Schrijf een ervaring over Effeweg.nl en maak kans op mooie prijzen!

Effeweg.nl

Url: https://www.effeweg.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: excursiereizen

Logo van Effeweg.nl
Effeweg.nl won in 2015 de Reisgraag award

Bij Effeweg.nl boek je voordelige busreizen binnen Europa. De reisorganisatie heeft meer dan 15 jaar ervaring en is een betrouwbare partij voor een complete busvakantie. Er zijn verschillende soorten reizen, waaronder vlieg-busreizen, excursiereizen, stedentrips en fietsreizen. Tijdens de reis word je begeleid door een bestemmingsspecialist die je veel kan vertellen over de stad, het land en de omgeving.

Je kunt ook op single reis gaan, wat zeer geschikt is voor mensen die behoefte hebben aan gezelligheid, het maken van nieuwe vrienden en van een mooie reis. Voor georganiseerde groepsreizen zit je ook goed bij Effeweg.nl. Plan bijvoorbeeld een gezellig weekendje weg met je vrienden of familie naar Parijs, Kent of Dortmund. Daarnaast heeft Effeweg.nl altijd interessante aanbiedingen, waarmee je voor een nog scherpere prijs kunt genieten van een vakantie in Europa.

Bij Effeweg.nl staat plezier door beleving voorop. Je beleeft momenten, mooie omgevingen, fijne klimaten en gezelligheid met leuke mensen in een groep. Effeweg.nl doet er alles aan om jou te laten genieten. Zo is het aanbod enorm uitgebreid, zijn er geen tussenpersonen en beschikt de organisatie over meer dan 100 eigen touringcars. Er wordt gereden met goed opgeleide chauffeurs en een uitgebreid wagenpark met comfortabele bussen, die in perfecte staat de weg op gaan door de monteurs. De reisorganisatie is bovendien aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds, zodat je met een gerust hart de reis kunt boeken.

Effeweg.nl is een onderdeel van Gebo Specials en Betuwe Express. Het hoofdkantoor van Effeweg.nl zit in Nieuwleusen.

op 15 augustus 2019 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: augustus 2019

Vanaf de reis tot het hotel een en al slechte kwaliteit en alles draait om geld af troggelen hele arrogante buschauffeur niet aan te raden dit!

  • Algemeen 1
op 13 augustus 2019 bestemming: Noorwegen, reisperiode: augustus 2019

Een geweldige reis met een SUPER buschauffeur Erik

  • Algemeen 9
op 9 augustus 2019 bestemming: Duitsland / Moezel- Eifel, reisperiode: augustus 2018

Zeer arrogante en vreselijk buschauffeur gehad! Hotelkamer was erg gehorig en sterk verouderd. Een klacht neergelegd bij Effenweg, geen reactie op gehad. Mijn review is niet geplaatst, dat zegt genoeg. Voor ons nooit meer een busreis via Effeweg

  • Algemeen 2

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen