Schrijf een ervaring over Bolderman Excursiereizen en maak kans op mooie prijzen!

Bolderman Excursiereizen

Url: http://www.bolderman.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: excursiereizen

Logo van Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen won in 2012 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2013 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2014 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2015 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2016 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2017 de Reisgraag award

Bolderman Excursiereizen is een reisorganisatie met een groot aanbod aan rondreizen en busreizen binnen en buiten Europa. Hierbij wordt een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding gehanteerd. Je reist per luxe touringcar en bezoekt alle belangrijke bezienswaardigheden die in het land of in de stad te vinden zijn. De reizen zijn met zorg samengesteld zodat je alles van de bestemming kunt bekijken. Daarnaast blijft er genoeg tijd over om te relaxen. Voor lage prijzen boek je al stedentrips inclusief busreis, excursies en overnachtingen in goede hotels. Als je met Bolderman Excursiereizen reist word je opgehaald bij een van de vele opstappunten in heel Nederland. Vanaf deze punten word je naar een wisselpunt gebracht. Hier staan de touringcars te wachten die je verder naar de eindbestemming brengen. Het aanbod van Bolderman Excursiereizen bestaat uit busreizen, excursiereizen, rondreizen, stedenreizen, cruises, vliegreizen, actiereizen, kerstreizen en najaarsreizen. Daarnaast kun je zelf groepsreizen samenstellen. Bij de reizen van Bolderman gaan altijd de beste reisleiders mee die de mooiste plekjes laten zien en klaar staan om vragen te beantwoorden. De reisleiders worden ieder jaar bijgeschoold om zo goed mogelijk informatie over te brengen. Het hoofdkantoor van Bolderman Excursiereizen is te vinden in Veenendaal.

Opstapplaatsen en wisselpunten

De busreizen van Bolderman kennen verschillende opstapplaatsen (ook wel verzamelplaatsen of opstappunten genoemd). Dit geldt voor zowel de reguliere busreizen als de comfort class busreizen. Alle bussen verzamelen zich vervolgens bij Bolderman's verzamelpunt bij zalencentrum Het Witte Huis in Zeeland, Noord-Brabant. Het Witte Huis is onlangs flink vernieuwd en uitgebreid en er is nu een overdekte overstapterminal, zodat je altijd droog kunt overstappen. Je kunt je auto hier gedurende je hele vakantie parkeren voor €2,50 per auto per dag. Parkeren is geheel op eigen risico.

op 17 februari 2017 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: november 2016

Prima verzorgde reis, goed en niet duur.... Lees meer

  • Algemeen 8
op 18 januari 2017 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: december 2016

Al jaren maken wij, mijn man en ik, met grote regelmaat reizen met Bolderman. Samen of met familie en/of vrienden. We zijn al naar verscheidene uithoeken van Europa geweest, en of het nou om een stedentripje van een paar dagen of een lange reis door ScandinaviŽ of een rondreis door KroatiŽ, altijd is alles geweldig verzorgd. Service en vriendelijkheid staan bij Bolderman hoog in het vaandel.
Door al te beginnen bij het ophalen en het overstappen op het wisselpunt is de service en verzorging heel fijn.
In het algemeen is de vriendelijkheid en inzet van het personeel van Bolderman reizen opvallend prettig vergeleken met ervaringen met andere reisorganisaties, die ik nu niet bij naam zal noemen.
De laatste reis hebben we gemaakt naar Berlijn. Door de inzet van onze chauffeur (chauffeuse in dit geval) die een excursie die in verband met de gids niet zou kunnen doorgaan, heel goed heeft omgewisseld naar een andere dag, zodat we alles hebben gezien en gedaan (en er ook nog goed weer bij hadden..).
De kwaliteit van de hotels is in het algemeen goed en wat betreft de prijs/kwaliteit verhouding zelfs prima te noemen.
Mijn volgende vakantie is zeker weer met Bolderman reizen.
Ik heb al hele goede verhalen gehoord over de rondreis de Baltische Staten, met schitterende landschappen en prachtige steden als Gdansk, Vilnius en Riga. Waarschijnlijk wordt dit onze volgende bestemming... Lees meer

  • Algemeen 10
op 15 januari 2017 bestemming: Polen / Gdansk, reisperiode: september 2016

Beter alleen voor de Chauffeur, bus en afscheidsbuffet. De reis hebben we als saai en goedkoop ervaren, het overnachtingshotel naar huis onveilig (paneel van de bed viel op de kop), kamer blijkbaar bedoeld voor personeel, eten veel te weinig en in een kale zaal geserveerd, ontbijten was bij weinig kleine tafels bijna niet mogelijk. Oude brood...In dit hotel waren er veel betere kamers en restaurants, maar voor ons van alles het slechtste. Het verblijfshotel in het land of nowhere, donkere kleine kuil als kamer waar het stonk en het water midden onder het douchen stopte. Natuurlijk ook geen balkon of terras. In het hotel was ook niets te beleven, maar 1 NL-Tv-Programma. We hadden een andere hotel met sauna en whirlpool geboekt, dit werd zomaar verandert geen extra waarschuwing, stond wel in de papieren, maar met de Poolse namen kom je daar niet zo snel achter. Twee extra pakketten hadden we geboekt, en dan vonden we het nog saai. De "Werf van Walsesa" was niet de werf om te bekijken, alleen een saaie plaats met een beeld. Dit was een teleurstelling, omdat we voor dit geboekt hadden. In Gdansk maar een dag van 10, maar uren, uren langs polderlandschap, bossen, bossen, dorpen in de verre, heel erg vermoeiend, en kerken, kerken of een dorpsmuseum. We wilden naar huis... Een of twee uitjes vonden we leuk, dit hadden we aan Rense te danken. Het enige wat we aan Bolderman fijn vonden, dat ze een groep verstandelijk licht beperkte mensen meereizen lieten. Deze reis was het tegendeel van een prima reis naar Barcelona, da waren we erg blij mee. Maar nu in niets meer vertrouwen, nooit meer met jullie.... Lees meer

  • Algemeen 2

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen