Schrijf een ervaring over Effeweg.nl en maak kans op mooie prijzen!

Effeweg.nl

Url: http://www.effeweg.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: excursiereizen

Logo van Effeweg.nl
Effeweg.nl won in 2015 de Reisgraag award

Bij Effeweg.nl kun je voordelige busreizen boeken binnen Europa. Zo hebben ze een enorm aanbod aan stedentrips, excursiereizen, wandel- en fietsreizen, single reizen, cruises, muziekreizen, kerstreizen, oud- en nieuw reizen en groepsreizen. Tijdens de reis word je begeleid door een bestemmingsspecialist die je veel kan vertellen over de stad, het land en de omgeving. De single reizen zijn zeer geschikt voor mensen die behoefte hebben aan gezelligheid, het maken van nieuwe vrienden en van een mooie reis. Voor georganiseerde groepsreizen zit je ook goed bij Effeweg.nl. Plan bijvoorbeeld een gezellig weekendje weg met je vrienden of familie naar Parijs, Kent of Dortmund. Daarnaast heeft Effeweg.nl altijd interessante aanbiedingen, waarmee je voor een nog scherpere prijs kunt genieten van je vakantie in Europa.

Effeweg.nl bestaat sinds 2002 en is dus een jonge, maar vooral enthousiaste touroperator. Het aanbod bestaat uit zeer voordelige en meerdaagse busreizen door heel Europa. Bovendien wordt er gereden met goed opgeleide chauffeurs en een uitgebreid wagenpark met comfortabele bussen. Effeweg.nl is een onderdeel van Gebo Specials en Betuwe Express. Het hoofdkantoor van Effeweg.nl zit in Nieuwleusen. De reisorganisatie is aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds, zodat je met een gerust hart de reis kunt boeken.

op 27 oktober 2018 bestemming: Ierland, reisperiode: oktober 2018

De rondreis door Ierland was mooi, de chauffeur/reisleider was goed op de hoogte van Ierland, regelde veel zaken voor de groep en was duidelijk in zijn uitleg. Maar wat Effeweg nalaat om te vermelden zijn meerdere excursies en de prijzen hiervan, dit is een onaangename verrassing die toch meer geld gaat kosten. Tevens zijn de hotelkosten uitgeknepen wat bleek uit weinig variatie in de diners. De grootste ergernis komt op het eind, na het afscheidsdiner wordt je via een hele grote omweg naar je opstapplaats teruggebracht. Om 19.15 uur begint de rondreis en eindigt om 23.30 uur. Zelfs de chauffeur was er klaar mee.
Hopelijk wordt de planning bij Effeweg een keer wakker en bedenkt logische routes, deze klacht is vaker voorgekomen. Het geeft zowel bij reizigers en chauffeurs minder frustratie!!!

  • Algemeen 7
op 21 oktober 2018 bestemming: KroatiŽ / Opatija, Lovran, reisperiode: oktober 2018

Mooi hotel in Opatija met uitzicht op zee. Ontbijt en diner prima. Laatste hotel op de terugweg in Duitsland zwaar onder de maat. Geen wifi, tv en verwarming. Avondeten ronduit vies.
Excursie naar de grotten in Postina erg mooi, Plitvicemeren adembenemend mooi. Dag naar Krk viel wat tegen, met name de eerste stop waar we een lunch konden gebruiken. Dit was een uitgestorven dorp waar niets te beleven viel. In onze beleving zonde van de tijd. De stad Krk was wel leuk om doorheen te lopen. Reisleidster en chauffeuse Ilse is een echte topper. Excursies kostten meer geld dan in de brochure vermeld stond.
Het leuke reisgezelschap maakte veel goed.

  • Algemeen 7
op 17 oktober 2018 bestemming: Frankrijk / Euro disney, reisperiode: oktober 2018

Eerst moet je om kwart over 8 op het opstappunt zijn.Dan krijg je te horen dat ie pas om 9 uur gaat rijden,vervolgens rijden ze pas om 10 over 9 weg.Dan doen ze er 9 uur over om naar Disneyland Parijs te rijden.Omdat er onderweg idioot veel in en over moeten stappen.De chauufeur intereseert het allemaal niks.Ze niet gewoon ;We gaan gezellig naar Euro Disney,nee hij zegt;Nou dan gaan we maar naar dat Disney-gedoe.
In de beschrijving en in de mail staat duidelijk dat de terug reis om 11 begint.Maar nee,je moet gewoon om kwart voor 9 al klaar staan(en dat is al t laatste hotel waar ie mensen oppikt)
Wat een vreselijke slechte en waardeloze service!

  • Algemeen 2

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen