Bolderman Excursiereizen

Url: http://www.bolderman.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: excursiereizen

Logo van Bolderman Excursiereizen Bolderman Excursiereizen won in 2015 de Reisgraag award

Bolderman Excursiereizen is een reisorganisatie met een groot aanbod aan rondreizen en busreizen binnen en buiten Europa. Hierbij wordt een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding gehanteerd. Je reist per luxe touringcar en bezoekt alle belangrijke bezienswaardigheden die in het land of in de stad te vinden zijn. De reizen zijn met zorg samengesteld zodat je alles van de bestemming kunt bekijken. Daarnaast blijft er genoeg tijd over om te relaxen. Voor lage prijzen boek je al stedentrips inclusief busreis, excursies en overnachtingen in goede hotels.

Als je met Bolderman Excursiereizen reist word je opgehaald bij een van de vele opstappunten in heel Nederland. Vanaf deze punten word je naar een wisselpunt gebracht. Hier staan de touringcars te wachten die je verder naar de eindbestemming brengen.

Het aanbod van Bolderman Excursiereizen bestaat uit busreizen, excursiereizen, rondreizen, stedenreizen, cruises, vliegreizen, actiereizen, kerstreizen en najaarsreizen. Daarnaast kun je zelf groepsreizen samenstellen. Bij de reizen van Bolderman gaan altijd de beste reisleiders mee die de mooiste plekjes laten zien en klaar staan om vragen te beantwoorden. De reisleiders worden ieder jaar bijgeschoold om zo goed mogelijk informatie over te brengen.

Het hoofdkantoor van Bolderman Excursiereizen is te vinden in Veenendaal.

Opstapplaatsen en wisselpunten

De busreizen van Bolderman kennen verschillende opstapplaatsen (ook wel verzamelplaatsen of opstappunten genoemd). Dit geldt voor zowel de reguliere busreizen als de comfort class busreizen. In de onderstaande tabel zijn alle opstapplaatsen van Bolderman te zien. Alle bussen verzamelen zich vervolgens bij Bolderman's verzamelpunt in Beek bij restaurant 't Heuveltje aan de St. Jansgildestraat 27. Dit is tevens het wisselpunt voor veel reizigers.

Reizigers kunnen er ook voor kiezen met de auto naar het verzamelpunt af te reizen. Bij de verzamelplaats kan voor Ä2,- per dag geparkeerd worden. Parkeren is op eigen risico en de kosten zijn geheel op eigen rekening.

op 20 november 2015 bestemming: Spanje / CataloniŽ, reisperiode: oktober 2015

Super reis, goede chauffeur, prachtig hotel, excursies waren
geweldig, we hebben van alles genoten.... Lees meer

  • Algemeen 9
op 19 november 2015 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: september 2015

Niet alleen 2 dgn met gids veel gehoord en gezien van Praag,met veel aandacht voor de vakantiegangers,maar ook erg veel gehoord over het leven in Bohemen.Vooral van de enthousiaste chauffeur/reisleidster, die dingen vertelde over het dagelijkse leven vroeger en nu.In het Boheemse paradijs een mooie wandeling,aparte lunch in oude bierbrouwerij,kasteel (ingericht)bekeken en ook naar glasblaserij en skigebied geweest.Sommige feiten over bevolking (Sudetenduitsers etc.)nog nooit zo goed uitgelegd gekregen.Pluim voor Carla van Bolderman!... Lees meer

  • Algemeen 8
op 16 november 2015 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: november 2015

Wij zijn 4 dagen naar Berlijn geweest van 12 t/m 15 november
De heenweg was een rustige trip de buschauffeur vertelden regelmatig als er wat te zien was en er waren voldoende stop s voor een bakje koffie enz.
Bij aankomst bij het hotel konden wij direct ons hotelkamer in en ons opfrissen . Alles was daar goed schoon ! De 2 volle dagen in Berlijn zijn begeleid door een gids in de bus . En ook weer voldoenden gelegenheid ( vrije tijd )om zelf ook wat te gaan doen . ook het ontbijt bij het hotel was goed en uitgebijt . wij hadden ook het geluk dat het mooi weer was 14C en wat bewolking... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen