Schrijf een ervaring over GoGo en maak kans op mooie prijzen!

GoGo

Url: http://www.gogo.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: jongerenreizen

Logo van GoGo

GoGo is een jongerenorganisatie die opgericht is in 1991. De reisorganisatie biedt al meer dan 25 jaar reizen aan naar populaire jongerenbestemmingen in Spanje, Griekenland, Turkije, Portugal, Bulgarije, Kroatië en Malta. Iedereen tussen de 15 en 25 jaar die van feesten houdt is bij GoGo aan het juiste adres. De aangeboden reizen bevatten de best gelegen accommodaties bij de mooiste strandjes en de beste plekken voor de leukste feesten. Ook is GoGo gespecialiseerd in het aanbieden van eindexamenreizen en groepsreizen.

Naar veel bestemmingen wordt met het vliegtuig gereisd. Vanuit Nederland, België en Duitsland vlieg je meestal met Transavia. Er worden ook reizen aangeboden waarbij je met de bus naar je bestemming rijdt. Hierbij rijd je in een luxe en comfortabele touringcar die is uitgerust met een bar en toilet. De touringcars zijn aangesloten bij de Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf.

Op de website van GoGo kun je gemakkelijk zien waar de vetste feesten worden georganiseerd, Totally Summer geheten. Natuurlijk staat chillen bovenaan het lijstje met lievelings things to do op vakantie, maar bij GoGo kun je ook wat zien en beleven. Geschikt voor adrenalinejunkies en shopaholics, voor feestbeesten en adventure seekers.

Het bezoekadres van GoGo is te vinden in Rotterdam. GoGo Tours is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds, waardoor je met een gerust hart de vakantie bij deze reisorganisatie kunt boeken.

op 27 juli 2017 bestemming: Spanje / Blanes, reisperiode: juli 2017

Gogo is de slechtste reisorganisatie die je ooit mee gaat maken. Ten eerste kwamen we aan op het vliegveld in Barcelona en stond er niemand van gogo op ons te wachten wat wel de afspraak was, na een uur wachten kwam er een vrouw die bijna fluisterde : gogo? en daar moesten we dan blijkbaar mee vertrekken richting Blanes. Bij de zogenaamde Kick Off komt er iemand van gogo die je vanalles probeert aan te smeren zoals een member card. Er wordt dan gezegd ja dit is een kortingspas en die kost 15 euro en dat haal je er binnen 2 dagen uit. Wij hebben met onze groep na een hele week hooguit 2 euro bespaard met de kaart en van andere hoorde ik niet veel betere resultaten. Ook betaalden wij met onze groep geld voor de feesten van gogo maar kregen totaal geen betalingsbewijs waardoor we bij sommige feesten bijna niet binnen konden, dit is dieptriest. Wij zaten op de camping La Maisa in het gogo gedeelte maar wat nog het ergst was is dat we pas op de 5e dag van de 7 dagen dat we er waren ons gogo bandje kregen, dit zorgde ervoor dat we moeilijk binnen kwamen bij bepaalde feesten. Ook de terugreis was weer erg slecht ingepland, wij waren zelf overal optijd volgens de tijden van gogo maar stapten uiteindelijk 5 minuten voor vertrek van het vliegtuig in, andere groepen van gogo kwamen zelfs te laat voor de vlucht.... Lees meer

  • Algemeen 2
op 24 juli 2017 bestemming: Spanje, reisperiode: juli 2017

De feesten van gogo zijn echt waardeloos. Je word met de bus gebracht naar een plek maar het is een grote chaos bij de bussen want iedereen wilt een plek bemachtigen. Ik raad gogo aan om een busindeling te maken want dit is overzichtelijker voor jullie en zeker voor ons. Dan op het feest zelf (partycrashers). Dit feest was pure geld en tijdverspilling en ik was niet de enige die dat vond. Je moest onwijs lang wachten voor je drankje. Ik ben de hele avond buiten gestaan want binnen was er niks aan. De poolparty was nog een beetje leuk, alleen de muziek is te zacht. De partyboot daar was niks aan. Ook echt zonde van je geld. Nu zijn we aangekomen bij totally summer. Het was een grote chaos bij de bussen. Hierdoor hadden wij geen zin meer en hebben wij ons kaartje weggegooid en naar het hotel gegaan. Gogo moet leren dingen in te delen. Want dit is een rotzooi... Lees meer

  • Algemeen 5
op 1 juni 2017 bestemming: Spanje / Lloret de Mar, reisperiode: april 2017

Wat een verschrikkelijke organisatie, wij hebben geld overgemaakt naar ze en er stond dat het allemaal gelukt was en uiteindelijk blijkt het dat het geanuleerd was!! niks van gehoord, ze hebben niks gezegd nu is het bijna zomer en wij moesten hun bellen om te vragen waarom we niet op de site konden, zeggen ze doodleuk ja sorry gaat niet door.
152 euro overgemaakt MAAR gelukkig hebben we wel 5,80 euro terug gekregen, nou hartelijk bedank gogo nu kan ik een ijsje kopen hier in nederland in plaats van loret. top geregeld !!!!!... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws