Reviews over Crusj

VillaVibes
9,8
op basis van 109 reviews

2 consumenten awards

VillaVibes won in 2024 de Reisgraag award
Lees meer

Pagina 4 van 7 met 667 resultaten

op 26 februari 2018 bestemming: Italië / Pinzolo, reisperiode: februari 2018

De reis krijgt een 8 omdat alles goed was geregeld ondanks dat we in een ander hotel zaten dan dat de bedoeling was. Het enige minpuntje aan het hotel was het eten (kan ook persoonlijk zijn) en het feit dat er erg slecht Duits of Engeks werd gesproken. Gelukkig hadden we Emma die zich goed kan redden in het Italiaans.

  • Algemeen 8
op 1 februari 2018 bestemming: Spanje / Ibiza, reisperiode: september 2017

Ik ben in september 2017 met Crusj naar Ibiza geweest en ik vond het organisatorisch erg slecht. Er was 1 onervaren begeleidster voor een hele grote groep. Zij kende het eiland totaal niet en had om die reden weinig toegevoegde waarde. Er waren ook wat organisatorische problemen tijdens de excursies en hier werd niet goed op gereageerd. Overigens hadden we de excursies hadden ook zelf kunnen boeken via het hotel. We hebben zelf mooie plekjes in de omgeving van het hotel ontdekt; de begeleiding was slecht op de hoogte.
Het hotel was goed, maar wel een beetje ver van Ibiza-Stad. Dat vond ik jammer. Voor een eerste keer Ibiza had ik daar graag dichterbij gezeten. Tip is wel om sowieso vantevoren een huurauto te huren op het vliegveld en niet via het hotel. Een auto huren voor een dag via het hotel, kost bijna net zoveel als voor een week via een huurmaatschappij op het vliegveld.

Daarnaast adverteert de site met reisgenoten van hbo+ niveau. In onze groep was daar niets van te merken. Als je hier niet op selecteert als organisatie, moet je hier ook niet op adverteren.

Er zaten ook een aantal reisgenoten bij die een grote stoorzender waren. De reisleiding heeft hier ook niets aan gedaan. 1 van de gasten werd zelfs handtastelijk. Dit alles is aangegeven in het evaluatieformulier dat ons is toegezonden na de reis, maar hierop is geen reactie gekomen.

Als je van verschillende personen een slechte review krijgt, dan is het minste dat je als organisatie kunt doen, contact opnemen met hen. Vooral als het gaat om handtastelijkheden. Ik zal nooit meer een reis met Crusj boeken en dan met name vanwege die slechte afhandeling.

  • Algemeen 1




op 29 januari 2018 bestemming: Spanje / Ibiza, reisperiode: september 2017

Crusj houdt geen rekening met HBO plus niveau. Nou is dit opzich niet heel erg, maar als er mensen mee gaan met de groep die normaal gesproken 'begeleid wonen'en op de sociale werkplaats werken, dan wijkt dit nogal af van HBO+. Leg zo iemand maar uit dat je niet gediend bent van handtastelijkheid e.d. De vrouwen van de groep werden gewoon lastig gevallen door mannen van de groep, die dachten dat het gewoon is om een vrouw te betasten.

Daarnaast was de reisleidster Nikki totaal niet bezig met de groep, maar meer met haar eigen vermaak. Zij wist echt werkelijk waar NIETS over het eiland en was ook in geen velden of wegen te bekennen.

Al met al, mijzelf vermaakt met een aantal anderen van de groep. Maar wel aan Crusj bovenstaande feedback gegeven, waar nooit een reactie op terug is gekomen. Dat vind ik echt een tekort koming! Er zijn meerdere mensen van mijn groepsreis die dezelfde punten ter verbetering hebben aangegeven, Crusj heeft NOOIT met ons contact gezocht over deze feedback. Dat was het minste geweest wat zij hadden kunnen doen. Daarom boek ik NOOIT meer een reis met Crusj (en zo denken nog meer mensen van de groep erover).

  • Algemeen 1
op 28 december 2017 bestemming: Curaçao / livingstone, reisperiode: december 2017

Goede begeleiding, prijs/ kwaliteit verhouding in orde. Je bent vrij om te kiezen of je wilt meedoen of je eigen gang gaat. Ik heb een top vakantie gehad.

  • Algemeen 9
op 28 december 2017 bestemming: Curaçao / Livingstone Jan Thiel, reisperiode: december 2017

Met dank aan Nikki Leermakers onze reisleidster. Nikki stond dag/nacht voor ons klaar en heeft de vakantie in goede banen geleden. Nikki heeft geregeld dat we bij de restaurants ter plekke ook a la carte konden eten (een wens van velen uit onze groep) i.p.v. de geplande menuutjes. Een klein minpunt van deze reis vond ik dat de 1-persoonskamer erg duur was en was voor mij geen optie (te duur) en daarom mijn kamer moest delen. De excursies waren leuk en de moeite waard. Ik heb een hele leuke en relaxte vakantie week gehad. Dank daarvoor.

  • Algemeen 8
op 28 december 2017 bestemming: Curaçao / Jan Thiel, reisperiode: december 2017

Perfecte summer break in de winter, relaxte sfeer. Goede plek om je op te laden voor de wintermaanden.

  • Algemeen 8
op 19 december 2017 bestemming: Curaçao / Livingstone Jan Thiel, reisperiode: december 2017

Goede locatie, goede begeleiding, mooie alternatieven voor vrijheid, begeleiding eenvoudig te bereiken, eten mocht meer lokaler zijn (maar is misschien niet eenvoudig op Curacao?)

  • Algemeen 8
op 18 december 2017 bestemming: Colombia, reisperiode: november 2017

Een intensieve reis naar dit geweldige land met hartelijke mensen. In 2 weken veel verschillende gezichten van Colombia gezien, prachtige afwisseling tussen steden als Bogota, Medellin Cartagena en natuur, zowel onderweg als in de nationale parken. Prima georganiseerd en een heel gevarieerd programma!

  • Algemeen 9
op 4 december 2017 bestemming: Colombia, reisperiode: november 2017

Crusj heeft in een relatief korte tijd dankzij een hele goede planning en begeleiding en hele leuke excursies een heel divers Colombia laten zien door de vele diverse plaatsen en gebieden te bezoeken die op mij een onvergetelijke indruk heeft achtergelaten!

  • Algemeen 10
op 9 november 2017 bestemming: Spanje / Fuerteventura, reisperiode: november 2017

Organisatie en reisbegeleiding was uitstekend geregeld. Zeer leuke vakantie gehad!

  • Algemeen 10
op 4 november 2017 bestemming: Cyprus / Kyrenia, reisperiode: oktober 2017

Mijn eerste ervaring met Crusj dus vandaar een 8. Ten eerste leuk om te lezen dat zo ieder zijn eigen ervaring heeft. IK heb er een hele leuke herinnering bij. Een geweldige reisleidster volgend jaar zit zij op Samos. En als ik weer op vakantie zou gaan met Crusj grote kans dat ik daarom voor Samos kies. Het hotel was prima. Mooie kamer goed geslapen, dicht aan het zwembad, vriendelijk personeel. De groep was ook heel gezellig. Het eten gezamenlijk gedaan met de groep nadeel vond ik de beperkte keuze, mijn voorkeur gaat uit naar vaker a la carte. excursies die ik gedaan heb waren prima en voldeden aan mijn verwachting.
Cyprus, het Turkse gedeelte zou ik niet aanraden. Het land is bezaaid met afval wat zonde is want de natuur is mooi maar verliest daardoor zijn schoonheid.

  • Algemeen 8
op 31 oktober 2017 bestemming: Cyprus / Kyrenia, reisperiode: oktober 2017

Hotel was prima, weinig op aan te merken, het was alleen niet echt dichtbij het dorp/strand.
Het weer helaas niet supergoed. Best wel wat regen en wind. Maar gelukkig wel warm genoeg.
De excursies en ontvangst waren prima geregeld door Evelien.
Evenals de avonddiners.
Minpuntjes waren de tussenlanding in Turkije en de matige wifi.

  • Algemeen 7
op 31 oktober 2017 bestemming: Italië / Sicilië, reisperiode: oktober 2017

Wat mij betreft geen succes helaas. Ik had van tevoren het idee om alle excursies mee te doen, was ook gewend van andere groepsreizen dat je die meestal ook met de hele groep doet. Hier bleken de excursies ook voor alle andere hotelgasten, die helaas van een totaal andere leeftijdscategorie waren. De excursie naar Palermo vond ik mede om die reden een totale flop. Daarnaast vond ik de excursie slecht georganiseerd (audiosysteem dat niet goed werkte, de grootte van de groep en de koffiestop waar bijna niemand kon zitten) en niet aansluiten op de wensen van een jonge groep. Dat was dus voor mij de eerste en meteen laatste excursie met de groep geweest. Ook het massale inchecken bij het hotel, het hele vliegtuig moest in hetzelfde hotel bij 1 medewerker inchecken, vond ik nogal chaotisch en onhandig voor een organisatie die dit elke week aan de hand heeft. Als de reisleidster dan vervolgens ook weinig toegevoegde waarde geeft, vraag ik me af waarom ik zo'n €500 meer heb betaald voor dezelfde reis dan andere hotelgasten. Eten in het hotel was prima en het animatie team was super enthousiast (zonder opdringerig te zijn). Al met al zorgde het fantastische weer ervoor dat ik nog een beetje heb kunnen genieten, maar een reis met Crusj zal ik niet snel meer doen.

  • Algemeen 5
op 31 oktober 2017 bestemming: Cyprus / Catalköy, reisperiode: oktober 2017

De organisatie door Crusj was goed! Maar vanwege het hotel een beetje 'korting' op het cijfer. Excursies zijn goed georganiseerd, met kundige partners. Goede reisbegeleiding. Gezellige groep met goede verhouding man/vrouw en leeftijdscategorieën

  • Algemeen 8
op 31 oktober 2017 bestemming: Cyprus / Cirne, reisperiode: oktober 2017

Goede reisleiding, geïsoleerde locatie hotel, onduidelijke voorlichting dat het een reis naar Turks deel Cyprus betrof

  • Algemeen 6
op 30 oktober 2017 bestemming: Cyprus / Kyrenia, reisperiode: oktober 2017

Cyprus heeft het...zon,zee,strand,eettentjes en barretjes. Op het eerste gezicht een dikke 8, maar door de lieve reisgroep maak ik er een 10 van! En Tante Lien heeft het ook super gedaan, dus gooi je handen in de lucht voor..Tante Lien, welke tante? ''Evelien''

  • Algemeen 10
op 30 oktober 2017 bestemming: Indonesië / Bali, reisperiode: oktober 2017

Omdat ik erg tevreden ben over zowel het hotel, het aangeboden programma als de reisleidster; ook vragen die ik aan het front office stelde werden snel en doeltreffend beantwoord.

  • Algemeen 9
op 30 oktober 2017 bestemming: Indonesië / Bali, reisperiode: oktober 2017

Omdat het goed was en de reisleidster ook altijd behulpzaam was en goed luisterde naar iedereen in de groep, war zij wilden.

  • Algemeen 8
op 29 oktober 2017 bestemming: Cyprus / Kyrenia, reisperiode: juli 2017

Leuke vakantie met een mooi hotel en erg leuke activiteiten. Veel leuke mensen ontmoet. Het was wel jammer dat het hotel ver van het centrum af was.

  • Algemeen 8
op 29 oktober 2017 bestemming: Cyprus / Kyrenia, reisperiode: oktober 2017

Wat een gezellige en ontspannen week heb ik gehad met een leuke groep deelnemers op Cyprus! Crusj blinkt uit in het contact voorafgaand aan de reis en de fantastische reisleiding (Evelien) ter plaatse. Verder een prima accommodatie die wel enigszins afgelegen ligt van het centrum en het dichtsbijzijnde strand met de nodige voorzieningen. Het is overigens prima bereikbaar met de taxi en gratis shuttle bus (naar centrum van Kyrenia), dus ik vond het absoluut niet hinderlijk. Ik heb al meerdere groepsreizen gemaakt met andere organisaties en kan bij deze een reis met Crusj van harte aanbevelen!

  • Algemeen 10
op 26 oktober 2017 bestemming: Cyprus / Kyrenia, reisperiode: oktober 2017

Omdat dit 1 van mijn leukste vakanties ooit was! top geregeld door Crusj en echt een super schat van een Reisleidster! Mede dankzij haar en de locatie was het een groot succes! Daarnaast had ik veel geluk met het hebben van fijne reisgenoten.

  • Algemeen 10
op 25 oktober 2017 bestemming: Cyprus / Kyrenia, reisperiode: oktober 2017

Het was een geweldige reis! Lekker weer, mooie excursies en de reisleidster organiseerde het allemaal fantastisch voor ons! Kortom, een goed georganiseerde reis door Crusj!

  • Algemeen 10
op 24 oktober 2017 bestemming: Cyprus / Kyrenia, reisperiode: oktober 2017

Ik was dit jaar in augustus met Crusj naar Cyprus. Fantastische vakntie gehad. Zo goed dat ik in oktober nog een keer ben gegaan. Dat is omdat Crusj een hele mooie organisatie is, de vakantie zelf qua hotel en omgeving erg mooi en gastvrij is. De excursies erg leuk zijn. De fantastische reisleidster Evelien is heel veel slagroom op de taart! Die maakt er echt een superrelaxte en gezellige vakantie van!

  • Algemeen 9
op 24 oktober 2017 bestemming: Cyprus / Kyrenia, reisperiode: oktober 2017

Mooie en verzorgde, ietwat afgelegen locatie. De reis bood uitdagende activiteiten naar ieders voorkeur met grote keuzeruimte. Enthousiaste reisleidster en prettige deelnemers die er samen een hele en ontspannende week van hebben gemaakt.

  • Algemeen 9
op 24 oktober 2017 bestemming: Cyprus / Kyrenia, reisperiode: oktober 2017

Gewoon een top vakantie!!

  • Algemeen 10
op 22 oktober 2017 bestemming: Cyprus / Kyrenia, reisperiode: oktober 2017

Verschrikkelijk genoten van deze geweldige reis. Het was allemaal tip top voor elkaar. Evelien de reisleidster had alles prima geregeld, je hoefde je echt nergens zorgen over te maken. Als er wel iets was probeerde ze dat meteen te regelen/recht te zetten. Daardoor was de sfeer in onze groep geweldig en konden wij volop genieten en plezier maken met elkaar. Mede door het fantastische hotel en mogelijkheden van gevarieerde excursies en eten, een vakantie om niet meer te vergeten!

  • Algemeen 10
op 21 oktober 2017 bestemming: Italië / mazara del vallo, reisperiode: oktober 2017

De reis, de mogelijkheden en vooral Merel de reisleidster waren toppie. Het hotel was was wat simpel daarom geen 10. Eten in het hotel was prima trouwens

  • Algemeen 8
op 21 oktober 2017 bestemming: Italië / Mazara del Vallo, reisperiode: oktober 2017

Het was een heerlijke zonnige week, met lekker zonnen op het mooie strandje met fijne lichtbedden, de excursies naar Palermo, Erice met prachtig uitzicht!, met de trein naar Masala en de wijnproeverij. De groep was geweldig met talenten voor de karaoke en de dansavonden waren zalig, iedereen op de dansvloer. Ik heb genoten en heel veel gelachen! En de reisleidster Merel was een toppertje.

  • Algemeen 8
op 21 oktober 2017 bestemming: Italië / Sicilië, reisperiode: oktober 2017

Ik heb een prima vakantie gehad, maar miste de meerwaarde van een groepsreis. Excursies werden niet met de groep gemaakt, maar werden het hele hotel aangeboden. Zo togen we met 3 volle bussen naar Palermo om met z’n allen achter 1 gids aan te hobbelen. Not my cup of tea. Gelukkig zaten er in de groep wat mensen die ook wat meer van Sicilie wilden zien en hebben we met elkaar dingen ondernomen. Zoals een mooie wandeling in natuurgebied Zingaro en met de ferry naar Favignana om te fietsen. Juist leuke excursies om met de groep te doen. Verder vind ik de all inclusive formule geen goede keus voor een groepsreis. Eten was oké maar de ruimte ongezellig met slechte akoestiek. Na 1 avond de rest van de week in andere leuke restaurantjes in Mazarro del Vallo gegeten. Het hotel zat verder vol (oudere) Nederlanders, kamers zijn gehorig en ligt je kamer aan de zwembadzijde dan ‘geniet’ je elke avond mee van de karaoke. Sicilie zelf is een aanrader. Wil je wat van het eiland zien en verwacht je een groepsreis a la Fox of Djoser dan moet je niet bij Crusj boeken. Gaat het je vooral om het ontmoeten van andere mensen, relaxen en samen eten en drinken dan ben je bij Crusj op z’n plek.

  • Algemeen 6
op 20 oktober 2017 bestemming: Spanje / Istantilla, reisperiode: oktober 2017

Genoten van een heerlijke vakantie. Mooi hotel en een leuke groep, goed geregeld. Je kon vrijblijvend deelnemen aan de activiteiten die werden georganiseerd. Yoga was erg goed, en de mooie omgeving hielp ook goed mee. Zeker voor herhaling vatbaar.

  • Algemeen 9
op 19 oktober 2017 bestemming: Italië / Sicilië, reisperiode: oktober 2017

Reisleidster voelde de groep goed aan. Dringt niet aan en anticipeert goed. Klasse! Door haar is het een geweldige week geweest. Klasse voor een jonger iemand, voelde niet zo, met oudere mensen. Natuurtalent!

  • Algemeen 9
op 18 oktober 2017 bestemming: Cyprus / Kyrenia, reisperiode: oktober 2017

Zeer geslaagde vakantie.

  • Algemeen 10
op 17 oktober 2017 bestemming: Spanje / Ibiza, reisperiode: oktober 2017

Mooi verblijf, heerlijk eten, mooie zwembaden, ook een only adults zwembad, fijne yoga lessen.

  • Algemeen 10
op 17 oktober 2017 bestemming: Spanje / Ibiza, reisperiode: oktober 2017

Het was een heerlijke yoga reis naar Ibiza. Uitstekend geregeld. Fijne yoga docente en prima reisleiding. Erg goed hotel, eten en kamers. Enige punt is dat een yoga reis en een groot hotel met veel avond programmering een vreemde combinatie is. 's Avonds veel jolijt van diverse artiesten, karaoke en bingo.
Niets mis mee maar yoga vraagt een iets andere sfeer. Ik heb me er niet aan gestoord maar zal niet meer naar een dergelijk groot hotel gaan.

  • Algemeen 8
op 16 oktober 2017 bestemming: Spanje / Islantilla, reisperiode: oktober 2017

Leuke mensen leren kennen, ontspannen sfeer, heerlijk weer en helemaal zen terug gekomen

  • Algemeen 9
op 16 oktober 2017 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: september 2017

Vakantie was top, alles goed geregeld en aan alles gedacht. Reisleidster Chantal, locatie en verblijf was en is perfect. Leuke vakantie gehad en zeker voor herhaling.. Als je nog single bent

  • Algemeen 10
op 16 oktober 2017 bestemming: Spanje / Islantilla, reisperiode: oktober 2017

Er zijn meerdere opties om contact te leggen met Crusj, dit gaat ook erg makkelijk. Het personeel is vriendelijk en geeft je informatie die je helpt om je keuze te vergemakkelijken. Als de reis geboekt is krijg je nog meer informatie over de deelnemers, de excursies en alle informatie die van pas komt tijdens de reis. De yogaleraar was helaas ziek geworden, maar no problemo want er is gelijk een nieuwe lerares geregeld die voor je klaarstaat. De beloofde excursies worden op alle mogelijke manieren toch voor elkaar gekregen om jou een onbezorgde vakantie te geven. Er is ruim keuze in wat jij zelf wilt doen of dat jij met de groep mee wilt gaan. Heerlijke vakantie gehad!

  • Algemeen 9
op 13 oktober 2017 bestemming: Curaçao / Megen, reisperiode: oktober 2017

Het was een leuke vakantie elkaar. Leuke mensen ontmoet. We hadden het gezellig met elkaar. En een goede reisleiding gehad .

  • Algemeen 9
op 13 oktober 2017 bestemming: Italië / Mazara del Vallo, reisperiode: oktober 2017

Super leuke reis gehad, echter all inclusive eteb in hotel viel tegen. Ook de hotelkamer die ik had was zonder balkon. Entertainment geregekd vanuit hotel was elke dag het zelfde, weinig varieatie wat jammer is.

  • Algemeen 8
op 13 oktober 2017 bestemming: Italië / Mazara del Vallo, reisperiode: oktober 2017

Ik had een topvakantie, mede dankzij de leuke groep mensen die mee gingen. Het was een ideale mix van interessante plaatsen bezoeken en niets doen aan het strand of het zwembad. De ongedwongenheid en het feit dat iedereen kon doen waar hij zin in had, sprak me erg aan. :-)

  • Algemeen 8
op 11 oktober 2017 bestemming: Spanje / Ibiza, reisperiode: oktober 2017

Was een heerlijke week, goed weer en leuke mensen. Dit was de 1ste ontspan en relax Yoga vakantie op Ibiza en ik heb het enorm naar mijn zin gehad.

  • Algemeen 8
op 10 oktober 2017 bestemming: Italië / Sicilië, reisperiode: september 2017

Hele leuke reis met een gezellige groep, reisleidsters Merel regelden alles voor ons! Mooie excursies en omgeving.
Hotelkamer was prima, ik vond zelf het all-inclusive concept wat matig, maar daar kan Crusj niets aan doen.

  • Algemeen 9
op 10 oktober 2017 bestemming: Spanje / Ibiza, reisperiode: oktober 2017

Voor het eerst een groepsvakantie ontspan en relax met dagelijks 2x yoga op Ibiza geboekt. Ontzettend veel gelachen en een hoop lol gemaakt, we hadden dan ook een hele leuke groep.
Alles prima geregeld en heb eigenlijk geen minpunten ervaren. Top Crusj!

  • Algemeen 8
op 9 oktober 2017 bestemming: Griekenland, reisperiode: september 2017

Geen 10 omdat het te kort was...Je boekt onwennig een reis spannend beetje eng ..maar wat een fantastische ervaring . Super reisleidster Chantal, Anouk 2 .....Wat een zangtalent maakte het helemaal af... Vakantie met groep onbekende .. Toch samen en ook weer op jezelf ,genieten ..Ik ben net een wandelde reclamezuil voor Crusjreizen .....We roepen het in koor ...GA ZO DOOR!
Helemaal Toppie

  • Algemeen 9
op 8 oktober 2017 bestemming: Griekenland / Kos, reisperiode: september 2017

Reis was prima en organisatie ook.

  • Algemeen 7
op 7 oktober 2017 bestemming: Italië / Mazara del Vallo, reisperiode: september 2017

Ik geef dit cijfer omdat ik het een goed georganiseerde reis vond ,inclusief de excursies.

  • Algemeen 9
op 7 oktober 2017 bestemming: Italië / Sicilië, reisperiode: september 2017

Vanaf het allereerste begin was het direct.vakantie !!! Op het vliegveld enthousiast ontvangen, na aankomst een info bijeenkomst over de diverse dingen in de omgeving. Niets leek teveel gevraagd. Ik zou zo weer boeken

  • Algemeen 8
op 6 oktober 2017 bestemming: Italië / Mazara del Vallo, reisperiode: september 2017

Duidelijke, snelle communicatie, enthousiaste medewerkers, ongedwongen sfeer, goed georganiseerd

  • Algemeen 10
op 6 oktober 2017 bestemming: Italië / Sicilië, reisperiode: september 2017

De reis was geweldig! Merel is een goede reisleidster en ze wil het voor iedereen naar de zin maken. Ze is erg betrokken. De excursies waren erg leuk en gevarieerd. De hele vakantie was naar eigen wensen in te vullen. Het hotel voldeed naar al mijn wensen. Het had niet beter gekund!

  • Algemeen 10
op 6 oktober 2017 bestemming: Italië / Sicilië, reisperiode: september 2017

Ik geef een 8 omdat het een goed georganiseerde vakantie was. Prijs-kwaliteit was goed in evenwicht. Wat de reis extra speciaal maakte is de uitstekende reisbegeleiding van Merel Glansbeek. Ze deed haar werk met zoveel enthousiasme en geen enkele vraag was haar te veel. Super.

  • Algemeen 8
op 6 oktober 2017 bestemming: Italië / Mazara, reisperiode: september 2017

Omdat het een superleuke groep was en omdat we leuke dingen hebben ondernomen

  • Algemeen 9
op 5 oktober 2017 bestemming: Cyprus / Kyrenia, reisperiode: september 2017

Er wordt mij gevraagd "waarom geef je dit cijfer"....Tsja waar zal ik beginnen.... De site was duidelijk, overzichtelijk en daardoor aanlokkelijk.
De reis naar Cyprus heb ik gekozen vanwege de weersvoorspellingen en de excursies, de accomodatie - de groep en de reisleidster Evelien (wat een heerlijke meid) waren "gewoon" een cadeautje!!
Het was mijn eerste (single)groepsreis en best spannend dus tot je ontdekt dat je niet de enige eerstejaars ;)) bent....er komen verhalen, ontstaat een band en je hebt een fantastische week! Sommige excursies brengen je op plekken waar je alleen niet zou komen (Jeepsafari) en bij andere heb je actie en lol (boottocht).
Kortom...wel de eerste maar zeker niet de laatste vakantie met Crusj!!

  • Algemeen 10
op 5 oktober 2017 bestemming: Cyprus / Kyrenia, reisperiode: september 2017

Heerlijke zonvakantie met mogelijkheden tot diverse excursies. Reisbegeleidster zorgt voor diverse activiteiten en dinermogelijkheden en je hebt alle vrijheid om wel of niet aan te sluiten.
Hotel ligt wel wat ver van het centrum, waardoor je altijd een taxi moet pakken.
Ontbijt en faciliteiten van het hotel zijn prima.
Genoten van een heerlijke week Cyprus

  • Algemeen 8
op 4 oktober 2017 bestemming: Spanje / Ibiza, reisperiode: september 2017

De reis was perfect verzorgd maar er is altijd ruimte voor verbetering,
de excursies en reisleiding waren erg goed verzorgd

  • Algemeen 9
op 4 oktober 2017 bestemming: Portugal / Portimão, reisperiode: september 2017

3 jaar geleden ben ik ook met Crusj vertrokken naar Portimao. Nu kwam het zo uit dat ik hier weer terecht kwam en ze hebben het weer top geregeld. De begeleiding was heel gezellig en professioneel op hetzelfde moment. Uiteraard was Hotel prima en de excursies goed geregeld.Natuurlijk weet je nooit wat voor groep je hebt, maar deze was ook weer op en top gezellig. Mocht het volgend jaar weer zo uitkomen dan zal ik zeker weer een Crusjreis boeken.

  • Algemeen 10
op 4 oktober 2017 bestemming: Spanje / Ibiza, reisperiode: september 2017

De reis en begeleiding was geweldig. Heel leuke ervaring. Er mag alleen wel meer variatie komen bij het eten. Heel de week werd hetzelfde klaar gemaakt. na een tijdje heb je het wel gezien. De hotel had ook zijn mankementjes waar Crusj natuurlijk niks aan kon doen, maar de begeleiding helpt wel goed om een oplossing te vinden.

  • Algemeen 7
op 4 oktober 2017 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: september 2017

De eerste keer mee op single reis en zeker niet de laatste keer. Top vakantie gehad, super reisleiding, leuke groep mensen en heerlijk weer.

  • Algemeen 9
op 3 oktober 2017 bestemming: Cyprus / Kyrenia/Girne - Catalkoy, reisperiode: september 2017

Wat een leuke single-reis. Voor ieder wat te beleven. Alleen óf in een groep het pad op, excursies of eten. Jij bepaalt!
Ik had een leuke groep met onbekende mensen die vervolgens vrienden kunnen gaan worden.Het vervolg beslis je natuurlijk zelf in Nederland. En de doelstelling "jouw eigen vakantie" is behaald! En dan krijg je er ook vrienden bij.
De ontzettend leuke en enthousiaste reisleidster Evelien, zorgde dagelijks voor een spontane 'begeleiding' van de excursies en `s avonds voor mooie restaurants waar we de Cypriotische keuken konden ervaren.

  • Algemeen 8
op 3 oktober 2017 bestemming: Portugal / Portimão, reisperiode: september 2017

Mijn eerste reis via Crusj was super!! Veel leuke nieuwe mensen mogen ontmoeten, goede gesprekken en vooral gezelligheid gehad!! Heb enorm genoten van de excursies die aangeboden werden en waardoor je ook je groepsgenoten beter leert kennen. Kortom voor iedereen die twijfelt, gewoon doen en laat het op je afkomen en vooral genieten!!

  • Algemeen 8
op 3 oktober 2017 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: september 2017

Alles was goed geregeld , we hadden zelf de vrijheid om te kiezen voor excursies of relaxen op het strand , s 'avonds met een groep uit eten en gezellig stappen en dansen.
Ik heb het super naar m'n zin gehad !!!

  • Algemeen 9
op 2 oktober 2017 bestemming: Italië / Mazalla del Vallo, reisperiode: september 2017

Goede organisatie, leuke reisleidster, gezellige groep, fijne sfeer, goed hotel.

  • Algemeen 9
op 2 oktober 2017 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: september 2017

Deze reis voor singles van 45 tot 65 jaar was top! De informatie vooraf was goed en op tijd. De vluchten heen en terug verliepen zonder problemen. De reisleidster was een enthousiaste, flexibele, hartelijke jonge vrouw. Het aangeboden programma was weloverwogen, afwisselend, interessant met ook een paar sportieve activiteiten. Het hotel was eenvoudig, maar prima. Het eten in de restaurants was goed. Er waren prachtige stranden en de zee was aangenaam warm. En last but not least was er een heel goede groepssfeer, waarbij we heel veel gelachen hebben.

  • Algemeen 9
op 2 oktober 2017 bestemming: Griekenland / Zakynthos (Argassi), reisperiode: september 2017

Omdat ik enorm heb genoten van de reis die door Crush is georganiseerd. Nou is het natuurlijk helemaal afhankelijk van de groep maar gelukkig zat dat helemaal goed. Ik houd zeker de reizen van Crush in de gaten eventueel een volgende keer!

  • Algemeen 9
op 1 oktober 2017 bestemming: Cyprus, reisperiode: september 2017

Fantastische singlereis met perfecte begeleiding!!

  • Algemeen 8
op 30 september 2017 bestemming: Griekenland / Argassi, reisperiode: september 2017

De reisleidster was heel leuk , de excursies geweldig en heel afwisselend , Heerlijk eten en hele mooie en interressante dingen gezien, met een hele leuke groep singles. De excursies waren wel erg prijzig.

  • Algemeen 8
op 30 september 2017 bestemming: Griekenland / Kos, reisperiode: augustus 2017

Voor het eerst een single reis geboekt. Ik heb een fantastische week gehad. veel gezien, gedaan, geluierd, gelachen...Het was leuke groep mensen en dan was ook Christine onze reisleidster. Top, stond altijd klaar, kende heerlijke bijzondere restaurantjes, wist veel van het eiland en had oog voor individuele wensen.
Na de aardbeving kregen we een alternatief hotel, Marie Hotel. beviel ook prima , lekker kleinschalig, vriendelijke sfeer. Ik zou zo weer met Crusj een reis boeken

  • Algemeen 9
op 29 september 2017 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: september 2017

Een 10, ook omdat Chantal hier haar steentje heeft bijgedragen. Zo enthousiast en vrolijk. Heeft alles erg goed geregeld. Daarnaast hadden we een hele leuke club. Weet je niet van tevoren maar is wel mooi meegenomen. Ik had nog niet eerder van Crusj gehoord, maar zeker voor herhaling vatbaar.

  • Algemeen 10
op 28 september 2017 bestemming: Cyprus / Kyrenia, reisperiode: september 2017

Onze reisleidster Evelien heeft de vakantie (excursies, etentjes) top geregeld. We waren helemaal ontzorgd en konden met vragen direct bij haar terecht. Ik kijk op een hele fijne vakantie terug.

  • Algemeen 9
op 28 september 2017 bestemming: Griekenland / Kos, reisperiode: september 2017

Geweldige vakantie die een groot succes was mede door de geweldige reisleidster. Hotel viel erg tegen.

  • Algemeen 8
op 28 september 2017 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: september 2017

Hele mooie reis,hele leuke mensen ontmoet waar ik veel plezier mee heb beleefd en veel mee heb kunnen delen
En boven alles een superleuke begeleiding van CHANTAL! !

  • Algemeen 9
op 27 september 2017 bestemming: Portugal / Portimão, reisperiode: september 2017

Voor mij was dit de eerste keer om met een single reis mee te gaan, best wel spannend dus. Ik ben absoluut blij dat ik die knoop toch doorgehakt heb want wat was het gezellig! Super leuke groep (dat zegt iedereen altijd, maar het is gewoon echt zo :) ), leuke activiteiten, fijne mix tussen actief en relaxed, en vooral de instelling "niets moet, alles mag" vond ik heel erg fijn. Dat draagt ook bij aan een goede sfeer in de groep; heeft iemand een keer geen zin dan blijft ie gewoon weg. Specifiek over de bestemming en de activiteiten: Portimao is echt supergezellig en heel erg mooi, de jeep safari is echt de moeite waard met heel enthousiaste gidsen, het surfen was super zwaar maar ook heel erg gaaf om eens te doen, de wijnproefavond was heerlijk, ook hier een gids die vol passie over z'n liefde vertelde, tijdens de boottocht hebben we dolfijnen en een haai gezien, ook absoluut de moeite waard dus. Het strand is perfect; heerlijke ligbedjes, drankjes en eten bij de hand. De accomodatie was wat gedateerd maar alles was schoon en fris, kamers erg groot, ontbijt prima, zwembad heerlijk, ook weer met ligbedjes, rustige ligging, maar toch vlak bij het centrum. Ik vond het echt ideaal! Volgend jaar weer!

  • Algemeen 9
op 27 september 2017 bestemming: Portugal / Portimão, reisperiode: september 2017

Onwijs genoten. Goede vakantie gehad de groep was ook erg top

  • Algemeen 8
op 26 september 2017 bestemming: Cyprus / Maarssenbroek, reisperiode: september 2017

De reis was zeer goed georganiseerd. Bovendien was onze reisleidster zo leuk en enthousiast! Niets ontbrak en als er iets geregeld moest worden dan werd dat ook gedaan. Ik ben erg tevreden over de Crusj. Er ontbreekt je aan niets, en je hebt een geweldige tijd! Ik kan dat zeker aanbevelen!

  • Algemeen 9
op 26 september 2017 bestemming: Portugal / Portimão, reisperiode: september 2017

Hotel was matig, met name het ontbijt en sanitair. Samenstelling groep was ok, echter wel veel lager opgeleiden.
De ruimte om van het programma af te wijken heb ik als heel prettig ervaren. Het gezamenlijk eten was soms wat chaotisch. Tijdens lunch vaak lekkerder gegeten.
Behoorlijk prijzige reis als je alle bijkomende koster meerekent.

  • Algemeen 7
op 26 september 2017 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: september 2017

Zakynthos is een heel mooi eiland.
De groep was heel gezellig. De kamer was schoon maar vrij basic. Bedden waren niet echt geweldig. Heel veel leuke restaurants en kroegen op loopafstand van het hotel. Daarnaast waren er genoeg leuke strandjes eenvoudig per taxi of bus te bereiken. Super leuke bestemming!
Onze reisleidster Chantal heeft heel goed voor ons gezorgd!

  • Algemeen 8
op 26 september 2017 bestemming: Italië / Mazara, reisperiode: augustus 2017

Mijn eerste reis met Crusj een fantastische ervaring!
Wanneer je houdt van ontspanning aan het strand, de zon, lekker eten, ruimte om deel te nemen aan activiteiten maar niet de verplichting hier toe, gezellige mede reisgenoten/ reisleidster, bingo en muziek, dan ben jij wellicht de volgende reisgenoot die net als ik Crusj met een 9 beoordeeld!

  • Algemeen 9
op 23 september 2017 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: september 2017

Het was een erg leuke reis!!
het eten was goed, we misten wel een ruimte waar we elkaar konden ontmoeten, of wat drinken
de excursies waren leuk, het waren wel een beetje standaard excursies, misschien is het leuker om wat exclusievere te doen

  • Algemeen 7
op 22 september 2017 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: september 2017

Het was een goed georganiseerde reis. Van leuke, betaalbare activiteiten tot heerlijke diners op bijzondere plekjes. Het concept van Crusj "Meeting Friends" sprak me vooraf heel erg aan. Het is dan ook een relaxte, ongedwongen vakantie geworden met een groep fantastische mensen waar ook zeker mooie vriendschappen zijn ontstaan.

  • Algemeen 9
op 22 september 2017 bestemming: Cyprus / Kyrenia, reisperiode: september 2017

Topvakantie.Goed georganiseerd. Leuke groep

  • Algemeen 10
op 22 september 2017 bestemming: Cyprus / Kyrenia, reisperiode: september 2017

Heb een heerlijke week gehad met een zeer goed gezelschap. Ik had me geen leukere groep kunnen wensen en de reisleidster, Evelien, was ook super. Een hele fijne reis gehad en ik kan een ieder reisorganisatie Crusj aanbevelen. Bij twijfel, doen!

  • Algemeen 10
op 21 september 2017 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: september 2017

Reisleidster was een top meid, zeer enthousiast en heb een top vakantie gehad!! Diners waren soms wel wat prijzig, want als je zelf naar een restaurant ging was je een stuk minder kwijt. Verder was het erg fijn dat je zelf je eigen gang kon gaan en nergens aan vast zat, alleen wel jammer dat je al wel een paar dagen van te voren aan moest geven of je wel of niet met een excursie mee wilde.

  • Algemeen 8
op 21 september 2017 bestemming: Cyprus / Kyrenia, reisperiode: augustus 2017

Ik hen ‘n 7 gegeven omdat ik helaas de voorlaatste dag ten val kwam en daardoor mijn heup brak. Tot de val was het cijfer zeker ‘n 9.

  • Algemeen 7
op 20 september 2017 bestemming: Cyprus / Kyrenia, reisperiode: september 2017

Goede accommodatie, heerlijk weer en goede excursies. Reis was tot in de puntjes goed geregeld!

  • Algemeen 8
op 20 september 2017 bestemming: Cyprus / Kyrenia, reisperiode: september 2017

Omdat alles mag en niks moet. De groep was gezellig en heel respectvol naar andere toe. Het was top voor een eerste keer met Crusj, Cyprus en groepsreis.

  • Algemeen 10
op 20 september 2017 bestemming: Portugal / Portimão, reisperiode: september 2017

Als weduwe voor de eerste keer met een alleengaande reis mee voldeed dit aan meer dan mijn verwachtingen.
Anouk onze hostess maakte er werkelijk voor iedereen een feestje van, je wordt volkomen vrijgelaten maar als je wilt wordt er van alees voor ieder wat wils geregeld.
Voor alle mensen die twijfelen een een alleenstaande reis , zeg ik nu dan ook , gewoon doen .
Mijn ervaring is dat je binnen een dag het al heel gezellig met elkaar hebt en dat je na een week als een grote vrienden en vriendinnen groep uit elkaar gaat.
Mannen en vrouwen gewoon erg gezellig met elkaar omgaan.
Crusj heeft mij geholpen en andere geholpen om een volgende keer gewoon weer zonder nadenken mee te gaan.
Het enige wat ik hoorde was alleen dat er wel velen waren die liever alleen een kamer wilde, misschien dat Crusj daar nog op in kan gaan.
Maar bovenal doet Crusj en in ons geval Anouk erg zijn best om het iedereen naar zijn zin te maken.
Dus voor herhaling vatbaar.
Ga zo door Crusj.
Bedankt Wil

  • Algemeen 8
op 19 september 2017 bestemming: Cyprus / Kyrenia, reisperiode: september 2017

Hele goede service, duidelijke informatie en geen verrassingen op de bestemming. Niets moet, alles mag. Veel plezier gemaakt, gelachen en nieuwe mensen leren kennen.

  • Algemeen 10
op 19 september 2017 bestemming: Cyprus / Kyrenia, reisperiode: september 2017

Het is een prima vakantiebestemming voor een singlereis. Goed weer, goed hotel en leuke reisgenoten. Ook de excursies waren leuk. De boottocht vond ik zelf het leukste, gevolgd door de jeepsafari. De Hamam zou ik niet snel weer doen. De excursie naar Karpas zou leuker zijn als er geen olijfoliefabriek en tombe van een heilige worden bezocht. In plaats daarvan zou een langere tijd op het strand welkom zijn geweest. Ik was zelf ook niet onder de indruk van de lokale keuken. Alle vis die ik op mijn bord gezien heb was helaas gefrituurd.

Het land zelf vond ik wat rommelig aan doen. Op de meeste bezochte stranden was er veel zwerfafval te vinden. De lokale mensen zijn allemaal vriendelijk en behulpzaam. De oude haven van Kyrenia, of Girne, is erg leuk om te bezoeken. Hier kan je gezellig eten en in de straten er omheen zijn een aantal cafeetjes te vinden.

Al met al een leuke reis die ik zeker aan kan raden.

  • Algemeen 7
op 18 september 2017 bestemming: Cyprus / Kyrenia, reisperiode: mei 2017

Mooie bestemming met veel excursie mogelijkheden. Hotel ligt op zich mooi boven op de heuvel. Door de wat afgelegen ligging van het hotel moet je altijd een taxi of busje nemen om naar Kyrenia te gaan dus je bent wat minder vrij om zomaar even weg te gaan. Hotel is mooi, met soort van appartementjes gelegen om het zwembad.

  • Algemeen 7
op 18 september 2017 bestemming: Italië / Mazaro de Vallo, reisperiode: september 2017

Weer een leuke en afwisselende reis gehad. Voor de 3e keer met Crusj op pad. Hotel Hopps ligt ideaal aan de boulevard zodat je goed op eigen houtje de omgeving kan ontdekken. Iedereen moet zeker een bezoek brengen aan ijssalon Mucho Gusto! De diverse excursies zijn ook erg leuk. Het hotel heeft zowel een buffetrestaurant als een pizzeria dus er is voor iedereen wel wat van zijn gading. Reisleidster Merel stond ook altijd voor ons klaar.

  • Algemeen 8
op 18 september 2017 bestemming: Italië / Sicilië, reisperiode: augustus 2017

De reis was tot in de puntjes geregeld. Uitstekende, nette accommodatie, direct aan het strand. Ik heb er een heerlijke vakantie gehad dankzij Crusj en leuke mensen ontmoet. Reisleidster Merel is echt een schat van een meid en regelde alles. Niks was teveel gevraagd, heel prettig. Daardoor kon ik ongestoord vakantie vieren en alleen maar genieten van het prachtige eiland. De boottocht naar de twee eilanden was een van de hoogtepunten, echt een aanrader. Ook de busreis naar Palermo was leuk, die stad is zeker het bezoeken waard.

  • Algemeen 9
op 18 september 2017 bestemming: Griekenland / Kos, reisperiode: september 2017

Omdat Crusj er echt is voor de mensen.

  • Algemeen 10
op 18 september 2017 bestemming: Griekenland / Kos, reisperiode: september 2017

Een perfecte reis Mooie bestemming Goede leiding en leuke uitstapjes. Getroffen met de groep. Een heel mooi zwembad. Interieur van het hotel was over de datum en het ontbijt erg eenvoudig

  • Algemeen 9
op 17 september 2017 bestemming: Italië / Sicilië, reisperiode: september 2017

Sicilie is prachtig! Accommodatie slecht...geen all inclusive!

  • Algemeen 6
op 16 september 2017 bestemming: Griekenland / Kos, reisperiode: september 2017

Ik heb een geweldige vakantie gehad. Christine is een geweldige reisleidster. Leuke excursies en ieder avond feest!!

  • Algemeen 10
op 16 september 2017 bestemming: Italië / Sicilië, reisperiode: september 2017

Mooie omgeving! Leuk hotel! Natuurlijk heel mooi weer.😀
Super reisleidster MEREL👌! Leuke exurcies! Zeker voor herhaling vatbaar.

  • Algemeen 9
op 16 september 2017 bestemming: Cyprus / Kyrenia, reisperiode: augustus 2017

Na enige aarzeling de reis geboekt en op Schiphol merkte ik al dat het een fantastische groep was. Mensen waren zeer geintresseerd in elkaar waren een er werd stevig gelachen . ! Hotel was goed-ontbijt prima.! Als zeer groot compliment moet ik geven aan Evelien.! Haar interesse-motivatie en ook de verzorging van een mede reisgenoot die een ongeluk kreeg, was gewoon fantastisch.! Echt deze groep zal ik niet snel vergeten het feest bij het hotel- de afscheid avond echt alles was top.!

  • Algemeen 8
op 16 september 2017 bestemming: Italië / Sicilië, reisperiode: september 2017

Mijn eerste groepsreis, en daarmee ook mijn eerste vakantie met Crusj, zit er alweer op. Helaas! Want het was een geweldig avontuur op Sicilië. De avond van te voren dacht ik nog 'waar ben ik aan begonnen'? Maar vanaf het moment dat ik de groep ontmoette op Schiphol voelde ik me relaxt en had ik er enorm veel zin in.

De groep was groot (25 mensen), maar dat hoeft zeker geen minpunt te zijn. Het betekent dat je veel mensen kan leren kennen, dat je ook in kleine(re) groepen er op uit kan gaan en dat er altijd wel iemand bij zit met wie je een klik hebt. Mocht je bang zijn om eenzaam te zijn, wees dan gerustgesteld, want dat gevoel heb ik totaal niet gevoeld. Een van de dingen die daar voor zorgde was de whatsapp-groep waarin we met elkaar contact hadden tijdens de reis. Onze reisleidster Merel liet ons elke avond weten wat de planning was voor de dag erna (zodat dat allemaal duidelijk was) en had iemand zelf een idee, dan werd dat voorgelegd aan de groep en haakten er altijd wel mensen aan. Kopje koffie drinken? IJsje halen in de stad? Bezoek aan Marsala? Wie gaat er mee? :)

Mocht mijn volgende reis weer 'op eigen houtje' zijn dan zal ik zeker onze reisleidster Merel missen. Wat een topper! Met een grote glimlach wachtte ze ons op op het vliegveld en was ze vervolgens elk moment zeer betrokken bij de groep. Van praktische vragen tot een goed gesprek, van leuke ideeën over lokale activiteiten tot bezorgdheid omdat ik ziek was, ze stond altijd voor ons klaar en je kon altijd bij haar terecht. Merel houdt overzicht, maar is tegelijkertijd ook deel van de groep.

Ik heb het als zeer fijn ervaren dat de excursies optioneel zijn. Zo bepaal je zelf waar je zin in hebt en waar niet. Ja, er gaan ook andere hotelgasten mee, maar nee, daar heb ik geen ‘last van gehad’. Je zit samen in de bus, en soms levert dat nog een leuk gesprek op, maar verder trek je toch naar je eigen groep toe. Tijdens de excursie naar Palermo kregen we een oordopje waardoor je de gids kon verstaan. Een goede oplossing en een fijne manier om met een grote groep en gids door de stad te lopen.

De excursies naar Erice en Palermo vind ik zeker de moeite waard. Bereid je bezoek naar Palermo goed voor zodat je de vrije tijd optimaal kan besteden met bezoeken aan musea, kerken of een leuk terras! Hou je van spectaculaire uitzichten, ga dan mee naar Erice!

Ik was enigszins verbaasd om veel negatieve recensies over deze reis te lezen. Zeker ook over de accommodatie. Ik heb dit zelf niet als vervelend ervaren, maar denk dat deze kritiek te maken heeft met verwachtingen. Als Crusj duidelijk(er) aangeeft wat je kan verwachten (hotelkamer zonder of met balkon, wat het all-inclusive inhoudt en wat niet, wat inbegrepen is bij de excursies en wat niet) dan voorkomt dat wellicht teleurstelling bij de deelnemers.

Nogmaals bedankt voor de mooie ervaring, de leuke excursies en de super begeleiding van reisleidster Merel! Petje af!

  • Algemeen 9
op 16 september 2017 bestemming: Griekenland / Kos stad, reisperiode: september 2017

Omdat het voor mij de eerste keer was dat ik alleen op vakantie ben gegaan heb ik geen 'vergeklijkingsmateriaal'. De organisatie van de reis was erg goed, zeker gezien de aardbeving die er heeft plaatsgevonden. Ook het aanbod van excursies was groot en divers. Misschien dat een 10-daagse reis beter zou zijn geweest. Een minpunt was wel het hotel, met name het interieur en het ontbijt. Allebei erg eenvoudig. Het buitengedeelte (zwembad, bar e.d. was wel weer voortreffelijk.
Het allersterkste van deze Kos-reis was wel de reisleidster Christine. Een betrokken, lief, zorgzaam en warm mens.

  • Algemeen 8
op 16 september 2017 bestemming: Griekenland / Kos, reisperiode: september 2017

Reisleidster Christine verdient een een 10. Het hotel was goed maar het ontbijt
Had wel wat gevarieerder gekund. Het programma was erg afwisselend al zou ik de laatste dag geen heel dagprogramma meer doen! En heel fijn dat er fietsen bijzaten!

  • Algemeen 8
op 15 september 2017 bestemming: Italië / Sicilië, reisperiode: september 2017

Voor mij de eerste reis alleen. Vooraf werden we goed geïnformeerd over alles. De reisleidster was altijd betrokken en bereikbaar voor iedereen en regelde iets als je daarom vroeg. Er waren leuke excursies te boeken en ook naast deze excursies was er voldoende vrije tijd om te doen wat je zelf wilde of met de groep iets leuks doen. Je kon altijd zelf bepalen wat je wilde. Bij het hotel was helaas wel een minpuntje, er stond bij de boeking aangegeven all inclusive terwijl je drank na 22.00u gewoon moest betalen.
Al met al, zeker een geslaagde reis met voor ieder wat wils.

  • Algemeen 8
  • Vorige
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Volgende