Schrijf een ervaring over Bolderman Excursiereizen en maak kans op mooie prijzen!

Bolderman Excursiereizen

Url: https://www.bolderman.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: excursiereizen

Logo van Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen won in 2012 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2013 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2014 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2015 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2016 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2017 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2018 de Reisgraag award

Bolderman Excursiereizen is een reisorganisatie met een groot aanbod aan rondreizen en busreizen binnen en buiten Europa. Hierbij wordt een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding gehanteerd. Je reist per luxe touringcar en bezoekt alle belangrijke bezienswaardigheden die in het land of in de stad te vinden zijn. De reizen zijn met zorg samengesteld zodat je alles van de bestemming kunt bekijken. Daarnaast blijft er genoeg tijd over om te relaxen. Voor lage prijzen boek je al stedentrips inclusief busreis, excursies en overnachtingen in goede hotels.

Als je met Bolderman Excursiereizen reist word je opgehaald bij een van de vele opstappunten in heel Nederland. Vanaf deze punten word je naar een wisselpunt gebracht. Hier staan de touringcars te wachten die je verder naar de eindbestemming brengen.

Het aanbod van Bolderman Excursiereizen bestaat uit busreizen, excursiereizen, rondreizen, stedenreizen, cruises, vliegreizen, actiereizen, kerstreizen en najaarsreizen. Daarnaast kun je zelf groepsreizen samenstellen. Bij de reizen van Bolderman gaan altijd de beste reisleiders mee die de mooiste plekjes laten zien en klaar staan om vragen te beantwoorden. De reisleiders worden ieder jaar bijgeschoold om zo goed mogelijk informatie over te brengen.

Het hoofdkantoor van Bolderman Excursiereizen is te vinden in Veenendaal. De reisorganisatie is aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds, zodat je met een gerust hart de reis kunt boeken.

Opstapplaatsen en wisselpunten

De busreizen van Bolderman kennen verschillende opstapplaatsen (ook wel verzamelplaatsen of opstappunten genoemd). Dit geldt voor zowel de reguliere busreizen als de comfort class busreizen. Alle bussen verzamelen zich vervolgens bij Bolderman's verzamelpunt bij zalencentrum Het Witte Huis in Zeeland, Noord-Brabant. Het Witte Huis is onlangs flink vernieuwd en uitgebreid en er is nu een overdekte overstapterminal, zodat je altijd droog kunt overstappen. Je kunt je auto hier gedurende je hele vakantie parkeren voor €2,50 per auto per dag. Parkeren is geheel op eigen risico.

op 24 juni 2018 bestemming: Ierland / Dublin, reisperiode: juni 2018

Wegens een onfortuinlijk ongeluk van mijn echtgenote wilde Bolderman onze reis niet verplaatsen naar een andere datum. We konden slechts annuleren tegen 75% kosten en opnieuw boeken.
Reis moeten annuleren. Voor ons geen Bolderman meer.
Ze maken asociale besluiten t.o.v. de klant. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 19 juni 2018 bestemming: TsjechiŽ / Stare Splavy, reisperiode: juni 2018

Een korte maar intensieve reis. Voor Tsjechische begrippen een goed hotel met prima eten. Het was voor de overigens goede chauffeuse haar eerste reis voor Bolderman als reisleidster. Elke dag een andere gids, die in Praag waren goed. De Duitstalige gids was een ander verhaal: hield er geen rekening mee dat de helft van de groep haar niet verstond, en op het blijven hangen in een kasteel met veel te veel niet interessante informatie zat niemand te wachten. Mede door vertraging onderweg kwam bijna de wandeling in het Boheems paradijs in gevaar. voor velen een hoogtepunt.
Toch een reis die we kunnen aanbevelen. ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 31 mei 2018 bestemming: Spanje / Excursiereis, reisperiode: mei 2018

Geweldige reis met zeer aimabele chauffeur Johann die niets teveel was en een uitstekende indruk achter heeft gelaten, was een levende Spanje encyclopedie en vertelde vol enthousiasme. Dit was onze eerste busreis en is ons zeer goed bevallen, behalve ons 1e hotel in olivet bij orleans, geen lift, kamers zeer klein en niet schoon, vraag dan 15 euro extra en bied dan een fatsoenlijk hotel aan maar hier kon Johan ook niets aan doen dus nogmaals chapeau ... Lees meer

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen