Schrijf een ervaring over GoGo en maak kans op mooie prijzen!

GoGo

Url: http://www.gogo.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: jongerenreizen

Logo van GoGo

GoGo is een jongerenorganisatie die opgericht is in 1991. De reisorganisatie biedt al meer dan 25 jaar reizen aan naar populaire jongerenbestemmingen in Spanje, Griekenland, Turkije, Portugal, Bulgarije, Kroatië en Malta. Iedereen tussen de 15 en 25 jaar die van feesten houdt is bij GoGo aan het juiste adres. De aangeboden reizen bevatten de best gelegen accommodaties bij de mooiste strandjes en de beste plekken voor de leukste feesten. Ook is GoGo gespecialiseerd in het aanbieden van eindexamenreizen en groepsreizen.

Naar veel bestemmingen wordt met het vliegtuig gereisd. Vanuit Nederland, België en Duitsland vlieg je meestal met Transavia. Er worden ook reizen aangeboden waarbij je met de bus naar je bestemming rijdt. Hierbij rijd je in een luxe en comfortabele touringcar die is uitgerust met een bar en toilet. De touringcars zijn aangesloten bij de Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf.

Op de website van GoGo kun je gemakkelijk zien waar de vetste feesten worden georganiseerd, Totally Summer geheten. Natuurlijk staat chillen bovenaan het lijstje met lievelings things to do op vakantie, maar bij GoGo kun je ook wat zien en beleven. Geschikt voor adrenalinejunkies en shopaholics, voor feestbeesten en adventure seekers.

Het bezoekadres van GoGo is te vinden in Rotterdam. GoGo Tours is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds, waardoor je met een gerust hart de vakantie bij deze reisorganisatie kunt boeken.

op 18 oktober 2017 bestemming: Spanje / Mallorca, reisperiode: augustus 2014

De reis was goed verzorgd. Alle gegevens waren duidelijk en op tijd gereed. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 18 oktober 2017 bestemming: Spanje / Lloret de Mar, reisperiode: juli 2015

Ik heb dit cijfer gegeven omdat de reis over het algemeen goed geregeld was. Het was een jongerenreis waarbij we met veel jongeren gezamenlijk in de bus naar onze vakantiebestemming reden. Sommige stoelen in de bus waren kapot of versleten. Voor de rest was alles goed geregeld. De drop off naar het hotel verliep goed de reisleiding was zeer behulpzaam.

Het hotel was ook prima en voldeed aan onze verwachtingen. Het was over het algemeen een goede vakantie. ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 5 oktober 2017 bestemming: Malta / St. Julians, reisperiode: juli 2017

Het was echt een top reis, De reisleiding was echt super, altijd in voor een praatje en zelfs de laatste avond zijn ze de hele avond bij mij gebleven en hebben ze mij naar het hotel gebracht omdat ik anders alleen moest lopen. Heel betrokken met de gasten en wouden overal bij helpen. de excursies waren ook goed geregeld. Net zoals vorig jaar in sunny was het echt een top vakantie! ... Lees meer

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws