Schrijf een ervaring over Effeweg.nl en maak kans op mooie prijzen!

Effeweg.nl

Url: http://www.effeweg.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: excursiereizen

Logo van Effeweg.nl
Effeweg.nl won in 2015 de Reisgraag award

Bij Effeweg.nl kun je voordelige busreizen boeken binnen Europa. Zo hebben ze een enorm aanbod aan stedentrips, excursiereizen, wandel- en fietsreizen, single reizen, cruises, muziekreizen, kerstreizen, oud- en nieuw reizen en groepsreizen. Tijdens de reis word je begeleid door een bestemmingsspecialist die je veel kan vertellen over de stad, het land en de omgeving. De single reizen zijn zeer geschikt voor mensen die behoefte hebben aan gezelligheid, het maken van nieuwe vrienden en van een mooie reis. Voor georganiseerde groepsreizen zit je ook goed bij Effeweg.nl. Plan bijvoorbeeld een gezellig weekendje weg met je vrienden of familie naar Parijs, Kent of Dortmund. Daarnaast heeft Effeweg.nl altijd interessante aanbiedingen, waarmee je voor een nog scherpere prijs kunt genieten van je vakantie in Europa.

Effeweg.nl bestaat sinds 2002 en is dus een jonge, maar vooral enthousiaste touroperator. Het aanbod bestaat uit zeer voordelige en meerdaagse busreizen door heel Europa. Bovendien wordt er gereden met goed opgeleide chauffeurs en een uitgebreid wagenpark met comfortabele bussen. Effeweg.nl is een onderdeel van Gebo Specials en Betuwe Express. Het hoofdkantoor van Effeweg.nl zit in Nieuwleusen. De reisorganisatie is aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds, zodat je met een gerust hart de reis kunt boeken.

op 19 februari 2018 bestemming: Zwitserland / Brig, reisperiode: februari 2018

Dit was onze eerste vakantie met de bus. Een " vreemde" groep mensen om een hele week mee op te trekken. Allemaal nieuwe ervaringen. Maar het was top. Het weer was geweldig, we hebben alles gehad: zon, sneeuw, een sneeuwstorm en natuurlijk ook regen. Dit laatste gelukkig voornamelijk tijdens de busreis. Je lot in handen leggen van een vreemde. Maar wat een fijne chauffeur, onze Michel. Een relaxte rijder, met veel humor (een geweldige lach) en heel veel kennis van zaken wat hij met ons gedeeld heeft. Vooral ook het meedenken wat betreft het programma qua weer was zeer prettig.
Al met al een aanrader voor een ieder! ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 2 februari 2018 bestemming: Zwitserland / Brig, reisperiode: januari 2018

Deze reis heeft niet aan mijn verwachtingen voldaan hoewel het programma goed in elkaar zat en de buschauffeur op zijn manier heel erg z'n best heeft gedaan, helaas is zijn muziekkeuze in de bus niet de mijne veel duitse schlagers die iedere keer herhaald werden, er wordt blijkbaar geen rekening gehouden met mensen met misschien een andere muziekkeuze, verder heeft Henk zich gespecialiseerd in het toespreken van onze wat oudere medereiziger; op een soort van kleutertje luister toon ! De eerste stopplaats in Duitsland was okay, alhoewel ik als 1 persoon wel een heel klein benauwd kamertje had, was eigenlijk meer een inloopkast ! Het hotel in Brig op zich prima, alleen merkwaardig dat bij aankomst op zaterdag de brasserie dicht was, dus geen kopje koffie of wijntje voor het diner. De eetzaal was een omgebouwde parkeergarage, het was niet echt gelukt er iets gezelligs van te maken, een paar palmbomen een muziekje was misschien een idee geweest. Het eten zeer basic, het was niet echt een kok die culinaire aspiraties had, ongezellig dus, een takje peterselie of een tomaatje kan wonderen doen bij dit soort massale diners. Kamer overigens prima. De eerste dag verliep prima een prachtige dag naar Zermatt en Matterhorn, helaas verliep de volgende dag dramatisch door een ongeluk, hebben dus eigenlijk maar een halve dag in de Glacier Express gezeten, onze chauffeur had moeite e.e.a. op een rustige manier uit te leggen en was behoorlijk gestresst. De rest van de week slecht weer dus verder geen leuke treinreisjes. De chauffeur probeerde er toch de stemming in te houden door een Gluhwein moment in de bus te organiseren, waar na een paar wijntjes de onderbroekenlol hoogtij vierde. Op de terugreis een lunch in Duitsland voor 10 euro, met 6 personen 1 schaaltje met een paar plakjes worst en kaas, een lauw soepje waar ik met moeite 1 champignon in kon vinden, de bediening zag eruit alsof het de vorige avond heel laat was geworden m.a.w. alles was haar te veel, echt een aanfluiting voor 8,50 eet ik bij mij in de buurt een ontbijtje met gebakken ei met spek, jus, koffie, verschillende soorten kaas,rosbief, ham en een yoghurtje ! Er werd reclame gemaakt voor de wijn die door deze eigenaar gemaakt werd !!!!!!! Verschillende medereizigers kochten de wijn. Deze reis zit goed in elkaar maar heeft veel verbeterpunten, ik kan hem in ieder geval niet bij mijn kennissen aanbevelen, daar zijn wij toch nog - ook met 70 + - te jong voor. ... Lees meer

  • Algemeen 6
op 3 januari 2018 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: december 2017

Het Hotel goed was , goed bed , een geweldig ontbijt, eten deden we in de stad, dat hadden wij bij geboekt, en dat hadden we beter niet kunnen doen,
we kwamen wat later aan , en gingen eerst eten wat niet geweldig was, de soep was goed maar het hoofd gerecht was koude frites lag in het nat (slap),en een droog kipsnitseltje met wat kaas over bakken (afgekoeld)
en het dessert een stukje koek met een beetje schokoladesaus , (we zouden in het hotel eten, maar daar kon je alleen ontbijten)
en toen naar het hotel, op Kerstavond was het helemaal erg. kwamen het resaurant binnen werden naar de kelder gebracht waar het veel te krap was, wij hadden een diner arrangement bijgeboekt , maar niet iedereen , die konden nog bijboeken bij de chauffeur wij hadden netjes thuis geboekt, en betaald ,die bijgeboekt hadden nog niet dacht ik, de chauffeur/reislijder was dit vergeten door te geven. Wij kwamen , omdat er was te weinig plaats in een apparte ruimte terecht. afgezonderd van de groep ,toen kwam het eten, een stukje koek met een beetje waterige (slagroom)stond er al , eerst een smakeloze soep (koud), toen het hoofd gerecht, een schep droge, koude schotel, en zo'n (fabrieks) kipsnitseltje. spuitvlees noemen ze dat in belgiŽ. en dat noemde ze (of je met goud bestek ging eten) Diner als ik er een punt voor moet geven is dat een 2 omdat de 0 en de 1 op zijn. gelukig waren de andere keren redelijk tot goed (7 plus)
EEN 8 voor de reis , Comfortabele bus / hotel goed (netjes)
en Praag (waar we voor gingen) Mooi ... Lees meer

  • Algemeen 8

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen