Dalstra Reizen

Url: https://www.dalstra.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: excursiereizen

Logo van Dalstra Reizen

22/9/20 Dalstra Reizen heeft vandaag faillissement aangevraagd. Het touringcarbedrijf is hard getroffen door de coronacrisis en kon niet anders dan deze beslissing nemen.

Dalstra Reizen is een touroperator en verhuurt touringcars. De reisorganisatie is al meer dan 60 jaar actief in het organiseren van (rond)reizen. De meer dan 25 eigen touringcars kom je in heel Europa tegen.

Wanneer je een eigen reis wil samenstellen voor een groep kunnen de reisadviseurs dit voor je regelen. Zij kopen toegangskaarten, reserveren bij restaurants en boeken hotels, restaurants, vliegtickets en overtochten. De ervaren medewerkers zitten vol ideeën en helpen je graag. Bij Dalstra Reizen is het ook mogelijk om een touringcar te huren. Er zijn verschillende soorten bussen te huur: luxe VIP-bussen, royal- en comfortclass touringcars, lage vloer touringcars, dubbeldekkers en zelfs liftbussen voor rolstoelen.

Naast het groepsvervoer heeft Dalstra Reizen ook een uitgebreid reisaanbod. Je boekt hier busreizen, vliegreizen, stedenreizen, dagtochten en cruises in binnen- en buitenland. Je wordt begeleid door professionele chauffeurs die tevens reisleider zijn of worden bijgestaan door een extra reisleider. Onderweg ga je op leuke excursies in de mooiste regio's. Het organiseren van fietsreizen is ook een specialiteit van Dalstra Reizen. Je fiets tijdens zo'n vakantie op je eigen fiets de mooiste routes in Europa en doet dit op je eigen tempo.

Dalstra Reizen is aangesloten bij SGR, ANVR, Calamiteitenfonds en SKTB.

op 17 november 2019 bestemming: Duitsland / Soest, reisperiode: september 2019

Geen tien omdat er altijd wat te verbeteren moet blijven.
We hebben erg genoten van deze reis

  • Algemeen 9
op 1 september 2019 bestemming: Frankrijk / Lille, reisperiode: augustus 2019

31 -8-19 dagtocht naar lille was leuk.onze chauffeur Erik bracht ons mooi op tijd bij de plaats van bestemming ,onderweg 1 keer pauze gehad ,waar niet iedereen t mee eens was.wij vonden t niet erg ,even je benen strekken bakje koffie pakken.en de chauffeur kan ook even rusten (die moet je tenslotte wel veilig heen en weer rijden toch).dag is goed bevallen, was warm en heel erg druk in verband met de brocante markt.in de avond was de chauffeur er precies op de afgesproken tijd.iedereen was er op 3 mensen na.waarop we bijna een uur hebben zitten wachten.waardoor sommige mensen begonnen te klagen.en een klacht bij dalstra willen indienen.flauwekul de chauffeur was er op de afgesproken tijd.de fout lag bij die 3 mensen.en mensen bij een busreis moet je een beetje geven en nemen.je weet dat je lang in je stoel moet zitten,dus zit niet de hele tijd te klagen.ga anders met een limo een dagtocht maken.dalstra 👍goed bevallen.tot de volgende keer.

  • Algemeen 8
op 25 juni 2019 bestemming: Noorwegen / diverse, reisperiode: juni 2019

Van 11 t/m 23 juni 2019 door Zweden, Finland en Noorwegen gereisd met als doel de Noordkaap. Een prachtige reis, goede hotels, schitterende natuur vooral in Noorwegen. Verder een rondleiding door de steden Stockholm, Helsinki en Oslo met deskundige Nederlands sprekende gidsen. Dit alles in een goede bus en niet te vergeten de goede chauffeur Douwe Brouwer die ons veel te vertellen had en ons veilig door de landen gereden heeft.

  • Algemeen 8
op 27 mei 2019 bestemming: Frankrijk / caen, reisperiode: mei 2019

Top chauffeur Jaap & gids Wybo een zeer goed team. De reis voldeed helemaal aan onze verwachtingen, top! Een opmerking wat betreft het eten : als je niet van vis en varkensvlees houdt was het (te) beperkt, dit was ook het geval bij het afscheidsdiner.

  • Algemeen 9
op 5 oktober 2018 bestemming: , reisperiode: juni 2015

Er werd alleen maar Fries gesproken waardoor wij ons erg buiten gesloten voelde. Wij gaan daarom nooit meer met celstraf op reis.

  • Algemeen 2
op 31 augustus 2018 bestemming: Noorwegen, reisperiode: augustus 2018

Mooie reis ,Hilbrand was een goede begeleiding en chauffeur.
De reis was een belevenis, goede hotels , aan te bevelen.we gaan zeker nog eens met een reis mee.

  • Algemeen 9
op 18 juni 2018 bestemming: TsjechiŽ / Rokytnice, reisperiode: juni 2018

Fantastische reis gehad met een geweldige ervaren reisleidster die ons veel heeft verteld over het land en een zeer kundige en betrouwbare chauffeur die altijd weer keurig op de plaats van bestemming aan kwam. Alles volgens programma en/of in goed overleg met iedereen. Groot compliment, we hebben genoten van deze reis!

  • Algemeen 9
op 6 juni 2018 bestemming: Oostenrijk / Wenen, reisperiode: juni 2018

Uit de bus in de bus overal was te weinig tijd voor. De chauffeur had een hotel in Velburg staan voor de laatste overnachting maar gingen terug naar Iggensbach waar men zich in de tijd van 1970 waande, de eerste nacht hebben we daar geslapen gebroken uit bed, net als de laatste nacht het enigste wat daar goed was het ontbijt, de rest zal ik mijn gal maar niet over spuien. Het hotel in Wenen was top Arcatel Wimberger genoemd, men kan beter met eigen vervoer gaan. Ook was er een avond gerorganiseerd een Heurigenabend onder genot van een drankje en hapje, nu dachten wij hier gelijk aan een groep lederhosen die sfeer zouden brengen maar nee 1 viool en accordeon die voor een groep chinezen tulpen uit Amsterdam speelde ook het eten laat ik mij maar niet over uit. Al met al wij gaan nooit weer met een bus, maar met eigen vervoer, vakantie moet voor ons ontspanning zijn en geen inspanning.

  • Algemeen 6
op 3 maart 2018 bestemming: TsjechiŽ / Klinovec, reisperiode: februari 2018

Te weinig informatie over de skilokatie geen opvang/hulp van chauffeur/reisleider bij probleem met een kleinkind van 13 jaar door skischoenen die haar enkel beschadigden. Reed ons gewoon voorbij toen wij (zij nog steeds in skischoenen die haar zeer deden) op weg naar de parkeerplaats strompelden. Zelfs even stoppen(eventueel eentje verderop om te vragen wat het probleem was gebeurde niet. De volgende dag heb ik pijnstillende zalf op haar voet gedaan en een verbandje om haar enkel gedaan in de hoop dat het ging. Helaas lukte het niet eens naar de verzamelplek te lopen . Gelukkig kon ik de vertrekkende bus aanhouden ,waarin ook de andere schoenen waren Die zijn anders de hele dag niet bereikbaar. Tot op dat moment had ik nog steeds geen idee waar ik terecht kon voor andere schoenen Het ski verhuur huisje boven de oefenweide bleek n.l.op slot te zijn Pas na vragen van mijn kant de volgende ochtend bleek het echte skilokaal op de autoparkeerplek te zijn. Heb daar met mijn kleinkind andere schoenen gehaald en ben zelf met haar gaan oefenen op het bospad. Tot dan heb ik alles steeds besproken met de skilerares ze zou overleg plegen of er assistentie voor Kyra kon komen dat lukte niet op dinsdag dus ben ik verhaal gaan halen in het kantoortje.Het meisje had alles met elkaar niet meer dan een half uur les gehad van de 4dagen waarvoor ik betaald had. Ook daar geen enkele ondersteuning van de reisleider Gelukkig bleek even later dat de moeite gedaan door de skilerares gelukt was en Kyra de verdere ochtend met haar kon oefenen met het sleepliftje en op de oefenweide en zo nog enigszins plezier heeft gehad. Ze vond het skiŽn fantastisch en heeft in de pauze nog even met haar zus en nichtje geoefend op de blauwe piste Als ik niet zo opgespeeld had was het kennelijk doodnormaal dat ze buiten de boot was gevallen. Hier ben ik nog steeds heel boos over Het feit dat de snowboots tijdens de dag niet bereikbaarzijn is een grote handicap gebleken en het gebrek aan informatie ook.

  • Algemeen 7
op 30 oktober 2017 bestemming: Nederland / Leiden, reisperiode: maart 2017

Heel erg leuke trip, fantastisch verzorgt.

  • Algemeen 10

Meer ervaringen