Schrijf een ervaring over Simbo en maak kans op mooie prijzen!

Simbo

Url: https://www.simbo.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: jongerenreizen

Logo van Simbo
Simbo won in 2013 de Reisgraag award

Simbo organiseert vakanties voor kinderen tot 16 jaar. Bij Simbo staat 'jezelf thuis voelen' hoog in het vaandel. Door het brede aanbod aan vakanties is er voor ieder kind wel een passende vakantie te vinden. Ben je een actieveling dan kun je op survivalkamp in Brabant of, voor de wat oudere kinderen, in het buitenland. Ben je graag creatief bezig? Dan past het Meiden Magazine Kamp wellicht helemaal bij jou! Op kamp gaan kan heel erg spannend zijn, je bent voor langere tijd weg van huis. Dat snappen ze bij Simbo heel goed, daarom zijn er vakanties te boeken vanaf 2 dagen. De reisleiding is vaak tussen de 21 en 28 jaar en heeft een baan of volgt nog een opleiding. Zij zijn er voor iedereen en hebben aandacht voor ieder kind en respect staat voorop. Ze slapen in dezelfde accommodatie of in de buurt van de accommodatie (afhankelijk van de leeftijdsgroep) zodat de kinderen ook 's nachts bij hen terecht kunnen. Simbo hanteert een pestprotocol waar je meer over kunt vinden op de website. In dit protocol staat aangegeven hoe zij omgaan met pesten.

Simbo is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:30 uur. De reisorganisatie is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

op 20 november 2018 bestemming: Nederland / Bergeijk, reisperiode: oktober 2018

Leuk Pony kamp gehad met betrokken reisleiding en een fantastische groep. We hebben veel meer activiteiten mogen doen dan op het programma stond. Erg fijne manege ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 13 november 2018 bestemming: Frankrijk / Pyreneeën, reisperiode: augustus 2018

In de week van 10 augustus naar de Pyreneeën geweest. Van begin tot eind een groot drama. Echte bedden werden luchtbedjes, planning was niet rond, geen vervoer om iets te ondernemen, geen kip in de kipcurry want dat was te duur, geen vermaak naast de activiteiten (waarvan ook niet alles doorging), reisleiding leek het niet te deren allemaal, roken en drinken (dronken) werd niet bestraft, geen zin in deelname groepsactiviteiten daar had de rest van de groep last van want er werd dan maar niets gedaan, reisleiding was net 18 en 20 terwijl minimale leeftijd 21 is voor buitenlandse reisleiding.
Wij zijn vanaf die bewuste week in augustus al in contact met Simbo. Voor zover je het in contact kunt noemen. Eerst was er iemand contactpersoon, er wordt nu gezegd dat zij op vakantie is, of ziek, of... Toen werd meneer de directeur onze contactpersoon. Er is alleen geen contact met hem te krijgen. Als je belt wordt gezegd dat hij er niet is, als je even later terugbelt onder een andere naam, dan is hij er wel, maar in gesprek. Terugbelnotities worden neergelegd maar teruggebeld wordt jen ooit. En mailen kun je wat je wilt, maar antwoord krijgen doe je niet.
Echt pas na ruim twee maanden is er een 'oplossing' gekomen in de vorm van compensatie van een deel van de reissom, maar de ervaring was een grote teleurstelling en de 'after-sales' is niet anders, waardoor de compensatie niets goed maakt.
Kortom: 1x maar NOOIT weer.
Mensen bedenk goed voordat je bij Simbo een reis boekt. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 22 augustus 2018 bestemming: Nederland / Bergeijk, reisperiode: augustus 2018

Speciaal gekeken naar een kamp met 10 - 12 jarige, maar ze hadden toch alle leeftijden door elkaar gedaan om de groep vol te maken. Te weinig leiding voor de te grote groep en eigenlijk veel te duur voor die paar dagen, het kamp begint om 14.00 en eindigt om 11.30
Helaas niet voor herhaling vatbaar. ... Lees meer

  • Algemeen 5

Meer ervaringen

Nieuws