Schrijf een ervaring over Bolderman Excursiereizen en maak kans op mooie prijzen!

Bolderman Excursiereizen

Url: https://www.bolderman.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: excursiereizen

Logo van Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen won in 2012 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2013 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2014 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2015 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2016 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2017 de Reisgraag award

Bolderman Excursiereizen is een reisorganisatie met een groot aanbod aan rondreizen en busreizen binnen en buiten Europa. Hierbij wordt een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding gehanteerd. Je reist per luxe touringcar en bezoekt alle belangrijke bezienswaardigheden die in het land of in de stad te vinden zijn. De reizen zijn met zorg samengesteld zodat je alles van de bestemming kunt bekijken. Daarnaast blijft er genoeg tijd over om te relaxen. Voor lage prijzen boek je al stedentrips inclusief busreis, excursies en overnachtingen in goede hotels.

Als je met Bolderman Excursiereizen reist word je opgehaald bij een van de vele opstappunten in heel Nederland. Vanaf deze punten word je naar een wisselpunt gebracht. Hier staan de touringcars te wachten die je verder naar de eindbestemming brengen.

Het aanbod van Bolderman Excursiereizen bestaat uit busreizen, excursiereizen, rondreizen, stedenreizen, cruises, vliegreizen, actiereizen, kerstreizen en najaarsreizen. Daarnaast kun je zelf groepsreizen samenstellen. Bij de reizen van Bolderman gaan altijd de beste reisleiders mee die de mooiste plekjes laten zien en klaar staan om vragen te beantwoorden. De reisleiders worden ieder jaar bijgeschoold om zo goed mogelijk informatie over te brengen.

Het hoofdkantoor van Bolderman Excursiereizen is te vinden in Veenendaal. De reisorganisatie is aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds, zodat je met een gerust hart de reis kunt boeken.

Opstapplaatsen en wisselpunten

De busreizen van Bolderman kennen verschillende opstapplaatsen (ook wel verzamelplaatsen of opstappunten genoemd). Dit geldt voor zowel de reguliere busreizen als de comfort class busreizen. Alle bussen verzamelen zich vervolgens bij Bolderman's verzamelpunt bij zalencentrum Het Witte Huis in Zeeland, Noord-Brabant. Het Witte Huis is onlangs flink vernieuwd en uitgebreid en er is nu een overdekte overstapterminal, zodat je altijd droog kunt overstappen. Je kunt je auto hier gedurende je hele vakantie parkeren voor €2,50 per auto per dag. Parkeren is geheel op eigen risico.

op 15 januari 2018 bestemming: TsjechiŽ / blansko, reisperiode: juli 2017

Het reisprogramma was prima maar het hotel matig. Schoonmaken hebben ze nooit van gehoord. De kamers waren redelijk het beddengoed verouderd. De eetzaal was te klein voor een groot gezelschap. De maaltijden matig. De overnachtingshotels waren uitstekend. Ik zou in deze omgeving, als ik Bolderman was, een ander Hotel zoeken. ... Lees meer

  • Algemeen 5
op 12 januari 2018 bestemming: KroatiŽ / Vrsar, reisperiode: december 2017

Afgelopen kerst zijn wij voor de 2de keer mee geweest naar Vrsar. Wij hadden een erg gezellige groep en de excursies waren allemaal goed geregeld. De eerste 2 reisdagen hadden we redelijk wat sneeuw onderweg maar eenmaal in KroatiŽ aangekomen hebben we heerlijk kunnen genieten van het zonnetje. Het hotel was leuk versierd voor de kerst, erg sfeervol! De grotten van Postojna hebben wij ook bezocht en deze waren voorzien van levende kerstverhalen.. erg indrukwekkend allemaal! 2de kerstdag zijn wij nog met een select gezelschap naar de kerstmarkt geweest.. heel leuk om te zien hoe het er vroeger allemaal aan toe ging in KroatiŽ en om alle lokale producten te proberen. Onze chauffeur heeft er echt een feestje van gemaakt en ons veel verteld en laten zien van deze prachtige omgeving. Wij gaan weer een volgende reis uitzoeken met jullie! Bedankt Bolderman ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 2 januari 2018 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: december 2017

Onderstaand bericht graag DELEN om mensen 2 keer na te laten denken voordat ze een reisje Praag boeken bij de firma Bolderman!
Reisverslag "romantische"reisje Praag met de kerstdagen.
Hotel:
Bloedheten kachel niet uit te zetten, verplicht s' nachts slapen met open raam, om niet het gevoel te hebben in een sauna te slapen.
Verplicht op bed zitten daar er geen behoorlijke stoel op de kamer is(alleen een bureaustoel niet echt makkelijk als je haast 80bent om op te zitten)
Toilet minimaal 5keer doorspoelen voor resultaat, ook prettig als je door het slechte eten buikloop heb,
Eten erger dan slecht voorbeelden:
Schep droge rijst en een poot kip overgoten met een soort slotenwater of stukje vlees (wij kennen het als klapstuk)met ongeveer 10 als je geluk had 15 lauwe gebakken aardappelen overgoten met een soort goulash, meerdere voorbeelden zal ik jullie besparen.Ontbijt karig en iedere morgen hetzelfde geen stukje fruit te bekennen.
Daar het hotel (Globe} te ver van het centrum af lag was er ook geen alternatief om ergens anders behoorlijk te gaan eten.
Vlakbij het hotel lag wel een goed restaurant maar die was helaas tijdens deze dagen gesloten. In het hotel was tussen 1100-17.00uur totaal geen consumptie te krijgen zelfs geen flesje water die moest je bij de chauffeur kopen, water uit de kraan mocht niet gedronken worden! Mensen die dus een dagje in het hotel wilden blijven konden niets eten of drinken tussendoor.
Excursies (zelf apart bijboeken) matig bestonden hoofdzakelijk uit lopen en in de bus zitten alle winkeltjes dicht tijdens deze dagen dus ook geen mogelijkheid om iets leuks te kopen dit moesten we later bij een wegrestaurant doen. Ik zou deze klachtenlijst nog veel langer kunnen maken maar dat zal ik jullie besparen denk er alleen goed over na als je met de firma bolderman naar Praag wil voor ons eens maar nooit meer!
Sommige mensen zullen zeggen ja aanbieding wat verwacht je ervan maar uiteindelijk ben je toch zo'n 600euro kwijt excl consumpties dan mag je toch wel iets meer dan dit verwachten dacht ik, op z'n minst behoorlijk eten en een behoorlijk hotel.
De heer en mevr Bolderman moeten dit reisje zelf maar eens gaan maken maar die gaan denk ik liever van ons geld naar de Bahamas.
Bovenstaande klachten zijn bekend bij Bolderman maar volgens de chauffeurs wordt er niets mee gedaan.
Overigens complimenten voor de chauffeurs. die deden hun uiterste best om de mensen het onder deze omstandigheden toch zo veel mogelijk naar hun zin te maken!
Maar!! bedankt Bolderman voor het verprutsen van onze kerstdagen hopelijk zien we jullie nog wel eens bij Radar terecht komen.
Delen AUB misschien wordt er dan een eind aan dit soort lokreisjes gemaakt ... Lees meer

  • Algemeen 2

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen