Schrijf een ervaring over Effeweg.nl en maak kans op mooie prijzen!

Effeweg.nl

Url: http://www.effeweg.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: excursiereizen

Logo van Effeweg.nl
Effeweg.nl won in 2015 de Reisgraag award

Bij Effeweg.nl kun je voordelige busreizen boeken binnen Europa. Zo hebben ze een enorm aanbod aan stedentrips, excursiereizen, wandel- en fietsreizen, single reizen, cruises, muziekreizen, kerstreizen, oud- en nieuw reizen en groepsreizen. Tijdens de reis word je begeleid door een bestemmingsspecialist die je veel kan vertellen over de stad, het land en de omgeving. De single reizen zijn zeer geschikt voor mensen die behoefte hebben aan gezelligheid, het maken van nieuwe vrienden en van een mooie reis. Voor georganiseerde groepsreizen zit je ook goed bij Effeweg.nl. Plan bijvoorbeeld een gezellig weekendje weg met je vrienden of familie naar Parijs, Kent of Dortmund. Daarnaast heeft Effeweg.nl altijd interessante aanbiedingen, waarmee je voor een nog scherpere prijs kunt genieten van je vakantie in Europa.

Effeweg.nl bestaat sinds 2002 en is dus een jonge, maar vooral enthousiaste touroperator. Het aanbod bestaat uit zeer voordelige en meerdaagse busreizen door heel Europa. Bovendien wordt er gereden met goed opgeleide chauffeurs en een uitgebreid wagenpark met comfortabele bussen. Effeweg.nl is een onderdeel van Gebo Specials en Betuwe Express. Het hoofdkantoor van Effeweg.nl zit in Nieuwleusen. De reisorganisatie is aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds, zodat je met een gerust hart de reis kunt boeken.

op 3 januari 2018 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: december 2017

Het Hotel goed was , goed bed , een geweldig ontbijt, eten deden we in de stad, dat hadden wij bij geboekt, en dat hadden we beter niet kunnen doen,
we kwamen wat later aan , en gingen eerst eten wat niet geweldig was, de soep was goed maar het hoofd gerecht was koude frites lag in het nat (slap),en een droog kipsnitseltje met wat kaas over bakken (afgekoeld)
en het dessert een stukje koek met een beetje schokoladesaus , (we zouden in het hotel eten, maar daar kon je alleen ontbijten)
en toen naar het hotel, op Kerstavond was het helemaal erg. kwamen het resaurant binnen werden naar de kelder gebracht waar het veel te krap was, wij hadden een diner arrangement bijgeboekt , maar niet iedereen , die konden nog bijboeken bij de chauffeur wij hadden netjes thuis geboekt, en betaald ,die bijgeboekt hadden nog niet dacht ik, de chauffeur/reislijder was dit vergeten door te geven. Wij kwamen , omdat er was te weinig plaats in een apparte ruimte terecht. afgezonderd van de groep ,toen kwam het eten, een stukje koek met een beetje waterige (slagroom)stond er al , eerst een smakeloze soep (koud), toen het hoofd gerecht, een schep droge, koude schotel, en zo'n (fabrieks) kipsnitseltje. spuitvlees noemen ze dat in belgiŽ. en dat noemde ze (of je met goud bestek ging eten) Diner als ik er een punt voor moet geven is dat een 2 omdat de 0 en de 1 op zijn. gelukig waren de andere keren redelijk tot goed (7 plus)
EEN 8 voor de reis , Comfortabele bus / hotel goed (netjes)
en Praag (waar we voor gingen) Mooi ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 20 december 2017 bestemming: KroatiŽ, reisperiode: september 2017

Ik heb al een klacht geschreven en nooit meer iets van gehoord. super slecht! ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 12 december 2017 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: december 2017

Parijs was super,hotel was goed en helemaal voor die prijs maar de chauffeur zat erg vast geroest in zijn programma. Hij dacht totaal niet met zijn reizigers mee.Slechte communicatie als je zelf even wilde afwijken van het programma,geen telefoonnr willen geven wat we konden bellen in geval van nood en hij stond totaal niet open voor de vragen van de mede reizigers wat onder de passagiers voor menig onvrede zorgde. Laatste dag wilde hij perse naar de Eiffeltoren terwijl er in Nederland code rood was afgegeven en er mensen nog helemaal naar Groningen moesten. De hele bus wilde de eifeltoren overslaan die we ivm aanpassen programma door uitvaart die dagen al 3x hadden gezien zodat we ivm de vele verwachte sneeuwval op tijd richting Nederland konden rijden maar chauffeur zat zo vast geroest in zijn programma dat hij hier totaal niet voor open stond en stug zijn opgelegde programma volgde.Ik begrijp de rede waarom hij dit deed maar dit extreme weer was totale overmacht en alle reizigers wilde richting Nederland dus hij had gewoon met ons mee kunnen denken in dit geval. We zijn al vaker met Effe weg mee geweest maar zo'n stugge halsstarrige chauffeur hebben we nog nooit gehad. Heel erg jammer want dit drukte een grote stempel op de mooie dagen in Parijs. ... Lees meer

  • Algemeen 8

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen