GoGo

Url: https://www.gogo.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: jongerenreizen

Logo van GoGo

GoGo is een jongerenorganisatie die opgericht is in 1991. De reisorganisatie biedt al meer dan 25 jaar reizen aan naar populaire jongerenbestemmingen in Spanje, Griekenland, Turkije, Portugal, Bulgarije, Kroatië en Malta. Deze reizen zijn geschikt voor iedereen tussen de 15 en 25 jaar die van feesten houdt. De aangeboden reizen bevatten de best gelegen accommodaties bij de mooiste strandjes en de beste plekken voor de leukste feesten. Ook is GoGo gespecialiseerd in het aanbieden van eindexamenreizen en groepsreizen.

Naar veel bestemmingen wordt met het vliegtuig gereisd. Vanuit Nederland, België en Duitsland vlieg je meestal met Transavia. Er worden ook reizen aangeboden waarbij je met de bus naar je bestemming rijdt. Hierbij rijd je in een luxe en comfortabele touringcar die is uitgerust met een bar en toilet. De touringcars zijn aangesloten bij de Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf.

Op de website van GoGo kun je gemakkelijk zien waar de leukste feesten worden georganiseerd. Deze feesten hebben de naam Totally Summer. Naast ontspannen kun je bij GoGo ook wat zien en beleven. De vakanties zijn geschikt voor iedereen: van adrenalinejunkies tot shopaholics en van feestbeesten tot adventure seekers.

Het bezoekadres van GoGo is te vinden in Rotterdam. GoGo Tours is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds, waardoor je met een gerust hart je vakantie bij deze reisorganisatie kunt boeken.

op 19 juli 2021 bestemming: Spanje / Lorett, reisperiode: juli 2019

Al een jaar aan het wachten op de terugbetaling en dagelijks 40 minuten aan de wacht gestaan aan de telefoon en vervolgens werd er opgehangen. Heel slecht geregeld ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 18 juni 2021 bestemming: Spanje, reisperiode: juli 2020

Door covid geannuleerd (dat snap ik) maar na een jaar nog geen geld terug, en zeer slechte communicatie ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 21 januari 2021 bestemming: Spanje / Lloret de Mar, reisperiode: juli 2019

Nog steeds het geld niet terug ze zijn super onduidelijk elke keer. Het lijkt erop dat we ons geld nooit meer terugkrijgen. En ze ons laten zitten met een voucher. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 12 januari 2021 bestemming: Portugal / Albufeira, reisperiode: mei 2020

Mijn zelf gespaarde examenreis met mijn schoolvriendinnen kon niet doorgaan in verband met negatief corona reisadvies. Ik wilde graag mijn geld terug, maar GOGO bepaalde dat het een voucher de enige mogelijkheid was. Maar voor mij komt er nooit meer een reis van/met GOGO. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 12 november 2020 bestemming: Bulgarije / Sunny beach, reisperiode: augustus 2020

Afgelopen zomer een vakantie geboekt bij GOGO. Deze vakantie is helaas door Corona geannuleerd wat niet meer dan logisch is. Meerdere mails gekregen over een voucher en het omboeken van de vakantie. Wij hadden besloten de vakantie om te boeken naar aankomende zomer en ik heb het omboek formulier van GOGO ingevuld en opgestuurd. Later op het MijnGOGO account helaas geen nieuwe boeking te zien. Telefonisch contact gehad met een medewerkster van GOGO die mij vertelde dat er waarschijnlijk iets mis is gegaan met de omboeking waardoor deze dus niet is verzet naar de nieuwe datum. Ik heb aangegeven dat er dus bij hen iets fout is gegaan en dat daarom mijn aanvraag niet is aangepast en dus geen vakantie geboekt staat. De medewerkster kon mij niet vertellen wat er bij hun fout is gegaan en de enigste oplossing was opnieuw een vakantie boeken met de voucher met de kans dat de gewenste datum niet beschikbaar is en de prijzen zijn verhoogt.
Jammer dat GOGO geen oplossing biedt voor de mislukte omboeking en dat wij hierdoor extra moeten betalen. ... Lees meer

  • Algemeen 4
op 30 juli 2020 bestemming: , reisperiode: augustus 2020

Reis voor onze zoon en 10 vrienden is door Corona niet doorgegaan, maar groot compliment over de wijze waarop Gogo de annulering heeft afgewikkeld. Initiatief van annulering kwam van de deelnemers en in afwijking van de voorwaarden heeft Gogo de reis zonder annuleringskosten geannuleerd en de volledige aanbetaling werd binnen drie weken terug geboekt ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 29 juli 2020 bestemming: Spanje / Lloret de Mar, reisperiode: augustus 2020

Onze dochter en 3 vriendinnen hebben een weekje Lloret geboekt waar ze een schooljaar lang hard voor hebben moeten werken. a.s maandag 3 augustus vertrekken ze.....echter heeft Barcelona nu code oranje en de randgemeenten ook. Alleen het vliegveld dus niet en dan kun je volgens gogo gewoon op vakantie.......Dus ze worden a.s. maandag vanuit het vliegveld naar hen hotel gebracht waar ze vervolgens 1 week kunnen gaan zitten want in Lloret is zo goed als alles gesloten. Het nachtleven is er niet wat door gogo wel gegarandeerd wordt. Gogo is niet te bereiken en op mail word niet gereageerd.
Schandalige praktijken over de rug van jeugd ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 13 juli 2020 bestemming: Spanje / Mallorca, reisperiode: juli 2020

Ik en een aantal vriendinnen zouden 20 juli naar Mallorca gaan.
Wij vonden het erg onzeker in deze tijd en twijfelde of we wel moesten gaan. Ons werd vertelt dat de vakantie alleen doorgaat als we het nachtleven ook kunnen meemaken. Helaas kan dit niet doorgaan ivm corona wat begrijpelijk is. Vervolgens is GOGO niet meer te bereiken.We hebben een aantal mailtjes gestuurd waar ons het een andere werd aangeboden, maar op het moment dat we dit wouden aanvragen kon het ineens niet meer. Wij wouden onze reis omboeken. 13 dagen voor vertrek krijgen we te horen dat de vakantie doorgaat, maar helaas slim bedacht van GOGO 14 dagen van te voren moet je de reis omboeken. Waardoor wij dit niet meer konden.
Wij hebben het hele jaar gespaard voor deze vakantie en moeten het nu annuleren waardoor we €700,- gewoon de straat op moeten gooien.

GOGO is een waardeloze reisorganisatie, ga nooit met deze organisatie op vakantie! Wij hebben al het juridisch loket ingeschakeld. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 10 juli 2020 bestemming: Portugal / Albufeira, reisperiode: juli 2020

Onze dochter, zou met 6 vriendinnen naar Albufeira gaan. Vertrek: a.s. zondag. Gogo garandeert ze een feestvakantie enz.
Toen kwam Corona.... Logisch dat dit veel roet in het eten gooit bij iedereen en tevens uiteraard vervelend voor de reisorganisaties en branche. Onze meiden zouden 12 juli vertrekken voor een week. Annuleren moet binnen 28 dagen voor vertrek tegen 35% annuleringskosten en daarna lopen deze kosten hard op. Er is heel slecht contact kunnen krijgen met Gogo. Met alle beperkingen en zeker het nachtleven wat dicht zal zijn of zeer beperkt, is dit niet waar de meiden op gehoopt hadden en wat Gogo op haar site garandeert. Wanneer de meiden dus wachtten tot 15 dagen voor vertrek,en ze besluiten om dan alsnog te annuleren, dan kost dit de totale reissom. Enige flexibiliteit van Gogo is hier ver te zoeken en medewerking al helemaal niet. Om aan de onzekerheid een eind te maken en de kosten te beperken, hebben de meiden dus noodgedwongen net voor de 28 dagen moeten annuleren , wat voor naar school gaande jongeren een hoop geld is .
Gogo kan niet leveren wat ze aanbieden, maar annuleren doen ze ook niet.
IK vind dit erg SCHANDALIG, GELD VERDIENEN OVER DE RUG VAN JONGEREN , die dit bij elkaar hebben gespaard met hun bij baantje.

Kortom, ondanks alle ellende voor veel mensen en bedrijven, daar alle begrip voor, mag je van een reisorganisatie als deze die altijd zeer goed geld verdienen aan jongeren, wel enige flexibiliteit verwachten. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 7 juli 2020 bestemming: Portugal / Albufeira, reisperiode: juli 2020

2 uur na betalen annuleren en nergens meer op reageren. Criminele organisatie! Niet mee in zee gaan! ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws