Schrijf een ervaring over Karin's Choice en maak kans op mooie prijzen!

Ervaringen Karin's Choice

Pagina 1 van 4 met 35 resultaten

op 16 juni 2019 bestemming: Portugal / Ferragudo, reisperiode: juni 2019

Het was een super vakantie. Geweldig appartement en geheel compleet. En erg schoon.
Vlucht en auto waren prima geregeld. Een dikke tien!!!! ... Lees meer

  • Algemeen 10
op 6 april 2019 bestemming: Griekenland / Corfu, reisperiode: mei 2018

Goede ervaring met deze firma. We werden een beetje gek van zelf zoeken op internet naar een leuke vakantie en hebben hun toen een email gestuurd met de vraag om advies. Ze hebben ons toen gericht wat suggesties gedaan en daar zat precies bij wat we zochten. Ook daarna werd alles prima voor ons geregeld. Toch een 8 en geen tien omdat ze telefonisch alleen tussen 10 en 5 bereikbaar zijn. ... Lees meer

  • Algemeen 8




op 6 april 2019 bestemming: Griekenland / Lesbos, reisperiode: juni 2018

Wij zijn vorig jaar voor de derde keer met karins choice op vakantie geweest en hebben net opnieuw geboekt voor dit jaar. Wij hebben alleen maar goede ervaringen met hun. Ze zijn altijd vriendelijk en behulpzaam en regelen altijd alles prima. We zijn het eersste jaar op Corfu geweest, daarna op Zankynthos en dan vorig jaar op Lesbos. Steeds geweldig genoten. ... Lees meer

  • Algemeen 9
op 7 december 2018 bestemming: Griekenland / Corfu, reisperiode: september 2018

Voor het eerst op het eiland Corfu geweest deze zomer. Ondanks alle berichten in de media over het ‘vuilnis-probleem’ hebben wij dat niet als zodanig ervaren. Je zag wel wat vuilnis maar zeker niet storend of stinkend. Ook bij onze accommodatie Corfu Sea Palm werd alles keurig schoongehouden. De accommodatie is ons prima bevallen, heerlijk dicht aan zee wat ook voor ons een ‘must’ was. Erg vriendelijk personeel, de kamers misschien iets klein maar we hadden een heerlijk balkon en zaten met het mooi weer eigenlijk alleen maar buiten. Kortom een aanrader om naar toe te gaan, zeker ook met kinderen.

  • Algemeen 8
op 31 oktober 2018 bestemming: Griekenland / Dassia, reisperiode: september 2018

Vanuit de idealistische foto’s deze vakantie geboekt om samen met familie uit Australië door te brengen. We zien elkaar eens in de 2 jaar. Het appartement, lees keuken en badkamer waren ronduit smerig. Het betreft langdurig niet schoonmaken. Zoals een afzuigkap waar je je naam in kunt schrijven, overal kalkaanslag op het aanrecht. De voegen in de badkamer waren zwart en vol met schimmel. Ik heb foto’s beschikbaar. Wat doe je dan? Laat je een week bepalen door dit? Ik heb het besluit genomen om van de misstanden foto’s te maken en bij thuiskomst een klacht in te dienen. Hier wordt vervolgens niets mee gedaan omdat het dan de keuze is van Karin om zich te verschuilen achter de ANVR voorwaarden. Je moet ter plaatse een klacht indienen bij eigenaar of vertegenwoordiger. Karin’s Choice is dus niet op de hoogte wat ze hun klanten voor een buitensporige prijs/kwaliteit verhouding aanbieden, anders was er in alle redelijkheid een andere reactie geweest. Nooit meer Karin’s Choise.

  • Algemeen 1
op 22 oktober 2018 bestemming: Griekenland / Roda, reisperiode: augustus 2018

Beschrijving op de website van KC komt niet overeen met de werkelijkheid.Sea Palm residence in Rids is een prachtige locatie maar het appartement was vies en ingericht met oude troep.Bedden met hele harde matrassen, lekkende koelkast, bij elkaar geraapt bestek, niet overal horren, douche kon niet opgehangen worden, mieren in kast en badkamer.Het appartement werd tijdens verblijf niet tussentijds schoongemaakt.Alleen ijsjes te krijgen in het beachhouse.( als ze niet op waren)Heb tijdens vakantie tgemaild aan KC en thuis na de reis.Tijdens de reis werd de WC bril aangedraaid, verder geen krimp.Na de reis geen enkele respons op klacht. Ga via Karins Choice geen reizen meer boeken.

  • Algemeen 4
op 7 oktober 2018 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: september 2018

Hele slechte service. Van de 10 nachten lagen wij er 3 direct onder de aanvliegroute van vliegveld Heraklion. 30km van de beschreven 1e bestemming en vlak naast Chersonissos. Na een klacht over de vliegtuigen (laag over, logo leesbaar, soms om de 2 minuten, tot na 1 uur 's nachts en voor 5 uur de eerste alweer) , en de melding dat airco niet was inbegrepen kregen we een antwoord dat daar niets van bekend was en daar bleef het bij. In de andere accomodaties kregen we van een aantal blij te horen dat ze 'volgend jaar de kamers gaan renoveren, of we dan nog eens terug wilde komen?' De uitbaters hebben natuurlijk geen idee van de prijs die Karin's Choice vraagt voor de reis. Maar loshangende contactpunten vlak onder de douche en een half plafond pasten niet in mijn beeld van deze prijzige rondreis. Van een ander stel hebben wij 2 andere locaties gezien die (een stuk) luxer waren dan de onze. 2 weken na de reis gaf men aan dat we de gemaakte kosten voor de extra airco maar in moesten dienen. Mijn God wat een slechte service, mosterd na de maaltijd! Zeker tijd voor een review?

  • Algemeen 4
op 5 september 2018 bestemming: Griekenland / Zakynthos, reisperiode: augustus 2018

Mooi hoor op de website maar het appartement was zo smerig als wat,ouwe bende en herrie in de nacht. Doen ze natuurlijk niets aan en verschuilen zich achter reisvoorwaarden,boek nooit Bella Vista appartementen want veel geld voor een vieze troep! Karin's choice is waardeloos.

  • Algemeen 5
op 3 september 2018 bestemming: Griekenland / Roma, reisperiode: augustus 2018

De reis en de auto verhuur was prima, maar het appertement en personeel beneden peil. Het appartement was vies, liepen overal mieren, bestek brak in tweeën en we kregen geen nieuw bestek. Koelkast was te vies om aan te pakken, vriesvak zat 10 cm ijs in, bedden waren hard je lag op de ijzeren veren. Geen dekbed of dekentje te vinden voor de nachten die koud waren.
Dochter van de beheerder zat de hele dag in het beach-huisje. Op de kaart stonden allerlei soorten koffie. Wij vroegen een gewone cappuccino . Dat had ze niet want ze had geen melk omdat dat zuur werd en er dronk niemand cappuccino. Waarom staat het dan op de kaart kregen we geen antwoord op. Dan maar een gewone koffie, kregen we zwarte koffie want ook geen cupjes of zakjes melk niet aanwezig. Dan maar eens ijs proberen er staat daar een vrieskist . Wel geteld 5 ijsjes en meer kwam er ook niet.
De bedjes bij het zwembad waren bijna allemaal gescheurd. heel jammer allemaal. Locatie is prachtig maarde rest heel slecht.

  • Algemeen 4
op 6 juni 2018 bestemming: Griekenland / Kreta, reisperiode: mei 2018

De vliegreis en de autohuur was ok. de accommodatie was ver beneden peil. Zie ook onze beoordeling op Zoover. Karins Choice heeft de verantwoordelijkheid voor de beschrijving van dit hotel op haar site.
De beschrijving is niet de realiteit. Oud Hotel, 'luxe' studio oud, niet schoon en slecht geoutilleerd. Balkon met prachtig uitzicht, echter plaats voor 1 stoeltje naast roestige airco. Wifi slecht en onstabiel.
Prijs kwaliteit verhouding zeer slecht en absoluut niet aan te raden.

Kortom een dikke onvoldoende voor de accommodatie Artemis Beach Hotel en Karin's Choice.

  • Algemeen 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Volgende