Schrijf een ervaring over GoGo en maak kans op mooie prijzen!

GoGo

Url: http://www.gogo.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: jongerenreizen

Logo van GoGo

GoGo is een jongerenorganisatie die opgericht is in 1991. De reisorganisatie biedt al meer dan 25 jaar reizen aan naar populaire jongerenbestemmingen in Spanje, Griekenland, Turkije, Portugal, Bulgarije, Kroatië en Malta. Iedereen tussen de 15 en 25 jaar die van feesten houdt is bij GoGo aan het juiste adres. De aangeboden reizen bevatten de best gelegen accommodaties bij de mooiste strandjes en de beste plekken voor de leukste feesten. Ook is GoGo gespecialiseerd in het aanbieden van eindexamenreizen en groepsreizen.

Naar veel bestemmingen wordt met het vliegtuig gereisd. Vanuit Nederland, België en Duitsland vlieg je meestal met Transavia. Er worden ook reizen aangeboden waarbij je met de bus naar je bestemming rijdt. Hierbij rijd je in een luxe en comfortabele touringcar die is uitgerust met een bar en toilet. De touringcars zijn aangesloten bij de Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf.

Op de website van GoGo kun je gemakkelijk zien waar de vetste feesten worden georganiseerd, Totally Summer geheten. Natuurlijk staat chillen bovenaan het lijstje met lievelings things to do op vakantie, maar bij GoGo kun je ook wat zien en beleven. Geschikt voor adrenalinejunkies en shopaholics, voor feestbeesten en adventure seekers.

Het bezoekadres van GoGo is te vinden in Rotterdam. GoGo Tours is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds, waardoor je met een gerust hart de vakantie bij deze reisorganisatie kunt boeken.

op 22 september 2018 bestemming: Spanje / Lloret de Mar, reisperiode: augustus 2018

Bij aankomst in ons hotel is ons beloofd dat wij met een GOGO-VIP bandje t.w.v 85euro bij 4 clubs 2 drankjes per club zouden krijgen op het moment dat je de club voor de éérste keer betreedt. Bij 1 club hebben wij deze drankjes maar gehad. Toen wij meerdere keren hier naar vroegen bij de reisleiding werd er gezegd dat dit wel goed zou komen en dat wij deze nog wel zouden krijgen. Dit is uiteindelijk niet gebeurd.
Wij hebben hier toen gelijk een mail over naar GOGO gestuurd dat wij de misgelopen drankjes waar wel voor hebben betaald, vergoed krijgen. GOGO`s reactie was dat normaal gesproken men de drankjes altijd wel krijgt dus dan men ons niet ging vergoeden. Mijn reactie was "Dat was juist de hele reden dat ik hierover een mail heb gestuurd, en nu wordt diezelfde reden gebruikt om niks te doen?".
Verder werd er niet inhoudelijk gereageerd op de inhoud en was het advies dat zonder ingevuld klachtenformulier, waar wij van op de hoogte hoorde te zijn, ingevuld op de plaats van bestemming, men niets voor ons kan en zal doen.

In combinatie met een uitstapje naar Barcelona waar wij door Beachmasters van de bus zijn gezet 'omdat GOGO Lloret een fout heeft gemaakt' was deze mail afhandeling van GOGO voor mij de laatste manier om te laten zien dat ze wél met hun klanten om kunnen gaan.
Nou, job well done, wij gaan voortaan niet meer met jullie als reisorganisatie. ... Lees meer

  • Algemeen 1
op 25 augustus 2018 bestemming: Portugal / Albufeira, reisperiode: juli 2018

Onterecht borg ingehouden door hotel Ourasol . Reisleiding GoGo ingeschakeld maar gaf niet thuis en liet het gezelschap achter met problemen en discussie over borg. Reisleider niet capabel. ... Lees meer

  • Algemeen 3
op 9 augustus 2018 bestemming: Bulgarije / Zonnestrand (Sunny Beach), reisperiode: augustus 2018

Een pakket gekocht voor 130 euro, er zouden heel veel voordelen aanzitten en heel veel gratis drinken nou ik heb 1 gratis drankje gekregen dus ongeveer 3 euro uit me pakket, ten slotte heeft een vriend van mij een aardige schijtaanval gekregen en kon 4 van de 7 dagen op de wc zitten door een gogo bbq. Kortom wel gelachen en een paar kilo lichter ... Lees meer

  • Algemeen 1

Meer ervaringen

Nieuws