Schrijf een ervaring over Bolderman Excursiereizen en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Bolderman Excursiereizen

Pagina 1 van 95 met 944 resultaten

op 7 oktober 2019 bestemming: Oostenrijk / Tirol, reisperiode: september 2019

Mooie reis ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 6 oktober 2019 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: oktober 2019

We zijn met een hele aardige chauffeur (Frank) naar Londen geweest. Hij vertelde onderweg naar Engeland leuke dingen over de omgeving en was heel behulpzaam en vriendelijk.
We hebben in holliday inn stevenage geslapen op een uurtje rijden naar Londen. (Jammer alleen dat bolderman niet doorgegeven had dat we kamers naast elkaar wilden met onze kleine kinderen. Hotel heeft het gelukkig op kunnen lossen) We vertrokken zaterdag om 8:30 naar Londen waterloo place (verzamelpunt heel de trip) wij zijn ons eigen weg gegaan en hebben om 18:30 deelgenomen aan de lichtjes tocht met Marie louise, echt een aanrader!! Veel tips gehad die we de volgende dag konden gebruiken. Om 21:15 weer naar het hotel. De volgende dag om 8:30 naar Londen waar wij afscheid hebben genomen van de groep (die hebben nog een boottocht gedaan, georganiseerd door bolderman). Wij zijn naar harry potter studio's geweest met de kinderen. (Zelf geregeld) Ook een geweldige belevenis. Het hotel lag op een half uur afstand van de studio's en de taxi was 50 pond dus goed te doen en snel terug. Supermarkt asda lag vlakbij het hotel en is 24 uur per dag open. Daar lekker pizza gegeten en geshopt. Een super vakantie en alles goed geregeld door bolderman en onze chauffeur Frank.!! ... Lees meer

  • Algemeen 9




op 27 september 2019 bestemming: KroatiŽ / Umag, reisperiode: september 2019

Wij hebben een hele mooie vakantie gehad in IstriŽ met vele uitstekende excursies. Het hotel was uitstekend met een goede keuken. Reisleider chauffeur Ben is een hele aardige man en zeer goede chauffeur. Hij gaf ook veel uitleg onderweg en ter plaatse, had daar duidelijk ook veel plezier in.
De organisatie van het overnachtingshotel was slecht maar Ben heeft de problemen keurig tot ieders tevredenheid opgelost, hulde hiervoor.
Deze reis is echt een aanrader, zeker met Ben. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 26 september 2019 bestemming: KroatiŽ / Crikvenica, reisperiode: september 2019

Het mediterraan Hotel was, ondermaats!! Slechte kamer, vies/klein en vol gebreken. Het Eten was van minimale kwaliteit.
Dit was onze eerste kennis making met het veel geprezen BOLDERMAN concept, (en op de helaas al geboekte reis naar Berlijn),zal mogelijk tevens onze laatste zijn!!!

  • Algemeen 5
op 16 september 2019 bestemming: Oostenrijk / Tarrenz, reisperiode: augustus 2019

Wij hadden bedwandsen in ons hotel Zum Lamm zowel tijdens en na onze reis ellende reactie van bolderman dat hier niemand iets aan kan doen.

  • Algemeen 5
op 2 september 2019 bestemming: Schotland / Rondreis, reisperiode: augustus 2019

Vooral lof voor chauffeur Nick die t echt helemaal maakte alles gezien en goede uitleg bij alle bezienwaardigheden super reis

  • Algemeen 10
op 1 september 2019 bestemming: , reisperiode: augustus 2019

Mijn eerste ervaring met een georganiseerde busreis. We hadden een leuke groep ,chauffeur Patrick was niet te overtreffen, hij deed zijn uiterste best om het ons naar de zin te maken en dat is hem heel goed gelukt. De hotels en het eten waren goed. Kortom een geweldige ervaring.

  • Algemeen 10
op 1 september 2019 bestemming: Oostenrijk / Tarrenz, reisperiode: augustus 2019

Onze reis is prachtig verpest omdat bij aankomst in Hotel Zum Lamm in Tarrenz het hele hotel volzat met bedwantsen!!!!!! Ze liepen overal, door de bedden, langs de muren en over het meubilair. Op zijn minst mag je schone kamers verwachten. Omdat we een ander hotel hebben afgedwongen, hebben we dit gekregen. Verder geen excuses in welke vorm dan ook! Spreek ik nog niet over het wassen en ontsmetten van kleding bij thuiskomst. En dat is dan je jaarlijkse vakantie. SCHANDE dat er zo met gasten word omgegaan.

  • Algemeen 4
op 28 augustus 2019 bestemming: Oostenrijk, reisperiode: januari 2019

Omdat er niks op aan te merken was ,kunnen niet hoger gaan als een 10 anders was het zeker hoger geweest.

  • Algemeen 10
op 26 augustus 2019 bestemming: Engeland / Schotland enz, reisperiode: juli 2019

De Reis krijgt n 10 , de Hotels en het eten n 0
Jammer we zijn van Bolderman dit niet gewend . Het is geen mond op mond reclame , doe er iets mee a.u.b.

  • Algemeen 8
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende