Schrijf een ervaring over Bolderman Excursiereizen en maak kans op mooie prijzen!

Bolderman Excursiereizen

Url: https://www.bolderman.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: excursiereizen

Logo van Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen won in 2012 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2013 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2014 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2015 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2016 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2017 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2018 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2019 de Reisgraag award

Bolderman Excursiereizen is een reisorganisatie met een groot aanbod aan reizen binnen en buiten Europa. De reizen zijn van goede kwaliteit en worden aangeboden tegen een lage prijs. Het aanbod van Bolderman is de afgelopen jaren gegroeid, waardoor er tegenwoordig naast busreizen ook rivier- en zeecruises en vlieg-busreizen worden aangeboden. Elk jaar wordt dit aanbod uitgebreid, om in nog meer wensen van reizigers te voorzien.

Bij een busreis reis je per luxe touringcar en bezoek je alle belangrijke bezienswaardigheden die in het land of de stad van bestemming te vinden zijn. Je kunt alles van de bestemming bekijken omdat de reizen zorgvuldig uitgezocht zijn. Natuurlijk blijft er genoeg vrije tijd over om zelf in te vullen. Voor lage prijzen boek je al stedentrips inclusief busreis, excursies en overnachtingen in goede hotels. De opstappunten van Bolderman Excursiereizen bevinden zich verspreid door het land. Vanaf deze punten word je naar een wisselpunt gebracht. Daar staan de touringcars te wachten om je verder naar de eindbestemming te brengen.

Het aanbod van Bolderman Excursiereizen bestaat uit busreizen, excursiereizen, rondreizen, stedenreizen, cruises, vliegreizen, actiereizen, kerstreizen en najaarsreizen. Het zelf samenstellen van groepsreizen behoort ook tot de mogelijkheden. Ervaren reisleiding staat voor je klaar om je de mooiste plekjes te laten zien en vragen te beantwoorden. Om de kwaliteit van de reizen te waarborgen worden de reisleiders worden ieder jaar bijgeschoold.

Het hoofdkantoor van Bolderman Excursiereizen is te vinden in Veenendaal. Hier kun je een reis boeken, maar dat kan ook via de website of telefonisch. De reisorganisatie is aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. In het geval van calamiteiten biedt Bolderman Excursiereizen de maximale garantie.

Opstapplaatsen en wisselpunten
Voor alle busreizen van Bolderman zijn er verschillende opstapplaatsen. Deze worden ook wel verzamelplaatsen of opstappunten genoemd. De bussen vanuit het hele land verzamelen zich vervolgens bij het verzamelpunt bij zalencentrum Het Witte Huis in Zeeland, Noord-Brabant. Deze overstaplocatie is voorzien van een grote overdekte overstapterminal, waardoor je altijd droog kunt uitstappen. Tegen betaling kan hier geparkeerd worden op een verharde parkeerplaats.

op 22 augustus 2019 bestemming: RoemeniŽ, reisperiode: augustus 2019

Op het vliegveld van Boekarest werden we al opgewacht door de reisleider, Valentijn. We waren met een kleine groep, ik geloof zoiets als 19 mensen. Het enige minpunt van deze reis vond ik de bus, vanwege mn lengte zat ik af en toe niet echt comfortabel . Ik had al een aantal hotels van te voren op internet bekeken, dus ik wist dat Darina in Ungheni niet echt goed was. Ik wil een compliment geven aan Adrian ( de chauffeur) en Valentijn (de reisleider.. als ik zn naam goed spel). We zijn 8 dagen samen op stap geweest en ik heb dankzij Valentijn erg veel geleerd over een heel mooi land. Ik zou inderdaad suggereren om Hotel Darina in Ungheni te vervangen voor iets anders. ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 14 augustus 2019 bestemming: Engeland / Cornwall Devon, reisperiode: augustus 2019

We hadden inval chauffeur, die erg weinig wist te vertellen en ons niet veel heeft laten zien. Een zwager heeft dezelfde reis gedaan met de vaste chauffeur gehad en heeft een totaal andere reis ervaren. Wc was kapot, waardoor veel extra stops. Hotel moet veel centraler. Op 2 dagen heel veel in de bus gezeten. Op vrijdag om 8.30 gestart, waren rond 14.00 uur bij het plaatsje waar we 1,5 uur hadden. Daarna terug naar hotel. Vreselijk,! Donderdag was niet veel beter. Weinig gezien. Er werd ook niťts verteld en geen foto stops onderweg op mooie plaatsen. Zeer ontevreden. Eerdere reizen met Bolderman waren stukken beter.
Dit was weggegooid geld. ... Lees meer

  • Algemeen 3
op 1 augustus 2019 bestemming: Polen / Krakow, reisperiode: juli 2019

Mooi land, goede excursies naar Auschwitz en de ondergrondse zoutmijn. Krakow is een drukke gezellige studentenstad met van alles te zien en doen. Hotel Ruczaj schoon, netjes en eten is basic Pools. Maar zoals als altijd is het de reisleider die de reis complimenteert. Wij hadden Nick, vol nuttige informatie en advies, droge humor en een uitstekende chauffeur! Deze reis is echt een aanrader. ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen