Schrijf een ervaring over Totally Snow en maak kans op mooie prijzen!

Totally Snow

Url: https://www.totallysnow.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: jongerenreizen

Logo van Totally Snow

Husk biedt al jarenlang betaalbare wintersportreizen aan waarbij je samen met je beste vrienden van de sneeuw en de après-ski kunt genieten. Met ingang van 2019 heeft Husk een nieuwe naam: Totally Snow. Met een nieuw programma, de leukste feestjes en heel veel gezellige leeftijdsgenoten wordt aankomend wintersportseizoen nog beter. De reizen van Totally gaan naar Frankrijk en Oostenrijk.

Je vindt bij Totally Snow uitsluitend de beste skigebieden van Frankrijk en Oostenrijk. Maak kennis met topbestemmingen met skipistes voor elk niveau. Alle vakanties zijn inclusief skipas, zodat je meteen als je aankomt op de bestemming zo snel mogelijk de piste op kunt.

De vakanties van Totally Snow zijn exclusief te boeken door jongeren. Samen beleef je een onvergetelijke vakantie. Je krijgt de leukste reisbegeleiding die 24/7 voor je klaar staat. Zij ontvangen je bij aankomst, organiseren verschillende toffe activiteiten en helpen je wanneer het nodig is. Je kunt zelf kiezen aan welke activiteiten je deelneemt: doe je overdag al mee met de activiteiten of sluit je 's avonds tijdens de après-ski aan? Op de website vind je voorbeelden van activiteiten en dagprogramma's.

Totally Snow is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Je boekt je reis dus met een gerust hart bij deze organisatie. Ook is de reisorganisatie onderdeel van de Sunweb Group.

op 20 februari 2020 bestemming: Frankrijk / Risoul, reisperiode: februari 2020

De slechtste organisatie ooit. Onaardig, onduidelijk en slecht geregeld. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 25 maart 2019 bestemming: Frankrijk / Saint Sorlin D'arves, reisperiode: maart 2019

Op het appartement viel alles uit elkaar. Vervolgens moet je met 1 of andere vaag verworde lijst aangeven wat er allemaal in de kamer aanwezig is anders kan je doei zeggen tegen je borg. Op de dag van controle krijg je een agressieve/boze medewerker mee om je te laten toegeven dat jij het zelf hebt gemold. wij hadden na het goedkeuren van ons appartement nog 1 sleutel over die we pas terug wouden geven na dat we onze borg kregen. Dus na het grondig schoonmaken van de kamer loop ik nog 1x terug de kamer in. om tot mijn schrik alles overhoop te zien liggen. Het zijn een stelletje oplichters en alleen omdat wij frans konden spreken gaven ze in. Maar de rest van de groep is op alles genaaid. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 9 maart 2019 bestemming: Frankrijk / Val Thorens, reisperiode: maart 2019

Als er iets is wat ik nooit meer ga doen is het wel een reis met Husk/Totally boeken. De meest belachelijke, arelaxte, “vakantie” ooit meegemaakt ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen