Schrijf een ervaring over Bolderman Excursiereizen en maak kans op mooie prijzen!

Bolderman Excursiereizen

Url: https://www.bolderman.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: excursiereizen

Logo van Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen won in 2012 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2013 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2014 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2015 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2016 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2017 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2018 de Reisgraag award

Bolderman Excursiereizen is een reisorganisatie met een groot aanbod aan rondreizen en busreizen binnen en buiten Europa. Hierbij wordt een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding gehanteerd. Je reist per luxe touringcar en bezoekt alle belangrijke bezienswaardigheden die in het land of in de stad te vinden zijn. De reizen zijn met zorg samengesteld zodat je alles van de bestemming kunt bekijken. Daarnaast blijft er genoeg tijd over om te relaxen. Voor lage prijzen boek je al stedentrips inclusief busreis, excursies en overnachtingen in goede hotels.

Als je met Bolderman Excursiereizen reist word je opgehaald bij een van de vele opstappunten in heel Nederland. Vanaf deze punten word je naar een wisselpunt gebracht. Hier staan de touringcars te wachten die je verder naar de eindbestemming brengen.

Het aanbod van Bolderman Excursiereizen bestaat uit busreizen, excursiereizen, rondreizen, stedenreizen, cruises, vliegreizen, actiereizen, kerstreizen en najaarsreizen. Daarnaast kun je zelf groepsreizen samenstellen. Bij de reizen van Bolderman gaan altijd de beste reisleiders mee die de mooiste plekjes laten zien en klaar staan om vragen te beantwoorden. De reisleiders worden ieder jaar bijgeschoold om zo goed mogelijk informatie over te brengen.

Het hoofdkantoor van Bolderman Excursiereizen is te vinden in Veenendaal. De reisorganisatie is aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds, zodat je met een gerust hart de reis kunt boeken.

Opstapplaatsen en wisselpunten

De busreizen van Bolderman kennen verschillende opstapplaatsen (ook wel verzamelplaatsen of opstappunten genoemd). Dit geldt voor zowel de reguliere busreizen als de comfort class busreizen. Alle bussen verzamelen zich vervolgens bij Bolderman's verzamelpunt bij zalencentrum Het Witte Huis in Zeeland, Noord-Brabant. Het Witte Huis is onlangs flink vernieuwd en uitgebreid en er is nu een overdekte overstapterminal, zodat je altijd droog kunt overstappen. Je kunt je auto hier gedurende je hele vakantie parkeren voor €2,50 per auto per dag. Parkeren is geheel op eigen risico.

op 8 augustus 2018 bestemming: Frankrijk / Lourdes., reisperiode: augustus 2018

Ten eerste ,een geweldige Chauffeur , een fijne man die voor iedereen klaar stond . Vriendelijk en gezellig en heeft hťťl vťťl verteld over het land en Lourdes, geweldig .Niets was hem te veel met andere woorden een TOPPER , helaas werd hij behoorlijk ziek , en werd in Belgiť vervangen en naar huis gebracht , de andere chauffeur heeft ons keurig terug gebracht.En voor HARRY hopen wij dat hij weer opgeknapt is , in ieder geval het allerbeste Man. En de reis was klasse we hebben er van genoten goed georganiseerd goed hotel en goed eten ,petje af Bolderman tot de volgende keer Hr Groeten Van Moeder en Dochter Gea Kauwen en Sylvia Kauwen. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 5 augustus 2018 bestemming: Oostenrijk / Fusch, reisperiode: juli 2018

In een woord geweldig☺een heel fijn hotel en Willem een geweldige chauffeur/reiisleider ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 2 augustus 2018 bestemming: ItaliŽ / SiciliŽ, reisperiode: juli 2018

Kijk eerst eens goed rond bij een andere reisorganisatie VOORDAT je een reis boekt bij Reisorganisatie Bolderman. Ik heb een klacht ingediend bij Bolderman reizen na onze 15 daagse reis naar SiciliŽ, Sorrento en Almafikust. Zeer slecht onderhouden hotels kregen wij. Tevens ongedierte zoals bedwantsen. De hotels inclusief half pension waren echt ver beneden peil. Na zowel het indienen van een schriftelijke- en mondelinge klacht , werden wij afgescheept met een waardebon van Ä 50,=. Klachten worden echt niet serieus genomen bij Bolderman en de klager wordt afgescheept met een waardebon van Ä 50,=. ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen