Schrijf een ervaring over Bolderman Excursiereizen en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Bolderman Excursiereizen

Pagina 1 van 94 met 934 resultaten

op 22 augustus 2019 bestemming: RoemeniŽ, reisperiode: augustus 2019

Op het vliegveld van Boekarest werden we al opgewacht door de reisleider, Valentijn. We waren met een kleine groep, ik geloof zoiets als 19 mensen. Het enige minpunt van deze reis vond ik de bus, vanwege mn lengte zat ik af en toe niet echt comfortabel . Ik had al een aantal hotels van te voren op internet bekeken, dus ik wist dat Darina in Ungheni niet echt goed was. Ik wil een compliment geven aan Adrian ( de chauffeur) en Valentijn (de reisleider.. als ik zn naam goed spel). We zijn 8 dagen samen op stap geweest en ik heb dankzij Valentijn erg veel geleerd over een heel mooi land. Ik zou inderdaad suggereren om Hotel Darina in Ungheni te vervangen voor iets anders. ... Lees meer

 • Algemeen 8
op 14 augustus 2019 bestemming: Engeland / Cornwall Devon, reisperiode: augustus 2019

We hadden inval chauffeur, die erg weinig wist te vertellen en ons niet veel heeft laten zien. Een zwager heeft dezelfde reis gedaan met de vaste chauffeur gehad en heeft een totaal andere reis ervaren. Wc was kapot, waardoor veel extra stops. Hotel moet veel centraler. Op 2 dagen heel veel in de bus gezeten. Op vrijdag om 8.30 gestart, waren rond 14.00 uur bij het plaatsje waar we 1,5 uur hadden. Daarna terug naar hotel. Vreselijk,! Donderdag was niet veel beter. Weinig gezien. Er werd ook niťts verteld en geen foto stops onderweg op mooie plaatsen. Zeer ontevreden. Eerdere reizen met Bolderman waren stukken beter.
Dit was weggegooid geld. ... Lees meer

 • Algemeen 3
op 1 augustus 2019 bestemming: Polen / Krakow, reisperiode: juli 2019

Mooi land, goede excursies naar Auschwitz en de ondergrondse zoutmijn. Krakow is een drukke gezellige studentenstad met van alles te zien en doen. Hotel Ruczaj schoon, netjes en eten is basic Pools. Maar zoals als altijd is het de reisleider die de reis complimenteert. Wij hadden Nick, vol nuttige informatie en advies, droge humor en een uitstekende chauffeur! Deze reis is echt een aanrader. ... Lees meer

 • Algemeen 9
op 25 juli 2019 bestemming: Oostenrijk / nauders, reisperiode: juli 2019

Wat hebben wij genoten van deze prachtige reis, en geweldige excursies.Pieter(Pio) wat was je een topper.

 • Algemeen 9
op 17 juli 2019 bestemming: Schotland / Callander, reisperiode: juni 2019

Voor de geweldige reis en voor alle goede zorgen die wij mochten ontvangen en voor alle het mooie dat we konden zien in die tien dagen geweldig

 • Algemeen 10
op 13 juli 2019 bestemming: Spanje / Barcelona en omgeving, reisperiode: juni 2019

Moesten met 5 personen op de achterbank zitten de bus was helemaal vol en dat zit niet goed konden niet wisselen want de chauffeur wist niet wat hij met ons moest.

 • Algemeen 5
op 10 juli 2019 bestemming: Portugal / Lissabon, reisperiode: juni 2019

Veel gezien, professionele reisleiding maar aan het einde liet de reisleiding de boel voor wat het was.
Het geld was verdient, de fooi was opgestreken en weg was mevrouw.
Wel veel waardering voor de stuurkunsten van de chauffeur.

 • Algemeen 7
op 9 juli 2019 bestemming: KroatiŽ / Vrsar, reisperiode: mei 2019

Deze reis is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn of een mindere conditie hebben. Hotel had geen lift en erg veel trappen. Uitstapjes waren over het algemeen ook hoog gelegen, dus veel "klimwerk". Het eten in het hotel was fantastisch. De extra lunch die je bij kunt boeken voor 19 euro was dat helaas niet waard. De buschauffeur deed enorm zijn best, was super aardig en erg klantvriendelijk. Er was geen alternatief programma bij slecht weer. De meeste excursies waren vrij kort en stelde niet zoveel voor.

 • Algemeen 7
op 7 juli 2019 bestemming: Spanje / Barcelona/Andorra, reisperiode: juni 2019

We hadden een hele goede chauffeur : Eddy en 3 goede gidsen. Het was een geweldige reis met veel cultuur en prachtige natuur. Barcelona viel wat tegen, omdat de bus nergens meer mag stoppen. De toeristen worden daar een beetje geweerd. Andorra iseen heel mooi land. De lunch met barbeque was geweldig. De hotels en het eten top. Dit was onze 5e reis met Bolderman en zeker niet de laatste!!!

 • Algemeen 10
op 5 juli 2019 bestemming: ItaliŽ / Catolica, reisperiode: juni 2019

Slecht hotel met slecht eten en kleine vieze kamer. Lange dagen, te intensief programma met lange reisdagen om een excursieplaats te bereiken. Het hotel is moeilijk te bereiken voor een touringcar. Al inclusive stelt niets voor want de drankjes zijn van slechte kwaliteit in allemaal plastic bekers.

 • Algemeen 3
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • Volgende