Schrijf een ervaring over GoGo en maak kans op mooie prijzen!

GoGo

Url: http://www.gogo.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: jongerenreizen

Logo van GoGo

GoGo is een jongerenorganisatie die opgericht is in 1991. De reisorganisatie biedt al meer dan 25 jaar reizen aan naar populaire jongerenbestemmingen in Spanje, Griekenland, Turkije, Portugal, Bulgarije, Kroatië en Malta. Iedereen tussen de 15 en 25 jaar die van feesten houdt is bij GoGo aan het juiste adres. De aangeboden reizen bevatten de best gelegen accommodaties bij de mooiste strandjes en de beste plekken voor de leukste feesten. Ook is GoGo gespecialiseerd in het aanbieden van eindexamenreizen en groepsreizen.

Naar veel bestemmingen wordt met het vliegtuig gereisd. Vanuit Nederland, België en Duitsland vlieg je meestal met Transavia. Er worden ook reizen aangeboden waarbij je met de bus naar je bestemming rijdt. Hierbij rijd je in een luxe en comfortabele touringcar die is uitgerust met een bar en toilet. De touringcars zijn aangesloten bij de Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf.

Op de website van GoGo kun je gemakkelijk zien waar de vetste feesten worden georganiseerd, Totally Summer geheten. Natuurlijk staat chillen bovenaan het lijstje met lievelings things to do op vakantie, maar bij GoGo kun je ook wat zien en beleven. Geschikt voor adrenalinejunkies en shopaholics, voor feestbeesten en adventure seekers.

Het bezoekadres van GoGo is te vinden in Rotterdam. GoGo Tours is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds, waardoor je met een gerust hart de vakantie bij deze reisorganisatie kunt boeken.

op 27 december 2017 bestemming: Spanje / Blanes, reisperiode: september 2017

Er moest een borg betaald voor de tent. Op de dag van vertrek was er niemand van de camping om de tent te checken en de borg terug te betalen. De reisleidster van gogo verzekerde ons dat de borg overgemaakt zou worden. Nooit gebeurd natuurlijk en GOGO geeft niet thuis. ... Lees meer

  • Algemeen 2
op 5 november 2017 bestemming: Spanje / Mallorca, reisperiode: augustus 2016

Vond het erg goed georganiseerd uiteraard was je natuurlijk erg blij om op vakantie te gaan ... Lees meer

  • Algemeen 8
op 2 november 2017 bestemming: Spanje / Lloret de Mar, reisperiode: juli 2016

Omdat het een leuke vriendelijk organisatie was die veel dingen organiseerde om je vakantie zo leuk mogelijk te maken. ... Lees meer

  • Algemeen 8

Meer ervaringen

Nieuws