Ervaringen Crusj

Pagina 1 van 7 met 667 resultaten

op 30 augustus 2020 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: september 2019

Mooi weer☀️boven de 30 įgraden.
Goed verzorgd Hotel aan de zee.
En Anouk regelde goed voor ons allemaal.
Iedere dag weer een leuk herinnering.
Waaronder de Griekse restauranten, een dag naar de olijfoliefabriek,een dagje naar het scheepswrak, s'avonds met de hele groep(minimaal 20 personen) uit eten🍽️ en drinken 🍾🥂,🍷.
Het is voor een herhaling heerlijk.
Om met zo'n reizen beglijtster van(crusj reizen) een leuk vakantie mee te maken.

  • Algemeen 10
op 31 december 2019 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: augustus 2019

Gezellig, goed geregeld, prachtig eiland, niet duur

  • Algemeen 9




op 27 december 2019 bestemming: Sri Lanka, reisperiode: februari 2019

Ik vond Sri Lanka een zeer interessant land met heel veel moois. Een hele leuke groep ook om mee om te gaan. En een zeer goede gids.En een leuk programma.

  • Algemeen 8
op 25 december 2019 bestemming: , reisperiode: juni 2019

Top locatie. Goeie reisleiding en een fijne vakantie. Een aanrader!

  • Algemeen 9
op 25 december 2019 bestemming: ItaliŽ / SardiniŽ, reisperiode: juli 2019

Goed georganiseerd, vrijheid, gezelligheid van medereizigers , goede reisleidingo

  • Algemeen 8
op 24 december 2019 bestemming: Portugal / Portim„o, reisperiode: juni 2019

Top locatie goed geregeld niks moet alles mag relaxed sfeertje super vakantie gehad met veel gezelligheid goed hotel leuke uitstapjes lekker gegeten en vooral bijzonder mooi uitzicht!

  • Algemeen 10
op 24 december 2019 bestemming: , reisperiode: oktober 2018

Alles super georganiseerd en een enthousiaste reisleidster Sterre

  • Algemeen 9
op 23 december 2019 bestemming: , reisperiode: december 2019

Fantastische reis gehad met Crusj, goed georganiseerd, leuke reisleiding, reisgenoten en persoonlijke service. Kan het iedereen die twijfelt aanbevelen!

  • Algemeen 10
op 18 december 2019 bestemming: Griekenland / Zakhyntos, reisperiode: juni 2019

Fijne reisleiding, leuke groep, leuke activiteiten. Super vakantie gehad

  • Algemeen 9
op 18 december 2019 bestemming: , reisperiode: juni 2019

Dit was mijn 3e reis al met Crusj. De locatie en het hotel waren fantastisch. De groep zowaar nog beter. En Alex was ook erg goed en leuk. Hij wil alles voor je regelen en is ook nog erg grappig. Ik heb voor volgend jaar alweer geboekt 😃. Ik kan Crusj zeker aanbevelen.

  • Algemeen 10
op 18 december 2019 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: juli 2019

Fantastische vakantie gehad. Kamers waren prima en schoon. Aanbod van excursies was divers en alles eas goed geregeld. Elke avond kon je met de groep eten. Niets moet, alles mag. We hadden een niet te grote groep met een zeer professionele reisleidster!!!

  • Algemeen 9
op 22 november 2019 bestemming: Spanje / Ibiza, reisperiode: september 2019

Het was een leuke reis: leuke activiteiten, goede reisbegleiding, goed hotel en een leuke sfeer.

  • Algemeen 8
op 20 november 2019 bestemming: ItaliŽ / Mazara del Vallo, SiciliŽ, reisperiode: oktober 2019

Het was een geweldige reis, met een geweldige groep. Het hotel was prima, en het all-inclusive concept had voor elke wat wils.

  • Algemeen 10
op 20 november 2019 bestemming: Spanje / San antoni, reisperiode: september 2019

Het was echt een top vakantie.
Leuke reisleiding (Rianne)
Leuke groep
Mooi weer.

  • Algemeen 10
op 20 november 2019 bestemming: ItaliŽ / SiciliŽ, reisperiode: september 2019

Fantastisch groep, leuke spontane reisleider. Alleen jammer dat hotel vrij ver van alles af lag.

  • Algemeen 10
op 18 november 2019 bestemming: ItaliŽ / Maar fel Vallo, reisperiode: september 2019

Top vakantie gehad

  • Algemeen 9
op 18 november 2019 bestemming: ItaliŽ / Mazaro del Vallo Sicilie, reisperiode: oktober 2019

Ik heb de reis goed ervaren. Leuke excursies. Heel goed bevallen. Voor herhaling vatbaar.

  • Algemeen 8
op 18 november 2019 bestemming: ItaliŽ / SiciliŽ, reisperiode: oktober 2019

Reis en accommodatie prima geregeld. Het eccustieaanbod was een beetje eentonig vandaar het cijfer 8. Veelal naar bezienswaardigheden had graag een wisselend aanbod gezien van natuur , bezienswaardigheden en actieve uitjes.

  • Algemeen 8
op 1 oktober 2019 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: september 2019

Dit was mijn 2e singlereis met Crusj en wederom ontzettend goed bevallen.

Zakynthos is een heel mooi, groen eiland en stond hoog op mijn verlanglijstje .
Hoogtepunt is toch wel shipwreck beach, met het geweldige uitzicht en het helderblauwe water.
Helaas maar 1 schildpad kunnen zien.

Anouk is een geweldige reisleidster die ontzettend goed de balans weet te vinden tussen , wanneer ze onderdeel van de groep is en wanneer ze de gepaste afstand houd.
Ze weet ook ontzettend veel van het eiland en regelt alles voor je.

Het Hotel was erg basic maar wel gewoon schoon.
Meubels erg verouderd, bed heel erg laag en kraakt ontzettend, kon de buurman horen wanneer die zich omdraaide of uit bed stapte.
Handdoeken wissel maar 1x per week, vind ik erg weinig.
Hotel lag prima gelegen aan het einde van de strip, waardoor het rustiger is, geen lawaai etc. En toch alles op loopafstand.

Vanwege het hotel een 9 maar voor de rest een onvergetelijke, perfecte reis.
Zou zeker voor een 3e keer met Crusj meegaan.

  • Algemeen 9
op 30 september 2019 bestemming: Griekenland / Samos, reisperiode: september 2019

Heb een topweek gehad met een hele leuke groep singles. Veel gelachen, gezien, gedaan. Kortom echt een aanrader. Was mijn eerste singlesreis (na een heleboel twijfel), maar kan alleen maar zeggen tegen degenen die (nog) twijfelen......gewoon doen! Samos was top met onze hele leuke reisleidster, Evelien!

  • Algemeen 8
op 28 september 2019 bestemming: Griekenland / Samos, reisperiode: september 2019

Goede voorbereiding door Crusj! Erg fijne reisleider Evelien die er mede voor gezorgd heeft dat ik een onvergetelijke vakantie heb gehad. Locatie was oke. Oke betekend dat de kamers prima waren, personeel erg vriendelijk. Ontbijt was qua prijs/kwaliteit niet in evenwicht, maar ondanks de goede sfeer en de leuke groep was dat snel vergeten. Zeker een aanrader om
Met Crusj mee te gaan! En dank aan Evelien.

  • Algemeen 9
op 26 september 2019 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: september 2019

Fantastische vakantie gehad! Leuke gemengde groep en een reisleidster die voor iedereen klaarstond.

  • Algemeen 8
op 26 september 2019 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: september 2019

Begeleidster Anouk was top! Leuke activiteiten. Hotel heeft een super ligging maar voorzieningen kunnen beter. Slechte douche en bed kan ook beter. Tenslotte, graag de info over de reis en de vluchttijden voortaan eerder sturen als een week van tevoren.

  • Algemeen 8
op 24 september 2019 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: september 2018

Ik was voor het eerst alleen op reis en wat heb ik genoten de organisatie Anouk de reisleider de excursies de restaurantjes alles was top geregeld. Minpuntje de bedden waren te hard waardoor ik last van mijn rug kreeg.

  • Algemeen 9
op 23 september 2019 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: september 2019

Ik kijk terug op een prachtige en zonnige vakantie in Zakynthos, met een gezellige en tamelijk hechte groep van 23 reizigers. Dit was mijn tweede single reis. Reisleidster Anouk was echt top bij het organiseren en begeleiden van de excursies en het vinden van gezellige restaurantjes voor het diner. Voor mij volgend jaar weer een single reis.

  • Algemeen 9
op 23 september 2019 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: september 2019

Crusj goede reisorganisatie, Anouk topreisleidster, alles mag, niets verplicht klopt, accomodatie eenvoudig maar goed ťn schoon. Vochtig ligt aan het klimaat en niet aan accomodatie, staat ook duidelijk omschreven : eenvoudig en 3 sterren dus dan weet je wat je kunt verwachten, appartement ruim en zelfs een soort privť zwembad bij de appartementen waar iedereen zat die een kamer alleen geboekt hadden. Ontbijt prima!

  • Algemeen 9
op 20 september 2019 bestemming: Griekenland / Samos, reisperiode: september 2019

Deze zomer ben ik twee keer afgereisd naar samos! Wat een mooi rustgevend eiland! Mooie natuur, fijne restaurants om heerlijk te eten en super vriendelijke mensen. Het hotel werd gerund door een familie, gastvrij ontvangen en er heerst een warme sfeer. Kamer is prima en heeft een waanzinnig uitzicht over de zee en de haven.
Excursies mogelijkheden waren goed. De kookworkshop was geweldig, echt een kijkje in de Griekse keuken en de mensen waren aardig en samen Griekse gerechten gemaakt! Het kajakken was een gave ervaring.
Reisleidster Evelien heeft een enthousiaste en betrokken instelling en zorgt er voor dat iedereen het naar zijn zin kan hebben. Ze heeft het vermogen om in te spelen op de uiteenlopende behoeften van de groepsleden. Haar communicatie is helder, persoonlijk en secuur.

  • Algemeen 8
op 19 september 2019 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: september 2019

Prima hostes met veel kennis en Inzicht en hulpvaardig. Hotel is absoluut geen 4 sterren waard en was tegenvaller

  • Algemeen 8
op 19 september 2019 bestemming: Griekenland / Arragasi, reisperiode: september 2019

Zakynthos was mooi plaats.. Weer reisleidster en gezelschap top... Hotel te basic

  • Algemeen 7
op 19 september 2019 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: september 2019

Geweldige reis! Super reisbegeleiding, hotel naar Griekse begrippen prima in orde

  • Algemeen 9
op 19 september 2019 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: september 2019

De reisleidster Anouk was top, de groep was gezellig, als de accommodatie
ook beter was geweest dan was het cijfer hoger geweest

  • Algemeen 8
op 19 september 2019 bestemming: Griekenland / Argassie, reisperiode: september 2019

De reisleidster was perfect!! Anouk een topper. De accomodatie erg gedateerd Paradise hotel voor de prijs die ervoor betaald moest worden. Is het absoluut niet waard. Ik zou niet meer dan normaal vinden dat ik hiervoor een compensatie krijgt. Badkamer oud en verroest. Geen douchestang. Kill en koud. Slechte bedden. Zwembad vies. De receptie was goed en vriendelijk. Dit was mijn eerste single reis ervaring. Wat ik al aangaf de reisleiding was perfect. Maar zou nooit meer voor dit hotel kiezen.

  • Algemeen 6
op 18 september 2019 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: september 2019

Een goede reisleidster buiten kijf! Leuk programma hoewel ik niet mee kon ivm ziek worden...maar ik zal als crusj organisatie een andere accommodatie zoeken en zeker voor de mensen die in het hotelgedeelte verbleven! Roestig bad, geen ophangstang voor douche, vieze vloer, haren van vorige gasten, er liggen electriciteitsdraden bloot bij tv gedeelte, zwembadvloer glad omdat er niet werd schoongemaakt... kortom een totaal verouderd hotel en dringend toe aan renovatie! Niet het geld waardig van 800,-euro. Daar kun je een beter hotel voor krijgen...

  • Algemeen 6
op 18 september 2019 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: september 2019

Organisatie en reisleiding was top! Het hotel had een perfecte ligging maar de service kon beter. Door het hotel geen 10 gegeven. Verder superleuke vakantie gehad. Dit is al mijn derde keer met Crusj en ik ben al aan het kijken voor de volgende!

  • Algemeen 8
op 17 september 2019 bestemming: Spanje / Ibiza, reisperiode: september 2019

Ibiza is een heel apart eiland, je moet het minstens ťťn keer ervaren hebben! Voor mij was dit een supervakantie! Perfecte combinatie van activiteiten en rustigere momenten op het strand of aan het zwembad. We hadden een zeer aangename groep van 15 mannen en vrouwen. Prima hotel met interessante all-in formule. Onze reisleidster Rianne was ook top! Ik had al ervaring met single- en groepsreizen, maar dit was mijn eerste keer met Crusj. Zeker voor herhaling vatbaar.

  • Algemeen 9
op 16 september 2019 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: augustus 2019

Qua organisatie ben ik dik tevreden en zeker over de reisleidster, zij heeft de vakantie gemaakt zoals een vakantie hoort te zijn. De accommodatie had iets luxer gekund . Het reisgezelschap was niet helemaal wat ik er van verwacht had maar daar kan Crusj niks aan doen, de leeftijdscategorie was prima. Daarom een 8 en geen 9 of 10.

  • Algemeen 8
op 16 september 2019 bestemming: Griekenland / Samos, reisperiode: september 2019

Alles was heel goed geregeld. Bedden waren wat hard. Eilandtour viel tegen.

  • Algemeen 8
op 14 september 2019 bestemming: Spanje / Ibiza, reisperiode: september 2019

Geweldige vakantie gehad met een super leuke groep. Top hotel op een prima locatie. Dit was mn 1e singlereis, ik zou het iedereen aanraden en zo weer mee gaan!

  • Algemeen 9
op 14 september 2019 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: augustus 2019

Met Crusj begint het al met boeken, als single zijnde wil je kort voor de vakantie kunnen boeken en daar zijn ze bij Crusj echt flexibel in! Ik had een optie genomen en mocht 2 dagen langer over nadenken of ik mee wilde gaan! Uiteindelijk geboekt en wat een mooie bestemming is Zakynthos! Verder heb ik enorm genoten van de groep, 26 gelijkgestemden en een top reisleidster! Dit was de 3e keer met Crusj, maar zij zorgen voor een goede prijs/kwaliteitsverhouding!
Ik boek een kamer voor alleengebruik, die toeslag is transparant en in tegenstelling tot andere organisaties redelijk te noemen! Reisleidster was ook dit jaar weer top! Een ieder naar de zin maken is een uitdaging waar ze in slaagt! Elke avond in de leukste restaurantjes uit eten gaan is geweldig! Daardoor is er een echt groepsgevoel! Ook op eerdere reizen heb ik dat zo ervaren! Verder is het gewoon vrijheid blijheid, alles mag maar niets moet, daar begint het vakantiegevoel al mee! Verder is de fun en mooie gesprekken met de andere singles iets wat de vakantie zo bijzonder maakt!
Ik ben en blijf fan van Crusj, voel me inmiddels een ambassadeur van Crusj door de relaxte singlereizen die ze aanbieden! De website is verder duidelijk, klantenservice medewerkers zijn echt behulpzaam ! Ik zeg tegen elke single boek gewoon bij Crusj!!!

  • Algemeen 9
op 13 september 2019 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: september 2019

De reden dat ik een magere 6 geef voor deze reis is het verblijf in de accommodatie.
Deze was erg vochtig en slecht onderhouden. De stank kwam uit de kasten zodat deze niet bruikbaar waren .
Graag had ik de fotoís die ik hiervan heb genomen getoond.
In totaal 4 handdoeken gehad voor de hele week......
Jammer!

  • Algemeen 6
op 13 september 2019 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: september 2018

Mooie locatie en uitstekende begeleiding van reisleidster Anouk

  • Algemeen 9
op 9 september 2019 bestemming: ItaliŽ / SiciliŽ, reisperiode: september 2019

De reisleiding was niet/nauwelijks aanwezig. Communicatie ging via Whatsapp, onpersoonlijk. Er werd niets met onze minpunten/klachten gedaan. Reisleiding sprak geen Italiaans en personeel van het hotel sprak geen Engels.

Dit was geen all inclusive, extra bijbetalen voor 2uur langer drinken aan de bar vind ik slecht. Er zit ook geen verdienmodel in. Animatie was ronduit slecht. Heel de avond wordt er gezongen door iemand die dat gewoon niet kan, overdag wordt er kei harde rapmuziek gedraaid aan het zwembad, dus echt rusten zit er niet in.

Eten was ook niet goed. Weinig variatie.
Bedden waren slecht, kei hard en de veren staken er doorheen, het hotel was veel te gehorig. Enige pluspunt was de douche.

Excursies waren veel te duur voor hetgeen je gaat doen. Er werd geadverteerd met suppen (de reden van mijn boeking) maar dat was er helemaal niet. Er wordt aangegeven dat er yoga e.d. is. Er is enkel op zaterdag toen het hotel vol Italianen en de eigenaar zat 1x aquagym gegeven.

Kortom, wanneer ik niet met een groepje geweest was die zelf dingen ondernam had ik een rot week gehad.

  • Algemeen 5
op 9 september 2019 bestemming: Spanje / Ibiza, reisperiode: september 2019

Fantastische vakantie gehad! Erg leuke groep waarin alles mag en niks moet. Prima reisleidster die alles goed organiseert en er duidelijk zelf ook lol in heeft, heel mooi eiland met prachtige stranden en zonsondergangen. En wat betreft het hotel: heerlijk eten (en ook veel keus) dat je op elk moment van de dag tot je beschikking had, ruime schone kamers, vriendelijk personeel en heerlijke zwembaden. Had niet kunnen verwachten dat het zo'n relaxte vakantie zou worden. Echt een aanrader!

  • Algemeen 10
op 9 september 2019 bestemming: ItaliŽ / SiciliŽ, reisperiode: september 2019

Super leuke reis gehad met hele leuke reisgenoten! Hotel was wat minder qwa bed en eten.

  • Algemeen 8
op 6 september 2019 bestemming: Griekenland / Samos, reisperiode: september 2019

Samos is hele mooie bestemming. Veel excursie mogelijkheden, heel divers.
Perfecte reisleidster. Zij heeft de mogelijkheid om het iedereen naar de zin te maken.

  • Algemeen 9
op 6 september 2019 bestemming: Griekenland / Samos, reisperiode: augustus 2019

De groep klikte enorm goed, daardaar een fijne vakantie gehad.

  • Algemeen 8
op 6 september 2019 bestemming: Griekenland / Samos, reisperiode: september 2019

Onze groep bestond uit 5 vrouwen. We hebben de hele week met elkaar opgetrokken en het voelde alsof we elkaar al veel langer dan een week kenden. Evelien was echt helemaal geweldig als reisbegeleidster, ze verdient een dikke 10!!!!

  • Algemeen 10
op 6 september 2019 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: augustus 2019

Was een topvakantie. Mooie omgeving en goed georganiseerd. Het hotel had prachtig uitzicht, vriendelijk personeel alleen de bedden waren te hard. De excursies waren erg leuk en ook goed georganiseerd dankzij onze reisleidster Anouk. Ik heb me prima vermaakt en zou zo weer zo'n reis boeken.

  • Algemeen 9
op 1 september 2019 bestemming: ItaliŽ / Castelsardo, reisperiode: augustus 2019

Goede reis met leuke en goede reisleiding (Alex). Hotel is ok wel erg veel trappen.

  • Algemeen 8
op 30 augustus 2019 bestemming: Griekenland / Zakynthos, Argassi, reisperiode: augustus 2019

Een super vakantie, hele leuke groep met fijne sfeer. Erg leuk en afwisselend programma, waar ook veel ruimte was voor persoonlijke invulling. Leuke reisleidster die betrokken was en overal in mee dacht.
Jammer dat het bed in het hotel niet fijn was, er weinig variatie in het ontbijt was en er slecht wifi bereik was.

  • Algemeen 9
op 29 augustus 2019 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: augustus 2019

Het was een heerlijke vakantie. Precies wat ik nodig had. Nog nooit een singlereis gemaakt waarbij je de hele week op dezelfde locatie verblijft. En dat je daardoor de keuze hebt om wel of niet aan de activiteiten deel te nemen. Je kunt goed je eigen vakantie samenstellen. Het was een geweldige groep met heel verschillende mensen. Heel veel gelachen!
Reisleidster Anouk van Putten was geweldig. Geen standaard hostess, niet prominent op de voorgrond, maar altijd aanwezig en bereikbaar. Geruisloos werden taxi's, busjes, restaurants en andere zaken geregeld en zij wist de verwachtingen goed te managen. Ik heb een super vakantie gehad!

  • Algemeen 9
op 29 augustus 2019 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: augustus 2018

De organisatie was uitmuntend. Alles werd geregeld & de reisleidster was 1 van de groep.

  • Algemeen 10
op 29 augustus 2019 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: augustus 2019

Het was een supervakantie. Top reisleidster, heel betrokken bij de groep. Veel leuke excursies, maar ook vrije tijd om even je eigen ding te doen!

  • Algemeen 9
op 28 augustus 2019 bestemming: Griekenland / Argassi, reisperiode: augustus 2019

Geweldige reisleidster Anouk. Leuke locatie. Prima hotel. Gezellige groep. Mooie excursies. Vrijheid blijheid

  • Algemeen 9
op 28 augustus 2019 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: augustus 2018

Het was een hťťrlijke vakantie:
Een geweldige groep mensen. Waar de saamhorigheid hoog was.
Een hťle lieve kamergenoot.
Een prachtig groen eiland.
En een REISLEIDSTER die haar vak verstond!

  • Algemeen 10
op 24 augustus 2019 bestemming: Griekenland / Zakhyntos, reisperiode: augustus 2019

Het reisgezelschap was super, een grote familie. De reisleidster stond dag en nacht voor je klaar. Met persoonlijke aandacht en kennis, ze regelde alles wat je ook maar vroeg. Anouk je was super😍

  • Algemeen 10
op 23 augustus 2019 bestemming: Griekenland / Samos, reisperiode: augustus 2019

Crusj kan ik iedereen aanbevelen. De vakantie naar Samos was ontzettend relaxed. Veel leuke mensen ontmoet en heel veel gelachen met elkaar.
Ook de reisleidster Evelien heeft alles goed verzorgd en reageerde supersnel op vragen.

Het hotel was eenvoudig, maar wel schoon. Het ontbijt was prima en de hotelmedewerkers waren zeer behulpzaam. Het zwembad was perfect met voldoende ligbedden.

De excursies waren gevarieerd (kajakken, eilandtour, watervallen bezoeken, etc) en bieden voor ieder wat wils. Maar niets is verplicht, dus lekker aan het strand liggen kan ook.

De stap om een singlereis te boeken is best groot, maar ik zou zeker zo weer een reis bij Crusj boeken.

Jamas!

  • Algemeen 9
op 23 augustus 2019 bestemming: Griekenland / Samos, reisperiode: augustus 2019

Samos is echt een heerlijk eiland dat het allemaal heeft: Zon, mooie stranden, lekker eten en natuurlijk de excursies van Crusj. De boottocht was erg de moeite waard, verder is het huren van een scotter voor 1 of 2 dagen een absolute aanrader en kom je op heel onverwacht mooie baaitjes en andere wat minder bezochte maar zeker net zo mooie plekjes!
Het hotel heeft een vriendelijk sfeer, het ontbijt is niet bijzonder maar het zwembad is prachtig met uitzicht op zee en een leuke poolbar waar je goedkope cocktails kan krijgen! Verder is cocktailbar Gregory in Pythagorion the place to be voor 's avonds na het eten! Vergeet ook niet een Pita Gyros bij Robinson te proberen...
De excursies waren verder goed verzorgd en de communicatie met reisleidster Evelien ging prima via de appgroep maar ook persoonlijk.
Kortom erg genoten van deze week Samos!

  • Algemeen 8
op 23 augustus 2019 bestemming: Griekenland / Pythagoreio, reisperiode: augustus 2019

Een echte aanrader. Prachtig eiland ! Veel te doen. Lekker eten en drinken:) leuke excursies mogelijk te boeken.

  • Algemeen 10
op 22 augustus 2019 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: augustus 2019

Het was een perfecte vakantie met professionele, leuke reisleiding

  • Algemeen 10
op 17 augustus 2019 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: januari 2018

Pluspunten:
Informatievoorziening
Reisleiding Anouk
Leuk programma
Goede restaurantkeuzes

Minpunten:
Vliegen met Corendon. Komt als charter altijd achter aan de rij.
HOTEL! Erg armoedig en te basic voor singles HBO/WO opgeleiden
geen gelijkgestemden garantie (opleidings niveau bij veel gasten niet zoals vermeld).

  • Algemeen 6
op 16 augustus 2019 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: augustus 2019

Het was een leuke, gevarieerde vakantie. Niks moest, alles mocht. Leuke excursies en restaurants 's avonds. Betere reisleidster dan Anouk, kun je niet wensen. Ze was overal bij aanwezig en wist veel te vertellen over het eiland en de bezochte plekken tijdens de excursies. Het hoetel was wel een beetje vergane glorie. Je bent er niet vaak, maar ik had wel iets meer luxe gewild. Het ontbijt in het hotel was wel weer prima.

  • Algemeen 8
op 16 augustus 2019 bestemming: Griekenland / Samos, reisperiode: augustus 2018

Leuke groep en goede verdeling tussen mannen en vrouwen. Alles was goed geregeld en de informatie voorziening was heel goed. Mijn complimenten aan Evelien

  • Algemeen 8
op 12 augustus 2019 bestemming: Griekenland / Samos, reisperiode: augustus 2019

Het was een hele fijne, gezellige en mooie vakantie. Heerlijk weer, genoeg te beleven en een gezellig groep. Goede reisleiding die Šlles voor je regelt. Je hoeft zelf nergens over na te denken! Erg fijn!

  • Algemeen 9
op 11 augustus 2019 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: augustus 2019

"Dus je was hier vorig jaar oook?" De groep denkt vast "dat moet dan wel goed zitten!" En dat was het ook (weer), met de fantastisch leuke en professionele reisleider Anouk. Ze regelt alles en je hoeft niet na te denken....Ook met deze groep was het direct gezellig; je zit allemaal in dezelfde levensfase, deelt ervaringen met elkaar en je maakt een hoop plezier. Je hoeft niks, je bepaalt zelf of je met een excursie meegaat. De diners waren heerlijk en afwisselend, de zonsondergang bij 'the Balcony' spektakulair, het water heeft 1000 kleuren blauw en je voelt je gelukkig. Ik wel!

  • Algemeen 9
op 9 augustus 2019 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: augustus 2018

De reisleidster was echt top, leuke excursies, lekker eten, prachtig eiland, een iets minder hotel.

  • Algemeen 8
op 9 augustus 2019 bestemming: Griekenland / Samos, reisperiode: augustus 2019

Mooi eiland, vriendelijke mensen, authentiek, leuke activiteiten, goede reisleidster (vriendelijk, makkelijk bereikbaar, weet veel, goede tips, sociaal en lief mens), lekker eten! Zeker een aanrader, mooie verborgen plekken, zand en kiezelstranden, mooie natuur! Goed georganiseerd, alles verliep vlekkeloos!!

  • Algemeen 9
op 8 augustus 2019 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: juli 2018

Goede reisleiding, goede tips, fijne excursies. Jammer dat je die naderhand nog moet betalen. Het zou fijn zijn, als dat erbij inbegrepen was.

  • Algemeen 8
op 8 augustus 2019 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: augustus 2019

De cocktail van vakantiebestemming, reisleidster, excursies en groep is verrassend mooi. In 8 dagen tijd word je verrast met de schoonheid van de natuur, met vriendschap en plezier en kundige reisleiding, die je in korte tijd het mooiste van je vakantiebestemming laat zien. Echt aan te bevelen!

  • Algemeen 10
op 6 augustus 2019 bestemming: ItaliŽ / Castelsardo, reisperiode: juli 2019

Voor de gezelligheid, groep en reisleider een 10. De excursies waren wat minder aantrekkelijk en het all-inclusive gehalte van het hotel was meer een volpension. De ligging bij het plaatsje en het uitzicht was top!
Een organisatie die gericht is op singles trekt enthousiaste singles aan die zin hebben in gezelligheid en zijn vaak positief ingesteld, tenminste die ervaringen heb ik. Daarom ga ik graag op vakantie met o.a. Crusj. Wat Crusj betreft een goede organisatie waar je met een gerust hart mee op vakantie kunt gaan.

  • Algemeen 8
op 5 augustus 2019 bestemming: ItaliŽ / SardiniŽ, reisperiode: juli 2018

Prima hotel behalve toiletten
Bij receptie en zwembad. Fijne reisleider. Excursies veel te duur voor hetgeen je ee voor kreeg.

  • Algemeen 8
op 4 augustus 2019 bestemming: Griekenland / Samos, reisperiode: juli 2019

De locatie van het hotel ligt niet nabij het centrum waardoor je iedere keer met de taxi naar het centrum moest.

  • Algemeen 7
op 3 augustus 2019 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: juli 2019

De reis is goed georganiseerd. Er is elke dag een programma, maar je bent vrij om hieraan deel te nemen. En reisleidster Anouk doet het perfect. Ik vind wel dat je de leeftijdsgroep van 25-50 jaar beter kan aanpassen naar 35-55 jaar. Ook vanuit de reisgroep gaat hier de voorkeur naar uit.

  • Algemeen 8
op 3 augustus 2019 bestemming: Griekenland / Zakynthod, reisperiode: juli 2018

Super leuke vakantie. Leuke mensen, leuke reisleiding en veel gezien.

  • Algemeen 9
op 1 augustus 2019 bestemming: Griekenland / Pythagorion, reisperiode: januari 2019

Super vakantie Uitstekende reisbegeleidster Fijne groep Leuk programma en de vrije keuze of je wilde deelnemen. Had niet beter gekund

  • Algemeen 10
op 1 augustus 2019 bestemming: Griekenland / Samos, reisperiode: juli 2019

Geweldig eiland, prima accommodatie, leuke groep en super begeleiding van Evelien

  • Algemeen 10
op 1 augustus 2019 bestemming: Griekenland / Zakhyntos, reisperiode: juli 2019

Net terug van een geweldige vakantie, aanbod van Crusj was afwisselend, interessant en liet ruimte tot eigen input. Anouk, onze reisleidster heeft er voor een groot deel aan bijgedragen dat ik met veel plezier aan mijn vakantie terug denk. Alles goed georganiseerd, goede plekken uitgezocht om te eten en springt gelijk in als er een vraag komt om iets buiten het programma te organiseren. Het thema van Crusj is meeting Friends en dat is voelbaar!

  • Algemeen 10
op 1 augustus 2019 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: juli 2019

Deze 10 geef ik, omdat deze eer volledig toekomt aan Anouk, onze reisleidster, want wat heeft zij het top gedaan deze week! Flexibel, betrokken, duidelijk, oog voor iedereen in de groep, veel kennis van het eiland en naast dat alles is ze ook in om gezellig een drankje en dansje mee te doen met de groep.
Naast deze geweldige reisleidster is Zakynthos een prachtig eiland, met veel diverse mogelijkheden: vriendelijke mensen, prachtige zee, heerlijk eten, adembenemende omgeving, dus voor ieder wat wils.

  • Algemeen 10
op 1 augustus 2019 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: juli 2019

Ik heb genoten en Anouk is goed! Vind alleen dat je je voor excursies en eten moet aanmelden i.p.v. afmelden bij een reis met een vast verblijf. Groepsgrootte van 25 vind ik best groot.
Fijn dat je zelf invulling kunt geven aan je week en dat Anouk je ook daarbij wil helpen.
Betreft de norm HBO(+)....Ik denk dat meer dan de helft van mijn groep niet hoger geschoold was dan MBO.

  • Algemeen 7
op 30 juli 2019 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: juli 2019

Crusj is een goede betrouwbare organisatie voor single en groepsreizen. De reis is goed georganiseerd en er is een leuk programma opgesteld door een hele fijne reisleidster Anouk. Alles is vrijblijvend tijdens de reis en er wordt goed meegedacht om ook activiteiten te te ondernemen buiten het standaard reisprogramma. In de groep waren ook wat brokkenpiloten, maar ook bij medische problemen wordt je goed geholpen door een zeer betrokken reisleidster! Het was een top vakantie en ik kan het iedereen aanbevelen!

  • Algemeen 9
op 29 juli 2019 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: juli 2019

Ik vond de accommodatie niet geweldig, bij het zwembad konden we niet echt samenkomen waardoor er minder interactie in de groep ontstond naar mijn idee.

  • Algemeen 7
op 27 juli 2019 bestemming: ItaliŽ / SardiniŽ, reisperiode: juli 2019

Heerlijke vakantie gehad, prima accomodatie, leuke excursies, goede reisleidng. 1 punt aftrek vanwege de hoge kosten vd excursies.

  • Algemeen 9
op 25 juli 2019 bestemming: Griekenland / Pythagorion, reisperiode: juli 2019

Het was een heerlijke reis. Een hele goede reisleider (Evelien). Het eiland is fantastisch, het weer prima. Excursies wisselend maar meestal goed. De organisatie kan er niets aan doen maar de verhouding man/vrouw was ongelijkwaardig. Gelukkig waren het super gezellige vrouwen en heb ik erg gelachen.

  • Algemeen 8
op 25 juli 2019 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: juli 2019

De 2e reis die ik met Crusj maakte, en wederom een groot succes. Uit de groep van 27 mensen met een aantal een klik weten te vinden en ontzettend gelachen. Hele fijne reisleiding. Alles duidelijk uitgelegd en je een goed gevoel geven. Het eilanddeel waar wij zaten was wel wat druk (combinatie winkelstraat in een drukke doorgaande weg) en rommelig (veel afval langs de weg) Maar als je daar omheen kijkt. We hebben leuke excursies morgen maken. Lieve mensen ontmoet. Er is geen enkele reden om nogmaals met Crusj mee te gaan.

  • Algemeen 8
op 25 juli 2019 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: juli 2019

Ik vond het een top bestemming. Mooi eiland met genoeg ruimte om dingen te doen of juist lekker niks te doen aan het strand of zwembad. Het eten was lekker en goed geregeld en de reisleiding was top! We hadden binnen de groep een aantal ongelukjes en onze gids kwam altijd meteen om mee te gaan naar de dokter!

  • Algemeen 9
op 25 juli 2019 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: juli 2019

Een mooi land, top excursies waarbij je veel ziet en ervaart, leuke groep, prima hotel en echt een super reisleidster!

  • Algemeen 9
op 23 juli 2019 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: juli 2018

Het was super mooi daar. Leuk 2 boottrips super fijn zwemmen door de grotten. Heerlijk eten bij restaurants. Anouk is een topper! Alleen jammer dat je met taxi naar strand moet.

  • Algemeen 9
op 21 juli 2019 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: juli 2019

De vakantie naar Zakynthos met Crusj was in 1 woord perfect! Mooi eiland, goed hotel, heerlijk gevarieerd eten in de verschillende restaurants, bijzonder goede en betrokken reisleidster met veel ervaring en die de leukste plekjes weet te vinden. Actief betrokken bij de vraag van de groep.
Daarnaast de vrijheid om wel/niet met een excursie mee te doen of dat te gaan doen waar de behoefte is maakt dat je een vakantie krijgt zoals jij die wil en daar gaat het om! Ik zou zo weer boeken via Crusj.

  • Algemeen 10
op 20 juli 2019 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: juli 2019

Het land, de excursies, de reisleidster, de reisgenoten, het eten en de sfeer waren fantastisch. Alleen de bedden in het verblijf, die hadden beter gekund.

  • Algemeen 9
op 19 juli 2019 bestemming: Griekenland / Samos, reisperiode: juli 2019

Van het informeren naar de reis tot het boeken word alles perfect geregeld. Je wordt op de hoogte gehouden mbt betalingen, reisinfo is goed op tijd en je wordt perfect opgevangen op Samos echt fijn zo mijn vakantie te beginnen.

Op Samos wordt alles voor je geregeld, alles is vrijblijvend en niets moet wat erg fijn is als je er even tussenuit wilt. De reisleiding is altijd bereikbaar en zorgt ervoor dat je vakantie onvergetelijk is, 100 punten naar de organisatie van Crusj, dit is mijn 5e keer dat ik met ze mee ben geweest, zou het zo weer doen.

  • Algemeen 10
op 19 juli 2019 bestemming: Griekenland / Samos, reisperiode: juli 2018

Reis is goed georganiseert. Reisleiding was geweldig. Gezelschap was goed.

  • Algemeen 10
op 17 juli 2019 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: juli 2019

De reis was geweldig. Een hele leuke groep ontmoet met hele leuke mensen. Onze reisleidster Anouk was echt geweldig !

  • Algemeen 10
op 14 juli 2019 bestemming: Griekenland / Argassi, reisperiode: juli 2019

De bestemmung was goed. De reisleiding zeer betrokken. De groep was gewoon fantastisch, je werd in je waarde gelaten, of je nu wel of niet mee deed, wat heel fijn was. Ik heb een onvergetelijke vakantie gehad. En kan hier nog wel even op teren.

  • Algemeen 9
op 11 juli 2019 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: juli 2019

Onvergetelijk.

  • Algemeen 10
op 10 juli 2019 bestemming: ItaliŽ / Mazara del Vallo, reisperiode: juli 2019

Fijne vakantie gehad in een hotel met prima faciliteiten en een leuke reisleider. Een aantal leuke excursies gedaan. Het dorpje is klein maar voldoende horeca aanwezig voor een week. De kamers in het hotel waren matig en de excursies waren wat verder weg dus daardoor wat meer reistijd. Er waren wel veel nederlanders in het hotel.

  • Algemeen 7
op 8 juli 2019 bestemming: Portugal / Portim„o, reisperiode: juli 2019

Alles was erg goed geregeld. Duidelijke informatie op de website en een geweldige reisleider Yuri. Leuke excursies en het fijne is: alles kan en niets moet. We hadden een kleine groep (4 vrouwen en 1 man + reisleider), maar hebben het ontzettend gezellig gehad met elkaar. Top bestemming!

  • Algemeen 9
op 8 juli 2019 bestemming: Griekenland / Pythagorion, reisperiode: juni 2019

Goede informatie vooraf en tijdens de vakantieweek, prachtige bestemming, leuke en genoeg excursiemogelijkheden en vooral: top reisleiding

  • Algemeen 9
op 6 juli 2019 bestemming: Portugal / Portim„o, reisperiode: juni 2019

Heerlijke vakantie gehad.
Nu al weer een paar dagen terug gekomen van een zeer geslaagde vakantie in het prachtige Portimao. Het was een erg gezellige groep, heel wisselend wat betreft de leeftijd maar dat heeft totaal geen invloed gehad op de sfeer in de groep, ook de karakters lagen wat uiteen maar ook dit heeft totaal geen invloed gehad op de groep. Leuke excursies gedaan waar in iedereen vrij is om aan deel te nemen. Zelf heb ik de boottocht, wijnproeverij en de jeepsafari gedaan. Allemaal top geregeld en erg leuk om te doen. elke avond lekker uiteten soms met de hele groep of soms ook met een kleiner clubje en daarna vind ieder zijn of haar eigen weg de een gaat terug naar het hotel de ander gaat gezellig mee borrelen en of een dansje doen.
het Tivoli hotel is echt fantastische elke dag een heerlijk ontbijt keus genoeg.
de kamers waren ook uitstekend lekker ruim en schoon en met uitzicht op de haven.
het enige min puntje van dit hotel is de afstand, het is ong. 10 min lopen naar de ontbijtzaal en een half uur lopen naar het strand. Gelukkig heeft dit hotel een shuttleservice met een golfkarretje die kan je zo afzetten waar je maar wilt.
Bij no solo Aqua op het strand is het ook heerlijk vertoeven je kunt een strandbedje met matras huren en je wordt er nog bediend ook.
de week is voorbij gevlogen.. nu nog aan het nagenieten van deze top vakantie!!

  • Algemeen 8
op 5 juli 2019 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: juni 2019

Erg mooie reis en met Anouk als reisleider was het helemaal fantastisch. Leuke excursies, lekker eten en drinken en een super gezelschap..

  • Algemeen 9
op 5 juli 2019 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: juni 2019

Voor het eerst op singlereis geweest naar Zakynthos en het was top! De accommodatie is vrij basic, maar de omgeving en alle excursies maakten dit ruimschoots goed. Dankzij onze reisleidster Anouk hoefde ik nergens aan te denken en alleen maar vakantie te vieren. Heerlijk! Een goede afwisseling tussen heerlijk relaxen en mooie uitstapjes maken over het eiland.

  • Algemeen 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende