Ervaringen Dalstra Reizen

Pagina 1 van 1 met 47 resultaten

op 17 november 2019 bestemming: Duitsland / Soest, reisperiode: september 2019

Geen tien omdat er altijd wat te verbeteren moet blijven.
We hebben erg genoten van deze reis

  • Algemeen 9
op 1 september 2019 bestemming: Frankrijk / Lille, reisperiode: augustus 2019

31 -8-19 dagtocht naar lille was leuk.onze chauffeur Erik bracht ons mooi op tijd bij de plaats van bestemming ,onderweg 1 keer pauze gehad ,waar niet iedereen t mee eens was.wij vonden t niet erg ,even je benen strekken bakje koffie pakken.en de chauffeur kan ook even rusten (die moet je tenslotte wel veilig heen en weer rijden toch).dag is goed bevallen, was warm en heel erg druk in verband met de brocante markt.in de avond was de chauffeur er precies op de afgesproken tijd.iedereen was er op 3 mensen na.waarop we bijna een uur hebben zitten wachten.waardoor sommige mensen begonnen te klagen.en een klacht bij dalstra willen indienen.flauwekul de chauffeur was er op de afgesproken tijd.de fout lag bij die 3 mensen.en mensen bij een busreis moet je een beetje geven en nemen.je weet dat je lang in je stoel moet zitten,dus zit niet de hele tijd te klagen.ga anders met een limo een dagtocht maken.dalstra 👍goed bevallen.tot de volgende keer.

  • Algemeen 8




op 25 juni 2019 bestemming: Noorwegen / diverse, reisperiode: juni 2019

Van 11 t/m 23 juni 2019 door Zweden, Finland en Noorwegen gereisd met als doel de Noordkaap. Een prachtige reis, goede hotels, schitterende natuur vooral in Noorwegen. Verder een rondleiding door de steden Stockholm, Helsinki en Oslo met deskundige Nederlands sprekende gidsen. Dit alles in een goede bus en niet te vergeten de goede chauffeur Douwe Brouwer die ons veel te vertellen had en ons veilig door de landen gereden heeft.

  • Algemeen 8
op 27 mei 2019 bestemming: Frankrijk / caen, reisperiode: mei 2019

Top chauffeur Jaap & gids Wybo een zeer goed team. De reis voldeed helemaal aan onze verwachtingen, top! Een opmerking wat betreft het eten : als je niet van vis en varkensvlees houdt was het (te) beperkt, dit was ook het geval bij het afscheidsdiner.

  • Algemeen 9
op 5 oktober 2018 bestemming: , reisperiode: juni 2015

Er werd alleen maar Fries gesproken waardoor wij ons erg buiten gesloten voelde. Wij gaan daarom nooit meer met celstraf op reis.

  • Algemeen 2
op 31 augustus 2018 bestemming: Noorwegen, reisperiode: augustus 2018

Mooie reis ,Hilbrand was een goede begeleiding en chauffeur.
De reis was een belevenis, goede hotels , aan te bevelen.we gaan zeker nog eens met een reis mee.

  • Algemeen 9
op 18 juni 2018 bestemming: TsjechiŽ / Rokytnice, reisperiode: juni 2018

Fantastische reis gehad met een geweldige ervaren reisleidster die ons veel heeft verteld over het land en een zeer kundige en betrouwbare chauffeur die altijd weer keurig op de plaats van bestemming aan kwam. Alles volgens programma en/of in goed overleg met iedereen. Groot compliment, we hebben genoten van deze reis!

  • Algemeen 9
op 6 juni 2018 bestemming: Oostenrijk / Wenen, reisperiode: juni 2018

Uit de bus in de bus overal was te weinig tijd voor. De chauffeur had een hotel in Velburg staan voor de laatste overnachting maar gingen terug naar Iggensbach waar men zich in de tijd van 1970 waande, de eerste nacht hebben we daar geslapen gebroken uit bed, net als de laatste nacht het enigste wat daar goed was het ontbijt, de rest zal ik mijn gal maar niet over spuien. Het hotel in Wenen was top Arcatel Wimberger genoemd, men kan beter met eigen vervoer gaan. Ook was er een avond gerorganiseerd een Heurigenabend onder genot van een drankje en hapje, nu dachten wij hier gelijk aan een groep lederhosen die sfeer zouden brengen maar nee 1 viool en accordeon die voor een groep chinezen tulpen uit Amsterdam speelde ook het eten laat ik mij maar niet over uit. Al met al wij gaan nooit weer met een bus, maar met eigen vervoer, vakantie moet voor ons ontspanning zijn en geen inspanning.

  • Algemeen 6
op 3 maart 2018 bestemming: TsjechiŽ / Klinovec, reisperiode: februari 2018

Te weinig informatie over de skilokatie geen opvang/hulp van chauffeur/reisleider bij probleem met een kleinkind van 13 jaar door skischoenen die haar enkel beschadigden. Reed ons gewoon voorbij toen wij (zij nog steeds in skischoenen die haar zeer deden) op weg naar de parkeerplaats strompelden. Zelfs even stoppen(eventueel eentje verderop om te vragen wat het probleem was gebeurde niet. De volgende dag heb ik pijnstillende zalf op haar voet gedaan en een verbandje om haar enkel gedaan in de hoop dat het ging. Helaas lukte het niet eens naar de verzamelplek te lopen . Gelukkig kon ik de vertrekkende bus aanhouden ,waarin ook de andere schoenen waren Die zijn anders de hele dag niet bereikbaar. Tot op dat moment had ik nog steeds geen idee waar ik terecht kon voor andere schoenen Het ski verhuur huisje boven de oefenweide bleek n.l.op slot te zijn Pas na vragen van mijn kant de volgende ochtend bleek het echte skilokaal op de autoparkeerplek te zijn. Heb daar met mijn kleinkind andere schoenen gehaald en ben zelf met haar gaan oefenen op het bospad. Tot dan heb ik alles steeds besproken met de skilerares ze zou overleg plegen of er assistentie voor Kyra kon komen dat lukte niet op dinsdag dus ben ik verhaal gaan halen in het kantoortje.Het meisje had alles met elkaar niet meer dan een half uur les gehad van de 4dagen waarvoor ik betaald had. Ook daar geen enkele ondersteuning van de reisleider Gelukkig bleek even later dat de moeite gedaan door de skilerares gelukt was en Kyra de verdere ochtend met haar kon oefenen met het sleepliftje en op de oefenweide en zo nog enigszins plezier heeft gehad. Ze vond het skiŽn fantastisch en heeft in de pauze nog even met haar zus en nichtje geoefend op de blauwe piste Als ik niet zo opgespeeld had was het kennelijk doodnormaal dat ze buiten de boot was gevallen. Hier ben ik nog steeds heel boos over Het feit dat de snowboots tijdens de dag niet bereikbaarzijn is een grote handicap gebleken en het gebrek aan informatie ook.

  • Algemeen 7
op 30 oktober 2017 bestemming: Nederland / Leiden, reisperiode: maart 2017

Heel erg leuke trip, fantastisch verzorgt.

  • Algemeen 10
op 29 augustus 2017 bestemming: Duitsland / Tauber/main, reisperiode: augustus 2017

Prima hotels, de chauffeur deed leuk mee met de groep en we hadden mooi weer besteld en gekregen!

  • Algemeen 9
op 20 augustus 2017 bestemming: Duitsland / Treis-Karden, reisperiode: augustus 2017

Voor het eerst mee geweest.
Het was super,mooie dingen gezien,heerlijk gegeten,fijne groep.
Doe het was nog eens over !

  • Algemeen 8
op 14 augustus 2017 bestemming: Duitsland / Willingen-Usseln, reisperiode: augustus 2017

De senioren reis naar Sauerland van 7 t/m 12 augustus 2017 was uitstekend.
Vooral met de vriendelijke behulpzame chauffeur Ascher en de voortreffelijk behulpzame gids Mirjam, die veel te vertellen had, dat maakte de reis compleet. Klasse? Voor herhaling vatbaar met deze twee mensen. Dhr G en Mevr H Kuiper de Wit.

  • Algemeen 10
op 22 juni 2017 bestemming: TsjechiŽ, reisperiode: juni 2017

Ik schaam mij voor de wel erg ongenuanceerde reactie van Hans Boom! Natuurlijk was de pech met de bus op de heen- en terugreis vervelend, maar ik vind dat Dalstra er alles aan gedaan heeft om de problemen op te lossen. Je tovert nou eenmaal niet binnen de kortste keren een reservebus uit de hoge hoed als je langs een Tsjechische snelweg staat met pech. Op de heenweg verschenen er na twee uur drie taxi's die de ouderen naar Praag brachten. De rest volgde een uurtje later met een gecharterde bus. Het restaurant van het hotel zou om 22.00 uur sluiten, maar er was voor iedereen die dat wilde nog een beperkte hoeveelheid eten beschikbaar. De volgende dag toen de bus gerepareerd werd, kregen alle deelnemers een gratis ov-dagkaart zodat het programma (zowel voor diegenen die met de excursies meewilden, als zij die individueel op stap gingen) op een snelle manier de binnenstad konden bereiken. 'S Avonds was er voor iedereen die dat wilde een extra gratis diner! Dat het op de terugreis weer fout ging met de bus was vervelend. Maar we strandden gelukkig bij een wegrestaurant. en vindt dan op zondagmorgen maar eens een oplossing voor 72 passagiers. Je kan nog zulke goede draaiboeken hebben, maar vindt maar eens een bus met chauffeur. Die werd uiteindelijk gevonden en bracht ons naar een prima restarant in Berggiesshubel, waar we een prima slordiger kregen. Inmiddels had Dalstra een bus naar Zuidoost Duitsland gestuurd. Uiteindelijk kwamen we om 4.10 uur in Groningen aan ipv 21.00 uur. Gelukkig veruit de meesten met een goed humeur. En zeg nou zelf, na een
Paar dagen is het toch ook weer een mooi verhaal. Ik denk dat Dalstra er alles aan gedaan heeft om de schade voor ons te beperken en het programma in Praag heeft er absoluut niet onder geleden. Dus de term 'schurken' is absoluut misplaatst. In plaats daarvan zouden de mopperaars wel wat meer incasseringsvermogen kunnen tonen.

  • Algemeen 8
op 11 juni 2017 bestemming: TsjechiŽ / Praag, reisperiode: juni 2017

Bij Dalstra Reizen moeten ze zich de ogen uit de kop schamen dat ze het lef hebben om 80 klanten met zulk materiaal op zo'n reis te sturen. Wat mij betreft zijn het ordinaire oplichters en schurken.† De heenweg 3,5 uur met pech langs de weg gestaan op weg naar Praag. Hierdoor pas laat in het hotel en zonder avondeten naar bed. Tot op zekere hoogte kun je dan nog heel iets van overmacht bedenken. Totdat je op de terugweg weer langs de kant van de weg staat ( ondertussen 2 uur en nog steeds net zo ver als toen we stil kwamen te staan dus dat duurt nog wel even). Een goed bedrijf zou een draaiboek hebben liggen zodat de klanten zsm weer op weg kunnen. Zo niet bij Dalstra, die gaan de discussie met de chauffeur aan dat ie het maar moet repareren. Het is een schande en ik neem met niets minder genoegen dat dat Dalstra de reiskosten terugstort, een diner voor alle mensen die mee waren op de reis ( ook het eten op de terugweg on Duitsland lopen we mis) en een persoonlijk telefoontje aan iedereen om hun excuses te maken voor deze wanvertoning. Chauffeur Jaap valt overigens niets te verwijten, die heeft alles gedaan wat in zijn macht ligt.Maar† Dalstra verder? Amateurs,en nooit weer! Wees gewaarschuwd!

  • Algemeen 1
op 23 mei 2017 bestemming: Portugal / Lissabon, reisperiode: april 2017

Interessante en mooie excursies vanuit een fascinerende stad; een plezierig klein reisgezelschap( 14) en een enthousiaste reisleidster

  • Algemeen 8
op 16 mei 2017 bestemming: Duitsland / Bremen, reisperiode: december 2015

Verschrikkelijk lang moeten wachten in zuidbroek. Ging allemaal van de tijd af in Bremen.

  • Algemeen 4
op 29 maart 2017 bestemming: Spanje, reisperiode: maart 2017

Een mooie reis door Andalusie met een fantastische reisleider

  • Algemeen 9
op 8 maart 2017 bestemming: Vietnam, reisperiode: februari 2017

Indrukwekkende reis. Goed georganiseerd, inclusief vervoer naar en van Schiphol (met lunchpakket). De hotels waren goed tot zeer goed. Goede Nederlands sprekende gidsen die ons veel informatie gaven en waren zeer behulpzaam. Veel gezien en gedaan. Ook de begeleider van Dalstra, de heer Barf, was bereid om te helpen. Wat we gezien en beleefd hebben zal nog wel een tijdje op ons netvlies staan.

  • Algemeen 9
op 13 januari 2017 bestemming: IndonesiŽ / Bali, reisperiode: oktober 2017

Een super georganiseerde reis!!

  • Algemeen 9
op 6 januari 2017 bestemming: Polen / Slubice, reisperiode: december 2016

Traditionele Poolse Kerst was een nieuwe reis van Dalstra. Het hotel was beneden de maat. Het eten was sober maar goed de bediening was onder de maat , leek nergens op. De evenementen waren onvoldoende bekend. Een alternatief was niet aanwezig . Jammer wij hadden meer van de reis verwacht. De touringcar, sfeer en gezelschap waren geweldig.

  • Algemeen 7
op 7 november 2016 bestemming: IndonesiŽ, reisperiode: oktober 2016

Alles was perfekt geregeld. De plaatselijke gids was niets te veel en gaf veel informatie. Ook de reisleider van Dalstra t.w. Andre Barf was zeer deskundig. Dit was een reis van de NDC geregeld door Dalstra.

  • Algemeen 9
op 3 oktober 2016 bestemming: Oostenrijk / ries im zillertal, reisperiode: augustus 2016

Prachtige reis leuke mensen en chauffeur was helemaal top echt een aanrader

  • Algemeen 9
op 2 oktober 2016 bestemming: IndonesiŽ / Sanur, reisperiode: september 2016

Uitstekende reis, goed agentschap op Bali, prima accomodaties, goed vervoer naar Schiphol van Dalstra.

  • Algemeen 9
op 27 augustus 2016 bestemming: Oostenrijk, reisperiode: augustus 2016

Prachtige omgeving, hotels slecht toegankelijk en de fietspaden met heel veel klimmen en afdalen en verharde paden met veel los grind. Voor de doelgroep senioren geen aanrader.

  • Algemeen 7
op 22 augustus 2016 bestemming: Duitsland / AltmŁhltal, reisperiode: augustus 2016

De bus en de chauffeur waren prima, maar hij wist niet veel over de omgeving.
1e hotel: kamer uitstekend, eten goede kwaliteit( keuze uit 2 hoofdgerechten), maar veel te zout.
2e hotel: kamers uitstekend, ingericht op kort verblijf, want open kast. Eten zeer eenvoudig, het leek wel een jeugdherberg en dit verwacht je niet bij een hotel met zulke luxe kamers.
De fietsroutes waren prachtig, behalve het traject langs het Main-Donaukanaal van Dietfurt naar Beilngries. Dit was vrij saai en ronduit gevaarlijk door losliggende stenen op tamelijk steile afdalingen. Niet alle bezienswaardigheden worden genoemd en er staan nergens openingstijden en prijzen bij en ook niet hoeveel tijd het kost. Wij zijn de enigen die de bijzondere Weidenkirche (kerk van wilgentakken op een ijzeren frame) in Pappenheim gezien hebben, terwijl de route er langs liep. Ook het zeer interessante fossielenmuseum in Solnhofen is maar door weinigen bezocht. Er werd niet vermeld dat het mogelijk was een korte rondleiding te krijgen in een gedeelte van de Residenz in Eichstštt en niemand had in de gaten dat de boottocht naar klooster Weltenburg in Kelheim echt iets bijzonders is. Al met al was het een prachtige reis, maar de fietsroutes waren niet erg lang en daarom is het jammer dat er niet meer aandacht gegeven wordt aan de vele mooie en interessante dingen die onderweg te zien zijn.

  • Algemeen 7
op 7 augustus 2016 bestemming: TsjechiŽ / Rokytnice, reisperiode: juli 2016

Vanaf de boeking tot aan het eind van de reis een en al lof.
Duidelijk,behulpzaam,goed vervoer,ontzettend goede,vakkundige en leuke buschauffeur.Dus,niet langer zoeken,maar direkt bij Dalstra boeken.

  • Algemeen 10
op 4 juli 2016 bestemming: Noorwegen / Noordkaap, reisperiode: juni 2016

Noorwegen Noordkaap - Deze reis kunnen wij iedereen van harte aanbevelen.Hoewel wat veel buskilometers hebben we van de 1e tot de laatste dag genoten van deze reis.
Wat we gezien en beleefd hebben zal nog wel even op het netvlies staan, zoveel indrukken komen tot je. Chauffeurs een dikke pluim en een fijn reisgezelschap.

  • Algemeen 8
op 15 mei 2016 bestemming: Zweden / Helsingborg, reisperiode: april 2016

Het stellingwerf College heeft een fantastische werkweek gehad in zweden en denemarken met busonderneming Dalstra .Onze dank gaat uit naar de chaufeur Marjan. Geweldig hoe zij mee gewerkt heeft om deze week te doen slagen. Wat een vrouw. Als wij volgend jaar weer gaan met Dalstra staat zij bij ons met stip op 1. Onze dank daarvoor.

  • Algemeen 9
op 25 oktober 2015 bestemming: Nederland / Rotterdam, reisperiode: oktober 2015

De dagtocht naar Rotterdam is mij goed bevallen. Op de heenweg koffie met gebak in een prettige ambiance, geen wegrestaurant - gelukkig - maar in een hotel dat omgeven was door groen (Nijkerk). In Rotterdam werden wij afgezet bij de gloednieuwe Markthal en daar konden we op ons gemak alles bekijken, ervaren en proeven van de lekkernijen die er te koop waren. Vervolgens een tour langs de belangrijkste plekken en een speciaal hiervoor ingestapte gids die van alles vertelde. Gevaren met de Spido door het havengebied en ter afsluiting een goed verzorgd en smakelijk diner in hetzelfde hotel als op de heenweg. De chauffeuse van de bus was erg vriendelijk en geduldig. Ik maakte voor het eerst een busreis, samen met een vriendin. We geven allebei een 8!

  • Algemeen 8
op 2 augustus 2015 bestemming: Oostenrijk / Flachau, reisperiode: juli 2015

Deze reis wil ik iedereen aanbevelen.
Mooie reis,mooi hotel met prima ontbijt en diners en excursies
Fijne chauffeur die erg behulpzaam was, en vriendelijk.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 8
op 15 mei 2015 bestemming: Frankrijk / Le Cannet, reisperiode: mei 2015

Mooi weer in een land twee dagreizen vanaf thuis. Temperatuur tussen de 20 en 28 graden in mei
Fietsen aan de Cote d' Azur is mogelijk met de goede begeleiding vanuit hotel Thomas.
Door Dalstra en Hotel was alles goed geregeld. We hebben genoten van deze reis. Als min-puntje is het enigste wat ik wil melden dat er geen ogenblikje stilte voor de maaltijd werd gevraagd terwijl er meerdere mensen die behoefte wel hadden. Tevens is zoiets een moment van saamhorigheid op basis van werderzijds respect. Jammer dat dat mist.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 8
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 6 mei 2015 bestemming: Nederland / Anna Paulowna, reisperiode: mei 2015

Wij hadden een dag fietsen naar de bloemendagen in Anna Paulowna geboekt voor Ä 59.- pp. Dit was inclusief een 3- gangendiner. Echter op de terugweg was er geen stop bij een restaurant maar gingen we rechtstreeks naar onze opstapplaats. De buschauffeur wist niks van een diner.
Ben net gebeld door de organisatie dat we Ä 20.- pp terug krijgen. Ik vind dit veel te weinig. Maar er valt niet over te praten. Zij vinden dit genoeg. Grote blunder van hun maar nog niet eens het fatsoen om excuus aan te bieden.
Dit was eens maar nooit weer met deze organisatie!

  • Algemeen 1
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 1
  • Excursies 1
  • Prijs / kwaliteit 1
op 20 oktober 2014 bestemming: Duitsland / Altenahr, reisperiode: oktober 2014

Wij zijn al heel vaak met Dalstra op reis geweest (altijd goed). In oktober met een herfstreis en de prachtige herfsttinten was ook weer schitterend. De reis, hotel en topklasse chauffeur (Jacob) heeft het tot een feestje gemaakt. Ook weer voor herhaling vatbaar. Bedankt hiervoor.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 10
  • Prijs / kwaliteit 9
op 3 oktober 2014 bestemming: NamibiŽ / rondreis, reisperiode: september 2014

We kregen niet wat ons was beloofd. Dit was voor ons de eerste keer met Dalstra reizen. Is dus niet goed bevallen helaas.

  • Algemeen 5
  • Accommodatie 6
  • Vervoer 3
  • Prijs / kwaliteit 3
op 10 september 2013 bestemming: Frankrijk / Cannes, reisperiode: mei 2013

Zeer slecht hotel. Opgewarmd eten in stoomovens. Zeer slecht.
Management (3personen) die elke avond dronken en vervelend waren. Snel fietsen achter elkaar, geen tijd voor rond te kijken en een paar fietsongelukken.
Slechte begeleiding, geen rekening houden met wensen reizigers.
Klacht ingediend per brief (ook anderen reizigers). Meerdere keren gevraagd voor antwoord, ze reageren gewoon niet bij Dalstra! (al 3 maanden) Wel betalen vooraf.
Geen aanbeveling voor anderen reizigers als ze zo omgaan met hun klanten.

  • Algemeen 4
  • Accommodatie 2
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 3
  • Excursies 4
  • Prijs / kwaliteit 5
op 3 september 2013 bestemming: TsjechiŽ / Rocytnice, reisperiode: augustus 2013

De reis van Dalstra met de bus verliep soepel en ontspannend. We hoefden niet naar een verzamelpunt. Het Hotel was oud maar wel gezellig! De verzorging was uitstekend omdat je keuzemenu's had en van goede kwaliteit. Helaas kon je in dat hotel niet buiten zitten omdat het gericht was op de wintersport. De excursies waren met een nederlands-sprekende gids goed verzorgd.
Er waren geen negatieve ervaringen en ben met veel reisorganisaties mee geweest maar deze stak wel met kop en schouder er boven uit.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 13 augustus 2013 bestemming: TsjechiŽ / Rockitnice, reisperiode: augustus 2013

Een goed verzorgde reis ,jammer dat het hotel aan een drukke weg ligt,maar alles was schoon . De gids sprak Nederlands pluspunt .We hebben heel veel excursies gemaakt waar we van genoten hebben ,een prima chauffeur . We gaan graag nog eens met Dalstra op reis

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 8
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 10
op 20 juli 2013 bestemming: Hongarije / Boedapest, reisperiode: juni 2013

Reis van Dalstra was goed georganiseerd.Veel gezien,excursies waren interessant met goede gidsen soms hadden we geen tijd voor een pauze
Alleen toen de temperatuur opliep naar zo'n 40 graden,werd het veel te heet
in de bus.Ondanks klachten hierover verbeterde de toestand niet

  • Algemeen 7
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 6
  • Reisbegeleiding 5
  • Excursies 7
  • Prijs / kwaliteit 7
op 14 juli 2013 bestemming: Duitsland / RŁgen, reisperiode: juli 2013

Contact met Dalstra reizen uitstekend, en alle begrip en medewerking voor mensen met een beperking zowel van kantoor als de chauffeur en reisleidster een dikke PLUIM voor deze mensen.

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 5
  • Vervoer 10
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 10
  • Prijs / kwaliteit 10
op 9 mei 2013 bestemming: Duitsland / Berlijn, reisperiode: april 2013

Het was onze eerste keer dat we met Dalstra Reizen, op vakantie zijn geweest, en het is ons goed bevallen. Prettig vonden wij dat we zo Nederland uit waren en vrij vlot in Berlijn waren.De steden Berlijn,Krakow , Dresden en Wroclaw waren geweldig, we hadden genoeg tijd om dit alles te kunnen bekijken. Onze ReisleiderChaufeur "Haaie", Prettige,vriendelijke man,heeft ons veilig overal heen gebracht, en af en toe nog wat extra uitjes gedaan, geweldig
Auschwitz,was zeer indrukwekkend,dit was voor ons de hoogtepunt uit onze reis. Het weer was prima, met 9 graden vertrokken uit Groningen, en in Polen was het 23 graden, wat wil een mens nog meer. Dalstra bedankt voor de fijne reis, een volgende keer zullen wij aan jullie denken.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 7
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 10
  • Prijs / kwaliteit 8
op 29 oktober 2012 bestemming: Spanje / Barcelona, reisperiode: oktober 2012

Prima georganiseerd door Dalstra, goede reisleiding

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 8
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 15 juli 2012 bestemming: Oostenrijk / oostenrijk, reisperiode: juli 2012

De hotel was goed, het eten was er ook wel heel erg lekker
de bediening was ook wel goed
en we hadden ook nog een hele aardige bus chauffeur mee naar oostenrijk toe
en die aardige bus chauffeur heet douwe. de reis ging weer naar oostenrijk toe en wij hebben met zijn allen genoten

en dit zijn allemaal positieve ervaringen met Dalstra!

en daarom geef ik dalstra reizen als rapport cijfer een hele dikke vette 10

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 10
  • Vervoer 10
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 10
  • Prijs / kwaliteit 10
op 23 juni 2012 bestemming: Frankrijk / pontorson, reisperiode: juni 2012

Wij hebben erg genoten van deze reis van Dalstra. Vooral de samenwerking tussen de Chauffeur [ Abel] en de reisleidster [ Mirjam] was geweldig. Zij spanden zich voor meer dan 100% in om de deelnemers te laten genieten van deze reis en de mooie plekjes te laten zien.
Geweldig!!!!!!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 8
op 11 mei 2012 bestemming: Frankrijk / Parijs, reisperiode: mei 2012

De meeste excursies waren niet geregeld door Dalstra. Slecht en onveilig hotel in de getto van Parijs. Rond en in het hotel was/is er sprake van prostitutie. Desondanks verbleven er schoolkinderen daar.

We hadden een chauffeur die goed reed en de weg goed kende.

  • Algemeen 5
  • Accommodatie 1
  • Vervoer 9
  • Excursies 1
  • Prijs / kwaliteit 5
op 8 november 2010 bestemming: TsjechiŽ, reisperiode: oktober 2010

Allemaal erg positief, fijne chauffeur en gids. Goed hotel.
Geen loze beloften, bij Dalstra Reizen alleen maar waar voor je geld.
Ook de extra trips waren erg goed verzorgd en de feestavond in het hotel was super.
Hotel Krakonos is een eenvoudig hotel waar je goed kunt eten en drinken, fijn personeel.
Verder was er alles erg schoon.
En hartelijke chauffeur is wat je nodig hebt en die hadden wij. Arne bedankt.
Dus al met al een geslaagde vakantie.

  • Algemeen 8
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 16 december 2009 bestemming: Nieuw-Zeeland, reisperiode: oktober 2009

Prachtige reis met prima reisleider van Dalstra Reizen en prima chauffeurs op het Noorder en het Zuidereiland. Heel veel gezien op deze verre reis.

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 9
  • 1