Bolderman Excursiereizen

Url: http://www.bolderman.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: excursiereizen

Logo van Bolderman Excursiereizen Bolderman Excursiereizen won in 2016 de Reisgraag award

Bolderman Excursiereizen is een reisorganisatie met een groot aanbod aan rondreizen en busreizen binnen en buiten Europa. Hierbij wordt een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding gehanteerd. Je reist per luxe touringcar en bezoekt alle belangrijke bezienswaardigheden die in het land of in de stad te vinden zijn. De reizen zijn met zorg samengesteld zodat je alles van de bestemming kunt bekijken. Daarnaast blijft er genoeg tijd over om te relaxen. Voor lage prijzen boek je al stedentrips inclusief busreis, excursies en overnachtingen in goede hotels.

Als je met Bolderman Excursiereizen reist word je opgehaald bij een van de vele opstappunten in heel Nederland. Vanaf deze punten word je naar een wisselpunt gebracht. Hier staan de touringcars te wachten die je verder naar de eindbestemming brengen.

Het aanbod van Bolderman Excursiereizen bestaat uit busreizen, excursiereizen, rondreizen, stedenreizen, cruises, vliegreizen, actiereizen, kerstreizen en najaarsreizen. Daarnaast kun je zelf groepsreizen samenstellen. Bij de reizen van Bolderman gaan altijd de beste reisleiders mee die de mooiste plekjes laten zien en klaar staan om vragen te beantwoorden. De reisleiders worden ieder jaar bijgeschoold om zo goed mogelijk informatie over te brengen.

Het hoofdkantoor van Bolderman Excursiereizen is te vinden in Veenendaal.

Opstapplaatsen en wisselpunten

De busreizen van Bolderman kennen verschillende opstapplaatsen (ook wel verzamelplaatsen of opstappunten genoemd). Dit geldt voor zowel de reguliere busreizen als de comfort class busreizen. In de onderstaande tabel zijn alle opstapplaatsen van Bolderman te zien. Alle bussen verzamelen zich vervolgens bij Bolderman's verzamelpunt in Beek bij restaurant 't Heuveltje aan de St. Jansgildestraat 27. Dit is tevens het wisselpunt voor veel reizigers.

Reizigers kunnen er ook voor kiezen met de auto naar het verzamelpunt af te reizen. Bij de verzamelplaats kan voor Ä2,- per dag geparkeerd worden. Parkeren is op eigen risico en de kosten zijn geheel op eigen rekening.op 2 februari 2016 bestemming: Schotland / Meerdere, reisperiode: juni 2014

Zo gewelig deze reis ..puur natuur geen massa toerisme... Lees meer

  • Algemeen 10
op 30 januari 2016 bestemming: Oostenrijk / fuchs, reisperiode: juli 2015

Fantastische 8 daagse vakantie gehad,ervaren chauffeur,schone kamers,lekker eten,en een heel spontaan en gezellig reisgenoten. verschillende uitstapjes van de mooie natuur,naar het water,dan naar de bergen,een dagje stad,echt een super vakantie die ik iedereen kan aanraden... Lees meer

  • Algemeen 9
op 29 januari 2016 bestemming: ItaliŽ / Garda, reisperiode: juli 2015

Super goed verzorgd en begeleidende reis... Lees meer

  • Algemeen 9
op 27 januari 2016 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: december 2015

Met Bolderman voor de deur
Heb je nooit geen gezeur
Is die weg
Dan heb je pech... Lees meer

  • Algemeen 9
op 17 januari 2016 bestemming: Hongarije / Boedapest, reisperiode: december 2015

Mooie en gezellige reis, dankzij inzet chauffeur Piet en zijn vrouw.... Lees meer

  • Algemeen 8

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen / reisverslagen