Nieuw aanbod Karin's Choice op Madeira

Geschreven op 14 februari 2017 door Renee

Kust van Madeira
Kust van Madeira
Tijdens een reis met Karin's Choice heb je alle vrijheid om zelf op zoek te gaan naar de mooiste plekken in de omgeving. Op Madeira, een Portugees eiland in de Atlantische Oceaan, biedt de reisorganisatie nu meer accommodaties aan. Er is keuze uit villa's, vakantiehuizen, grote appartementen, charmante hotels en bescheidenere optrekjes. Op het zuidelijke gedeelte van Madeira zijn er 9 accommodaties van Karin's Choice en op het noordelijke gedeelte van het eiland zijn er maar liefst 14 accommodaties. Wij waren erg benieuwd naar de nieuwe locaties en hebben hieronder al een kleine selectie gemaakt.

Hotel Albatroz Madeira

De meest luxe accommodatie die Karin's Choice nu aanbiedt op het zuidelijke deel van Madeira is het Hotel Albatroz Madeira. Dit 5-sterren hotel is enorm ruim ingericht en heeft maar liefst 3 zwembaden. De locatie is geweldig, met uitzicht op de oceaan. Er zijn maximaal 35 gasten tegelijk, dus rust is gegarandeerd!

 Hotel Albatroz Madeira
Hotel Albatroz Madeira

Quinta de Santo Antonio da Serra

Op zoek naar een iets bescheidener optrekje? Dat kan ook! Karin's Choice heeft de maisonnettes van Quinta de Santo Antonio da Serra toegevoegd aan het aanbod op Madeira. De maisonnettes liggen in een enorme tuin met veel groen. Ze zijn warm ingericht en 's avonds zorgt de open haard voor een gezellige sfeer. 

Quinta de Santo Antonio da Serra, Madeira
Quinta de Santo Antonio da Serra, Madeira

Quinta do Arco

Op het landgoed Quinta do Arco liggen vijf traditionele bungalows in een prachtige bosrijke omgeving. Het bijzondere aan het landgoed zijn de kleurrijke bloemenvelden die op het landgoed liggen. Op het terras bij de bungalows kan je in je hangmat ultiem genieten van de aroma's van de rozen en andere bloemen.

Quinta do Arco, Madeira
Quinta do Arco, Madeira

Nieuws