Bolderman Excursiereizen

Url: http://www.bolderman.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: excursiereizen

Logo van Bolderman Excursiereizen Bolderman Excursiereizen won in 2015 de Reisgraag award

Bolderman Excursiereizen is een reisorganisatie met een groot aanbod aan rondreizen en busreizen binnen en buiten Europa. Hierbij wordt een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding gehanteerd. Je reist per luxe touringcar en bezoekt alle belangrijke bezienswaardigheden die in het land of in de stad te vinden zijn. De reizen zijn met zorg samengesteld zodat je alles van de bestemming kunt bekijken. Daarnaast blijft er genoeg tijd over om te relaxen. Voor lage prijzen boek je al stedentrips inclusief busreis, excursies en overnachtingen in goede hotels.

Als je met Bolderman Excursiereizen reist word je opgehaald bij een van de vele opstappunten in heel Nederland. Vanaf deze punten word je naar een wisselpunt gebracht. Hier staan de touringcars te wachten die je verder naar de eindbestemming brengen.

Het aanbod van Bolderman Excursiereizen bestaat uit busreizen, excursiereizen, rondreizen, stedenreizen, cruises, vliegreizen, actiereizen, kerstreizen en najaarsreizen. Daarnaast kun je zelf groepsreizen samenstellen. Bij de reizen van Bolderman gaan altijd de beste reisleiders mee die de mooiste plekjes laten zien en klaar staan om vragen te beantwoorden. De reisleiders worden ieder jaar bijgeschoold om zo goed mogelijk informatie over te brengen.

Het hoofdkantoor van Bolderman Excursiereizen is te vinden in Veenendaal.

Opstapplaatsen en wisselpunten

De busreizen van Bolderman kennen verschillende opstapplaatsen (ook wel verzamelplaatsen of opstappunten genoemd). Dit geldt voor zowel de reguliere busreizen als de comfort class busreizen. In de onderstaande tabel zijn alle opstapplaatsen van Bolderman te zien. Alle bussen verzamelen zich vervolgens bij Bolderman's verzamelpunt in Beek bij restaurant 't Heuveltje aan de St. Jansgildestraat 27. Dit is tevens het wisselpunt voor veel reizigers.

Reizigers kunnen er ook voor kiezen met de auto naar het verzamelpunt af te reizen. Bij de verzamelplaats kan voor Ä2,- per dag geparkeerd worden. Parkeren is op eigen risico en de kosten zijn geheel op eigen rekening.

op 27 augustus 2015 bestemming: Oostenrijk / Marieataferl, reisperiode: augustus 2015

Te veel Kerken en Kloosters .de uitleg van de kerken en kloosters. waren eerst in het Duits daarna begon de schaufeur nog eens in het Nederlands daar ging veel tijd in zitten .En het eten van het Hotel met 4 sterren kon beter,Het treintje naar mariazell was een nieuwe trein ,wij dachten een stoomtrein .en de schaufeur die had het 'savonds druk met z'n vriendin nee voor mij was het een tegenvallende exursie , hopelijk volgen jaar beter .... Lees meer

 • Algemeen 6
 • Accommodatie 7
 • Vervoer 8
 • Reisbegeleiding 8
 • Excursies 4
 • Prijs / kwaliteit 7
op 26 augustus 2015 bestemming: Ierland / Castlebar, reisperiode: augustus 2015

Prachtige reis veel natuur hele goede reisleider chauffeur weet veel over ierland .alleen door het laatste overnachting hotel raak deze prachtige reis in niets. is de twee de keer in dit hotel maar ik heb nog nooit zo vies en stoffig hotel mee gemaakt. en kom thuis van de vakantie met een kater alleen al. Door dit hotel ik betaal liever iets meer dan weer in zo vies hotel te slapen. zo vervelende afsluiting van de vakantie.... Lees meer

 • Algemeen 7
 • Accommodatie 8
 • Vervoer 9
 • Reisbegeleiding 9
 • Excursies 9
 • Prijs / kwaliteit 8
op 18 augustus 2015 bestemming: KroatiŽ / Opatija, reisperiode: juni 2015

Wij hebben een prachtige 8 daagse reis gemaakt naar Opatija! Wij zijn in het hotel van het vetrekpunt van Bolderman blijven slapen om ervoor te zorgen dat we dus bus niet zouden missen! De mensen van Bolderman waren al vroeg aanwezig om ervoor te zorgen dat alles optijd klaar stond! Toen de bussen arriveerde zijn wij ook naar de overdekte terminal gegaan om de juiste bus te zoeken! Wij zaten met een groep van 45 man in de bus wat erg gezellig was! Eenmaal in Opatija aangekomen hebben we alle mooie plekjes gezien! Wat een prachtige omgeving! We hebben een mooie boottocht gemaakt! De chauffeur was goed op de hoogte van het land en gaf aan al 7 jaar voor Bolderman te rijden! De chauffeur heeft ook tijdens het ontbijt en avondeten met ons meegegeten! Het hotel was prima verzorgd met goede bedden! Op de terugweg werden wij weer door de werknemers van Bolderman ontvangen! Daarna nog heerlijk gegeten met de groep in restaurant het Heuveltje! We hebben een super vakantie gehad met de groep en willen de chauffeur Peter nogmaals hartelijk bedanken voor deze onvergetelijke reis! Bolderman bedankt en tot snel!... Lees meer

 • Algemeen 9
 • Accommodatie 10
 • Vervoer 9
 • Reisbegeleiding 10
 • Excursies 9
 • Prijs / kwaliteit 9

Meer ervaringen

Nieuws

Vakantieverhalen