Bolderman Excursiereizen

Url: https://www.bolderman.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: excursiereizen

Logo van Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen won in 2012 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2013 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2014 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2015 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2016 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2017 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2018 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2019 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2020 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2021 de Reisgraag award

Bolderman Excursiereizen is een reisorganisatie met een groot aanbod aan reizen binnen en buiten Europa. De reizen zijn van goede kwaliteit en worden aangeboden tegen een lage prijs. Het aanbod van Bolderman is de afgelopen jaren gegroeid, waardoor er tegenwoordig naast busreizen ook rivier- en zeecruises en vlieg-busreizen worden aangeboden. Elk jaar wordt dit aanbod uitgebreid, om in nog meer wensen van reizigers te voorzien.

Bij een busreis reis je per luxe touringcar en bezoek je alle belangrijke bezienswaardigheden die in het land of de stad van bestemming te vinden zijn. Je kunt alles van de bestemming bekijken omdat de reizen zorgvuldig uitgezocht zijn. Natuurlijk blijft er genoeg vrije tijd over om zelf in te vullen. Voor lage prijzen boek je al stedentrips inclusief busreis, excursies en overnachtingen in goede hotels. De opstappunten van Bolderman Excursiereizen bevinden zich verspreid door het land. Vanaf deze punten word je naar een wisselpunt gebracht. Daar staan de touringcars te wachten om je verder naar de eindbestemming te brengen.

Het aanbod van Bolderman Excursiereizen bestaat uit busreizen, excursiereizen, rondreizen, stedenreizen, cruises, vliegreizen, actiereizen, kerstreizen en najaarsreizen. Het zelf samenstellen van groepsreizen behoort ook tot de mogelijkheden. Ervaren reisleiding staat voor je klaar om je de mooiste plekjes te laten zien en vragen te beantwoorden. Om de kwaliteit van de reizen te waarborgen worden de reisleiders worden ieder jaar bijgeschoold.

Het hoofdkantoor van Bolderman Excursiereizen is te vinden in Veenendaal. Hier kun je een reis boeken, maar dat kan ook via de website of telefonisch. De reisorganisatie is aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. In het geval van calamiteiten biedt Bolderman Excursiereizen de maximale garantie.

Opstapplaatsen en wisselpunten
Voor alle busreizen van Bolderman zijn er verschillende opstapplaatsen. Deze worden ook wel verzamelplaatsen of opstappunten genoemd. De bussen vanuit het hele land verzamelen zich vervolgens bij het verzamelpunt bij zalencentrum Het Witte Huis in Zeeland, Noord-Brabant. Deze overstaplocatie is voorzien van een grote overdekte overstapterminal, waardoor je altijd droog kunt uitstappen. Tegen betaling kan hier geparkeerd worden op een verharde parkeerplaats.

op 2 december 2021 bestemming: Duitsland / Straatsburg, Freiburg,Colmar, reisperiode: november 2021

Prachtige reis, en een geweldige reisleider (Floris) je krijgt veel voor weinig geld.

  • Algemeen 10
op 2 december 2021 bestemming: Nederland / Amsterdam, reisperiode: oktober 2021

Mooi hotel, dicht bij centrum, heerlijk ontbijt, gezellige bar

  • Algemeen 10
op 30 november 2021 bestemming: Oostenrijk / Drautal, reisperiode: september 2021

Wat een mooie reis . Ik heb me geen moment verveelt .Heb altijd veel goede verwachtingen van Busreizen van Bolderman.deze was boven verwachtingen .Perfect verzorgd

  • Algemeen 9
op 27 november 2021 bestemming: KroatiŽ / divers, reisperiode: september 2021

De reis was goed georganiseerd. (12-daagse busreis Kroatie) Veel variatie in het programma en toch ook nog wat vrije tijd. De hotels (kamers, eten en schoonmaak) waren goed. De buschauffeur wist veel te vertellen onderweg. Kortom echt een aanrader

  • Algemeen 9
op 27 november 2021 bestemming: Zwitserland / Saas Grund, reisperiode: september 2021

Schitterende natuur, veelzijdig, schoon.
Wij hadden een prima hotel, een ontzettend leuk gezelschap en een kundige vriendelijke chauffeur

  • Algemeen 10
op 27 november 2021 bestemming: KroatiŽ / Kroatie, reisperiode: september 2021

Veel in de bus zitten, ontzettend weinig vrije tijd

  • Algemeen 6
op 27 november 2021 bestemming: Spanje / rondreis, reisperiode: oktober 2021

Het was boeiende en interessante reis maar te veel mensen

  • Algemeen 8
op 27 november 2021 bestemming: Denemarken / Kopenhagen, reisperiode: oktober 2021

Leuke prijs, leuke reis.

  • Algemeen 9
op 26 november 2021 bestemming: ItaliŽ / Puglia, reisperiode: september 2021

Door de zeer ervaren reisleider Martin en chauffeur Giovanni hebben wij een prachtige indrukwekkende beeld gekregen van de hak van ItaliŽ

  • Algemeen 10
op 26 november 2021 bestemming: Polen / Rondreis, reisperiode: augustus 2020

De reis was super en goed verzorgd. Het is geen 10 voor ons omdat we graag een actievere reis willen en de groep best groot vonden. (prijs kwaliteit super)

  • Algemeen 8

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen