Schrijf een ervaring over Bolderman Excursiereizen en maak kans op mooie prijzen!

Bolderman Excursiereizen

Url: https://www.bolderman.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: excursiereizen

Logo van Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen won in 2012 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2013 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2014 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2015 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2016 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2017 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2018 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2019 de Reisgraag award

Bolderman Excursiereizen is een reisorganisatie met een groot aanbod aan reizen binnen en buiten Europa. De reizen zijn van goede kwaliteit en worden aangeboden tegen een lage prijs. Het aanbod van Bolderman is de afgelopen jaren gegroeid, waardoor er tegenwoordig naast busreizen ook rivier- en zeecruises en vlieg-busreizen worden aangeboden. Elk jaar wordt dit aanbod uitgebreid, om in nog meer wensen van reizigers te voorzien.

Bij een busreis reis je per luxe touringcar en bezoek je alle belangrijke bezienswaardigheden die in het land of de stad van bestemming te vinden zijn. Je kunt alles van de bestemming bekijken omdat de reizen zorgvuldig uitgezocht zijn. Natuurlijk blijft er genoeg vrije tijd over om zelf in te vullen. Voor lage prijzen boek je al stedentrips inclusief busreis, excursies en overnachtingen in goede hotels. De opstappunten van Bolderman Excursiereizen bevinden zich verspreid door het land. Vanaf deze punten word je naar een wisselpunt gebracht. Daar staan de touringcars te wachten om je verder naar de eindbestemming te brengen.

Het aanbod van Bolderman Excursiereizen bestaat uit busreizen, excursiereizen, rondreizen, stedenreizen, cruises, vliegreizen, actiereizen, kerstreizen en najaarsreizen. Het zelf samenstellen van groepsreizen behoort ook tot de mogelijkheden. Ervaren reisleiding staat voor je klaar om je de mooiste plekjes te laten zien en vragen te beantwoorden. Om de kwaliteit van de reizen te waarborgen worden de reisleiders worden ieder jaar bijgeschoold.

Het hoofdkantoor van Bolderman Excursiereizen is te vinden in Veenendaal. Hier kun je een reis boeken, maar dat kan ook via de website of telefonisch. De reisorganisatie is aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. In het geval van calamiteiten biedt Bolderman Excursiereizen de maximale garantie.

Opstapplaatsen en wisselpunten
Voor alle busreizen van Bolderman zijn er verschillende opstapplaatsen. Deze worden ook wel verzamelplaatsen of opstappunten genoemd. De bussen vanuit het hele land verzamelen zich vervolgens bij het verzamelpunt bij zalencentrum Het Witte Huis in Zeeland, Noord-Brabant. Deze overstaplocatie is voorzien van een grote overdekte overstapterminal, waardoor je altijd droog kunt uitstappen. Tegen betaling kan hier geparkeerd worden op een verharde parkeerplaats.

op 6 oktober 2019 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: oktober 2019

We zijn met een hele aardige chauffeur (Frank) naar Londen geweest. Hij vertelde onderweg naar Engeland leuke dingen over de omgeving en was heel behulpzaam en vriendelijk.
We hebben in holliday inn stevenage geslapen op een uurtje rijden naar Londen. (Jammer alleen dat bolderman niet doorgegeven had dat we kamers naast elkaar wilden met onze kleine kinderen. Hotel heeft het gelukkig op kunnen lossen) We vertrokken zaterdag om 8:30 naar Londen waterloo place (verzamelpunt heel de trip) wij zijn ons eigen weg gegaan en hebben om 18:30 deelgenomen aan de lichtjes tocht met Marie louise, echt een aanrader!! Veel tips gehad die we de volgende dag konden gebruiken. Om 21:15 weer naar het hotel. De volgende dag om 8:30 naar Londen waar wij afscheid hebben genomen van de groep (die hebben nog een boottocht gedaan, georganiseerd door bolderman). Wij zijn naar harry potter studio's geweest met de kinderen. (Zelf geregeld) Ook een geweldige belevenis. Het hotel lag op een half uur afstand van de studio's en de taxi was 50 pond dus goed te doen en snel terug. Supermarkt asda lag vlakbij het hotel en is 24 uur per dag open. Daar lekker pizza gegeten en geshopt. Een super vakantie en alles goed geregeld door bolderman en onze chauffeur Frank.!! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 27 september 2019 bestemming: KroatiŽ / Umag, reisperiode: september 2019

Wij hebben een hele mooie vakantie gehad in IstriŽ met vele uitstekende excursies. Het hotel was uitstekend met een goede keuken. Reisleider chauffeur Ben is een hele aardige man en zeer goede chauffeur. Hij gaf ook veel uitleg onderweg en ter plaatse, had daar duidelijk ook veel plezier in.
De organisatie van het overnachtingshotel was slecht maar Ben heeft de problemen keurig tot ieders tevredenheid opgelost, hulde hiervoor.
Deze reis is echt een aanrader, zeker met Ben. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 26 september 2019 bestemming: KroatiŽ / Crikvenica, reisperiode: september 2019

Het mediterraan Hotel was, ondermaats!! Slechte kamer, vies/klein en vol gebreken. Het Eten was van minimale kwaliteit.
Dit was onze eerste kennis making met het veel geprezen BOLDERMAN concept, (en op de helaas al geboekte reis naar Berlijn),zal mogelijk tevens onze laatste zijn!!! ... Lees meer

  • Algemeen 5

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen