Schrijf een ervaring over Bolderman Excursiereizen en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Bolderman Excursiereizen

Pagina 1 van 81 met 804 resultaten

op 6 april 2018 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: maart 2018

Dit was een busreis van 13 uur zonder toilet en geen eten en drinken aan boord, toilet was bevroren, de rest van de bussen hadden geen last.
Comfort in de bus was om te huilen harde stoelen en geen beenruimte, verschrikkelijke reis. de sanitaire stops waren tot overmaat van ramp op truckers plaatsen, wat een bende. dit was eens maar nooit meer. ... Lees meer

 • Algemeen 6
op 4 april 2018 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: maart 2018

Goede Chauffeuse Marleen, geweldige gids Alexander, zeer kundig. Prima hotel, ontbijt prima. Maar de avondmaaltijd slecht en karig. Dit zal niet aan restaurant liggen maar aan de goedkope prijzen van Bolderman. Dit kun je klanten niet aanbieden! Wij zijn best bereid een meerprijs te betalen. Slecht eten maakt toch veel kapot! Praag is een prachtige stad zeer de moeite waard om te bezoeken. Aanrader! Maar zoek zelf een eetgelegenheid, als je van lekker en goed eten houdt. ... Lees meer

 • Algemeen 8
op 2 april 2018 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: maart 2018

Een acht omdat Chauffeur - Gids en hotel geweldig waren.
Praag - wat een geweldig mooie stad.
ik geef een 4 voor het karige eten. Bolderman onwaardig.
Wij zijn geen "grote eters" maar gingen met een leeg gevoel naar bed.
Zouden liever een meerprijs betalen voor een betere eetgelegenheid.
Eetgelegenheid was niet in het hotel maar ergens achteraf. Wij durfden het risico niet aan om elders te gaan eten - en zo buiten de groep te vallen.
Mogelijk dat de karige maaltijden niet aan restaurant ligt, maar aan de te lage prijzen geboden van Bolderman. Niemand durfde te klagen maar als deze maaltijden in Nederland worden geserveerd, zouden wij dit retour geven. De aangeboden excursies waren maakten alles goed! GEWELDIG!
Wij zullen zeker nog eens met Bolderman mee gaan maar zullen dit zonder de maaltijden boeken. Of Bolderman, wij zijn gerust bereid om een meerprijs te betalen voor betere maaltijden. Ontbijt was trouwens prima (in hotel) ... Lees meer

 • Algemeen 8
op 19 maart 2018 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: maart 2018

Omdat alles erg goed was.
Chauffeur hotel eten en de stadswandellingen fantasies
Echt een aanrader
Petje af voor Rense! ... Lees meer

 • Algemeen 10
op 15 januari 2018 bestemming: TsjechiŽ / blansko, reisperiode: juli 2017

Het reisprogramma was prima maar het hotel matig. Schoonmaken hebben ze nooit van gehoord. De kamers waren redelijk het beddengoed verouderd. De eetzaal was te klein voor een groot gezelschap. De maaltijden matig. De overnachtingshotels waren uitstekend. Ik zou in deze omgeving, als ik Bolderman was, een ander Hotel zoeken. ... Lees meer

 • Algemeen 5
op 12 januari 2018 bestemming: KroatiŽ / Vrsar, reisperiode: december 2017

Afgelopen kerst zijn wij voor de 2de keer mee geweest naar Vrsar. Wij hadden een erg gezellige groep en de excursies waren allemaal goed geregeld. De eerste 2 reisdagen hadden we redelijk wat sneeuw onderweg maar eenmaal in KroatiŽ aangekomen hebben we heerlijk kunnen genieten van het zonnetje. Het hotel was leuk versierd voor de kerst, erg sfeervol! De grotten van Postojna hebben wij ook bezocht en deze waren voorzien van levende kerstverhalen.. erg indrukwekkend allemaal! 2de kerstdag zijn wij nog met een select gezelschap naar de kerstmarkt geweest.. heel leuk om te zien hoe het er vroeger allemaal aan toe ging in KroatiŽ en om alle lokale producten te proberen. Onze chauffeur heeft er echt een feestje van gemaakt en ons veel verteld en laten zien van deze prachtige omgeving. Wij gaan weer een volgende reis uitzoeken met jullie! Bedankt Bolderman ... Lees meer

 • Algemeen 10
op 2 januari 2018 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: december 2017

Onderstaand bericht graag DELEN om mensen 2 keer na te laten denken voordat ze een reisje Praag boeken bij de firma Bolderman!
Reisverslag "romantische"reisje Praag met de kerstdagen.
Hotel:
Bloedheten kachel niet uit te zetten, verplicht s' nachts slapen met open raam, om niet het gevoel te hebben in een sauna te slapen.
Verplicht op bed zitten daar er geen behoorlijke stoel op de kamer is(alleen een bureaustoel niet echt makkelijk als je haast 80bent om op te zitten)
Toilet minimaal 5keer doorspoelen voor resultaat, ook prettig als je door het slechte eten buikloop heb,
Eten erger dan slecht voorbeelden:
Schep droge rijst en een poot kip overgoten met een soort slotenwater of stukje vlees (wij kennen het als klapstuk)met ongeveer 10 als je geluk had 15 lauwe gebakken aardappelen overgoten met een soort goulash, meerdere voorbeelden zal ik jullie besparen.Ontbijt karig en iedere morgen hetzelfde geen stukje fruit te bekennen.
Daar het hotel (Globe} te ver van het centrum af lag was er ook geen alternatief om ergens anders behoorlijk te gaan eten.
Vlakbij het hotel lag wel een goed restaurant maar die was helaas tijdens deze dagen gesloten. In het hotel was tussen 1100-17.00uur totaal geen consumptie te krijgen zelfs geen flesje water die moest je bij de chauffeur kopen, water uit de kraan mocht niet gedronken worden! Mensen die dus een dagje in het hotel wilden blijven konden niets eten of drinken tussendoor.
Excursies (zelf apart bijboeken) matig bestonden hoofdzakelijk uit lopen en in de bus zitten alle winkeltjes dicht tijdens deze dagen dus ook geen mogelijkheid om iets leuks te kopen dit moesten we later bij een wegrestaurant doen. Ik zou deze klachtenlijst nog veel langer kunnen maken maar dat zal ik jullie besparen denk er alleen goed over na als je met de firma bolderman naar Praag wil voor ons eens maar nooit meer!
Sommige mensen zullen zeggen ja aanbieding wat verwacht je ervan maar uiteindelijk ben je toch zo'n 600euro kwijt excl consumpties dan mag je toch wel iets meer dan dit verwachten dacht ik, op z'n minst behoorlijk eten en een behoorlijk hotel.
De heer en mevr Bolderman moeten dit reisje zelf maar eens gaan maken maar die gaan denk ik liever van ons geld naar de Bahamas.
Bovenstaande klachten zijn bekend bij Bolderman maar volgens de chauffeurs wordt er niets mee gedaan.
Overigens complimenten voor de chauffeurs. die deden hun uiterste best om de mensen het onder deze omstandigheden toch zo veel mogelijk naar hun zin te maken!
Maar!! bedankt Bolderman voor het verprutsen van onze kerstdagen hopelijk zien we jullie nog wel eens bij Radar terecht komen.
Delen AUB misschien wordt er dan een eind aan dit soort lokreisjes gemaakt ... Lees meer

 • Algemeen 2
op 1 januari 2018 bestemming: Ierland, reisperiode: juli 2017

De reis was prima en mooi, goed georganiseerd door Bolderman. Vlieg-/busreis, zoveel mogelijk Ierland. De reisleidster die op deze 11-daagse reis zat krijgt ťcht een onvoldoende: behandelde de groep, bestaande uit intelligente, volwassen mensen als een stel kleuters en zo behandelde zij sommige mensen ook. Nooit meer, zo'n onsympathiek mens met weinig omgangsvormen. Wij misten Jenny dan ook zeer, de reisleidster van het jaar daarvoor! Verschil van dag en nacht!
Toch een acht qua cijfer, omdat Ierland zo'n schitterend land is en onze reis heel veel mooie hoogtepunten en redelijke hotels had. ... Lees meer

 • Algemeen 8
op 30 december 2017 bestemming: Duitsland / Beieren, reisperiode: augustus 2017

Omdat mijn Man daar in Zwiesel in het krankenhaus belande hij had bronchitis dus wij hebben 3 dagen niet mee kunnen gaan met de excursie ... Lees meer

 • Algemeen 7
op 20 december 2017 bestemming: Nederland / Assen, reisperiode: november 2017

Deze keer slecht hadden eenbusje voor 23personen waar je in zat als haringen in een ton absoluut geen been ruimte en dat twee uur en er zaten mensen in die moesten naar Vlissingen dus die moestennog veel langer opgepropt zitten en we moesten de laatste dag al tussen acht en half negen de kamer uit dus een dag minder dan we eigenlijk geboekt hadden ... Lees meer

 • Algemeen 6
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • Volgende