Schrijf een ervaring over Crusj en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Crusj

Pagina 1 van 58 met 579 resultaten

op 20 juli 2019 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: juli 2019

Het land, de excursies, de reisleidster, de reisgenoten, het eten en de sfeer waren fantastisch. Alleen de bedden in het verblijf, die hadden beter gekund. ... Lees meer

 • Algemeen 9
op 19 juli 2019 bestemming: Griekenland / Samos, reisperiode: juli 2019

Van het informeren naar de reis tot het boeken word alles perfect geregeld. Je wordt op de hoogte gehouden mbt betalingen, reisinfo is goed op tijd en je wordt perfect opgevangen op Samos echt fijn zo mijn vakantie te beginnen.

Op Samos wordt alles voor je geregeld, alles is vrijblijvend en niets moet wat erg fijn is als je er even tussenuit wilt. De reisleiding is altijd bereikbaar en zorgt ervoor dat je vakantie onvergetelijk is, 100 punten naar de organisatie van Crusj, dit is mijn 5e keer dat ik met ze mee ben geweest, zou het zo weer doen. ... Lees meer

 • Algemeen 10
op 19 juli 2019 bestemming: Griekenland / Samos, reisperiode: juli 2018

Reis is goed georganiseert. Reisleiding was geweldig. Gezelschap was goed. ... Lees meer

 • Algemeen 10
op 17 juli 2019 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: juli 2019

De reis was geweldig. Een hele leuke groep ontmoet met hele leuke mensen. Onze reisleidster Anouk was echt geweldig !

 • Algemeen 10
op 14 juli 2019 bestemming: Griekenland / Argassi, reisperiode: juli 2019

De bestemmung was goed. De reisleiding zeer betrokken. De groep was gewoon fantastisch, je werd in je waarde gelaten, of je nu wel of niet mee deed, wat heel fijn was. Ik heb een onvergetelijke vakantie gehad. En kan hier nog wel even op teren.

 • Algemeen 9
op 11 juli 2019 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: juli 2019

Onvergetelijk.

 • Algemeen 10
op 10 juli 2019 bestemming: Italië / Mazara del Vallo, reisperiode: juli 2019

Fijne vakantie gehad in een hotel met prima faciliteiten en een leuke reisleider. Een aantal leuke excursies gedaan. Het dorpje is klein maar voldoende horeca aanwezig voor een week. De kamers in het hotel waren matig en de excursies waren wat verder weg dus daardoor wat meer reistijd. Er waren wel veel nederlanders in het hotel.

 • Algemeen 7
op 8 juli 2019 bestemming: Portugal / Portimão, reisperiode: juli 2019

Alles was erg goed geregeld. Duidelijke informatie op de website en een geweldige reisleider Yuri. Leuke excursies en het fijne is: alles kan en niets moet. We hadden een kleine groep (4 vrouwen en 1 man + reisleider), maar hebben het ontzettend gezellig gehad met elkaar. Top bestemming!

 • Algemeen 9
op 8 juli 2019 bestemming: Griekenland / Pythagorion, reisperiode: juni 2019

Goede informatie vooraf en tijdens de vakantieweek, prachtige bestemming, leuke en genoeg excursiemogelijkheden en vooral: top reisleiding

 • Algemeen 9
op 6 juli 2019 bestemming: Portugal / Portimão, reisperiode: juni 2019

Heerlijke vakantie gehad.
Nu al weer een paar dagen terug gekomen van een zeer geslaagde vakantie in het prachtige Portimao. Het was een erg gezellige groep, heel wisselend wat betreft de leeftijd maar dat heeft totaal geen invloed gehad op de sfeer in de groep, ook de karakters lagen wat uiteen maar ook dit heeft totaal geen invloed gehad op de groep. Leuke excursies gedaan waar in iedereen vrij is om aan deel te nemen. Zelf heb ik de boottocht, wijnproeverij en de jeepsafari gedaan. Allemaal top geregeld en erg leuk om te doen. elke avond lekker uiteten soms met de hele groep of soms ook met een kleiner clubje en daarna vind ieder zijn of haar eigen weg de een gaat terug naar het hotel de ander gaat gezellig mee borrelen en of een dansje doen.
het Tivoli hotel is echt fantastische elke dag een heerlijk ontbijt keus genoeg.
de kamers waren ook uitstekend lekker ruim en schoon en met uitzicht op de haven.
het enige min puntje van dit hotel is de afstand, het is ong. 10 min lopen naar de ontbijtzaal en een half uur lopen naar het strand. Gelukkig heeft dit hotel een shuttleservice met een golfkarretje die kan je zo afzetten waar je maar wilt.
Bij no solo Aqua op het strand is het ook heerlijk vertoeven je kunt een strandbedje met matras huren en je wordt er nog bediend ook.
de week is voorbij gevlogen.. nu nog aan het nagenieten van deze top vakantie!!

 • Algemeen 8
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • Volgende