Schrijf een ervaring over Effeweg.nl en maak kans op mooie prijzen!

Effeweg.nl

Url: https://www.effeweg.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: excursiereizen

Logo van Effeweg.nl
Effeweg.nl won in 2015 de Reisgraag award

Bij Effeweg.nl boek je voordelige busreizen binnen Europa. De reisorganisatie heeft meer dan 15 jaar ervaring en is een betrouwbare partij voor een complete busvakantie. Er zijn verschillende soorten reizen, waaronder vlieg-busreizen, excursiereizen, stedentrips en fietsreizen. Tijdens de reis word je begeleid door een bestemmingsspecialist die je veel kan vertellen over de stad, het land en de omgeving.

Je kunt ook op single reis gaan, wat zeer geschikt is voor mensen die behoefte hebben aan gezelligheid, het maken van nieuwe vrienden en van een mooie reis. Voor georganiseerde groepsreizen zit je ook goed bij Effeweg.nl. Plan bijvoorbeeld een gezellig weekendje weg met je vrienden of familie naar Parijs, Kent of Dortmund. Daarnaast heeft Effeweg.nl altijd interessante aanbiedingen, waarmee je voor een nog scherpere prijs kunt genieten van een vakantie in Europa.

Bij Effeweg.nl staat plezier door beleving voorop. Je beleeft momenten, mooie omgevingen, fijne klimaten en gezelligheid met leuke mensen in een groep. Effeweg.nl doet er alles aan om jou te laten genieten. Zo is het aanbod enorm uitgebreid, zijn er geen tussenpersonen en beschikt de organisatie over meer dan 100 eigen touringcars. Er wordt gereden met goed opgeleide chauffeurs en een uitgebreid wagenpark met comfortabele bussen, die in perfecte staat de weg op gaan door de monteurs. De reisorganisatie is bovendien aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds, zodat je met een gerust hart de reis kunt boeken.

Effeweg.nl is een onderdeel van Gebo Specials en Betuwe Express. Het hoofdkantoor van Effeweg.nl zit in Nieuwleusen.

op 15 april 2019 bestemming: Engeland / Londen, reisperiode: april 2019

Heerlijke citytrip. Sjaak weet hoe je een groep moet begeleiden. Rijkunsten in deze drukke stad perfect. Afspraken zijn afspraken. Heeft ons als groep gewaarschuwt voor kleine dingen, toch wisten mensen zich niet aan deze dingen te houden. Goede stem om naar te luisteren. Hotel was goed, ontbijt vonden wij minder, maar genoeg te koop in deze fantastische stad. Het enige wat van ons niet gehoeven had was het eten in Terheijden. Wij wouden wel graag naar huis! Al met al top dagen, met hele leuke andere gasten. Veel gelachen en heerlijk gewinkeld, voetbal gekeken, de stad bekeken en heel veel gebruikt gemaakt van t fantastische ov

  • Algemeen 10
op 25 februari 2019 bestemming: Zwitserland / Brig, reisperiode: februari 2019

Perfecte reis, zeer goede chauffeur/reisleider. heeft ons de mooiste plekjes laten zien tijdens de verplichte rustpauzes.

  • Algemeen 10
op 16 februari 2019 bestemming: Zwitserland / Brigg, reisperiode: februari 2019

Het zou een droomreis zijn en dat werd het ook.😁
We hebben gemerkt, dat effeweg er alles aan heeft gedaan heeft.
Het waren lange ritten heen en terug, maar mede door de zeer ervaren chauffeur/reisbegeleider goed te doen. Ruim de tijd nemen bij de tussenstops en weer op tijd vertrekken.
De hotels van de tussenstops in Duitsland waren beide goed proffesioneel gezellig en vriendelijk, tupisch Deutsch.
Het hotel in Brigg vonden we een heerlijk verblijf, ruime kamer heerlijke douche, uitzicht op de sneeuwtoppen.
Ontbijt met volop keuze, genoeg om te nuttigen. N eitje, fruit , yoghurt met van alles erbij. Div. Broodjes, koffiekeuzes thee ed.
Avondeten 3 gangen ruim voldoende met telkens de vraag of er meer gewendt werd. Het eten was altijd heet opgediend, bravo.
De trips met de trein, bus met de groep ging telkens weer goed. Als de man van effeweg n mogelijkheid zag om iets moois te latrn zien dan koos hij daarvoor. Mede door zijn keuzes hebben we n fotoalbum straks met de mooiste kiekjes. We hebben ook het geluk aan onze zijde gehad met het weer, elke dag werd het mooier, en wij enthousiaster. Nog meer mooie spots en hele leuke gesprekken met verschillende mensen, soms heel serieus en vaak ook met heel veel lol erbij. De bonte avond kon niet bonter met gezellige muziek na het avondeten in Duitsland.
Kanniet wachten om weer n reis te maken. Henk nogmaals dank.

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen