Schrijf een ervaring over Effeweg.nl en maak kans op mooie prijzen!

Effeweg.nl

Url: http://www.effeweg.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: excursiereizen

Logo van Effeweg.nl
Effeweg.nl won in 2015 de Reisgraag award

Bij Effeweg.nl kun je voordelige busreizen boeken binnen Europa. Zo hebben ze een enorm aanbod aan stedentrips, excursiereizen, wandel- en fietsreizen, single reizen, cruises, muziekreizen, kerstreizen, oud- en nieuw reizen en groepsreizen. Tijdens de reis word je begeleid door een bestemmingsspecialist die je veel kan vertellen over de stad, het land en de omgeving. De single reizen zijn zeer geschikt voor mensen die behoefte hebben aan gezelligheid, het maken van nieuwe vrienden en van een mooie reis. Voor georganiseerde groepsreizen zit je ook goed bij Effeweg.nl. Plan bijvoorbeeld een gezellig weekendje weg met je vrienden of familie naar Parijs, Kent of Dortmund. Daarnaast heeft Effeweg.nl altijd interessante aanbiedingen, waarmee je voor een nog scherpere prijs kunt genieten van je vakantie in Europa.

Effeweg.nl bestaat sinds 2002 en is dus een jonge, maar vooral enthousiaste touroperator. Het aanbod bestaat uit zeer voordelige en meerdaagse busreizen door heel Europa. Bovendien wordt er gereden met goed opgeleide chauffeurs en een uitgebreid wagenpark met comfortabele bussen. Effeweg.nl is een onderdeel van Gebo Specials en Betuwe Express. Het hoofdkantoor van Effeweg.nl zit in Nieuwleusen. De reisorganisatie is aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds, zodat je met een gerust hart de reis kunt boeken.

op 21 september 2017 bestemming: KroatiŽ / Lovran, reisperiode: september 2017

Wat een super geweldige reis hebben wij gehad naar KroatiŽ.We hadden ook een hele leuke groep in de bus en niet te vergeten onze topchauffeuse Karin.Geweldig,wat hebben we een lol gehad.Drie dagen hebben we een Nederlands sprekende gids ,Branko, mee gehad in de bus voor verschillende excursies.Die kon ook zo mooi vertellen over het land.We hebben genoten!Petje af voor deze twee kanjers!Zeker een aanrader.
Groeten van fam.Droog en Huijberts ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 21 september 2017 bestemming: ItaliŽ / Diamo Marina, reisperiode: september 2017

Op de eerste plaats onze chauffeur Henk Rengers die onze vakantie tot een super reis gemaakt heeft. Hij heeft veel extra dingen gedaan en wist daar heelveel over te vertellen fantastische reis. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 16 september 2017 bestemming: Wales, reisperiode: september 2017

Prachtige reis gehad naar Wales, veel gezien en gedaan. De hotels waren erg goed en het eten was uiterst verzorgd. Ook een zeer fijne en kundige chauffeur (Werner). ... Lees meer

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws

Artikelen

Vakantieverhalen / reisverslagen