Bolderman Excursiereizen

Url: https://www.bolderman.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: excursiereizen

Logo van Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen won in 2012 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2013 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2014 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2015 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2016 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2017 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2018 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2019 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2020 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2021 de Reisgraag award

Bolderman Excursiereizen is een reisorganisatie met een groot aanbod aan reizen binnen en buiten Europa. De reizen zijn van goede kwaliteit en worden aangeboden tegen een lage prijs. Het aanbod van Bolderman is de afgelopen jaren gegroeid, waardoor er tegenwoordig naast busreizen ook rivier- en zeecruises en vlieg-busreizen worden aangeboden. Elk jaar wordt dit aanbod uitgebreid, om in nog meer wensen van reizigers te voorzien.

Bij een busreis reis je per luxe touringcar en bezoek je alle belangrijke bezienswaardigheden die in het land of de stad van bestemming te vinden zijn. Je kunt alles van de bestemming bekijken omdat de reizen zorgvuldig uitgezocht zijn. Natuurlijk blijft er genoeg vrije tijd over om zelf in te vullen. Voor lage prijzen boek je al stedentrips inclusief busreis, excursies en overnachtingen in goede hotels. De opstappunten van Bolderman Excursiereizen bevinden zich verspreid door het land. Vanaf deze punten word je naar een wisselpunt gebracht. Daar staan de touringcars te wachten om je verder naar de eindbestemming te brengen.

Het aanbod van Bolderman Excursiereizen bestaat uit busreizen, excursiereizen, rondreizen, stedenreizen, cruises, vliegreizen, actiereizen, kerstreizen en najaarsreizen. Het zelf samenstellen van groepsreizen behoort ook tot de mogelijkheden. Ervaren reisleiding staat voor je klaar om je de mooiste plekjes te laten zien en vragen te beantwoorden. Om de kwaliteit van de reizen te waarborgen worden de reisleiders worden ieder jaar bijgeschoold.

Het hoofdkantoor van Bolderman Excursiereizen is te vinden in Veenendaal. Hier kun je een reis boeken, maar dat kan ook via de website of telefonisch. De reisorganisatie is aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. In het geval van calamiteiten biedt Bolderman Excursiereizen de maximale garantie.

Opstapplaatsen en wisselpunten
Voor alle busreizen van Bolderman zijn er verschillende opstapplaatsen. Deze worden ook wel verzamelplaatsen of opstappunten genoemd. De bussen vanuit het hele land verzamelen zich vervolgens bij het verzamelpunt bij zalencentrum Het Witte Huis in Zeeland, Noord-Brabant. Deze overstaplocatie is voorzien van een grote overdekte overstapterminal, waardoor je altijd droog kunt uitstappen. Tegen betaling kan hier geparkeerd worden op een verharde parkeerplaats.

op 27 september 2021 bestemming: Spanje / Diverse, reisperiode: september 2021

Reis 6-20 september 2021Spanje-Portugal per bus.
Eerste reis weer sinds april 2020 toen het volledig mis ging in verband corona.
Een vermoeiende reis zeker de eerste 2 en de laatste 2 dagen.
We gaan dan door Frankrijk en Noord-Spanje. Er is weinig te zien meeste gaat via de autoweg.Het is een rondreis dus doen we veel steden aan in zowel Spanje als Portugal. We hebben 1 dag vrij. De vrije ochtend werd niet gegeven, zonde van de tijd volgens chauffeur/reisleider.Hotels zijn gemiddeld met enkele slechte.Hotel Comfort in Orleans Sud was niet comfortabel.Een kamer met een stapelbed en een WC waarvan de deur niet dicht kon.Het eten in het hotel in Santiago de Compostella (4 sterren) was onder de maat.
De corona maatregelen in de bus werden niet nageleefd omdat iedereen toch gevaccineerd was. De chauffeur was daar niet geheimzinnig over en we konden doen alsof er geen corona meer was.
In de hotels moesten we wel de mondkapjes op tot je ging zitten. Buiten niet. We zijn niet gecontroleerd hadden de app al klaar staan. Nog een minpuntje waren de gidsen, we hadden audio maar die werkte niet of was moeilijk te verstaan. Ä7,50 per gids per persoon dat tikt toch door. Excursies en gidsen bijna Ä100 p.p.extra.
Het weer was ons gunstig gezind zelfs aan de warme kant de meeste dagen tussen de 26 en 30 graden.Mooie omgeving, in de grote steden. (Lissabon, Porto) te weinig tijd, maar dat was geen verrassing.
Hotel aan de Atlantische kust te Figueira da Foz (6 dagen) is mooi gelegen, maar eigenlijk niet veel van kunnen genieten alleen op de vrije dag.De andere dagen hadden we na het diner geen tijd meer.
Kortom alles bij elkaar ruim voldoende.

  • Algemeen 7
op 19 september 2021 bestemming: Duitsland / Aalen, reisperiode: augustus 2021

Nog nooit meegemaakt zulk slecht eten na 17 jaar ervaring met bolderman ......prima chauffeur kamer was prima ontbijt was goed aardige vrouw....maar de rest liet te wensen over ...

  • Algemeen 6
op 27 augustus 2020 bestemming: Oostenrijk / Gerlos, reisperiode: augustus 2020

Begin augustus zijn wij met de 8-daagse autovakantie van Bolderman naar Gerlos geweest. Genoten van een heerlijk verblijf in Hotel Oberwirt/Elisabeth in een ruime en schone kamer, met een vriendelijke hotelier en personeel en zeer goed ontbijt en diner. Naast wandelingen in de verschillende dalen rondom Gerlos zijn we ook naar Pertisau en Innsbruck geweest. In Pertisau hebben we op het meer gevaren na een leuke wandeling van 4,5 km langs het meer. En in Innsbruck zijn we naar de olympische skischans Bergisel en het centrum van deze mooie stad geweest. Een absolute aanrader deze reis!

  • Algemeen 10
op 19 augustus 2020 bestemming: Oostenrijk / Kaprun, reisperiode: augustus 2019

Zowel de excursies als het hotel waren perfect. Onze chauffeur was zeer betrokken bij de groep van 43 personen. We konden met al onze vragen, opmerkingen en suggesties bij hem terecht. Het hotel was netjes evenals het zwembad en de sauna. Ook het personeel was vriendelijk en het eten, elke avond buffet, was goed verzorgd. Een aanrader

  • Algemeen 9
op 6 juli 2020 bestemming: Oostenrijk, reisperiode: juni 2019

Reis ging niet door en na 7 emails en nog meer telefoongespreken wacht ik nog altijd op mijn geld terug. De klantenservice heeft geen telefoon en bolderman houd zich niet aan afspraken. Zo ga je niet met een vaste klant om. Mij zien ze er nooit meer terug!

  • Algemeen 1
op 29 januari 2020 bestemming: Oostenrijk / Nauru's, reisperiode: januari 2020

Het was een goede prijs kwaliteit verhouding .
Het eten was heerlijk.
Maar Pieter de chauffeur ,gastheer krijgt een 10 omdat voor hem niets te veel is.
Pieter bedankt voor de goede zorgen .

  • Algemeen 8
op 10 januari 2020 bestemming: RoemeniŽ, reisperiode: oktober 2019

N.a.v. mijn familiereis de 8 daagse vlieg/rondreis Roemenie het volgende:
" Dinerpaketten verplichten omdat niets anders ter plaatse is. Entreegelden in brochure niet verplicht, in reispapieren wel. Ter plaatse geen keuzevrijheid. Heel veel in de bus en geen koffie noch toilet. Geen luxe. Alleen water.
Rondreis aan de hand van de rijtijdenwet chauffeur. Strak schema. Om de 2 uur 5 min foto/ rookpauze of half uur pauze bij 90% in tankstations voor lange wachtrijen bij vieze en te weinig toiletten. Koffie, lange wachtrijen, niet te drinken. Tijd is om. Middagpauze 1 1/2 -2 uur veel.op industrieterrein bij kaufland, Lidl of tankstation. Heel soms aangewezen restaurant. Niets gezien van de stad of masr even sfeer geproefd.
Hotels zonder lift en op n industrieterrein/ truckersparkeerplaats waarbij de laatste in het truckersrestaurant werd gegeten.
RoemeniŽ slecht gezien door vieze ruiten van de bus.
Ik ben met veel bus/rondreizen geweest, ook in soortgelijke arme landen, maar dit was zwaar onvoldoende en is niet wat ik van Bolderman ken.

  • Algemeen 3
op 29 december 2019 bestemming: Zwitserland / Saas-Grund, reisperiode: december 2019

De reis was prima en het hotel in Saas-Grund en omgeving was meer dan fantastisch .Maar onze chauffeur R. was ronduit vervelend ,hij stoorde zich aan de gasten in de bus als die gezellig aan het praten waren ,bemoeide zich tijdens het rijden met de gesprekken op een zeer negatieve manier ,was gedurende reis veel aan het klagen over zijn werk omstandigheden.Als iemand hem nogmaals vroeg om een tijd van b.v hoe Laat was het ontbijt ?dan reageerde hij geÔrriteerd ďdat hij dat al meerdere keren had verteldĒDe druppel die de emmer deed overlopen was, nadat iemand een grap vertelde en daarom gelachen werd , hij het nodig vond om als een ďaapĒdeze na te doen op een sarcastische manier.
Hij is een goede chauffeur,maar in omgang met de mensen heeft hij nog veel te leren .

  • Algemeen 7
op 15 december 2019 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: december 2019

Veel te ver van het centrum.
Hotel goed, dinner slecht.
Ontbijt goed.
Geen ander ovv in de buurt.
Taxi 50 euro👀 heen 50 terug.
Hotel lindenbergerhof krijgt een 6.
Bus reis was gezellig.
Gids Gerrit in Berlijn is een aanwinst.

  • Algemeen 6
op 14 december 2019 bestemming: Duitsland / Oberfell, reisperiode: oktober 2019

De reis op zich was mooi, het hotel prima!!
Maar we hadden een buschauffeur die de reis pas voor de 2e keer reed, vertelde hij zelf.
Hij was heel aarzelend met alles, het rijden ook, menig stoeprandje raakte hij.
2 jaar geleden hebben wij een schitterende rondreis gehad met chauffeur Gert L., een topper!
Hij was zorgzaam, heel attent en vertelde veel leuke verhalen en leuke anekdotes, hij maakte op zijn tijd een grapje en was heel erg begaan met de mensen, hij zorgde voor een familie aangelegenheid.
Het was in 1 woord: AF!
Ik hoop echt nog een keer dat hij de c chauffeur xou zijn.
Ik hoop echt, dat als we de volgendereis boeken, dat Gert onze chauffeur zal zijn, dan weet ik, dat het een erg leuke reis zal zijn

  • Algemeen 6

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen