Interview Bolderman Excursiereizen

Interview met Anne-Will
Interview met Anne-Will van Bolderman Excursiereizen

Persoonlijke vragen voor de geïnterviewde

Vertel eens wat over jezelf, hoe lang werk je al bij de organisatie? Wat is je huidige functie? Heb je ook andere functies gehad? Wat vind je wel/niet leuk aan je functie?
Mijn naam is Anne-Will en werk nu 4 jaar voor Bolderman Excursiereizen in Veenendaal. Ik ben begonnen op de reserveringsafdeling en doorgegroeid naar manager van de reserveringsafdeling. De ontwikkelingen in de reismarkt gaan zo hard, dat het nooit verveelt!

Vragen over de organisatie

Wat is de visie en missie van de organisatie?
Bolderman Excursiereizen is een veelzijdige reisorganisatie, gespecialiseerd in busreizen, vlieg-busreizen en cruises tegen scherpe prijzen. Wij zetten ons overal en altijd voor 100% in om de vakantieverwachtingen van onze klanten te overtreffen. Wij ontzorgen de klant vanaf het moment van boeken tot bij thuiskomst. Dit doen we door met de klant mee te denken. Het team van enthousiaste en ervaren medewerkers staat dagelijks voor de klant klaar.

Wie is de doelgroep?
We hebben een brede doelgroep; van jong tot oud. Maar met onze bus-excursiereizen en cruises richten we ons vooral op 45-plussers. Onze stedentrips naar Praag, Berlijn, Parijs en Londen zijn voor een brede doelgroep.

Waarin onderscheidt de organisatie zich van concurrenten?
Als zelfstandige en onafhankelijke Nederlandse reisorganisatie onderscheiden wij ons door veel service aan de klant te geven. Wij vinden dat de vakantie al begint vanaf onze overdekte verzamelplek voor de bussen. Hier staat op de heenweg een kopje koffie met gebak klaar en op de terugweg zelfs een afscheidsbuffet. Onze USP’s zijn o.a. laagste prijsgarantie, servicelijnen door heel Nederland, overdekte overstapplaats en aanbetaling niet verplicht.

Welke bestemmingen verkopen jullie op dit moment het meest?
Als wij naar het totale overzicht van ons aanbod kijken zijn de landen Italië, Kroatië, Spanje, Frankrijk en Engeland het meest door onze klanten geboekt. Bij de stedentrips zijn Praag, Berlijn, Parijs en Londen geliefd.

Kun je trends of verschuivingen noemen m.b.t. bestemmingen?
In 2015 was Berlijn erg in trek i.v.m. 70 jaar bevrijding. Voor 2016 merken wij een toenemende vraag naar Schotland en Ierland.

Wat is echt kenmerkend/karakteristiek voor de organisatie?
Bolderman is een onafhankelijk, puur Nederlands familiebedrijf dat zich de afgelopen jaren stormachtig heeft ontwikkeld. Wij helpen onze klanten graag zoveel mogelijk en hebben een persoonlijke benadering. Ook de chauffeur is een ‘persoonlijk’ onderdeel van de reis. Samen proberen we onze reizigers de reis van hun dromen te geven.

Hoe zou je graag omschreven willen worden door klanten?
Betrouwbaar, kwalitatief goed, betrokken en innovatief.

Zijn jullie aangesloten bij ANVR/SGR/Calamiteitenfonds? Waarom wel/niet?
Ja, we zijn bij alle instanties aangesloten. Dit is voor de klant een extra garantie en geeft ook aan dat we een betrouwbare én financieel gezonde organisatie zijn. Niet onbelangrijk in deze tijden.