Schrijf een ervaring over Simbo en maak kans op mooie prijzen!

Simbo

Url: http://www.simbo.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: jongerenreizen

Logo van Simbo
Simbo won in 2013 de Reisgraag award

Simbo is terug! In oktober 2015 werd de reisorganisatie failliet verklaard maar maakt een doorstart, nadat het is overgenomen door het moederbedrijf van o.a. de reisorganisatie Mambo. Simbo organiseert vakanties voor kinderen tot 16 jaar. Het merk Mambo organiseert reizen voor jongeren vanaf 16 jaar en ouder.

Bij Simbo staat 'jezelf thuis voelen' hoog in het vaandel. Door het brede aanbod aan vakanties is er voor ieder kind wel een passende vakantie te vinden. Ben je een actieveling dan kun je op survivalkamp in Brabant of, voor de wat oudere kinderen, in het buitenland. Ben je graag creatief bezig? Dan past het Meiden Magazine Kamp wellicht helemaal bij jou! Op kamp gaan kan heel erg spannend zijn, je bent voor langere tijd weg van huis. Dat snappen ze bij Simbo heel goed, daarom zijn er vakanties te boeken vanaf 2 dagen. De reisleiding is vaak tussen de 21 en 28 jaar en heeft een baan of volgt nog een opleiding. Zij zijn er voor iedereen en hebben aandacht voor ieder kind en respect staat voorop. Ze slapen in dezelfde accommodatie of in de buurt van de accommodatie (afhankelijk van de leeftijdsgroep) zodat de kinderen ook 's nachts bij hen terecht kunnen. Simbo hanteert een pestprotocol waar je meer over kunt vinden op de website. In dit protocol staat aangegeven hoe zij omgaan met pesten.

Simbo is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:30. De reisorganisatie is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

op 10 september 2017 bestemming: Nederland / Bergeijk, reisperiode: juli 2017

Er waren zo weinig inschrijvingen voor het musical kamp dat ze onze 2 meiden van 12 hebben samengevoegd met 2 kinderen van 6 en 7 jaar (jongen)! In totaal met 4 kinderen dit kamp en dus ook de musical gedaan! Ondanks meerdere telefoontjes en mails met hoofdkantoor is hier niets aan gedaan. En bij annuleren zouden we 90% moeten betalen. Bij kamp wil je juist met een grote groep meiden van jouw leeftijd zijn! Dat is de hele lol.
Musicallessen waren wel leuk, maar omdat er fietsen te kort waren moesten ze daar met de auto naartoe. Daarna verveelde onze dochter zich vaak. Er werden nauwelijks spellen georganiseerd. Wel in het bos. Naar de kermis gaan hoort toch niet bij een kamp?!
Ik vind ook dat je het geen 4 daags kamp mag noemen als de 1ste dag pas om 14u begint.
Grote teleurstelling! Dit doen we nooit meer. ... Lees meer

  • Algemeen 4
op 20 juni 2017 bestemming: Nederland / Gamezone, reisperiode: augustus 2016

Mijn 2 tiener zonen hebben de vorige jaren steeds een geweldige tijd gehad op het kamp van Simbo+gamezone. Er was een prima evenwicht tussen vrijheid en ondersteuning die geboden werd. Spijtig dat dit kamp niet meer wordt aangeboden en er geen alternatief aangeboden is... ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 29 mei 2017 bestemming: Nederland / Bergen, reisperiode: juli 2016

Veel beloven, weinig geven.... Hebben het Meidenmagazine de puin laten ruimen toen ze failliet gingen..(pluim voor het Meidenmagazine!!). Ook tijdens het kamp zijn allerlei beloofde activiteiten niet gedaan wegens "tijdgebrek...". Hoewel de leiding haar best doet kunnen ze niet omgaan met de "chemie binnen een groep". ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws