Schrijf een ervaring over Simbo en maak kans op mooie prijzen!

Simbo

Url: http://www.simbo.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: jongerenreizen

Logo van Simbo
Simbo won in 2013 de Reisgraag award

Simbo is terug! In oktober 2015 werd de reisorganisatie failliet verklaard maar maakt een doorstart, nadat het is overgenomen door het moederbedrijf van o.a. de reisorganisatie Mambo. Simbo organiseert vakanties voor kinderen tot 16 jaar. Het merk Mambo organiseert reizen voor jongeren vanaf 16 jaar en ouder.

Bij Simbo staat 'jezelf thuis voelen' hoog in het vaandel. Door het brede aanbod aan vakanties is er voor ieder kind wel een passende vakantie te vinden. Ben je een actieveling dan kun je op survivalkamp in Brabant of, voor de wat oudere kinderen, in het buitenland. Ben je graag creatief bezig? Dan past het Meiden Magazine Kamp wellicht helemaal bij jou! Op kamp gaan kan heel erg spannend zijn, je bent voor langere tijd weg van huis. Dat snappen ze bij Simbo heel goed, daarom zijn er vakanties te boeken vanaf 2 dagen. De reisleiding is vaak tussen de 21 en 28 jaar en heeft een baan of volgt nog een opleiding. Zij zijn er voor iedereen en hebben aandacht voor ieder kind en respect staat voorop. Ze slapen in dezelfde accommodatie of in de buurt van de accommodatie (afhankelijk van de leeftijdsgroep) zodat de kinderen ook 's nachts bij hen terecht kunnen. Simbo hanteert een pestprotocol waar je meer over kunt vinden op de website. In dit protocol staat aangegeven hoe zij omgaan met pesten.

Simbo is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:30. De reisorganisatie is aangesloten bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.

op 22 augustus 2018 bestemming: Nederland / Bergeijk, reisperiode: augustus 2018

Speciaal gekeken naar een kamp met 10 - 12 jarige, maar ze hadden toch alle leeftijden door elkaar gedaan om de groep vol te maken. Te weinig leiding voor de te grote groep en eigenlijk veel te duur voor die paar dagen, het kamp begint om 14.00 en eindigt om 11.30
Helaas niet voor herhaling vatbaar. ... Lees meer

  • Algemeen 5
op 18 juli 2018 bestemming: Engeland / Eastbourne, reisperiode: juli 2018

Er ging heel veel mis maar belangrijkste is dat mijn dochter met ipv. minimaal 10 deelnemers tussen de 10 en 12 op vakantie zou moeten gaan met nog een meisje van 12 en een meisje van 16. Degene die verantwoordelijk zou zijn voor die minderjarige meisjes is zelf nog maar 18, heeft geen reisachtergrond en is zelf ook nog niet eerder met deze reis meegeweest. Ze gingen met een bus van Eurolines waar het krioelde van de vreemde en ongure types en allemaal buitenlands. Tenminste op de niet nederlands en/of engels sprekende Poolse chauffeurs na. Hoe haal je het als organisatie in je hoofd om een 18 jarig meisje de verantwoordelijkheid te geven over deze 3 meisjes. En dat terwijl er op de website staat dat reisleiders die in nederland een kamp leiden minimaal 19 jaar moeten zijn en dat wanneer er een internationale reis geleid moet worden dat het dan minimaal 21 jaar moet zijn. Wij hebben uiteindelijk onze dochter voor de bus ging vertrekken weer uit de bus gehaald.
Let heel erg op de kleine lettertjes in de alg. voorwaarden, want Simbo voert zonder communicatie en overleg zomaar van allerlei wijzigingen door. En heb je wat te klagen dan geven ze geen gehoor. Dit hele gebeuren was afgelopen zaterdag gaande. Wij zijn nu druk bezig om ons geld terug te krijgen. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 10 september 2017 bestemming: Nederland / Bergeijk, reisperiode: juli 2017

Er waren zo weinig inschrijvingen voor het musical kamp dat ze onze 2 meiden van 12 hebben samengevoegd met 2 kinderen van 6 en 7 jaar (jongen)! In totaal met 4 kinderen dit kamp en dus ook de musical gedaan! Ondanks meerdere telefoontjes en mails met hoofdkantoor is hier niets aan gedaan. En bij annuleren zouden we 90% moeten betalen. Bij kamp wil je juist met een grote groep meiden van jouw leeftijd zijn! Dat is de hele lol.
Musicallessen waren wel leuk, maar omdat er fietsen te kort waren moesten ze daar met de auto naartoe. Daarna verveelde onze dochter zich vaak. Er werden nauwelijks spellen georganiseerd. Wel in het bos. Naar de kermis gaan hoort toch niet bij een kamp?!
Ik vind ook dat je het geen 4 daags kamp mag noemen als de 1ste dag pas om 14u begint.
Grote teleurstelling! Dit doen we nooit meer. ... Lees meer

  • Algemeen 4

Meer ervaringen

Nieuws