Reviews over Crusj

VillaVibes
9,8
op basis van 109 reviews

2 consumenten awards

VillaVibes won in 2024 de Reisgraag award
Lees meer

Pagina 3 van 7 met 667 resultaten

op 8 september 2018 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: augustus 2018

Ik heb een geweldige vakantie gehad op het ontzettend mooie eiland Zakynthos met een geweldige groep leuke mensen!

  • Algemeen 9
op 6 september 2018 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: augustus 2018

Topweek gehad op Zakynthos. Naast de leuke groep was reisleidster Anouk een onmisbare factor: Anouk is meedenkend, dienstverlenend, gezellig en doortastend! Op de algemene organisatie door Crusj valt daarnaast ook helemaal niets aan te merken. Super!

  • Algemeen 10




op 6 september 2018 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: augustus 2018

Hadden een hele goede reisleidster. Die alles goed had geregeld en goed wist te vertellen over het land

  • Algemeen 9
op 5 september 2018 bestemming: Italië / Sicilië, reisperiode: augustus 2018

Geweldig goede spontane reisleidster Sterre. Alles was perfect geregeld. Sfeer onderling was bijzonder goed. Als je vragen had of ergens tegen aan liep. Sterre regelde het. Zelfs nog laat in de avond.

  • Algemeen 10
op 1 september 2018 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: augustus 2018

Ik heb een geweldige week gehad op het prachtige Zakynthos. De reisleidster Anouk heeft ons super begeleid de hele week, alles was goed georganiseerd. Er was de mogelijkheid om leuke en mooie excursies te doen, en iedere dag werd er bij de leukste restaurantjes te eten. Anouk weet veel van het eiland en doet het werk met veel plezier. De groep was hartstikke gezellig en met 25 personen een prima grootte. 's Avonds gingen we gezellig op stap, en er werd goed meegedacht als mensen iets wilden ondernemen wat niet in het vooraf opgestelde programma was opgenomen. Er was genoeg vrijblijvendheid waardoor ieder vrij was om ergens wel of niet aan mee te doen, en dit was geen enkel probleem. Het was prettig om met gelijkgestemden op vakantie te gaan. Het hotel was basic, maar prima. Het ontbijt was niet echt geweldig, maar dat maakten alle andere maaltijden meer als goed. Kortom Zakynthos een prachtige vakantiebestemming en Crusj een hele goede reisorganisatie.

  • Algemeen 9
op 31 augustus 2018 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: augustus 2018

De reis was fantastisch.
We hadden een super leuk en enthousiaste reisleister (Anouk van putten) ze heeft veel kennis over het eiland en heeft de vankantie goed laten verlopen

  • Algemeen 8
op 31 augustus 2018 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: augustus 2018

Lang getwijfeld om een singlereis te boeken, maar ik ben zo blij dat ik hiervoor gekozen heb! Wat een top vakantie! Onze reisleidster Anouk was echt een topper! Alles werd goed geregeld, leuke excursies en diners. Als je ergens niet aan mee wilde doen, had ze ook genoeg andere leuke tips. Wij hadden een hele gezellige groep, zou zo weer terug willen!

  • Algemeen 9
op 30 augustus 2018 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: augustus 2018

Omdat alles tot in de puntjes geregeld was door Anouk, top reisleidster! Zo leuk om haar erbij te hebben gehad! Heb echt een top vakantie gehad

  • Algemeen 10
op 30 augustus 2018 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: augustus 2018

Het was een supervakantie!!! Zoals Crusj dit organiseert met een geweldige reisleidster Anouk score jullie een 10👍. Echt petje af, leuke excursies en alles zo goed georganisseeerd.
Ik geef een 8 omdat het hotel mij een beetje tegenviel. Dit had oa. te maken met de handdoeken service en dat je extra moest betalen voor de airco.

  • Algemeen 8
op 24 augustus 2018 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: juni 2018

In juni met Crusj naar Zakynthos geweest. Helaas trof ik een vieze hotelkamer aan met luidruchtige en vieze apparatuur. Hotel zelf was verder redelijk. Crusj vraagt hoge toeslagen voor diners. Een driegangendiner in Griekenland (via Crusj) was duurder dan in Zeeland! Reisleidster was helaas ziek, haar invalster was zeer onervaren en maakte een overspannen indruk. De groep bestond niet uit hoogopgeleiden. Erg apart voor een organisatie die reclame maakt voor hoogopgeleide singlevakanties. Excursies op zich waren leuk maar ook weer erg duur. Sommige excursies liepen in de soep omdat de reisleidster deze niet goed geregeld had. Ik geef Crusj een vier omdat de vlucht goed verliep, er wel aardige mensen in de groep zaten en er leuke dingen te doen waren. Verder erg teleurgesteld in Crusj over de communicatie voor, tijdens en na de reis. Wat mij geen aanrader voor mensen die op zoek zijn naar een goed verzorgde singlereis voor HBO+-reizigers.

  • Algemeen 4
Reactie van Crusj: Beste Marieke,

Allereerst, willen we jou bedanken voor de review die je hebt geplaatst op Reisgraag! Wij doen er alles aan om onze singles een super vakantie te bezorgen. Alle feedback gebruiken wij dan ook om onze reizen te verbeteren en ons programma te optimaliseren waar nodig.

Wat vervelend om te lezen dat je teleurgesteld bent over jouw vakantie van afgelopen zomer.
Onze reisleiding zoekt op de bestemming leuke restaurantjes uit om te kunnen dineren met een groep. Het restaurant bepaald hierin de prijs. Het is natuurlijk altijd vrijblijvend om mee te gaan naar het diner wat in het programma wordt aangeboden.
Het is onacceptabel dat jouw hotelkamer niet goed gereinigd was. Wij hopen dan ook dat je dit bij het hotel of de reisleiding hebt gemeld en zij de juiste service verleend hebben door je kamer nogmaals schoon te maken.
Helaas is het niet te controleren of reizigers HBO+ geschoold zijn. Daarnaast zijn we er ons van bewust dat een papiertje niet zo veel over je niveau zegt. Met HBO(+) willen we dan ook aangeven dat het geen "Zon, zee, zuipen" vakanties zijn. Als het concept je aanspreekt, dan ben je van harte welkom.

Dit neemt uiteraard niet weg dat we het ontzettend vervelend vinden dat de vakantie niet verlopen is zoals jij je dit had voorgesteld. Wij hopen dan ook dat je ons in de toekomst nog een kans geeft, zodat wij jou kunnen laten zien dat dit een uitzondering is geweest en een singlereis met Crusj normaliter in alle opzichten staat voor echt genieten!

Met vriendelijke groet,

Team Crusj
op 24 augustus 2018 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: augustus 2018

Leeftijd grens... 25jr tot 50jr... Is groot leeftijdsverschil... Ivm uitgaan en omgang

  • Algemeen 9
op 23 augustus 2018 bestemming: Cyprus, reisperiode: augustus 2018

Super leuke vakantie gehad, met leuke excursies. En gezellige mensen.

  • Algemeen 8
op 23 augustus 2018 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: augustus 2018

Ik vond de reis geweldig, alles was goed geregeld en wat er was afgesproken werd nagekomen

  • Algemeen 9
op 22 augustus 2018 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: augustus 2018

Anouk was perfect als reisleidster. Zakelijk, enthousiast, zorgend, lief en wist vele leuke plekken en restaurantjes. Ze zat telkens met de diners boven het gemiddelde.
Hotel lag aan een drukke straat. Kan me voorstellen dat mensen klagen over de bedden, maar ik niet!

  • Algemeen 9
op 22 augustus 2018 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: augustus 2018

Leuke mensen, prachtige omgeving, prima reisleiding, leuke excursies, mooi weer, mooie kamer. Bed was wat kort en douchekop gammel.

  • Algemeen 9
op 22 augustus 2018 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: augustus 2018

Ik heb enorm genoten. Anouk was fantastisch, heeft het super geregeld en was een prettige persoonlijkheid. Locatie en groep waren ook top. Goeie info via app. Appartementen en ontbijt in orde. Leuke excursies. Bed/wifi/geluid van weg, zijn kleine minpuntjes. Maar daar kan ik me nauwelijks aan ergeren. Anouk, bedankt!

  • Algemeen 9
op 21 augustus 2018 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: augustus 2018

Het was mijn eerste singlereis en ik zag er best een beetje tegenop maar dat was niet nodig want ik heb een superleuke vakantie gehad: leuke (gelijkgestemde) mensen, velen ook voor het eerst, leuke groep, goede sfeer, goede reisleiding: Anouk, die elke dag weer enthousiast was en goed uitleg gaf, ze was professioneel en zorgzaam en vrolijk. We hebben de hele vakantie met de hele groep opgetrokken omdat de sfeer zo goed was.
Het voordeel van Crusj vind ik dat je veel vrijheid hebt, je hoeft niet aan alles mee te doen
De accomodatie was heel goed, ik had een ruime 1-persoonskamer met balkon en uitzicht op zee
Ik ga zeker nog eens met Crusj mee en zal het ook aanbevelen aan anderen!
En ik hoop dat jullie nog meer reizen gaan organiseren voor mijn leeftijdsgroep (55-70 zo ongeveer)

  • Algemeen 10
op 20 augustus 2018 bestemming: Griekenland / Samos, reisperiode: juli 2018

Leuke reisleidster, leuk excursieprogramma

Ik miste alleen wel een leuke aanbieding van bijv korting op een excursie of een gratis diner. Dat heb ik wel gezien bij andere organisaties.

  • Algemeen 8
op 19 augustus 2018 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: augustus 2018

Een hele goede vakantie gehad. Prima bestemming, goed geregeld oa dankzij reisleidster Anouk, die het meer dan goed gedaan heeft en een leuke groep waar we het nodige mee gezamenlijk deden. Je doet toch vaak meer mee aan de gezamenlijke dingen dan je vooraf verwacht. Ook het gezamenlijke eten is top met erna nog wat drinken voor degenen die dat leuk vinden. Kortom zeer goed bevallen.

  • Algemeen 9
op 17 augustus 2018 bestemming: Griekenland / Samos, reisperiode: augustus 2018

Een fijne vakantie gehad en alles top geregeld!

  • Algemeen 8
op 16 augustus 2018 bestemming: Griekenland / Agassi, reisperiode: augustus 2018

Dit cijfer is mede door de geweldige reisbegeleidster Anouk. Fantastisch hoe zij met de mensen omgaat en als we ergens niet tevreden over waren, lost zij goed op , de reis verliep goed . Bij aankomst en bij weggaan.

  • Algemeen 10
op 16 augustus 2018 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: augustus 2018

Mijn singelreis naar Zakynthos, Griekenland, die ik via Crusj heb geboekt, heeft in alle opzichten mijn verwachtingen waargemaakt, nee, zelfs overtroffen! En daarnaast een bijzonder groot compliment aan onze reisleidster Anouk!!….Super

  • Algemeen 10
op 16 augustus 2018 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: augustus 2018

Ik heb enorm genoten van het programma, de activiteiten en de maaltijden. Anouk was een fantastische reisleidster en heeft zelfs voor de vrije dag voor ons fietsen geregeld. Minpuntjes vond ik de bijbetaling voor de airco en de 1 persoons kamer. Ik snap dat hier extra voor betaald moet worden maar vond 150 euro wel heel veel. Airco vind ik iets standaards waar niet een extra betaling voor nodig zou moeten zijn.
Niettemin heb ik een fantastische vakantie gehad met een gezellige groep en geweldige reisleidster. Veel lol, veel gezien en veel gedaan en ook de mogelijkheid om lekker met boek bij het zwembad te gaan zitten.

  • Algemeen 8
op 14 augustus 2018 bestemming: , reisperiode: juli 2018

De reis was in één woord fantastisch. Alles was goed geregeld door Crusj. Onze reisleidster Evelien was echt geweldig! Ze stond voor ons klaar als er iets was. Echt grote complimenten voor haar! Ik zou deze organisatie dan ook zeker aanraden!

  • Algemeen 9
op 12 augustus 2018 bestemming: Griekenland / Samos, reisperiode: augustus 2018

Prachtig eiland, veel excursies te doen, hotel op een mooie locatie met een groot zwembad. Alleen als je een gedeelde kamer hebt, zou het prettig zijn dat de kamers wat ruimer zijn. En we zijn goed geïnformeerd door de reisleidster over wat je allemaal zou kunnen doen en waar je goed kan eten. Kortom, ik heb een topvakantie gehad en deze reis is zeker een aanrader voor anderen.

  • Algemeen 9
op 11 augustus 2018 bestemming: Griekenland / Samos, reisperiode: juli 2018

Voor de tweede keer mee met Crusj. Vorig jaar goed bevallen, dus we gaan er weer voor...
Prima georganiseerde reis o.l.v. reisleidster Evelien die ons goed informeerde over de diverse activiteiten e.d.. Ik heb o.a. genoten van het volgende:
Kayakken op zee met gids Joan en zijn vrouw met onderweg een heerlijke door hen zelf klaargemaakte lunch op een (alleen per boot/kayak te bereiken) strandje, offroad jeepsafari met gids Florian die een passie heeft voor het eiland en onderweg gegeten in een ydillisch restaurantje met typische Griekse gerechtjes, heerlijke boottocht met lekker zwemmen en bbq-en op één van de mooie strandjes en tot slot een bezoek aan de watervallen/kloof van Potami welke je kon beklimmen. Best zwaar af en toe, maar ontzettend mooi !
Dit alles afgewisseld door lekker luieren op het strand.
We hebben in heerlijke restaurants gegeten, gedanst en gezellig een drankje gedronken op het terras aan de haven.
Kortom: GENOTEN van een heerlijke, actieve maar toch ook relaxte vakantie met hele gezellige mensen!!!
Een volgende reis met Crusj staat zeker weer op mijn verlanglijstje!

  • Algemeen 9
op 11 augustus 2018 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: augustus 2018

Ik ging voor het eerst mee op single reis vond het super spanend en wist niet wat ik kon verwachten we werden opgewacht door onze reisleidster Anouk wat een top vrouw was dat! Super goeie en fijne vakantie gehad alles was tot in de puntjes geregeld en als je wat anders wou racende Anouk voor je om alles te regelen toppie! En Anouk mengde zich ook in xd groep waardoor ze echt een van ons was super fijn en leuk! Ik zou het zeker aanraden bij anderen en denk er over na om nog een vakantie te boeken bij crusj.

  • Algemeen 10
op 11 augustus 2018 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: augustus 2018

Door de reisleiding van Crusj hebben we echt alles kunnen zien en doen op het eiland wat we wilde. Anouk wist de beste plekken en eettentjes uit te zoeken, ze was er altijd bij en we konden haar altijd bereiken.

  • Algemeen 8
op 10 augustus 2018 bestemming: Griekenland / Samos, reisperiode: augustus 2018

Leuke en gezellig reis met mooie activiteiten en vrijheid. Daarnaast een goede reisleidster.

  • Algemeen 9
op 10 augustus 2018 bestemming: Griekenland / Samos, reisperiode: augustus 2018

Zeer goede informatie vooraf. Goede reisleiding op het eiland, die echt haar best doet om de groep te laten genieten van hun vakantie.

  • Algemeen 9
op 10 augustus 2018 bestemming: Griekenland / Samos, reisperiode: augustus 2018

Fantastische bestemming, eenvoudige kamers echter een geweldig familiehotel. Hotel Mykali heeft een mooie ligging, uitzicht op zee😀 verder is het personeel supervriendelijk en gastvrij! Reisleidster Evelien is een topper ! Ze neemt je mee naar mooi gelegen restaurantjes waar je heerlijk van de Griekse keuken kan genieten! Verder leuke excursies die je kan maken om het eiland verder te verkennen! Verder was t een leuke groep mensen en hebben we de week feestelijk kunnen afsluiten met een optreden in een nabijgelegen dorp Ireon van Inner Circle 😀, reggae muziek op een zwoele Griekse zomeravond ! Zeker een aanrader om naar Samos te gaan, alleen al de vriendelijkheid van de mensen op Samos is een pareltje voor je vakantie!

  • Algemeen 9
op 9 augustus 2018 bestemming: Portugal / Portimão, reisperiode: augustus 2018

Leuke groep, prachtig hotel, zeezicht, leuke activiteiten, elke avond leuk restaurant, perfecte reistijden.

  • Algemeen 8
op 9 augustus 2018 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: augustus 2018

De reis is mij super goed gevallen, gezellige groep, prima hotel en top excursies. De groepsgroote was goed geregeld niet te groot en ook niet te klein. De groep bestond uit 26 personen wat een mooi aantal is. Het hotel waarin we verbleven is mooi gelegen op loopafstand van het centrum en direct aan het strand. De excursies die geregeld werden via Crusj zit voor ieder wat wios bij van lekker dagje strand naar een verfrissende dag op het water dubberen tot een bustour en voor de sportievelingen fietstochten. Al met al een top vakantie gehad en voor iedereen die het spannend vindt om met een singlegroepsreis te gaan zeg ik gewoon doen! Dit was mijn 4e reis met Crusj en van allemaal enorm genoten!!!

  • Algemeen 8
op 8 augustus 2018 bestemming: Cyprus / Kyrenia, reisperiode: augustus 2018

Perfecte combinatie tussen relaxen en gezelligheid bij een mooi hotel en een leuk stadje en excursies die je ook de geschiedenis en vreemde huidige situatie van het eiland laten zien. Fascinerend, leuk, lekker. De fantastische groep hielp ook zeker mee. Aanrader!

  • Algemeen 9
op 8 augustus 2018 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: augustus 2018

Mooi eiland, leuke excursies en goede reisleiding!

  • Algemeen 8
op 8 augustus 2018 bestemming: Griekenland / Samos, reisperiode: juli 2018

Samos is een prachtig eiland van Griekenland. Er zijn genoeg schitterende plekjes waar je kunt genieten van de natuur en de mooie blauwe zee. Daarnaast is er genoeg te zien en te proeven van de cultuur. Houdt je van uitgaan en lekker eten dan ben je hier ook aan het juiste adres. Ik heb deze reis geboekt via Crusj singlereizen en alles wordt goed geregeld. Ik vindt deze single reizen echt aan te raden, omdat je naast de gezelligheid van een groep en een leuk programma genoeg vrijheid hebt om zelf dingen te ondernemen.

  • Algemeen 10
op 2 augustus 2018 bestemming: Griekenland / Samos, reisperiode: juli 2018

Samos was mijn eerste groepsvakantie. Erg spannend natuurlijk, maar dit werd al snel door onze reisleidster Evelien weggehaald! Een top meid! Een betere reisleidster had ik niet kunnen wensen. Ook werd door Crusj alles goed georganiseerd en werd je goed op de hoogte gebracht. Samos is een heel mooi rustig eiland. We sliepen in een super mooi hotel in de bergen met adembenemend uitzicht. :-) Samen met de groep heb ik een kei leuke en vooral super gezellige vakantie gehad!! Voor herhaling vatbaar. ;-)

  • Algemeen 10
op 30 juli 2018 bestemming: Griekenland / Samos, reisperiode: juli 2018

Zeker aan te raden; Evelien is een hele goede reisleidster en Samos is prachtig. Evelien weet veel over het eiland en doet er alles aan om jou een leuke vakantie te bezorgen. Heel fijn! Op Samos heb je verschillende mogelijkheden; actieve vakantie, strandvakantie, de natuur in. Kortom; voor ieder wat wils.

  • Algemeen 9
op 29 juli 2018 bestemming: Italië / Sicilië, reisperiode: juli 2018

De reis was heerlijk. Genoten van de groep, excursies, het mooie strand en gezelligheid. Hotel was netjes. Het eten van het hotel en de locatie ervan op Sicilië saai. Jammer dat de locatie niet meer op mooier deel van het eiland lag. De reisleidster was top en 24/7 beschikbaar. Ik merkte wel dat meerdere singles het eiland hadden willen verkennen. Misschien toch accomodatie hierop aanpassen.

  • Algemeen 7
op 27 juli 2018 bestemming: Griekenland / Samos, reisperiode: juli 2018

Het was een erg leuke groep. De reisleidster is echt een klasse apart.

  • Algemeen 9
op 27 juli 2018 bestemming: Griekenland / Argassi, reisperiode: juli 2018

Ik heb heel erg genoten omdat wij een bijzondere groep waren. Iedereen was even vriendelijk, open en sociaal. Er waren leuke excursies. Het l nadeel aan de groepsreis is dat je vaak afhankelijk bent van elkaar, de groep was te groot met 26 personen en wanneer de reisleidster een restaurant had gereserveerd kreeg zei van ons als het waren compensatie omdat ik vaak meer betaalde dan dat ik had gegeten terwijl logies en ontbijt er al in zitten!

  • Algemeen 9
op 26 juli 2018 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: juli 2018

We zaten in Paradise hotel in Argassi op Zakynthos.
Het was een fantastische reis met een goede balans tussen activiteiten en "niets" doen. Volgende keer zou ik alleen niet met de boottocht rondom het hele eiland meegaan. Die vond ik te lang duren, maar dat ligt natuurlijk niet aan Crusj. Het was aan jezelf om te kiezen of je meeging. Ook zou ik een volgende keer een kamer voor mij alleen boeken, voor wat meer momentjes voor mezelf.
De reisleidster was echt top! Heel aardig en regelde alles wat je maar wilde. Goede balans tussen gezelligheid en afstand bewaren.
's Avonds gingen we naar de lekkerste restaurantjes.
Hotel was ook goed: genoeg ruimte, klein keukentje met koelkast en 's ochtends een lekker en vrij gevarieerd ontbijt. Alleen niet zulke lekkere koffie als in NL ;) Ik vond het positief dat er een bar bij het zwembad zat, zo kon je snel een drankje halen en bij het zwembad weer genieten van het zeezicht :) Je kon optioneel airco bij de hotelkamer boeken, maar die heb ik niet nodig gehad. Schone handdoeken krijg je 2x per week, maar als je vaker handdoeken nodig hebt kan dat gewoon. Dus prima allemaal.

  • Algemeen 9
op 26 juli 2018 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: juli 2018

Zakynthos is een mooie plaats waar genoeg te beleven valt. Onze reisleidster Anouk deed er alles aan om een mooie vakantie voor ons te organiseren. Ze stond altijd klaar voor ons en was duidelijk in wat er te verwachten valt. Elke dag (behalve zondag) waren er leuke activiteiten te ondernemen. De activiteiten waren afwisselend zoals cultureel, sportief maar ook ontspanning. Elke avond was er een mogelijkheid om met de groep mee te eten. Maar daarbij werd er ook gedacht aan afwisseling. Zowel de restaurants als het eten was afwisselend voor een schappelijke prijs. Ook de avonden konden afwisselend ingevuld worden. Wie mee wilden feesten kon mee feesten, wie wilden relaxen kon relaxen. Daarin had Anouk ook goede ideeën en wist ze ons mee te nemen naar leuke plekken. Een top vakantie voor in de boeken om niet meer te vergeten.

  • Algemeen 9
op 25 juli 2018 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: juli 2018

De enige dag die tegenviel was de lange boottocht. Verder heb ik van ieder moment genoten. Onze reisleidster was ook echt een topper👍🏻

  • Algemeen 9
op 25 juli 2018 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: juli 2018

Een vrolijke enthousiaste en behulpzame reisleidster die alles top regelde! Thnx Anouk!

  • Algemeen 9
op 24 juli 2018 bestemming: Griekenland / Samos, reisperiode: juli 2018

Dit cijfer geef ik omdat ik gewoon een super vakantie heb gehad!
Evelien heeft het allemaal goed geregeld. Daar wil ik haar dan ook voor BEDANKEN maar ook echt........BEDANKT! Je kon merken dat ze Samos zelf een super mooi eiland vind met de passie en de energie waar ze alles mee vertelde! Hier wordt je gewoon zelf al blij van. Evelien, BEDANKT voor de gezelligheid!

  • Algemeen 10
op 21 juli 2018 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: juli 2018

Het was helemaal geweldig, leuk reisgezelschap en de reisleidster was geweldig

  • Algemeen 10
op 21 juli 2018 bestemming: Griekenland / Samos, reisperiode: juli 2018

Wederom een leuke reis met de groep (25-50 jr) naar het schattige Samos waar toerisme nog opkomend is. Super groep met de reisleidster Evelien, die ik nog kende van Cyprus en wederom heeft ze gezorgd voor een goede vibe en met super leuke tips voor Samos! Hotel gerund door een leuke familie met alle faciliteiten, zwembad en leuke bar! Kortom voor herhaling vatbaar! Bedankt weer Crusj!

  • Algemeen 9
op 20 juli 2018 bestemming: Griekenland / Samos, reisperiode: juli 2018

De reis op Samos werd mede dankzij reisleidster Evelien een topvakantie. Leuke excursies zoals kajakken en de eilandtour maakt het leuk.
Zij regelde op de leukste plaatsen van het eiland betaalbaar lekker eten.
Regelde een quad en scooter. Ook de zorg en aandacht na mijn scooterongeval was top. Zelfs op het vliegveld was de begeleiding er. En ook na thuiskomst was er medeleven. Alle aandacht voor ons.
Het hotel was ook fijn, behalve het bed. Dat matras was erg hard. Voor de rest geen klagen. Mooi zwembad, fijne bar, en zeer vriendelijke en behulpzame mensen overal.

Geen 10 omdat het in mijn ogen altijd wat beter kan. Maar ik heb erg genoten.

  • Algemeen 9
op 18 juli 2018 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: juli 2018

Alles was goed georganiseerd. Anouk was een super goede reisleidster. Als er iets niet helemaal naar wens was pakte ze dat direct op en werd het opgelost. Hotel is voor een 3 sterren hotel prima. Lag op een goede locatie. Enige minpunt is dat er bijna geen strand is. Maar met de taxi zijn er genoeg andere stranden in de buurt. Ik heb een super leuke vakantie gehad en zeker voor herhaling vatbaar.

  • Algemeen 9
op 17 juli 2018 bestemming: Portugal / Portimão, reisperiode: juli 2018

Een paar kritische opmerkingen: Dat je een dag van te voren moet reserveren voor het eten van de volgende dag vind ik niet prettig. Ik kan de dag erna wel zin hebben in iets anders. De prijzen van gezamenlijk eten waren behoorlijk hoger dan als je individueel ging. De activiteit van de boot en het kajakken overlapte elkaar in locatie. Waardoor we het kajakken afgezegd hebben. De volgorde van activiteiten was niet echt logisch maar gelukkig was de reisleiding dermate flexibel dat we in overleg het programma konden veranderen.

  • Algemeen 7
op 14 juli 2018 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: juli 2018

Anouk is een super lieve en enthousiaste reisleidster die de perfecte invulling aan je vakantie geeft zodat je ook alles gezien hebt. Ook bied ze mogelijkheden voor nieuwe ideeen en helpt ze hierbij, zoals het huren van een prive boot. Ze is zeer betrokken in de groep en zorgt ervoor dat iedereen het naar zijn zin heeft. Niets moet en alles kan en mag

  • Algemeen 8
op 13 juli 2018 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: juli 2018

Bij aankomst waren we allemaal erg moe, maar door het enthousiasme van reisleidster Anouk, die ons duidelijk vertelde over hoe de reis verder zou verlopen, werden wij ook enthousiast. Daarbij waren de excursies perfect; veel moois gezien maar ook heerlijk kunnen zwemmen tijdens de boottochten, waardoor je er weer even tegenaan kon. Ik vond het eerst best spannend om met een groep mensen op reis te gaan die ik niet kende, maar dat vervaagde al snel door onze gezellige groep en vooral door onze leuke lieve reisleidster die echt van alles kon vertellen over de bestemming en ondanks haar zoveelste week op Zakynthos, dit nog steeds met veel plezier en enthousiasme deed. Absoluut een 10 waard!!!

  • Algemeen 10
op 13 juli 2018 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: juli 2018

Mijn allereerste "single-reis" is super bevallen. Net zoals iedereen had ik wat vraagtekens bij een dergelijke reis, maar eigenlijk alles is 200% meegevallen. Een hele leuke groep waarmee ik met de meeste echt een leuke klik had. Een paar mensen uit de groep nog zelfs een beetje meer, deze ga ik ook zeker terugzien in de nabije toekomst. Ik heb erg veel gelachen, veel gezien, goede gesprekken gehad en weinig geslapen. De reisleidster Anouk is in één woord TOP, alles staat in het teken om jou een zo fijn mogelijke vakantie te bezorgen. Nog in het speciaal bedankt voor het helpen met de klim op de mountainbike en het regelen van de huurauto!

  • Algemeen 9
op 11 juli 2018 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: juli 2018

Top vakantie. Hotel was oke

  • Algemeen 8
op 11 juli 2018 bestemming: Italië / Mazaro dell valo, reisperiode: juli 2018

De groep was geweldig en de locatie was gewoon goed.

  • Algemeen 8
op 10 juli 2018 bestemming: Portugal / Portimão, reisperiode: juli 2018

Vond prortimao een zeer leuke plaats, wel wat rustig qua uitgaan.

  • Algemeen 8
op 10 juli 2018 bestemming: Portugal / Portimão, reisperiode: juli 2018

Leuke plaats, veel te doen, leuke groep en een top reisleidster Claire

  • Algemeen 10
op 10 juli 2018 bestemming: Portugal / Portimão, reisperiode: juli 2018

Leuke groep, mooie locatie (portimao), leuke excursies, prima reisleiding. Lekker eten, al lagen de restaurants wat ver vh hotel. Hotel was schoon, goed ontbijt en ruime kamers. Hotel was wel wat oud en lag uit de buurt vd leukste plekjes. Overall positief! Supermooi land!!

  • Algemeen 8
op 10 juli 2018 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: juni 2018

Alles was perfect geregeld door Crusj. Vooraf duidelijke informatie, aparte Facebook groep om elkaar al n beetje te leren kennen. De reisleiding was super, enorm enthousiast, niks was teveel. Het eiland biedt vele mogelijkheden en we hebben met de diverse excursies dan ook veel gezien en gedaan. Elke avond een ander restaurant en op stap met n hele gezellige groep. Kortom, alles helemaal naar wens! Zeker een aanrader om met Crusj te reizen. Alles mag en niks moet, dus het perfecte vakantiegevoel!

  • Algemeen 9
op 9 juli 2018 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: juni 2018

Het was een leuke relaxte vakantie. Met goeie excursies en een netjes hotel.

  • Algemeen 8
op 9 juli 2018 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: juni 2018

Hotel simpel leiding niet geweldig
Laat een groep in een groep . Het gaat om een fijne vakantie

  • Algemeen 7
op 9 juli 2018 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: juni 2018

Mijn eerste singlereis die super is bevallen! Door de leuke uitstapjes veel gezien van het eiland! Anouk is een top reisleidster, ze zorgde ervoor dat ik mee kon met de diner avonden ( lees moeilijke eter 😇) echt een toppertje! En door de goede ervaring zou ik zeker vaker met crusj meegaan! Alleen 1 tip voor de single kamer of de douche stang opgehangen kan worden en mannen die je koffer naar boven tillen haha. Verder een top vakantie!

  • Algemeen 9
op 9 juli 2018 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: juni 2018

Super leuke vakantie gehad, Anouk is echt geweldig en zeer bekwaam in wat ze doet.

  • Algemeen 10
op 9 juli 2018 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: juni 2018

Dit was mijn 3e reis met Crusj: dat zegt eigenlijk al genoeg! :) Ook deze vakantie was top. Leuke groep en mooi weer. Super relaxte vakantie gehad, ik hoefde zelf vrijwel niks te regelen: dat deed reisleidster Anouk allemaal als je wilde! Zij is erg enthousiast en betrokken en zorgt ervoor dat iedereen een geslaagde vakantie heeft!
Hotel is eenvoudig, maar daar is de prijs dan ook naar.

  • Algemeen 9
op 8 juli 2018 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: juni 2018

Ik heb een top vakantie gehad. Anouk onze reisleidster stond altijd voor ons klaar en de excursies waren erg leuk.

  • Algemeen 9
op 8 juli 2018 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: juni 2018

De reisleidster was top! Met mijn zwangerschap hield ze overal rekening mee, terwijl ik me kan voorstellen dat dat ook weleens lastig geweest moest zijn. Top meid!

  • Algemeen 8
op 8 juli 2018 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: juli 2018

Erg leuke reis, veel leuke excursies te doen, maar heel vrijblijvend, dus een dagje relaxen is ook geen probleem. Goeie reisleiding! Mooi eiland!! Kortom een super vakantie!!

  • Algemeen 9
op 7 juli 2018 bestemming: Griekenland / Samos, reisperiode: juli 2018

Samos is een fantastische bestemming, nog niet te toeristisch, iedereen is relaxt en vriendelijk. De groep was heel erg leuk en divers, ik heb een topvakantie gehad!

  • Algemeen 9
op 4 juli 2018 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: juni 2018

Nieuwe mensen ontmoet, top reisleidster. Eerste keer zo’n singlereis maar is uitstekend bevallen. Waarschijnlijk in augustus weer weg met crusj: Samos. Anouk bedankt 👍

  • Algemeen 9
op 3 juli 2018 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: juni 2018

Het geweldige eiland, prima accommodatie en leuke groep trekken het cijfer omhoog, het ontbreken van reisbegeleiding naar beneden

  • Algemeen 7
op 3 juli 2018 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: juni 2018

Een supervakantie gehad met Crusj! Een hele leuke groep waarin je helemaal jezelf kon zijn. Ook onze reisleidster Anouk was super! Alles goed geregeld en ze zorgde dat iedereen het naar zijn zin had. Mooie excursies en genoeg vrije tijd om aan het zwembad te relaxen. Kortom, een weekje even helemaal weg. Ik boek zeker weer bij Crusj!

  • Algemeen 9
op 1 juli 2018 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: juni 2018

Het was een top reis. Zakynthos is een erg leuk en mooi eiland. Anouk van Crusj is een geboren reisleidster. Ze organiseert goed en geniet zelf ook volop mee.

Ik had alleen wat pech met mijn kamer (veel muggen bij aankomst en benedenverdieping (geen zon) waardoor spullen slecht drogen (vochtig blijven)).

  • Algemeen 8
op 30 juni 2018 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: juni 2018

Het was m'n eerste reis met Crusj en tjonge jonge wat hebben we het geweldig gehad. Onze bevlogen reisleidster Anouk maakte er één groot Zakynthos-beleving van! Telkens deed ze dat stapje extra wat je eigenlijk niet verwacht. Echt super!
Ook de groep was super en iedereen had het naar zijn zin.

Tuurlijk zijn er ook verbeterpunten: Het hotel is erg matig, dus verwacht hier niet veel van. En ook de vluchttijden zijn slopend. Check beide goed van te voren, dan weet je wat je hebt geboekt.

Echter kan ik niet anders dan deze vakantie een 10 te geven! Chapeau!

  • Algemeen 10
op 28 juni 2018 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: juni 2018

Voor mij was dit mijn eerste groeps-en singlereis, ik heb een ontzettend gezellige tijd gehad en raad iedereen aan om met Crusj mee te gaan op vakantie. Dit was vooral te denken aan onze reisleider Anouk met haar bevlogen en enthousiaste manier van werken. De groep was ontzettend gezellig en we hebben een onvergetelijke tijd gehad.

  • Algemeen 10
op 28 juni 2018 bestemming: Italië / Castelsardo, reisperiode: juni 2018

De reis naar Sardinië was heerlijk.Fijn hotel op n mooie plek. Crusj biedt je de mogelijkheid om met leuke gelijk gestemde mensen van je eigen leeftijd naar mooie bestemmingen te gaan in oa Europa. T was n relaxte vakantie en niks moet en alles mag. De altijd enthousiaste reisbegeleiding is 24/7 erbij.

  • Algemeen 8
op 27 juni 2018 bestemming: Griekenland / Samos, reisperiode: juni 2018

Super leuke vakantie gehad! Heerlijk weer en leuke mensen ontmoet!

  • Algemeen 8
op 18 juni 2018 bestemming: Griekenland / Samos, reisperiode: juni 2018

Reisleider Evelien was super. Ze deed er alles aan om het je naar de zin te maken. Accommodatie is basis maar oke, ontbijt kan wel beter. Samos is heel mooi, paar hele mooie stranden. Echt een aanrader.

  • Algemeen 9
op 15 juni 2018 bestemming: Griekenland / Samos, reisperiode: juni 2018

Leuke bestemming, veel gezien en gedaan. En natuurlijk geweldige reisleiding onze evelien was echt geweldig die moeten jullie houden !

  • Algemeen 8
op 2 juni 2018 bestemming: Curaçao, reisperiode: mei 2018

Het eiland is mooi en gezellig. De locatie is top. De reisleidster Nikki is spontaan, gezellig, behulpzaam en gewoon heel goed. De organisatie is heel goed. Vlucht met klm was super. Kortom het was echt fantastisch! Ik heb echt volop genoten!

  • Algemeen 10
op 1 juni 2018 bestemming: Italië / Sardinië, reisperiode: mei 2018

Super organisatie met goede reisleiding die 24/7 voor je klaar staat !

  • Algemeen 10
op 31 mei 2018 bestemming: Cyprus / Kyrenia, reisperiode: september 2017

Ondanks de onaangename boekingsperiode een hele leuke vakantie gehad met uitstekende begeleiding van Evelien.

  • Algemeen 9
op 21 mei 2018 bestemming: Curaçao, reisperiode: mei 2018

Dit cijfer geef ik, omdat de reis werkelijk fantastisch was. Het eiland is prachtig en ik heb genoten van de omgeving, het eiland en de groep. De excursie waren heel tof. Daarnaast was onze reisleidster, Nikki, een hele fijne dame. Ze was ontspannen, was georganiseerd en gezellig tijdens de reis. Ze heeft daar goede contacten en ze is bereid om dingen op te lossen wanneer ze niet goed lopen.
Eigenlijk was het alleen jammer dat je de reis maar voor 8 dagen kon boeken. Ik was graag langer gebleven.

  • Algemeen 9
op 21 mei 2018 bestemming: Curaçao / Jan thiel, reisperiode: mei 2018

Voor mij de eerste keer mee met een singlesreis en geen moment spijt gehad! Ontzettend leuke vakantie gehad met een gezellige groep mensen. Reisleidster Nikki was top, heeft alles netjes georganiseerd en is gewoon een hele lieve meid.
Fijne accommodatie en op loopafstand van het strand.
Enige dat ik jammer vond, is dat er geadverteerd wordt met een reis van 9 dagen, maar in werkelijkheid ben je er precies een week. Dat klopt naar mijn mening niet.

  • Algemeen 9
op 17 mei 2018 bestemming: Curaçao / Curacao, reisperiode: mei 2018

In een korte tijd veel kunnen zien van dit mooie eiland. De accomodatie zat centraal en je was overal dichtbij.

  • Algemeen 9
op 15 mei 2018 bestemming: Cyprus / Kyrenia, reisperiode: mei 2018

Buiten het resort was er niets. Strand lastig bereikbaar. Veel diners waren exact hetzelfde.

  • Algemeen 6
op 15 mei 2018 bestemming: Cyprus, reisperiode: mei 2018

Het eten was matig, de excursies vielen een beetje tegen, de ligging van de accommodatie slecht.

  • Algemeen 7
op 14 mei 2018 bestemming: Cyprus / Kyrenia, reisperiode: mei 2018

Goede vakantie, leuke excursies

  • Algemeen 8
op 11 mei 2018 bestemming: Cyprus / Kyrenia, reisperiode: mei 2018

Goed georganiseerd, goed hotel met uitgebreid ontbijt en leuke excursies. Reisbegeleidster (charlotte) zorgde ervoor dat we ons nergens zorgen over hoefden te maken. Heerlijke vakantie gehad.

  • Algemeen 9
op 10 mei 2018 bestemming: Cyprus / Kyrenia, reisperiode: mei 2018

Reisleider was top, ik vond de groep iets te groot maar heb het naar mijn zin gehad.

  • Algemeen 7
op 9 mei 2018 bestemming: Cyprus / Kyrenia, reisperiode: mei 2018

Top reisbegeleider, leuke excursies, locatie is ok, qua onderhoud wat minder, maar qua grootte prima.

  • Algemeen 8
op 3 mei 2018 bestemming: Spanje / Ibiza, reisperiode: april 2018

Goede accomodatie. Kamers wel zeer gehorig. Eten goed. Reisleider bood afwisselend programma. Het was fijn dat er ook ruimte was om zelf dingen te ondernemen. De tennislessen waren leerzaam en gezellig. Heerlijk week gehad. Vlucht, hotel en vervoer waren uitstekend geregeld.

  • Algemeen 8
op 25 april 2018 bestemming: Cyprus / Kyrenia, reisperiode: april 2018

Dit was mijn eerste keer en ook meteen een leuke vakantie de groep was gezellig en de reisleidster was geweldig. Ik heb een heerlijk vakantie gehad en kijk uit naar de volgende

  • Algemeen 9
op 14 april 2018 bestemming: Cyprus / 'S-GRAVENHAGE, reisperiode: april 2018

Dit was mijn eerste groepsreis en ik moest flink uit mijn comfort zone stappen om deze stap te durven nemen, dat bleek achteraf helemaal niet nodig te zijn.Ik ben in een groep van open, oprechte en interessante mensen terecht gekomen, die elkaars hun ruimte gunden. Reisleidster Evelien en yoga 'juf' Blanca stonden voor iedereen klaar, en hebben voor ons een geweldige verblijf verzorgd.Echte toppers !

  • Algemeen 9
op 17 maart 2018 bestemming: Curaçao / Jan Thiel Livingstone, reisperiode: maart 2018

Eerste keer met een singlereis mee, kan alleen maar zeggen dat het 100% is meegevallen. Zou het iedereen aanraden die twijfelt. Heerlijke week gehad, leuke excursies, leuke groep met veel gezellige borrels en etentjes. Alles was geheel goed verzorgd door Crusj. Nikki (reisleidster), je bent een topper, bedankt voor alles.

  • Algemeen 10
op 17 maart 2018 bestemming: Curaçao, reisperiode: maart 2018

Top vakantie! Voor het eerst op singlereis. Nooit verwacht dat het zo leuk zou zijn. Alles goed georganiseerd door Crusj. Op Curacao super begeleid door onze reisleidster Nikkie. Zeker een aanrader!

  • Algemeen 9
op 16 maart 2018 bestemming: Curaçao / Jan thiel Baai, reisperiode: februari 2018

Zoals alle voorgaande vakantie's was dit ook weer een top vakantie. Van je voetjes in het zand op een beach party tot aan de excursies toe!

  • Algemeen 9
op 14 maart 2018 bestemming: Curaçao / Jan Thiel Baai, reisperiode: maart 2018

Ik heb afgelopen week een GEWELDIGE vakantie gehad op Curacao georganiseerd door Crusj. We waren met leuke groep Singles die allemaal in dezelfde categorie zaten wat erg goed bij elkaar past. Mede door TOP reisleidster Nikki heb ik een geweldige week gehad op Curacao alles wat tot in de puntjes geregeld iedere dag weer. Ik heb mij nergens druk om hoeven maken want alles wat SUPER goed geregeld zoals de locatie, excursies, borrel, diner etc... Absolute aanrader om met Crusj & Nikki heerlijk een week of langer naar Curacao te gaan!! TOP!!!

  • Algemeen 10
op 13 maart 2018 bestemming: Italië / Pinzola, reisperiode: februari 2018

Geen gezeik, goeie groepssamenstelling, goeie reisleidster

  • Algemeen 8
op 9 maart 2018 bestemming: Aruba / Boegoeroei, reisperiode: maart 2018

Algemeen: heerlijke vakantie gehad met een hele leuke groep en reisleiding.

Prima hotel.
Pluspunten:
- lekker ontbijt
- Prima kamer met airco
- Er is een soort keukentje in de kamer
- Goede koelkast
- Bergruimte voor je kleding
- Ik had geen kluisje en dat werd op verzoek diezelfde dag geplaatst
Minpunten:
- Wel wat ver van het strand (40" lopen in de warmte)
- Geen eigen shuttle naar het strand of Oranjestad
- Reisgenoten hadden een lekkende airco en dat werd niets aan gedaan (ondanks duidelijk aangeven)

Activiteiten:
- Aruba heeft niet heel veel bezienswaardigheden. Als je je dat tevoren realiseert en voor zon-zee-strand gaat, is er niets aan de hand. Als je meer verwacht, raak je teleurgesteld
- Onze snorkeltocht ging niet door, weliswaar ondanks inspanningen van onze reisleidster maar het was teleurstellend
- Wellicht een idee om bij het onderdeel auto huren concrete opties te vermelden, bv het natuurpark bezoeken of dagje Oranjestad

Reisleidster:
Algemeen: alleen maar positief.
Is positief ingesteld, energiek, charmant, ondernemend en oplettend.
Trekt geen partij voor de verschillende groepen die natuurlijkerwijs ontstaan, maar geeft iedereen aandacht en een welkom gevoel (is daarin erg professioneel).
Tegelijkertijd is ze authentiek.
Weet erg goed aan te sluiten bij de reisgenoten. Is onderhoudend. Schakelt snel tussen wat zij voor de groep moet regelen en onderdeel zijn van de groep, bv door een spelletje mee te doen, mee te gaan naar het strand, mee uitgaan, een wat langer gesprek te voeren met een reisgenoot.
Goede balans tussen leiding nemen en de groep zelf laten bedenken en beslissen. Geeft hierbij het gevoel dat wat de groep ook bedenkt, prima is. Legt dus niet dominant een mening op.

  • Algemeen 9
  • Vorige
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Volgende