Nieuwe ROBINSON clubs in Kaapverdië en Griekenland

Geschreven op 20 februari 2019 door Femke

Kamer ROBINSON Club Cabo Verde
Kamer ROBINSON Club Cabo Verde
ROBINSON opent twee nieuwe clubs in Kaapverdië en Griekenland: Club Cabo Verde en Club Ierapetra. ROBINSON is onderdeel van TUI en biedt een sportieve vakantie op een luxe resort, voorzien van heerlijk eten. Club Cabo Verde wordt in december van dit jaar geopend, het is al wel mogelijk om je verblijf te boeken. Wie op vakantie wil naar Club Ierapetra, zal moeten wachten tot het zomerseizoen van 2020. 

Club Cabo Verde

Club Cabo Verde wordt de vijfde adults only club van ROBINSON. Deze is gevestigd in het zuidelijkste puntje van het eiland Sal en heeft 300 kamers. Deze zullen uiteraard geïnspireerd zijn op de lokale omgeving op het gebied van design en culinair aanbod. Voor watersporters is dit de ideale regio om te vertoeven, maar er is nog meer te beleven. Wat dacht je van toffe excursies om de fascinerende geschiedenis van Kaapverdië en de unieke Creoolse cultuur te ontdekken? 

Club Ierapetra

Club Ierapetra wordt de nieuwste club op Kreta, direct aan het kilometerslange strand Koutsounari Long Beach. Dit resort is voor iedereen toegankelijk. Zowel gezinnen, stelletjes en singles kunnen hier terecht voor een ontspannen en sportieve vakantie. Vanaf luchthaven Heraklion ben je binnen 75 minuten bij Club Ierapetra. Het centrum van Ierapetra ligt op acht kilometer afstand van Club Ierapetra.

Nieuws