Schrijf een ervaring over Bolderman Excursiereizen en maak kans op mooie prijzen!

Bolderman Excursiereizen

Url: https://www.bolderman.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: excursiereizen

Logo van Bolderman Excursiereizen
Bolderman Excursiereizen won in 2012 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2013 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2014 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2015 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2016 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2017 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2018 de Reisgraag award Bolderman Excursiereizen won in 2019 de Reisgraag award

Bolderman Excursiereizen is een reisorganisatie met een groot aanbod aan reizen binnen en buiten Europa. De reizen zijn van goede kwaliteit en worden aangeboden tegen een lage prijs. Het aanbod van Bolderman is de afgelopen jaren gegroeid, waardoor er tegenwoordig naast busreizen ook rivier- en zeecruises en vlieg-busreizen worden aangeboden. Elk jaar wordt dit aanbod uitgebreid, om in nog meer wensen van reizigers te voorzien.

Bij een busreis reis je per luxe touringcar en bezoek je alle belangrijke bezienswaardigheden die in het land of de stad van bestemming te vinden zijn. Je kunt alles van de bestemming bekijken omdat de reizen zorgvuldig uitgezocht zijn. Natuurlijk blijft er genoeg vrije tijd over om zelf in te vullen. Voor lage prijzen boek je al stedentrips inclusief busreis, excursies en overnachtingen in goede hotels. De opstappunten van Bolderman Excursiereizen bevinden zich verspreid door het land. Vanaf deze punten word je naar een wisselpunt gebracht. Daar staan de touringcars te wachten om je verder naar de eindbestemming te brengen.

Het aanbod van Bolderman Excursiereizen bestaat uit busreizen, excursiereizen, rondreizen, stedenreizen, cruises, vliegreizen, actiereizen, kerstreizen en najaarsreizen. Het zelf samenstellen van groepsreizen behoort ook tot de mogelijkheden. Ervaren reisleiding staat voor je klaar om je de mooiste plekjes te laten zien en vragen te beantwoorden. Om de kwaliteit van de reizen te waarborgen worden de reisleiders worden ieder jaar bijgeschoold.

Het hoofdkantoor van Bolderman Excursiereizen is te vinden in Veenendaal. Hier kun je een reis boeken, maar dat kan ook via de website of telefonisch. De reisorganisatie is aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. In het geval van calamiteiten biedt Bolderman Excursiereizen de maximale garantie.

Opstapplaatsen en wisselpunten
Voor alle busreizen van Bolderman zijn er verschillende opstapplaatsen. Deze worden ook wel verzamelplaatsen of opstappunten genoemd. De bussen vanuit het hele land verzamelen zich vervolgens bij het verzamelpunt bij zalencentrum Het Witte Huis in Zeeland, Noord-Brabant. Deze overstaplocatie is voorzien van een grote overdekte overstapterminal, waardoor je altijd droog kunt uitstappen. Tegen betaling kan hier geparkeerd worden op een verharde parkeerplaats.

Peter Langhout
7,3
op basis van 623 reviews
Lees meer
Oad
7,3
op basis van 235 reviews

2 consumenten awards

Oad won in 2012 de Reisgraag award
Lees meer
op 28 oktober 2019 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: oktober 2019

Voor ons de eerste keer met Bolderman reizen mee geweest naar Berlijn. Alles perfect geregeld met een geweldig chauffeur Frans.
Wat wist die man veel te vertellen, samen met Brigitte.
Alles top....maar het hotel.
Wij hadden geen vijf sterren hotel verwacht voor deze prijs maar een fatsoenlijke behandeling zou toch fijn geweest zijn. Met 47 gasten werken we in een veel te kleine ruimte gedreven en moesten in een half uur ons ontbijt naar binnen werken. Wat een vreselijk begin van de dag. Onverzorgd en onvriendelijk personeel. Echt een minpunt op deze verdere mooie reis. Hotel Panorama ligt in het centrum dat was het enige pluspuntje.

  • Algemeen 8
op 22 oktober 2019 bestemming: Spanje, reisperiode: oktober 2019

Geweldige reis, goede hotels, prima eten en een leuke en kundige chauffeur (Adri).

  • Algemeen 9
op 21 oktober 2019 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: oktober 2019

Wij hebben als groep leuk gehad.Feie onze chauffeur heeft ons goed geleid door Berlijn evenals onze gids Briggitte.Ons hotel Panorama was een drama.Wij zaten op de 8ste verdieping en werden verzocht om buitenom te lopen via de trap, er is nl maar ťťn lift in bedrijf de andere schijnt al twee jaar kapot te zijn.Dit gold ook voor degene die hoger zaten waaronder oudere mensen.Kun je voorstellen 16 trappen omhoog met koffer.Het ontbijt op zich daar konden wij niets van zeggen dat was goed,maar het personeel wat daar bediende daar had de hele bus geen goed woord voor over,wij werden als honden behandeld. Zal uitleggen waarom ,47 personen ontbijten wij moesten dit in een half uur wegwerken terwijl op deur vd lift en kamerdeur stond dat de ontbijttijden van 7.30 u t/m 9.30 We moesten eruit
omdat de familie kwam ontbijten.Mensen die om half negen kwamen werden weggestuurd. Zonder ontbijt!!! Het restaurant waar het avondeten werd geserveerd was uitstekend!!! Voor de rest Berlijn een prachtige stad.
Fam. Jonkers

  • Algemeen 7

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen