezen BOLDERMAN concept, (en op de helaas al geboekte reis naar Berlijn),zal mogelijk tevens onze laatste zijn!!!

  • Algemeen 5
op 16 september 2019 bestemming: Oostenrijk / Tarrenz, reisperiode: augustus 2019

Wij hadden bedwandsen in ons hotel Zum Lamm zowel tijdens en na onze reis ellende reactie van bolderman dat hier niemand iets aan kan doen.

  • Algemeen 5
op 2 september 2019 bestemming: Schotland / Rondreis, reisperiode: augustus 2019

Vooral lof voor chauffeur Nick die t echt helemaal maakte alles gezien en goede uitleg bij alle bezienwaardigheden super reis

  • Algemeen 10
op 1 september 2019 bestemming: , reisperiode: augustus 2019

Mijn eerste ervaring met een georganiseerde busreis. We hadden een leuke groep ,chauffeur Patrick was niet te overtreffen, hij deed zijn uiterste best om het ons naar de zin te maken en dat is hem heel goed gelukt. De hotels en het eten waren goed. Kortom een geweldige ervaring.

  • Algemeen 10
op 1 september 2019 bestemming: Oostenrijk / Tarrenz, reisperiode: augustus 2019

Onze reis is prachtig verpest omdat bij aankomst in Hotel Zum Lamm in Tarrenz het hele hotel volzat met bedwantsen!!!!!! Ze liepen overal, door de bedden, langs de muren en over het meubilair. Op zijn minst mag je schone kamers verwachten. Omdat we een ander hotel hebben afgedwongen, hebben we dit gekregen. Verder geen excuses in welke vorm dan ook! Spreek ik nog niet over het wassen en ontsmetten van kleding bij thuiskomst. En dat is dan je jaarlijkse vakantie. SCHANDE dat er zo met gasten word omgegaan.

  • Algemeen 4
op 28 augustus 2019 bestemming: Oostenrijk, reisperiode: januari 2019

Omdat er niks op aan te merken was ,kunnen niet hoger gaan als een 10 anders was het zeker hoger geweest.

  • Algemeen 10
op 26 augustus 2019 bestemming: Engeland / Schotland enz, reisperiode: juli 2019

De Reis krijgt n 10 , de Hotels en het eten n 0
Jammer we zijn van Bolderman dit niet gewend . Het is geen mond op mond reclame , doe er iets mee a.u.b.

  • Algemeen 8
op 23 augustus 2019 bestemming: Ierland, reisperiode: augustus 2019

Onze eerste ervaring met een busreis, hele goede ervaring, veel gezien, gedaan en geleerd mede dankzij onze geweldige reisleidster Jenny van Swieten, wat een geweldige humorvol mens. Zij wist van een vrij ďtammeĒ groep een geheel te maken. Alles prima geregeld.

  • Algemeen 9
op 22 augustus 2019 bestemming: RoemeniŽ, reisperiode: augustus 2019

Op het vliegveld van Boekarest werden we al opgewacht door de reisleider, Valentijn. We waren met een kleine groep, ik geloof zoiets als 19 mensen. Het enige minpunt van deze reis vond ik de bus, vanwege mn lengte zat ik af en toe niet echt comfortabel . Ik had al een aantal hotels van te voren op internet bekeken, dus ik wist dat Darina in Ungheni niet echt goed was. Ik wil een compliment geven aan Adrian ( de chauffeur) en Valentijn (de reisleider.. als ik zn naam goed spel). We zijn 8 dagen samen op stap geweest en ik heb dankzij Valentijn erg veel geleerd over een heel mooi land. Ik zou inderdaad suggereren om Hotel Darina in Ungheni te vervangen voor iets anders.

  • Algemeen 8
op 14 augustus 2019 bestemming: Engeland / Cornwall Devon, reisperiode: augustus 2019

We hadden inval chauffeur, die erg weinig wist te vertellen en ons niet veel heeft laten zien. Een zwager heeft dezelfde reis gedaan met de vaste chauffeur gehad en heeft een totaal andere reis ervaren. Wc was kapot, waardoor veel extra stops. Hotel moet veel centraler. Op 2 dagen heel veel in de bus gezeten. Op vrijdag om 8.30 gestart, waren rond 14.00 uur bij het plaatsje waar we 1,5 uur hadden. Daarna terug naar hotel. Vreselijk,! Donderdag was niet veel beter. Weinig gezien. Er werd ook niťts verteld en geen foto stops onderweg op mooie plaatsen. Zeer ontevreden. Eerdere reizen met Bolderman waren stukken beter.
Dit was weggegooid geld.

  • Algemeen 3
op 1 augustus 2019 bestemming: Polen / Krakow, reisperiode: juli 2019

Mooi land, goede excursies naar Auschwitz en de ondergrondse zoutmijn. Krakow is een drukke gezellige studentenstad met van alles te zien en doen. Hotel Ruczaj schoon, netjes en eten is basic Pools. Maar zoals als altijd is het de reisleider die de reis complimenteert. Wij hadden Nick, vol nuttige informatie en advies, droge humor en een uitstekende chauffeur! Deze reis is echt een aanrader.

  • Algemeen 9
op 25 juli 2019 bestemming: Oostenrijk / nauders, reisperiode: juli 2019

Wat hebben wij genoten van deze prachtige reis, en geweldige excursies.Pieter(Pio) wat was je een topper.

  • Algemeen 9
op 17 juli 2019 bestemming: Schotland / Callander, reisperiode: juni 2019

Voor de geweldige reis en voor alle goede zorgen die wij mochten ontvangen en voor alle het mooie dat we konden zien in die tien dagen geweldig

  • Algemeen 10
op 13 juli 2019 bestemming: Spanje / Barcelona en omgeving, reisperiode: juni 2019

Moesten met 5 personen op de achterbank zitten de bus was helemaal vol en dat zit niet goed konden niet wisselen want de chauffeur wist niet wat hij met ons moest.

  • Algemeen 5
op 10 juli 2019 bestemming: Portugal / Lissabon, reisperiode: juni 2019

Veel gezien, professionele reisleiding maar aan het einde liet de reisleiding de boel voor wat het was.
Het geld was verdient, de fooi was opgestreken en weg was mevrouw.
Wel veel waardering voor de stuurkunsten van de chauffeur.

  • Algemeen 7
op 9 juli 2019 bestemming: KroatiŽ / Vrsar, reisperiode: mei 2019

Deze reis is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn of een mindere conditie hebben. Hotel had geen lift en erg veel trappen. Uitstapjes waren over het algemeen ook hoog gelegen, dus veel "klimwerk". Het eten in het hotel was fantastisch. De extra lunch die je bij kunt boeken voor 19 euro was dat helaas niet waard. De buschauffeur deed enorm zijn best, was super aardig en erg klantvriendelijk. Er was geen alternatief programma bij slecht weer. De meeste excursies waren vrij kort en stelde niet zoveel voor.

  • Algemeen 7
op 7 juli 2019 bestemming: Spanje / Barcelona/Andorra, reisperiode: juni 2019

We hadden een hele goede chauffeur : Eddy en 3 goede gidsen. Het was een geweldige reis met veel cultuur en prachtige natuur. Barcelona viel wat tegen, omdat de bus nergens meer mag stoppen. De toeristen worden daar een beetje geweerd. Andorra iseen heel mooi land. De lunch met barbeque was geweldig. De hotels en het eten top. Dit was onze 5e reis met Bolderman en zeker niet de laatste!!!

  • Algemeen 10
op 5 juli 2019 bestemming: ItaliŽ / Catolica, reisperiode: juni 2019

Slecht hotel met slecht eten en kleine vieze kamer. Lange dagen, te intensief programma met lange reisdagen om een excursieplaats te bereiken. Het hotel is moeilijk te bereiken voor een touringcar. Al inclusive stelt niets voor want de drankjes zijn van slechte kwaliteit in allemaal plastic bekers.

  • Algemeen 3
op 29 juni 2019 bestemming: ItaliŽ / Bloemenrivera, reisperiode: juni 2019

Heel goede chaufeur Henny mooie reis

  • Algemeen 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende