Bolderman Excursiereizen

Url: http://www.bolderman.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: excursiereizen

Logo van Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen won in 2012 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2013 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2014 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2015 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2016 de Reisgraag award

Bolderman Excursiereizen is een reisorganisatie met een groot aanbod aan rondreizen en busreizen binnen en buiten Europa. Hierbij wordt een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding gehanteerd. Je reist per luxe touringcar en bezoekt alle belangrijke bezienswaardigheden die in het land of in de stad te vinden zijn. De reizen zijn met zorg samengesteld zodat je alles van de bestemming kunt bekijken. Daarnaast blijft er genoeg tijd over om te relaxen. Voor lage prijzen boek je al stedentrips inclusief busreis, excursies en overnachtingen in goede hotels. Als je met Bolderman Excursiereizen reist word je opgehaald bij een van de vele opstappunten in heel Nederland. Vanaf deze punten word je naar een wisselpunt gebracht. Hier staan de touringcars te wachten die je verder naar de eindbestemming brengen. Het aanbod van Bolderman Excursiereizen bestaat uit busreizen, excursiereizen, rondreizen, stedenreizen, cruises, vliegreizen, actiereizen, kerstreizen en najaarsreizen. Daarnaast kun je zelf groepsreizen samenstellen. Bij de reizen van Bolderman gaan altijd de beste reisleiders mee die de mooiste plekjes laten zien en klaar staan om vragen te beantwoorden. De reisleiders worden ieder jaar bijgeschoold om zo goed mogelijk informatie over te brengen. Het hoofdkantoor van Bolderman Excursiereizen is te vinden in Veenendaal.

Opstapplaatsen en wisselpunten

De busreizen van Bolderman kennen verschillende opstapplaatsen (ook wel verzamelplaatsen of opstappunten genoemd). Dit geldt voor zowel de reguliere busreizen als de comfort class busreizen. In de onderstaande tabel zijn alle opstapplaatsen van Bolderman te zien. Alle bussen verzamelen zich vervolgens bij Bolderman's verzamelpunt in Beek bij restaurant 't Heuveltje aan de St. Jansgildestraat 27. Dit is tevens het wisselpunt voor veel reizigers. Reizigers kunnen er ook voor kiezen met de auto naar het verzamelpunt af te reizen. Bij de verzamelplaats kan voor €2,50 per dag geparkeerd worden. Parkeren is op eigen risico en de kosten zijn geheel op eigen rekening.

op 23 mei 2016 bestemming: ItaliŽ / Gardameer en omgeving, reisperiode: mei 2016

Zeer gevarieerde reis. geweldige chauffeur (Sven) en prima gids. Ondanks kritiek (Zoover) niets op het hotel (Royal) aan te merken. Vriendelijk personeel,schone kamers en eten met veel variatiemogelijkheden.... Lees meer

  • Algemeen 9
op 21 mei 2016 bestemming: Engeland / Kent, reisperiode: mei 2016

Helaas is ons deze reis tegengevallen. Wij hebben het voornamelijk als een pendeldienst ervaren. Zeer weinig informatie onderweg gekregen, zeer weinig advies t.p. bij de aangedane bestemmingen. Je wordt gedumpt, en zoek het verder maar uit. Als dit onze 1e reis zou zijn geweest, zouden we het zeer waarschijnlijk niet nog eens gedaan hebben. Gelukkig hadden we vorig jaar een(veel) betere ervaring opgedaan en zien we toch wel weer uit naar een nieuwe stedentrip reis.... Lees meer

  • Algemeen 5
op 19 mei 2016 bestemming: KroatiŽ / Opatija, reisperiode: mei 2016

Wat een geweldige reis naar IstriŽ hebben wij gemaakt met Bolderman! Boven verwachting kun je wel zeggen. Wij waren met de servicelijn naar Beek gereisd, waar we - zoals altijd bij Bolderman - een kopje koffie kregen. Daarna onze koffers naar de bus gebracht en heerlijk op een bankje gezeten tot we gingen vertrekken. Ondanks dat er veel mensen waren, was de sfeer ontspannen.
Onze chauffeur was een leuke en ervaren chauffeur. Hij heeft ons veel verteld tijdens de excursies. En waar we allemaal geweest zijn, prachtig! De Plitvice meren waren zo mooi, daar moet je echt geweest zijn. We hebben onze ogen uit gekeken op de verschillende kleuren blauw en groen van het water, de watervallen en de omliggende natuur. De wandeling daar was een hoogtepunt van deze reis. Ook de grotten van Postojna zijn erg mooi. Gelukkig hadden we goede schoenen en een jasje aangetrokken, want dat heb je daar wel nodig. In de grotten is het altijd fris.
Verder hebben we verschillende authentieke plaatsjes bezocht, waar we konden winkelen en lekker konden rondkijken. In Moscenice kregen we zelfs een rondleiding met een gids en we zijn nog in een wijnkelder geweest, waar we wijn mochten proeven en een bijpassende lunch kregen.
De hotels onderweg in Duitsland waren goed. Geen overbodige luxe maar gewoon goede middenklasse hotels. Hotel Imperial in Opatija is een prachtig oud hotel met allure. Onze kamer was goed schoon, de badkamer wel wat verouderd, maar alles werkte correct. De maaltijden zijn prima en de drankjes bij het avondeten zijn inbegrepen, dat is ook eens iets anders. Wij hadden dat nog niet eerder gehad op een Bolderman-reis.
Aan het eind van de reis kregen we in Beek een afscheidsbuffet. Goed verzorgd en heel gezellig om met onze reisgenoten nog even na te kletsen over onze reis. Wij raden deze reis aan iedereen aan!... Lees meer

  • Algemeen 10
op 16 mei 2016 bestemming: Duitsland / Rugen, reisperiode: mei 2016

Zeer onprettige ervaring met de eigenaar van Hotel Breegen Bodden... Lees meer

  • Algemeen 5
op 14 mei 2016 bestemming: Duitsland / Hoyerswerda, reisperiode: mei 2016

We hebben een geweldige 5 daagse reis gehad naar Dresden en omgeving.
Het hotel was goed, we hadden een zeer ruime kamer. 's Morgens hadden we een prima ontbijtbuffet, 's avonds een diner, dat redelijk tot goed was.
Onze chauffeur Peter was een zeer vriendelijk, zorgzame, behulpzame, vrolijke chauffeur, die ons overal veilig naartoe bracht.
Alleen het Karl May museum was een tegenvaller, iedreen was liever wat langer in de Saksische Schweiz gebleven, dat adembenemend was.
Maar verder vind ik deze reis van Bolderman een aanrader.... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen

Wat verwacht jij van een reisbureau?

Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Help ons door de enquÍte in te vullen. Je maakt kans op een leuke reisgadget.