Schrijf een ervaring over Vinea en maak kans op mooie prijzen!

Vinea

Url: https://www.vinea.nl/
Aangesloten bij: ANVR / SGR / Calamiteitenfonds / SKTB
Type reizen: jongerenreizen

Logo van Vinea
Vinea won in 2018 de Reisgraag award

Al meer dan 65 jaar organiseert Vinea jongerenvakanties. Het doel is hierbij de vakantie van de jongeren onvergetelijk te maken, door allerlei leuke dingen te organiseren. De vakanties zijn geschikt voor jeugd en jongeren tussen 7 en 19 jaar. De groepen worden ingedeeld op leeftijdscategorie. De leeftijdgroepen zijn 7-10 jaar, 10-13 jaar, 13-16 jaar en 16-19 jaar. De groepen worden bewust klein gehouden om een optimale groepssfeer te creëren en iedereen de juiste aandacht te kunnen geven. De jongeren kunnen in heel Europa de leukste dingen ondernemen samen met leeftijdsgenoten. Voor ieder soort vakantie geldt dat er actieve en bijzondere activiteiten of excursies worden georganiseerd, waarmee je de rest van de groep goed leert kennen. Alle groepen worden begeleid door ervaren reisleiders.

In totaal zijn er vier categorieën vakanties te vinden in het aanbod van Vinea: Zeil- en Surfkampen, Beachlife, Outdoor Adventure en Smart Camps. Hier vallen bijvoorbeeld ook wintersportreizen, taalreizen en Science & Technology reizen onder, dus er is voor ieder wat wils. Weet je niet goed welke soort reis bij jou past? Of wil je gewoon alvast een voorproefje van je vakantie krijgen? Vinea organiseert speciale dagen waarbij de jongeren aan leuke activiteiten mee kunnen doen. Voor scholen organiseert Vinea ook schoolkampen, schoolreizen en werkweken.

Simi Reizen
8,8
op basis van 436 reviews

4 consumenten awards

Simi Reizen won in 2019 de Reisgraag award
Lees meer
Beachmasters
6,6
op basis van 41 reviews
Lees meer
op 3 september 2019 bestemming: KroatiŽ, reisperiode: juli 2019

De reis naar KroatiŽ was hartstikke gezellig! alles was goed geregeld, perfecte locatie en de mensen die daar waren waren echt super geweldig! ik heb er hartstikke leuke vrienden aan over gehouden. Maar er was een vegetariŽr en er was niet iets echt apart geregeld voor dat persoon. we hebben het er wel over na gedacht maar dat persoon had alleen maar 2 blikjes tonijn gegeten. dus er had wel iets van namaak vlees kunnen zijn.

  • Algemeen 9
op 1 september 2019 bestemming: BelgiŽ / Ardennen, reisperiode: juli 2018

Omdat het echt heel goed georganiseerd was en ik heel veel leuke dingen heb gedaan!

  • Algemeen 9
op 31 augustus 2019 bestemming: Nederland / Hilvarenbeek, reisperiode: juli 2019

Tussen de dieren. Goede leuke reisleiding waardoor de sfeer tussen de kinderen goed is.
Mijn dochter vond het ook dit jaar weer heerlijk.

  • Algemeen 10

Meer ervaringen

Nieuws