Schrijf een ervaring over GoGo en maak kans op mooie prijzen!

GoGo

Url: https://www.gogo.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: jongerenreizen

Logo van GoGo

GoGo is een jongerenorganisatie die opgericht is in 1991. De reisorganisatie biedt al meer dan 25 jaar reizen aan naar populaire jongerenbestemmingen in Spanje, Griekenland, Turkije, Portugal, Bulgarije, Kroatië en Malta. Deze reizen zijn geschikt voor iedereen tussen de 15 en 25 jaar die van feesten houdt. De aangeboden reizen bevatten de best gelegen accommodaties bij de mooiste strandjes en de beste plekken voor de leukste feesten. Ook is GoGo gespecialiseerd in het aanbieden van eindexamenreizen en groepsreizen.

Naar veel bestemmingen wordt met het vliegtuig gereisd. Vanuit Nederland, België en Duitsland vlieg je meestal met Transavia. Er worden ook reizen aangeboden waarbij je met de bus naar je bestemming rijdt. Hierbij rijd je in een luxe en comfortabele touringcar die is uitgerust met een bar en toilet. De touringcars zijn aangesloten bij de Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf.

Op de website van GoGo kun je gemakkelijk zien waar de leukste feesten worden georganiseerd. Deze feesten hebben de naam Totally Summer. Naast ontspannen kun je bij GoGo ook wat zien en beleven. De vakanties zijn geschikt voor iedereen: van adrenalinejunkies tot shopaholics en van feestbeesten tot adventure seekers.

Het bezoekadres van GoGo is te vinden in Rotterdam. GoGo Tours is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds, waardoor je met een gerust hart je vakantie bij deze reisorganisatie kunt boeken.

op 8 maart 2019 bestemming: Spanje / Lloret de Mar, reisperiode: augustus 2018

Veel te dure ‘feest’ paketten waar je niks aan heb. Slecht georganiseerde feesten en activiteiten. Slecht geregeld vervoer naar het vliegveld. We moesten rennen voor het vliegtuig. ... Lees meer

  • Algemeen 2
op 17 januari 2019 bestemming: Spanje / Mallorca, reisperiode: juli 2018

Wat een *** organisatie, slechte service, allemaal ramenlikkers op kantoor en moet 10 minuten wachten voordat ze een keer opnemen. Snel wat anders geboekt inblaast van deze mooimakers!! ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 22 september 2018 bestemming: Spanje / Lloret de Mar, reisperiode: augustus 2018

Bij aankomst in ons hotel is ons beloofd dat wij met een GOGO-VIP bandje t.w.v 85euro bij 4 clubs 2 drankjes per club zouden krijgen op het moment dat je de club voor de éérste keer betreedt. Bij 1 club hebben wij deze drankjes maar gehad. Toen wij meerdere keren hier naar vroegen bij de reisleiding werd er gezegd dat dit wel goed zou komen en dat wij deze nog wel zouden krijgen. Dit is uiteindelijk niet gebeurd.
Wij hebben hier toen gelijk een mail over naar GOGO gestuurd dat wij de misgelopen drankjes waar wel voor hebben betaald, vergoed krijgen. GOGO`s reactie was dat normaal gesproken men de drankjes altijd wel krijgt dus dan men ons niet ging vergoeden. Mijn reactie was "Dat was juist de hele reden dat ik hierover een mail heb gestuurd, en nu wordt diezelfde reden gebruikt om niks te doen?".
Verder werd er niet inhoudelijk gereageerd op de inhoud en was het advies dat zonder ingevuld klachtenformulier, waar wij van op de hoogte hoorde te zijn, ingevuld op de plaats van bestemming, men niets voor ons kan en zal doen.

In combinatie met een uitstapje naar Barcelona waar wij door Beachmasters van de bus zijn gezet 'omdat GOGO Lloret een fout heeft gemaakt' was deze mail afhandeling van GOGO voor mij de laatste manier om te laten zien dat ze wél met hun klanten om kunnen gaan.
Nou, job well done, wij gaan voortaan niet meer met jullie als reisorganisatie. ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws