Schrijf een ervaring over Effeweg.nl en maak kans op mooie prijzen!

Effeweg.nl

Url: http://www.effeweg.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: excursiereizen

Logo van Effeweg.nl
Effeweg.nl won in 2015 de Reisgraag award

Bij Effeweg.nl kun je voordelige busreizen boeken binnen Europa. Zo hebben ze een enorm aanbod aan stedentrips, excursiereizen, wandel- en fietsreizen, single reizen, cruises, muziekreizen, kerstreizen, oud- en nieuw reizen en groepsreizen. Tijdens de reis word je begeleid door een bestemmingsspecialist die je veel kan vertellen over de stad, het land en de omgeving. De single reizen zijn zeer geschikt voor mensen die behoefte hebben aan gezelligheid, het maken van nieuwe vrienden en van een mooie reis. Voor georganiseerde groepsreizen zit je ook goed bij Effeweg.nl. Plan bijvoorbeeld een gezellig weekendje weg met je vrienden of familie naar Parijs, Kent of Dortmund. Daarnaast heeft Effeweg.nl altijd interessante aanbiedingen, waarmee je voor een nog scherpere prijs kunt genieten van je vakantie in Europa.

Effeweg.nl bestaat sinds 2002 en is dus een jonge, maar vooral enthousiaste touroperator. Het aanbod bestaat uit zeer voordelige en meerdaagse busreizen door heel Europa. Bovendien wordt er gereden met goed opgeleide chauffeurs en een uitgebreid wagenpark met comfortabele bussen. Effeweg.nl is een onderdeel van Gebo Specials en Betuwe Express. Het hoofdkantoor van Effeweg.nl zit in Nieuwleusen. De reisorganisatie is aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds, zodat je met een gerust hart de reis kunt boeken.

op 31 december 2018 bestemming: , reisperiode: augustus 2018

Wat kregen we veel aangeboden voor deze reis: prachtig landschap, mooie dagtochten, veel te zien, uitstekend (eenvoudig) hotel maar wel met heerlijk eten (zelfs de lunch was inbergrepen) en een bijzonder aardige en rustige chauffeur. We maken niet vaak 2 dezelfde reis maar nu denken we er hard over dit toch te doen: De beste reis van 2018!

  • Algemeen 9
op 29 december 2018 bestemming: Schotland / rondreis, reisperiode: oktober 2018

De reis en de chauffeur waren top, de hotels en eten ook. De thuiskomst, ja wat moet ik zeggen, chaotisch, vakantiestemming weg. Mede ook doordat wij niet goed gelezen hadden. Maar met ons nog andere, dus dom voelden wij ons niet

  • Algemeen 7
op 22 december 2018 bestemming: Zwitserland / Briq, reisperiode: november 2018

Prima, gezelllllige reis

  • Algemeen 8

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen