Bolderman Excursiereizen

Url: https://www.bolderman.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: excursiereizen

Logo van Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen won in 2012 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2013 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2014 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2015 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2016 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2017 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2018 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2019 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2020 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2021 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2022 de Reisgraag award

Bolderman Excursiereizen is een reisorganisatie met een groot aanbod aan reizen binnen en buiten Europa. De reizen zijn van goede kwaliteit en worden aangeboden tegen een lage prijs. Het aanbod van Bolderman is de afgelopen jaren gegroeid, waardoor er tegenwoordig naast busreizen ook rivier- en zeecruises en vlieg-busreizen worden aangeboden. Elk jaar wordt dit aanbod uitgebreid, om in nog meer wensen van reizigers te voorzien.

Bij een busreis reis je per luxe touringcar en bezoek je alle belangrijke bezienswaardigheden die in het land of de stad van bestemming te vinden zijn. Je kunt alles van de bestemming bekijken omdat de reizen zorgvuldig uitgezocht zijn. Natuurlijk blijft er genoeg vrije tijd over om zelf in te vullen. Voor lage prijzen boek je al stedentrips inclusief busreis, excursies en overnachtingen in goede hotels. De opstappunten van Bolderman Excursiereizen bevinden zich verspreid door het land. Vanaf deze punten word je naar een wisselpunt gebracht. Daar staan de touringcars te wachten om je verder naar de eindbestemming te brengen.

Het aanbod van Bolderman Excursiereizen bestaat uit busreizen, excursiereizen, rondreizen, stedenreizen, cruises, vliegreizen, actiereizen, kerstreizen en najaarsreizen. Het zelf samenstellen van groepsreizen behoort ook tot de mogelijkheden. Ervaren reisleiding staat voor je klaar om je de mooiste plekjes te laten zien en vragen te beantwoorden. Om de kwaliteit van de reizen te waarborgen worden de reisleiders worden ieder jaar bijgeschoold.

Het hoofdkantoor van Bolderman Excursiereizen is te vinden in Veenendaal. Hier kun je een reis boeken, maar dat kan ook via de website of telefonisch. De reisorganisatie is aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. In het geval van calamiteiten biedt Bolderman Excursiereizen de maximale garantie.

Opstapplaatsen en wisselpunten
Voor alle busreizen van Bolderman zijn er verschillende opstapplaatsen. Deze worden ook wel verzamelplaatsen of opstappunten genoemd. De bussen vanuit het hele land verzamelen zich vervolgens bij het verzamelpunt bij zalencentrum Het Witte Huis in Zeeland, Noord-Brabant. Deze overstaplocatie is voorzien van een grote overdekte overstapterminal, waardoor je altijd droog kunt uitstappen. Tegen betaling kan hier geparkeerd worden op een verharde parkeerplaats.

Ervaringen met Bolderman Excursiereizen

Bolderman Excursiereizen krijgt gemiddeld een 8,3
op basis van 1008 ervaringen:

8,3 + Ervaring delen
op 30 juli 2022 bestemming: Spanje / Tossa de Mar, reisperiode: juni 2022

Matig
Wij hadden op 6 juni een 12 daagse rondreis Barcelona/Andorra.

De eerste overnachting in Frankrijk was matig het eten rijst met kip was niet goed.

De kamers waren klein en bedden veel te laag.

Het hotel in Tossa de Mar was verouderd en in slechte staat, het eten was slecht en koud. De plaatjes die je op internet ziet zijn van her hotel zijn voor 1980, in werkelijkheid is het niet onderhouden gewoon in hele slechte staat de balkons zijn onveilig. En veel betonrot rond om het hotel.

Het hotel in La Massana was klein maar knus, het eten was warm en lekker.

Het laatste hotel in Frankrijk was een afknapper, we werden niet geplaats in het afgesproken hotel maar in een houten gebouw op een industrieterrein waar immigranten en chauffeurs overnachten.

Het was bar en boos geen airco op de kamer (was bekend bij Bolderman) de douche/ badkamer was veel te klein en gevaarlijk glad.
De kamer was niet geschikt voor ouderen ze moesten trappen lopen geen liften aanwezig en gevaarlijke balkons. Het eten was niet te pruimen, we kwamen aan met 50 personen, buiten 35 graden en maar 10 zitplaatsen buiten. De eetzaal was een afgang het was er bloedje heet binnen en het eten was slecht, en drank veel te duur.

Al met al Bolderman moet zich schamen om zo een reis te verkopen. Dit was voor ons en vele mede reizigers een slechte ervaring, nooit meer met BOLDERMAN

Aanbevelen?
Nee

 • Algemeen 3
op 11 juli 2022 bestemming: Schotland, reisperiode: juni 2022

Samen met vriendin A. Verkaaik deed ik een Bolderman busreis.Van 20 juni tot en met 1 juli zijn wij door Schotland getrokken. Het opstappen en weer terug komen in t plaatsje Zeeland ging van een leien dakje. En dat was in geruime mate te danken aan chauffeur c.q.reisleider Jeroen!Die 4500 kilometer aflegde. Niets was hem teveel,2 keer uitleggenen soms nog een keer.Grandioos!Een schone bus dag in dag uit. Altijd drinken in de koeling. Koffers bij 7 hotels in en uitladen zonder morren. Enzovoorts. Deze man is zijn gewicht in goud waard. Ook hebben we genoten van het prachtige landschap.

Maar, mijn volgende verhaal is minder positief.
Van de 7 hotels die wij bezochten was vooral het sanitair abominabel Slecht.
Het toilet doorspoelen met water uit de wastafel met de waterkoker!
De douchekraan die 5 minuten door moest lopen eer er warm water uitkwam. Daar moest de manager voor gehaald worden om dat uitgelegd te krijgen. Vragen om schone handdoeken......
Ramen die niet open konden. Geblokkeerd met schroeven zodat het niet geopend kon worden. vanwege houtrot zou er misschien een raam uit de sponning kunnen vallen.

Daar komt het eten bij, vooral Brittania Aberdeenhotel.
Als hoofgerecht een kommetje macaroni in smeltkaas gedrenkt. of een half blikje tonijn met 2 sperziebonen uit blik erover gedrapeerd.
Met een frutje wortel in mayonaise en een frutsel rauwkost.
Jammer dat ik dit ten berde moet brengen........vooral omdat chauffeur Jeroen ons al waarschuwde wat er aan zat te komen. Het was blijkbaar al bekend bij uw organisatie.

Gemiste kans voor Bolderman helaas. Ik betaal liever meer voor zo een reis dan nog eens zoiets mee te moeten maken.
ik hoop dat dit opgepakt wordt, daar kan een hoop gedoe mee worden voorkomen in de toekomst.

 • Algemeen 5
op 7 juli 2022 bestemming: Andorra / Andora, reisperiode: juni 2022

Om dat wij zeer teleurgesteld zijn wij hadden 4 dagen voor vertrek geboekt
Medereiziger hadden ook zo laat geboekt kregen 20% korting wij niet als trouwe cliŽnten. Ik vind dit niet kunnen . Graag hoor ik van u .

 • Algemeen 8
op 31 december 2021 bestemming: Oostenrijk / Pfunds, reisperiode: december 2021

Alles goed voor elkaar. Busreis en hotel ondanks de wijzigingen op het laatst door de corona maatregelen die door Bolderman goed opgevangen werden.

 • Algemeen 8
op 31 december 2021 bestemming: Oostenrijk / Pfunds, reisperiode: december 2021

Hele reis was door Bolderman prima verzorgd , zeker gezien de corona-omstandigheden! Excursieprogramma, hotel, maaltijden en niet te vergeten de chauffeur/reisleider: een heel dikke voldoende!!

 • Algemeen 9
op 21 december 2021 bestemming: Oostenrijk / Lavarone, reisperiode: juli 2021

Omdat het een fantastisch mooie reis was ik heb er zo van genoten geweldig goed hotel heel goede fijne gezellige chauffeur vooral de Dolomieten was wel het hoogte punt super een aanrader

 • Algemeen 9
op 21 december 2021 bestemming: Duitsland / Hamburg, reisperiode: december 2021

Door corona hadden we zo onze twijfels maar onze chauffeur was zeer vaardig en deskundig terzake de steden. Geduldig en zeer vriendelijk.
Chapeau.

 • Algemeen 10
op 21 december 2021 bestemming: KroatiŽ / Diverse, reisperiode: oktober 2021

Omdat het een prachtig land is waar jullie heen gaan. En er werd echt super goed verzorgd door de buschauffeur. Ook heel blij met de service van Bolderman reizen. Goede hotels. Goed eten. Mooie steden hebben we bezocht. Dit kan ik iedereen aanraden.

 • Algemeen 10
op 10 december 2021 bestemming: KroatiŽ / Tisno, reisperiode: november 2021

Een prachtige en goed verzorgd reis goede hotels in met name KroatiŽ en BosniŽ Herzegovina alleen het hotel in Duitsland was niet wat we er van verwachtten deze reis is zeker aan te bevelen .

 • Algemeen 9
op 10 december 2021 bestemming: ItaliŽ / Chianciano terme, reisperiode: oktober 2021

Alles was prima geregeld, ondanks dat het weer niet altijd meewerkte maar daar kan bolderman niks aan doen, de chauffeur vertelde veel en was erg geduldig ondanks soms irritante situaties met een paar mensen

 • Algemeen 9
op 10 december 2021 bestemming: ItaliŽ / SiciliŽ, reisperiode: september 2021

Prachtige reis gemaakt naar o.a. Sicilie,Amalfikust, Capri. Het was wederom een fantastische ervaring om met Bolderman te reizen. Prachtige vergezichten, mooie natuur en leuke stadjes. Alles tot in de puntjes verzorgd door Bolderman en de zeer goede reisleider/chauffeur Jeroen. Kortom een reis om nooit te vergeten

 • Algemeen 10
op 2 december 2021 bestemming: Duitsland / Straatsburg, Freiburg,Colmar, reisperiode: november 2021

Prachtige reis, en een geweldige reisleider (Floris) je krijgt veel voor weinig geld.

 • Algemeen 10
op 2 december 2021 bestemming: Nederland / Amsterdam, reisperiode: oktober 2021

Mooi hotel, dicht bij centrum, heerlijk ontbijt, gezellige bar

 • Algemeen 10
op 30 november 2021 bestemming: Oostenrijk / Drautal, reisperiode: september 2021

Wat een mooie reis . Ik heb me geen moment verveelt .Heb altijd veel goede verwachtingen van Busreizen van Bolderman.deze was boven verwachtingen .Perfect verzorgd

 • Algemeen 9
op 27 november 2021 bestemming: KroatiŽ / divers, reisperiode: september 2021

De reis was goed georganiseerd. (12-daagse busreis Kroatie) Veel variatie in het programma en toch ook nog wat vrije tijd. De hotels (kamers, eten en schoonmaak) waren goed. De buschauffeur wist veel te vertellen onderweg. Kortom echt een aanrader

 • Algemeen 9
op 27 november 2021 bestemming: Zwitserland / Saas Grund, reisperiode: september 2021

Schitterende natuur, veelzijdig, schoon.
Wij hadden een prima hotel, een ontzettend leuk gezelschap en een kundige vriendelijke chauffeur

 • Algemeen 10
op 27 november 2021 bestemming: KroatiŽ / Kroatie, reisperiode: september 2021

Veel in de bus zitten, ontzettend weinig vrije tijd

 • Algemeen 6
op 27 november 2021 bestemming: Spanje / rondreis, reisperiode: oktober 2021

Het was boeiende en interessante reis maar te veel mensen

 • Algemeen 8
op 27 november 2021 bestemming: Denemarken / Kopenhagen, reisperiode: oktober 2021

Leuke prijs, leuke reis.

 • Algemeen 9
op 26 november 2021 bestemming: ItaliŽ / Puglia, reisperiode: september 2021

Door de zeer ervaren reisleider Martin en chauffeur Giovanni hebben wij een prachtige indrukwekkende beeld gekregen van de hak van ItaliŽ

 • Algemeen 10
op 26 november 2021 bestemming: Polen / Rondreis, reisperiode: augustus 2020

De reis was super en goed verzorgd. Het is geen 10 voor ons omdat we graag een actievere reis willen en de groep best groot vonden. (prijs kwaliteit super)

 • Algemeen 8
op 26 november 2021 bestemming: KroatiŽ / Tisno, reisperiode: september 2021

Wij zijn dit jaar voor met veel plezierde 8ste keer met Bolderman op vakantie geweest. De verzorging en excursies waren weer tot volle tevredenheid, zoals wij al die jaren gewend zijn. Tijdens de excursies die wij maken krijgen wij steeds heel veel informatie. Dat geeft toch altijd het nodige extra's. Op die wijze blijft wordt de reis veel interessanter en blijft hetgeen je gezien en gehoord hebt veel langer in het geheugen.

 • Algemeen 9
op 26 november 2021 bestemming: Oostenrijk / Kaprun, reisperiode: september 2021

Heel goed geregeld. Top chauffeur (Frans). Hele leuke groep. Waanzinnig mooi land met hele mooie excursies. Onbijt erg goed, diner keuze uit 3 gerechten TOP vakantie gehad met mooi weer.
Wij zitten alweer te kijken voor volgend jaar (waarschijnlijk weer Oostenrijk).

 • Algemeen 9
op 26 november 2021 bestemming: BelgiŽ / Bouillon, reisperiode: oktober 2021

Mooie reis veel te zien mooie natuur

 • Algemeen 10
op 26 november 2021 bestemming: Polen / rondreis, reisperiode: september 2021

Alles voor de gehele rondreis was perfect geregeld.

 • Algemeen 10
op 26 november 2021 bestemming: Frankrijk / Lourdes, reisperiode: oktober 2021

Omdat de reis gewoon goed was
Alles was tot in de puntjes geregeld.
Hotel , eten was goed Alleen het ontbijt was een beetje eentonig.
Onze Chauffeur Eddy was op en top een goede Chauffeur , reisgids en was van alle markten thuis.
Gaf ook goede uitleg over bepaalde dingen over plaatsjes en de gebeurtenissen die er waren geweest in lourdes
Al met waren het 8 prachtige dagen met een temperatuur van 26 graden een leuke vakantie

 • Algemeen 9
op 26 november 2021 bestemming: / Italie, reisperiode: augustus 2021

De reisorganisatie bolderman is in 1 woord top 👌🏻
De reis was super mooi 😍
Goed georganiseerd , mooi hotel mooie omgeving ,mooie excursies en een gezellige buschauffeur
Ook het contact met bolderman krijgt een 10
Super vriendelijk en meedenkend
We hebben een hele mooie en gezellige vakantie gehad
en hebben heel veel mooie plekjes gezien
Ik moet zeggen niet alleen deze vakantie krijgt een 10
We zijn aleen aantal keren al op stap geweest met bolderman en ook die krijgen een 10
Om precies dezelfde redenen we kijken uit om aankomend jaar weer met bolderman op stap te gaan

 • Algemeen 10
op 26 november 2021 bestemming: / Diverse, reisperiode: september 2021

De reis was uitstekend georganiseerd met een prima balans tussen reizen, bezoek olv.een gids en vrije tijd om op eigen houtje de vele bezienswaardigheden te bewonderen.
Prima chauffer/reisleiding die ruim voldoende kennis van de streek bezat.

 • Algemeen 9
op 26 november 2021 bestemming: KroatiŽ, reisperiode: september 2021

Mooie reis en prima verzorgd

 • Algemeen 10
op 26 november 2021 bestemming: KroatiŽ / Rondreis, reisperiode: september 2021

De reis was van af de eerste dag tot de laatste dag goed geregeld.
Bus, chauffeur, hotels, eten, programmaís, extra excursies waren allemaal top.

 • Algemeen 9
op 26 november 2021 bestemming: , reisperiode: september 2021

Goed georganiseerde reis, interessante steden, top-chauffeur.
Klein minpuntje voor de reisbeschrijving, waarin geschreven wordt over prachtige landschappen. Die bleken erg saai te zijn.

 • Algemeen 8
op 26 november 2021 bestemming: Spanje / Diversen, reisperiode: oktober 2021

Bij sommige hotels waren de kamers niet optimaal. Met name in Frankrijk

 • Algemeen 8
op 26 november 2021 bestemming: Oostenrijk / Kaprun, reisperiode: september 2021

Het was fantastisch. Een goede chauffeur, prettig gezelschap, fijne comfortabele touringcar, en prachtig mooi hotel met zeer vriendelijk personeel. De drankjes waren allemaal inclusief. De uitstapjes waren ook mooi, de Grossglockner, Krimmler Wasserfšlle, Kitzsteinhorn, Zell am See/, erg goed verzorgd en ook fijn was de gratis Gšstekarte voor gratis openbaar vervoer in bus tram en trein in het Salzburger land. Kortom : zeer aan te bevelen deze reis.

 • Algemeen 10
op 26 november 2021 bestemming: ItaliŽ / SiciliŽ, reisperiode: september 2021

Alles was goed geregeld. En onvoorziene omstandigheden werden uitstekend opgelost.

 • Algemeen 9
op 27 september 2021 bestemming: Spanje / Diverse, reisperiode: september 2021

Reis 6-20 september 2021Spanje-Portugal per bus.
Eerste reis weer sinds april 2020 toen het volledig mis ging in verband corona.
Een vermoeiende reis zeker de eerste 2 en de laatste 2 dagen.
We gaan dan door Frankrijk en Noord-Spanje. Er is weinig te zien meeste gaat via de autoweg.Het is een rondreis dus doen we veel steden aan in zowel Spanje als Portugal. We hebben 1 dag vrij. De vrije ochtend werd niet gegeven, zonde van de tijd volgens chauffeur/reisleider.Hotels zijn gemiddeld met enkele slechte.Hotel Comfort in Orleans Sud was niet comfortabel.Een kamer met een stapelbed en een WC waarvan de deur niet dicht kon.Het eten in het hotel in Santiago de Compostella (4 sterren) was onder de maat.
De corona maatregelen in de bus werden niet nageleefd omdat iedereen toch gevaccineerd was. De chauffeur was daar niet geheimzinnig over en we konden doen alsof er geen corona meer was.
In de hotels moesten we wel de mondkapjes op tot je ging zitten. Buiten niet. We zijn niet gecontroleerd hadden de app al klaar staan. Nog een minpuntje waren de gidsen, we hadden audio maar die werkte niet of was moeilijk te verstaan. Ä7,50 per gids per persoon dat tikt toch door. Excursies en gidsen bijna Ä100 p.p.extra.
Het weer was ons gunstig gezind zelfs aan de warme kant de meeste dagen tussen de 26 en 30 graden.Mooie omgeving, in de grote steden. (Lissabon, Porto) te weinig tijd, maar dat was geen verrassing.
Hotel aan de Atlantische kust te Figueira da Foz (6 dagen) is mooi gelegen, maar eigenlijk niet veel van kunnen genieten alleen op de vrije dag.De andere dagen hadden we na het diner geen tijd meer.
Kortom alles bij elkaar ruim voldoende.

 • Algemeen 7
op 19 september 2021 bestemming: Duitsland / Aalen, reisperiode: augustus 2021

Nog nooit meegemaakt zulk slecht eten na 17 jaar ervaring met bolderman ......prima chauffeur kamer was prima ontbijt was goed aardige vrouw....maar de rest liet te wensen over ...

 • Algemeen 6
op 27 augustus 2020 bestemming: Oostenrijk / Gerlos, reisperiode: augustus 2020

Begin augustus zijn wij met de 8-daagse autovakantie van Bolderman naar Gerlos geweest. Genoten van een heerlijk verblijf in Hotel Oberwirt/Elisabeth in een ruime en schone kamer, met een vriendelijke hotelier en personeel en zeer goed ontbijt en diner. Naast wandelingen in de verschillende dalen rondom Gerlos zijn we ook naar Pertisau en Innsbruck geweest. In Pertisau hebben we op het meer gevaren na een leuke wandeling van 4,5 km langs het meer. En in Innsbruck zijn we naar de olympische skischans Bergisel en het centrum van deze mooie stad geweest. Een absolute aanrader deze reis!

 • Algemeen 10
op 19 augustus 2020 bestemming: Oostenrijk / Kaprun, reisperiode: augustus 2019

Zowel de excursies als het hotel waren perfect. Onze chauffeur was zeer betrokken bij de groep van 43 personen. We konden met al onze vragen, opmerkingen en suggesties bij hem terecht. Het hotel was netjes evenals het zwembad en de sauna. Ook het personeel was vriendelijk en het eten, elke avond buffet, was goed verzorgd. Een aanrader

 • Algemeen 9
op 6 juli 2020 bestemming: Oostenrijk, reisperiode: juni 2019

Reis ging niet door en na 7 emails en nog meer telefoongespreken wacht ik nog altijd op mijn geld terug. De klantenservice heeft geen telefoon en bolderman houd zich niet aan afspraken. Zo ga je niet met een vaste klant om. Mij zien ze er nooit meer terug!

 • Algemeen 1
op 29 januari 2020 bestemming: Oostenrijk / Nauru's, reisperiode: januari 2020

Het was een goede prijs kwaliteit verhouding .
Het eten was heerlijk.
Maar Pieter de chauffeur ,gastheer krijgt een 10 omdat voor hem niets te veel is.
Pieter bedankt voor de goede zorgen .

 • Algemeen 8
op 10 januari 2020 bestemming: RoemeniŽ, reisperiode: oktober 2019

N.a.v. mijn familiereis de 8 daagse vlieg/rondreis Roemenie het volgende:
" Dinerpaketten verplichten omdat niets anders ter plaatse is. Entreegelden in brochure niet verplicht, in reispapieren wel. Ter plaatse geen keuzevrijheid. Heel veel in de bus en geen koffie noch toilet. Geen luxe. Alleen water.
Rondreis aan de hand van de rijtijdenwet chauffeur. Strak schema. Om de 2 uur 5 min foto/ rookpauze of half uur pauze bij 90% in tankstations voor lange wachtrijen bij vieze en te weinig toiletten. Koffie, lange wachtrijen, niet te drinken. Tijd is om. Middagpauze 1 1/2 -2 uur veel.op industrieterrein bij kaufland, Lidl of tankstation. Heel soms aangewezen restaurant. Niets gezien van de stad of masr even sfeer geproefd.
Hotels zonder lift en op n industrieterrein/ truckersparkeerplaats waarbij de laatste in het truckersrestaurant werd gegeten.
RoemeniŽ slecht gezien door vieze ruiten van de bus.
Ik ben met veel bus/rondreizen geweest, ook in soortgelijke arme landen, maar dit was zwaar onvoldoende en is niet wat ik van Bolderman ken.

 • Algemeen 3
op 29 december 2019 bestemming: Zwitserland / Saas-Grund, reisperiode: december 2019

De reis was prima en het hotel in Saas-Grund en omgeving was meer dan fantastisch .Maar onze chauffeur R. was ronduit vervelend ,hij stoorde zich aan de gasten in de bus als die gezellig aan het praten waren ,bemoeide zich tijdens het rijden met de gesprekken op een zeer negatieve manier ,was gedurende reis veel aan het klagen over zijn werk omstandigheden.Als iemand hem nogmaals vroeg om een tijd van b.v hoe Laat was het ontbijt ?dan reageerde hij geÔrriteerd ďdat hij dat al meerdere keren had verteldĒDe druppel die de emmer deed overlopen was, nadat iemand een grap vertelde en daarom gelachen werd , hij het nodig vond om als een ďaapĒdeze na te doen op een sarcastische manier.
Hij is een goede chauffeur,maar in omgang met de mensen heeft hij nog veel te leren .

 • Algemeen 7
op 15 december 2019 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: december 2019

Veel te ver van het centrum.
Hotel goed, dinner slecht.
Ontbijt goed.
Geen ander ovv in de buurt.
Taxi 50 euro👀 heen 50 terug.
Hotel lindenbergerhof krijgt een 6.
Bus reis was gezellig.
Gids Gerrit in Berlijn is een aanwinst.

 • Algemeen 6
op 14 december 2019 bestemming: Duitsland / Oberfell, reisperiode: oktober 2019

De reis op zich was mooi, het hotel prima!!
Maar we hadden een buschauffeur die de reis pas voor de 2e keer reed, vertelde hij zelf.
Hij was heel aarzelend met alles, het rijden ook, menig stoeprandje raakte hij.
2 jaar geleden hebben wij een schitterende rondreis gehad met chauffeur Gert L., een topper!
Hij was zorgzaam, heel attent en vertelde veel leuke verhalen en leuke anekdotes, hij maakte op zijn tijd een grapje en was heel erg begaan met de mensen, hij zorgde voor een familie aangelegenheid.
Het was in 1 woord: AF!
Ik hoop echt nog een keer dat hij de c chauffeur xou zijn.
Ik hoop echt, dat als we de volgendereis boeken, dat Gert onze chauffeur zal zijn, dan weet ik, dat het een erg leuke reis zal zijn

 • Algemeen 6
op 13 december 2019 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: november 2019

Een fantastisch leuke, mooie reis gehad! Goed georganiseerd en een leuke en bekwame chauffeur. Samen met mijn man erg genoten van deze stad van de liefde.

 • Algemeen 9
op 13 december 2019 bestemming: , reisperiode: november 2019

We hadden een volle bus, maar het was een gezellige club bij elkaar. De chauffeur reed veilig en wist veel te vertellen.

 • Algemeen 8
op 13 december 2019 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: september 2019

Geweldige reis en super geregeld! De klantenservice heeft ons fijn te woord gestaan bij al onze vragen. Zeker voor herhaling vatbaar!

 • Algemeen 10
op 13 december 2019 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: november 2019

De 4 daagse stedentrip naar Praag gemaakt, eerste keer met de bus en eerste keer naar Praag en het is een echte aanrader! Je wordt met een bus opgehaald en nog voor het avondeten ben je in Praag. Het hotel, de chauffeur en excursies zijn prima geregeld. Ik ga het zeker nog eens doen op deze manier

 • Algemeen 9
op 13 december 2019 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: november 2019

4-daagse stedentrip naar Berlijn gemaakt, hele fijne reis gehad. De chauffeur was uitstekend en wist veel over de stad te vertellen. Het hotel waarin wij verbleven was een goede uitvalsbasis voor een stedentrip. Wij raden zeker aan een reis bij Bolderman Excursiereizen te resereveren, wij komen zeker terug.

 • Algemeen 9
op 13 december 2019 bestemming: ItaliŽ / Sorrento, reisperiode: juni 2019

Nog steeds aan het nagenieten van een prachtige reis! Alles was tiptop geregeld en de buschauffeur maakte alle excursies zo fijn en gezellig mogelijk. Je krijgt alle mogelijkheid om zoveel mogelijk te zien en te beleven. Voorafgaand zijn we heel goed geÔnformeerd en geholpen tijdens het zoeken naar een goede bestemming. Het personeel van Bolderman neemt alle tijd en helpen je zo goed mogelijk. Het is echt ongelooflijk hoe goed zoveel reizen nog steeds allemaal perfect uitgevoerd worden en elk jaar komen er weer prachtige reizen bij! De volgende keer willen we graag een mooie cruise gaan maken, ook daar hele goede verhalen over gehoord. Wij kijken nu al uit naar onze volgende reis met Bolderman!

 • Algemeen 9
op 10 december 2019 bestemming: KroatiŽ / Ddubrovnik, reisperiode: juli 2019

Fantastische reis gehad met Bolderman. Aan alles was gedacht om de vakantie voor 45 reizigers compleet te maken.

 • Algemeen 9
op 28 november 2019 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: november 2019

Goed verzorgde reis! Chauffeur was erg enthousiast en kon ons veel vertellen over de stad. Wij gaan zeker nog een meer reizen maken met Bolderman

 • Algemeen 9
op 28 november 2019 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: oktober 2019

Mooie reis naar een prachtige stad. Prima verzorgd en goede prijs kwaliteitsverhouding!

 • Algemeen 8
op 28 november 2019 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: november 2019

Een zeer goed verzorgd reis door Bolderman! Dit was alweer ons 17e reis met Bolderman.

 • Algemeen 10
op 28 november 2019 bestemming: Nederland / Assen, reisperiode: november 2019

Super leuke muziekreis bij de Bonte Wever in Assen. Erg goed geregeld en hele fijne reis.

 • Algemeen 10
op 28 november 2019 bestemming: Spanje / Sant Feliu de Guixols, reisperiode: juni 2019

Ideale combinatie tussen stad en strand. Heerlijk hotel, vlakbij het strand!

 • Algemeen 8
op 28 november 2019 bestemming: ItaliŽ, reisperiode: mei 2019

Het was een super mooie reis!

 • Algemeen 10
op 27 november 2019 bestemming: Duitsland / Sonthofen, reisperiode: augustus 2019

Prachtige reis naar Sonthofen Duitsland gehad! echt genoten

 • Algemeen 10
op 26 november 2019 bestemming: Spanje / diversen, reisperiode: november 2019

Het was een mooie reis met Remko als chauffeur als rots in de branding. Problemen werden deskundig en sympathiek opgelost. Wat een KANJER.

 • Algemeen 10
op 28 oktober 2019 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: oktober 2019

Voor ons de eerste keer met Bolderman reizen mee geweest naar Berlijn. Alles perfect geregeld met een geweldig chauffeur Frans.
Wat wist die man veel te vertellen, samen met Brigitte.
Alles top....maar het hotel.
Wij hadden geen vijf sterren hotel verwacht voor deze prijs maar een fatsoenlijke behandeling zou toch fijn geweest zijn. Met 47 gasten werken we in een veel te kleine ruimte gedreven en moesten in een half uur ons ontbijt naar binnen werken. Wat een vreselijk begin van de dag. Onverzorgd en onvriendelijk personeel. Echt een minpunt op deze verdere mooie reis. Hotel Panorama ligt in het centrum dat was het enige pluspuntje.

 • Algemeen 8
op 22 oktober 2019 bestemming: Spanje, reisperiode: oktober 2019

Geweldige reis, goede hotels, prima eten en een leuke en kundige chauffeur (Adri).

 • Algemeen 9
op 21 oktober 2019 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: oktober 2019

Wij hebben als groep leuk gehad.Feie onze chauffeur heeft ons goed geleid door Berlijn evenals onze gids Briggitte.Ons hotel Panorama was een drama.Wij zaten op de 8ste verdieping en werden verzocht om buitenom te lopen via de trap, er is nl maar ťťn lift in bedrijf de andere schijnt al twee jaar kapot te zijn.Dit gold ook voor degene die hoger zaten waaronder oudere mensen.Kun je voorstellen 16 trappen omhoog met koffer.Het ontbijt op zich daar konden wij niets van zeggen dat was goed,maar het personeel wat daar bediende daar had de hele bus geen goed woord voor over,wij werden als honden behandeld. Zal uitleggen waarom ,47 personen ontbijten wij moesten dit in een half uur wegwerken terwijl op deur vd lift en kamerdeur stond dat de ontbijttijden van 7.30 u t/m 9.30 We moesten eruit
omdat de familie kwam ontbijten.Mensen die om half negen kwamen werden weggestuurd. Zonder ontbijt!!! Het restaurant waar het avondeten werd geserveerd was uitstekend!!! Voor de rest Berlijn een prachtige stad.
Fam. Jonkers

 • Algemeen 7
op 20 oktober 2019 bestemming: Duitsland / Dresden, reisperiode: oktober 2019

Met tienen strooi ik niet want het kan altijd beter.nu voor de tweede keer met RIEN op stap geweest.luisterend voor iedereen en een fantastiese chauffeur.die weet wat hij doet en over praat.en devon en cornwall ook zeker een aanrader.

 • Algemeen 9
op 18 oktober 2019 bestemming: Spanje / Diverse, reisperiode: oktober 2019

Reis Barcelona-Andorra 30-9 t/m 11-10 2019
Mooie reis voor 499 euro 12 dagen per persoon dachten we maar er kwam nog wat bij 39 euro pluspakket en 88 euro per persoon aan excursies gidsen tuin boottocht, Je hoeft het niet te doen maar dan moet je alles zelf regelen.Ook de gidsen begeleiden je niet meer 100%. Spaanse dorp in Barcelona paar uur zelf gebouwen bekijken van heel Spanje. Centrum van Barcelona zelf maar bekijken maar op tijd bij de bus die bij de haven staat, veel loopwerk.
Kortom door grote steden lopen doen de gidsen niet meer.
Gids in Andorra heeft een makkelijk leven. 3 dagen geweest 2 middagen vrij en een lange lunch Kleine stadjes daarover hoef je weinig te vertellen en als je de mensen om 10.00u in Andorra la Vella afzet en niet meeloopt dan heb je je geld makkelijk verdient.
We hadden geluk met het weer in oktober, konden lekker wandelen en genieten van de omgeving maar de begeleiding was het minste.7-
Plaatsjes zijn leuk Cadaques, Blanes, Tossa de Mar, leuke markt in Pineda de Mar, bergen in Andorra, mooi hotel in Santa Susanna,Tahiti Playa mooi zwembad geweldig buffet daar doe je het ook voor.
Kortom geslaagde vakantie, maar verkijk je niet op wat er allemaal bijkomt

 • Algemeen 8
op 7 oktober 2019 bestemming: Oostenrijk / Tirol, reisperiode: september 2019

Mooie reis

 • Algemeen 10
op 6 oktober 2019 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: oktober 2019

We zijn met een hele aardige chauffeur (Frank) naar Londen geweest. Hij vertelde onderweg naar Engeland leuke dingen over de omgeving en was heel behulpzaam en vriendelijk.
We hebben in holliday inn stevenage geslapen op een uurtje rijden naar Londen. (Jammer alleen dat bolderman niet doorgegeven had dat we kamers naast elkaar wilden met onze kleine kinderen. Hotel heeft het gelukkig op kunnen lossen) We vertrokken zaterdag om 8:30 naar Londen waterloo place (verzamelpunt heel de trip) wij zijn ons eigen weg gegaan en hebben om 18:30 deelgenomen aan de lichtjes tocht met Marie louise, echt een aanrader!! Veel tips gehad die we de volgende dag konden gebruiken. Om 21:15 weer naar het hotel. De volgende dag om 8:30 naar Londen waar wij afscheid hebben genomen van de groep (die hebben nog een boottocht gedaan, georganiseerd door bolderman). Wij zijn naar harry potter studio's geweest met de kinderen. (Zelf geregeld) Ook een geweldige belevenis. Het hotel lag op een half uur afstand van de studio's en de taxi was 50 pond dus goed te doen en snel terug. Supermarkt asda lag vlakbij het hotel en is 24 uur per dag open. Daar lekker pizza gegeten en geshopt. Een super vakantie en alles goed geregeld door bolderman en onze chauffeur Frank.!!

 • Algemeen 9
op 27 september 2019 bestemming: KroatiŽ / Umag, reisperiode: september 2019

Wij hebben een hele mooie vakantie gehad in IstriŽ met vele uitstekende excursies. Het hotel was uitstekend met een goede keuken. Reisleider chauffeur Ben is een hele aardige man en zeer goede chauffeur. Hij gaf ook veel uitleg onderweg en ter plaatse, had daar duidelijk ook veel plezier in.
De organisatie van het overnachtingshotel was slecht maar Ben heeft de problemen keurig tot ieders tevredenheid opgelost, hulde hiervoor.
Deze reis is echt een aanrader, zeker met Ben.

 • Algemeen 9
op 26 september 2019 bestemming: KroatiŽ / Crikvenica, reisperiode: september 2019

Het mediterraan Hotel was, ondermaats!! Slechte kamer, vies/klein en vol gebreken. Het Eten was van minimale kwaliteit.
Dit was onze eerste kennis making met het veel geprezen BOLDERMAN concept, (en op de helaas al geboekte reis naar Berlijn),zal mogelijk tevens onze laatste zijn!!!

 • Algemeen 5
op 16 september 2019 bestemming: Oostenrijk / Tarrenz, reisperiode: augustus 2019

Wij hadden bedwandsen in ons hotel Zum Lamm zowel tijdens en na onze reis ellende reactie van bolderman dat hier niemand iets aan kan doen.

 • Algemeen 5
op 2 september 2019 bestemming: Schotland / Rondreis, reisperiode: augustus 2019

Vooral lof voor chauffeur Nick die t echt helemaal maakte alles gezien en goede uitleg bij alle bezienwaardigheden super reis

 • Algemeen 10
op 1 september 2019 bestemming: , reisperiode: augustus 2019

Mijn eerste ervaring met een georganiseerde busreis. We hadden een leuke groep ,chauffeur Patrick was niet te overtreffen, hij deed zijn uiterste best om het ons naar de zin te maken en dat is hem heel goed gelukt. De hotels en het eten waren goed. Kortom een geweldige ervaring.

 • Algemeen 10
op 1 september 2019 bestemming: Oostenrijk / Tarrenz, reisperiode: augustus 2019

Onze reis is prachtig verpest omdat bij aankomst in Hotel Zum Lamm in Tarrenz het hele hotel volzat met bedwantsen!!!!!! Ze liepen overal, door de bedden, langs de muren en over het meubilair. Op zijn minst mag je schone kamers verwachten. Omdat we een ander hotel hebben afgedwongen, hebben we dit gekregen. Verder geen excuses in welke vorm dan ook! Spreek ik nog niet over het wassen en ontsmetten van kleding bij thuiskomst. En dat is dan je jaarlijkse vakantie. SCHANDE dat er zo met gasten word omgegaan.

 • Algemeen 4
op 28 augustus 2019 bestemming: Oostenrijk, reisperiode: januari 2019

Omdat er niks op aan te merken was ,kunnen niet hoger gaan als een 10 anders was het zeker hoger geweest.

 • Algemeen 10
op 26 augustus 2019 bestemming: Engeland / Schotland enz, reisperiode: juli 2019

De Reis krijgt n 10 , de Hotels en het eten n 0
Jammer we zijn van Bolderman dit niet gewend . Het is geen mond op mond reclame , doe er iets mee a.u.b.

 • Algemeen 8
op 23 augustus 2019 bestemming: Ierland, reisperiode: augustus 2019

Onze eerste ervaring met een busreis, hele goede ervaring, veel gezien, gedaan en geleerd mede dankzij onze geweldige reisleidster Jenny van Swieten, wat een geweldige humorvol mens. Zij wist van een vrij ďtammeĒ groep een geheel te maken. Alles prima geregeld.

 • Algemeen 9
op 22 augustus 2019 bestemming: RoemeniŽ, reisperiode: augustus 2019

Op het vliegveld van Boekarest werden we al opgewacht door de reisleider, Valentijn. We waren met een kleine groep, ik geloof zoiets als 19 mensen. Het enige minpunt van deze reis vond ik de bus, vanwege mn lengte zat ik af en toe niet echt comfortabel . Ik had al een aantal hotels van te voren op internet bekeken, dus ik wist dat Darina in Ungheni niet echt goed was. Ik wil een compliment geven aan Adrian ( de chauffeur) en Valentijn (de reisleider.. als ik zn naam goed spel). We zijn 8 dagen samen op stap geweest en ik heb dankzij Valentijn erg veel geleerd over een heel mooi land. Ik zou inderdaad suggereren om Hotel Darina in Ungheni te vervangen voor iets anders.

 • Algemeen 8
op 14 augustus 2019 bestemming: Engeland / Cornwall Devon, reisperiode: augustus 2019

We hadden inval chauffeur, die erg weinig wist te vertellen en ons niet veel heeft laten zien. Een zwager heeft dezelfde reis gedaan met de vaste chauffeur gehad en heeft een totaal andere reis ervaren. Wc was kapot, waardoor veel extra stops. Hotel moet veel centraler. Op 2 dagen heel veel in de bus gezeten. Op vrijdag om 8.30 gestart, waren rond 14.00 uur bij het plaatsje waar we 1,5 uur hadden. Daarna terug naar hotel. Vreselijk,! Donderdag was niet veel beter. Weinig gezien. Er werd ook niťts verteld en geen foto stops onderweg op mooie plaatsen. Zeer ontevreden. Eerdere reizen met Bolderman waren stukken beter.
Dit was weggegooid geld.

 • Algemeen 3
op 1 augustus 2019 bestemming: Polen / Krakow, reisperiode: juli 2019

Mooi land, goede excursies naar Auschwitz en de ondergrondse zoutmijn. Krakow is een drukke gezellige studentenstad met van alles te zien en doen. Hotel Ruczaj schoon, netjes en eten is basic Pools. Maar zoals als altijd is het de reisleider die de reis complimenteert. Wij hadden Nick, vol nuttige informatie en advies, droge humor en een uitstekende chauffeur! Deze reis is echt een aanrader.

 • Algemeen 9
op 25 juli 2019 bestemming: Oostenrijk / nauders, reisperiode: juli 2019

Wat hebben wij genoten van deze prachtige reis, en geweldige excursies.Pieter(Pio) wat was je een topper.

 • Algemeen 9
op 17 juli 2019 bestemming: Schotland / Callander, reisperiode: juni 2019

Voor de geweldige reis en voor alle goede zorgen die wij mochten ontvangen en voor alle het mooie dat we konden zien in die tien dagen geweldig

 • Algemeen 10
op 13 juli 2019 bestemming: Spanje / Barcelona en omgeving, reisperiode: juni 2019

Moesten met 5 personen op de achterbank zitten de bus was helemaal vol en dat zit niet goed konden niet wisselen want de chauffeur wist niet wat hij met ons moest.

 • Algemeen 5
op 10 juli 2019 bestemming: Portugal / Lissabon, reisperiode: juni 2019

Veel gezien, professionele reisleiding maar aan het einde liet de reisleiding de boel voor wat het was.
Het geld was verdient, de fooi was opgestreken en weg was mevrouw.
Wel veel waardering voor de stuurkunsten van de chauffeur.

 • Algemeen 7
op 9 juli 2019 bestemming: KroatiŽ / Vrsar, reisperiode: mei 2019

Deze reis is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn of een mindere conditie hebben. Hotel had geen lift en erg veel trappen. Uitstapjes waren over het algemeen ook hoog gelegen, dus veel "klimwerk". Het eten in het hotel was fantastisch. De extra lunch die je bij kunt boeken voor 19 euro was dat helaas niet waard. De buschauffeur deed enorm zijn best, was super aardig en erg klantvriendelijk. Er was geen alternatief programma bij slecht weer. De meeste excursies waren vrij kort en stelde niet zoveel voor.

 • Algemeen 7
op 7 juli 2019 bestemming: Spanje / Barcelona/Andorra, reisperiode: juni 2019

We hadden een hele goede chauffeur : Eddy en 3 goede gidsen. Het was een geweldige reis met veel cultuur en prachtige natuur. Barcelona viel wat tegen, omdat de bus nergens meer mag stoppen. De toeristen worden daar een beetje geweerd. Andorra iseen heel mooi land. De lunch met barbeque was geweldig. De hotels en het eten top. Dit was onze 5e reis met Bolderman en zeker niet de laatste!!!

 • Algemeen 10
op 5 juli 2019 bestemming: ItaliŽ / Catolica, reisperiode: juni 2019

Slecht hotel met slecht eten en kleine vieze kamer. Lange dagen, te intensief programma met lange reisdagen om een excursieplaats te bereiken. Het hotel is moeilijk te bereiken voor een touringcar. Al inclusive stelt niets voor want de drankjes zijn van slechte kwaliteit in allemaal plastic bekers.

 • Algemeen 3
op 29 juni 2019 bestemming: ItaliŽ / Bloemenrivera, reisperiode: juni 2019

Heel goede chaufeur Henny mooie reis

 • Algemeen 9
op 29 juni 2019 bestemming: ItaliŽ / chiesa, reisperiode: juni 2019

Prachtig mooie omgeving , verkeerd hotel. moesten elke morgen en avond een uur over dezelfde weg voor onze excursie , waardoor we overdag bijna geen tijd hadden voor koffie of om een foto te maken. Bovendien hadden we een chauffeur (van lanting ) die er een hekel aan had om te praten. dus in plaats van 300 hebben we nu 60 fotos(de meeste vanuit de bus) .Iedere dag geen er wel iets verkeerd, Geen uitleg heen reis. dag 3 Er is niets te doen bij het hotel , en geen koffie bij of vergezichten over het caldonazzomeer , dag 4 Bloedhete dag in trento ,waar we pas om half 5 weer werden opgehaald, dag 5, Een koffiestop waar we niet mochten plassen, en waar niet iedereen naar binnen kon omdat het regende . dag 6, Gardameer, we werden naar de verkeerde steigerplaats gestuurd voor de overtocht naar limone en werd ons reisgezelschap bijna opgesplitst . dag 7 , Onze chauffeur (de vrije dag ) zou informeren naar een treinritje door de omgeving, niets weer van gehoord . dag 8, Verona, moesten zelf maar zorgen voor een plattegrond . dag 9 , op de terugreis werd ons gezelschap opgesplitst want er waren niet genoeg kamers beschikbaar in het hotel . En de laatste dag telde de chauffeur de reizigers , kwam tot de slotsom dat alle 45 aanwezig waren in de bus , reed weg en net voor de snelweg kon hij nog terug om 2 reisgenoten die hij was vergeten op te pikken. Om het verder kort te houden ,verkeerd hotel , prachtige omgeving , en een waardeloze reisgids van lanting reizen

 • Algemeen 4
op 23 juni 2019 bestemming: ItaliŽ, reisperiode: juni 2019

De Bolderman-busreis door SiciliŽ is er eentje om niet te vergeten. Niet alleen vanwege het mooie landschap, de culturele uitstapjes en heerlijke schaafijs (granita genoemd), maar ook vanwege de tussenstop in het stadje Naxos. De obers van het hotel Assinos in Naxos zijn niet heel vriendelijk. Maar wellicht dat ze overwerkt zijn door al die onnodige handelingen. Als je een biertje bestelt bij het avondeten, noteert de ober dat op een bonnetje, met het kamernummer en de prijs. Vervolgens vraagt hij je om onderaan de bon een handtekening te zetten. De eerste bon houdt hij, jij krijgt een kopie. Afrekenen gaat als volgt: je loopt naar de receptie toe met de bon. Je geeft de bon en het af te rekenen bedrag. De dame achter de receptie knikt goedkeurend, schrijft met rode pen OK op de bon en stopt bon en het geld in een grote envelop. En zo gaat dat elke avond. Op dat bonnetje zet ik trouwens elke avond iets anders. Gisteren een op een handtekening lijkend tekeningetje, vandaag kwam op de bon te staan: Mafketel met daaronder een sierlijke krul. We zijn na het avondeten in de hotelbar nog even een cappuccino gaan drinken. Kwam dezelfde ober weer aan, met zijn bonnenboekje. Weer hetzelfde patroon: hij schrijft op de bon het kamernummer, twee cappuccino en de prijs, ik onderteken (met: Mafkees). En dan betalen we na afloop bij de receptie. Rare jongens, die Sicilianen. Je durft ook niet nůg een cappuccino te bestellen, uit medelijden met de ober en zijn bonnenregistratie-systeem. Zou die bonnenrompslomp misschien verplicht gesteld zijn door de Siciliaanse maffia? Wie weet.

 • Algemeen 8
op 14 juni 2019 bestemming: KroatiŽ / Rondreis, reisperiode: mei 2018

Het was in een woord geweldig mooie hotels fantastische chauffeur alles was heel mooi kan er nog lang op teren

 • Algemeen 10
op 13 juni 2019 bestemming: ItaliŽ / Rome, reisperiode: juni 2019

Leuk gezelschap, prachtige bestemming maar een aantal zaken lieten te wensen over:
- reisleider sprak gebrekkig nerderlands en had nauwelijks kennis van lokale bezienswaardigheden
- veel programma- onderdelen werden gestuurd op commerciŽle belangen (lees: ergens compleet uit de route eten, commissie voor organisatie/ reisleiding?)
- hierover werd niet zuiver gecommuniceerd (voorbeeld: 10 minuten omrijden, bleek 45 minuten)
- uitloop hierdoor maakte de dagprogrammaís te krap opvolgend

 • Algemeen 5
op 10 juni 2019 bestemming: Duitsland / Beieren, reisperiode: juni 2019

1 Juni naar het Bayerische wald geweest, een prachtige reis met veel
natuur en Rick onze chauffeur is een topper,behulpzaam,goedlachs,en
niet boos te krijgen

 • Algemeen 10
op 10 juni 2019 bestemming: TsjechiŽ / Harrachov, reisperiode: juni 2019

Mooie reis, fantastische chauffeur, goed hotel, helaas geen kamers op begaande grond, prima eten, deze reis is niet geschikt als je van een rolstoel afhankelijk bent.

 • Algemeen 7
op 9 juni 2019 bestemming: ItaliŽ / Rimini, reisperiode: mei 2019

Het eten is gewoon slecht,ik heb jullie een brief gestuurd op 29 mei,en wacht nog steeds opeen antwoord van jullie.

 • Algemeen 4
op 9 juni 2019 bestemming: Spanje / PeŮŪscola, reisperiode: juni 2018

Tť gekke chauffeurs Patrick en Rick,die echt je het gevoel geven thuis te komen,gezelligheid,zijn in vůůr een grapje.

 • Algemeen 10
op 8 juni 2019 bestemming: Oostenrijk / Lutago, reisperiode: juni 2019

De reis duurt helaas nog maar 'n paar dagen maar kan nu al niet meer stuk.
Wat doet de chauffeur.... Hans.... het super om 't iedereen naar de zin te maken en kan zijn verhaal lekker luchtig en met humor brengen.
Zelfs nadat ik gisteren naar 't ziekenhuis moest en hij de ambulance geregeld had.... Voor mij hoefde dat niet 1. 2. 3. maar hij trad kordaat op, zodat er 'n foto van m'n knie gemaakt kon worden.
Zijn humor hield mij op de been.

Vandaar die 10👌

 • Algemeen 10
op 7 juni 2019 bestemming: ItaliŽ / Bolzena, reisperiode: mei 2018

De reis duurt in feite 3 dagen met 2 overnachtingen Je bent doodmoe bij
aankomst en thuiskomst Maar de chauffeur rijdt uistekend. Ik heb 169 euro extra moeten betalen voor een eenpersoonskamer omdat ik alleen reisde. Maar er was geeneens ruimte voor een eventuele tweede persoon
Ik vind het gewoon diefstal. Bij navraag aan de hotelier bleek dat het niet van hen uitging maar ws van Bolderman zelf

 • Algemeen 5
op 31 mei 2019 bestemming: Ierland, reisperiode: mei 2019

Fantastische reisgids jennie en chauffeur veel gezien van ierland leuk gezelschap goed verzorgd

 • Algemeen 10
op 27 mei 2019 bestemming: Duitsland / Sonthofen, reisperiode: mei 2019

Waarom een tien
De reis was heel mooi een hele goede chauffeur,van alles gezien en hij legde alles ook heel goed uit met een toepasselijk muziek erbij
Top- Top

 • Algemeen 10
op 26 mei 2019 bestemming: ItaliŽ / SiciliŽ, reisperiode: mei 2019

SiciliŽ is prachtig. Vooral de natuur. De hotels tijdens de reis waren prima. Wij hadden 12dagen hoogtepunten SiciliŽ, maar het hotel in Naxos was Bolderman onwaardig. Geen sfeer, onvriendelijk personeel op 2 receptiedames na. De douchecabine was niet onderhouden. ( schimmel). De ligging van het hotel was aan een drukke weg en 35 minuten lopen van de boulevard. Veel lawaai s'nachts. Er was ook verder geen vertier. Het zwembad was nog niet geopend. Zou per 1 juni open gaan. Ik denk zelf dat dat niet gaat gebeuren omdat het nog echt een vieze bende was! Het enige positieve aan dit hotel was het eten. Het ontbijt was prima en het diner was smaakvol. Jammer dat Bolderman met zo'n hotel zaken doet.

 • Algemeen 7
op 4 mei 2019 bestemming: ItaliŽ / Montecatini Terme, reisperiode: april 2019

Uitstekende chauffeurs, gehorig maar bijzonder sfeervol hotel, schoon, vriendelijk en goed opgeleid personeel, programma enerverend en was goed verzorgd. Vrijwel iedereen vond het een topvakantie.

 • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen