Schrijf een ervaring over Feenstra Rijn Lijn en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Feenstra Rijn Lijn

Pagina 1 van 1 met 16 resultaten

op 15 oktober 2020 bestemming: Nederland, reisperiode: september 2020

Dit was onze vierde cruise met Feenstra en de tweede op de Azolla.
Het was wederom van alle kanten fantastisch .Wanneer de corona crisis het toelaat in december met de kerst en oud en nieuw cruise. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 8 september 2020 bestemming: Nederland / Capelle a/d ijssel, reisperiode: augustus 2020

Ondanks de Coronaperiode was de Vierlandencruise SUPER! Wij zijn heel erg verwend. ... Lees meer

  • Algemeen 10




op 1 juni 2020 bestemming: Duitsland / Rijn, reisperiode: december 2019

Afgelopen december de kerstcruise met de Poseidon gedaan. Reizen nu al 12 jaar met tussenpozen met Feenstra. Geen enkel negatief geluid. Alles aan boord is goed op kantoor wordt nagedacht . De schepen sfeervol, het personeel is deskundig en vriendelijk en behulpzaam. Ik cruise gedaan met Kras en Oad dit waren zwaren tegenvallers. Zij kunnen niet aan Feenstra en hun schepen tippen. ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 10 september 2019 bestemming: Duitsland / Rijncruise, reisperiode: september 2019

Hoog gehalte bejaarden. Ontbijt, lunch en diner prima. Hut klein. Centraal geregelde airco in hut minimaal. Personeel vriendelijk. Eetzaal erg op elkaar en luidruchtig. Afrekensysteem drankjes goed geregeld. Busvervoer Keulen naar Beek, 2,5 uur zeer krappe stoelruimte en geen comfort bus

  • Algemeen 8
op 12 augustus 2019 bestemming: Nederland / Arnhem, reisperiode: juli 2019

Al gedurende de bus reis naar Passau,werd de koffie niet in de bus geserveerd maar op de parkplaats . Aangekomen werden wij ingescheept en werd er mede gedeeld dat wij direkt wij zoude wegvaren en niet zo als er in de folder stond een aantal uren in Passau zouden zijn.
De oorzaak zou de lage waterstand zijn.
dus werd de boot na 2uur varen afgemeerd om vervolgens 3 uur te wachten op de loods,dat had ook in Passau gekund.
Het diner duurde veelal erg lang ( 2uur)
Ook hadden wij tijden de BBQ vlees wat nog rauw was.
Dit was na 4 x reizen met Feenstra echt een slechte ervaring.

  • Algemeen 5
op 15 juli 2019 bestemming: Oostenrijk / Wenen, reisperiode: juli 2019

Omdat toen wij met de bus in arhem arriveerden we anderhalf uur op vervoer hebben moeten wachten Zonder naar een w c te kunnen. en nog durven zeggen dat het de taxi serves hun schuld is . ze had eerder moeten aangeven hoe laat we er waren wij staan daar te verkleumen aan de kade niet erg correct om een ander de schuld te geven jammer van dat min punt

  • Algemeen 6
op 3 januari 2019 bestemming: , reisperiode: juni 2018

Fantastische reis, goede fietsbegeleiding tot en met het plakken van een lekke band toe. Waar vind je dat nog? Fijn dat de fietsgroepen in diverse "sterktes" onderverdeeld werden. Service op de "Horizion" helemaal te gek. Geduld en kennis bij het boeken bijna niet te overtreffen, wat een kanjers. Een foutje van mij bij het boeken, werd perfect hersteld. Top, Top, Top.

  • Algemeen 10
op 23 oktober 2018 bestemming: Nederland, reisperiode: oktober 2018

Vandaag telefonisch heel onbeschoft behandeld door de boekingsafdeling. Besloten maar niet te boeken en iets anders te gaan zoeken. Ze is totaal niet geschikt om met klanten om te gaan !!

  • Algemeen 2
op 23 oktober 2017 bestemming: Duitsland / Cochem, reisperiode: oktober 2017

Ik geef een tien om de eenvoudige reden dat ik niet weet wat ik zou moeten afkeuren. De Azolla is sfeervol en gezellig, het personeel is uiterst vriendelijk en behulpzaam (ook voor lastige klanten hebben we gezien) Het eten is lekker en zeer verzorgd. De contacten met de fa. Feenstra zelf waren vlot en onze wensen werden onmiddellijk uitgevoerd. Wij zijn voor de vierde keer met de Azolla meegevaren en de vijfde keer is reeds geboekt. Niets dan lof.

  • Algemeen 10
op 13 juni 2017 bestemming: Duitsland / Diverse, reisperiode: juni 2017

Ongelooflijk de behulpzaamheid van de gehele crew, het fantastische eten, kortom de gehele zorg, nogmaals fantastisch, bedankt! Ook de stemming met de medeopvarenden (gasten) was enorm gezellig. Feenstra en crew, bedankt!!

  • Algemeen 9
op 7 september 2016 bestemming: Duitsland, reisperiode: juni 2016

Wil je echt uitgerust van vakantie terug komen doe dan een cuise met de Rembrand van Rijn ,wat een prachtig schip heel fijne bemanning en heerlijke gerechten echt luxe ,zou niets weten wat minder was ,FEENSTRA BEDANKT
6 daagse de burchten reis gedaan ,we kijken nu al naar de volgende cruise met de R v.R.
In een woord Fantastich.

  • Algemeen 10
op 24 oktober 2014 bestemming: Duitsland / Rudesheim, reisperiode: oktober 2014

Wij gaan al jaren mee met Feenstra rijn lijn, de schepen zijn allemaal goed maar de Poseidon steekt er met kop en schouders boven uit, geweldig !!!

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 10
  • Vervoer 10
  • Prijs / kwaliteit 10
op 6 april 2014 bestemming: Duitsland / bootcruise, reisperiode: december 2013

We hebben afgelopen Kerst/Nieuwjaar cruise gemaakt met Feenstra en in de zomer eveneens een cruise met een andere boot. Beide keren was alles voortreffelijk geregeld, niets was teveel. Het eten was niet alleen prima maar ook heel erg mooi verzorgd. De ontspanning aan boord was heel leuk. Kortom eindelijk weer eens genoten van een organisatie die begrijpt wat klanten willen en Feenstra is beslist niet alleen maar op je geld uit.
Enkele jaren lang hebben we een bittere teleurstelling met OAD achter de rug
tot we in 2013 besloten NOOIT MEER OAD, een goede keuze blijkt nu
Ook voor dit jaar 2014 hebben we al 2 reizen geboekt bij Feenstra, in de zomer en met Kerst-Oud-Nieuw. We kijken er al naar uit!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 9
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 8
op 10 oktober 2013 bestemming: Duitsland / boppard, reisperiode: september 2013

Geen negatieve ervaringen met Feenstra,enkel plaats van vertrek in antwerpen
beter aanduiden

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 9
  • Vervoer 8
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 9
  • Prijs / kwaliteit 9
op 21 september 2013 bestemming: Duitsland / Rudesheim, reisperiode: augustus 2013

Geweldige ervaring met Feenstra Rijn Lijn! Alles wordt uit handen genomen. Ze stoppen je vol met eten. Bij elke excursie gaat een personeelslid van de boot mee.
Enige minpuntjes: niet op elke verdieping openbare toiletten en de laatste dag afrekenen, waarna de consumpties contant betaald moeten worden en plotseling duurder zin. Wij gingen met de R v Rijn, zeker een aanrader!

  • Algemeen 9
  • Accommodatie 8
  • Vervoer 10
  • Reisbegeleiding 9
  • Excursies 7
  • Prijs / kwaliteit 7
op 27 oktober 2012 bestemming: Zwitserland / Basel, reisperiode: mei 2012

Dit was een reis om nooit te vergeten .Zo heerlijk verwend te worden .Het personeel zo vriendelijk en zorgzaam dat zie je nergens,dit is voor herhaling vatbaar met een andere reis en de zelfde organisatie Gaan nu een KERST en Nieuwjaars reis maken met Feenstra.en verheug mij enorm op de reis .

  • Algemeen 10
  • Accommodatie 10
  • Vervoer 10
  • Reisbegeleiding 10
  • Excursies 8
  • Prijs / kwaliteit 9
  • 1