Schrijf een ervaring over GOfun.nl en maak kans op mooie prijzen!

GOfun.nl

Url: https://www.gofun.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds
Type reizen: jongerenreizen

Logo van GOfun.nl
GOfun.nl won in 2014 de Reisgraag award

Gofun is al 10 jaar gespecialiseerd in het organiseren van jongerenvakanties. Met deze reisorganisatie beleef je de vakantie van je leven, die boordevol met verrassingen zit. Gofun biedt je altijd de beste prijs en hanteert de laagste prijsgarantie. De juiste sfeer is ook zeer belangrijk: je gaat naar de beste feesten op locatie en reist naar de vetste feestbestemmingen. Je ontmoet op je vakantie met Gofun nieuwe vrienden en krijgt de leukste reisleiders. Bij GOfun kan je een zomervakantie of examenreis boeken. Ook is het mogelijk om direct leuke excursies, feesten en kroegentochten bij te boeken.

Een vakantie bij Gofun betekent nieuwe vrienden ontmoeten, zonnen en feesten. De organisatie richt zich op jonge mensen. De reizen gaan naar de meest zonnige bestemmingen. Boek bijvoorbeeld een vakantie naar Sunny Beach in Bulgarije, Mallorca of Lloret de Mar in Spanje, Kos of Kreta in Griekenland of Albufeira in Portugal. Dit zijn typische jongerenbestemmingen en hier zul je veel andere feestende vakantiegangers treffen. Reizen naar een van deze bestemmingen doe je meestal per vliegtuig. De bestemmingen Lloret de Mar en Blanes zijn ook per bus te bereiken. Je reist dan met een comfortabele royal class bus.

GOfun.nl bestaat al meer dan 10 jaar en is een handelsnaam van Corendon International Travel BV. Het hoofdkantoor van de reisorganisatie is gevestigd in Lijnden. Ze zijn aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds zodat je met een gerust hart de vakantie kunt boeken.

op 24 januari 2019 bestemming: Spanje / Lloret de Mar, reisperiode: augustus 2018

Deze zomer gaan wij met GOfun op vakantie dit omdat afgelopen jaar ook goed is bevallen. Vorige zomer zijn we met 8 man naar Lloret de Mar met de bus geweest! We zagen eerst tegen de reis op maar het feest begon al in de bus en voor we het wisten waren we al in Lloret. Verbleven in Bolero Park en deze kamer was gerenoveerd, top! Bij aankomst stond de reisbegeleiding al klaar om ons alles te vertellen over Lloret en hebben wij duidelijke informatie gekregen. In de avond zijn wij met de reisleiding op pad geweest en hebben wij ze goed leren kennen.

Dit jaar gaan wij naar Chersonissos en zijn super benieuwd! ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 10 januari 2019 bestemming: Griekenland / Kos, reisperiode: juli 2018

Toen ik de reis ging boeken samen met mijn vrienden, hadden we een paar voorwaarden: goed hotel, dicht bij het strand & een leuke afwisseling van restaurants/barretjes. Dit heeft Kos allemaal! Toen wij op de luchthaven aankwamen werden we op een leuke manier opgevangen door de reisleiding, gevolgd door een info-meeting bij ons hotel. Hierdoor wisten wij hoe we de reisleiding konden bereiken in geval van nood, wat leuke dingen van het eiland zelf & de activiteiten. Wij hebben via de reisleiding van GOfun de hele week fietsen gehuurd, waardoor we de hele week overal konden komen en we zijn mee geweest met een boottocht. Al met al een topvakantie en de reisleiding heeft ons goed geholpen ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 1 november 2018 bestemming: Spanje / Lloret de Mar, reisperiode: juli 2018

Geweldige reis gehad in Lloret de Mar! Appartementen Bolero Park is een super leuke accommodatie op prima afstand van het ce trum. De reisleiding was super en we hebben een rondje botsauto’s gedaan met ze. ... Lees meer

  • Algemeen 9

Meer ervaringen

Nieuws