Schrijf een ervaring over GoGo en maak kans op mooie prijzen!

GoGo

Url: https://www.gogo.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: jongerenreizen

Logo van GoGo

GoGo is een jongerenorganisatie die opgericht is in 1991. De reisorganisatie biedt al meer dan 25 jaar reizen aan naar populaire jongerenbestemmingen in Spanje, Griekenland, Turkije, Portugal, Bulgarije, Kroatië en Malta. Deze reizen zijn geschikt voor iedereen tussen de 15 en 25 jaar die van feesten houdt. De aangeboden reizen bevatten de best gelegen accommodaties bij de mooiste strandjes en de beste plekken voor de leukste feesten. Ook is GoGo gespecialiseerd in het aanbieden van eindexamenreizen en groepsreizen.

Naar veel bestemmingen wordt met het vliegtuig gereisd. Vanuit Nederland, België en Duitsland vlieg je meestal met Transavia. Er worden ook reizen aangeboden waarbij je met de bus naar je bestemming rijdt. Hierbij rijd je in een luxe en comfortabele touringcar die is uitgerust met een bar en toilet. De touringcars zijn aangesloten bij de Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf.

Op de website van GoGo kun je gemakkelijk zien waar de leukste feesten worden georganiseerd. Deze feesten hebben de naam Totally Summer. Naast ontspannen kun je bij GoGo ook wat zien en beleven. De vakanties zijn geschikt voor iedereen: van adrenalinejunkies tot shopaholics en van feestbeesten tot adventure seekers.

Het bezoekadres van GoGo is te vinden in Rotterdam. GoGo Tours is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds, waardoor je met een gerust hart je vakantie bij deze reisorganisatie kunt boeken.

op 21 januari 2021 bestemming: Spanje / Lloret de Mar, reisperiode: juli 2019

Nog steeds het geld niet terug ze zijn super onduidelijk elke keer. Het lijkt erop dat we ons geld nooit meer terugkrijgen. En ze ons laten zitten met een voucher. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 12 januari 2021 bestemming: Portugal / Albufeira, reisperiode: mei 2020

Mijn zelf gespaarde examenreis met mijn schoolvriendinnen kon niet doorgaan in verband met negatief corona reisadvies. Ik wilde graag mijn geld terug, maar GOGO bepaalde dat het een voucher de enige mogelijkheid was. Maar voor mij komt er nooit meer een reis van/met GOGO. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 12 november 2020 bestemming: Bulgarije / Sunny beach, reisperiode: augustus 2020

Afgelopen zomer een vakantie geboekt bij GOGO. Deze vakantie is helaas door Corona geannuleerd wat niet meer dan logisch is. Meerdere mails gekregen over een voucher en het omboeken van de vakantie. Wij hadden besloten de vakantie om te boeken naar aankomende zomer en ik heb het omboek formulier van GOGO ingevuld en opgestuurd. Later op het MijnGOGO account helaas geen nieuwe boeking te zien. Telefonisch contact gehad met een medewerkster van GOGO die mij vertelde dat er waarschijnlijk iets mis is gegaan met de omboeking waardoor deze dus niet is verzet naar de nieuwe datum. Ik heb aangegeven dat er dus bij hen iets fout is gegaan en dat daarom mijn aanvraag niet is aangepast en dus geen vakantie geboekt staat. De medewerkster kon mij niet vertellen wat er bij hun fout is gegaan en de enigste oplossing was opnieuw een vakantie boeken met de voucher met de kans dat de gewenste datum niet beschikbaar is en de prijzen zijn verhoogt.
Jammer dat GOGO geen oplossing biedt voor de mislukte omboeking en dat wij hierdoor extra moeten betalen. ... Lees meer

  • Algemeen 4

Meer ervaringen

Nieuws