Schrijf een ervaring over Effeweg.nl en maak kans op mooie prijzen!

Effeweg.nl

Url: http://www.effeweg.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: excursiereizen

Logo van Effeweg.nl
Effeweg.nl won in 2015 de Reisgraag award

Bij Effeweg.nl kun je voordelige busreizen boeken binnen Europa. Zo hebben ze een enorm aanbod aan stedentrips, excursiereizen, wandel- en fietsreizen, single reizen, cruises, muziekreizen, kerstreizen, oud- en nieuw reizen en groepsreizen. Tijdens de reis word je begeleid door een bestemmingsspecialist die je veel kan vertellen over de stad, het land en de omgeving. De single reizen zijn zeer geschikt voor mensen die behoefte hebben aan gezelligheid, het maken van nieuwe vrienden en van een mooie reis. Voor georganiseerde groepsreizen zit je ook goed bij Effeweg.nl. Plan bijvoorbeeld een gezellig weekendje weg met je vrienden of familie naar Parijs, Kent of Dortmund. Daarnaast heeft Effeweg.nl altijd interessante aanbiedingen, waarmee je voor een nog scherpere prijs kunt genieten van je vakantie in Europa.

Effeweg.nl bestaat sinds 2002 en is dus een jonge, maar vooral enthousiaste touroperator. Het aanbod bestaat uit zeer voordelige en meerdaagse busreizen door heel Europa. Bovendien wordt er gereden met goed opgeleide chauffeurs en een uitgebreid wagenpark met comfortabele bussen. Effeweg.nl is een onderdeel van Gebo Specials en Betuwe Express. Het hoofdkantoor van Effeweg.nl zit in Nieuwleusen. De reisorganisatie is aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds, zodat je met een gerust hart de reis kunt boeken.

op 17 mei 2018 bestemming: , reisperiode: april 2018

Leuke reis. Chauffeur minder. Die zette hegemonie voor schut voor de hele groep. Niemand vond hem aardig. En we durfden daardoor bijna niks te vragen, bang in afgeblaft te worden. We hebben een klacht ingediend over dat hij zich niet aan het programma hield. We moesten, naast het bijgeboekte excursiepakket, excursies bijboeken Ďomdat je er anders niet kunt komení. Effeweg neemt de klacht niet serieus en zegt Ďde chauffeur zegt iets andersí. Klacht dus afgewezen. En ze geven geen optie om het ergens anders aan te kaarten. ... Lees meer

  • Algemeen 5
op 4 mei 2018 bestemming: Zwitserland / Saas Grund, reisperiode: juni 2018

Vertrekgarantie misleidend?
Na een moeilijke periode, ziektes en sterfgeval in de familie en hoewel nog mantelzorger, durfden we het aan een korte reis naar Saas Grund te boeken. Daarbij was vertrekgarantie doorslaggevend in verband met planning.
4 mei een maand voor gepland vertrek werden we gebeld dat de reis geen doorgang kon vinden. Een groep had geannuleerd, daardoor te weinig deelnemers.
Onze indruk is dat Effe Weg veel reizen als lokkertje met vertrekgarantie aanbiedt. En zich vervolgens verschuilt achter de algemene voorwaarde dat het vereiste aantal deelnemers niet gehaald wordt door een groepsannulering. Deze bewering is door de klant niet te verifiŽren.
Voor ons een teleurstellende ervaring. Vertrekgarantie is bij Effe Weg dus blijkbaar een loos begrip. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 19 februari 2018 bestemming: Zwitserland / Brig, reisperiode: februari 2018

Dit was onze eerste vakantie met de bus. Een " vreemde" groep mensen om een hele week mee op te trekken. Allemaal nieuwe ervaringen. Maar het was top. Het weer was geweldig, we hebben alles gehad: zon, sneeuw, een sneeuwstorm en natuurlijk ook regen. Dit laatste gelukkig voornamelijk tijdens de busreis. Je lot in handen leggen van een vreemde. Maar wat een fijne chauffeur, onze Michel. Een relaxte rijder, met veel humor (een geweldige lach) en heel veel kennis van zaken wat hij met ons gedeeld heeft. Vooral ook het meedenken wat betreft het programma qua weer was zeer prettig.
Al met al een aanrader voor een ieder! ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen