Schrijf een ervaring over Bolderman Excursiereizen en maak kans op mooie prijzen!

Bolderman Excursiereizen

Url: https://www.bolderman.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: excursiereizen

Logo van Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen won in 2012 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2013 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2014 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2015 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2016 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2017 de Reisgraag award

Bolderman Excursiereizen is een reisorganisatie met een groot aanbod aan rondreizen en busreizen binnen en buiten Europa. Hierbij wordt een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding gehanteerd. Je reist per luxe touringcar en bezoekt alle belangrijke bezienswaardigheden die in het land of in de stad te vinden zijn. De reizen zijn met zorg samengesteld zodat je alles van de bestemming kunt bekijken. Daarnaast blijft er genoeg tijd over om te relaxen. Voor lage prijzen boek je al stedentrips inclusief busreis, excursies en overnachtingen in goede hotels.

Als je met Bolderman Excursiereizen reist word je opgehaald bij een van de vele opstappunten in heel Nederland. Vanaf deze punten word je naar een wisselpunt gebracht. Hier staan de touringcars te wachten die je verder naar de eindbestemming brengen.

Het aanbod van Bolderman Excursiereizen bestaat uit busreizen, excursiereizen, rondreizen, stedenreizen, cruises, vliegreizen, actiereizen, kerstreizen en najaarsreizen. Daarnaast kun je zelf groepsreizen samenstellen. Bij de reizen van Bolderman gaan altijd de beste reisleiders mee die de mooiste plekjes laten zien en klaar staan om vragen te beantwoorden. De reisleiders worden ieder jaar bijgeschoold om zo goed mogelijk informatie over te brengen.

Het hoofdkantoor van Bolderman Excursiereizen is te vinden in Veenendaal. De reisorganisatie is aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds, zodat je met een gerust hart de reis kunt boeken.

Opstapplaatsen en wisselpunten

De busreizen van Bolderman kennen verschillende opstapplaatsen (ook wel verzamelplaatsen of opstappunten genoemd). Dit geldt voor zowel de reguliere busreizen als de comfort class busreizen. Alle bussen verzamelen zich vervolgens bij Bolderman's verzamelpunt bij zalencentrum Het Witte Huis in Zeeland, Noord-Brabant. Het Witte Huis is onlangs flink vernieuwd en uitgebreid en er is nu een overdekte overstapterminal, zodat je altijd droog kunt overstappen. Je kunt je auto hier gedurende je hele vakantie parkeren voor €2,50 per auto per dag. Parkeren is geheel op eigen risico.

op 19 oktober 2017 bestemming: Spanje / Tossa de Mar, reisperiode: oktober 2017

Een 10 voor de chauffeur voor het all inclusief hotel de excursies en het reisgezelschap wat een mooie 10 mooie dagen gehad ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 16 oktober 2017 bestemming: Duitsland / Beieren, reisperiode: september 2017

Super reis chauffeur een tien
Gezelschap was ook super
Min punt solde een persoonskamer een dikke 4
Heb geklaagd een 2 persoons kamer gekregen super een 10
Alles was verder top zou de reis zo weer willen maken vooral omdat het hotel verbouwd wordt
Heb jammer nog een min punt
Haal de excursie er uit want het is je moet er veel voor betalen en de gids laat je niet veel zien.
Maar een dikke negen verdiend deze reis zeker ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 16 oktober 2017 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: oktober 2017

Parijs zelf is prachtig. Veel gezien en genoten van de stad. Wij gaan echter niet meer met Bolderman. Stoelen in de bus stonden te dicht op elkaar. Ik ben 1.96 en paste er gewoon niet tussen. Dan duurt de reis wel erggg lang. Je krijgt een lijst om in te tekenen op excursies. Als je niet hebt ingetekend moet je toch mee met de bus want die vertrekt in de ochtend en komt niet meer terug in het hotel tot s'avonds. Je moet in de tijd dat er excursies zijn waar je niet op in hebt getekend zelf maar wat doen. Er waren een aantal mensen met een handicap, slecht ter been , ouder en wat langzaam. Daar wordt geen rekening mee gehouden. Bij navraag bij de chauffeur was het antwoord kortaf (Je komt naar Parijs om Parijs te zien en dat doen we. Zelf hebben we op ťťn dag een taxi (50Ä) terug genomen naar het hotel om 2 uur te rusten en toen weer een taxi naar Parijs centrum want in het centrum was het diner. Kortaf , geen empathie en voor ons en een aantal anderen dus problematisch.
Terug op het wisselpunt hebben we alle lof voor de mensen en de koks aldaar. Goed geregeld ook voor de vegetarische mensen onder ons. ... Lees meer

  • Algemeen 6

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen