Schrijf een ervaring over Bolderman Excursiereizen en maak kans op mooie prijzen!

Bolderman Excursiereizen

Url: https://www.bolderman.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: excursiereizen

Logo van Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen won in 2012 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2013 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2014 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2015 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2016 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2017 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2018 de Reisgraag award

Bolderman Excursiereizen is een reisorganisatie met een groot aanbod aan rondreizen en busreizen binnen en buiten Europa. Hierbij wordt een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding gehanteerd. Je reist per luxe touringcar en bezoekt alle belangrijke bezienswaardigheden die in het land of in de stad te vinden zijn. De reizen zijn met zorg samengesteld zodat je alles van de bestemming kunt bekijken. Daarnaast blijft er genoeg tijd over om te relaxen. Voor lage prijzen boek je al stedentrips inclusief busreis, excursies en overnachtingen in goede hotels.

Als je met Bolderman Excursiereizen reist word je opgehaald bij een van de vele opstappunten in heel Nederland. Vanaf deze punten word je naar een wisselpunt gebracht. Hier staan de touringcars te wachten die je verder naar de eindbestemming brengen.

Het aanbod van Bolderman Excursiereizen bestaat uit busreizen, excursiereizen, rondreizen, stedenreizen, cruises, vliegreizen, actiereizen, kerstreizen en najaarsreizen. Daarnaast kun je zelf groepsreizen samenstellen. Bij de reizen van Bolderman gaan altijd de beste reisleiders mee die de mooiste plekjes laten zien en klaar staan om vragen te beantwoorden. De reisleiders worden ieder jaar bijgeschoold om zo goed mogelijk informatie over te brengen.

Het hoofdkantoor van Bolderman Excursiereizen is te vinden in Veenendaal. De reisorganisatie is aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds, zodat je met een gerust hart de reis kunt boeken.

Opstapplaatsen en wisselpunten

De busreizen van Bolderman kennen verschillende opstapplaatsen (ook wel verzamelplaatsen of opstappunten genoemd). Dit geldt voor zowel de reguliere busreizen als de comfort class busreizen. Alle bussen verzamelen zich vervolgens bij Bolderman's verzamelpunt bij zalencentrum Het Witte Huis in Zeeland, Noord-Brabant. Het Witte Huis is onlangs flink vernieuwd en uitgebreid en er is nu een overdekte overstapterminal, zodat je altijd droog kunt overstappen. Je kunt je auto hier gedurende je hele vakantie parkeren voor €2,50 per auto per dag. Parkeren is geheel op eigen risico.

op 6 april 2018 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: maart 2018

Dit was een busreis van 13 uur zonder toilet en geen eten en drinken aan boord, toilet was bevroren, de rest van de bussen hadden geen last.
Comfort in de bus was om te huilen harde stoelen en geen beenruimte, verschrikkelijke reis. de sanitaire stops waren tot overmaat van ramp op truckers plaatsen, wat een bende. dit was eens maar nooit meer. ... Lees meer

  • Algemeen 6
op 4 april 2018 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: maart 2018

Goede Chauffeuse Marleen, geweldige gids Alexander, zeer kundig. Prima hotel, ontbijt prima. Maar de avondmaaltijd slecht en karig. Dit zal niet aan restaurant liggen maar aan de goedkope prijzen van Bolderman. Dit kun je klanten niet aanbieden! Wij zijn best bereid een meerprijs te betalen. Slecht eten maakt toch veel kapot! Praag is een prachtige stad zeer de moeite waard om te bezoeken. Aanrader! Maar zoek zelf een eetgelegenheid, als je van lekker en goed eten houdt. ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 2 april 2018 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: maart 2018

Een acht omdat Chauffeur - Gids en hotel geweldig waren.
Praag - wat een geweldig mooie stad.
ik geef een 4 voor het karige eten. Bolderman onwaardig.
Wij zijn geen "grote eters" maar gingen met een leeg gevoel naar bed.
Zouden liever een meerprijs betalen voor een betere eetgelegenheid.
Eetgelegenheid was niet in het hotel maar ergens achteraf. Wij durfden het risico niet aan om elders te gaan eten - en zo buiten de groep te vallen.
Mogelijk dat de karige maaltijden niet aan restaurant ligt, maar aan de te lage prijzen geboden van Bolderman. Niemand durfde te klagen maar als deze maaltijden in Nederland worden geserveerd, zouden wij dit retour geven. De aangeboden excursies waren maakten alles goed! GEWELDIG!
Wij zullen zeker nog eens met Bolderman mee gaan maar zullen dit zonder de maaltijden boeken. Of Bolderman, wij zijn gerust bereid om een meerprijs te betalen voor betere maaltijden. Ontbijt was trouwens prima (in hotel) ... Lees meer

  • Algemeen 8

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen