Schrijf een ervaring over Effeweg.nl en maak kans op mooie prijzen!

Effeweg.nl

Url: https://www.effeweg.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: excursiereizen

Logo van Effeweg.nl
Effeweg.nl won in 2015 de Reisgraag award

Bij Effeweg.nl boek je voordelige busreizen binnen Europa. De reisorganisatie heeft meer dan 15 jaar ervaring en is een betrouwbare partij voor een complete busvakantie. Er zijn verschillende soorten reizen, waaronder vlieg-busreizen, excursiereizen, stedentrips en fietsreizen. Tijdens de reis word je begeleid door een bestemmingsspecialist die je veel kan vertellen over de stad, het land en de omgeving.

Je kunt ook op single reis gaan, wat zeer geschikt is voor mensen die behoefte hebben aan gezelligheid, het maken van nieuwe vrienden en van een mooie reis. Voor georganiseerde groepsreizen zit je ook goed bij Effeweg.nl. Plan bijvoorbeeld een gezellig weekendje weg met je vrienden of familie naar Parijs, Kent of Dortmund. Daarnaast heeft Effeweg.nl altijd interessante aanbiedingen, waarmee je voor een nog scherpere prijs kunt genieten van een vakantie in Europa.

Bij Effeweg.nl staat plezier door beleving voorop. Je beleeft momenten, mooie omgevingen, fijne klimaten en gezelligheid met leuke mensen in een groep. Effeweg.nl doet er alles aan om jou te laten genieten. Zo is het aanbod enorm uitgebreid, zijn er geen tussenpersonen en beschikt de organisatie over meer dan 100 eigen touringcars. Er wordt gereden met goed opgeleide chauffeurs en een uitgebreid wagenpark met comfortabele bussen, die in perfecte staat de weg op gaan door de monteurs. De reisorganisatie is bovendien aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds, zodat je met een gerust hart de reis kunt boeken.

Effeweg.nl is een onderdeel van Gebo Specials en Betuwe Express. Het hoofdkantoor van Effeweg.nl zit in Nieuwleusen.

op 14 juni 2019 bestemming: KroatiŽ / Porec, reisperiode: mei 2019

Goed georganiseerde reis veel gezien ondanks het slechte weer.
Fijne chauffeur reed perfect.
Hotel vond ik prima heerlijk eten voor elk wat wils ook de onderweg hotels redelijk.
Ik ga hem zeker nog een keer doen hopelijk met mooi weer.

  • Algemeen 9
op 13 juni 2019 bestemming: KroatiŽ / Sibenik rondreis, reisperiode: juni 2019

De rondreis was fantastisch mede ook door Frans de chauffeur . Hij leidde ons langs de kustroutes en meed de snelwegen . Waarom ik geen 10 geeft komt omdat de excursie naar BosniŽ een behoorlijke tegenvaller was. Een circus rond de verschijning van Maria en de strenge douane controles ..spijt van deze excursie dag. Verder was het een top vakantie .Hotel Bella Vista een aanrader voor ieder die kleinschalig de vakantie wil beleven. Met dank aan onze chauffeur die zich goed kon inleven aan de wens van de tourist.

  • Algemeen 9
op 15 mei 2019 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: mei 2019

1) Het was een goede introductie van Berlijn.
2) In de bus werd ons duidelijk gemaakt dat gebruik van de wc alleen voor noodgevallen was. Maar als je moet gaan hoef je niet gestraft te worden met een gore toilet. De walm van urinelucht vind ik ongehoord. Daarbij was geen handvat aanwezig om je vast te houden. Op iedere passagiersstoel wel. 'Om veiligheidsredenen' zei de chauffeur. Ik heb een blauwe plek op mijn achterhoofd overgehouden omdat ik naar achteren bonkte toen de bus (zachtjes!) stopte. Er waren voornamelijk senioren passagiers.
3) Verder viel me op dat het ontbijt van hotel Azimut nogal verschilde met de foto van het ontbijt op de site..
4) Effeweg stuurde mij een verzoek om een review te geven maar ik merkte op dat ze het niet op de site hebben geplaatst. 'Helaas plaatsen wij niet alle reviews' werd mij meegedeeld..?? Waarom stuur je dan zo'n verzoek? Ik heb er wel moeite voor gedaan en de informatie die ik gaf zou ik zelf belangrijk vinden voordat ik iets zou boeken. Bij deze.

  • Algemeen 7

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen